blev mer köpt..

Blev lite mer köpt än jag tänkt egentligen, men äh vafan :) Det var sjukt lite folk så slapp trängas med skånska feta (ursäkta uttrycket) kärringar. Åkte hem till farmor och farfar när vi kommit hem till Gislaved för att titta på kusin, fast på TV då. Tyvärr förlorade dom med 3-2 men är redan klara för kvalserien till Elitserien så det är GÖTT endå!
WAAAAAAAAAAHAAAAHAAAAAAAAAAAAA HELVETEEEEEEEEEEEEEEEEE.. Hörde min katt springa i hallen och in i vardagsrummet framför kattfaaaan sprang en mus! UUUUSCH.. Nu ska jag springa upp för trappan så jag slipper höra pipet..

Skönt är i säkerhet i min säng nu! Gillar inte möss något vidare, trots att dom är rätt söta men naaah. Ska fortsätta prata med någon jag tkr är betydligt sötare än en mus nu.
PUSS!




spontan måndag!!

GODMORGON!!

Tycker det är en riktigt fin dag idag, faktiskt :) Vaknade för en timma sedan och sen dess har jag ätit frukost, klätt på mig, pratat med mormor och bestämt att vi ska till Ullared i eftermiddag. Fan va fint. Behöver lite småsaker, typ tjej grejer ni vet? Ah ni fattar. Eftersom jag är hemma själv spelas MTV sjuuukt högt och jag skakar röv, by myself. Det är ju rätt nice att kunna dansa så fult jag bara kan och skratta åt mig själv. Fast sen insåg jag att det inte är fullt normalt, men sen kom jag på att varför bry sig? Ingen ser mig endå så skaka på! Sean Banan hade skrattat åt mig och jublat ''rooooooompaaaaaaah'', eller? Hahah min ''trötthets medicin'' gör mig speeeedoo. Fast antar att det bara är bra! Då hjälper den ju iaf. Nähe vi hörs ikväll, vet inte när jag kommer hem men kommer iaf befinna mig på Gekås hela eftermiddagen. Spontant på en måndag sådär, aldrig fel. Ha en fin måndag hörrni :)
PUSS!



Learning to love yourself It is the greatest love of all

If you want me I must be doing something right
I got nothing left to prove
And it's all because of you
So if you need me
And baby I make you feel alive
I know I must be doing
Doing something right




sänder en liten tanke!

Sänder en tanke och all min kärlek till min älskade och absolut bästa vän!! Hon är nämligen dödssjuk (enligt henne själv) osv.. Ni får ett urdrag ur hennes blogg nedan:

'' Hejsan hoppasan alla pigga o glada!
Jaha då sitter man här igen deppig o tycker att livet är sämre än skolans köttfärssås.... Min kära bästa vän har lämnat mig för en kille och jag får nu stå på egna ben i den hårda och kalla världen helt ensam, inte nog med detta så är jag väääldigt förkyld, sitter just nu med två stycken papperstussar i vadera näsborre för att inte snora ner hela datorn, och som inte detta va nog med problem så är personen som jag tycker väldigt skit mkt om borta den kommande veckan så åter igen får jag stå på egna ben., det enda som är positivt i min värld just nu det är mitt mjuka toapapper. Nehe skola imon, så måste ta några timmars skönhetssömn, ska bara snyta mig och sätta in nya tussar och ta tre extra kuddar så att jag inte kvävs inatt ''




samma schema idag!

Idag var det söndag då tydligen!

Jag ska göra exakt samma saker idag som jag gjorde igår. Har precis duschat i ungefär 1 timma och haft hemma-spa. Får ju passa på när inte mamma och pappa är hemma! Ingen som tjatar efter 20 min att jag duschat ''liiiiite för länge''. Sitter på min säng nu och har precis klätt på mig, lyssnar på Akon och känner att jag mår fantastiskt bra! Nu ska jag ner och käka sen lite plugg, GIS och trevligheter :))
Ha en bra söndag, lika bra som jag kommer ha!



åh vad jag älskar dig!

trött as hell

Kom hem för en halvtimma sen ungefär. Haft en kick-ass kväll med trevligt sällskap!

Nu är jag så sjukt trött så att jag nästan måste fundera över vad jag heter, typ. Nej men steg ju som sagt upp vid 7 idag. Men haft för mycket i tankarna och fullt upp idag så har inte haft tid att vara trött ;)

NUUUU ska jag iaf släcka ner och SOVA gärnet, fan så gött. Förresten här får ni Jennys facerape på mig innna, speciell tjej? Något..

'' ibland när jag inte har något att göra så tar jag fram ett smörpaket och rör runt i den med pekfingret.. så himla GÖTT!! ''

Tillbringade även min eftermiddag med denna konstiga varelse!



next up:

Efter en hel dag på GIS ska jag plugga! Mindre fint..




Svenska provet nu till veckan skapar fet ångest, onice!!

sa någon fredagsmys?

I THINK SO!!

För lite tidsfördriv eller något sånt så får ni lite gamla bilder, minnen som jag aldrig kommer glömma!



en varm sommardag var jag, Lina & Fanny och badade och det var underbart.


En gång i tiden var jag brun as poop och hade långt hår!


Bästa veckan i hela mitt liv. Gothia Cup 2008! inga ord..


En spontan resa till Göteborg under Gothia Cup 09 med Frida & Jenny, jävligt roligt!!


En gång var vi i Thailand och det var paradiset.


En gång blev vi uppraggade av Italienare, inte varje dag liksom..


En gång var gänget i Växjö hos Frida!


En gång var jag och Frida rätt lika, typ.


Gothia!


En gång hade vi spexfoto i slutet av 9:an. Jag och Sugge va grymt heta!


En gång hade vi slutat 8:an och fikade in sommarlovet hemma hos Hanna!

fin lördag!!

Jag är sugen på en ny design! Jätte jätte jätte sugen.. Vill ha något nytt i bloggen, något som är mer jag.


Vet inte om jag någonsin har längtat till en lördag såhär mycket. Även fast jag ska stiga upp halv 7 för att vara på GIS vid halv 8 så ler jag. Ska tillbringa några timmar, fram till lunch, på GIS där vi har hand om ''Uppstart Cup''. Imorgon är det P-15 som gäller. Ska stå i kiosken med Lina och hennes mamma. Ta betalt av småkillarna för korv,godis och mackor. Känner för att fälla lite bitchie kommentarer till de som köper massa onyttigheter såsom godis osv. ''Har du inte match sen?'' ''ööh jo vadå?'' '' ska du verkligen äta det där då !?'' HAHAHA F-AA-AAN vad roligt det vore ;) Men ne ska vara en artig och super trevlig kiosk kärring imorgon. Efter jag varit på GIS ska jag plugga lite och sen så ska jag umgås med någon. FINT!




favoritbild.




svårt att sätta ord på!

Finns ingenting jag saknar så mycket. Svårt att förklara med ord, det är en känsla i min kropp som är svår att förstå vad det är, till och med för mig. Att känna sig fri, vacker, levande men framförallt hemma. En känsla jag strävar efter lite varje dag, vissa dagar kryper den fram mer och mer. När jag är där, då finns den där!

Jag kan riktigt ta på känslan i bilderna, lyckan bakom dom!











älskar dig S!


mooorning

Godmorgon!!!


Mår faktiskt helt okej idag, så jag traskar upp till skolan endå. Jag orkar inte sitta hemma en enda dag till nU! It's enough. Har historia och matte idag, slutar vid 1 och efter det ska jag upp till stan och kika lite. Ska in på Team Sportia, jag måste ha nya fotbollsskor NU! Så vi hörs i eftermiddag för jag tar inte med datorn till skuuuulan idag.
Ha en bra fredag guys :) PUSS.

flytta hemifrån? lite sugen blir man..










jag vill inte..

Hej på er!

Jag hatar min kropp. Måste bara säga det. Min klass och alla andra måste tro att jag är världens mes eftersom jag är sjuk lite då och då. Blir ju fan sjuk så fort jag bara kramar någon.. Men grejen är att jag har världens sämsta immunförsvar. Något i min kropp är verkligen inte som det ska. MEN proverna visar ingenting alls!? Så fan heller säger jag då. Detta är allt annat än normalt. Jag missar massa, jag missar skolan, jag missar träningarna (min kondition är inte den bästa just nu säkert), jag bygger upp mig träningsmässigt men för att sedan bli sjuk så det bryts ner igen, jag orkar bara inte.. Det är skit jobbigt. Jag missade mitt engelska prov idag, jag missade att umgås med min älskade Lina och jag missade att sitta och titta på träningen. Jag vill vara stark, jag vill inte vara känslig. Jag vill inte vara sjuk jämt, jag vill inte :/  Hoppas ni haft en bra dag iaf. Kram.



köpt igår


Fast mycket ljusare!!!


Ett par svarta, gröna & rosa


satt som smäck

Hemma!

Haft en riktigt bra dag, så bra att Maria Montazamis ''mums'' hade varit ännu mer ljuvligt än vanligt. Förresten, jag ÄLSKAR att säga mums som hon gör. Säger det till ALLT jag tycker är bra numera, haha!

Ligger i min säng och har inte planerat att resa mig härifrån förens imorgon bitti, sådeså. Blev ett par jeans som sätt som smäck, en marinblå vårjacka och sexiga underkläder. Så alltså rätt nöjd med dagens shopping, rätt nöjd.
Vi hörs imorgon, är skit trött.
PUSS.

fiiiiiiint


underbar höst bild med en ännu underbarare Hanna!


Nu ska jag sova, en mycket nöjd och glad Lina!! Hoppas ni haft en bra tisdag. Jag och Frida drar till Jönköping imorgon efter skolan för att ha systermys. Shoppa, äta, tjöta & skratta. Vi tar den senare bussen hem så vet inte riktigt hur det blir med uppdateringen! Men det märker ni ju :) Ha det fint tills vi hörs. PUSS.

AB!!

GRYYYYMT ANGELICA FAN VA GÖTT :D GRATTIS!!!!!!!! Junior världsrekooord!!!!!! Sitter på helspänn i soffan och följer AB på XL-Galan i globen. Frida är nervös!






nostalgi-eftermiddag

Haft en slapp skoldag idag, känns rätt ovärt att gå till skolan men what to do? Hade två lektioner idag, och det kommer vara såhär slappt i två veckor nu framöver. Ska inte klaga faktiskt! Önskar vissa klasser alltid hade praktik. Satt med ma homie Sonja en stund efter vi slutat och ''pluggade'' i bibblan. Under den korta tiden hann jag även med att bli iakttagen av ett gäng, fast för en fin sak, hehe. När jag kom hem åkte vi direkt till Anderstorp för att leta balklänning till Frida, jakten har börjat! Men dom hade bara skitfula grejer.. Hon har kikat runt på nelly.com ett tag nu och har FAKTISKT hittat en grymt söt,vacker,fin och sexig klänning. Nelly är bra, sjukt bra. Ni får se bild om/när vi får hem den och den passar osv. Kommer gråta när hon och Sebbe går uppför somewhere in Växjö, hon kommer vara SÅ vacker. MJAU.  Just nu har vi nostalgi-eftermiddag, Emil i Lönneberga är på TV och jag varvar med engelska plugg och smsande, fiiiiint, som fan. Hörs senare. PUSS!



Mitt hår :'(

don't know but..

I don't know, but there is something special about you!




saaayin godnight

Nu säger jag godnatt och hoppas ni haft en fett bra dag! För det har verkligen jag haft :)
Imorgon är det tisdag och då ska jag.. plugga! YEEEY. Tycker det är skit mysigt att ha Fridis hemma, trots att vi tjaffsade innan och jag ville slå ihjäl henne. Fast nu är hon bäst igen, typ.
Godnatt!



you gotta love her



Tyra Banks!

de rullar de rullaaaaaaaar

Att det är segt att ladda upp bilder här gör det inte lika roligt att blogga, faktiskt.

Idag har jag slappat framför TV:n, smsat, ätit Fridas goda (say whaaat!?) mat och just nu sitter jag och pluggar engelska. Lite creed till mig, tacktack! Det sista jag har orkat under lovet är att plugga. Hade riktigt svårt att koncentrera mig idag på svenskan, bokstäverna bara rullade runt på pappret och haft en störande huvudvärk hela dagen, men det får jag ju räkna med. Vill bara käka klart mina mediciner NUUUU så jag får träna. Det är hemskt, 11 dagar utan fotboll nu, fan inte okej alltså. USCH!! Har 2-3 dagar kvar på kuren, måste förmodligen vila någon dag till efter det men räknar med att jag kan träna lite lätt på söndag iaf! Tjoho.

Nu ska jag keep on texting och schtudera ängälska!
Livet är för härligt :D



fantastiskt vackert, nästan så jag blir rörd!

dagens outfit




onödig dag!

Goooodmorgon :)

Hade egeeentligen kunnat ligga i min varma sköna säng och sova nu för jag har bara 1 lektion idag, svenska. OVÄRT? JA. Men jag är inget fan av ogiltlig frånvaro, det är liksom inte coolt någonstans.

Egentligen så mår min kropp allt annat än okej för att ens gå upp till skolan men jag orkar fasen inte ligga hemma en enda dag till. Aldrig!! Sebbe åkte nyss hem till Kalmar, önskar honom ett trevligt lov. Han och Frida har gullat gärnet nu på morgonen ''du är bäst, nej duuuu är bäst, nej dududu, duuu är bäst'' nästan så man spyr va? ;) EGENTLIGEN är jag bara lite avis..  Nu ska jag äta frukost/lunch sen bege mig uppåt. MUMS första skoldagen efter lovet är alltid lika mumsig. NOT!
Ha en bra dag, slutar 2 idag förresten.



You can see it in my face, it’s a real big place.

’cause I got too much life, Running through my veins, going to waste.








bilder jag lyckades knäppa idag











skönheten och odjuret..

today's

Det funkar som vanligt inte att ladda upp bilder här. Snart byter jag till devote istället eller något ;o

Idag har jag promenerat med Frida och Sebbe, fotograferat, smsat, ätit mat och tittat på världens bästa lag när vi tränade. Underbart att träffa er igen och ni blev ju glada över att se mig också, varm i hjärtat blev jag då :)
Nu ska jag titta på time out.
PUSS.

Varje utgång är en ingång till något annat.



Framgång ger vänner, motgång testar dem.

Genom sig själv känner man andra.

Man är alltid sig själv närmast.



drop my style

Tack som fan, jag börjar känna mig lite piggare! Legat hemma i hela 8 dagar nu.. det känns i både huvud och kropp. Allt jag gör går på halvfart. Ifrån början var mitt lov tänkt att bli lite mer händelserikt men det ville inte min kropp. Den ville att jag skulle lida istället. Tack! Men ser det såhär istället, nu kanske det dröjer jätte länge tills jag är sjuk nästa gång eftersom jag haft precis allt nu? Vore ju kanon :)

Lyssnar på lite party låtar och känner att det är precis det jag vill göra. Till och med längtar till skolan på måndag, träffa människor. Glömt hur sådana ser ut nästan. Ska bli roligt med planeringarna till vår fest klassen! FETT.

Min syster har lov nu i veckan som kommer så hoppas hon är hemma HELA veckan. Det är underbart att hon är hemma när man kommer hem ifrån skolan. På onsdag ska vi nämligen på tvillingmys till Jönköping efter skolan. Jag ska shoppa ( läs tröst-shoppa ) och frida ska vara min personliga assistent och stylist. Fint!




nothing is stopping me!

next: bakning!

Ska ställa mig i köket nu, har tröttnat på att titta på TV! Brownies, cheescake. Vågar jag baka bullar? Vi får se :)





Hey boy I really wanna see if you can go downtown with a girl like me

You got that something that keeps me so off balance
Baby you’re a challenge, lets explore your talent..





saknar en tjej!






Marie Verano <3

SHOES





Kan inte bestämma mig för om jag tycker dom är värda att köpa eller inte, är dom? är dom inte?

klättrar längs veckorna..

Funkar SOM VANLIGT inte att ladda upp bilder här. Så ja vad ska jag skriva då? Åkte bil idag, det sög, mådde illa. Gick en runda ute i skogen, det var väl.. fridfullt? Är ingen naturmänniska at all men solen sken iaf och det var ju.. härligt. Fattas bara att äckel snön ska försvinna så jag kan dra på mig converse och mc jackan. Vill även kunna börja använda min Ralph Lauren väst jag köpte i USA. Vilket kap jag gjorde där! Den är så fiiiiin men för tunn för att ha på sig nu. Kanske kan ta kort på den imorgon så ni får se?

Dagens höjdpunkt: HAR ÄTIT EN GLASS, EN NOGGER. DEN NI, FAN VA COOL JAG ÄR..

Tror ni märker hur uttråkad och hur rastlös jag börjar bli. Hur står de som är arbetslösa ut!?!?!? Jag har legat hemma i 1 vecka, tortyr. Känner mig som ett fetto trots att jag gått ner 3 kg. Det kryper i kroppen på mig, får panik snart.






salt mössa

Nej mössan smakar inte socker och inte salt, den kommer ifrån märket SALT. Mormor ringde nyss och frågade om jag ville ha en mössa, hon stod i någon butik och tyckte den skulle passa mig så varför inte? :)






Dock hoppas jag inte pälsen är SÅHÄR stor :O  men det lär ni märka!

closet







Vem hade tackat nej?

bitterfitta: varsågoda!

Jahopp..

Ligger i soffan som jag gjort sen i fredags. Börjar få liggsår, hehe. Känner också att mitt humör börjar tryta. Rätt tveksamt om jag orkar eller kan åka med till Stockholm imorgon, som jag babblade om igår :s Vill inget hellre, men innerst inne vet jag att jag inte orkar. Har knappt någon ork att gå ut och gå liksom. GRYMT sportlov jag haft, bästa på länge. Bitterfitta till max. Mina nästa planer i livet blir att gå och dränka mina sorger i duschen..

Jag såg fram emot ett lov fyllt med shopping och att umgås med min familj och min andra halva som jag saknar jätte mycket varje dag under veckorna. Växjö, där jag alltid, på något konstigt sätt hämtar ny kraft och energi. Gillar att vara där, bara jag och Frida. Vi skulle ut och äta, jag skulle vara med henne i skolan, vi skulle bada, vi skulle shoppa, vi skulle gå på bio och MASSA MER. Vi skulle tillbringat helgen i Stockholm. Behöver väl knappast  berätta vad man kan göra där eller hur mycket jag har längtat dig, Stockholm är en favorit hos mig, trivs enormt bra där. Har pengarna och suget efter att shoppa en himla massa plagg att hänga upp i min garderob som jag just nu kind off avskyr, men nehe får gå runt och se grå ut istället. Underbart. Grymt jävla sur. Nu ska jag ta mina mediciner, bli groggy och ställa mig i duschen..
PUSS, eller nått.........................................



BIKBOK


299 :-



299 :-




299 :-


1. Grymt fin sommarklänning. Tänk mc jackan över och snygga pumps till brunbrända ben. Den kommer nog vara extra snygg i Miami i höst :)

2. Prövat denna 3 gånger, men aldrig funnits i min storlek. Gör ett fjärde (jävla) försök i helgen, hoppas!!

3. Funkar alltid, enligt mig, med en sån här hoodtröja. Dock kanske inte i skolan men en sommarkväll till jeans shorts och converse så funkar det utmärkt!

SONJA MARKOVIC 18 ÅR

 
GRATTIS MIN ÄLSKADE VÄN 1 TIMMA FÖR TIDIGT. DET ÄR DU FAKTISKT VÄRD. TYCKER OM DIG SÅ FÖRBANNAT MYCKET OCH JAG FÅR STÅFRÄS NÄR JAG SER DIG I DEN VITA SAMHÄLLSKEPSEN. MIN PROJEKTHOMIE OCH FRITERARE, YOU'RE AWSOME!!!!! HIPP HIPP HURRAAAAY SONJAAAAA 18 ÅR. GRATTIS KÄRRING LOVE YOU <3

Egentligen fyller du imorgon men vafan :D


 

titta ner på alla korta jävlar :D


Om du börjar få ont i nacken av att titta ner på alla korta jävlar, lägg då upp detta på din logg..

Statusuppdateringen skrek ironi, jag är bara 1.60 ynka cm


Tyckte jag var lite rolig på facebook innan haha. Nu är morfar här på 4:e besöket idag, och mormor på sitt 3:e. Aw älskar dom så mycket, dom skämmer bort oss extra mycket nu när vi är sjuka. Ska köpa någon present var till dom i Stockholm bara för det. Jag är sån som person, jag måste ge tillbaka det jag får. Hatar människor som bara tar och tar, får och får utan att visa tacksamhet eller att ge något tillbaka. Ska skjutsa mormor vart hon vill i Halmstad i sommar (hon har inget körkort). 


WEEKDAY








besöksrekord igår!!!

Och inte så lite heller.. Gud så glad jag blir :D Vart hittade ni alla mig? Släng gärna iväg en kommentar och berätta.

Känner mig faktiskt bättre idag, har kunnat äta lite osv. Känner mig dock lite tipsy och groggy av alla mediciner jag tar, men gör allt för att bli frisk. Det finns en liten chans att jag åker med till Stockholm på fredag. Men min mamma har gått och blivit rätt sjuk hon med så hon och pappa stannar hemma, förlåt mig mami (a). Så mormor och morfar följer med istället. Istället för att bo i lägenheten på Gullmarsplan tar vi in på hotell i stan. Lite bättre va? Frida springer runt 12 på lördag så vi har förmiddagen och hela eftermiddagen och kvällen fritt. Blir nog att jag, Frida & Sebbe (F:s pojkvän) strosar runt på stan, äter gott och myser. Om jag nu ens orkar följa med, det får vi se. Om jag gör det blir det väääldigt lugnt för mig. Hoppas hotellet har bubbel och bastu jag kan ta igen mig i!

Nu ska jag gå och duscha, är rätt jävla ofräsch..




Vet någon om det är mycket snö i hufvudstaden??

hospital again

Hemma efter några hemska timmar på sjukhuset (idag igen). Hoppas ni inte tror att jag är någon vekling, för det är jag inte, annars hade jag inte spelat fotboll tex ;)  Började hosta så mycket innan att jag tappade luften och fick ingen luft, min andning hackade och ja jag fick panik. Så mamma ringde till akuten och vi fick komma direkt. Tack gode gud för det. Fick andas i en sån där respilator, tog prover igen m.m..  Läkarna och sjuksköterskorna var sjukt snälla. När jag kunde andas hyffsat normalt igen fick jag te med honung och dom var så omtänksamma och goa. Fler människor i dagens samhälle borde vara såna! Så det var inte lika hemskt när dom var så fina som dom var.

Har sovit några timmar nu och försöker äta lite, det går sakta men säkert neråt. Känner mig riktigt råsexig också, aldrig varit snyggare som jag varit de senaste dagarna. MUMS! FEEEEL THE IRONI PEOPLE :)

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör fina läsare. Vi hörs imorgon, vet inte när men jag uppdaterar iallafall.
PUSS.

Frida skriver!

Hej allihopa!

Lina är jättesjuk, hon har feber/bihålleinflammation/öronhinneinflammation/astma-attacker/huvudvärk/magsjuka..  Och jag skojar inte! Helt sjukt hur man kan bli så sjuk, lille vännen.
Så hon bad mig att skriva ett par rader dagen till ära, eller något, eeh..

Min dag har sett ut som sådan att jag vaknade upp bredvid min älskling, låg kvar extra länge och pussade på honom när han sov så sött (FANVADJAGTYCKERHANÄRUNDERBAROCHLUKTARBEBIS-MUMS), sedan gick jag upp och gjorde frukost. Gott! Tyvärr hade jag och Stina inget hemma som Sebbe kunde äta till frukost eftersom att jag inte vant mig än att han gått och blivit laktosintolerant, är ju så van att han äter allt och lite till som går att äta men så är ju inte fallet längre. Skönt dock att vi nu vet vart problemet ligger, för hans fisar som han höll på och bäsa stup i kvarten innan fick mig ibland att vilja spy rakt ut..laktosmagar är INTE att leka med kära vänner!!
Sen fortsatte dagen i "kära" skolan och avslutades med en föreläsning angående doping i aulan för oss idrottare på skolan. Föreläsningen var riktigt bra enligt mig och man fick veta sjukt intressant fakta som man kanske inte tänkt så mycket på tidigare - "äh, det är väl inget", men så är det ju faktiskt inte! Det är allvarliga grejer det här med doping. Jag hoppas innerligt att någon av mina FIG-vänner inte åker fast för doping, dels för att det är den "största skammen" en idrottare kan vara med om men mestadels för att det finns tusentals fysiska orsaker att inte hålla på med skiten. Det finns t.o.m idrottare som åker fast för att ha något dopingklassat preparat i blodet när de i själva verket "bara" ätit kosttillskott som de köpt i en vanlig hälsokostaffär, NOT NICE! Så var försiktiga mina vänner, för en sån sak kan jag säga hade förstört mitt liv, och erat med. Jag ska ta avstånd från alla typer av kosttillskott i fortsättningen, för som sagt, man vet aldrig och det kan ju börja så oskyldigt men sluta i "KAOS" som lilla laserturken säger.

Jag har sportlov vecka 8. Alltså en vecka efter er där hemma, mohahaha, det kan ni ha era jävlar! När ni sitter där i eran glassiga skolbänk ligger jag hemma och rapar i min säng..kanske lägger en och annan fis också när jag ändå håller på & kanske äter några chips eller så! Sen en riktigt köttig träning ute i skogen på det och jag kan berätta att - LIVET LEKER!!! Några av planerna för lovet är att tävla på både juniorSM (sthlm) och seniorSM (gbg), gå till frissan och bli blond igen, beställa balklänning (ska gå på balen med Sibbe nu när han tar studenten till våren) och sen ska jag, Lina och Sebbe ta bilen till Booooråååås någon eftermiddag och bada, shoppa, äta god mat och allmänt bara fjanta loss :)

LINA, min kära tvillingschwester, är du nöjd nu över "några" rader?! För nu kallar plikten, disken, plugget und so weiter und so weiter ;)
Hälsa Lina att hon ska krya på sig <3 Jag älskar henne, och om jag ska erkänna en sak så är det som så här att jag faktiskt älskar henne MEST..MEST

Peace out people!

Det är faktiskt inte fysiskt möjligt att se ut såhär om du är kvinna (inte man heller för den delen) om du inte har doping i blodet. Den här bruden ser ut att ha en väldans massa!!!

Kamelsvans

Förklaring: Motsvarande ord för kameltå på kvinnor som har byxorna 25 meter för högt upp så att blygdläpparna delar sig, fast för män. Man kan alltså se mannens penis och/eller kulor dela sig. Detta fenomen kan variera från man till man. Vill man vara säker på att träffa på en kamelsvans så ska man kolla efter män i 50+ åldern. Gärna med blekta demin byxor eller på stranden i adidas shorts.

Exempel: Man sitter på gymmet och kollar på alla som tränar, blicken far över till där gruppen "bänkpressarna" håller till. Man ser tydligt att alla har kamelsvans, detta syns extra tydligt när någon av dem ligger ner så man har full insikt in i skrevet. Fnissande kollar man på när dom tar i, "bänkpressarna" tror därför att man är imponerad man egentligen så hånar man dom.


Mariana skickade denna, dör!

saknar er



Skulle göra allt för att återuppleva denna dagen, saknar er otroligt mycket. Vill ha er alla här nu <3

Hanna är hemma, Frida är i Växjö, Eve är hemma, Stephie är i Florida, Jag är hemma och Mirran är i London.

just because


I wait for you

Godkväll..

Var på sjukhuset innan idag (äntligen). Visade sig att jag hade öron och bihåleinflammation, även svullen och röd hals. Så blir pencillin nu i 10 dagar. Fick med mig hostmedicin och nässpray hem också. Skit äckligt! Är ledsen i ögat för att jag inte kan hälsa på Frida onsdag till torsdag som planerat. Jävla typiskt va? Har inte ätit någonting alls sedan i fredags, typ 1 clementin, några skedar fil och vatten. Åt en pannkaka men den kom upp igen. Så jag har mått bättre i mina dagar vill jag lova. Hoppas medicinen värker och att jag vaknar upp lite piggare imorgon..

Hoppas ni alla haft en trevlig alla hjärtans dag med din kärlek, vänner, familj eller ensam. Det är ju inte hela världen om du är singel, som halva facebook uppdaterar om. Varför vara deprimerad idag bara för att det är alla hjärtans dag och man är singel? So what? Jag bryr mig inte ett dugg faktiskt, detta är bara en speciell dag om man har pojkvän, annars är det en helt vanlig dag :) Fast kan inte låta bli att bli lite avis endå på alla förälskade par som är ute på dejt idag och får röda rosor och choklad, men inte hänger jag läpp för det!



ingen rubrik



Bild brist, jag och johanna i danmark med laget!


Ska inte skriva om hur ont jag har för jag tror inte ni antecknar endå. Men vad ska jag skriva om då? Vad jag gjort idag, nä det är ingenting alls så det går inte heller. Sätter nog punkt här. FRISK OCH KRY TJEJ HEEEEEEEJ!

this is me, right now



FÖR SNYGG FÖR ATT ENS VISAS PÅ BILD.

fuck the life, typ

Hej på er, eller nått.

Orkar inte skriva, har inte orkat något alls idag trots att jag känner mig lite bättre, men bara liiite. Vill bara sova, men så fort jag blundar så snurrar det. Det enda som hänt idag som varit lite dramatiskt är att jag ätit några tuggor, tjoho. Låg även ute på altanen i vintersolen, som faktiskt värme lite och jag fick äntligen frisk luft, underbart. Känner mig utpumpad, vill bli kryare nu, vill se folk, ut i civilasitionen och jag vill TRÄNA men framför allt vill jag att det ska bli onsdag nu! 2 dagar i Växjö med Frida för att senare bege oss till Stockholm över helgen sitter mer än nice.
Sitter och funderar om jag orkar gå ut? Tveksamt då jag inte ens orkar gå ner för trappan för att hämta laddaren till datorn som är påväg att dö. Ropar nog på mamma istället ;)





....





MS







Kommer sakna dig jätte mycket. Ha det så bra på din praktik på skivbolaget och njut i ditt London. Kärlek<3

worst night ever

Hade 40 graders feber inatt, har sovit 3 timmar, mamma har varit sjuksköterska, jag har lipat, smärtan i huvudet har varit värre än någonsin, har spytt, hela jag brinner.. Så med det kan jag konstatera att jag haft den hemskaste natten i mitt liv. Vill att det ska försvinna, jag orkar inte. Ligger med min kära broder i soffan och väntar på mat, usch? Tycker inte synd om mig själv, eller jo lite kanske. Det som är i min kropp nu hade räckt till 5 personer!!!
Vi hörs senare, kanske.



for the first time

Mår så sjukt jävla illa och mår kasst. Så jag går och lägger mig nu, hoppas till gudarna att jag är friskare imorgon. Har nämligen Halmstad och tjejmys med Jasse & Josse planerat, hatar min kropp just nu. Vill lämna den och vara pigg. Godnatt på er så hörs vi imorgon, frisk eller inte..



Foppas comeback



F-AAAAA-N att vi inte har Visasat hockey hemma.. Ledsen blir jag, på riktigt. Kalla mig manlig, konstig eller vad du vill men finns bara en Peter Forsberg

SUPRIIISE

Min bror klev innanför dörren för sisådär en timma sen, vi stod som tre frågetecken. Visste att han skulle vara ledig i helgen men inte komma hem. Älskar överraskningar och älskar min bror. Fin start på helgen.

En sak som är mindre fint är att jag har feber och ont i hela kroppen, vill inte bli sjuk. Som vanligt! Ni måste ju tro att jag inte äger något immunförsvar alls, vet ni? Det tror fasen jag också. Whats wrong w/ my body?

Mamma gör fläskfile och potatisgratäng men inte ens det lockar, och jag som ville träffa mina tjejer ikväll för snack och mys, hade varit behövligt då vi inte hunnit träffats på rätt länge :/ Saknar er tjockisar..




Självklart är min bror han till vänster, är vi inte lika? gaaad damnnnnnn

hängig

Vet inte, men känns som jag börjar bli sjuk. Somnade hos mormor och höll på att blåsa bort när jag skulle gå hem. Kylan biter i kinderna! Min hals börjar kännas och kroppen känns tung. Men ska till Halmstad imorgon på dagen och shoppa med mormor och morfar så då lär det gå över ;) Halmstad,Växjö & Stockholm inom en vecka, stackars min plånbok, lucky me!!!!!'


Nu ska jag titta på Top Model och slappa i soffan.


godmorgon på min lediga dag!!

Somnade visst rätt sent igår, runt 2 halv 3 ;) hehe.. Min trötthet försvann och ibland är facebook chatten underhållande, trevlig pratstund! ''godnatt x6''

Mamma ringde och väckte mig vid halv 10, var väl lika bra annars hade jag förmodligen vaknat av att mormor ringer och säger att maten är klar, alltså att jag försovit mig. Ska dra på mig mjukis nu, orkar inte så mycket annat idag. Gå en lång promenad med Zorro och sen lunch hos mormor. PUSS!


Önskar att jag bara kunde dra på mig mc-jackan och mina vita converse, är trött på att känna mig uppstoppad i alla dessa kläder!!!!!!! '




En resa till underbara Thailand hade verkligen inte skadat, någon gång i livet ska jag självklart tillbaka.. Bara jag som har förälskat mig i landet ''over there'' och det är det enda jag har i sikte, jämt, hela tiden, konstant, yeah ni fattar :)

så mycket man vill..



Vill sitta i vårsolen med b.la dom här tjejerna, snacka skit och ha picknik med musik i bakrunden. Jag vill tillbringa mina helger i Tylösand hos mormor och morfar, jag vill fylla 18, jag vill få körkort, jag vill att tiden till New York ska gå fortare än vinden och jag vill påbörja mitt sista år i skolan..

inte riktigt än..



Kan inte riktigt sova än, tänker faktiskt att jag har lov imorgon och genom det all rätt att stanna uppe lite längre!!!

trött

RIIIIIIIIIIIKTIGT TRÖTT!!! Måste bara säga det..

Dagen har varit lång och händelserik, tycker dock att utbildningsmässan är rätt överskattad och inte så värst många 9:or var på plats heller. Mest vi ''äldre'' som går runt och ser vem som har lyckats bäst med sitt klassrum och snor godis av varandra :)

ESMK 3, eran konsert var fantastiskt och fasen vad jag skrattade när dom drev om de olika linjerna. Klockrent var det! El/data, SMEE, Samhällare och Naturare!! Hoppas ni gör konserten lika bra om inte bättre nästa år ESMK09, Hanna och Mirran det får ni se till mina nötter.

Ligger i soffan nu och är helt utslagen, varit på skolan ifrån 8 till halv 9. Inte haft en enda lugn stund men bara en gång om året detta händer iofs! Vi är kompensations lediga imorgon, säger bara MUMS.. Dagen imorgon kommer jag tillbringa hos mormor på lunch och myskväll med Hanna och Mirran! Skriver mer imorgon, just nu klistrar sig ögonen. PUSS :)



upptagen ;)

Ska gå och lägga mig nu efter 2 timmars badminton med laget! Idag har jag bara pluggat och ätit, ungefär som vanligt. Kan inte tänka mig att någon utav er blir direkt förvånade? Nä. Får se hur mycket jag bloggar imorgon, förmodligen bara på kvällen eftersom jag kommer befinna mig på skolan HELA dagen och kvällen pga utbildningsmässan! SÅ ja ni får ha en härlig torsdag imorgon helt enkelt :) PUSS



för jag tror att livet just har börjat

Men om en vän kan viska och ett löfte brista, då går jag hellre hem
Kvar i något jag lämnat.
Du håller mig kvar i något jag lämnat, för länge sen..

Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls.

Fast jag borde ha bett dig att gå
och jag ska aldrig mer säga sanningen
till nån som saknar förmåga att förstå.

Jag har aldrig fått ihop modell och verklighet
Jag tankar(?) nya tankar, men långsamt som du vet
Så jag lovar ingenting, jag säger hellre förlåt
Vi ska va dom vi vill vara hellre nu än efteråt



Melissa Horn är underbar, texterna går rakt in i hjärtat!


mönstrade byxor


Weekday



H&M


H&M


BikBok


frukost!



Har knappt hunnit smälta mig ifrån igår! HARRAAAGUUUD :)

Nu ska jag bege mig uppåt skolan för en rätt lång dag som avslutas med idrott och börjas med turism. Later!

can't believe it





Glädjetårarna sprutar.. New York i juni, Miami/Clearwater i november. Jag älskar mitt liv, jag älskar Stephanie och familjen Schroderheim, ni hjälper mig att upfylla mina drömmar. Längesen jag var såhär glad, slut på ord. Nu ska jag le!

dagens träning!!!
















BEAUTY






Detta får bli ett av mina köp i Växjö nästa vecka. Är lite trött på det jag har nu, biter inte lika bra längre på min hy. Spelar ingen roll hur mycket jag sovit så är likt förbannat dom där mörka ringarna där under ögonen. Har aldrig använt fondation i hela mitt liv men vissa dagar behövs det. Kör på en mineral istället för en vanlig tjock som bara blir matt på min hy. Ser ut som en kaka efter några timmar, sminkränder osv är inte min grej. Det ska se naturligt ut, man ska vara naturlig!

Till er som är intresserade och har frågor om smink och liknande gå in på min fina vän Dejanas blogg som hon driver tillsammans med hennes crazy kompis Louise, båda är riktigt härliga tjejer så läsvärd blogg lätt!

beautyfreaks.blogg.se


skitknä

Mjaaaaaaaaaaaaaaa I wanna cut my fucking knees off right now!!!!!

Samlades utanför skolan vid halv 9 och som vanligt lyckas jag och Eve sätta oss bredvid fel människor. ''Lina jag mår illa kan vi inte byta buss!?'' När vi kom till Isaberg sken solen under en klarblå himmel och jag tänkte att fan, detta kommer bli en härlig dag trots allt. Fast det första jag gör när vi ska hyra pjäksor är att fastna med foten och tog en evighet att få ut den. Auch! Sen strömmade det in skolungdomar ifrån deeenmaaark, skäånä, halmstaaa och götebarj! Eftersom jag är grym på att tolka dialekter snappade jag upp detta, bara så ni vet, liksom.
Första åket gick helt okey, men andra och tredje började mitt underbara helt fantastiska knä säga att ''sluta åka jag vill inte mer'' och de signalerna sändes upp till mitt huvud. NO SHEAT jag som ville åka, faktiskt! Men bara att lyssna och lyda, aldrig att jag riskerar någonting för några timmars skidåkning. Säger än en gång, nooo shit!! Efter några timmars åk med tjejerna och Eve beslöt jag mig för att ringa till morfar så han fick hämta mig. Vad skulle jag göra där uppe helt själv till klockan 2? Ville ju inte förstöra för dom andra. Mormor hade mat till mig när jag kom dit, lite godis och chips och läsk och mjölk och frukt på det sitter jag nu här hemma och känner mig som en rullande bomb.



nu tar vi backen




Just for you my love

Otroligt skönt att du är oskadd Stephie, R.I.P Impalan <3








PS. I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Isaberg imorgon..

Avslutar denna måndagen med en bild på 3 rätt saknade människor som jag hoppas att jag kommer fira mitt halloween med detta året också!  Stephie vad har hänt med impalan? Har du krockat? Skriv ett mail till mig :)

Imorgon är det frilufsdag, jo, varför kallas det frilufsdag för? Vill lärarna engagera oss ungdomar och försöka få de flesta av oss att börja uppskatta naturen och den friska luften? Det sistnämnda gör jag redan, men det där med naturen är väl sisådär. Big City Girl, that's me. JAG och EVE ska IALLAFALL upp till Isaberg och åka skidor. Fast tja vi kommer nog äta 85 % av tiden om jag känner oss rätt. Hoppas jag inte bryter något, man vet ju aldrig. Hoppas på en riktigt trevlig dag imorgon iaf med bästa bästa bästa vännen!
PUSS.



Aquil, Stephie, Spencer!

lite bilder ifrån helgen










måndag eftermiddag

hum.. de där j*vla måndagarna brukar vara sisådär roliga men vår otroligt barnsliga klass har ägnat denna gråa och regniga måndag till att spela in vår cover på judit och judit som ska spelas upp på utbildningsmässan. ''Royal with samhäll'' HAHAHA Viccan vi suger ;)

Känner att jag inte orkar, har tid eller någon större nytta av att gå på 7 st teorilektioner varje måndag efter skolan. Lär mig mer om jag läser in allt själv, faktiskt. Var så otroligt gullig o köpte godis påväg hem ifrån skolan till min kära syster som stannade hemma en extra dag pga att hon är magsjuk. Hade mer än gärna skippat frilufsdagen imorgon och åkt med mamma till Växjö för att lämna Frida stället. Men skidor på Isaberg med Eve ska bli ruuuuligt endå :) Om vi tycker det suger så sätter vi väl oss bara och äter någonstans, som vanligt.. haha!

Nu kommer mamma hem och vi ska till affären, jag måste ju ha massa gott med mig imorgon!!!
Hörs senare!



gåvan!



Du är mitt liv, min andra halva, det finaste jag har, mitt allt..
Min livsglädje och du fyller ut det där uttrycket ''meningen med livet'', för den största meningen är du!

The Rachel Zoe Project

Tar en paus i pluggandet och tittar på Rachel Zoe istället!



pluggiz

Godmorgon :) Sitter med näsan i samhällsboken och ska göra det till kl 3. Duktig tjej oja!




idag gäller det, då byter vi om från bikini och de vanliga träningskläderna till matchställen, fiiiiiiiiint som fan :D

det man inte vet..



Har vissa dolda talanger..

säger godnatt

Är lite, eller snarare väldigt avundsjuk på mina vänner som är på 18-års fest ikväll. Hade verkligen velat vara där, av flera olika anledningar :))

Ligger i min säng nu och funderar på att sova. Ska vakna i vettig tid imorgon, sätta mig o plugga på samhällen. Har prov på torsdag och fullt upp i veckan med teori och träningar så lika bra att sätta igång redan imorgon. Har samling vid 4 sen är det dags för årets första träningsmatch!!! Ska bli riktigt roligt :) Nu ska jag släcka ner och få min sömn. PUSS!
Ps. Har försökt att ladda upp bilder ifrån igår och idag men som vanligt krånglar blogg.se



GBG

Haft det riktigt skönt och mysigt med kussen. KUSSEMYYYYYS!!

Men jag mitt jävla klantarsel råkade glömma min kasse på spårvagnen.. så där var ett linne,kofta och halsduk borta. BRA LINA, SKIT BRA. Ville dunka mitt huvud i närmaste lykstolpe. Efterbliventjej.se

Men min morfar är snäll (känner mig dumdumdumdum) och ska köpa ännu snyggare grejer i Växjö och Stockholm på lovet, can't wait. Är väl lite smådepp över att vara hemma i Gislaved igen, usch..

Min Fridis har fått magsjuka eller liknande, spytt ett antal gånger ikväll. Hon kom trots det 3:a på tävlingen, stolt syster. PUSS.

Borås/Göteborg nästa!

Ska lägga ner det sista i väskan sen kommer faster och hämtar mig. Matchen börjar 7, 3 poäng för Växjö ikväll, fiiint. Efter matchen åker jag och kusin hem till henne i Göteborg (guldheden). Imorgon gör vi STAAAAAN. Shopping,luncha och annat mys. Tjejdag och kvalitetstid med favoriten sitter otroligt bra just nu. Frida tävlar 17.10 imorgon kväll så det ska vi givetvis titta på. Efter loppet ska vi ut och äta sen är det bara hem till Gislaved igen som gäller -.- Måste åka hem med familjen imorgon kväll för vi har match + plugg på söndag!

Ha en bra helg :) För det ska VERKLIGEN jag ha!!!!!!!!!



kusinen min <3

the crew



<3


it's just continue

Har precis ätit klart och tar igen mig i sängen innan träningen. När jag satt och åt innan hörde jag helt plötsligt mamma skrika till. Zorro (min hund) springer ner ifrån soffan, börjar sprattla och rulla runt på golvet, jag springer efter i panik, ögonen rullar på honom och hans tunga är utanför munnen. Inte ett till epilepsi anfall.. Har suttit med en skakande hund i famnen den senaste timman, hans hjärtade slog i otakt och dregglet bara rann.. Det är hemskt, han har fått det några gånger innan och man vet ju aldrig när det inträffar. Vill hjälpa honom med allt jag har, men det går inte. Min lilla fis, tänk att husdjur, och speciellt hundar blir en så stor del av familjen. Vi är ju liksom inte kompletta utan våra djur. Hemskt var det, idag är en sådan dag. Fan inte mycket som går vägen. Kramar är vad jag skulle behöva nu. Någon/några som får mig att skratta. Hoppas brudarna är på bra humör idag på träningen. Fattas väl bara att jag vrider till mitt knä, stukar foten eller liknande!? Skulle ju vara just typiskt. Ursäkta bitterfittan som kommer fram nu, men ni vet en sån där dag där det mesta kan dra någonstans. Har en sådan dag idag, redan innan lunchen började det gå ut för.. JAJAAAAA nu ska jag sluta sura och tänka positivt. Tycker om mig själv som är så säker och stark i mig själv att jag kan ställa om och tänka ifrån den ljusa sidan istället. Tycker det är jävligt onödigt att sura konstant. Nu ska jag dunka spotify och byta om till träningen. HA EN BRA KVÄLL, from the bottom of my heart :) PUSS!




cause I have a bad day

rubriken är som jag idag, till viss del. Varit en upp och ner dag, gillar det inte! Ska sätta näsan i tyska böckerna nu, sen träning. Skriver sen. puss.



förberedelser.. UTB-mässan 2011







Klassrummet är hektiskt just nu, utbildningsmässan kommer bli GRYMT ROLIG :D ''hej judit, hej på er'' '' vad är det för jävla skit regel!? '' ''royal with chees''

maybe it's not my weekend, but it's gonna be my year





hold my hand

Vissa saker skulle jag vilja ha nu, vissa dagar vill jag ha det mer än andra. Men jag är nöjd och glad endå!

Nu måste jag sova om jag ska va lite pigg i skolan iaf, ögonen klistrades igen idag på historian, inte okej!!
Så vad händer imorgon då? Ska fixa naglarna, min städerska kommer och rensar min våning, ska på jobbmöte och luncha med bästiz. Sedan fest för min nya kollektion på cafe opera sedan lite drinkar på Berns!

Snarare: vakna kvart i 7. Snooza till 7 och klä på sig något sjukt trist (min garderob är inte min babe för tillfället), trycka i sig en torr äcklig macka, ha tyska första timman, få ännu mer ångest inför provet på fredag, gå till halv 4. Hem, äta nudlar samtidigt som jag försöker plugga men fastnar framför annat. Stressa till träningen, komma hem 9 och är så trött att jag inte vet vad jag heter.. UNGEFÄR så ser morgon dagen ut för mig. Nice va? Fan sluta nu vet att ni är avundsjuka ;o ni behöver inte låtsats..

Nej skämt osido så är det en en helt vanlig skoldag imorgon, har faktiskt roligt i skolan! Helt underbara klasskompisar och gillar de ämnen jag har :) Träningarna är dagens höjdpunkt, lätt. Nu måste jag sova, även om jag inte vill. GODNATT <3


muuuuums

Efter att ha pluggat en stund nu känner jag att jag gjort mitt. Nu: RÄKSOPPA OCH NYBAKT BRÖD. Älskar min mamma!!!!!!!!!!

i oasen, 17.30

Sitter kvar i skolan och ärligt talat tycker jag det är helt underbart, iaf just idag!

Vi hade wakeboard på idrotten today, shit va svårt det var i början men efter några testförsök som jag trodde skulle sluta i ''I don't wanna die, aaaaaaaaah, shiiiiiiit, jag dööööör, faaan va läskigt, jag kan inte '' så funkade det riktigt bra till slut och jag lyckades åka runt på den där.. brädan? allt som har något med en boll att göra är mer min grej endå. Gick upp till skolan igen och har precis haft extra matte i en timma som idag gick jätte bra. Givande lektion för en gångs skull när det kommer till matte. Vi fick tillbaka provet idag och har en sak att säga: inga kommentarer..

Biblioteket stänger vid 4 på onsdagar så jag sitter i Oasen(skolans cafeteria) istället. Jag är helt ensam, hör bara någon estetare spela piano några klassrum bort. Det brukar ju vara fullt här dagligen, har tid att lyssna på lugnet och se hur oasen faktiskt ser ut. haha!  Ska gå hem nu och fortsätta plugga, insåg att jag har det mes ''nödvändiga'' av tyska plugget hemma. Vissa vardagar är pain, men denna är lugn och skön. Bara jag och en bok, uppskattar ensamheten stort en sån här dag. Gillar att vara ensam ibland, faktiskt!

PUSS!

skolan i all sin glans..



-



allt jag vill ha just nu.

my heart stops when you look at me


1 februari

Godkväll sexy's!

Tiden bara rullar förbi..

Träningen idag var väl sådär, mitt knä fuckade som vanligt. Det har varit rätt lugnt nu några månader, vilket har varit otroligt skönt så jag har kunnat träna på fullt ut. Men idag var det samma gamla smärtor och det gör att jag inte vågar gå in i närkamper och allting går liksom på halvfart. Det går upp och ner, gjort det nu sedan jag fick skadan. Hoppas det bara går uppåt, för har aldrig varit såhär taggad inför en säsong innan.. känns ju så bra ;o

Har precis ätit och ska sova nu, grymt skönt att lägga sig såhär tidigt. Blir en lång och jobbig dag imorgon. Lektion efter lektion, idrott sista och sen upp till skolan för en timmas matte till halv 5. Sen är det bara att sätta sig i biblioteket för att plugga tyska. MUMS..

Godnatt :)



två favoriter och stockholm, svårslaget!!!!!

smälter..











cause.. weheartit.com

give it all

Sitter här vid köksön, äter kiwi och dricker vatten. Kind off det enda jag får i mig på morgonen. Har samhäll vid 10 sen lunch efter det. Älskar tisdagar! SP, Engelska och dubbeltimma i konferens! Lyssnar på gamla låtar och minnen kommer tillbaka, speciellt ifrån högstadie tiden, naw. Nu ska jag borsta tänderna sen upp till die Schule. JUSTE, tyska plugg blir det idag också ja, fan va nice..
PUSS...



RSS 2.0