avis

Ligger i sängen och måste strax släcka ner, vill vara pigg imorgon vilket leder till att mitt humör alltid är på topp då. Kan ju inte vara annat imorgon. Är stolt över min pojk som tar studenten imorgon men fan vad jag också vill stå där. Jag känner att jag är redo NU, är rastlös och vill fatta mina egna beslut. Börja uppfylla min dröm! Men alla har vi en fighter inom oss och den lär väl komma fram ännu mer nu det sista skolåret. Även om jag varit fruktansvärt skoltrött den sista terminen av 2:an. Men nu i 3:an kommer jag läsa kurser jag tycker är roliga, som jag valt själv. Nja inte alla men inget ämne jag vill spy på heller faktiskt. Man ska vara NÖJD!

Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig imorgon, har lite olika alternativ men inget som känns sådär YES! Saknar ett par snygga klänningar i min garderob. Så ska leta nu när jag åker, får ju passa på. Känns ju rätt gött att ingen kommer ha likadana kläder som jag sen, iaf inte i på min skola. För där ser vi likadana ut allihop, nästan.

Nu ska jag tjöta lite med Benjamin sen sova. Får se om jag skriver något imorgon! PUSS. :)

en naturell Lina




den nakna sanningen eller vad brukar man säga?

PS. (viktigt) jag har pyjamas på mig så ni inte tror att det var något jag går omkring i offentligt, nevah evah!

bikinin på = stek


7 am waking up in the morning

kär och glad tycker jag att denna tisdagen kommer bli rätt fantastisk, även om jag typ bara ska gå i skolan, förhoppningsvis sola någon timma och sen träning. Längtar till älsklings student imorgon, ska bli så roligt! Ser ut att bli fint väder också, det hoppas jag verkligen för alla 92:or som går ut imorgon. Men tror inte dom bryr sig om det regnar eller snöar, gladare en dag som imorgon är nog svårt att bli. Nu ska jag äta frukost sen bege mig mot min näst sista skoldag i årskurs 2. Sen är det min tur att ta studenten, can't wait. Känner att jag är värd det..
Kom på nu att jag måste plugga lite i eftermiddag, det är turism så hänger inte läpp för det!
Ha en bra tisdag :)


lista

Matvanor:

Bästa maträtt? marinerade ribs
Bästa efterrätt? prinsesstårta eller cheescake
Bästa dryck? hallonsoda
Hatdryck och maträtt? tonic water, lever
Bästa alkoholdryck? vitt vin eller cider
Använder du smör på smörgåsen? emh ja?
Smågodis eller färdiga påsar? lösgodis heter det enligt mig
Bästa soppan? räk/kräftsjärt
Favoritglass? ben & jerrys såklart

Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? olika
Har du mer skor än kläder? oh no!
Favoritplagg? en snygg klänning
Favoritfärg på kläder? vitt är alltid snyggt
Favoritfrisyr: platt med inbakad fläta
Bästa mönster: Randigt
Bästa accessoar: ringar
Underkläder? mest H&M och Lindex, men nu i sommar ska jag försöka få med mig lite Victorias Secret hem till SWE.
Hatplagg? sånt som sitter sjukt osmickrande

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? pluggar
Vad vill du bli? sportjournalist.
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? längtar till studenten.. men ja har en kanon bra klass!
Är lönen viktigast? Nej men visst den spelar roll i val av yrke hos många, men så länge jag trivs på mitt arbete spelar inte lönen så himla stor roll.

Lite allt möjligt:

Har du barn? Nej men förhoppningsvis om några år
Är otrohet okej? värsta som finns
Älskar du någon? Självklart!
Betyder familjen mycket för dig? Dom är mitt allt.
Vart åker du helst på semester? USA eller Thailand
Bästa klimatet? 25 grader året om
Hemmafest eller krogen? Först hemmafest sen krogen!!

cute stuff


dagens ärenden



sammanfattning

Jag har haft fullt upp i helgen och helt enkelt inte haft tid och ork att blogga något. I fredags var det grillning hemma hos mig men allt kan hända så jag och mamma åkte till Växjö. Vill tacka mina tjejer för att ni kom och är ledsen att jag var tvungen att åka så hastigt men var tvungen. Hoppas ni hade en rolig kväll med byggarna. Får ta igen det en annan kväll, ni är underbara allihop! Helt fantastiska tjejer.

Kom hem till Gislaved lagom till KarnELEValen vid 1 och hela eftermiddagen ägnades åt att hålla i en av stationerna på poängjakten med Martina och Kajsa. Trots att vi frös häcken av oss i regnet så blev det till slut en bra eftermiddag. På kvällen åt jag en god middag med gänget. Var trött och vädret gjorde det inte bättre så gick hem och tittade på årets match istället.. SJÄLVKLART vann Barca. Får rysningar när jag ser dem på fotbollsplanen. Ett av världens bästa lag genom tiderna. Messi är unstoppable och helt outstanding, BAM! Gick upp mot parken senare under kvällen för att träffa min sjuuuukt saknade snygging Marie!! Hur härligt som helst att träffa henne igen, behövligt! Glad för din skull ;)    Sen gick jag och min lite smått onyktra pojkvän hem då klockan var halv 1. Rätt skönt med en tidig kväll endå. Idag har jag haft mitt näst sista prov innan jag ääääntligen kan ta sommarlov. Jag har 2 skoldagar kvar innan jag åker till USA. Måste till banken nu i veckan, fixa konton och växla dollar.
Nu ska jag iväg med mamma, köpa studentpresent till Benjamin osv! PUSS.

bilder ifrån helgen!














vakna med the voice

Börjar alltid dagen med ovanstående! Har blivit en drog att ha musik på morgonen. Älskar att skaka röv i min ensamhet. Ingen som skrattar åt mig, eller jo min katt som ligger på badrums golvet och tycker säkert jag är AS jobbig.

Fredag idag då, inte en lugn stund kommer det bli. Skola till 1, därefter hem och städa, duka, fixa fixa fixa och åter fixa. För runt 5-6 kommer mina fina tjejer i klasse hem till mig för att grilla och festa till det rejält! Ingen går härifrån utan ett leende på läpparna, det ska jag se till! Sen ska vi nog vidare och fortsätta kvällen med byggarna. Får se hur lång natten blir för imorgon ska vi samlas klockan 9 till KarnELEValen och få reda på vilken station man ska ha hand om. Hoppas jag får någon med lite småäckliga grejer så jag får jävlas med Benjamin lite ;) En till grej jag hoppas är att vädret ska bli betydligt bättre.. just nu regnar det, illa, fan.. Tur att jag har inglasad altan då så vi endå är UTE, men samtidigt inne, eh ja.. hahah!

Nu ska jag äta upp min banan + macka + vatten och sen bege mig upp till skolan. Har min SISTA tyska lektion idag, stor lycka. Fyfan va underbart, hemska jävla språk vi ses aaaaaaaldrig mer kiss my ass. Nu förstår ni ungefär hur mycket jag ''avgudat'' tyskan i 5 år nu, noooot. Nähe ha en bra fredag, skriver (kanske) senare! PUSS.



Maj 26, 2011


fint med träning

dagens




rätt tråkigt men vafan.. :)

det yttre?


Om jag endå inte klippt mig.. R.I.P


Är fortfarande lika trött om inte tröttare. Väntar på att Benjamin ska komma hem från Göteborg vi kan umgås, för i helgen hinner vi inte ses. Nu är det bara 2 veckor kvar tills jag åker förresten, tiden går himla fort när man längtar, konstigt nog. Brukar väl vara tvärtom?

Min fina Hanna tycker att jag ska lägga upp mer bilder på mig själv här på bloggen. Men jag tar aldrig kort på mig själv längre och tycker mina vänner och andra saker är finare på bild. MEN, jag får väl börja bli lite ego när det gäller bloggen. Har tittat lite och det finns inte speciellt många bilder på BARA mig så ni som kanske inte känner mig, hoppas ni vet uuuungefär hur jag ser ut ;) Har verkligen inte dåligt självförtroende, ja menar jag ska ju inte klaga. Tänk om jag fötts med ett öga? Med ett handikapp som syns på utseendet? Så alla vi som har ögon, näsa, mun osv ska inte klaga, det kunde varit ''värre''. Tycker alla där ute, speciellt unga tjejer borde acceptera och tycka om dem själva precis som dom är. För mig är det yttre så lite här i livet. Visst, utsidan ger insidan en chans eller vad man brukar säga men det är insidan som lyser igenom och gör en människa genuint vacker. Jag hade tex ALDRIG velat ha en rå-snygg kille. För det första har dom ofta för mycket luft i sig, dom vet ju självklart om att dom är schnygga och beter sig därefter.. alltså att dom kan få vem dom vill och har därför rättigheter att göra vad han vill, det är ju bara en av alla brudar? Diggar inte folk som ägnar mer tid till att spegla sig än att jobba med insidan. Tror det är som att prata med en vägg ibland, rätt meningslöst. Du får inte ut så mycket och får inte speciellt mycket tillbaks. Känns som jag bara babblar på men det jag försöker säga med detta tjötande är nog att insidan räknas. För mig är själen det viktigaste som finns. För både genom kropp och själ har jag blivit kär, för han har just utsidan som gör att jag känner en stor attraktion. Med en insida som redan från början tagit mig med storm. I en kille som har bevisat att killar visst kan ha känslor, alltså på riktigt och kunna VISA det. En kille som får alla andra att blekna! Något som jag faktiskt tvivlat på innan. Men nu.. har aldrig känt mig så säker på mina känslor i hela mitt liv. BAAAM!

trött chey



Ska snart upp till stan på lite ärenden, får se om jag tar banken nu eller nästa vecka, tror det sist nämnda. Är egentligen så ruggigt trött att jag knappt ser vad jag skriver.. Nu är iaf halkbanan avklarad och ännu en sak jag kan bocka av från min lista. Vill bara stanna världen en stund, sätta ner båda fötterna tillsammans med min hjärna och få ihop alla bitar. Vill plocka ner alla tankar och samla dom till en, ta en sak i taget! Det här med stress är inte min grej, inte just nu iaf. Jag ser alla saker samtidigt istället för att ''ta en dag i taget'' men det går inte! Måste ju planera? Nu ska jag sova en stund sen bege mig uppåt, i regnet.. Puss :)

svårt att leva utan



Människor som fyller de flesta dagar i veckan med gott och blandat och gör dom riktigt bra!

blandat igår/idag


vi älskar fjäsk!


min morfar klär sig bättre än mååånga killar på skolan, tragiskt!


dagens halkbana

som om jag vore död

klockan är 05.54 och jag steg upp för en halvtimma sen. Detta är som döden. Okej ska inte klaga men om någon jävel klagar att den är trött idag när du vaknade vid 7 eller senare, shut up och tänk på stackars lilla mig....... Hahah nej då ironisk som vanligt M-E-N det är då iiinte roligt att gå upp såhär tidigt. Vill dock ha halkbanan gjord så jag slipper tänka på det, skönt. Kommer komma hem runt 12 tiden och då ska jag SLAPPA hela dagen och kvällen sen ska jag umgås med Benjamin eftersom vi inte kommer hinna ses på hela helgen. Hur ska jag klara mig i 3 veckor utan honom? Är glad att jag är i Florida och ingen annanstans, hade varit betydligt värre då. Tycker om den pojken grymt mycket. Ett samtal ifrån honom när man ska sova är som när mamma sjöng godnatt visor när jag var 2-3 år. Lovely! Ha en bra dag, skriver sen när jag kommit hem :)


soccer






fler kommer!!

words




weheartit.com

just talking

Goooodmorgon.. eh ah så trött som jag är känns det verkligen som det. Slutade 1 idag (gött) så stack ner till mormor och åt lunch. Har sovit någon timma och är hemma nu. Har träning halv 7 så ska snart börja göra mig iordning. Hahah det där lät som att jag skulle sminka mig men jag menar att jag ska byta om till fotbollskläder. Då är det sista man behöver smink. Gay!

Vet att mitt bloggande inte är det bästa nu förtiden men har så mycket annat att stå i. Men jag ska komma igång nu igen, ett litet löfte jag kan ge till mig själv kanske? Ska iaf försöka blogga så mkt jag kan när jag är i USA. Men vi kommer ha fullt upp med annat så nja där kan jag inte lova något.

De 2-3 veckorna som kommer nu blir STRESS men SÅ JÄVLA ROLIGA. Älsklings student, Gisledagarna nu i helgen, balen i växjö osv osv. Sommaren börjar riktigt bra! Imorgon ska jag äääntligen göra halkbanan i Jönköping. Ska vara på körskolan.. 6.30!!!!! Hur ska detta gå? Har ställt alarmet 4 gånger, nog bäst så. Vore ju rätt pinsamt att försova sig. Bloggar mer sen, puss.

måndag och sovmorgon

Sooooovmorgon!

Nog det bästa som finns en dag som denna, då det är måndag. Men är trots allt inte ett dugg pigg för det. Haft svårt att sova inatt, ingen aning varför. Har en fullspäckad dag framför mig så hade önskat mer sömn men vafan :)
Måste börja klä på mig snart om jag ska hinna i tid. Efter skolan ska jag sälja new body och sen runt 6 ska jag, babe, pappa och farbror till Värnamo och se IFK-J Södra. Kan bli en riktigt bra match. Nuuuu måste jag skynda mig, kanske bloggar sen, beror på hur dagen ser ut. Men det märker ni! PUSS.

nöjd med helgen

Nyss hemkommen ifrån match i Alvesta och där blev det vinst med 4-3! Spännande och hyffsat jämn match, så skönt att komma hem med en seger. Ligger i min skööööna säng nu och är nöjd med helgen. Saknar dock gänget men i helgen ses vi! Känner mig grymt stressad, ska sälja New Body grejer imorgon och på tisdag som faaa-aaan. Jag måste fixa massa till resan, privata stuff, växla pengar, banken osv. Sen är det några inlämningar innan vi slutar, gisledagarna, träning, match och vill hinna med att åka till Halmstad också. Önskar jag hade mer tid.

Nämen ooooj vi lever ju fortfarande förresten. Asså allvarligt dom borde kastrera han den idioten som sa att jorden skulle gå under igår/inatt (?) Fattar inte ens att folk trodde på det. Han har ju skrämt upp hur många som helst. Sen alla nya facebook grupper som startats tack vare denna så kallade ''dome dagen''.. Men ah nää nu ligger jag här i min säng och lever iaf. Jag vill hinna ta studenten, fylla 18, få barn och allt det där som hör till, resa till USA minst 1 gång per år, uppfylla mina drömmar, fortsätta vara kär osv osv, INNAN jag dör. Men det ser ju ut som att jag kommer lyckas med alla saker på min '' to do '' lista '' before I die''.. FETT NICE! Emh ja..

Trots att jag har sovmorgon imorgon släcker jag nog ner snart. Det är ju såå skönt att sova!
PUSS.

mys

Myser hos min pojk! Har match i Alvesta imorgon så uppdaterar mer imorgon kväll :) Ha en bra helg, och om vi nu dör idag så har det varit en ära att ni läst min blogg, eller nått. PUSS!

myskväll!





Med dom här snygga damerna :)

friday friday friday fun fun fun

Trots en sjukt ovärd dag i skolan så har den innehållt måååånga godbitar! Muntliga i tyska gick förvånansvärt bra för att vara mig när det kommer till det j*vla språket, sorry leonard ;) Fast om man jämför med en tysk så tror jag inte någon skulle förstå vad jag säger men det är ju en annan femma. Det viktigaste är att JAG är nöjd!
Har suttit någon timma nu och lagt ner nya låtar till ipoden, har en del kvar men nu är det helt ny musik på den. Tog bort allt gammalt onödigt. Ni som har ipod/mp3, erkänn att man bara lyssnar på typ 60 % av alla låtar? Så rensade allting och in med ny skit :D För jag har ju lyckats skapa mig ett beroende.. jag kan inte gå till skolan utan musik, kan inte cykla till träningarna utan, ja det mesta där jag är helt själv. Nu ska jag äta något och sen ner till träningen. Efter det ska jag ha myskväll med Lina & Sara! Härlig kväll :)
PUSS.


världens bästa människa

den ljusa sidan

Vaknade på den miiiiiike ljusa sidan idag också!
Tycker till och med det ska bli roligt med tyska i 2 timmar, muntligt nationella på det. Men det är några av de sista tyska lektionerna jag har i hela mitt liv så får njuta och tänka på när jag satt där som 14 åring på lundåker och tyckte tyska var det hemskaste i hela världen men NU, nu sitter jag här och kan med gott samvete se framåt. Hoppas nu bara jag har klarat av skiten. Dagens lektioner kvar sen så! Språk är min grej i skolan, men INTE deutsch. Ysch. Börjar alltid min dag med musik för peppa upp min hjärna inför dagen. Ni vet hur lätt det är att lura hjärnan va? Nu lyssnar jag på riktig partymusik som får min kropp att sitta allt annat än still. Ibland händer det att jag lyssnar på lite mer lugna låtar, oftast då det regnar? Harragud vad vädret påverkar oss. Men idag skiner solen, både utanför mitt fönstret och inuti mig. Ha en skön fredag :D



kropp och sinne mår B-R-A

Har varit en riktigt bra dag, en sån dag då man känner att livet är mer underbart än vanligt. Har umgåtts med mina fina vänner, dansat i en bil och känt mig ung och fri, att kunna släppa loss i ett asgarv och hitta på nya moves, att strunta i vad folk tycker. Jag har varit onyttig och njutit av det, ingen ångest här inte. Fått lite smått tinitus av all hög musik som spelats idag. Nästan gjort klart historia inlämningen. Skolkat vilket faktiskt kändes jävligt bra eftersom det inte är något jag gör. Struntade i alla måsten, man lever ju bara en gång. Det var prov på investeringskalkyler med så då kanske ni förstår mig här..

Hann med studier och pussar, samtidigt. Alltså jag kanske sagt det innan, men jag blir mer kär för varje dag. Aldrig träffat någon som honom. Tycker så otroligt mycket om Benjamin! Han har ögon som dödar, smilegropar som får mina kinder att dras uppåt och bli lite smått rosiga. Han har pussar som sänder elektriska signaler till hela kroppen, såna som får mina ben att vilja flyga iväg ibland. Han har likadan humor som jag och är lika knäpp, om inte mer ;) Tror folk hade höjt både ett och två ögonbryn om dom hörde och såg oss ibland. Första killen jag har roligt tillsammans med! Kan släppa loss totalt och om jag vill låta som en gris och göra en ful min så gör jag det. Trodde bara att det var min mamma som kunde tycka att jag är söt i alla lägen. Massa nya känslor har intagit min kropp, och jag får inte nog..



heeeell yeaaah



Stephies nya bil, känns rätt härligt att glida runt i denna i 3 veckor sen!

Miami
Disney World
kanske Bahamas
High School Graduation
Stranden
Kristina
Fest
Jacuzzi

osvosv.. Låter som juni kommer bli en bra månad va? ;)

21 dagar kvar







gårdagen i lite fler bilder

Lånade av älskade Jasminka!







the birthdaygirl och någon random vi hittade i skogen..

Vänster: random tjej som sprang efter oss i skogen, eh?
Höger: sötaste tjejen på SIN dag!





Katy Perry och Robyn konsert






Stephie bokade biljetterna åt oss igår, kul att Robyn kommer till Florida :D

Josse= 18 år Eve= körkort





Idag fyller en av mina bästa vänner 18 år!! Grattis min älskling du är så otroligt bra, den snällaste tjejen jag någonsin känt!




Och idag ska vi + syster till Max på lunchen och fira att min aaaabsolut bästa vän fick körkort igår, wohoooooooo!
Längesen jag fick ett sånt glädjefnatt när hon kom förbi mig igårkväll! Skrek, dansade, hoppade runt, skrattade osv. Känns som friheten kommit till oss :D

vi älskar fjäsk






treeeeena



Ner på träningen!

härligare får man leta efter



Åh haaaarraaguuuuud om 3 veckor är jag ''hemma'' igen med er, världens bästa familj!

-



sitter bra en regnig eftermiddag

får inte nog

Har precis hjälpt Frida när hon spydde inne på toan, vad gör man inte för sin andra halva? Så fort det är något, så fort hon kanske bara har huvudvärk blir jag jätte mammig och orolig. Skulle gärna ta hennes öroninflammation för att hon ska få slippa skiten. Skulle kunna kapa mina ben och armar för hennes skull, ALLT!
Har precis gjort klart turism inlämningen också, känns gött. En sak att bocka av på veckans långa lista. Matte nationella, träning, turism, läxförhör på investeringskalkyler, träning, engelska nationella osv osv. Men på onsdag ska jag umgås med min pojkvän. Har egentligen inte tiden men det struntar jag i, för han får mig att må så otroligt  bra och det är behövligt en stressig vecka som denna. Blir mer kär för varje dag som går, alla känslor exploderar vissa dagar och att det var såhär det kändes alltså. Skulle vilja ge min älskling ett tack, tack för att du skrev till mig den där dagen jag låg hemma och var dödsjuk (nästan) på sportlovet. Det var något speciellt redan då och sedan den dagen har vi pratat VARJE dag, och inte så lite heller ;) Du får mig att inse en massa saker, saker som är nya för mig men auch så underbara. Kan inte få nog, ge mig mer mer mer mer!!! :D

Nu ska jag äta fläskfile, just so you know. PUSS!!

cause I love her more than anything


grym grym



sötisen min som numera går runt med en blåtira, men vad gör man inte för ett mål på fotbollsplan? ;)

Har precis haft körlektion med Lasse och det gick fint som fasen. Har bokat halkbanan den 25:e med och sen kommer det gå fort till jag får körkort, känner det på mig! Sitter på världens tråkigaste entreprenör lektion nu och fattar ingenting av investeringskalkyler, fuck. Ska strax till sjukgymnasten och få akupunktur (nålar i knät) och efter det hem och PLUGGA! Eller ska göra klart en turism uppgift och efter det ska jag mysa med Frida som stannade hemma eftersom hon har öroninflammation, t-t-t!
PUSS.

grymt bra kväll igår

Att jag hade en av dom bästa kvällarna på länge igår märks idag. Mår väl sådär och fötterna värker men that's life :)
Tackar mr John Andersson för en GRYMT bra fest! Hoppas du hade lika roligt som vi andra som var där för att fira DIG. Dansade röven av mig och det kändes underbart att bara släppa loss med mina härliga vänner.

Började dagen med ett samtal med min kärlek, det går inte att vakna bättre! Eller jo bredvid honom då men ni fattar vad jag menar. Sitter och tittar på Eurovision Song Contest, inte jätte bra men missat det och vill se Sveriges bidrag.

fullt upp

Hej guys!

Bloggar när jag hinner helt enkelt, och igår var det fullt upp! Först skola som vanligt, mys, träning och sen käk på Chili Thai med Lina & Fanny, sånt som man saknat. Och idag har jag och pojken min varit uppe i stugan över dagen.
Nu är jag precis färdig fixad och inte för att vara SÅN, men inte känt mig så OKEJ utseende mässigt på ett bra tag. Nyslingad o allt. Ser verkligen fram emot Johns 18-årsfest ikväll, härligt folk och allt känns bara rätt awsome. Dock hade allt varit Perfekt om B hade varit med. Men men :)

Jag känner att jag tappat detta med bloggandet lite, men jag har så mycket att göra nu. Skolan tar grymt mycket tid, likaså träning och mina nära o kära. Känner att jag inte halshuggs om jag inte bloggar några gånger per dag. Försöker varje dag men ibland så näää ;)

Snart kommer farfar och kör ut mig till bolmen, ha en bra lördagskväll!!
PUSS.

En dag.. är jag där






här snackar vi kärlek enligt vit röda färger
























yummie



gillar när mina päron kommer hem med sånt här :)

gillar att..

Gillar att vara i skolan när det är såhär varmt. Gillar att inte kunna ligga ute i solen med en glass i handen. Gillar att jag just nu har historia i ett VARMT studierum. Gillar att jag har simtest och matte efter skolan. Gillar att jag måste gå en lång runda med min hund när jag kommit hem och jag tycker det är jätte roligt att mina föräldrar har åkt till Gekås utan mig..

FEEEEL THEEE IRONI PEOPLE! ;)

just some talking

Hej på er :)

Hade ingen möjlighet alls igår att gå in här. Sjukgymnasten halv 8, där jag fick akupunktur (nålar i knät), kl 9 frisören (blonda slingor) så ÄNTLIGEN är jag back on track och känner mig som LINA igen. Mer än skönt! Efter det skola hela dagen + Benjamin sen vid 4 var det samling på GIS för att åka o spela Smålandscupen i Moheda. Vi vann såklart med 6-3! De hade en handikappstraff eftersom dom är i div 4, t-t-t! Härlig seger, behövlig! Även om jag fick agera paparazzi och heja vid sidan av så är fotboll alltid fotboll <3

Nu har jag precis klätt på mig och ska springa ner o äta frukost (ysch) Idag, som alla onsdagar blir det stressigt och MYCKET! Skola, idrott, extra matte till halv 5. Men bara kötta och tänka positivt. Och min skoldata fungerar fortfarande INTE. Ska lämna in den idag så försvinner förhoppningsviruset då!
Hare! (kanin)
PUSS.

outfit för lördag?






Skulle detta kunna funka som outfit på lördag? Ska nämligen på en 18-årsfest ute i Bolmen (excited as fuck) Detta linnet och avklippta jeansshorts instoppat? Klackisar och smycken då såklart!

word by MF



Älska Michela Forni, grym blogg, grym karriär, grym på att skriva, grymma kläder, grym helt enkelt!


GRYM !


I just wanna make you sweat


viva la mexicoooooo!

Sjuk, uttråkad, får inget skolarbete gjort på min skoldator eftersom envisa jävlar tagit över den. Hm ja så ska väl lägga mig ute i solen en stund senare med min numera bästa vän, körkortsboken!

Förresten, så åker jag till Florida om EXAKT 1 månad idag. WEHEEY!!!!

självömkan

Heeeejsan heeejsan!

Min blogglust försvinner HELT på helgerna nu förtiden. Jag umgås hellre med min fina pojkvän, mina bästa vänner eller spelar match. Just nu har min data virus också och sen blir det oftast inte av att jag plockar upp datorn heller. Jag vill få ut så mkt mer av helgerna än att sitta här! Well, även om det känns väldigt bra att skriva nu igen.. (som om jag tagit en bloggpaus på flera år höhö)

Vad har jag gjort i helgen då? Ja kanske inte jätte svårt att gissa. Tror ni som följer min blogg redan vet svaret på den frågan. Fredags: myskväll hos Hanna med tjejerna. Sen resten av helgen har jag umgåtts med killen som får mitt hjärta att slå dubbla slag ibland, bara genom att han tittar på mig. Sjukt! Den första som lyckats på mig. Och OJ vad han tagit mig med storm ;)

Nu ska jag, som även gått och blivit VRÅLförskyld, (klen hon är som jämt är sjuk blablabla) JAG VEEEET, om jag kunde gjort något åt det hade jag, tro mig. Nu kanske jag låter otroligt negativt men årets fotbollsäsong känns ju rätt jävla skit.. Antingen är jag sjuk vilket gör att jag aldrig kan bygga upp en riktigt bra kondition för än den bryts ner igen när jag precis kommit i bra form, eller så kommer mina knän fortsätta vara såhär! Jag är alltid en positiv person i mååånga lägen, men är trött på detta nu. Önskar det kunde hoppa vidare till någon lat jävel till fotbollspelare i typ div 5 eller ngt som inte ens vill spela fotboll utan bara latchar. Här varsåååågoooood du mottages ett immunförsvar som fungerar SKIT och ett par knän som sviker dig när du som mest behöver dom.....

 PS: jag tycker synd om mig själv, ska därför plugga på körkortet som en liten tröst. Det är iaf ngt jag känner att jag kommer klara av. DS.

den klaraste av dom alla



Tusen stjärnor som blinkar där ute, du är den klaraste av dom alla, den som lyser mest. Den som får hela mig att lysa upp genom att bara vara dig själv!

fredags mys, om det så är det sista jag gör

Dagen idag har bestått av;

  • Nationella i Engelska B, skrivning. Gick kanon bra!
  • Hann med lite pussande med the worlds greatest
  • Hängt med bästa vän hela dagen
  • Chill hemma hos mig
  • Frida är hemkommen!!
Resten av dagen/kvällen kommer att bestå av;

  • Grilla
  • Tjejsnack @ Hannas place
  • Onyttigheter


Låter som en helt underbar fredag if you ask meeeee!

this IS love



Bara dör lite åt denna bilden på Frida och Sebbe, åhååå!

kinda shittti




Kom nyss hem efter att ha ''tränat''. Körde lite styrka, sen värkte det mer än vanligt så valde att bara titta på. Kände mig som en annan loser men egentligen kan jag ju inte hjälpa att mina knän är mos. Känns bara otroligt illa och jag HATAR att stå bredvid. Men om jag inte vilar nu, kommer det aldrig bli bra. Men jag nöjer mig inte med sjukgymnastik, jag måste besöka läkare och jag vill iaf röntga det. Nu ska jag äta pappas gooooda mat! Skriver mer senare, puss.

upp och ner humör


gillar min jacka!


Hade nyss min 3:e (?) körlektion med Lasse. Inte för att skryta men det går jävligt bra just nu! Saknar min pojk, har haft lite humörsvägningar de senaste dagarna och vill ha bort dom. Kan bli lättstött för MINSTA lilla, om tex mamma ber mig plocka upp mina kläder så låter det såhär: MEN JAAG SKAAAAAAAAAAAA!!! hehe yeah you know what I mean ;) Jeffla p-piller, jeffla hormoner. Men alla tonårstjejer beter väl sig såhär ibland. Sen blir jag ÄNNU mer kär. Och skickar kanske lite för mkt sms, ibland vill jag vara mannen i förhållandet.. Ogillar att vara brud ibland. Nu slutar min lektion, tjarååå

skolan suger - därav bildbevisen








Om man får lite extra tid över på lektionerna (eller är allmänt lat och inte orkar lyssna eller dissar den GODA skollunchen och käkar pizza) kan mobilkameran åka fram. ----> oseriösa bilder.


booring in da bibbla

Sitter i bibblan helt mobbad och väntar på en rätt seg (tycker om han endå) pojkvän som ska prova smoking på Mr G. Vet ni en sak som suger rätt rejält? Att min systers bal i Växjö är samma dag som balen här hemma i Gislaved.. Jag vill se alla jag känner + Benjamin, åh så stilig han kommer vara! Men får nöja mig med att se bilder på dom istället. SJÄLVKLART väljer jag att åka till Växjö, jag har bara en tvillingsyster och det är hennes enda bal i livet. Ser fram emot det som fasen, får se om jag fäller någon tår eller inte ;) just för att hon & Sebbe kommer vara SÅ snygga tsm!! Osis att dom är samma dag bara, önskar jag kunde dela på mig.

Struntar i dansföreställningen nu som är istället för idrottslektionen, ska se den på lördag med Frida. Lite onödigt att se den 2 gånger med. Nu ska jag fortsätta att ha AS tråkigt tills min love dyker upp. PUSS :)


allt jag vill ha



kärlek



något jag aldrig gjort förut..

Nu ska jag göra något jag ALDRIG NÅGONSIN skrivit i bloggen innan, nämligen träna. NOOO SHIT!?!? ;)


telefonkö



Har suttit i en lååååå-ååång telefon kö hela morgonen så kom rätt mycket försent till samhällskunskapen som jag nu sitter på och försöker få ihop något vettigt om jämställdhet. Är sjukt nervös och spänd också, varför får ni veta senare ;) Later!

blablabla



Fotboll igårkväll, kände mig nöjd och njöt en stund i soffan framför Kalmar-IFK där IFK tog 3 poäng, underbart.

mumma



på menyn ikväll! Känns underbart med en sallad + passionsfrukt + vatten efter en löprunda på 0,5 mil.

miss ma sistaaah



Kom hem ifrån Spanien NU! Saknar dig för mycket..

ut i skogen with mum/dad


HAHAHHAHAH ett bevis på att min kära mamma HATAR att bli fotograferad ;) Hon är snäll i vanliga fall, världens bästa!

Mamma och pappa ska ''motionera'' och jag ska SPRINGA, här mesar vi inte! PUSS.

sur tjej igår ;)



sur som f*n efter gårdagens match, la mig i badet för att lugna ner mig..


GÖTT!!!!!!

paparazzi @ fam Åhsberg









KROSSAAAAA



Hemmapremiär vid 4, kom och heja oss fram till ännu en seger!!!!

RSS 2.0