Love letter till Lina, also known as hon den lite äckliga, groteska, efterblivna ni vet?

HEJ!
Jag heter Miranda och tänkte skriva ett fint litet inlägg här för att som ni antagligen vet så är vår kära vän Lina inte helt stabil i huvudet.
För det är ju ändå så att man måste faktiskt vara snäll mot folk även om de är lite smått efterblivna - detta gäller även Lina Sofia Åhsberg.
Trots att hon luktar rätt illa och typ.. ja, hennes utseende, vad kan man säga?
Hon skulle väl se rätt okej ut, KANSKE, om hon typ.. står typ hundra meter bort, och det är helt mörkt, och jättedimmigt, och så kanske om hon står med ryggen mot.. och hon hade nån annans kropp..
HAHAHAHA!
Nä. Jag skojar bara. Det råkar ju vara så att jag känner henne liite för väl, så jag får vara dum.
För det finns ju faktiskt få saker så befriande som att hänga med någon som man känner så väl att man kan vara hundra procent ärlig och säga saker som man inte skulle annars och att den personen vet PRECIS vad man menar fast att man säger ganska, eller kanske helt, knäppa saker ibland.
Det finns få saker så härligt som när man kan sitta och VETA precis var man har den personen, man behöver aldrig oroa sig för konstiga blickar eller snack bakom ryggen.
Det är svårt att förklara vad som är så himla bra med just Lina egentligen.
Kanske är det det faktum att man vet att man kan lita på henne till 100 procent, vad det än gäller.
Eller det att hon har ungefär lika kass humor som jag, att vi kan asgarva åt internskämt som vi knappt kommer ihåg var de kommer ifrån. Kanske det att det kan dröja länge mellan att vi ses ibland, men att allt är som vanligt, att vi har lika mycket att prata om när vi sågs för tio minuter sedan som vi har när det har gått två veckor sedan vi pratade ordentligt.
Kanske... nä, jag vet inte. Det är bara så, helt enkelt, att Lina är en av de bästa jag har. Helt sjukt vad glad jag är över att jag kan räkna henne till en av mina bästa vänner.
För hon är helt enkelt jävligt bra.
...och sen är hon ju jävligt snygg också.
Det var väl mest det jag ville säga.
PUSS!

hej och hååååå

Nu ska jag göra nudlar, byta om, plugga tyska-verb och titta på världens bästa Tyra Banks (as usuall) hehe. Träning ikväll inför serie premiären på lördag, hör på detta.. på ÖLAND!!!!! WTF liksom? Samling halv 1 och matchen börjar halv 5. Så det var den lördagen. Men tycker det ska bli så kul så jag är halvt hyper. Super taggad och hoppas jag får mycket speltid. Nästa helg är det hemma premiär och gissa vem som kommer vara n-e-r-v-ö-s..
Tyvärr blir bloggen lidande en stressig torsdag som denna, är hemma runt 8 ikväll så bloggar förmodligen mer då :)
Har även berättat för finfina tjejerna idag om amerikaner, förlåt paui att dina förhoppingar släcktes lite. Men jag lovar, USA is the shit! Hon trodde nämligen att alla ser ut som i OC, jätte snygga allihop och jätte rika. Fast det vore rätt nice om det nu var som i alla filmer och TV serier? Älskar min klass. Trots att det var grymt pinsamt att gå in och störa på natur ettornas matte lektion för att tvinga dom att göra en enkät om valet 2010 som alla gav blanka fan i.. föörlåååååt då! haha.
Nähe nu ska jag äta och stressa. HEJ OCH HÅ STRESSMAGE, TJENIS PENIS HUVUDVÄRK KONSTANT.
PUSS.



för en gångs skull..

För en gångs skull är jag med i tidningen vilket inte händer alltför ofta. När halva släkten är med varannan vecka typ så tycker jag det är trevligt att få vara med på ett hörn någon gång sådär ;)

Kassa bild på bild kort men bättre än inget, för er som vill se alltså!

Dom stavade faktiskt mitt namn rätt denna gången, grattis :D



fattar ingenting..

Hej :)

Tänker faktiskt inte be om ursäkt för noll uppdatering idag. På lektionerna har jag velat jobba så jag inte ligger efter i onödan. Sen efter skolan stod vi ett trevligt gäng och snackade lite, cyklade hem och satte näsan i skolböckerna direkt. Höll på med tyskan någon timme sen tog jag tummen ur röven och gick ut med Zorro, gick en runda ner till älskade farmor och gav henne en behövlig kram, du är min ögonsten och "farmors lilla Lina". Älskar dig något sjukt jävla mycket. Inte för att du läser min blogg, du vet knappt vad en dator är, du har ingen mobil heller, men du är en av dom underbaraste och snällaste som finns. Vill att du ska må bra och ge mig dom goa kramarna du alltid gjort! Gick hem, pluggade lite till, dock fattar jag ingenting!!!

Är riktigt förbannad, folk borde växa upp!

PUSS.

älskar min mamma!!!!



kan det bli bättre än att komma hem efter en träning till detta?
Träningen gick bra, tycker inte alls det är jobbigt att pendla trots att det tar en hel del tid. Det är ju så jvla roligt bara :)
Nu ska jag käka mat, duscha och sen TJOFF ner i soffan.

konferans..

God eftermiddag ;)

Konferansen suger och våran lärare är inte ens i klassrummet? Fast nu kom han in efter ha varit borta i en kvart.
Ska hem och ta det lungt, sen är det dags för träning och tidningen kommer. Repotage och bild om laget. Yey!
Engelska provet gick kanon och det kändes lätt, tumme upp att alla Olas prov är såhär lätta tydligen enligt de som hade honom förra året. Tackar vi för :) Nu ska vi kolla på film också, är inte det typ det bästa som finns på en lektion?
4 veckor kvar nu med, tiden rusar iväg och jag är lycklig :D
PUSS.


Sthlm<3

gårdagens match + sovmorgon

Godmorgon :)

Idag är jag så trött att jag ärligt funderar på mjukis, men i skolan? Nääääh endå inte. Kom hem runt kvart i 10 igårkväll. Vi VANN med 7-1, men vi kunde ännu bättre. Jaja träningsmatch endå :) Det var så jävla kul o spela, kom på mig själv att nästan springa runt och le.. Tyckte det gick skit bra för mig för att vara min absolut första match! Åh känns så bra. Nu kör vi! Träning ikväll, trots att min kropp skriker VILAAAAAA skriker jag TRÄÄÄNAAAA!
Börjar om en timma så måste snabba mig nu, har engelska prov idag som säkerligen ska gå rätt bra. Bloggar under konferansen senare.
PUSS.


saknar dig knasboll

mot tranemo

Nu ska jag äta korv och makaroner (glamouröst) och sen hämta Ida, därefter bege oss mot Tranemo där laget väntar. Onödigt för oss att åka enda till till Värnamo och sen tillbaka samma väg, förbi Gislaved. Så vi åker direkt istället. Kommer möta 5 av mina gamla lagkamrater, känns riktigt konstigt. Några av dom har jag spelat med hela livet och nu ska vi vara fiender på planen (?) hm.. men men bara att tagga till brudar ;)
Hörs ikväll!
PUSS.

sugen på..




en riktig amerikansk frukost och nybakta donuts! Åhfyfan va gott..

27 sept






GAMEDAY



Sitter på Entreprenör och har jobbat på som fasen. Älskar den känslan när hjärnan bara vill ösa på med ny kunskap, en tom sida i blocket som bara väntar på att fyllas och pennan glöder. Sitter och lyssnar på riktigt fin musik på Spotify. Måste lägga in massa ny musik på min ipod så jag klarar mig på flyget och på flygplatsen i New York. Men hoppas man har en egen liten TV skärm som sist. Vi som är klara med uppgifterna får gå hem, tjoooohoooo. Det lönar sig att jobba på lektionerna. Ska gå hem nu och bloggar mer om en liten stund! Tycker extra mycket om amanda för hon pillar i mitt hår, när hon går förbi. Hahah.
PUSS.

H-Kazic


söööötjävel

Ett blogginlägg tillägnat min fina fina vän Hanna Kazic. Något mellan namn har hon inte. Om du som kille läser det här så är denna tjejen typ den gladaste du kan hitta. Blyg vet hon knappt vad det är, och det bästa är ju att hon älskar mig. ähä. Neh men gumman min, du är jävligt bra, har aldrig en tråkig stund och du har gjort SÅ många träningar roligare än vad dom ska vara. Det jag gillar mig dig är att ´du är så glad och GO, kan fjanta med dig på ett sjukt omoget sätt men endå prata med dig om precis allting. Och du vill alltid dina vänner dens bästa, du visar att du uppskattar våran vänskap. Inte många som visar de känslorna du gör. Sen är du väldigt söt när du är arg också ;) Många skratt och skämt tack vare dig!

I LOVE YOU.



tack för säsongen GIS damlag <3

Hej på er :)

Vi vann årets sista match med 4-3 och lednings målet kom i sista minutrarna av Mimmi. FAN var bra kämparinsats tjejer. Hela säsongens slit lönade sig idag. Vi har visat att vi kan, trots en genomsnitts ålder på 15.9 år och tunn trupp (en tränare) och nykomlingar i division 3 så klarade vi det. För det var inte många som trodde på oss inför denna säsongen. Men vi har trott på oss själva hela vägen, stöttat varandra. Tränat 3 gånger i veckan, vinter träningen som var rätt hemsk endå men kondis har vi byggt upp! En del har också spelat dubbla matcher och vill ge en puss och kram till hela laget. Denna säsongen har för mig varit väldigt lärorik, det gäller att kämpa för att nå sitt mål, ingenting kan man ta för givet. För att vi har motbevisat alla jävlar därute som inte trodde på oss, damfotboll är mer än vad ni tror. Vi har tränat precis lika mycket som herrarna, vi kan kötta och kämpa precis lika mycket, fast på våran nivå och vi har gjort vårat bästa. Vi är också det lag i dam-gis historia som nått längst. Det säger rätt mycket i mina ögon. Det är så många bitar som ska stämma, det är vissa saker som behöver förbättras men överlag har vi gjort det så jävla bra. Trots alla förutsättningar har vi kämpat på. Är lite ledsen över att jag inte är hemma på årsfesten men det är okej endå.. Tack tjejer för en skit rolig säsong, hoppas på fler med er :)

Tanken på att det är 8 månader kvar till nästa match är.. sorglig!

Nu ska jag efter en timmas pluggande bege mig upp till sängen, första matchen i VIK tröjan för mig imorgon. Gäller att vara pigg då! PUSS.


säsongens sista match.. :/

Samtidigt som jag pluggar engelska dunkar jag musik över hela huset. Pratar högt på engelska med mig själv, sjunger opera, rappar och allt möjligt onormalt du kan tänka dig. WTF jag är hemma själv, home alooooooone, då är det tillåtet att göra precis vad man vill!! Väntar på att mamma ska komma hem så hon kan köra ner mig till GIS. 10 månader kvar tills körkortet och 18 år, sen är jag fri. Blir inte många helger på hemma plan vill jag lova. Lägenheten på Kungsholmen kommer nötas ut av mig, även världens finaste kusin i Göteborg kommer få många besök!

Känns sorgligt att det är säsongens sista match, en del av tjejerna kanske också gör sin sista match. Många är osäkra på vad dom ska göra till nästa säsong. Flytta och plugga osv.. Ska försöka få ut glädjen jag känner för denna sport ikväll. Uppskatta varenda felpass, skrik ifrån bänken, verenda tackling, varenda långboll ska jag springa på..
Hörs efter matchen.
PUSS.


babe!

ÖÖÖÖS



Tagga tagga tagga tagga tagga kötta kötta kötta kötta kötta..

plugg och matchdag

Godmorgon :)

Asså ja.. jag vaknade nu. INTE bra. Varför ställde jag inte klockan för? Blir endast 2 timmars plugg, men det fixar jag. Engelska prov på tisdag nämligen. Har samling vid 4, måste äta NU för att min kropp ska komma i balans. Absolut sista matchen för säsongen och jag är grymt taggad. Inga spärrar, ingen tvekan för NU JÄÄÄÄÄÄVLAR.
Sitter och tittar på veckans IDOL som varit och ärligt talat tycker jag inte det är så bra längre. Lite uttjatat faktiskt. Men lär väl vara nöörd som vanligt sen när det är 10 kvar och finalen börjar.  Sitter mest och tycker att Laila Bagges skinnjacka är heaven och känner hur min shopping abstinens bara växer och växer. Bloggar mer ikväll hörrni.
ha en bra dag, och för er som är fotbollssugna så börjar matchen 5 på ryttarvallen.
PUSS.


now it's your turn



Now it's your turn, take a shot
Baby show me everything that you got
Maybe you can keep me alive
Maybe you can get in my mind
But it's only a matter of time


Before I run far away
I need to take a holiday
Maybe it's a fall from grace
I gotta find a new place
A holiday
I'll set off on a new chase
I gotta see a new face
I need to take a holiday

your eyes..

God kväll :)

Kom hem runt halv 11 typ. Kände att det fick vara nog där, trots allt herrlagets firande och vi har match imorgon. Vill avsluta på bästa möjliga sätt! Trots en massa försök till att göra en bakis imorgon lyckades ingen med det. Haft en riktigt trevlig kväll med härligt folk :) Det suger att inte vara 18. 17 år, vad fan är det för ålder då?? Alla skulle till Sigges ikväll efter festen på GIS, inte sugen på att stämpla in heller. Tycker ärligt att det är lite pinsamt att göra det, alla vet endå att man är under 18. Men upp till var och en! Så nu ligger jag hemma i min säng och mår kanon bra! Med lite marabou som sällskap funkar allt. Tack till Jonas också som körde mig hem så jag slapp gå hela vägen :)
Tog tyvärr inga bilder, hade inte blivit speciellt många endå!
Nu ska jag sova, äääntligen.
PUSS.



balmain






fotbollsfest

Godmorgon :)

Vaknade runt halv 11 av mig själv. Sitter och tittar på Agnes Cecilia på Canal Plus, någon som kommer ihåg den filmen?
Måste strax börja klä på mig och fixa lite saker. Vid 2 är det nämligen dags för årets,historiens viktigaste match på GIS. Herrlaget har chans att gå upp i division 2!!!! Kommer komma väldigt mycket folk, gratis inträde och ja fan rena fotbollsfesten. Om dom vinner, vilket nu är typ 100 % säkert, så är det FIRANDE ikväll på bruksvillan. Damlaget är inbjudna. Följer med Lina hem efter matchen och vi fixar oss hos henne. Sen skulle vi i laget ha lite "förfest" i klubbstugan innan vi beger oss mot Bruksvillan för en riktigt rolig kväll. Men blir rätt lungt eftersom vi har säsongens sista match imorgon.. :/
Så som så många andra dagar denna veckan kommer jag inte blogga mycket idag. Som ni märker har jag fullt upp!
Åh denna dagen ser ut att bli nästintill perfekt. Min kavaj ifrån H&M kom igår förresten!
PUSS.




with or without you


Clearwater Beach <3


Träningen var kul, pretty oseriös men väldigt rolig :D Kanske absolut sista träningen med Robi också..
Min mamma är så snäll att hon kom och hämtade mig för det ööösregnade. Har hjälpt till med maten som snart ska ätas. Efter det ska jag till Hanna med Mirran. Sjukt efterlängtat, många saker vi behöver catch up on. Älskar dom så otroligt! Behöver få ut allt jag har i huvudet, skönt att ha två så bra vänner som känner mig utan och innan, älskar mig för den jag är , även om jag kan vara.. ja typ halvt störd ibland så skrattar dom MED mig. En vänskap som är så stark som våran är..ja, hittar inte orden, men det är underbart. Nu ska vi äta!
PUSS.


d-d-d-dagens







Kavaj: second hand
Linne: Florida
Tights: Gina Tricot
Jacka: H&M

FREDAG!

Tack för att ni läsare stannar kvar trots att bloggen suger snopp för tillfället!

Äntligen fredag och heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg! Det ordet borde vara bland det bästa som finns. Iaf så var sista lektionen idrott och friidrott. Jag om någon jublar! Jag ångrar faktiskt lite att jag inte satsade när jag var yngre, inte för att jag ens börjat på friidrott men känns som att det skulle gått bra. Gjorde väl hyffsade resultat endå. Hoppar över träningmatchen imon i Värnamo eftersom vi har absolut sista fotbollsmatchen på söndag och ytterliggare en träningsmatch på måndag. Då blri det 3 matcher på 3 dagar och det orkar jag inte. Så spelar söndag-måndag istället. Ser verkligen fram emot min första match i VIK tröjan!!!!

Nu ska jag ner till mormor och äta pannkakor,glass och hallon. Perfekt innan en träning ;) FAN VA GOTT. Ni får en dagens också i nästa inlägg som jag lyckades ta. Bilderna är inte dom bästa but I'm working on it!

Har träning 5-7. Så hörs vi ses :)
PUSS.



tråååååkigt

Har riktigt tråkigt och vill bara iväg till Värnamo. Nu ska vi brainstorma och komma ihåg bra ideer till ett nytt företag. Min fantasi är död, gone, borta. Jag är trött. Jag vill träna. Jag vill till Värnamo. Ser fram emot helgen riktigt mycket.


KLOCKREN!

dream boy



it's gettinnnn hottttttt in here?

entreprenör


Gärdets snyggaste och smartaste klass, lätt!

Sitter på entreprenören nu med Rapp. Sista lektionen och jag är trött och hungrig. Måste ner till Oasen och köpa något att äta. Eller så sätter väl jag och Ida oss på något Cafe innan träningen. Måste ha energi innan träningen.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva riktigt. Men om ni vill veta så har jag för första gången på mig en stickad kofta för denna hösten. Trivs bättre i shorts,slapp tröja/linne, klänning eller skjorta. Ska in på JC och H&M och titta lite, bra tidsfördriv. Rapp är förmodligen den mest otekniska läraren jag mött på, tar flera minuter innan han kommit igång. Så har suttit här i över 20 min och inte gjort ett skit. Känner att jag har en hel del plugg dom kommande 5 veckorna innan jag åker. Plus att innebandy matcherna snart börjar på allvar. Då blir det inte många lediga helger.

I feel strong and I can't get enough

Godmorgon bloggen :)

Sovit gott? Kom hem runt 11 igårkväll och det känns idag trots att jag har sovmorgon. Börjar halv 10. Matchen slutade 1-1. En riktigt bra fotbollsmatch verkligen! Måste bara säga att Elfsborgs klack är förmodligen den sämsta jag hört! Hahah. Änglarna ägde hela plastskiten :) Så det blev en lugn bilresa hem, alla var nöjda trots att jag och Emil spillde cola i hela baksätet. Klibbigt hell yeah. Går sent idag och sen måste jag sticka till Värnamo direkt efter skolan. Idas pappa skulle till kiropraktorn så vi får väl titta runt på stan fram tills träningen börjar. Får se hur mycket bloggande det blir idag, förmodligen inte alls mycket. Men vissa dagar har jag fullt upp och prioriterar inte datorn först. Längtar till träningen ikväll, åh är så glad! Veckorna barar rusar fram, redan torsdag idag. Helgen ser ut att bli riiiiiiiiktigt bra  :D
Ha en bra dag!
PUSS.



mot Borås och fotbollsmatch

Tjena :)

Är rätt stressad men hinner ett snabbt inlägg. Seg skoldag och min mage har varit allt annat än okej.. Men jag höll ut! Satt en stund med Sonja i biblioteket efter skolan och pluggade engelska. Du är go din lille fan <3
Sitter och äter köttbullar och makaroner nu, mmh as gott verkligen. Men ska åka till Borås om en halv timma. Fotboll ikväll :D Elfsborg- IFK GÖTEBORG. Älska Blåvitt. Älska Göteborg. Startelvan ser bra ut och vädret okej. Dock jäääävligt kallt!
Tar med mig kameran så bilder kommer imorgon. Kommer förmodligen hem rätt sent ikväll men inställd tyska imorgon så det betyder SOVMORGON. Blir dålig uppdatering men ikväll är det match = lycka!!!!!!!!!!!

PUSS.





onsdag: dagens






hösten 2009

Denna hösten kommer bli den bästa i mitt liv. Ny klubb, nya vänner, Florida resa, hälsa på kusin i Göteborg, Växjö helger. Känner bara trygghet och lycka inom mig just nu. Ser fram emot precis allting, så hösten 2010, kom och ta mig, hårt!
haha (a)

Förra hösten var starten på något nytt.. Lite bilder ifrån den kommer här!



Växjö


Fest


Fotboll


Innebandy


Växjö


Danmark med fotbollslaget


Växjö


Växjö










upp och hoppa

Efter att ha degat hela dagen ska jag hoppa in i duschen nu sen laga mat. Efter det plugga glosor. Måste ju få något vettigt gjort idag.


dröm badrum!



vet inte om jag vågar göra en ansiktsmask. Sist fick jag småutslag och den kliade nästan direkt. Kör på min ljuvliga Nivea istället!

sockar



känner mig otroligt sexig i dessa

För mig är det så mycket mer.

Sitter här med ett gigantiskt leende över läpparna. Jag åker snart, om exakt 5 veckor. Om 37 dagar. 37 dagar av längtan.
I brist på annat att göra, även en form av att ha sjukligt tråkigt, sitter jag och tittar kläder på alla butikers hemsidor jag kan komma på som ligger i någon av alla malls. Forever 21 har riiiiktigt fina grejer. Guess har mycket snyggt också. Min plånbok och min själ skriker efter shopping, seriöst. Hur länge till ska jag behöva torteras? Nä skämt o sido, skämt o sido??? Lina du är 17 inte 45.. IALLAFALL så behöver jag något att göra på dagarna när Stephie är i skolan. Har säkert en hel del plugg med mig som måste göras, Indian Rock Beach kommer slitas ut av mig. Måste självklart träna också, blir nog en hel del joggingturer runt Bell Air. Steph, no worries, eftersom mitt lokalsinne är högsta betyg. Ingen av er bryr sig säkert, bara jag som sitter och spekulerar lite. Ni får lyssna endååååå! Snart sitter jag i bilen påväg ner till Kastrup och Köpenhamn. Känns som att jag reser för och mot något, mot en form av dröm. Något jag tänkt på varenda dag sedan vi var där för 2 år sen. En liten bit på vägen mot målet. Denna gången stannar jag bara 17 dagar. Denna resan känner jag mig riktigt förtjänt av. Mina pengar, mitt val, min dröm. För andra kanske det bara är en resa..

För mig är det så mycket mer.


Äckel, snart syns vi! <3



favoriter just nu 2






favoriter just nu








wants from H&M






ska vi byta?

Nu ska jag kolla på SAS.se och andra flyg. I brist på annat att göra! Om jag hade bott i en storstad hade jag gått till närmsta massage ställe, eller till ett badhus med bubbel pool. Vem är jävlen som ligger inne i min mage och hugger med kniv? Mamma svarar inte, hon har säkert massa kunder. Ska resa mig ifrån sängen nu och lägga mig nere i soffan istället.
Får se om jag orkar gå på speedwayen ikväll, rätt osäkert. Imorgon är det en toppen dag, något ut av det bästa jag vet. Jag,pappa,bobby och Emil ska till Borås. Elfsborg-IFK GÖTEBORG. Forza blåvitt ale ale ale!!! Ska bli så sjukt skoj även fast det är på Borås Arena och inte Gamla Ullevi. Därför hoppas jag att min mage blir glad igen. Varför blir jag alltid sjuk när jag inte vill? Men jag stör mig på att folk tror att jag fejkar eller något annat barnsligt. Hahah varför skulle jag det för? Vem vill missa skolan och ligga efter i massa saker? Nej jag är ingen lat person när det kommer till såna grejer. Det är helt enkelt såhär att min kropp är väldigt känslig och mitt immunförsvar är inte speciellt starkt. Sen får ni säga vad ni vill. Ska vi byta kanske? Vill du vara sjuk när det händer något roligt och sen höra alla sitta och snacka om hur kul dom hade? NEJ.



nothing is stopping me

It’s like a roller coaster
One step away I’m closer
I can see it there within my reach
Won’t let the city get on top of me

Gimme them bright lights, long nights
Party till the sun is rising
High rise, overtime
Working ’till the moon is shining










EMO

Godmorgon :)

Känner mig som Madicken idag.. ligger hemma i min säng och är ledsen för att hela klassen är på utflykt. Dock har jag inte hjärnskakning utan en helvetes hemsk jävla mensvärk. Ursäkta svordomarna men jag vill också ha femkamp och paddla kanot :/ Varför blir jag alltid sjuk när jag absolut inte vill?? Hatar min kropp, hatar mitt icke fungerande immunförsvar. Kommer säkert vara sjuk på studenten bara för det. Jävla skit. Så får ligga i fosterställning i min säng hela dagen medans alla andra har skit kul. Får äta mitt lösgodis som jag skulle delat med Eve på en stubbe. Jag vill också skratta så jag nästan kissar ner mig sittandes i en kanot. Vill äta min pastasallad medans alla andra äter korv. Okej jag går i 2:an på gymnasiet men känner mig som 10 år igen, sådär moget sur ni vet? Tur att ingen är hemma :)


finaste tjejerna, finaste klassen. Ha en skit rolig dag!!!!!!!!!

skogsmänniska?


tycker du är jätte bäst och saknar dig redan..

Köpt med mig lösgodis och pasta/kyckling sallad tills imorgon. Nu klarar jag mig galant :)
Sitter och tittar på ett av mina favoritprogram nu, Svenska New York fruar. Kalla mig nörd, jajaaaa!
Har en liten sovmorgon imon iaf, bussen till Isaberg går 09.20. Hur ska detta sluta, jag är absolut ingen skogsmänniska. Men har lite i bagaget om man säger så. Är uppväxt med två skogsmullar till föräldrar, våran stuga ligger mitt ute i skogen, dom älskar att plocka svamp. Medans jag föreslår en helg i Stockholm föredrar dom hellre en helg bland granar.. Otroligt?? Men tur att vi är olika i våran familj ;) Men har iaf tillbringat väldigt mycket av min barndom ute i skogen. Har varit fina stunder trots allt, kan till och med sakna det ibland. Så min grupp kommer väl klara sig imorgon endå! No problem. Kanot är riktigt roligt, bara inte Eve grips av panik kommer det gå smooooth.
Hörs imorgon!
PUSS :)




källaresturangen with jenny






dagens








bilder ifrån kräftskivan

Kräftskiva 2010.

Vissa bilder är snyggare än andra, vi är inte normala någonstans :)
































fredagens

Fredagens - Cubus








naturell



chili thai ikväll

Hej på er :)

Det regnar idag (rättjävlamycket) så fick ändra lite planer. Jag och Jessi som ÄNTLIGEN kommit hem ifrån Turkiet ska ut och gå en annan dag istället. Får hoppas hon ska gå på speedwayen imorgon så vi kan ta igen en massa!!
Hade en rätt trevlig skoldag. Pillade Eve i håret på svenskan, vi tittade på Romeo & Julia. Insett att Leonardo DiCaprio är sjukt het, ögongodis. SÅ det var en roligare svenska lektion är vanligt. Sprang nästan hem för gud gråter idag, vill ha det där härliga höst vädret, när solen tittar fram och man känner att värmen hänger kvar ett liitet tag till.

Ska äta på chili thai ikväll med Jenny. FAN VAD GOTT. Snacka om vardagslyx! Imorgon är det frilufsdag uppe i Isaberg. Paddla kanot och femkamp. Kan bli en skit rolig dag, känns så. Jag,Jasse,Eve och Josse har tänkt ut lite planer! Tar inte med mig min kamera eftersom det är STOR risk att jag och eve välter våran kanot.. hahahah.


hemma efter en lång borta match

Hemma och ska sova! Skriver imorgon, inget plugg och ingen träning. LIKE IT!!



matchen idag (uppvärmningen)

match i Vimmerby

Godmorgon :)

Blev inte så mycket bloggande igår. Hjälpte till hela dagen här hemma med allt möjligt och kräftskivan drog igång vid 5. Hade en skit rolig kväll! Det går inte att ha tråkigt med vårat gäng. Femkamp,frågesport,snapps m.m.
Det ösregnar idag också, som det gjort heela veckan. Har samling 12 så måste äta en rejäl frukost nu. Längsta borta matchen står på schemat idag. 20 mil är det för vi ska till Vimmerby!!! över 2 timmar på en buss känns väl lite sådär en söndag. De ligger sist i serien, på 3 poäng eller något sånt. Och vi ska bara försöka spela fotboll idag, inget annat. Försöka göra en del mål, tror inte vi kommer lägga någon större energi på försvarsspelet. Men vi ska inte slappna av nu med 2 matcher kvar bara för vi har säkrat kontraktet. Ni som kan glömmer väl inte att gå och rösta idag?
Sitter och peppar till Flo Rida, ska äta gårdagens pajer nu.
Vi hörs ikväll, troligtvis rätt sent eftersom matchen börjar 4. Ha en BRA söndag :D
PUSS.



älskar bilden, älskar livet.

you're in my head like a song in a radio



Jag saknar Gothia och kvinnan på bilden!

  • Älskar min mormor
  • Tycker att kräftorna ser läskiga ut
  • Tycker att pyjamas vid 3 är förjävla härligt
  • Ska strax duscha med musik på högsta volym
  • Ska leka lek-ledare ikväll.
  • Har kommit på vad mitt projekt arbete i 3:an ska bli.


Kreta 09


























härlig kväll!!!!




Vaknat sent. Haft alla känslor lilla jag får plats med i min kropp idag. Håller på att fixa för fullt inför ikväll. Kreta gänget kommer hit ikväll för en kräftskiva. Blir väl ca 10 st eller någon mer. Just nu försöker jag leta efter lite frågesporter och lekar. Ser fram emot en riktigt rolig kväll. Har saknat Emil och Anton också! Mina gos killar :D Vi håller på att duka upp på altanen, mamma letar efter partyhattar och annat töntigt. Pappa har skrivit ut snappsvisor och sånger alla MÅSTE sjunga. Femkamp ska vi också ha. Älskar såna här kvällar! Växt upp med detta gänget, pappas två bästa vänner och deras familj, en av dom är min gudfar. 3 hundar. Vi låter och hörs vart vi än är. Galet Galet Galet!

beat it


två av de människor jag behöver för att fungera..

Det börjar redan bli mörkt ute, hösten har kommit på allvar. Tycker det känns helt okej endå. Ska köra strax, första gången jag kör i mörker. Lite små läskigt men kör som en gud så ni kan promenera luuungt!
Får se om jag uppdaterar mer idag, har tänkt att umgås med min kära syster bara. Annars hörs vi imon :)
PUSS.

livets ordspråk



"orka va normal"

grym bild!

flummig?

JALLA BALLA CHALLA MALLA WALLA DALLA.. ehheh ah.

Now sitter I here in my svettiga soccer kläder and ska soon duscha. Det ska be very very najs to dusching cås aj tink aj smäll a litle nästy. No butt my såcks smäll nicht so well.

Okej jag är flummig. Började precis sjunga opera (lite sådär för gällt, för snyggt, för glamouröst, för bedårande helt enkelt)  och pappa bad mig va tyst :(  Nu ska jag duscha. Sen köra till Gnosjö(tåget) för att hämta fridaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
En fet kram och fet puss ska utdelas.

LATER.

Två av mina vänner. 1. Hanna Kazic. 2. Jenny Nuan.








cookie dough



Bra innan träning Lina.. bra!


det här med idrottslektionerna

Är fortfarande småsur att det inte blir någon match ikväll. Åh! Idrotts lektionen idag var riktigt rolig, för vi spelade innebandy. Fast det är lite sådär att spela i skolan, klubborna suger snopp och folk slår på vaderna och vissa är allmänt galna. Kan inte räkna hur många höga klubbor (när klubban går över knäna) och tusentals slag det var. Galna klass ;) Skulle gärna ha innebandy på lektionerna lite oftare. För det verkar som att de flesta tycker det är roligt! Hade stor lust att bara dribbla och köra lite, men vem gör det egentligen? "hej kolla på mig jag tror att jag är något för jag spelar innebandy på fritiden". Hahah som vissa har gjort genom skolåren (nämner inga namn). Om vi haft volleyboll så kommer man med tighta shorts och knä skydd. Fotboll tar dom med sig benskydd och fotbollsskor. Och innebandy kommer dom med sitt klubbfodral och flera olika klubbor. Och jag är inte en sån som skryter eller säger att jag spelar innebandy om inte någon först frågar mig om jag gör det. Hatar folk som försöker framstå sig själva som bäst. Ödmjukhet kallas det. Men vi ska ha ledarskap snart och då ska man ha sin egen lektion, är inte helt omöjligt att jag kanske har innebandy eller fotboll då. Har hellre en lektion där jag vet vad jag gör och hur man ska göra än typ baseboll eller lekar. Vi får se :)
Riktigt glad över klassen jag går i. 2 år till och det känns sjukt kul!

Later!


småskitarna(puss) på Borås Arena. Träningsmatch i våras :)


Tyra Banks<3

Tyra Tyra Tyra Tyra!! Vid det här laget har ni nog förstått att jag älskar henne! Det är självklart att jag tittar på Tyra Show och Top Model VARJE eftermiddag. Beroende kanske?






S-S, I want you!


Stockholm och Stephanie. Vill ha er båda!

Nähepp det blir ingen match ikväll.. För Mullsjö ville inte spela i Värnamo eller vad dom nu snackar om. FAN jag var skit taggad och hade verkligen ställt in mig på min första match i VIK tröjan.. Dock bara träningsmatch men endå! Så nu ska jag träna fotboll istället, duger väl men vill hellre spela match. Åh hatar när man har planerat något och sen i sista minuten måste man ställa in planerna. Men det positiva är att jag får ha en myskväll med Frida som ääääntligen kommer hem idag!! Tror det var 3 veckor sedan jag såg henne nu. Har varit hemskare än vanligt faktiskt. Behöver lite systervård i helgen, behövligt, oooh vad behövligt. Har idrott 14.20 men ska äta något nu. JOOO hade ju skolfoto idag, säger bara FAIL. Tror fotografen tyckte vi var en riktig pain-in-the-ass klass. " Neeej ta om, vääänta mitt hår, men hallå jag blev skit fuuul, mitt håår, vänta, ta om, hur blev det? " hahaha kära SPSP09. Tog bara ett enskilt kort, det blev säkert förjävligt då fotogenisk är det sista jag är. Men bara farmor,mamma och mormor som vill ha dom korten endå. Drar inget större careface över det här med skolfoton. Bara man själv som bryr sig hur man blev, ingen annan gör det. För alla bara oroar sig över hur "fula" dom blev på kortet fast alla tycker att " man ser precis ut som vanligt ". Am I right?

Sitter och slötittar på Oprah nu, magen kurrar och ute idrott är det sista som lockar just nu.
LATER!!

fredag morgon

Hinner blogga lite nu faktiskt :)

Vaknade 7, seeegt att komma ur sängen. Var tvungen att stryka min skjorta jag ska ha på mig idag. Gosade lite med Texas och nu sitter jag här med min risifrutti. Den enda frukosten som jag gillar typ. Måste vara uppe ett tag för att frukost ska bli gott. Dubbeltimma i tyska nu på morgonen, läxförhör och grammatik. Skjut mig! Vi hörs efter skolan. Slutar kvart över 3 idag. Ha en bra dag!



ny klubbadress

Heeej!

Har verkligen inte hunnit blogga idag, eller ens tänka på det! Slutade halv 4. Kom hem och kände stressen skölja över mig. Farmor och farfar kom förbi rent spontant, hade absolut inte tid med det idag men vad gör man inte för dom? Jo ALLT :)
Så åt,pluggade och pratade med dom samtidigt. Men jag är ju trots allt tjej, vi kan göra flera saker samtidigt! Åkte hemifrån kvart i 5, hämtade upp Ida och sen mot träningen. Gick väl okej idag, kan ju bättre. Hade en dålig dag helt enkelt. Bollarna studsade över klubban, har inte vant mig golvet än och kände mig bara allmänt seg. MEN efter träningen kom Ted(ordföranden) fram,skakade hand och välkommnade mig till klubben. Kontraktet klart idag alltså och FAN vad bra det känns, ni anar ine hur glad jag är. Hur smickrad jag känner mig. Ny klubbadress: Värnamo IK. Underbart, mer än underbart.

Kom hem 8, har ätit och pluggat tills nu. Sånt vardagligt man MÅSTE göra. Har match imorgon förresten. Min första match med VIK, skiter ner mig av nervositet redan nu. Dock bara träningsmatch men vill ju göra så bra ifrån mig som möjligt!

Skolfoto imorgon, NOOOOOOOOOOOOOH. Hahah hatar det.. "Ni kortaste får vänta ett tag. Alla korta ställ er där. Alla korta bla bla bla". Vet inte vad jag ska ha på mig, drar inget större careface över det heller. Ingen bryr sig utom än själv hur man blev endå. Men liiite okej får jag väl försöka se ut endå! Ska upp till min SÄNG nu, lovely. Blir en tidig kväll, varit en tuff vecka och jag behöver sömn. Måste ju vara pigg imorgon!!
Bilder och annat kommer imon :)
Puss!!

glosor..

Slutade 1 idag. Så jääävla skönt rent ut sagt. Ska plugga fram till halv 4 och kolla på Tyra Banks (beroende). För vid 4 ska jag på jobb intervju (wiho) och sen är det ju träning vid 5! Fanny kommer och möter mig efter jag duschat, vilket kan ta ett bra tag, sen åker vi och våldgästar vår kära vän Lina. Fanny skulle ta med sig bullar också, aldrig fel! haha.
Nähe nu väntar tyska glosor och samhälls plugg. Hinner inte plugga så mycket imorgon eftersom det är träning i Värnamo..
Later!!

Såhär snygg är jag idag och såhär tycker jag om tyska! ;)




jag just nu



Just nu och några timmar framåt!

don't belong here

Godmorgon :)

Sitter i skolan nu och har turism! Men är klar att skriva om "min hemort". Hoppas vi börjar med betydligt roligare arbete sen! Vill ha RIKTIG turism. I mina ögon är turism flygplan, solresor,affärsresor. Ah ni fattar. Inte vad man kan göra här jag bor. För vet ni? Du kan paddla kanot,bowla, gå och bada, gå på bio, fika osv. Vem lockas av det? Nej jag lockas av sol,bad,konferanser,resturanger och såntdära. Vill verkligen komma härifrån så fort som möjligt. Vill känna mig som hemma, jag har inbillat mig att jag har hittat min "plats". Den platsen ska jag snart besöka, om 5 veckor och några dagar. Visst jag trivs väl här i denna lilla hålan, ibland. Min familj och mina vänner gör att jag trivs här endå. De som gör min tillvaro helt fantastisk ibland. Spelar ingen roll vart jag hamnar i världen, för dom kommer alltid finnas vid min sida. Lämnar aldrig er oavsett. Men alldelles för litet för mig, alla känner alla och vet ALLT om varandra. Det betyder skitsnack och annat som jag gärna håller mig undan. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är jag "söker" efter. Men en sak vet jag, och det är att jag inte hör hemma här. Vill ha utmaningar, möjligheter och storstad. SJälvklart är jag inte ensam att känna såhär. Många vill söka nya platser, knyta nya kontakter och uppleva andra saker som du inte gjort där du växt upp. Men i denna lilla staden jag bor finns ju ingen högskola eller Universitet. Men endå ligger denna staden mig värmt om hjärtat, här jag växte upp. Här jag skapat mina minnen, här jag blev skapad till den person jag är idag. Den person som kommer fortsätta utvecklas någon annanstans. Kommer ta med mig mina erfarenheter jag byggt upp här, bygga vidare dom på en plats jag verkligen trivs på.. Kan inte vänta till den 27:e Oktober. Kommer förmodligen gråta när planet lyfter, vilka glädjetårar :D

Ja jag är en drömmare, en stor sådan. Måste drömma och planera för att funka. Det är sån jag är helt enkelt :)


äntligen godis

Känner att jag bloggat rätt mycket idag, lite för mycket kanske. Men när jag är sprallig och glad som idag, dyker det upp massa grejer att skriva, visa och berätta om.

Körde som en GUD idag! Haha, fick iaf dagens viktigaste. Godis!!! Även en energy drink och en påse chips fick följa med mig. Ska äta kvällsmat nu och sen upp till sporthallen, jonas och herrlaget har träningsmatch så ska kolla en stund :) Snart är det torsdag vilket betyder TRÄNING i Värnamo!! Blir Happyface jag bara tänker på det.
Later!



vill ha i garderoben

Jag VET att alla är exakt likadana i olika färger men so what? Är totally inlööööwe. Kan ha de till allt, jeans,tights,shorts osv. Ett måste..










stickat



Fallin inlöööööwe.. nej men denna är ett måste i höst! FAN vad fin, ska ha ska ha ska ha ska ha!
Kommer ett linlägg senare på vad jag mer har spanat på :)
Det viktigaste på hela dagen.. godiiiiiiiiis!

Lina!



Om du läser det här så vill jag bara säga att du är en skit bra vän och att jag saknar dig jätte mycket. Vill att du ska må bra snart så vi kan gosa,busa,skratta och träna tillsammans. Jag liksom behöver dig i mitt liv, för att funka riktigt ordentligt. Många år har det varit du och jag, fler år ska det bli. Ska inte sitta här och skriva en töntig kärlekstext för vi vet vart vi har varandra. Men endå, ibland skadar det inte. Älskar dig Lina äckel Maria Sveningsson. Ta dig i röven.
<3

handla-köra

Kom hem för ett tag sen. Ringde till mamma direkt och frågade om hon kunde köpa lösgodis till mig. Men vi ska och handla snart! Har dregglat hela dan efter en fet påse godis. Sött,surt,lakrits,choklad.. mmmhhhh!
Annars idag då? Nä ingenting alls. Ska titta igenom Voddler för en bra film. Ringa Frida om hon har tid att prata med mig....
Titta igenom debatt artikeln och läsa några sidor i litteratur boken, romeo och julia. Det funkar endå! :) Titta igenom tyska glosorna borde jag också, om jag orkar. Ser inte så ut haha. Ska köra ner till affären, måste passa på att köra så mycket som möjligt. But anyway, for your own safety, stay in!! Ska flytta mig till soffan, Top Model är på! Yihaa.
Laaater!



kom hem..



Nu får du fan ta och komma hem.. jag saknar dig riktigt mycket!!

konferans

Hej på er :)

Sittter i skolan nu och har konferans med Stenis. Jag är redan klar och Vixs är sjuk idag.. saknar dig!! Så jobbar själv. Eller ah sitter på blogg.se och facebook. Ska klicka in mig på nelly.com och H&M nu. I brist på annat att göra så finns det inget bättre än att kolla på kläder! Efter skolan ska jag inte göra någonting alls. Känns för en gångs skull lite tråkigt. Eller nääh.. Ska titta på Tyra Banks, Top Model och MTV. Hoppas vi har något gott hemma annars ska jag göra en kladdkaka. Sitter och halvskrattar för mig själv åt min lärare som tydligen gillar RnB. Han har alltid på The Voice på lektionerna. haha!
Denna lektionen är så sjukt onödig, ingen jobbar. Killarna sitter och spelar, vi tjejer snackar om allt möjligt. Allmänt softination.




godmorgon!

Godmorgon :)

Ja ni hörde rätt, börjar 12.05 idag. Och imorgon slutar jag 12.50. Man tackar man tackar, ibland är grupparbeten jävligt awsome. Fler såna!! Sov till halv 10, sitter här och tänker på hur mycket jag ogillar regn. Man känner att humöret sänks liiiite, inte mycket men det där lilla kan göra så mycket om man har en dålig dag. Men det har jag inte idag, skit samma om det regnar, snöar för jag är GLAD idag. Sprallig.. åh hoppas som jag gjort så länge nu!!
Har bara engelska och dubbel lektion i konferans, soft och roligt! Kan inte alla skoldagar se ut ungefär såhär?
Nu ska jag äta spagetthi och köttfärssås till frukost, blir en lunch i samma. Ikväll har jag ingen träning, herregud känns konstigt. 2 lediga kvällar irad, vet ju knappt vad jag ska göra? Slappna av? Vad är det för något?
Later.
PUSS.



tidig kväll



Snart är jag i värmen!

Även fast jag börjar 12.10 imorgon ska jag sova nu. Min kropp är inte helt frisk, något konstigt är det. Hoppas kunna sova bort det. Känner mig trött konstant och tung i kroppen. Aja det går väl över :)
Ska gå upp i hyffsad tid imorgon endå. Måste ut med Zorro och bara slappa innan skolan börjar.
Godnatt på er snyggingar!

PUSS.

IFK GÖTEBORG<3

Sitter här och ryser ifrån topp till tå.

Underbart derby, vilken stämning och Gamla Ullevi skakade! Bjarnasson missade straff men vår kung, Tobias Hysen (vem annars?) avgjorde i sista minutrarna. UNDERBART! Jävla fin passning ifrån Sana, fint inhopp. Okej jag låter som en kille, jag vet (a) Men hähä. 2-1 vinst och bäst i Göteborg, igen. Jonas ringde under inmarschen så satt här hemma och sjöng för full hals!! Skrek nog över halva Sörgården när 2-1 målet gjordes. FAN att jag inte var där, vilken stämning ååååh!!!!!!!!!
Men nästa onsdag är jag på plats på Borås Arena. Pappas födelsedag o allt, man kan inte önska sig en bättre birthday.

IFK Göteborg är kärlek.



innebandy

Sitter och njuter av livet. Längtar tills torsdagens träning i Värnamo.  (innebandy) Div 2, vunnit fair play osv. Förra träningen var riktigt rolig och det gick bättre än väntat. Var så jävla nervös innan träningen, ville bara vända hem igen xd Men det känns SÅ bra. Känns som jag äntligen hittat rätt! Nu kör jag, känns bra att jag har Ida med mig som gick dit efter förra säsongen! Kan inte vänta tills torsdag.. Sen får vi se vad som händer. Men ska träna med VIK från och med nu!



det här med politik och jag..

Fan jag är ju inte så lost endå när det handlar om politik. Bra på att uttrycka mina åsikter, det har jag alltid varit. Men att få ihop detta till en bra argumentation inom politiska frågor kändes som en omöjlighet. Men nu ska jag låta som fröken duktig, ingenting är omöjligt. Börjar tro på det ordspråket mer och mer för varje dag. Ploppar upp nya saker hela tiden som får mig att inse det. Mamma ska läsa det jag skrivit, hon är ju trots allt vuxen och har lite mer livserfarenhet och kunskap när det gäller såna frågor än jag, 17 år och älskar idrott, inte politik. Det gör inte mamma heller för den delen.
SKa laga köttfärssås nu och krama min mamma som tyckte artikeln var skit bra. " Du är jävligt grym på att skriva Lina " hahaha lilla mamma du misslyckades där med att vara cool.. älskar dig anyway!
Later!
PUSS.


fikat med Eve

HALLÅÅÅ ÄLLER!

Ännu en måndag och dagen gick snabbt som fan! Till och med entreprenör sista lektionen i 80 min med Rapp susade förbi. HAHAHHA den var rolig, rapp, susade förbi.. Det roliga är ju att han inte är den mest snabbaste läraren du kan tänka dig.
Min humor är kick-ass ,som Mirran säger :) Gick till Linnea och fikade efter skolan med Eve, lite behövligt "bestfriendtalk". Hon köpte också en skiiiiiiiiiit fin jacka på Lindex som jag gääärna skulle vilja ha, fast i grå eller beight, hur stavas det? aja.
Måste sätta igång med min politik argumentation nu.. skjut mig eller gör det åt mig? någon frivillig? Nähepp.. ;)
PUSS.




Sonjaaaaaaaa!<3

flera tusen mil..

Tjenis penis.

Känner mig allt annat än normal förtillfället. Äumh ah iaf, har haft en slapp kväll. Om någon av er nu skulle vilja fråga mig om jag känner mig utvilad så är svaret NEJ. Inte ett skit. Kanske beror på att jag haft en kick-ass helg som satt sig i kroppen eller så är det för att klockan är 11 på kvällen. Tanken att det är skola imorgon är ju.. kul. Oh yeah känn ironiiiin därja.
Men det positiva är att det är 1 vecka närmare Florida. En vecka med inte jätte mycket läxor, bara utrikespolitiken tills imon, turism-onsdag, seminarie på torsdag och fet tyska läxa tills på fredag. Det är faktiskt en soft vecka i mina ögon, believe it or not. Nu ska jag gå dom få metrarna till mitt badrum, dom kommer kännas som flera tusen mil. Att sätta sig på toan och kissa känns jobbigt. Att borsta tänderna känns som om.. ah jag vet inte jag är bara väldigt trött och väldigt ironisk, rätt knäpp med. Men som vi säger " orka va normal ".
Nu ska jag stänga ner för jag börjar bli konstigare än vanligt.. hähä
Hoppas ni haft en bra helg :)
PUSS.



ensam mamma söker




ÄNTLIGEN TILLBAKA. Bänkad!!!

vann matchen

Vi vann matchen med 1-0. Nerverna spökade och Robi skrek mer än vanligt men det gick bra endå. Vi var ju tvugna att vinna idag! Så nu är division 3 kontraktet säkrat, men vi har 2 matcher kvar på säsongen och vi ska avluta på bästa möjliga sätt :) Inte slappna av nu bara för att vi kan. Imorgon (måndag) har jag sovmorgon och vi slapp träningen på kvällen. FAN VA GÖTT! Känner att dagens match måste lägga sig, min kropp måste återställas, så ska bli skönt med en hemmakväll!!

Vill beställa en blå transparent skjorta ifrån H&M och ett linne. Har suktat efter båda nu skit länge, ska fråga mamma imon (a) För jag SKA ha dem, ger mig inte!

Pratade med Frida precis som satt på bussen påväg hem ifrån Skol-SM i Västerås.. Hon kom 2:a på 400 m och 5:a (trorjag) på 100 m. OCH Växjö FIG (friidrottsgymnasiet) VANN staffeten och hela tävlingen med flest poäng! Så jävla gött och hoppas ni hade kul och att janne banan blev riktigt blöt :D


frida och lisa

beställd



BESTÄLLD!

H&M 299 kr






det är vi, vi tillsammans

Godmorgon!

Vaknade precis av att pappa och mamma kom hem, haha. Hade säkert kunnat sova flera timmar till. Men samling om 2 timmar så måste upp nu, börja dricka vatten nu känns lite skit samma men äh gör det endå. Behövde verkligen få sova ut idag. Min kropp är som den är, gillar inte att den är så känslig..

Äe fan vad trött jag är, känner mig allt annat än redo för match. En match vi MÅSTE vinna, men spelar väl bättre med pressen antar jag. Hoppas "tagget" kommer, det brukar det göra när jag sitter i omklädningsrummet före uppvärmningen.


Hoppas alla hade en bra lördagskväll igår, för det hade verkligen jag :) Glad att jag har så fina och äkta vänner, ibland kan jag undra över hur vi beter oss när vi är med varandra, folk hade fått en chock, vi är allt annat än normala. Hahah när vi är ute bland folk brukar vi få en hel del blickar, få kommentarer. Men det sista vi gör är att bry oss. Vi är vi, hållt ihop i flera flera år nu och det känns som föralltid. Vi träffas inte varje dag, inte varje vecka, men vi vet vart vi har varandra och när vi träffas är ingenting förändrat. Det är som om att vi aldrig varit ifrån varandra! Trygghet,lycka och äkta vänskap. Det är vad ni har gett mig under alla år och jag vill aldrig vara utan den. Ni förstår nog också vad dom betyder för mig utan att behöva förklara närmre, rätt uppenbart :)









rock this way

Har spenderat min kväll med de här två efterblivna sakerna, eh ja dom är iallafall som dom är.. Men jag älskar dom! :)

Nu är jag så ruggigt trött, vet knappt vad jag heter. Tror det var något som börjar på L och slutar på ina. Men är inte säker.. ska gå upp och lägga mig nu. Har match imorgon. Dock samling kl 2 så har SOVMORGOOOOON. Åååh hallelujah thanks for that. Skriver imorgon!
PUSS.






Vidare till mirran

Hej :)

Varit på GIS sedan halv 1. Kom hem för en liten stund sen men ska ner mormor nu igen och äta kvällsmat. orkar inte göra själv (a) SEN ska jag till Mirran med Hanna. Men jag känner mig trött och sjuk, fan!! Så vi ska bara ta det lungt, köpa godis på Q8 och titta på film, fast kommer nog bara sitta och prata hål i huvudet på varandra, det vi är bäst på :)
Bloggar ifrån Mirran förmodligen. Ska dra på mig regnjackan nu, ysch hösten är påväg for real now..
PUSS.




GRATTIS TJEJER! BÄST I SMÅLAND. DM GULD F-96! Gud va roligt det var o se er :) Sjukt duktiga är ni!

bilder från igår! SPSP09


Martina,Josse,Jasse


Martina,Lisa


Vixxsss,Louise,Kajsa


Viiixxs, Jag


fisen min


innan allt folk kom!


Sötiiisar :D Vixs, Sonja


jävla snyggo kajsa :)


Så härliga så


Haha


emh ja..


maja,sonja, jag


Älskade brudar tack för kvällen!<3


HEMMA

Hej hej hej hej hej och förlåt förlåt förlåt för ingen uppdatering (a)

MEN, igår hann jag inte alls. Sista lektionen var idrott och efter den åkte jag och Eve till henne direkt. Min klass hade ju "samhällsfest" igårkväll ute i Hällabäck. Kvällen var riktigt rolig, lite skitsnack och rykten men nivån är inte hög bland vissa människor. Det kom lite fler människor än vi räknat med så vi stängde ner halv 1 tror jag det var. Inte min grej det här med lokalfester endå. Men hade skit roligt med tjejerna i klassen (innan de flesta hade kommit) haha. Känner på mig att vi kommer få 2 riktigt bra år tillsammans. OCH vi är rika i klassen också, fick in skiiiiiit mycket pengar igår. WOHO :D
Vaknade upp med feber idag :/ asså min kropp är verkligen inte som den ska. Har sovit ut och känner mig liiiiite piggare, ska ner till mormor nu och äta lunch. Sen får vi se om jag åker ner till GIS och kollar på våra 96:or som är i DM-final + herrlags matchen. Bilder kommer förmodligen upp senare här på bloggen när folk har lagt upp på fäjsan. Haha mitt smeknamn för facebook. Ville inte ta med mig min kamera igår nämligen. Nähe nu ska jag klä på mig och stressa!
LATER!
PUSS.

Eller oj massa bilder hade redan kommit upp, ni får ett smakprov på mig och sötiiiis vixs <3


värnamo ikväll för träning

Hej på er :)

Sitter på entreprenörs lektionen nu. Lyssnar på as go musik och börjar bli nervös inför ikväll. Ska åka till Värnamo och träna med deras damlag. Div 2 och innebandy det gäller nu. Varit i kontakt med dom ett tag nu. Sen får vi se vad som händer efter det. Det är 4 mil dit så jag och pappa åker redan runt kvart i 5.. Ska bli riktigt roligt, bara att kötta på.
Jävligt seg skoldag idag, många och sega lektioner. Sen lunch var det, noll energi i kroppen och vill bara hem.
Måste plugga tyska i bilen också, glosorna har inte satt sig riktigt än. Så det löööser sig.
Jag vill bara åka nuuuu.. veckorna sniglar sig fan fram. Oktober Oktober Oktober, kom och ta mig. NU! haha :)
Bloggar förmodligen när jag kommer hem!
Ha en bra dag!
PUSS.



ett avsnitt the hills


två favoriter som jag saknar!

Har precis ätit varma mackor, ingen stor favorit men det slinker ner som allt annat! hähä. Ligger nu i min säng, känner mig uppstoppad och trött! Tittar på någon kriminalserie jag såg igårkväll. I brist på annat liksom, men neheeeeeeej ska kolla på ett avsnitt av The Hills, ska nog hinna med The City också :) Älsklingsprogram, så jävla bra bättre bäst.
Avslutar denna ondag på bästa möjliga sätt, wunderbart.
PUSS.


saknar mitt gamla hår



åh mitt hår..

Har konstaterat en grej, ångrar inte att jag klippte mig MEN saknar mitt gamla hår. Jobbigt att behöva platta osv varje morgon. Saknar mina virvlar som ibland blev lockar, saknar att ha en hästsvans som SYNS. Hahah ni killar som tänker " äh det är bara hår ". MEN Håret är typ ALLT för en tjej. Dum som jag är sitter jag och tittar på kort när jag hade som längst och även solbränd. Nu är det som det är, och jag är blek. Nu ska Lina Sofia Åhsberg med kort hår gå och duscha, för jag har tränat. Då svettas man. Sen är det idoooool. Weeei. Okej ni får leva med detta halv konstiga inlägget.

Believing as I'm told to believe

Standing where I should be
Believing as I'm told to believe
Being who I should be
Doing what I should do



träning


VS

Tänkte skriva godmorgon som överrubrik. Det märks hur trött och seg jag är idag. Blev nästan klar med Turism uppgiften idag på lektionen, sköönt så jag slipper ha med mig ännu fler böcker hem. Sitter just nu med tyska glosorna framför mig, men ääämh det går inte för bra.. Väntar bara tills jag ska cykla till träningen. Eve följde med hem efter skolan, vi skulle plugga men det blev det inte så mycket gjort av. Tycker att Tyra Banks lockar liiite mer än litteratur och tyska. Ska förhoppningsvis låna en klänning av henne tills på fredag, annars får jag rota fram något. Åh det jag verkligen saknar i min garderob är ett par riktigt snygga klänningar. Varför lägger man inte mer pengar på det egentligen? Ska försöka hitta nu i Florida. Längtar riktigt mycket efter att shoppa där, älskar affärerna, victoria secret here I come!! Billigare än i Sverige och INGEN kommer ha likadana kläder som jag. Jeansen jag har på mig idag har MINST 10 tjejer på skolan osv..
Är riktigt sugen på att åka någonstans till våren, fick brev från Nordea idag, säger bara yeah!
Och får bara hoppas på att jag får en annan sak också, vore så bra. Rätt roligt med. Something extra.
Får väl läsa igenom glosorna lite iaf, trots att det är det sista jag vill!
Ska förbi Lina efter träningen också så vi hörs senare :)
PUSS.

Ringde precis och skällde ut min kära syster, FAAAAAAAN vad arg jag är på dig äckel... Men endå kan jag inte låta bli att tycka om dig, typ.. idiot, du är bäst, ibland. skit ner dig.. blöh. puss.




IDOL 2010

Nu ska jag bege mig hemåt :) Älskar att sitta på biblioteket och plugga, får så mycket mer gjort än hemma. Allt är så lungt och tyst, sen att jag innerst inne är en liten boknörd är en annan sak!





WOOOOOOOOOOOOH!

riddar jävel

Har suttit i biblioteket nu sedan 4, har endå bara hunnit med min entreprenörs läxa. Den var så jävla lång och massa krångliga ord. Ska ta tag i svenskan nu, den är förmodligen inte lika jobbig. Känner mig skoltrött idag, varför i fan behöver jag veta om en riddare ifrån spanien som blev galen när han såg några får på en hage? Kan någon förklara det för mig vore det ju kanon. Haha :) Tror jag ska sitta här tills halv 8. En timma till, för vet ni vad som fucking börjar ikväll? HALLELUJAH programmet, IDOL. IDOL IDOL IDOL. Fyfan va kuuuul :D Speciellt nu i början när det är auditions bara. Så kommer sitta bänkad, vill inte missa en sekund. På lördag ska jag,mirran och hanna förmodligen ha idol marathon, iaf myskväll.
Hösten börjar närma sig mer och mer, längtar inte till det mörka,gråa. Men det funkar endå liksom, jag dog inte förra året och kommer säkert inte göra det detta året heller. Det är snart dags för Blog Awards, ska bli riktigt kul att se vilka som vinner priser detta året. Nähepp nu ska jag läsa om någon jävla riddare.. wooooh känn glädjen ;)



männen i mitt liv, bror och pappa <3

greece I miss you


Grekland <3

Sitter i skolan, har samhäll med Lollo och Eve. Fast vi softar idag, arbetar imon istället :) Vi är nästan klara så no stress, no press. Sitter som 3 nördar i korridoren med varsin laptop. Hoppas ni kommer på festen på fredag guys! Om inte, nä synd om dig, skyll dig själv för du missar verkligen något! Jävlar vad roligt vi ska ha :D  Mer info finns på facebook! Eller fråga någon av oss i SPSP09 i skolan/facebook.

Känner mig ovanligt pigg i benen efter matchen igår och kroppen-huvudet känns piggt. Ska hem efter skolan sen upp och sätta mig i biblioteket, koncentrerar mig bäst där. Hemma är det massa saker som distraherar mig, not good.
Hoppas veckan går fort. Har bara engelska och dubbel timma i konferans kvar. Måste säga att sovmorgonen idag satt riktigt fiiiiint.
Ha en bra dag. PUSS:

vinst med 8-0

Heej :)

Äntligen hemma igen. Fick ju reda på att jag skulle spela match en timma före samling. Stressade som fan och vad tror ni inte händer när jag sitter i omklädningsrummet i Gnosjö, hittade inte mina fotbollsskor.. Inte konstigt. Dom brukar ALLTID ligga i fotbollsväskan men mamma hade tydligen plockat ut dom. Men eftersom vi inte spelade speciellt långt bort kom mamma med dom, men fick värma upp med tygskor, kändes ju lagom kul :) Kändes bra att ha kaptens bindeln runt armen och något som känns jääävligt bra är att vi vann med hela 8-0! Fick göra 2 (a) RIKTIGT bra spelat brudar, ni är beeest.

Ska äta äppelkaka med vaniljsås nu och plugga lite. Helst av allt vill jag bara krypa ner under sängen med en bra bok och somna när jag är tillräckligt trött.. skulle inte varit fel med trevligt sällskap heller :)


fred perry

T-R-Ö-T-T imorse därav påsarna under ögonen och den tråkiga outfiten!

Fred Perry






måndagar..

Måndag, vad ska man säga om det? Gillar dom inte, man vet att man har en heeel vecka framför sig i skolan. Jag ser inget slut alls. Alltid många,långa och sega lektioner. Trött efter helgen, somnar alltid sent dagen innan. Men man känner sig som en människa iaf, på något underligt sätt.

Som sagt, riktigt seg dag i skolan. Sista lektionen med Rapp och jag som trodde att entreprenör skulle bli ett av mina favorit ämnen.. Ska sätta mig och plugga en stund, läsa igenom en stencil osv. Har 3 saker att göra tills på torsdag.. Så imorgon blir det näsan i böckerna.

JAHOPP nu ska jag tydligen spela match med b-laget idag.. är inte det minsta förberedd eller taggad.. Folk som var borta och sjuka. Hoppas det är ngn mer a-lagsspelare som joinar mig :) Så måste äta något större nu..
Vi hörs senare ikväll då!
PUSS.



upp och ner, time to sleep

Hej ni nya läsare som hittat hit, trevligt som fan :)

Har suttit halva kvällen med pappa i soffan och tittat på alla möjliga fotbolls-hockey klipp på youtube, sjungt med till bra musik och haft det allmänt trevligt. Vi har mobbat mamma lite med men äh! hihi.
Imorgon är det måndag.. stooooooor suck. Men börjar dagen med konferans-reception så det funkar endå.
Lämnat av Fridisen vid tåget har vi också gjort. Så nu dröjer det 2 helger innan jag får träffa henne igen. Buhuh.. Det är hemskt. Men har mina underbara vänner! Måste ha en rejäl Eve kram imorgon känner jag. Tappat massa onödig kraft idag, need to get it back somehow. Nu är klockan halv 11, trots att jag har sovmorgon ska jag släcka ner och sova nu. Behövligt. Denna helgen har varit riktigt upp och ner. Don't like it at all.
Har träning imorgon och slutar halv 4, varning för dålig uppdatering!!
Hoppas ni haft en bra helg, PUSS.



jag älskar dig.

chiiiiips

smaklökarna exploderar i en orgasm när man äter dessa, hähä ungefär ;)





Den som uppfann chipsen, vart är du? Vill ge dig en fet kyss :D

52 dagar kvar..

Vet ni? JAG ÅKER SNART!!!!! Vill inte veta hur många av er som suckade nu och tänkte " fan det har vi hört miljoner gånger innan " haha :D

Ska bara titta på kalendern i mobilen och räkna hur många dagar det är kvar, vänta lite.. ;)

Det var "bara" 52 dagar kvar, eller något liknande, tappade räkningen ett antal gånger. Iaf ungefär 2 månader kvar.
Tisdagen åker jag och mamma ner till Halmstad och sover i stugan över natten. Eftersom vi måste bege oss mot Köpenhamn 3-4 på natten, blir smidigare att sova där. Mitt flyg går 09.05 på morgonen, men eftersom det är massa säkerhets grejer innan man åker till USA tar det längre tid med incheckningen osv. Så vi är där lång tid innan, alltid redo :) Sen är det ju faktiskt så att en av mina favoritställen är just flygplatsen, så tillbringar gärna några timmar där helt i onödan! Älskar känslan jag får på en airport. Antingen ska man iväg någonstans, ofta en sjukt efterlängtad semester eller så ska man hem, efter en riktigt bra resa man gjort. Och jag sitter gärna i New York och ser ut över världens bästa stad i 3 timmar helt själv. Mer än gärna, kommer bli underbart :D



äkta,bästa vänner. FAN vad bra ni är!

--

En dag, ska ni få se..

Har placerat mig i soffan, tittar på TV och tänker fan ligga här tills övriga familjen kommer hem. Med chips till mig också.
Måste hålla mig för att inte ta ut mina känslor här, kan bli fel då. Det är min blogg, mina åsikter, mina tankar. Ibland suger det här med internet, facebook, bloggen. För vad man än skriver eller gör så blir det i slutändan något problem som uppstår, något man gjort/sagt fel. Det har alltid varit såhär överallt, för alla. Människor som tolkar en text fel, trots att det inte alls var så man menade.  Åh det är så himla ofta, speciellt att tjejer, börjar bråka över internet för en missuppfattning. Så snälla, ta det face to face istället eller försök ordna det på annat sätt. Lyssna på varandra och försök förstå vad båda två känner och tycker. Tycker att min lilla röst bland så många andras fick bli hörd nu. OCH ingen behöver ta åt sig av detta, jag menar inget illa trots allt :) Det gör jag aldrig. Detta inlägget är riktat till alla er därute. Som typ alla stor bloggare, om dom skriver en åsikt om random ämne, är det ALLTID någon som tar detta fel eller man är si och så. Ska man inte våga uttrycka sina åsikter längre? Ibland håller jag tyst istället för att säga vad jag egentligen tänker. Detta stör mig riktigt mycket.

Men som min syster säger: Allt ordnar sig!








inte på humör

Gårdagens match förlorade vi med 4-0. Men endå bra gjort och får väl säga grattis till Landsbro som gick upp i division 2 igår eftersom dom säkrade seriesegern. Och Lina fick en rejäl hjärnskakning under andra halvlek. Så ambulansen kom, jag följde självklart med henne. Var på akuten i Eksjö många timmar, hennes föräldrar kom och vi fick äntligen åka hem runt 9 på kvällen.   Lina, bästa vän, JAG älskar DIG!  Detta skrev jag för LINAS skull, inte för min egen. För att jag bryr mig om min bästa vän. Så nu förstår ni varför jag inte bloggat sen igår. Vaknade sent idag, var ute och övningskörde. Det gick bra idag, men föredrar att köra med mamma och inte pappa xd Men åkte hem igen, var inte på humör.. Mormor och morfar är här nu, ätit lunch och vi ska strax upp till ishallen. Hörs senare.



iväg på borta match

Godmorgon :)

Varit vaken ett tag nu, måste trycka i mig lite frukost, packa väskan osv. Samling vid 12 men ska hinna ner till ICA innan och köpa mat, tidningar, dricka, kexchoklad bl.a.  Det är en seeeg resa till Landsbro och de leder serien överlägset. Ett solklart div 2 lag. Vi ska göra det bästa vi kan och försöka hålla nere siffrorna,, försvarsspelet måste funka 100 % idag.
Vi ligger 4:a nu och det är så jäääävla bra. Till er som inte trodde på oss innan serien började, fuck off :D

Nähe nu måste jag skynda mig. Uppdaterar inte förens imorgon, för kommer hem rätt sent och ska till Eve på tjejkväll direkt. Ha en bra lördag snyggingar :)
PUSS.


härliga fredag

Hej på er och heeeeeeej hanna kazic! " I'm a fat girl" hihi..

Ligger i soffan just nu och tittar på Sverige-Ungern i EM-kvalet. Zlatan är kung och fotboll är livets spel, livets kärlek. Citerat Lina Åhsberg. Kom ihåg de. Kastade mig på Frida innan, åååh min syster, din lukt, ditt asshole, har saknat hela dig. Att du hade med dig blågula kläder hem som jag tittade storögt på var rätt jävla coolt. Även om dom sitter på dig. haha.
Träningen var lugn eftersom vi har match imorgon! Typ 2 timmar i buss nästan, men har min lina + övriga laget, pastasallad, tidningar, musik, förhoppningsvis någon sms-frivillig människa, film osv.  Sverige leder med 2-0 nu och det ser fiiiiint ut. En av mina favorit spelade och föredetta IFK Göteborg spelare, Pontus Wernbloom har nätat båda gångerna. En riktig ängel det där. Hallå han är ifrån Götebooooorg, dah`? ;)  Har samling 12 imorgon, ska sova hyffsat tidigt idag iaf. Känns att jag har en hel skol vecka + träningar i kroppen. Åh vad jag längtar tills nästa helg..
Jag skriver imorgon :)
Hoppas alla har en skön fredagskväll, fest, mys eller vad ni nu hittar på. Ta't lungt!!

PUSS.



träning

Sticker till träningen nu :)








finally



IDAG FÅR JAG KRAMA DIIIIIIIIIIIIIIIIG!

kondis test nästa

Tjeeeeeeeeena :)

Är hemma nu men ska strax dra upp till idrotten igen. Kondis test men eftersom jag har match imorgon blir det lite lugnare, kan ju inte vara trött i benen på matchen imon!! Har träning ikväll och ska bara slappa med systern min. Iiiih.

FAN VA GÖTT, nästa fredag blir det röj. Så kallad "klassfest" blir det i Hällabeck, samhällsfest men även fler är bjudna. Men återkommer med mer information, men börja tagga säger jag bara :D Iaf min klass, SPSP09 som håller i det. Fråga någon av oss.

Uppdaterar mer senare. PUSS.


happy with my life

Okej det gick ju inte så bra det där med att dissa datan.. haha men har legat och tänkt på en grej hela eftermiddagen som vore en dröm. Att jag, min storebror och pappa åker till min favorit stad, New York, över några dagar och kollar på NHL (hockey) på Madison Square Garden, samt upplever staden. Den beskrivingen är lycka för mig, männen i mitt liv, mina tryggheter, dom som försvarar mig genom allt. Hockey i N.Y. Spritter i hela kroppen av tanken.

Okej mina läsare.. ni får faktiskt höra på en massa tjöt om alla mina drömmar, speciellt resandet. Men det är en sak jag helst lägger mina pengar på. Upplevelsen och längtan. Är som sagt en tjej med stora förväntningar på saker, stora drömmar och en tänkare. Ibland är det skönt att fly ifrån vardagen via detta.

Idag har jag ätit, tittat på film, pluggat tyska, ätit, pluggat tyska, älskat min pappa lite mer än vanligt, ätit.

Nu väntar några minuter till med tyskan, sen skiter jag fan i det. Och imorgon är det FREDAGS MYYYYYYYYYS!
Hoppas ni haft en bra vecka.
PUSS.



dissar datorn resten utav dagen

Idag ska jag dissa datan! Så vi hörs imorgon istället.

Fan vad onödig dag i skolan.. hål mellan halv 11 till 2. MEN hann iaf hem, laga mat, upp till stan. ååååh såg ett par as fina boots på Skocompaniet. Och ett par Hallelujah boots ifrån Tommy Hillfiger. De först nämnda är farligt nära att bli mina vilken dag som helst!! Sista lektionen var entreprenör med Rapp, åh han fattar ju aldrig vad jag menar. Men ALLA andra fattar i klassen. Är sjukt trött men tyska böckerna ropar mitt namn. Gaah vill bara sova sova sova.
Imorgon får jag träffa min syster=lycka.
Nähepp ha en bra dag snyggingar :)
PUSS.



3 timmars hål

Sitter i skolan nu, har grupp uppgift med Lollo och Eve. Vi är as grymma, redan klara fast det är många lektioner kvar. Skrivit om Frankrikes politik, min lärare frågade om jag tyckte det var intressant. " ah verkligen" men tror inte han förstod min ironi.. Ola är inte här idag så vi har över 3 timmars hål efter denna lektionen. Jag och Eve ska hem och ÄÄÄTA. Eller till mormor, tror det blir det sista alternativet, jag orkar inte laga mat iaf! Idag ska jag bara plugga, kolla på TV, slappa you name it. Fan va skönt det ska bli!!!! ska be pappa köpa chips med (a)
Skriver senare. PUSS.



film

Känner att jag inte kan sova riktigt än, drar igång någon film via Voddler istället. Somnar när jag är trött helt enkelt. Börjar dagen med tyska imon, oh kill me please, someone? Tanken att jag får träffa min syster om mindre än 2 dagar gör mig riktigt happy, tanken att ha tjejmys på lördag kväll+match och titta på fotboll på söndag gör mig förjävla glad.
Nu börjar filmen.


school work to do


åh härliga stockholm!


Träningen gick fint, vi var inne idag(konstgräs). Körde försvarsspel mest och lite skott. Borta match på lördag och det blir en lååång resa dit. Men alltid lika roligt på bussen så nemas problemas. Ligger i min säng nu och tittar på finalen av fångarna på fortet. Efter det måste jag titta på den där dokumentären till samhällen, sen göra tyska glosorna. Scheeeeisse!
Kan inte fatta att det redan är torsdag imorgon? Men det är bara positivt att veckorna rullar fram. Om vi har såhär lite plugg som vi har nu finns det ingenting att klaga på. Gud va skönt!
Nähe skol stuff väntar. Vi hörs imorgon, puss på er.






favorit låtar just nu











hallåå äller

Tjena älle!


Skoldagen såg nästan likadan ut idag som den gjort hela veckan, håltimma,inställd lektion. Vi börjar planera lite inför fjäsket. Fan vad bäst klass jag har :) åh är mer än nöjd!! Nu ska jag göra mina tyska glosor så att jag kan dom, 30 st. Lycka till Lina.. Måste kolla på en dokumentär film om slöja-burka och hitta argument till detta med. För vid 5 är det fäääuuutbollsträning. Somnade sent igår, asså det är omöjligt för mig att sova på kvällarna även om jag går upp tidigt.
Ska titta på Nelly.com efter en ny höstjacka. Kanske lite kläder också (a) haha kan fan inte låta bli..



RSS 2.0