världens finaste vänner!













Överraskades med en fin grillkväll och födelsedagspresent av gänget. Skönt att skratta så mycket och att träffa mina andra halvor!

tung löprunda idag




Har precis tagit en lång dusch efter en löprunda som var TUNG idag, väldigt varmt ute och ja ingen speed i benen idag inte. Ska strax köra till Gnosjö för att hämta Fridis vid tåget sen hem till Eve med tjejerna. Nu väntar 1 veckas jobb sen är jag LEDIG! :D

happiiiiii



Har haft en väldigt väldigt bra helg! Och den avslutas på bästa möjliga sätt, tjejkväll!!!!!!

Lycklig tjej.

sanning i natten

Jag har aldrig varit så säker på mina känslor som jag är just precis nu! Att du åker till mig mitt i natten bara för att jag ska må bra, för att jag inte ska tänka så himla mycket. Sen jag träffade dig har jag lärt mig så himla mycket. Jag har alltid varit en person som är känslig mot/för andra människor men framförallt om vad dom tycker om mig. Att kärlek kunde vara såhär fint hade jag inte den blekaste aning om. Jag har lärt mig att ta lättare på saker och ting. Att allting ordnar sig, för vi har varandra. För mig har kärleken till dig blivit något helt fantastiskt jag inte riktigt kan sätta fingret på, det är så otroligt många känslor som gör det svårt att förklara mitt allra innersta med ord. För jag tycker om dig så mycket en människa kan tycka om en annan. Jag har alltid haft svårt att ta in och ta hand om alla känslor, ofta gömmer jag dom någonstans långt där inne, där bara jag kan känna dom. Där dom får bearbetas med mig själv. Därför har jag alltid varit rätt beroende av att få ut dessa känslor hela tiden, antingen genom ord eller kroppspråk. Och nu när jag blivit kär vill jag bara att dessa känslor ska stanna i mig, inte alla , givetvis inte. Men det svämmar över av känslor hela tiden, eftersom det är en ny känsla för mig vet jag inte riktigt hur jag ska hantera det ibland. Men du får mig att ge och ta i lagom dos, mer för varje dag. Nu när jag ligger här i din säng inser jag verkligen hur bra du är för mig. Att jag ska vara enormt glad och tacksam över att kunna kalla dig min!

Jag har alltid haft svårt för att ta åt mig av fina ord. Om jag gjort något bra, har det alltid funnits någon som gör det tusen gånger bättre. Varför är just jag en bästa vän när det finns så många andra? Kan inte riktigt förklara varför men jag har väl helt enkelt inte insett mitt eget värde, med mina egna och andras ögon. Men nu har jag insett att man inte alltid behöver vara så jävla bäst hela tiden. Jag är jag och det duger väldigt bra! Jag skiter i om andra gör det bättre för jag har iallafall gjort mitt bästa, mer går inte! Och jag omringas av människor som iallafall tycker jag är rätt bäst :)


sen promenad







Det enda som hände på denna väldigt sköna runda med min babe (ipoden) var väl att jag blev uppraggad av små 96:or och träffade på en igelkott. Ciao!

Man får bara vad man ger, och man ger bara vad man redan fått




Search for yourself, by yourself. Do not allow others to make your path for you. It is your road, and yours alone.
Others may walk it with you, but no one can walk it for you.

kärlek



världens finaste kille!

nicki minaj!!!

Kan inte sluta lyssna på hennes låter, men denna är favoriten!



fiiiinaste åhååå!



Titta på henne! Oh Lord.. stolt över att ha en sån SNYGG vän med ett minst lika fint inre! <3

fiiiinaste åhååå!



Titta på henne! Oh Lord.. stolt över att ha en sån SNYGG vän med ett minst lika fint inre! <3

mitt roliga jobb!!!!

Här är lite bevis på hur roligt jag har om dagarna, tolka bilderna hur ni sjävla vill, snygg eller inte, inte så svårt att avgöra ;)




morr





mogen brud :D

miss this shit!






word

”Let your smile change the world – but don’t let the world change your smile”



tjööt

hej nu ska jag blogga bara för att min älskade Hanna K tycker att jag suger på att uppdatera..

Så ah hej på er! Guuuud vet verkligen inte vad jag ska skriva, noll fantasi och mitt ''bloggsug'' är obefintligt just nu. Inget speciellt som händer att skriva om endå, jag går på jobbet hela dagarna och tränar efteråt. Spännande va? Neh inte direkt. Men nu ska jag sluta att vara negativ och ljusa upp (öh?) detta inlägget liite kanske. Älskar min Benjamin otroligt mycket, mycket fin kille detdär! Jag älskar min kompisar äckligt mycket och det jag inte gillar med sommaren, så svårt att träffa folk för ingen är hemma samtidigt osv osv. Ska bli skönt när skolan börjar igen så man får träffa människor och framförallt känna sig som en människa igen ute i civilisationen :D

Har en jobbig mygga på mitt rum just nu som jag hör väääldigt tydligt men varken ser eller får tag på fanskapet. Vad är egentligen myggor bra för? mat för fåglar? dom gör inget gott för mänskligheten iaf. Hoppas det inte sitter någon naturnörd nu och hatar mig för att myggorna ''också har rätt att leva'' hopp, neeeh enligt mig är dom bara sjukt jobbiga och det kliiiiar ju vilket gör att man helst inte går runt i shorts på sommaren då man ser ut som en falukorv på benen..

PEACE!

hos babe

Sitter just nu hos älskling och tittar på när han är kock! Får se vilken gourmet (stavning) mat han bjuder på ikväll, spännande ;) Har snart bara 1 vecka kvar på jobbet hell yeaaah!! Träffade finis Jossan på Hemköp också, trevligt trevligt. Sover över här inatt med och imon är det träning! Inget mer att skriva heeeejdåååå

din mamma..




Din mamma är så tjock att hon fick åka till sjukhuset i en långtradare..


Ungefär sådär tråkigt har jag just nu, men det är ett bevis på att jag tar det lugnt eftersom jag hinner sitta och leta efter sån skit på nätet, tumme upp! Har precis ätit lite för att orka med träningen som börjar halv 7. Hoppas på en träning med mycket boll. Jag saknar min underbara pojkvän och längtar tills vi ses imorgon :) Känns så skönt att träningen är igång igen, det här med att träna själv är endå inte min grej. Måste ha någon som skriker på mig + träna med andra, lagsport helt enkelt. Finns inte så mycket att berätta om idag, har jobbat och jag börjar äntligen se ljuset i tunneln. 1 och en halv vecka kvar nu, och i helgen väntar en helg i Halmstad med eve och frida, kött!

PUSS.

pics/helgen


mormor och morfar <3




finaste mamma!





älskar fasters bil (t vänster)


mannen i mitt liv! haha




Sebbe


speeeeed


inget vettigt

Heeej alla fans *host*

Emh ja tjena på er! Hoppas allt är bra med er osv osv. Fick sluta vid kl 3 idag och vid det tillfället hörde jag änglarna sjunga med hårdrocksstämma HALLELUJAAAH!! Nu kan jag slappa lite innan träningen istället för att stressa. Helgen bjöd iaf på friidrott i massor (Sebbe), shopping, lite regn och allt annat som hör Halmstad till. Träningen igår var jätte rolig även om det kändes att jag inte spelat sedan i april.. men det kommer väl!


lycklig!!!!!!!!!!

min första riktiga träning sedan i april, nu kör vi!!

Varit i Halmstad hela helgen därav ingen uppdatering, ni har säkert inte saknat mig här endå ;) as kass blogg at the moment.. Skriver mer ikväll + bilder, nu ska jag bli mig själv igen :DDDDDDDDD

london bruttan

NUUUU får du ta och komma hem ifrån ditt jeffla London, du är alltid där för länge ;o



big brotha 25!!

Grattis världens bästa storebror på 25 årsdagen och jag hoppas du fick en riktigt bra överraskningsfest! Tycker det är så synd att jag och Frida inte kunde vara i Skövde ikväll och festa till det nu när vi faktiskt är 18, småsyrrorna är stora nu ;) Tycker också det är så jävla roligt att du ska flytta hem igen, svårt att erkänna detta(haha) men jag ser faktiskt upp till dig och är stolt över den du är idag! Hoppas du läser detta imorgon(bakis) annars får du visa honom detta Sabina, att jag älskar min storebror jätte mycket!





jämt så himla seriös


your hugs are my favourite

Good relationships don't just happen. They take time, patience, and two people who truly want to be together.♥


träning med pappa

träningen med pappa gick awsome, jag är på G!!!!



blandat


mormors, aldrig i livet att jag köper en sån dyr väska, lägger hellre mina pengar på resor och annat skoj än något materiellt.


hade tråkigt i NY


världens godaste thai, gah!


amsterdam


cool tjej på disney walk


så j*vla gott på Hard Rock


ner cabbat i Miami


babe och jag innan utgång på South Beach


sådärja, lite utfyllnad på bloggen medans jag jobbar, tränar , sliter och har mig.. t-t-t!

''snart'' vinter ;)





vill ha!! schnyggt som fän

gothia cup live






Sitter och tittar på Gothia Cup invigningen på datorn eftersom jag inte kan åka dit iår :( När vi var där 08, med det bästa laget jag någonsin spelat i, var förmodligen den bästa invigningen någonsin! Även en (om inte den bästa) kvällen i hela mitt liv, jag var så otroligt lycklig. Ett hav av olika känslor, det var vi, som höll om varandra när vi stod upp på våra stolar och sjöng tillsammans med 40 tusen människor. Magisk kväll. Lag ifrån hela världen möts för att spela fotboll, ett spel vi alla älskar!! Vill så gärna tillbaka till den kvällen..

Everybody just have a good time




party in my head!

Booty move away like she on the block, everyday I’m shuffelin..




Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv..


update söndag

Har haft en as go helg i stugan med min kärlek! Nu är det söndag IGEN vilket faktiskt känns rätt bra för det betyder att min semester närmar sig. Bara 3 veckor kvar nu sen är det min tur att njuta av den svenska sommaren, fast endast 1 vecka för sen har jag matteskola veckan innan skolan börjar. Första gången jag verkligen längtat till att börja igen, första veckan är allt ''nytt'' med en massa planering inför nollning och inspark. Jag ska njuta rejält detta året, för sen är allt slut, då börjar vuxenlivet..

Sitter just nu och kollar på HBK-Elfsborg och bläddrar mellan damernas VM-final. GO USA!!!!!!


lite bilder ifrån helgen











kort sammanfattning av helgen!

- glass med babe på Tabergstoppen
- fiskat
- fia med knuff (världens liv)
- badat
- myst
- mat


-

helgen börjar bra

halihalå äller, e' de gött änna?


Åkte till Halmstad med världens bästa kille i onsdags, trots att inte vädret var det bästa (det sög) så hade vi det mysigt endå! På torsdag hade jag riskettan i ungefär 4 timmar, inte så mycket att berätta om den. Vi åkte hem sen på eftermiddagen eftersom det ös regnade.. vi som hade tänkt att bada, sola och sånt härligt men neee dåå.
Nu är det helg igen och den börjar super, ska va med Eve och Linus ikväll och dom skulle tydligen laga någon ''god'' mat till mig haha :) Sen kommer Benjamin och hämtar upp mig så sover vi hos mig. Vi ska till stugan imorgon nämligen som vi planerat nu väldigt länge men det har inte blivit av. Benjamin och pappa ska fiska och sånt men jag ska fasen visa dom vem som kan fiska, kvinnor kan också!! Sen har jag planerat att putta i B i sjön (hoppas du inte läser det här nu älskling). Hoppas att vädret är med oss, jag hade sol och värme i 3 veckor och nu är det hösttemperaturer utomhus, vill ha soool! Det är då min kropp mår bäst, i varmt klimat, fast det är jag inte ensam om direkt. 

Jag bloggar mer på söndag, finns ju inget internet där ute i skogen! :) Ha en bra helg!

FIU

Vi gjorde ett stopp i Miami på Florida International University! Det var som en hel stad, bussar, bibliotek dubbelt så stort som Gislaveds, mängder av byggnader, burger king, resturanger, ännu mer baseballsplaner osv osv osv..









I WAS in miami bitch!



& jag saknar dig!

att inte lukta skit ;)





två nya goda dofter ifrån ralph lauren och Puma.

110712

Dagen har gått upp och ner, så otroligt segt tiden gick på jobbet idag. Fast så är det ju alltid när man tittar på klockan var femte minut haha. Har bara 2 jobb dagar kvar denna veckan vilket är en lättnad. Sen är det bara 3 veckor kvar yey! Åker till Halmstad imorgon eftermiddag med min älskling, på torsdag morgon är det dags för riskettan fram till 1 sen hoppas jag det är fint väder (som det brukar vara på kusten) så vi kan steka på stranden och gå på after beachen! Vi måste dock åka hem på kvällen eftersom vi båda jobbar på fredag. Helgen är ännu oplanerad, blir antingen halmstad eller stugan.

Gick upp till Hanna en stund efter jobbet, har inte träffat min fisunge sen jag kom hem och det var så skönt! Sån otroligt underbar människa. Sen att jag har känt henne sen jag var 6 år är en annan femma. Vi ska snart börja våran jakt på den perfekta balklänningen.. Jag vill hitta en jag verkligen älskar!


känslan efter en löprunda..

Såååå nöjd med mig själv och dagen! Först jobb där tiden gick väldigt fort för ovanlighetens skull, fick se en skymt av min B påväg hem, körlektion vilket ledde till att jag snartsnartsnart kan kasta den gröna skylten!!! Efter det körde jag slut på mig själv (knäna håller riktigt bra), en runda på drygt 5-6 km + intervaller. Att bara gå ut och jogga samma tempo hela rundan är inte min grej, jag måste köra med lite blandat. SPEEEDOOO! Det ger mest för mig iaf.
Om jag fortstätter såhär ser det riktigt bra ut, både för figuren och senare på fotbollplanen, helt enkelt det jag tränar för. Ibland vill man ju bara lägga sig ner och dö men när jag är som tröttast pressar jag mig själv ännu mer, älskar känslan av mjölksyran i kroppen. MEN jag kan inte träna själv utan musik, ett big no no no. Hatar att höra mig själv flåsa och dunket gör mig mer taggad. Sätter alltid på en lugn låt under nerjoggnings kilometern. Nu när jag kom hem körde jag styrka och gummibandet, för att stabilisera bål, det ger styrka och bra för balansen. Och nu sitter jag här nyduschad och väntar på att äta fläskfile som Fridis lagar ikväll.

Kan inte annat än att älska livet just nu, cause I'm alive! PUSS på er.

inte långt borta..

Körlektionen idag gick så jävla bra!!!!!!! GLAD TJEJ!!!!!! Jag avslöjar bara att jag fick fria händer att boka uppkörning när jag vill.. inte långt borta nu mina kära vänner :D Nu ska jag, efter ett samtal med älskling, ut och springa! Stolt över mig själv, inte illa efter att bara ha kört 4 lektioner :) tjuhuuuu!



There's no love - like your love

When you smile, the whole world stops and stares for awhile..




Tjejen på bilden är otroligt lycklig! Det senaste halvåret har varit det bästa i mitt liv utan tvekan, tänk vad en mörkhårig kille med bruna ögon kan göra för inverkan egentligen! Och jag som trodde att kärlek var överskattat.. så fel man kan ha.

''mjau, bääh'' ;)      Tycker verkligen om dig med varenda liten cell som finns i min kropp! Man kan ju faktiskt säga att : you rock my world baby!!

blabla

Helgen har varit grym, precis som vanligt när man umgås med en sån fin människa! Sitter just nu och tittar på fotboll, IFK spelar så självklart är jag bänkad. Pluggar körkort samtidigt.. det börjar närma sig mina vänner ;) woho!
Jahopp nähe vet faktiskt inte vad jag ska skriva här längre.. och det märks då ni försvinner när jag suger på att uppdatera. Det är ju trots allt sommar + jobb så ja.. Ska gå ut och lägga mig lite nu, tjarå



godis



mina nya babes!

sur brud..

Jag har pms idag, behöver ny miljö så TACK att det är fredag idag. Hade inte klarat en dag till på jobbet, skit ställe usch.. Har inte träffat Benjamin på hela veckan vilket suger ännu mer, behöver kärlek och närheten han jämt ger mig nuuuuu. Saknar honom mer än för vad som är bra för mitt psyke. Inte direkt att jag går runt på jobbet och dör av garv när jag packar ordrar. Så ja jag behöver träffa den finaste killen som finns NU! Tycker synd om min familj som tvingas umgås med mig just nu.. sur tjej, kind off bitter också. För jag vill ha sommarlov!!!!!!!! Men ska väl inte klaga, bra betalt så kommer ju jubla sen när jag får min feta lön. I helgen ska jag umgås med B och bara VARA. Orkar inte med mer tjöt ifrån kvinnor över 40 som är bittra på livet, inte mitt fel att jag kommer få en framtid så sluta gnäll for fack saaake.. Ska äta något nu så jag förhoppningsvis blir lite mindre sur. PUSS!

JAG ÄLSKAR DIG!




<3


otaggad bloggare

Idag:

  • Jobb
  • övningsköra
  • träning

Har inte så mycket att säga idag faktiskt mer än att jobbet sög som vanligt och jag ska träna fotboll ikväll, underbart. Tjarå!

dessa rubriker..

Heeeej! Gillar inte att man jämt ''måste skriva hälsningsfraser'', tja, tjena, tjenis penis, halloj, emh ah..

Har precis kommit hem ifrån Påarps gård där det var kick-off för innebandylaget. Är väldigt taggad på att börja spela igen efter ett uppehåll på några månader. Dock kommer nivån vara betydligt lägre än i Värnamo, men innebandy är innebandy så det är alltid underbart! Jag önskar jag bodde närmare Värnamo, då hade jag lätt stannat kvar. Men 8 mil fram och tillbaka, 4 dagar i veckan och även om det var hemma match så blev det borta för mig. Skolan halkade efter, likaså vänner och allt annat. Synd är det för jag ville utvecklas.. Mycket tjat om idrott här haha :)
Har iaf haft en rolig kväll med riktigt trevliga tjejer! Nu är det bara 2 jobbdagar kvar sen ÄNTLIGEN helg.. hallelujah!

Nu sitter jag och tittar på Sverige-USA, jag tippade faktiskt 2-1 till Sverige och det ser ljust ut då SWE leder med 2-0. Yeah! Bokat riskettan i Halmstad också nästa vecka, jag orkar inte vänta till i mitten av augusti för jag vill boka uppkörning och uppskrivning NUUUU!! Körkortstaggad brud säger godnatt :)


zombie Lina

Har gått från att vara mega peppad (igår) till att fullkomligt vara totalt utmattad (idag). Träningen igår känns idag, dom äckliga betongskorna vi måste bära på jobbet gör att både fötter och ben värker hela dagen. Jag somnade i soffan direkt när jag kom hem.. längesen jag kände mig så slutkörd. Vill bara sova i flera år, gillar inte såna här dagar. Hoppas att min kropp vill sammarbeta imorgon så jag kan gå ut och springa några km. Är halvt emo över missad träning idag men den hade jag inte kunnat genomföra endå. Har fortfarande inte vant mig med tidsskillnaden, fömodligen det+ att jag lyfter tunga saker på jobbet + träning som gör att jag känner mig som en zombie idag. MEN imorgon är det en ny dag, en ny dag för energi att slösa på motion..
Nu ska jag äta, sen gå och lägga mig, don't give a fuck att klockan är 8. PUSS!

ångest-tränat för första gången

Alltså, min blogg de närmaste veckorna kommer bli rätt ointressant men ska försööööka göra den OKEJ iaf.  Jobbar som sagt 7-4 varje (jävla) dag förutom på helgen då. Har bara jobbat 1 dag men har redan världens mest hemska ångest.. jag gillar det inte någonstans även om jag verkligen försöker för att inte gå under mentalt under de heeemskt långa timmarna. Äe detta är absolut sista sommaren jag jobbar där, nästa söker jag något betydligt roligare. Visst det är bra betalt om man ska se det ifrån den ljusa sidan men alltså jag står inte ut!!!! Ett lagerjobb är ingenting jag strävar efter i framtiden (vem gör det?) så att utbilda mig ligger allra högst upp på listan. Jag vill liksom bli någon, jag vill kunna känna mig stolt över mitt yrke och trivas på min arbetsplats! Tack som fan att detta lagret inte är min verklighet utan bara för några veckor. Som sagt, 4 veckor och 4 dagar kvar, HELL YEAH!!!!!!

Att jag är töntigt förälskad visste ni ju redan, så ja vad ska jag berätta mer då? Jag tränade riktigt hårt innnan för första gången sedan.. april? Ni kan ju förstå att jag inte mått helt 100 när jag vanligtvis tränar 4 dagar i veckan + match. Att jag har fått köra styrka vid sidan av denna underbara gräsplan är inte speciellt roligt. MEN mina kära vänner, idag var första gången jag kunde springa 6 km utan att få ont i knäna.. Lycklig tjej!! Nu känner jag mig som mig själv igen. Men när jag spelar min ''första'' match nu i augusti sen jag blev skadad, åh den känslan kommer vara oslagbar. Imorgon ska jag träna fotbooooooooooooooolll!!!!!!!! Skönt att träffa laget igen som jag inte sett på 1 månad nu men det bästa av allt.. få känna bollen flyta mellan mina fötter, passa, få pass tillbaka, finta, dribbla, skjuta.. ja listan kan göras lång och vissa av er fattar inte hur jag kan sitta här och snacka om fotboll som om det vore någon slags religion för mig ? Men tyvärr, det är precis så jag ser det. Oslagbart, fotboll och kärlek(benjamin) är de bästa känslorna jag kan få!!

fullspäckad helg

Hemma nu efter en helg med kalas och mys hos älskling med hans grymt härliga familj som jag trivs sååå bra i med!
Och nu kommer jag inte få se honom förens på lördag igen, maj gad.. Jag gillar inte andra skift eftersom jag jobbar första ;) För er som inte riktigt vet så jobbar jag 7-4 och han börjar på eftermiddagen och slutar typ 11 eller 12 och då sover ju jag så finns ingen chans att träffas nu under veckan. Visst det är absolut inte roligt men när vi ses igen sen efter en vecka av saknad så är det jääävligt härligt :D Mirran och Eve gick nyss hem, som jag saknat mina tjejer!!! Blev mycket snack att ta igen + lite bråk med frida, men vafan vi har inte bråkat på 3 veckor så ja..
Nu ska jag äta... hamburgare........... när jag precis kommit hem ifrån USA.!! Bra val av pappa till kvällens måltid, men men!

Imorgon börjar 5 veckors jobb och ångesten är enorm.. usch!

18 år!!!!!

Tack till alla som redan sagt grattis idag :D har dock många timmar kvar på min födelsedag som hitills varit underbar! Ikväll kommer släkten. Känns faktiskt inte som jag fyller år idag men det gör det ju aldrig :)  Nu ska jag klä på mig lite vettigt och hjälpa till med maten. Ha en bra dag allihopa!

RSS 2.0