lets have some fun

Det gick bra idag på jobbintervjun. Känner ju Mathias sen innan så no problem. Vi ska jobba 6 veckor i sommar. Vecka 26-31. Sjukt segt men det kommer gå prima. Ska sticka på träning om 1 timma och sen FEST! Orkar inte gå runt med tankarna i huvudet och känslan i kroppen så hoppas på en kanon kväll :) Bara jag som älskar o träna fotboll när det är lite regn ute? Men det kan gärna bli strålande sol nu med en gång. Det börjar ljusna iaf. Sover hos eve inatt så bloggar mer imorgon.
Ni får ha en skit bra valborg allihop och TA DET LUNGT!




PUSS på er.
<3



mooorning

godmorgon på er :)
Frida väckte mig för typ 20 min sen? Vi ska på jobbintervju vid 11. Sen äta ute någonstans med pappa. Så slipper skolan idag :D SÅ skönt! Träning vid 5 ikväll sen cyklar jag till Eve. Duschar och fixar oss sen vidare på grillfest. Hoppas vädret är super så tror jag på en kanon kväll med roligt folk :D Imorgon kommer Johan hit förhoppningsvis.
Nu ska jag klä på mig, men min pyjamas är sååå skön right now! Usch vilken slappröv jag är xd
Känner mig lite nere idag men världens bästa syster muntrar alltid upp mig och får mig på rätt tankar<3



SARASOTA-FLORIDA <3

MS



Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Jag minns så väl hur hon blev presenterad
men det var jag som lät henne komma in
och jag har försökt att ge dig hela skulden
fast jag innerst inne vet att den är min

Vi står på gatan, bryter meningar i mörkret
utanför stadens finaste hotell
och dina händer ber mig sova över
som ett sätt att säga – tack för ikväll

Lät du henne komma närmre…

Vissa stunder kan det kännas ensamt
om du undrar vad jag tänker på
så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
som om hon skulle försvinna då

dagens lista

Dagens vill ha: sommarlov
Dagens klädsel: svarta jeans, ljusrosa mc jacka, vit topp, svarta converse
Dagens frisyr: upsatt för en gångs skull
Dagens händelse: tja.. vi har haft prov, haha hur sjukt kul låter inte det?
Dagens låt: taking it off - akon<3
Dagens planer: grilla med innebandylaget sen vidare till Hanna
Dagens saknad: Johan,  Stephanie, Jenny , Nettan
Dagens dummaste: Lina
Dagens sjuka: lärare
Dagens drog: musik vad annars?
Dagens roligaste: eves rush påväg till matsalen
Dagens köp: faktiskt inget
Dagens godis: chips
Dagens humör: Bra
Dagens ord: " lina massera mina bröst" HAHAHA




allt detta skitsnack

sitter och stör mig lite smått.. Vissa människor är så fulla av skit. Visst alla snackar skit ibland, jag med och säger inte att jag är den bästa. Men att slänga en kommentar om någon man inte ens känner, påpeka dens utseende eller kläder och vara riktigt elak? Nä är så trött på sånt, känner hur jag tar mer och mer avstånd från sånt. Finns annat man kan göra än att gå runt och störa sig på folk? Och att det är okej att hacka på folk hur som helst? Nä en sak jag har insett. Vissa mognar visst aldrig. Och vissa skulle behöva höra hur fulla av skit dom är. Ibland kommer man på sig själv, varför sa jag det? Vissa saker är så sjukt onödiga och varför tänker man ens så? Men den som inte ens får dåligt samvete utan tycker det är okej att sitta på röven dagarna i ända och snacka.. " men jag känner inte personen" OCH? Hur hade du känt dig om någon satt och sa saker om dig som du inte ens känner? " jag hade inte brytt mig" nehee okej.. alla tar åt sig mer än man tror.
Vet inte vad jag vill säga med detta egentligen bara att jag har tröttnat på skitsnack och försöker ta avstånd från det mer och mer. För ni vet ju hur tjejer i grupp kan vara? Och jag är ingen ängel eller någonting, inte det jag säger heller. Så puss på er som sitter och håller tyst eller säger emot istället! Ni kommer vinna i längden.


frida kommer hem



FRIDA kommer hem ikväll :D<3

provet klart och slapp framför mig





Chaa Chaa Lina här!
Har varit hemma sedan klockan 1. Vi har samhälls prov idag (muntligt) och det var massa tjafs om vem på klasslistan som skulle börja. Så jag erbjöd mig först och nu är jag HEMMA medans ni andra sitter där och väntar på eran tur :D haha. Pratade bara om FN vilket var tur för det va det jag kunde bäst. Ett VG blev det iaf!
Fick tillbaka mina svenska uppsatser idag också och vi får inga betyg men hon sa att det var MVG, iiih SÅÅÅ roligt är det :D eftersom jag älskar att skriva och uttrycka mig i texter osv var det skönt att höra dom orden.. hon frågade till och med om det var jag som hade skrivit det? Hallåå? ser jag ut som en dum blondin eller? xD haha..

Vet ni vad jag ska göra fram till halv 7? INGENTING.. hur underbart låter inte det? Det är så mycket i skolan och träningar nu att jag blir crazy.. så nu ska jag slappa gärnet :D
Tyra Banks Show- The Hills - Hogan Knows Best ska jag självklart titta på.

PUSS.



music




awsome

torsdag


GREKLAND <3


Nationella uppsatsen (engelska) gick bra idag, kändes så iaf. Då brukar det gå som jag vill! Hoppas på ett klart VG iaf. Om ni noterade och skrev upp det allihopa så skulle jag ju tagit bort min räls den 4:e maj. Men NEJNEJ självklart har vi nationella då så flyttade tiden istället till den 20:e maj. DÅ ska jag le stooort :) Självklart att jag ler nu också men det är inte samma sak. Handen bara flyger upp så fort leendet ploppar upp, det är bara en omedveten reflex. Men det har inte stört mig att ha räls ett dugg. Har faktiskt trivts i det vilket jag ALDRIG trodde jag skulle göra. Jaja.. imorgon är det plugg fram till innebandylaget kommer vid halv 7. Blir lite grillning och sen vidare till hanna och va med mina allra BÄSTA vänner. Fan va underbart det ska bli :)
Frida kommer hem imon kväll alltså. För på fredag kl 10 ska vi på "jobb intervju"..
Nu ska jag sova :)
PUSS.





-


mycket att göra

hej :)
jag vet att jag har kass uppdatering nu förtiden. Men skola,pojkvän,vänner och träning går före datan!
Igår var det speedway och Lejonen vann överlägset. Somnade och vaknade bredvid älskling :)
Han ska på mönstring idag så vi träffas nog först på lördag. Sitter och pluggar med amanda nu.
Idag är det träning och plugga som FAN, kan ingenting av det muntliga provet vi har imon.
Skriver ikväll :)
PUSS.


mitt allt





I cant live.. if living is without you <3






if tomorrow never comes



I'm INLOVE.. bara så att alla vet :D


Jahopp gokväll på er snyggingar! Måndag är det idag och som vanligt en otroligt seg skoldag. Men tur att man har så BRA klasskamrater som gör mina dagar roliga. Men Eve var sjuk idag, lätt dagens diss!
Skulle precis sätta mig och göra tyska läxan som var inlagd på fronter men hittar den inte ;o så skiter i det istället! hihi busigt va? Träningen gick helt okej bara att min vänstra stortå är ett köttsår ( sjuk skoskav )
Imorgon är det speedway med morfar,mormor och älskling. Sover hos han imorgon med :) underbart!
Nu ska jag läsa lite samhäll och bara koppla av..

J<3


(L)

JOHAN (L)



matchdag

Gokväll :)
Gick upp tidigt idag och tillbringat min dag långt ifrån en dator, därför ingen uppdatering :) Vi åkte ut till stugan imorse alltså, körde halva vägen och det gick hyffsat bra. Fortfarande problem med dragläge men det kommer väl som allt annat! Hade samling vid 3 och dags för årets första seriepremiär i div 3. Vi vann med 3-2! Det kommer mer ifrån oss kan jag lova, vi har knappt kommit igång. Kände mig rätt tung i röven idag och fick inte till det.. Gjorde iaf 1-0 så det va skönt :) Har TVÅ prov imorgon. Geografi prov och nationella i engelska-muntligt! TAGGA LINA! yeeey..








hata HV

Och där vann ÄCKEL HV71 SM GULD.. fyfan kan inte bli värre! uuuuuuuuuuuuuuuuuuuusch. Och kul o höra alla HOBBY fans som inte kan någonting om hockey på måndag i skolan! puss ;) Ja jag veeeet att frölunda åkte ut tidigt o bla bla.  

Har precis varit ute och kört en runda, det gick B-R-A idag, bättre än innan. Bara det att min kära mamma är så rädd och sitter o "åh" ar sig och tror inte att jag har någon koll alls på bilen.. men det har jag!!
Blir att vara hemma ikväll, hade en hel del andra planer men men.
Seriepremiär + johan imorgon, DET är toppen :)



rött-vitt-grönt <3

längtar till halmstad



HALMSTAD? JA TACK

fullt ös



SHE'S HOOOOOOME :D

Min pojkvän är så snäll så han ringde och väckte mig runt halv 7? Det är trajet idag och dom startade 07.10, GÖTT MOS en lördag morgon! Somnade iaf om sen och vaknade halv 9. Befann mig hos frisören kl 9. Klippte bara av det slitna, ingen större förändring :) Följde med och hämtade världens bästa syster vid tåget runt 10. Fan längesen jag var uppe såhär tidigt en helg.. men det gåår! Stack upp till Lindex sen och köpte en BH, trosor och ett snyggt halsband med massa kedjor. Nöjd men bara ännu mer shoppingsugen, kanske ska råna en bank? Vill inte röra pengarna jag fick av morfar som är till resan. Tänk vad jag ska shoppa i Florida ;D kommer ha kläder ingen annan har, tumme upp. Om man köper ett linne på tex gina eller H&M har minst 10 st exakt samma linne på skolan. OktoberOktoberOktober, kan inte tiden gå fortare??
Lina kommer snart och vi ska kolla på herr laget vid 3. Gött att matcherna på GIS kör igång igen :)
Och Eve kommer strax, fullt ös denna helgen!
PUSS.



gårdagens bilder :)



1.20 säng YEEEEEEEES :D



wierdo<3 målar tånaglarna under engelska lektionen :)


igår



påhittiga brudar när vår fina fina vän fyllde 17 år :D
sonja,lina,josse! 


HAHAHA sonja!


världens finaste fanny<3





need you right now


behöver er just nu!




friday lallaaa

Vårat internet hemma funkade inte igår när hela familjen verkligen behövde det! typiskt.
Har håltimma nu och börjar idrotten vid kvart i 1. Har simning men eftersom jag varit och fortfarande är vrålförskyld får jag vara i styrkerummet istället. Rätt skönt o slippa badet. Har precis haft historia prov som gick helt okej, kunde gått sämre och det kunde gått bättre. Well orkar inte lägga någon större energi på det :)
Träning klockan 4 idag eftersom högstadie tjejerna ska gå på Sigges. Men skönt med tidig träning så man har hela kvällen ledig. Får inte träffa Johan på hela helgen som jag saknar sjukt mkt just nu..
Vi hörs förhoppningsvis senare (om internet funkar)
PUSS.



melissa horn rocks :D
Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser


back in school

Vet ni vart jag är? JO i skolan.. Har naturkunskap nu och håller på med någon mellanstadie uppgift, känns de som, om mutation. Hoppas lektionen är slut snart för jag och Johan åt ingen frukost imorse, är alltså vrålhungrig! Blir den vanliga frallan som är delicious (typ) Har inte allför många lektioner idag, tur det för är sjuk seg. Känns att jag varit sjuk. Har historia prov imon, har knappt kollat på det. Det får gå som det går helt enkelt.. Ska endå tillbringa halva torsdags eftermiddagen med huvudet i historia boken. Vad jag ska göra andra halvan är hemligt.. ;) hahaha det är något väldigt roligt iaf. Ni får veta ikväll :D
Have a nice day!!
PÄUSS.



JOHAN (L)

remember?



HAHAHA
Sitter och lyssnar på massa gamla låtar däribland denna :)
Ville verkligen vara Emma när jag var liten.. vilka minnen som väcks!


dagens lunch



magen kurrar

starstruck



Sitter och pratar med Frida(världens bästa syster) i telefon :) Vi är inne på gina tricot och tittar på kläder. Eftersom att vi delar garderob shoppar vi genom nätet, tillsammans, bra va? :D Innan hennes träning ska hon kila in på gina tricot och köpa det vi ville ha. Gör det nu då ditt dickhead <3 du LOVADE! hihi
Jaaa jag är inne i en shopping fas där jag vill shoppashoppashoppashoppa. Har inte kunnat bege mig till göteborg eller till Frida dom senaste helgerna.. men snart så :)
Nu kom både mamma och pappa hem, dom är ju för goa! Känner mig iaf mycket bättre idag.. sköönt!
Sitter och tittar på Ellen DeGeneres och njuter av livet, fan vad poetisk jag lät där, eller inte xd hahaha

Fick ett lyckorus genom kroppen helt plötsligt, allt är helt underbart nu förtiden.


vi var snygga i 8:an ...


gör snygga outfits

Tänkte slänga in en jävla MASSA snygga outfits som jag fullkomligt ÄLSKAR! Ja tack för en garderoben..

bilderna kommer ifrån

konstantinaa.blogg.se




























what you've got is hard to find

What you've got boy is hard to find
Think about it all about it all the time
I'm all strung up my heart is fried
I just cant get you off my mind

I don't care what people say
The rush is worth the price I pay
I get so high when you're with me
But crash and crave you when you are away



maaaat

Nu ska jag äta, har ätit en halv macka och ett glas juice sen igårkväll.. min mage låter som den har egen idol audition (typ) ;) PLUGGA PLUGGA PLUGGA!
Jag känner mig rätt duktig endå.

jag vill träna



JAG VILL TRÄNATRÄNATRÄNATRÄNATRÄNA


Älskling kom runt 3 och åkte hem nyss, känner mig genast såå mkt piggare =) Han kommer säkert bli sjuk om några dagar, skyll dig själv :D En stor diss att vi inte kommer kunna ses förens på söndag.. hur ska jag stå ut? Jaja det klarar vi ;)<3

Nu ska jag plugga Geografi efter att ha sovit i flera timmar. OM jag nu kan gå till skolan imorn ska jag göra provet.. Men det känns som att jag har hyffsad koll endå. Historia prov på fredag med. SUCK!
Bara att ta tummen ur röven och göra det.
Vi hörs senare.
PUSS.


älskar att vara sjuk .-.



SP09A


Fyfan vad jag älskar att vara SJUK.. jag älskar att missa en massa i skolan. Älskar att inte få träffa min fina. Älskar att jag kan sova i flera timmar och sen va ännu sjukare när jag vaknar upp..
Ja jag klagar, haha :) Jag vill träna imorgon!! GAH
Nu ska jag sova, det enda jag orkar med.
Ha en bra dag :)
PUSS.


6 months




6 månader kvar nu
Florida/Mexico
27/10- 12/11

fetto


såhär snygg är jag.. när jag är förskyld






dejtar sängen hela dagen lång



tillbringat hela dagen i sängen (bilden),  kommer fortsätta och avsluta dagen här också.

Orkar inget göra något annat. Angie och Johan har iaf roat mig en stund, störda jävlar :D
jag vill träääänaa idag.. fan vad ledsen jag blir. Om jag inte kan vara med på seriepremiären på söndag blir jag SÅÅÅÅ ledsen. Ser verkligen fram emot det :) fotboll är det bästa jag vet

awsome


loveu v)

spelarfoto


7. Lina Åsberg, Allround


FYFAN! hahaha såg det på hemsidan nu, alla blev urgulliga ;)


sick



Jag mår förskyld idag, om man nu kan må det, om man kan det så gör jag det.
Min kära bror som är hemma väckte mig men somnade om igen och vaknade så som jag brukar göra varenda morgon, sms ifrån min fina.
NU ska jag sova och laga makaroner, gott .-.
PUSS.

en förskyld lina

nu ska jag sova :) det blir ingen skola imorgon för min del,
har lite feber, halsen brinner och näsan rinner.. det rimmade faktiskt!
Pratade med min älskade syster som är hemma ifrån Italien nu och
är hemma i växjö. Känns skönt att hon är på hemmaplan igen.
Nästa helg får jag äntligen träffa henne, hon är det finaste och bästa jag har.
Nähe nu ska jag snyta mig och sånt dääära
godnatt på er
PUSS




rapp

http://www.youtube.com/watch?v=pM2qUJcTVxc&feature=related

HHAHAHHA min vän johan bäcklund som har gjort denna låten till min bästa vän lina sveningsson! Den är sjuuukt gammal nu men såååååååå rolig :D speciellt om man känner båda två och vet "det förflutna"
PUSS

the worlds greatest



årets spelartrupp.. grymt :D


More and more, I start to realize,



More and more, I start to realize,
I can reach my tomorrow,
I can hold my head high,
And it's all because you're by my side.

When you look me in the eyes

Göteborg-Elfsborg 5-1



UNDERBAAAAAAAAAAAAAAAAART :D:D:D:D

riktigt trevlig helg

tjeeeeeeena :)
Kommer ni ihåg mig? Lina Sofia Åhsberg heter jag iaf. haha skämt o sido jag har varken haft tid eller ork att hinna blogga i helgen. I fredags efter skolan tog jag det lungt fram till vi hade samling halv 6. Vi mötte Nittorp som ramlade ner från 2:an och vi gick upp i div 3 ifrån 4:an. Got it? Goood! Vi VANN med 3-1, såååå bra. Första halvlek var rätt jämn men pga av vår kondition osv så orkade dem inte med oss i andra halvlek. DÅ känner man resultatet av hård träning! Det vinner man alltid på i längden. Att orka rulla boll och springa i 90 min gör vi lätt. Känns bra inför seriepremiären på söndag. Men det som INTE känns bra är att jag dragit på mig världens förskyldning.. jag VILL INTE och jag orkar inte. Men ungefär halva småland som är sjuka nu känns det som.  så bara att bita ihop.
Efter matchen följde Johan med mig hem :) Det var samling halv 10 på lördags morgonen, åkte till brandstationen, hade olika tävlingar och utmaningar (med fotbollslaget alltså). Det var skit roligt! Älskar att göra saker ihop med daaa team ;) Vi åt sedan thaimat på GIS och hade lite prisutdelning.

Mamma hämtade mig och körde mig till Johan. Det var nämligen överraskningsfest för hans mamma som fyllde 50 igår. Bästa kvällen på länge :) Riktigt trevligt folk och en hel kväll med älskling, kan inte bli mkt bättre <3
Blev sent inatt och vaknade tidigt imorse. Kände mig dålig redan igår så när jag kom hem sov jag i 3 timmar och känner mig fortfrande kass.
NU ska jag plugga på Geografi, vi har prov imorn.. Får se om jag kan gå till skolan, tveksamt. Men måste plugga i vilket fall, jag kan ingenting!
PUSS.

mat är livet



tjejen som älskar mat!

tandställningen borta om 3 veckor :D:D:D:D

Skoldagen gick rätt snabbt idag och shittans vad varmt det varit ute :D
hörde en person:  " åååh vad jobbigt det är såå vaaarmt "..  vad tänker du med? Våren är bland det bästa som finns. Efter skolan gick jag och träffade jennybennybanan och vi har gått runt och varit super nervösa båda två, speciellt hon då :) Såg direkt på henne att hon hade fått beskedet, HON KOM IN :D:D:D:D:D:DD
Hon ska alltså gå IB i Jönköping till hösten när hon börjar gymnasiet. Och det var flera tusen som sökt och endast 300 som kom in i hela Sverige. Jag är sååååå stolt över dig min fina bästa vän!!! För er som inte vet vad IB är så är det ett engelskt program där man läser ALLT på engelska. Måste alltså ha alla hästar hemma för att klara av en sådan linje om man säger så :) Kommer bli vääldigt många galna helger i Jönköping dom 3 kommande åren. Grattis gumman , det är du värd!!!<3

Åkte till tandläkaren runt halv 3 och vet ni vad? DEN SKA UT DEN 4:e MAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
WOHOOO no more räls eller tåg i min mun. Pappa kommer sluta kalla mig lina loket åhsberg, folk kommer sluta säga att jag får rabatt på SJ. Eve kommer förhoppningsvis sluta sjunga sin "tuff tuff tåget går" sång.
Och jag kommer ha vita raka tänder, BIG SMILE!

När jag kom hem igen stack jag upp till stan och hängde där en stund med dom bästa. Fick med mig två kola yoggi hem ifrån konsum, bland det godaste som finns. Ibland har jag funderat på om mat inte är mitt liv? Om jag inte hade tränat.. herregud vill inte ens tänka på hur jag hade sett ut då :D hahah . .  .

Resten av kvällen har jag tillbringat med min gosgos, han kom hit ikväll :) det var inte planerat men sååå skönt att träffa honom. Hade saknat ihjäl mig tills imon annars.
Nähe nu ska jag skriva klart ännu en svenska uppsats sen släcka.
Imon har jag matte och idrott, hur härligt?
PUSS.




don't worry be happy

I Like The Feelin' You're Givin' Me <3



saknar min syster




torsdag förmiddag

tjenispenis :)
Blev inget bloggande igår heller. Direkt efter skolan stack jag och hanna till stan och gjorde lite ärenden :)
Skönt att ha det gjort nu. Kom hem runt halv 5 och träningen började 5. Fick stressa som fan, men jag hann i tid. Löpning-intervall var det igår, vi sprang i en och en halv timma och sista halvtimman skott och stretchning (stavning). Känns bra inför sista träningsmatchen imorgon trots att mina stortår är som två röda skinn bitar. Har alltså en förjävlig skoskav, har nya skor eftersom dom "gamla" gick sönder och var för mjuka.
Ni får kanske bild på dom någon dag, svarta och rosa puma ;)
Imorgon får jag äntligen träffa min fis! En hel helg med honom, tufft :) <3
Idag ska jag till tandläkaren och förhoppningsvis fixar allt till sig så jag slipper den snart.
Ikväll ska jag umgås med mina bästa.
PUSS.


onsdag morgon och solen skiiiiner

goodmorgon :)
allt bra med er idag? Börjar om en timma, första lektionen är engelska. Hade lika gärna kunnat skippa den lektionen. Vi ska ha muntligt i nationella nu så det kommer vara så drygt och sitta och vänta på sin tur i klassrummet. Solen skiner lika härligt idag också, ÄLSKA!
Dagens diss är att jag inte får träffa Johan förens på fredag.. meen vi är ju hårdingar båda två så det ska nog gå bra ;) saknar dig gubben!<3
Nähepp nu ska jag klä på mig, försöka äta frukost osv.
Ha en bra dag!
PUSS



ser ut som olinda

Jag som skulle somna runt halv 10 idag men klockan tickar på som vanligt på kvällarna.. känns som att en timma är som 10 min ibland. Men jag har sovmorgon till tio imorn så tumme upp för det.
Kvällens underhållning: MSN.
Konstigt att det kan vara så roligt ibland. Men har haft en massa catch up med Stephanie! Några veckor sedan vi pratade for real så vi har missat vad som hänt den senaste månaden och det är en heeel del för oss båda :) Ska strax borsta tänderna och krypa ner. Läsa igenom geografi kapitlet som vi har prov på i nästa vecka, en vecka som kommer bestå av plugg typ. FAN va roligt.. =)

Vet ni? Det är bara 8 måndagar fram till sommarlovet kom Klara och Mathilda fram till igår. I mina ögon låter det wundeerbart och inte alls som en evighet, snart kan man nästan ta på sommaren och allt den har att erbjuda. Blickar framåt med ett leende på läpparna, nu kör vi!
Bara så att alla V-E-T så ser jag ut som Olinda för tillfället. Eve har fått höra på mitt tjat hela dagen lång, hon får ta allt mitt snack jämt och ständigt, detsamma gäller mig. Piff&Puff helt enkelt<3

Till saken nu, mina läppar är svullna, jag har blåsor och sår FÖR ATT jag fick en stenhård boll i ansiktet på matchen i söndags och detta gjorde så att min tandställning "skar" upp och klämde mina läppar på något wierdo sätt. Svårt att förklara men ja.. Df har dom nu svullnat upp och jag kan inte äta, så jag är hungrig.. Ska till tandläkaren på torsdag (igen), får se hur detta ska gå, kan ju knappt gapa. Och jag har inte kunnat skratta idag, det har jag självklart gjort endå men AJ AJ AJ AJ.. Nu ska jag inte klaga mer utan ska stänga ner datorn :)
PUSS


att ge och ta

Jenny kom runt 5 och vi satte oss på altanen för lite PRIVATE CONVERSATION, mina päron behöver ju inte få höra precis allt vi säger. Satt där ute en stund sen gjorde jag klart(nästan) min svenska uppsats som blev helt okej tillslut. Bara för att jag är teknisk.se så måste jag fråga någon fin människa imorn hur man gör upp spalter i open office o blaa blaa. haha skratta inte jag vet jag vet.. :)
SEN gick jag och jennybennybanan på en liten promenad i vårsolen, satte oss vid fontänen och tog det lungt. Har haft en sån där jenny&lina dag, o dom dagarna älskar jag! big love. Fick ett skit gulligt sms innan av henne i stil med: lina åhsberg du är världens bästa vän!<3
älskar diiiiig JBB

Hur roligt är det inte när någon säger sånt? Man känner sig så uppskattad och det gjorde hela min dag :) Att inte bara ge och ge utan att få tillbaka också. Vad gör det om du skickar ett sms till din kille eller kompis en extra gång och berättar hur bra den är och hur mkt du tycker om en? Visst det finns en gräns men ni förstår nog vad jag menar! Om den inte blir glad av det du säger så gör dig av med fanskapet :) För då uppskattar den inte dig. Kände att jag ville få ut detta bara. Visst jag kanske inte är världens bästa ibland men jag hoppas iaf att jag visar mina vänner att dom är bäst i världen. Att jag uppskattar er mest av allt. Utan er, ingen linasofiaåhsberg, thats it.





J (L)


tisdag

hejhejhejhejhejhejheeeejheeej :)

Blev inget bloggande igår, slutade halv 4 och träning vid 5. Efter träningen kom Johan och vi hade en trevlig kväll :)) Skolan gick segt idag men girlstalk gör att dagen går SÅ mycket fortare! Tisdagarna har vi dubbeltimma i tyska + låånga arbetslektioner.. Fick sluta tidigare ifrån naturkunskapen idag (som vanligt) så kom hem för en liten stund sen. Har en svenska uppsats att skriva klart och runt 5 kommer jennybennybanan och hälsar på mig, tufft! Hoppas mitt skrivhuvud är på G idag, känns så.
Sitter och äter en super god lasagne just nu och älskar våren.
Skriver lite senare :)
PUSS


awsome night

efter en skit bra kväll med min man ska jag sova!
Skola imon och det känns att det har varit lov, liksom vänt på dygnet..
Imorgon är det 2 timmars träning + johan sover här :)
gooooodniiiiiight bitch <3

hemma och myskväll framför mig

Kom hem för ungefär en timma sen. Matchen gick väl helt okej, vi hade många chanser som vi skulle satt. Men men bara att köra på igen på fredag. Bra spelat brudar :) Domarinsatsen går ju också diskuteras..
Är besviken över min egna prestation.. var super laddad innan matchen men sen när väl matchen startade var det som att hjärnan lämnade kroppen och vägrade sammarbeta. Nä upp med huvudet till nästa match och sluta sura ska jag istället. Kötta-springa-passa.. ÄLSKA FOTBOLL!!
Älskling smsade och frågade om han fick komma ikväll och det säger jag verkligen inte nej till :) PERFEKT avslutning på detta påsklovet! Hoppas solen lyser som den gör nu sen när han kommer, då ska vi ligga ute och mysa.
Vi hörs senare ikväll TROR jag.
PUSS



imorse




shopping+match imorgon

besöksrekord idag! =)

Nu säger jag godnatt för denna lördagen, ska bara borsta tänderna,sms och lyssna på musik innan jag slocknar.
Barcelona vann med 2-0, wiho.
IMORGON ska jag gå upp tidigt för att åka till Borås med mamma och pappa. Först ska vi shoppa och SEN är det dags för match mot Mariedal på BORÅS ARENA kl 13:30. Hur kul? SÅÅÅÅÅÅÅ kul kommer det bli!!!!! Är verkligen super laddad, för imorgon ska det springas.. Är riktigt shoppingsugen med så det sur ut att bli en kanon söndag.
Jag har lovat min älskling ett mål också, ska försöka ;)



EL CLASICO

Messi har redan gjort 0-1 till BARCA :D

Godis+fotboll = AWSOME



min favorit spelare nr 1 sedan flera år tillbaka.. KUNG!


min lördag i bilder


plugg


tillbringat största delen här


AAAS GÖTT :D


greece 09



KRETA BILDER ATT NJUTA AV





jag och mina pojkar i poolen



åksjuk efter en åktur i bergen där vägarna är allt annat än raka



roadtrip



hamnen på kvällen



roadtrip, min buse



underbart, posar'N.. haha





kungar





hotellet


?



vad är nu detta?

rubrik

Ska försöka få iordning min ipod idag (igen). För igår så hade jag suttit i drygt en timma och laddat ner sjukt bra och en massa låtar till ipoden men tror ni dom kom in i den då? NEJ givetvis inte! Så ska försöka nu istället och det verkar som det funkar. Mådde kasst igår kväll, spydde och mitt huvud höll på att explodera, iaf kändes det så.
Men idag känns det mktmkt bättre så jag ska försöka få lite plugg gjort :)




You're my sweetheart . And I'm so glad that you are mine cause you are one of a kind ..



vi har varit coola en gång i tiden


vi har varit coola en gång i tiden


Nu ska Lina med sitt dunkande huvud stort som en fotboll krypa ner i sin säng. Mår illa gör jag med..
Imon ska jag ha en riktig plugg dag men först en stooor sovmorgon :)


dagens bilder





lunchtime

Ska dra på mig mjukiskläder nu och promenera ner till mormor. Måste gå en liten runda med Zorro först. Men solen och music är mycket bra hjälp.
Känns som att uppsatsen kommer bli super. Gillar skolarbeten där jag får skriva själv och uttrycka mig i ord istället för att plugga in någonting.
Kommer hem och en timma igen ungefär.
PUSS PÅ ER.


Utkast: April 9, 2010

tjena bloggen :)

Som förövrigt känns lite halvtråkig nu förtiden men ni läser endå! Tackar jag för.

Vaknade runt 10? av att min fina smsade som vanligt, kan ju inte vakna på bättre sätt enligt mig.
Sitter och ska försöka få ihop en svenska uppsats om något mord på medeltiden. Har ni hört så sjuuukt roligt?
Men har bestämt mig för att göra klart den idag så jag slipper sitta med den sista kvällen (somvanligt)
Annars har jag "BARA" tyska läxa, historia prov och geografi prov. Fan Lina detta klarar du! Får väl ta tummen ur och plugga på det, har inte så många andra utvägar en att skjuta upp pluggandet några dagar. Men det ska jag sluta med har jag bestämt. Är ofta överstressad inför prov och sådant för att jag alltid sitter där sista dagen och inte kan någonting. Så nu ska jag ta bort den där stressfaktorn och börja i tid istället. PUNKT.
Så nu vet ni detta, bra va? Känner mig rätt pratglad idag trots att jag inte bytt ord med någonannan än min hund idag. Ska ner till mormor på lunch sen och HON ska få höra på LINAS-TJÖÖÖT.
Folk brukar sluta lyssna när jag pratar om ingenting. Men när jag bara låter allt jag ha i mitt huvud komma ut och munnen går i ett så mår jag alltid toppen inombords. SÅ om jag någongång pratar hål i huvudet på någon av er, då vet ni, då är jag happy!

Solen skiner utanför mitt fönster och min spellista på Spotify ”göttmos”  går på fullt drag här hemma. Orkar inte dra på mig någon DAMN outfit idag så det får bli det kära rödvita stället. Kanske det blåvita. Vi får se. Fan jag tjatar idag :D Känner mig inte helt pigg idag så får se om jag drar till Nettan ikväll. Min fina vän har nämligen fyllt 17 så hon tänkte köra på ikväll. Men jag hör av mig till dig om du läser detta <3 Lyssnar på James Morrison – you give me something och känner att det är dags o ta TAG i uppsatsen så jag får detta underbara ting färdigt någongång. Höhö.

PUSS.


so true

Tiderna förändras och vi med dem, men glöm aldrig bort vem du är

your love is my drug


big love <3


Haft en trevlig kväll med mina fina vänner. Jessicas hår blev skit snyggt!
Är för trött för att skriva något långt inlägg.
Godnatt.

sunshine



you make my heart go boom boom

torsdagens planer

Lunchen var god som vanligt, Julle följde med också :) trevligt trevligt!
Ska ut med Zorro nu, eller som Johan sa " det är nog Zorro som går ut med dig " psst inte då ;)  jag kan inte hjälpa att jag är lat av mig.. föddes sån.. haha!
Mormor och morfar hämtar upp mig runt kvart i 3 så jag slipper ta bussen till tandläkaren. Måste nämligen åka ett par mil varje gång jag ska på kontroll. Och det är 1 gång i månaden. Så en stor DISS till Gislaveds Folktandvård för att dom inte har "resurserna" för att ta emot oss som har räls. Så en stor HISS till mina snälla morföräldrar som alltid är så sjukt snälla och ställer upp med allting (a)
Nu ska Zorro ta med mig ut på en promenad. Tack för att ipoden är uppfunnen. Kan nämligen inte gå ut och gå/cykla/åka bil/tåg/flyg without music.
Efter jag varit i Värnamo ska jag hem till my deear friääänd Fanny som jag saknar sååå!
Runt 8 kommer tjejerna hit ikväll, färga jessis hår ska vi göra. Och Johan kanske kommer om han blir klar med sin bil. Hope so!
Vi hörs senare ikväll :)
PUSS

todays look

Såhär ser jag ut idag :)

'




sådärja

lunch+tandläkaren

Godmorgon
Jenny väckte mig runt kvart i 7, var vägen i 5 min tills Gurra mötte henne utanför mitt hus.
Somnade självklart om igen och vaknade av att mormor ringde vid halv 11.
Har klätt på mig lite snyggt nu och ska iväg och äta lunch med mormor och morfar på antingen Höganloft eller Hestraviken. Hoppas på det sistnämnda. Efter det ska jag till tandläkaren, runka (RÖNTGA) haha ;) och vanlig kontroll. Sen hem och va med mina fina friääänds och Johan kanske kommer, hoppas det :)
Ha en bra dag.
PUSS:


kväll med jenny

Ligger här med jenny som förmodligen har europas efterblivnaste humor :D skrattar åt sina egna skämt gör hon! Hon ska väcka mig runt 6 imon.. hon och gustav ska till älskade Göteborg och shoppa!
Är inte alls avis..  Jag är så sjukt shoppingsugen att jag till och med drömmer om kläder och olika outfits..
Nu ska vi sova, godnatt på er :)
PUSS


BIK BOK 2010


DESSA BILDER GÖR JU ATT JAG BARA VILL ÅKA TILL NÄRMSA BIKBOK NUNUNUNU!













clothes I want

ALLT FRÅN H&M









matchen igår



melissa horn

Det tar ett tag för mig
jag kanske glömmer hur man gör
sist var himlen vit som papper
ovanför

Men jag har slutat säga nej
nu ska jag göra vad jag kan
jag ska riva mina murar
tills vi ser varann

Jag vet vem jag är
när jag är hos dig
jag vet vem jag är
när jag är hos dig

att plugga på ett lov..

Heelluu
Matchen igår var sådär faktiskt. 1-1 blev det. Men det är alltid helt jävla underbart att titta på IFK :)
Pappa kom och hämtade mig hos Johan och jag ville iinte åka hem.. men han skulle fixa massa saker idag så hade nog varit ivägen bara ;) Ska strax slå upp historia boken. Jag vill inte men jag måste för att inte sitta i skiten när skolan börjar sen igen. Kom precis på att jag har en svenska uppsats att skriva också.. Känner hur mitt humör sjunker. Tror vi ska springa idag på träningen också. Böckerna väntar..
puss.


känner att jag behöver er JUST PRECIS nu. Men ni är så långt borta båda två <3

bilder








göteborg nästa

Har precis fixat klart mig, eller ja fix o fix.. plattade till luggen och tog pyttelite mascara.
Gått osminkad i flera dagar nu så kände för att se liiite fin ut iaf :)
Johan kommer och hämtar mig runt 4 sen drar vi mot världens bästa stad (GÖTEBORG)
Längesen jag var på ifkmatch nu så ska bli RIKTIGT kul :D Laddad till tusen och en dag-kväll-natt med min fis gör saken ännu bättre! Ska sova hos honom nämligen så jag skriver imorgon.
HA EN BRA TISDAG FÖR DET SKA JAG HA!
PUSS på er <3



party like a rockstar









tisdag morgon och lite små stressad

Godmorgon godmorgon :)
Vaknade av att min pojk tyckte jag skulle gå upp.. han tycker jag sover alldelles för länge. Men jag är ingen morgonmänniska som vissa andra ;)
Ska springa ner till duschen nu och stå där ett tag, ska vara nere hos mormor Maggan vid 12 så känner mig liiiite stressad. Men jag är superwoooman så jag hinner! luuuuungt :)
Bloggar när jag kommit hem sen igen.


låg och degade såhär en stund imorse

love soccer

Funderar på att göra några situps-armhävningar och sedan krypa ner i sängen. Bara för att det är lov behöver man väl inte stanna uppe hela natten? Har inte så mycket att göra endå all by myself :)
Ska iaf titta klart på Legally Blonde som jag typ sett 10 gånger.
Vi hörs imon när jag vaknat!
PUSSPUSS.

hur underbart? :*

The king of pop

jag laddar upp massa idag men har ingenting o göra :)

Har lyssnat på The King Of Pop hela eftermiddan och här får ni mina ABSOLUTA favoriter!










ifk match imorgon



Vet ni vad?

Imorgon åker jag, johan och hans farbror till älskade götet!
För er som inte har förstått så ska vi kolla på
IFK GÖTEBORG - Djurgården
Hoppas på en blåvit vinst :) Jag står ju på läktaren då kommer dom vinna :D


SUNSHINE SONG



HUR BRA ÄR INTE DENNA LÅTEN ELLER? :D
DEN ÄR SÅ SOMRIG OCH GLAAAD!!
JAG BLIR GLAD AV DEN. HAHA KÄNNER MIG HYPER SÅ URSÄKTA OM JAG ÄR LITE FLUMMIG :D
PUSS PÅ ER. NI LYSSNAR PÅ LÅTEN VA?  BRAAA!

look at me now

Haft en mycket bra påskhelg och har ätit så jävla mycket mat och godis så det finns inte.
Har alltså rullat fram hela helgen. Fanny var ute och övningskörde som den kingen hon är *host* haha ;)
Vi får träffas någon annan dag helt enkelt för varken jag eller Lina kan senare.
Nu ska jag titta på Pearl Harbor som går på 4:an och bara slappa. Kanske läsa lite i Historia boken också.. haha mmh underbart :D

linas tankar



Sitter och tänker tillbaka på vad jag gjorde för exakt ett år sedan. Tror jag och Frida var i halmstad då och det var riktigt fint vårväder. Det var då jag började få bättre självförtroende och började ÄLSKA livet. Slutade att se ner på mig själv och ta vara på saker istället. Sista delen av 9:an var den bästa i mitt liv. Vi i gänget umgicks hela tiden och vi hade det så sjukt roligt. Åkte till Kreta i maj och det var en av dom bättre resorna jag vart på. Kom hem till Gisledagarna, Stephanie kom hem ifrån Florida, 9:ornas avslutningsfest och sommarlovet framför sig. Det kanske bara är jag men det känns som att jag går i ide under vintern. Visst jag är glad, det är jag alltid, eller jag har väl haft mina perioder men dom är över nu!
Men nu har allt ordnat upp sig igen, kommit närmre vissa vänner och fått tillbaka samma kontakt med en bästa vän som vi tappade pga av bråk osv. Det känns som att något släppt ifrån mina axlar och allt känns så B-R-A. Fotbollen börjar komma igång på allvar, våren är här, utflykter till båraryd, växjöhelger.. ah tror ni fattar :)
Sen att jag träffat en sjukt fin kille som jag tycker om mega gör att allt känns ÄNNU BÄTTRE!
Det jag vill komma till är att jag är en lycklig tjej som trivs med mig själv och livet!
Och jag ser fram emot framtiden som fan!


3 år gammal bild ;)

bubbly





I've been awake for a while now
you've got me feelin like a child now
cause every time I see your bubbly face
I get the tinglies in a silly place




träning+fanny

Nu har tjockisen åkt hem och jag SKOJJADE lite innan bara.. Jag skiter i min mensvärk och opepphet för jag sticker ner på träningen endå :) Johan tyckte inte att jag skulle ligga hemma och det har han rätt i.
Nu kom mamma och pappa hem och pappa frågade om jag ville ha skjuts till GIS = JATACK :D
Efter träningen ska jag hem,duscha och äta sen vidare med lina till våran älskade och saknade vän fanny!
Kanske sover hos johan inatt eftersom vi ska till Göteborg imon :)
Ha en bra dag!
PUSS


<3

Ligger här med tjockisen och kollar TV :)
Vi skulle somna tidigt igårkväll men det gick ju inte så bra.. haha
Älskar att ligga och pussa på honom. Idag är det frivillig träning vid 12 men
min mensvärk är för mycket idag. Kanske ger mig ut och springer lite senare om det är bättre.
NU ska jag mysa med bullen min <3


right round


tagen av mig igårkväll


Hur underbart var inte vädret igår? NJÖT av varenda minut ute i solen. Vaknade på bästa möjliga sätt, jämte min fina :) Det blev en lugn men rolig kväll igår. Vaknade av att Zorro slickade mig i ansiktet och hela familjen klampade in på mitt rum. Mamma&Pappa åkte till stugan nyss och dom sa hejdå till Frida. Hon åker på träningsläger till Italien nu i veckan och vi får inte träffa henne på hela 3 veckor..
Idag ska jag ta det lungt, kvinnoproblem vettni ;) Träning vid 5 ikväll förhoppningsvis.
Min pojk kaanske sover här inatt, hope so!




hejdå

drar till Emil & Anton nu

SEE YAA :)

vår

Suttit ute hela eftermiddagen. Lyssnat på musik och har världens bästa känsla i kroppen!
ÄLSKAR SOLEN vet ni det? ÄLSKAR :D



MITT HÅR



todays

ligger ute i solen med Frida + våra Ipods

ÄLSKA VÅREN

bilder tagna idag :)




lycklig

JAG ÄR LYCKLIG :*




glad påsk!

GLAD PÅSK :D

Min man åkte precis hem och jag saknar honom redan! (a)
Han väckte mig runt 9.. haha och jag som är europas morgonpiggaste!
Har suttit ute i solen hela dan och Frida satte på "Karlsson på taket"
så vi kollade på den en stund. Ska ner till mormor&morfar och äta påskmat.
Undra om det kommer smaka likadant som i julas? hmmm vette fan ;)
Ska ha på mig mina nya fina vita tygskor och mcjackan. DÅ är det vår!
Bloggar om någon timma igen.
PUSS.



tillbaka och en härlig kväll

Heej bloggen :)
Förlåt förlåt förlåt för kass uppdatering.
MEN skolans nätverk har lagt nere hela veckan och internet här hemma har inte funkat normalt!
MEN nu är jag tillbaka faktiskt :)
Gårdagen tillbringade jag med min plutt och sov hos han.
Hade träning innan ikväll, svängde förbi Chili Thai och hämtade mat till mig och Frida.
Mamma och pappa är i stugan tills imon så vi är home alone!
Mirran och Jessi är här nu, väntar på Jenny och min man kommer också snart och han ska sova här :)  HAPPYFACE <3
Vi hörs imon, LOVAR! (a)
PUSS


kärlek

RSS 2.0