HAPPY HALLOWEEEEEEN

Hej ni dar hemma :)

Hade en riktigt bra halloween kvall igar. Lag po stranden hela dagen och det resulterade i kraftig solexem po.. FOTTERNA. Det ser for javligt ut, glomde smorja in mina fotter igar. Sa for ha po mig strumpor eller liknande veckan som kommer, haha. Ann smorjde po lite aloe vera sa det ska nog go over. Akte hem runt 4 och tog det lungt, duschade och gjorde oss i ordning. Aquill och Spencer hamtade oss vid 7. Resten av kvallen var vi po lite olika stallen men mest hemma hos Aquill. Ni ska bara veta hur roligt det later nar amerikaner pratar svenska. Ska spela in en film och lagga upp so ni far hora hur roligt det later. Kom hem i vettig tid igarkvall men vi ar enda sjukt sega idag. Vi har varit po Best Buy och Marshalls idag och shoppat!!!! Alskar att det ar hur billigt som helst har, FARLAT mamma men du vet hur jag ar.. svart att lata bli. Ar du inte glad att du har en dotter med fina klader? haha.. Ska kopa en present till dig ifran mexico sa jag kompenserar min shopping. Later det bra?

Vi tog take away ifran en otroligt god kina resturang och sen har vi gjort lite sit-ups och rygg ovningar. Ikvall ska vi ut och trick or treating i bell air. HAPPY HALLOWEEEEEEEN EVERYBODY!
Kram :)


lordagen i bilder


BLEK TJEJ


underbart


babe




Whitney and Molly








Jag, AQUILL och Steph! I've got the magic in me..


Glada tjejer!


Aquill and Spencer


hahah


stephie trivs..


<3

more pictures


























pictures





























Fler bilder kommer nagon annan dag! Nu ska vi snart till beachen men forst ata kycklingen ifran Muggs, vi at dar igarkvall efter football matchen. Ikvall ar det parteeeeeeeeeey och nu steka! Orkar, hinner tyvarr inte blogga hela tiden. Men det farstar ni ju :) Hoppas Sverige hade en rolig halloween igar.
PUSS

jogging runda sen highlights

Godmorgon :)

Har precis varit ute och joggat en runda, trevligt sallskap hade jag och det ar inte so varmt idag. Ska in i duschen nu, ata frukost sen vara hos Brenda vid 10. EFter det North Beach och tonight football game. Denna dagen kan knappt bli battre!!! SPSP09 vi ar bast, det bevisade vi idag. Vi blev fjask klass, som jag trodde. Inte bara naturarna och teknikarna som alltid kommer med, utan fan vi med :)  Nu vantar duschen sen en sjukt rolig dag. PUSS!


bush garden was scaaary shit

Nu ligger ni alla och sover sa sott hemma i Sverige. Hoppas det inte ar minus grader nar ni vaknar.. haha!!
Kom hem for en stund sen, har varit po Bush Gardens sedans 6 ungefar. Har varit nara att pissa ner mig ett flertal ganger och har knappt nagon voice left. Vissa spokhus var sjuukt scary och vi skrek som tva barnungar. Gasten po Liseberg ar romantisk om man jamfor, typ. Hela parken var i skrack och overallt gick det runt ackliga acterss och skramde alla. At dom goda Ribsen jag har langtat efter ocksa. Haft en jatte rolig kvall!! For se om jag hinner blogga imorgon, tror inte det.

Imorgon ska jag slinga mig hos Brenda vid 10, efter det ta bussen ut till Clearwater Beach dar Stephie moter mig efter hon slutat skolan. Ligga dar nogra timmar, aka till Wallmart o kopa halloween stuffs, hem och sen till Country Side och titta po football game. Deras High School team har arets viktigaste match eller vad det var, kommer formodligen kannas som i en riktig amerikansk film.. Cheerleaders osv. Maste saga att det ar ratt javla gott att aka ner cabat halv 11 po kvallen. Oh baby I like it. Hoppas ni har det super bra hemma kara vanner. :)
PUSS



Whitney och Steph

mitt i varmen!

Hey guys!

Guess what happend? Kelee var sjuk idag, fan va surt men Brenda ska gora highlights po mig imorgon istallet for samma pris. Hade varit skont att vara fin i haret redan nu but well. Saknar stephie och vill att hon ska komma hem ifran skolan NU. Hon kommer runt 2 halv 3. Innan var jag och Ann vid stephies mormors lagenhet, medans Ann fixade lite i den lag jag vid poolen med alla pensionarer. Kanner att min kropp inte sett solen po for lange, jag blandar mig sjalv nastan. Hemskt! Efter Stephie har kommit hem ska vi till Walmart och kopa halloween stuff till sondag. Aquil hade fixat nagon fest vi skulle po vid Clearwater. Fan vad roligt det ska bli :) Nu ska jag titta po TV eller nagot annat! Ha en great day so hors vi senare eller imorgon.
PUSS


Funkar inte att ladda upp bilder just nu..

love this place


malmo 4 po natten


my bagage


kastrup





morgon promenad snart poolen

Hallu!

Igar var jag vaken sammanlagt 26 timmar, om jag somnade som en stock? Kan man lungt saga. Kanner mig inte so trott idag faktiskt. Har precis varit ute och gatt en morgon promenad med Ann (stephies mamma). Det ar "BARA" 26 grader nu po morgonen och alla har tkr det ar svalt och skont. Jag svettas ihjal! Neh men gud va skont med varmen, sohar trivs jag bast. Sitter och ater en donout nu och dricker gatorade, yummie! Runt halv 11 ska jag och Ann till stephies mormors lagenhet vid beachen, ska fixa lite grejer dar och jag ska ligga vid poolen. Hoppas jag inte branner mig nu det forsta jag gor. Hoppas ni har det bra hemma och att fjasket kommer go bra.

Ikvall ska vi till bush gardens. Det ar ett jatte stort nojesfalt som ikvall ar inrett i spok tema. De flesta hus borjar rusta upp for halloween. Det ar so sjukt stort har, pumpor overallt. Ska aka lite berg och dalbanor och bara fjanta runt! Vi hors imorgon eller senare, it depends. PUSS


fraaammeee

Heeej po er hotties!

Vill bara meddela att jag ar framme, det tog tid och jag har varit vaken over ett dygn nu. Seg flygresa men jag ar happy faaace. Stephie fick kortkort igar so vi har varit ute och kort en runda, traffade derrel po clearwater beach och har handlat po publix! Ska slinga haret imorgon hos Kelee och sen framot kvallen ska vi till Bush Gardens. Jag vill inte aka hem po ett bra tag, alskar detta. Ar i paradiset!!!!! Traffade po en riktig tjatig amerikansk gubbe i kopenhamn som ville beratta hela sin livshistoria. Efter att ha suttit och tjatat i 45 min om ingenting " oh weeell girl you seem to be a little bit bored right now so I'll seeee you "  Vi hors imorgon :) Jag mar skit bra for er som undrar och flygresan gick bra; PUSS

inatt åker jag!!!

HEEEEEEEEJ :D

Ni alla vet ju vad som händer inatt.. känns som jag sagt det här så många gånger att det helt plötsligt känns overkligt.
Varit hos mormor och ätit, köttbullar och stuvade makaroner. Ska packa ner till sista sen åker jag och mamma till halmstad. Jag kommer blogga när jag är där, så ni får följa vad vi gör :)  Tack för alla fina ord och kramar idag i skolan fina vänner. Blir väldigt glad och känner mig väldigt uppskattad av er! Kommer sakna er allihop. Men det ska bli så skönt med semester så ni anar inte, har förälskat mig i USA och nu är jag BACK ON TRACK AGAIN. Vet inte om ni förstår hur jävla lycklig jag är.
Ska fixa det sista nu!  Vi hörs om någon dag eller 2. Ha det bra så länge!

PUSS.



uppe tidigt och snart skolan

Godmorgon bloggen :)

Sitter på min säng nu och det bubblar i min mage, gick upp för 1 timma sen och har hunnut duscha, platta håret och packa det siiiista. Jag är nervös. Knäppt.  Jag och mamma beställer thai mat när vi kommit fram till halmstad ikväll, orkar inte ställa oss och göra något. Inte helt fel! Kommer sakna mina päron riktigt mycket, mamma börjar bli lite emo och jag hoppar upp och ner. Lite olika feelings, hon är rädd att jag ska missa flyget i New York eller att något annat ska gå snett. " Lilla lina.." Även när jag är 45 kommer folk kalla mig det, bara att vänja sig. Har prov om 1 timma, hoppas det går braaaa. Medans Veronica Maggio och Lykke Li spelas ska jag äta frukost sen bege mig upp till skolan. Slutar halv 4 idag så vi hörs senare! Imorgon vid den här tiden sitter jag på flyget.. vet inte när jag kände en sån här lycka i kroppen.
PUSS.


snartsnartsnart..



SÅHÄR glad är jag just nu om inte gladare :)

Väskan är färdig packad och vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Sitter och slö tittar på Ullared med mamma. Har varit på biblioteket nu sen jag skrev sist. Jenny kom upp som jag inte träffat på ett tag, jävlat pucko är hon men åh vad jag tycker om henne, ni anar inte. Pluggade på flitigt på samhällsprovet till imon, känner att jag inte får ut så mycket mer nu så jag har stängt ihop böckerna och tänker mest " skit samma ". Det får gå som det går, jag kan det rätt bra känns det som. Kommer inte kunna koncentrera mig imorgon i skolan, kommer bara gå runt och vilja att skoldagen ska ta slut. Mamma har möte till 5 på jobbet, så vi åker väl till Tylösand runt 6-7 någongång. Eve kommer hem hit efter skolan, ska pussa lite på henne för hon behöver det just nu.. Hjärtat mitt.
Nu ska jag duscha och fixa annat behövligt!
PUSS.


måndag och dagens




entrepreeeenör

Sitter här och verkligen dör över en vinterjacka jag vill ha.. men köpte min förra vintern och känns som den får hänga med detta året också. Men nästa vinter ska jag investera i en riktigt fin jacka, kosta vad den kosta vill.
Känns som att jag alltid bloggar på entreprenören, kanske för att min lärare är softination. Slutar snart verkar det som så ska hem och ääääääta sen vidare upp hit till skolan igen.


skolan




Sitter i biblioteket för svenskan blev inställd. Vi jublar!!! Fixar inför fjäsket som ärligt talat inte känns kul längre utan mest störigt. Det skulle varit idag egentligen men nu är det ändrat till på fredag. Och jag kan inte vara med och inte 2 st i karneval styrelsen heller. Gillar inte när man bestämt något och verkligen ställt in sig på det och sen ändras det pga att andra inte har koll. Nu tvingas både vi och andra klasser ändra planerna för att andra INTE är färdiga. Då får dom ju skylla sig själva, det ska inte vi behöva lida för. Jaja efter skolan ska jag hem och äta lite, gå ut med hunden. Sätter mig på biblioteket och pluggar på samhällen. Kan inte koncentrera mig hemma och sen måste jag låna ett par riktigt bra böcker att ha på flyget och timmarna i New York. Nu ska vi fortsätta planera lite :))  Måste packa färdigt allting ikväll också och väga väskan. Man får ha max 23 kilo och jag är i riskzonen för det.. hahaha!
Hörs senare!

Växjö helgen i bilder


Mirran & Eve


Hanna & Eve


Mirrans otroligt lilla bag


Jag, Eve, Mirran


min sjukt fina syster (?)


Mirran (beauty herself)


GODIS ?


Yeah we love it. Ser inte mirran och jag ut som två 5-åringar som nyss fått en ny leksak?


" bara en sån, åh kolla där, en skopa såna hallåååååå "


VI i ett nötskal <3


Älskar er!

packar för fullt

Det börjar närma sig nu.. har nästan packat färdigt allting. Hur sjukt? Det var nyss vi sa " det går fort, det är bara 8 månader kvar ".  Nu åker jag på tisdag natt. Börjar bli nervös, vet inte varför riktigt men antar att det är för att jag längtat varenda dag i över 2 år och nu har jag börjat packa. Det har varit så långt bort att jag inte kunnat nå det, men nu kan jag nästan ta på det. Resväskan står på mitt golv och den fylls mer för varje timma. Asså måste nästan be om ursäkt för mig själv, att jag låter så besatt och facinerad. Fast förmodligen är det det jag är.. haha :)

Har suttit och gjort allt annat jag egentligen inte borde nu ett par timmar. Så nu är det dags att göra något jag borde, plugga samhäll.. Har prov på tisdag. Vill kunna åka med känslan att jag inte har något ogjort. Vill kunna slappna av och veta att jag gjorde ett sista bra prov. Nu ska jag logga ut från msn och plugga.
PUSS.



helgen i ord




Hej på er snyggingar :)

Lördag:  Tog tåget vid 11 och bakom mig satt bara två allmänt störda killar i 25 års åldern som inte kände varandra men endå berättade hela sin livshistoria för varandra och annat konstigt att mina ögonbryn både en och två gånger flög upp och att skrattet bubblade i mig. Gick till BikBok där brudarna var och när jag såg allt fint fick jag verkligen kämpa för att inte köpa något. Åt lunch på McDonalds (usch enligt mig, MMMH i'm lovin it enligt Eve).  Gick på stan till 4 då allt stängde, Eve råkade spilla halva sin oboy kopp på mig, såg ut som jag skitit ner mig haha. Gick hem till Fridas lägenhet som var SÅÅÅ fin och mysig. Bättre än jag trott :)  Vi slappade fram till 8 och sen gick vi till Akropolis (grekiskt). Åt så jääävla god mat, om jag bott i Växjö hade jag garanterat varit stammis där. OCH efter det gick vi till hemmakväll och ah.. hör på detta... köpte 2 kilo godis för 140 spänn. HAHAHA han i kassan bara tittade "lite" konstigt på oss. Gick hem till Frida's igen och tittade på Love Actually. Den var väl helt okej men fick kolla klart på den själv eftersom alla var helt döda. Kan inte va lätt att shoppa så mycket hörrni.. t-t-tt! 

Sov till 10 idag ungefär och tog det lungt. Kändes som jag grät ut all vätska jag har i hela kroppen när jag kramade Frida hejdå :/  fyfan den känslan var inte rolig, men samtidigt så härlig för insåg mer än vanligt hur jävla mkt jag älskar henne och hur mycket jag kommer saknar henne.. Visst vi har varit ifrån varandra 1 månad innan men nu är jag sååå långt bort. Inte alltid vi är såhär romantiska mot varandra men idag så släppte allt för mig. Jag ville springa tillbaka och bara krama dig en gång till, bara en gång till, sista gången.. " Lina jag kommer alltid ta hand om dig ". Fattar ni hur underbart det känns?

Nu ska jag och mamma till ICA och köpa "svenska" saker Stephie ville att jag skulle ta med mig.

JAG ÄLSKAR MINA TJEJER SJUKT MYCKET!!!!!!!! TACK FÖR EN KANON ROLIG HELG. NI VET ATT NI ÄR ÄCKLIGA OCH KONSTIGA MEN SÅ BRA ENDÅ. NOT.

ha en bra helg :)

Heeeeeejsan!

Har verkligen inte haft tid att blogga, måste ha varit hemskt för er? ;)  Haha neh men igår hade jag tyska och matte prov, efter det höll jag och bääästa Viccan innebandy lektion som gick super, klassen tyckte det var roligt verkade det som. Skönt att ha det avklarat. Slutade vid 2 och var bara hemma i några minuter, packade innebandy väskan, gick ner till mormor eftersom jag inte träffat dom på rätt länge nu. Fick mat där och slappade tills 5 då Ida hämtade upp mig. Matchen förlorade vi med 6-4, men men så kan det vara ibland. Vi tar dom hemma!!
Kom hem 11 igår så här sitter jag och är rätt trött, ska strax platta håret för första gången på över 3 veckor. Inte illa va? Känner hur mycket det växt och inte slitet alls, wei! Har inte brytt mig i skolan att vara snygg i håret..

Blir inget bloggande förens på söndag kväll. Ska ta tåget till Växjö vid 11 där tjejerna är och hälsar på Frida. Vi ska shoppa (intejag), äta på Akropolis, skratta, ta kort och bara vara så bäst vi kan vara. HA EN BRA HELG!



lekande träning


Hej jag har en snygg kompis som jag snart ska krama sönder!

Eve din kommentar gav mitt ett stort leende och hela mitt humör blev en tumme upp. Träningen var väldigt rolig ikväll, roliga lekar och annat trams, älskar det. Efter förlusten igår behövde stämningen stiga och det gjorde den verkligen :) Vi har match imon så därför blev det en lugn träning. Samling kvart i 6 så jag hinner gå ner till mormor och morfar. Inte träffat som på över 1 vecka nu.. olidligt. Saknat dom så as härligt att dom är hemma igen.
Nu ska jag lägga mig i sängen,  skiter i att plugga ikväll, proven får gå som de går helt enkelt. Inte hela världen som pappa alltid säger, klok man det där, trots att jag är en tjej på 17 år som ibland tycker pappa är sååååå pinsam och såååå jobbig. Men kan inte förneka eller dölja att pappa är min hjälte, MIN PAPPA. Mannen som skulle gå genom eld och vatten för mig,frida,riccard. Han som är stolt över mig även om jag får IG på en del matte prov.
Nu ropar kudden på mig " kom och ta mig " hehe..
PUSS.


kär på nytt



Så jävla fiiin och bra.  En ny drog i mina öron :))   Många av er känner säkert igen den ifrån One Three Hill!

the good kind



Känner att jag inte kunde fått bättre klass. Fan vad fina och goa människor! Förra året var jag väldigt skeptisk för alla äldre sa hur roligt och att gymnasiet lätt var de bästa skol åren, men med denna klassen och allting som det är nu så förstår jag dom verkligen. FAN var härligt det känns :) Kan inte tänka mig bättre klass faktiskt.
Sitter på entreprenören nu, är klar med det man ska vara och nu ska Pau & Kajsa ha redovisning! Skönt att bara sitta och lyssna, fast spotify och blogg.se är rätt nice det med. Vill nästan åka raka vägen till Synsam efter skolan och beställa tid, har en dunkande huvudvärk idag OCKSÅ. Väldigt irriterande!  Ska till Värnamo runt 5, träning ikväll. Ska hinna plugga lite innan det och förhoppningsvis är jag inte för trött när jag kommer hem så hinner titta igenom tyskan en extra gång. Imorgon är det stress dag, äckel dag till hälften iaf. Matte och tyska prov, jag och fina Victoria ska ha idrotts lektionen imorgon, sen hem och vidare till Värnamo direkt. Vet inte vilken tid samlingen är än men matchen i Ljungby börjar 8. Ha en bra dag så hörs vi ikväll (kanske) ;)


Hands up, when the music drops



Hands up, when the music drops
We both put our hands up
Put your hands on my body
Swear I seen you before

tung förlust..

Godmorgon :)

Kom hem runt halv 11 igår, så gissa vem som är trött idag? JAAAG. Tänkte nästan ligga kvar i sängen idag och skita i skolan, men sen sket jag i den tanken, tog tummen ur röven och klev upp. Träning ikväll, 2 prov imon och borta match i Ljungby som börjar 8. Detta fiiiixar jag :) Så idag blir det inte heller mycket bloggande. Förutom på entreprenören som vanligt, rätt slappt ämne och det tackar jag för.

Såhär gick matchen igår.. skit! Ni ser ju själva så glada vi ser ut. ( bild lånad ifrån värnamo nyheter )




jag står med händerna i kors (om någon skulle undra) ;)

match ikväll

Hej på er :)

Blir ett kort inlägg med en stressad tjej bakom skärmen. Har haft extra matte mellan halv 4- halv 5 och kom precis hem. Håller på att göra mat i köket, Ida kommer om en halvtimma och hämtar mig sen drar vi mot Värnamo. För er som inte har något att göra ikväll har vi match hemma i Apladalen(värnamo sporthall) halv 8 mot Älmhult. Ni kan ju ta Donken samtidigt, perfekt :) Behovet av glasögon börjar kännas rejält. Det är inte as kul att gå runt med huvudvärk hela dagarna. Flera lärare har frågot " lina hänger du med? " för jag ser helt frågande ut eftersom jag kisar och spänner ögonen. Men jag har koll, för det mesta iaf, haha. Nu ska jag ladda om till match, hej jag vill gå in i en vägg. Näh men stressa stressa stressa. Om exakt 1 vecka är jag framme i FLORIDA. Önska oss lycka till ikväll. Skriver mer när jag kommer hem ikväll eller imorgon, det märker ni ju.
PUSS.



footprints in the sand

Kan ibland fundera över varför jag egentligen valde tyska.. Men sen kommer jag ihåg att dom merit poängen endå är jävligt nice att ha i bagaget. Ska bli så skönt att inte behöva ha tyska i 3:an. SP har det obligatoriskt 1-2:an och det suger ju självklart. Ser fram emot att välja till roliga och nyttiga ämnen nästa år. Känner att jag måste börja prioritera bättre, det enda jag gör efter skolan är att plugga och träna. Hinner inte träffa mina fina vänner som gör mig till den där spralliga och extra glada Lina som emellanåt hamnar åt sidan för skolböckerna. Som pappa sa igår " du måste börja tänka på dig själv mer " och jag har väl inte insett det själv. Självklart ska man sköta skolan osv men det finns faktiskt ett liv bakom det. Det enda som finns i mitt huvud måndag-fredag är plugga,plugga,träna,träna,plugga,träna,äta,sova,sova,äta. Har insett att det inte kommer funka i längden. Jag vill inte tappa bort mig själv bland all stress. Så ska bli bättre på att bara SKITA i plugget en dag och umgås med mina fina vänner istället. För ingen dör väl om jag någon dag sådär ibland tänker på annat?
Nu ska jag plugga en liten stund till sen skiter jag i det. Ska duscha, äta och titta på TV.


Människan jag älskar mest i hela världen.

I met this boy a few years ago

Jag orkade inte cykla upp till biblioteket idag. För det första regnade det innan och för det andra så är jag jävligt trött. Känner att jag nog behöver glasögon endå.. Har varit på synundersökning innan men jag såg bra osv. Visst det gör jag, men sitter och kisar konstant. Känner hur jag anstränger mina ögon och det går nästan inte en enda dag utan att jag inte har huvudvärk. Så nu ligger jag i min säng istället, huvudet stort som en fotboll och smsar. Det negativa med att plugga via datorn är spotify och annat som kommer ivägen. Har 150 glosor att lära mig och grammatik.. KÖTTA! Tror inte den där löprundan blir av idag när allt kommer omkring.
PUSS.



engelska lektion


Om 8 dagar står jag där igen.


Hej härliga tisdag!
Har träningsledigt idag vilket jag tycker är väldigt skönt. Ska plugga när jag kommer hem och ska springa ut på en lätt löprunda. Har match imorgon så ska inte ta ut mig något vidare. Bara få upp kroppen i tempo och springa bort all stress som tynger mig. En paus i tyska pluggandet också. Har egentligen lust att verkligen ta ut mig totalt. Ska bara springa några kilometer i lugnt tempo. Har gjort klart engelska uppsatsen och just nu sitter vi och planerar fjäsket. Kommer bli så JÄVLA bäst eftersom våran klass slår alla, flera gånger om. Rika är vi och grym fantasi har vi.
Nu slutar vi och konferans väntar :)

she's like a bomb




Jag skiiiiiiter i DHS ikväll, slog på 3:an och hur kunde jag glömma att det var Svenska New York fruar ikväll? Mamma sitter mest och säger hur patetiska dom är och suckar åt allt.. HAHAH!  Kvinnan som är smålänning(född i norrbotten) och älskar " Ullared " och " Ensam Mamma Söker ". Jag och mamma är så sjukt lika i personligheten och utseendet, men när det kommer till sådana grejer diggar vi inte samma saker. Jag tjatar om att flytta till en storstad eller iaf åka dit varannan helg, medans mamma ÄLSKAR sitt torp mitt ute i ingenstans där vi Gislaveds bor är "stadsbor" enligt bönderna som bor runtomkring. Där det inte händer någonting, fast måste medge att det är skönt med lugnet och skogen ibland. Fast då måste det vara varmt och solen skina så att sjön/bryggan kan uttnyttjas för att jag ska tycka det är okej :) 
Nähe nu ska jag stänga ner. PUSS!



miss my long hair

Visst jag gillar min page men TRIVS mer i längre hår. Spelar ingen roll att en del säger att jag " är finare i kort hår " för det är mitt hår som sitter på mig och jag som ska gilla de :)  Tycker det är rätt jobbigt att behöva platta det varje dag, annars ser det förjävligt ut med mina virvlar här och där. Aja vi får se om jag låter det växa ut igen.







ridin solooooo

Hej på er :)

Har verkligen inte orkat blogga idag. Har suttit i biblioteket mellan 5 och 8. Men det känns endå inte som om jag fick så mycket utav det. Ska sitta där efter skolan imorgon också! Kan inte koncentrera mig här hemma, finns så mycket saker som distraherar mig hela tiden. Sitter och kollar på Ullared med mamma, kikade på Elfsborg-Helsinborg en stund också eftersom Oscar spelade, skit kul för dig killen! Kom ihåg allt jag lärt dig bara.. ;)  Har sån ångest inför matte provet på fredag så ni anar inte. Det är väl bara att försöka göra sitt bästa, mer kan jag inte göra. Även om det inte räcker till..
DHS snart, tisdagens höjdpunkt för alla tjejer. Nu är alla papper klara tills jag åker, massa grejer som behövs i tullen, turism-visum osv. Men nu är det äntligen klart så slipper tänka på det! Efter DHS blir det bums i säng. Har sovmorgon imorgon men hur skönt är det inte att lägga sig tidigt? Och vara PIGG imorgon.



thailand thailand thailand..

underbart













holding on to one another be the cover when it's rough



a story that was never told. Something like a mystery and every step we've took we grown. Look how fast the time has flown, a journey to the place unknown.

hej du sitter och stirrar

Godkväll!

Nös precis väldigt diskret (tänk sjukt jävla högt och manligt), skriker när jag nyser nästan. Tänk er det där film stjärne nyset, lite gulligt "atjo" inte ett vrålande AAAAAATJOOOOOOOOOOOOO. Haha jag och mina jämförelser.. Det är sällan någon som fattar något utav det jag nyss förklarat. Försökt plugga både tyska och matte ikväll men det gick väl inget vidare. Får ta nya tag imorgon iställe. Ska gå förbi frisören också och boka slingning. Hoppas dom har tid nu i veckan eller nästa måndag eller tisdag. På hösten blir jag alltid lite "grå" i hårbottnen så ska lägga i liiiite ljusa slingor. Fräsht! PS. Platina blont är det fulaste jag vet, ska bara framhäva min naturliga blonda färg mer. På sommaren blir jag nästan vithårig för det bleks så i solen. Vill bara att denna veckan ska flyga fram, orkar inte vänta mer. Har match på onsdag och fredag och det ska bli skit roligt. Vi är lediga ifrån träningen på tisdag. Vilket bara är positivt för mig för då hinner jag plugga. Har 2 prov på fredag som sagt, matte och tyska. På lördag morgon tar jag tåget till Växjö där tjejerna redan är. Vi ska inta fridas nya lägenhet ( som jag inte sätt ännu ) och shoppa, resturang och massa härliga bilder vid sjön ska vi också ta. Låter det också som en skit bra helg i era öron?



Såhär såg det ut förra hösten, en av alla Växjö helger. Den när jag, Hanna & Frida var på hund utställning i tipshallen. Tiden då jag hade SJ i munnen och folk tutade åt mig..

EVE <3

Känner att det verkligen går riktigt bra med min körning, kör som en gud ;)) Så ni kan gå lungt på vägarna. Fikade hemma hos kusin, det var lika roligt som alltid. Ska åka till Sveriges bästa stad (Göteborg) någon helg efter jag kommit hem ifrån USA och hälsa på henne. Tar med mig min bästa vän för en mys helg. Ser jag verkligen fram emot! Det är så sjuuuukt bra att Eve redan har fixad lägenhet i Gbg efter studenten. Om jag stannar hemma och jobbar så kommer jag tillbringa mina helger där. Har funderat på hur jag egentligen ska klara mig utan henne om jag flyttar till USA ett år eller för en längre tid.. Självklart är tanken att lämna alla mina vänner hemsk, men vi två har varit piff & puff sen 7:an. Vi ses varje dag och hon känner mig bättre än jag känner mig själv. Tänk er att helt plötsligt vara utan någon du träffar hela dagarna och helgerna. Den som får ta emot mina humörsvägningar då de inträffar och att vi beter oss som ett gammalt gift par.. Har verkligen förstått vad uttrycket " min andra hälft " betyder. Att jag ibland har lust att slå ihjäl henne när hon jävlas, men oftast vill jag bara pussa på henne. Vi behöver inte skriva på varandras facebook logg och beskriva hur mycket vi älskar varandra för att andra ska se det. Utan vi två vet själva vart vi har varandra. Var tvungen att skriva detta, fick ett litet ryck :) Att hon är min bästa vän är uppenbart, att jag älskar henne mest är självklart.



kusinvitamin

godmorgon världen :)

Blir ett kort inlägg, måste snabba mig eftersom alla väntar på mig. Ska ner till kusin/farbror/faster och hälsa på. Längesen jag träffade min favorit kusin nu. Ska bli kuuuul :) Idag är en rejäl pluggdag. Tyska och matte står på schemat. Skriver mer senare. PUSS.

bruno mars

Vilken sötnos, vilken röst, vilka låtar!





vinst med 8-5

Heeeeeeeeeeeeej!

Vi vann matchen med 8-5, inte den bästa matchen men gav oss inte och tog 3 poäng till slut. GÖTT! Nu är helgen räddad :) Ska strax äta med familjen, allt som fattas är Riccard bara. Då vore allt komplett och perfekt. Ska äta hemmagjord kyckling rulle nu, sen bänka mig i soffan och inte tänka på något annat än det som är på TV. Sjukt seg är jag. Imorgon ska jag plugga HELA dagen. Nähe lördags mys väntar nu. Ni som är ute ikväll, ta't lungt!
PUSS.



borta match

Godmorgon :)

Istället för frukost klämmer jag i mig maten jag gjorde igårkväll. Har samling kvart i 12 och Ida hämtar mig om 25 minuter så måste snabba mig lite nu. Har iaf borta match i Vetlanda idag, hoppas på 3 poäng och en jvligt bra match! Kommer hem runt 5 ikväll ungefär. Ha en bra lördag :)


we don't fucking care


Min andra hälft.


Fan vad mina tjejer är bäst. Vi är bäst, du måste leta länge och riktigt noga för att hitta bättre sammanhållning och vänskap. Om jag inte själv hade umgåtts med er hade jag varit avundsjuk. Tror Viktor fick men för livet, stackarn!! Men han verkade inte avlida iaf, härligt :) Vi är som sagt väldigt speciella, love us or hate us, we don't fucking care!
Nu ska jag sova eftersom Frida tjatar som en annan mamma.. gah. Har match imorgon, börja ladda redan nu.
Hörs imon :)
PUSS.

I want you to love me


Väntar och väntar på att mina otrooooooooligt sega vänner ska komma. Hittade denna grymt fina bild på en av dom på facebook :) jag har så grymt fina vänner, trots att deras beteende inte motsvarar deras utseende. Hahahah!
Min mat håller på att bli klar och jag är otrooooooligt rastlös.. Hoppas Frida kommer hem från hotellet snart. Hon skulle äta där med sin friidrotts klubb. Eve går fortfarande inte att få tag i. Nähe nu kommer dom nog snart så ska lägga ner datorn. Ha en trevligt fredags kväll :)

PUSS.

matlagning på G

Ska titta klart på senaste avsnittet av Kenza & Tyra show. Så jävla roliga och sköna tjejer! Fler såna stor bloggare tack. Försöker nå min älskade Eve men det är omöjligt. Kvinnan äger ingen mobil nämligen, den gick sönder och hon orkar inte köpa någon ny. Åh ditt dick-head jag som väntar på dig.. lovar att hon kommer lagom tills maten är klar. Ska börja med den nu, scnitzel och klyftpotatis. Hoppas mina fina tjejer ( och viktor då ) kommer snart, jag är rastlös och pratsugen!!!!
Spelar Rihannas nya " Only girl in the world " och mår så jävla bra helt enkelt.
Återkommer senare ikväll, kanske med bilder ifrån kvällen om kameran dyker fram.
PUSS:



Miss this everyday

vad tror ni?

http://blogg.aftonbladet.se/modeetc/2010/09/lanvin-hjarta-h-m

 

Idag blev det klart att H&Ms nästa designersamarbete blir med Lanvin. Hurra säger jag för det. 23 november kommer kollektionen i butik och det ska bli sjukt spännande att se hur Alber Elbaz tacklar detta. Att han är ett fan av svenskt mode vet vi ju sedan innan (i och med samarbetet med Acne) så jag tror det kommer gå galant. Faktiskt känns det här samarbetet som det roligaste sedan Karl Lagerfeldt. Vad tycker ni?

”H&M föreslog ett samarbete för att se om vi skulle kunna översätta den dröm vi har skapat på Lanvin till en bredare publik utan att tumma på kvaliteten. Jag har tidigare sagt att jag aldrig skulle göra ett samarbete med en modekedja, men det som lockade mig var idén att göra H&M luxuöst, snarare än att anpassa Lanvin till allmänheten. Det har varit en exceptionell upplevelse och resa, där två företag i motsatta positioner har kunnat arbeta tillsammans eftersom filosofin – som går ut på att sprida glädje och skönhet till kvinnor och män runt om i världen – är densamma”, berättar Alber Elbaz, konstnärlig ledare på Lanvin.


Ska bli väldigt intressant att se :) Som ni säkert vet är H&M min favorit affär. Och nu hoppas jag att lanvin tar fram massa fina kläder till okej pris. Ger detta sammarbetet en fet tumme upp! Hoppas bara att dom kan ta fram kläder för ALLA. 17 dagar kvar till " lanvin for H&M fashion show " för er som är extra nyfikna.









snart kommer knäppisen hem



Knäppisen kommer snart hem =D   underbart!

The Hills är på TV så jag är LYCKLIG. Haha även om jag sett det miljoner gånger. Mormor ringde nyss och sa att det var 35 grader i Egypten. BUHUHU. Stackarn hade fått magsjuka, saknar dom sjukt mycket. Behöver mina extra föräldrar i vardagen. Men unnar dom verkligen sol och bad, speciellt morfar.. :/

finally friday

Hej på er :)

Det känns att det är fredag, all veckans stress och för lite sovtimmar märks tydligt nu. Men faaaaa-aaan vad skönt att det är helg! Satt perfekt, hade inte orkat en dag till i skolan. Need some time in freedom.. Sitter och tittar på Project Runway i brist på annat. JOO.. för er som undrar hur det där " helvetes-historia-provet" gick så kan jag meddela att det gick helt okej. Inte as bra och inte as dåligt. Ungefär vad jag hade förväntat mig. För att fira helgen ska jag öppna en cola och ta lite chips.

Vet inte riktigt vad jag ska göra fram tills att tjejerna kommer. Och det känns så gött att inte behöva göra någonting. Pluggandet sparar jag tills imorgon och till söndag. Jessi,Mirran,Viktor,Hanna och Eve kommer sen ikväll. GUD SÅ UNDERBART. Behöver verkligen en rolig kväll med världens bästa. Mamma och pappa åker till stugan ikväll så jag och Frida har huset för oss själva. Nu ska jag se en film!
PUSS.




Och SÅHÄR glad är jag över att helgen är här :))))

gameday tomorrow



Imorgon kör vi brudar!

gubben i lådan??



För dig ska jag göra det tusen gånger om..


Godmorgon :)
Bara jag som inte riktigt fattat hysterin kring " Gubben i lådan " eller hysterin men alla verkar ÄLSKA den. Visst den är bra men inte årets låt direkt. Haha och spotify reklamen :

Hej!. Det du nyss lyssnade på var verkligen inte bra... det va dålig musik, både utifrån ett rytmiskt och rent musikaliskt perspektiv, men nu ska vi ta och lyssna på en bit av nåt som kallas bopmusik... Halebop, halebopp halebopp.......................Och nu tillbaka till det musikaliska träsket...






Lägg till finsk brytning på det! Sitter här och äter frukost. Oboy med grädde och 2 mackor. Är ju ingen frukostmänniska alls men energin behövs alltid. Har dubbel timma i tyska nu på morgonen, nästan så att man avlider faktiskt. Efter det så är det dags att skriva det mycket ogillade historia provet som jag hoppas ska gå rätt okej endå. Skönt att det snart är över. Har simning på idrotten så stannar förmodligen kvar efter och bastar osv. Njut av eran fredag så hörs vi senare idag :) PUSS!

lägger ner plugget..






Efter att ha pluggat Historia hela dagen orkar jag inte längre, jag ger upp. Det får gå som det går helt enkelt! För nu orkar jag inte pressa mig själv mer för ett ynka prov. "Vår historie lärare borde grillas " som paulina så vackert uttryckte det i eftermiddags på facebook. Och hon har SÅ rätt. Så nu har jag gett upp, lagt böckerna ifrån mig. Pratat med Stephie, planerat lite till och nu känns allt bättre än det någonsin gjort. Bara 2 veckors hemsk längtan som återstår.. 2 veckor av prov,prov,prov. 3 st kvar "bara". Så i helgen, vet ni vad jag ska göra då förutom att spela match? PLUGGA. åh yeeey fan va ös.. Fast imorgon kväll ska jag och tjejerna mysa :) Det gör nog att jag klarar en plugg helg galant. Frida kommer hem också, så härligt! Nu ska jag och min trötta hjärna gå och lägga sig.
PUSS.

precis just nu


vintern kommer bli lång..

Har plockat ihop lite godbitar som jag gärna skulle ha i höst/vinter!






Lyle & Scott


Gina


Gina


H&M



BikBok


BikBok

dagens 14 Oktober




avstår helst skolmiljön efter skoltid

Har tvekat ett tag nu om jag ska dra upp till biblioteket och sitta där o plugga istället. Men känner att jag är för trött för det och känns som man är tillbaka i skolan igen. Har faktiskt slutat för ett tag sen. Har blivit lite anti skolan theeeeeese days, om jag inte måste befinna mig där gör jag det helst inte frivilligt. Fast ibland kan det vara skönt att sitta i ett tyst bibliotek och study. Men idag blir det sängen istället, risken är att jag kommer somna men äh. Känner verkligen inte för att cykla upp till skolan i kylan. Ja för shit vad kallt det har blivit helt plötsligt! Gillar det inte.. Trivs bäst i värme och sol. Har kommit på massa saker Frida har hemma hos sig i Växjö som är MINA. Saknar min gråa halsduk som är skit snygg med skinnjacka till och lite kläder. Min beiga stickade tröja b.la som är perfekta nu!
Nu ska jag äta något och sedan lägga näsan i historie boken. KÖTTA..

skulle behöva några dagar av det här!






föredrag



girl you're amazing just the way you are!

Sitter på entreprenören och softilerar lite smått. Jag, Lina och Rinor ska snart ha föredrag om konsumentköplagen.. KÖTTA! Känner mig sjukt sprallig idag, nästan som jag fått i mig någon alkoholhaltig dryck. Just nu sitter Lina och är emo över att hon kommer få räls inom en snar framtid. Kommer bli så söööt så! Tycker lite synd om henne faktiskt.
Hörs efter skolan :) slutar halv 4!


nästa helg..


1 år gammal bild!

INTAR VI VÄXJÖ för en tjej-mys-helg! Om jag längtar? JAAAAAA CAN'T WAIT =D

uppe i tid




Godmorgon :)

Vaknade i tid idag för en gångs skull. Så nu kan jag ta det lite lungt, hinna blogga med! Ett happy face från er alla tack så mycket tack tack. Idag är det en helt vanlig dag i skolan, lite väl många lektioner tycker jag. Är nöjd med alla nya låtar jag lagt in på min ipod, går runt och diggar ännu mer än vanligt. Egentligen skulle jag bara vilja gå runt med musik i öronen hela dagarna, men det är inte speciellt socialt mot mina kära vänner :)  Ni får en dagens också efter skolan!
Uppdaterar senare. Ha en bra dag så länge. PUSS.


forever 21










plugg dagen lider mot sitt slut



Oh yes låt rubriken tala. Känns rätt gött att ha hunnit med en hel del historia ikväll, alla 36 frågor klara så imon blir det repetition uta fan! Har skrattat ännu mer till kvällens avsnitt av Bonde söker fru än sist. Vissa är ju bara SÅÅ mobbade. Tystnad i en minut.. "jahopp vad sysslar du med då, på fritiden så att säga ehehhe?"  " äumh jag spelar shack "   HAHAHAHHA. Ni måste se det för att fatta de roliga i det, eller så är min humor lika sämst som vanligt! Ska sova nu, känns behövligt. Behöver all energi jag kan få imorgon. Jag gillar inte pressen prov ger..
Godnatt på er!



Its got me stuck between my fantasy and what is real




Only concern is the next time I'm gon' get me some
Know I should stay away from
'Cuz it's no good for me
I try and try but my obsession won't let me leave.


Want to, but I can't help it
I love the way it feels
Its got me stuck between my fantasy and what is real




fantastisk tjej



Josephine Andersson!

STRESSAD

hej på er!

Jag är allmänt stressad, börjar bli ett jävla vrak. Måste kontrollera mig själv för att inte bryta ihop. Kanske lite överdrivet där men jag är trött och stressad som fan. Skulle behöva en spa dag, skulle behöva en brain genomkörare. Come and save me someone? Jag är desperat. Känner att jag måste hoppa över träningen imorgon.. jag hinner inte med allt jag måste hinna med. Har tyska läxa tills imon och på fredag, har det största och svåraste provet på länge på fredag. Jag kan inte så mycket för ett VG, det jag kräver av mig själv. Antar att jag måste sluta kräva så jävla mycket hela tiden.

Kom precis hem ifrån extra matten som jag hade halv 4 till halv 5. Gick sådär, noll energi i kroppen efter att endast ha ätit 1 pizza idag, illa! Så för att få ur den lilla energin jag har i kroppen har jag laddat upp med chocklad, kaffe, saft och chips. Jag är upp i varv och konstig, det märker ni nog. För er som har mitt nummer får ni gärna slänga iväg ett spark-i-röven-kämpa-go Lina- kom igen SMS. Återkommer senare. Förmodligen totalt körd i huvudet. Jag hatar Historia och jag HATAR skolan.



that's my look right now..

new shoes

Bilden gör INTE rättvisa.. dom ser helt billiga och plastiga ut. Tro mig dom är bättre IRL :) Riktigt sköna med!





I made it

Tjena tisdag tjena bloggen.

Hade sovmorgon till 12.05, tackar vi för. Jag och Eve gjorde klart arbetet igår så slapp lektionen idag. Även om jag hade sovmorgon vaknade jag i tid, redan vid 9 faktiskt. Satt och pluggade på historian eftersom jag har träning ikväll och inte hinner med någonting jag egentligen måste. Få bli en jääävla pluggdag imorgon istället. Skönt att äntligen kunna somna i vettig tid ikväll, sitter här och gäspar. Sitter även med mina nya skor på mig och känner att näh.. jag vill ha ett par till! Vill ju inte gå runt med ett par skor hela vintern.. Så ska leta efter ett till par i Växjö nästa helg. Åh vad jag ser fram emot det. Tjejerna åker på fredan efter skolan men jag har match då så får ta tåget på lördag morgon istället. Hanna skulle ta med sig sin systemkamera så vi ska ta lite fina höstbilder! SÅ JÄVLA MYSIG HELG, åh.
Nu ska jag ta något att äta, packa väskan och hämta Ida.
Hörs ikväll (kanske) PUSS.


11 Oktober : dagens


vardagslyx

Sitter här med huvudet i svenska böckerna, känns som att det flyter på riktigt bra. Så provet imorgon ska inte vara några större problem. Ska snart tappa upp ett bad till mig själv. Vardagslyx. Ska plugga en liten stund till sen räcker det för idag. Ska leta fram det bästa shampot jag har och riktigt njuta. Med spotify och five for fighters på högsta volym. Musik som får mig att må det där lilla extra. Mamma har sytt upp två linnen till mig som var lite för långa. Har inte använt dom någonting, men nu är det ju som att ha 2 nya plagg i garderoben, kanooooon!





slappar i skolan

Hej på er :)

Sitter på entreprenören nu och softar. Är klar med allt man ska göra så kan bara ta det lungt till halv 4. Så går det när man jobbar på lektionerna, det lönar sig! Efter skolan ska jag som sagt upp till stan och köpa nya skor. Om jag nu hittar några, men äh det ska inte vara några större problem. Ni kan faktiskt få en dagens sen om ni vill, men om ni dissar det förslaget så får ni det endå. Nu är jag så sjukt shoppingsugen att jag avlider inom en snar framtid.. Blir ju inte bättre av att jag är inne på H&M och forever21 heller. Snart åker jag också, exakt 2 veckor och 2 dagar kvar och jag börjar bli nervös! Ska till banken på onsdag och hämta ut dollar. Fick en lista med svensk mat saker jag ska köpa också. Marabou, fun light, knäckebröd osv! Stephie du ska få den största påsen med lösgodis you can imagine!
Ett rätt roligt sätt att underhålla sig är att mobba älsklings Lina på facebook. Känner att jag redan saknar min mormor och morfar.. dom har inte ens åkt än. Grattis!  Försöker att få med mig Eve till New York nästa höst, får se om jag lyckas. OM jag gör det kommer jag vara jordens lyckligaste kvinna.

Nu ska vi fortsätta "arbeta" och håll tummarna att jag hittar snygga skor!
PUSS.



spekulerar..

Funderar allmänt över livet, tänker inte skriva någon större roman om det
 men kan säga att det är rätt jävla fantastiskt. Att försöka se saker ifrån
den ljusa sidan. Det är något jag verkligen fokuserar på, åh vad livet blir
så mycket enklare då. För allt går, om du bara vill. Kommer en del hinder
på vägen, vissa är krokiga och vänder ut och in på kropp och själ, men
när du väl tagit dig över hindret så har du all anledning att leva.
För dig själv, för de människor som älskar dig som du är.
Så istället för att sjunka ner med huvudet och ge upp, face up and fuck
 off I can handle everything! Följ dina drömmar och jobba för att nå
 dina mål. INGEN annan än du kan nå dem. Och skit i vad folk säger,
 det är ditt liv och du som ska leva det. Finns inget som är rätt eller fel
när det gäller drömmar. Något jag tänker på mycket och det går bättre
och bättre för varje vecka, det är att skita fullständigt i vad andra
människor tycker och tänker om mig. Men tror det kommer med åldern.
Har aldrig känt mig såhär avslappnad i mig själv innan, jag vet vem jag är
 och jag kan säga nej utan att bry mig om vem som får ta emot det
där nejet och vad den personen tycker om det. Men jag tror mycket
av det beror på min familj och mina fina vänner som får mig att må så
bra och uppskatta mig själv som jag är. Behandla dig själv så som du behandlar dina vänner. Som jag brukar säga..
den viktigaste personen i livet är du själv!
Blev visst en lång text iaf.. På kvällarna kommer tankarna igång och
 ibland behöver jag skriva av mig.







101010

Rätt coolt de som blir mamma och pappa idag till en liten unge som kan skryta med sitt födelsedatum. Hade jag gjort!
Körde Frida och Sebbe till tåget, hoppas hon kommer nästa helg. Känner att min körning går skit bra, så körkort i juli ska inte vara några som helst problem. Sa hejdå till mormor och morfar också, sa att dom kunde ta med en kamel hem till mig..
Just nu sitter jag och slö tittar på Bonde söker fru. Försöker tänka så positivt det bara går inför veckan som kommer. Tyvärr mina kära vänner kommer vara inlåst med böcker i facet eller befinna mig i Värnamo några dagar nu :/  Imorgon ska jag iaf gå upp till stan och leta efter skor. Mamma tyckte jag behövde inhandla nya skor eftersom dom jag beställde var slut. Tycker det är dåligt faktiskt! Annars får jag köpa i växjö då tjejerna ska dit om 2 helger!!!!!!!!

Spanat in dessa på Skocompaniet!



pluggdag

Gick ner till mormor vid halv 1, åt skit god fiskgratäng och har pluggat i 3-4 timmar. Duktigt Lina! Orkade verkligen inte följa med till Ullared imorse, behövde plugga idag och skulle inte köpa så mycket grejer endå. Det jag behövde har mamma köpt.
Denna veckan kommer bli riktigt påfrestande.. träningar, 2 prov, 2 läxor och 1 inlämning. Kan väl inte göra annat än att KÖTTA! Mormor och Morfar ska åka på en spontan resa med kompisar ifrån Tylösand till Egypten imorgon. Om jag är avis? Rätt så. Så det var full rulle hemma hos dom, hjälpte morfar att packa och mormor var lugn som vanligt. Gubben är konstant stressad och alltid något på G :) Nu ska jag titta på handboll!
PUSS.


Innebandy bilder

Min syster var fotograf på läktaren igår som en annan tönt! Vissa är suddiga men se och njut :D









Holma,Jag,Kajsa


Sofie(?), Bea, Jag, Kajsa, Eve






















tlött

Min säng har aldrig varit härligare..

Vi vann med 8-0 och det var skit kul o spela! Även herrarna vann sin match så det var härlig stämning ikväll. Kom nyss hem efter att ha tagit bussen hem och även as goa amanda hoppade på i Värnamo. Kanon tjej som är sig själv, vi är totalt olika men funkar så bra ihop! Så just nu ligger jag helt utslagen i min säng, ska sova strax för att vara pigg för plugg och Ullared imorgon. Hoppas ni haft en bra lördag :)


långt hår..


walk this waaaaay

TJAAAAAAAA :D

Vaknade av mig själv runt halv 10, inte ofta det händer. Klev upp och läste tidningen as usuall, jag och pappa tyckte det var dags för Frida & Sebbe att vakna. Så hittade vi hockeytutan i tvättstugan.. och lilla jag sken upp. TIME TO PLAAAY. För er som inte känner mig ÄLSKAR jag att jävlas med folk, typ det bästa jag vet. Tur att jag har vänner som är precis likadana och kan ta skämt, annars hade det inte funkat haha. Min katt sket ner sig och pep ut genom sin lucka när jag tryckte på. Tror jag ligger längst ner på Sebbes "ogilla lista" just nu.. MOHAHA. Vem vill vakna till det? Nä jag vet inte men KUL var det. haha. Nu ska töntiga jag äta en clementin och 2 bullar till frukost, eh ja. Allt slinker ner i min mage!

Matchen börjar halv 3 så dags att börja ladda nu!  Har inte tillgång till någon dator på hela dagen för kommer befinna mig i Värnamo till sent ikväll. HA EN BRA LÖRDAG :)


cause you made my day

Avslutar kvällen i sängen och med dessa bilder lånade av Martinaaaaaa!

Tycker om er tjejer, riktigt jävla mycket.











IDOL favoriter






böcker




Medans jag väntar på att Frida och Sebbe ska komma hem kan jag ju passa på att tipsa om 2 böcker jag håller på att läsa just nu! Den vänstra är lite mer i vuxen stil och den högra, ja för er som gillar att läsa på engelska och mode. Ni har säkert sett filmen allihop men boken är värd att läsas!


aldrig för tidigt



Väntan är olidlig!

So please don't stay in touch



Fuck you, fuck you very, very much
'Cause your words don't translate
And it's getting quite late
So please don't stay in touch.

'Cause we hate what you do
And we hate your whole crew
So please don't stay in touch

top model

Kom precis hem ifrån idrotten som var SKIT rolig idag. Älskar såna lektioner, lite trams och alla skrattar! Och Kajsa BIFF-woman haha :) Äntligen fredag och fan va skönt det känns. Vet inte riktigt vad jag ska göra fram tills någon kommer hem, ska duscha, raka benen (anteckna det, careface någon?) och bara slappa i soffan. Låter som en bra eftermiddag i mina ögon. Just nu är det Top Model så då rör jag mig inte ur fläcken på ett tag. Har 3 veckor av stenhårt plugg framför mig, 5-6 prov och någon inlämning, det är inte okej asså.. Men men. Sen har jag SEMESTER!
Jag har verkligen ingen "blogg fantasi" längre. Mina dagar ser likadana ut, träning,plugg och skola. Så lite svårt att skriva något YEEEEAAH. Men äh det kommer väl! Som jag brukar säga : KÖTTA! hihi.
Nu ska jag inta soffan, puss.

" five girls are standing here before me, but I'll only have four photos in my hands. And the girl that I do not recall must immediately return to the house, pack your belongings and go home..."

beroende? lite smått..





MATTE


HAHHAHHAHAHA

3-4 år sedan...

fredag morgon

Godmorgon världen :)

Sitter här med min frukost och försöker tänka positivt över denna fredagen. Ser en hel del negativt men några ljusglimtar endå. NEJ jag är inte emo eller deprimerad haha, jag är bara trött och stressad. Om man bortser från det är jag GLAD. Helgen kommer bli FETT. Ikväll kommer Frida hem och hennes Sebbe följer med! Ikväll är det god mat och godis i soffan som gäller. Behöver det liksom. Imorgon är det hemma premiär vid halv 3, efter det stannar hela laget kvar och tittar på herrarna sen drar båda gängen med pizza i magen hem till Eve där det blir fest. Massa nytt folk, ska bli skit kul :) Sen tar jag och Ida bussen hem runt 10. FÖÖÖR tidigt men ett par mil hem har vi och den sista bussen gick mitt i natten.
På söndag ska la famila Åhsberg tilll Ullared, lite smått och gott ska inhandlas.
Nu ska jag äta upp min risifrutti och sen bege mig upp till skolan för dubbel timma i tyska.. KILL ME!


ordspråk

Det viktigaste är inte att vinna utan att kämpa väl.

Det är aldrig för sent att ge upp.

Så länge det finns liv finns det hopp.




streeeeessad

Träningen gick fint, äntligen provat ut träningställ! Pratar med Stephie nu om Halloween costumes men ska sova snart. Lägga mig och läsa en skit bra roman och slappna av. Är sjukt stressad nu förtiden, har 6 prov och inlämningar på mindre än 3 veckor nu. JOBBA LINA, KÖTTAAAAAAAA. Har börjat i tid med pluggandet för en gångs skull, har endå lite smått panik. Men äh får göra mitt bästa helt enkelt så fixar det sig. Ursäkta för en blogg som SUGER för tillfället men tiden finns inte där för större ansträngning. Ni får gärna komma med tips om vad jag ska skriva osv..


Sthlm i somras, saknar dig Lidingö babe<3


burberry










3 veckor..






Bitch is back!

torsdag

Entreprenör!

Vi fick precis två papper vi skulle läsa. Helt plötsligt såg jag min morfars gamla företag på pappret och det handlade om det. Lite coolt faktiskt. Seg dag idag, tyska,samhäll,svenska,engelska,entreprenör. åh tjena seg hjärna!
Ska åka till Värnamo redan vid 4 idag, förbi Stadium innan osv. Så hem och äta snabbt som fan. STRESSIGT..
Slutar halv 4, önskar Rapp kunde snabba på lite härva'. Är hungrig och rätt fantasi lös for the moment. Hörs ikväll.
PUSS:


skulle vilja ha precis just nu..


hate math


Bild på klassen, inte speciellt seriös asså. Bara titta på Philip.. fast när är han seriös? HAHAH.

Endå varit rätt flitig idag tycker jag. Dock kan matte gå och knulla bak o fram. Ursäkta uttrycket men jag hatar det.. DET GÅR INTEEEEEE.. Blir frustrerad!! Imorgon blir det inte heller mycket uppdatering, vi måste sticka tidigt till Värnamo. Kommer hem ifrån Värnamo runt 8 och då äter jag och kopplar av. Oftast bums i säng eftersom man är helt död.
Nu börjar jag bli för trött för att fungera.. lite små sur så bäst jag går upp och lägger mig!
Hoppas ni haft en fin dag :)
PUSS.

bonde söker fru

Nu har familjen Åhsberg precis tittat klart på Bonde Söker Fru som började ikväll! Finns inget som är mer svenskt hahah. Har skrattat så mycket att jag har ont i magen!







he's sooo sexy..

best of me

Kan börja med att berätta för er hur trött jag är.

En helt vanlig skol dag idag, inte direkt tråkigt, men inte direkt skit kul heller. Det duger liksom. Jag hatar hösten, och just nu är vi mitt uppe i den. Känner för att sitta någonstans i New York, på ett fik omringad av alla sorters människor, lyssna på Melissa Horn och skriva. Läsa en bra roman och bara tänka på livet i allmänhet. Nästa höst är jag där. På ett fik, förbereder mitt projektarbete och ska strax strosa runt i Central Park.

Istället i min lite lite lite lite tråkigare vardag har jag istället gått i skolan, promenerat med Zorro, gick ner till mormor. Åt världens godaste torsk. Satte mig i läs fotöljen och pluggade litteratur. Känner att min vardag flyter på, älskar endå vardagen, det är då man är sig själv. Men jag ser helst min vardag och mig själv någon annan stans. Tror ni vet-vart haha..
Imorgon är det träning, längtat eftersom jag inte tränade i tisdags.

Ska plugga matte.


dreggel


huuuuuuur snyggt?

shoes

när kommer ni?? JAG LÄNGTAR EFTER ER!



Beställde för ett rätt bra tag sedan. Hoppas de är snygga, fast har på känn att dom kan se lite klumpiga och för "arme" aktiga ut, men då skickas dom bara tillbaka.

you know you've got to sing along

MOOOOOOOOOOOOOOORNIIIIING!

Lyckades nypa mig i ögat med ögonfransböjaren, ni killar som ser ut såhär nu (?).. Så är det en slags silvrig tång man böjer sina ögonfransar med för att de ska få bättre form och liksom böjas uppåt. Istället för mina ögonfransar som är typ okåta.. Näh men tänk om dom kunde vara kåta istället, STÅ UPP hela tiden istället för att ligga ner och dingla.. ehe.
Nu sitter jag här och äter två otroligt torra mackor i brist på fantasi och frukost isn't my thing. Tittar på nyheterna och försöker verka intresserad. Går sådär faktiskt. Men har turism första lektionen så det fuuunkar endå.
Hann inte blogga igår, när jag kom hem pluggade jag sen ner till mormor. Pappa kom och hämtade oss sen befann vi oss på speedway banan hela kvällen. Gick en runda nere i depån före matchen, aldrig mer ensam! Jag fattar la förfan inte polska eller? Haha lite kul var det endå. Slutar kvart över 2 idag sen ska jag ner till mormor (who else) och äta hennes otroligt goda torsk. GAAAH kommer längta hela dagen. Nu ska jag äta mina mackor och sen bege mig mot skolan. Hörs snart!
PUSS.



I like that boom boom poow

Jag är ju bra knäpp. Skrev precis ett långt inlägg på engelska. Men ser ju dumt ut att ha ett inlägg på engelska? Iaf så har jag sovmorgon idag. Tacka fan för det :D Spelar ingen roll hur många timmar jag sovit, när jag gick och la mig osv. Jag är alltid sjukt trött på morgonen när jag vaknar. Det stör mig. Ska äta lite frukost nu och sen klä på mig. Inte speciellt sugen på att komma till skolan i pyjamas. Annars idag då? Ska plugga fram tills speedwayen börjar. Mormor tvingar med mig till VIPen, tycker inte det är skit roligt där men vad gör man inte för henne? Det är endå lite kul att gå runt i depån och komma förarna närmare och se deras maskiner och annat. Kan även få en och annan blinkning eftersom man är blond och hälften är polacker ;) haha.. Vilar ifrån träningen idag, blivit 3 matcher på 3 dagar och jag har mycket i skolan just nu. Det tar mer tid än vad man tror att åka till Värnamo och träna. Så jag vilar idag, trött.tjej.com
Nu måste jag snabba mig liiiiiite!
Ha en bra dag så hörs vi.
PUSS.





PLUGG

Tror ni jag har läst något? NÄ. Har läst massvis med bloggar och kollat på kläder istället. Jag är sån som person(tyvärr) att jag "gör det sen, ska bara" Alltid något annat som kommer ivägen för det jag skulle gjort ifrån början. Ska stänga av TV:n och datorhelvetet och lägga mig i min SÄNG. Lyssnar på min ipod istället för på spotify. Död åt internet just nu, förstör min plugg dag. Har prov tisdag och torsdag nästa vecka men börjar känna paniken. Inte nyttigt att stressa upp mig själv i onödan. ANDAS. Okej nu ska jag traska upp till min säng. En kopp varm choklad med grädde får följa med mig också.
Svenska och Historia, det duger endå.

Nähe fick en bättre ide, cyklar upp till biblioteket istället! De stänger 8 ikväll så tillbingar 2 timmar där. Perfekt :)


unstoppable

Nu ska jag äta chips och plugga lite. Läsa igenom kapitlen vi har prov på nästa vecka. Slipper jag stressa ihjäl mig på söndag och ha dåligt samvete som vanligt.


you're my destiny

För en gångs skull var jag ordningsam och samlade allt på samma ställe!



2010-10-04






vinst med 13-1

Det är kanelbullens dag idag tydligen, många som visste det eller? Vem orkar hålla koll på något sånt?:) Inte jag iaf.

Vi (gärdeskolan) vann med 13-1. Tror vi kan spela ännu bättre än vad vi gjorde. Kommer inte ihåg om jag mött något så dåligt lag på länge. Backlinjen var ingen alls så det var i princip fri gata. Så nu är det bara att tagga till nästa omgång!
Älskar att jag bor så nära skolan, gick hem, duschat och gjort väääärsta gourmetmaten. Ehe eller inte.. köttbullar och makaroner. Snabbt,smidigt,gott. Det slinker ner iaf! Idag efter skolan  är jag LEDIG. Inte mycket plugg och ingen träning, oooooh baby I like it!!!!!! Kommer inta soffan, tyra banks på TV och vi har chips hemma. Hallelujah.
Nu ska jag diska och annat som ger vuxen poäng. Råkade hälla en tredjedel av makaronerna på golvet istället för i kastrullen. Grattis Lina. Om jag är klumpig? Ni ska bara veta..
Slutar halv 4, entreprenör med Rapp. GÖTT.. blöh



suuuugen

Blev väldigt sugen när jag kikade i morfars GANT tidning här om dagen. Tyvärr kostar det skjortan alltihop, det är väl onödigt.. Hahah. Förövrigt så tror min morfar han är cool, tyvärr det är han inte. Drömma går ju :)

Ser ni klockan? HALLELUJAH.. En julklapp kanske?




GANT HOME


VILL HA. Är kär. Åh!






Förövrigt ser killarna lite smått bögiga ut. IDROTTS KILLAR <3

favoriter just nu




the club can't handle me


Sonja<3

Nu ska Lina sova och om det ska bli skönt? JAAAAAA. Har sovmorgon till kvart i 10 imon då det är samling och senare match! Jag vill bara att veckorna ska flyga iväg.. Men lördag ser ut att bli ROLIG. Hemma premiär vid 3, efter det spelar herrarna sen på kvällen är det lagfest hos Eve, både herr och dam. Kan bli skit skoj, lära känna nytt folk och komma in i gänget lite mer. Blir ju annat utanför träningar och matcher. Så det ser jag verkligen fram emot :)
Jag vill inte bo i en småstad.. don't belong here. Men bara att bita ihop i 2 år till. Greeeeaaat!
Ska prata med trevligt folk på msn innan jag slockar.
Godnatt. Hoppas ni haft en awsome helg!
PUSS.



vinst och fotmassage

Go kväll :)

Matchen slutade 3-1 till oss. Kändes bra, men nu jävlar är jag sugen på div 2 spel och a-laget. Watch out!
Kom hem runt 4 och satte fötterna i någon fotbads tunna med massage som pappa fick i julklapp. SKÖNT..
Slappade någon timma sen körde vi Frida till tåget. Helgens garv blev det också. Frida Åhsberg, i en bil. Då kan ni tänka er, alltid ett rent nöje att sitta i baksätet. En hel del blickar ifrån förbipasserande och kramp i magen. Herrejävlar! HAHAHA.
Du är störd, men jag älskar dig trots att vi mest bråkat i helgen..
Åkte ner till farfar runt 7, gubben fyller 79 idag nämligen. GRATTIS Ingo-Banan du är bäst! Mannen som lärt mig dansa vals.

Fick höra av Hanna att jag ska vara med på skol-SM imorgon. Lär vara DÖD imorgon kväll, mycket matcher dom senaste dagarna men äh vafan det är ju såååå kul bara. Missar inte speciellt många eller viktiga lektioner imorgon. Hoppas vi vinner, lite svårt att spela med tjejer man aldrig spelat med innan. Men det ska nog gå smooooth!
PUSS.


saknar dig!

I believe

Godmorgon :)

Vaknade precis, vet inte vilken känsla jag har i kroppen. Känns väldigt skumt. Känner ingenting, jag är inte glad, inte arg,ledsen,trött eller någonting. Är nog mer åt det gladare hållet endå. Jag saknar mina vänner. Hinner inte träffa er så mycket nuförtiden eftersom VIK tar flera dagar i veckan och plugget en hel del.. Jag försöker hitta tid så jag kan träffa er alla, kan inte dela på mig även om jag skulle vilja det ibland. Och även jag behöver lite " time for myself days ". För jag slappnar inte av på samma sätt om jag är med kompisar eller själv. Ensam tiden är väldigt viktig för mig. Den gör att jag kopplar av och samlar ny energi. Att man någon dag inte gör ett skit, hur skönt är inte det? Att få göra precis det JAG vill och inte vad alla andra säger till en vad man ska göra.. Därför jag längtar efter resan så otroligt mycket. Att få komma till ett ställe jag fastnat för och som är min dröm, att få vara där med en bästa vän som känner mig innan och utan. Om jag inte har lust att säga något gör jag inte det, om jag har lust att skratta gör jag det. Inga regler, bara vi två, två tjejer på 17 år, som gör precis vad vi vill (nästan iaf). Att slippa stressen, slippa alla måsten. Att bara få LEVA. För det är så mycket man MÅSTE hela tiden. Är det jag själv eller samhället som pressar en till det? Alla vill bli något, man kämpar för någonting..




seeeg resa

Orkar inte blogga. (filååååt)

Åkte hemifrån vid 11 imorse och kom hem för en halvtimma en. Alltså varit hemifrån i 12 timmar. Glad att den längsta och defenitivt det jobbigaste resan är avklarad. Men tyvärr förlust med 7-4.. men dom var riktigt bra alltså. Kommer förmodligen spela div 1 nästa år. Så vi gjorde det bra endå iaf. Imorgon ska jag spela med b-laget, eller u-laget eller vad det nu kallas för att få lite mer "match" i mig. Spelat en enda match på 7 månader. Så behöver speltid osv. Trots att jag aldrig varit tröttare så kör vi imon igen!! Tacka fan att jag har sovmorgon på måndag, kind off behövs.. Större delen av dagen har tillbringats i en buss, seg.tjej.com. Nu ska jag sova gärnet. Hörs imon :)
PUSS.


osminkad och glad tjej hej!

mot Öland

Godmorgon :)

Ska äta en rejäl frukost nu sen hämta upp Ida och mot Värnamo. Vi ska in på Stadium före samlingen som är halv 1. Jag ska pröva träningsställ osv..och nya skor MÅSTE jag ha. Kommer hem inatt någongång så blir inget bloggande alls idag. Matchen börjar på Öland halv 5. Ha en fin lördag!

HEJA VIK <3



grå och blek

Ska snart slinga håret + solbränna på det. LÄNGTAAAAAAAAAAAR efter värme och att inte behöva känna att jag bländar mig själv. Grå var ordet. Röd-grå-vit flammig låter som en bra beskrivning! haha :)






biten sätts på plats

Jävla skit!
Har skrivit 2 inlägg nu men båda har försvunnit när jag tryckt på någon random knappt. Hej teknisk? Njjjaaaa...
Hur underbara är inte fredags eftermiddagar på en skala? Gillar dom rejält. En HEL helg in front of me!
Beställde lite cash (dollar) och fixade lite saker. Happy face! Men måste säga att denna fredagskvällen är extra awsome, snart ska vi åka till tåget och hämta min andra halva. De helger hon kommer hem känner jag mig fullständigt hel, den lilla biten jag saknar när hon är i "hemma" i Växjö sätts på plats igen efter den första kramen på fredagen. Lite surt att vi knappt kommer ses någonting alls imorgon, men hon kommer hem nästa helg också som tur är!
Har stått en stund i köket nu och gjort min pasta/kycklingsallad. Kokat pastan, skurit grönsaker och kyckligen. Duktigt Lina.
Nu har jag min älsklings mat med mig i bussen, plus bullar, yoggi och läsk. Vem kallade mig fetto va va va? VEM VARE, VEM VARE SOM KALLA MIG FUCKING FETTO!? hihi.
LATEEEEEEEEEEER.


17 dagar med dig!<3


yrsel

Vaknade upp imorse med yrsel och hela rummet snurrade. Men bet ihop och gick upp till skolan endå. Tycker faktiskt att dubbel timma i Tyska en fredags morgon INTE är okej! Sen var det inställd historia, cyklade ner till mormor och åt. Men fick knappt i mig något, mår sjukt illa ''/ Hade hål på över en timma, sov en stund och stack upp till skolan för att ha matte. Det gick ju allt annat än bra då siffrorna bara dansade på pappret och det känns som jag nyss åkt världens snurrigaste karusell på Liseberg. Nu ska jag och mamma till banken, fixa lite :)
PUSS.


Miranda<3

Godmorgon!

Kan det bli bättre att vakna upp en fredagsmorgon och kollar bloggen och se att världens bästa Mirran skrev så.. eh romantiskt igårkväll? ;) Ni som känner oss vet att vi är lite smått speciella, livets ordspråk enligt oss är ju " orka vara normal ". Och ni som inte har en aning om vilka vi är får helt enkelt skapa er en egen uppfattning! Älskar denna bruden rejält jävla mycket och om hon är cool och har egen stil? Alla på skolan som ungefär vet vem hon är definierar henne som " hon med dom coola kläderna, hon med klänningarna,kjolarna och hattarna". Behöver inte sitta här och skriva någon roman. för hon vet vem hon är för mig, trots att hon är estetare..

Utdrag ur hennes blogg :

Hahahahahaha åh min humor är verkligen ass-kicking.
Storyn bakom detta är ju då att jag inte är den enda omogna männsikan i min ungängeskrets.. Frida har väldigt kul åt att springa runt på kvantum när vi ska handla och peta sönder muffins, byta plats på alla varor, (gärna typ fisk från frysdisken, och gömma det bakom något så att någon trevlig anställd hittar rutten tinad fisk på en hylla med tacochips efter några dagar, hahaha), och helst av allt ska ju allt detta hända medan Hanna springer bakom och ser ut som en förtvivlad småbarnsmamma som inte kan hålla koll på sin unge (Frida, alltså.)

Idag på psykologin så såg vi en trevlig film som dokumenterade några små barn med damp, tourettes och asbergers. Det här säger jag inte för att vara rolig, det var faktiskt på allvar så att jag tänkte "Åh! Det är ju precis som Frida!" när de filmade den lilla pojken med koncentrationssvårigheter som sprang och förstörde för alla i en mataffär.

Och här kommer en bild på det ass-kiking-humor-gänget. Dom bästa som finns med andra ord.

Här kommer några bilder på kvinnan bakom gårdagens inlägg!!!!!!!!!









RSS 2.0