GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år älskade blogg och snygga läsare!!  Ha en bra kväll och ta't lugnt ;)  Eller nä kör på.  Har precis ätit lunch och ska packa lite. Morfar kommer om en timma, vi ska ner till Eve och hämta henne sen vidare till SS och Maja. Där blir det middag och tjejsnack. Efter det vidare till ekefors med grabbarna, där börjar FESTen. Hoppas ni får en rolig kväll med nära och kära utan skandaler. Och vi får se vilka nyårslöften jag bestämmer mig för. Vi hörs imorgon eftermiddag!! GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






nyår, ett måste?

Är otroligt trött och.. mätt? Känner mig seg som bara den. Men vill vara vaken lite till och kunna sova länge imorgon ---> vilket gör att jag inte är trött imorgon kväll/natt . Great!  Ska läsa i min sjukt dåliga svenska bok och somna när jag känner för det helt enkelt. Just precis NU saknar jag USA, vill vara där, trivs så bra. Känner mig hemma. Men nu ska jag back to reality, tagga inför morgondagen och äta godis i min säng. Känner endå att nyår är en överskattad kväll om man är under 18 och bor i en småstad som jag. Man ''måste'' så mycket, måste ha en snygg nyårs klänning, måste välja rätt fest, måste ha roligt, måste dricka. Eller har jag fel? Som jag och min kära vän Jonas sitter och pratar om nu, hur skönt vore det inte att sticka utomlands imorgonbitti? Fira nyår på stranden någonstans. Hell yeah :)  Nähe nu ska jag sova, humöret börjar tryta. PUSS.






långt hår och liten lina..

kvällsunderhållning




Victoria Secret Fashion Show

Inte nog med att butikerna är underbara och man känner hur hela ens kvinnliga sida jublar
så är showen något ut över det vanliga. JAG ÄLSKAR DET!!!!! Fast måste medge att ens
självförtroende får sig en liten knäck.. haha översnygga tjejer! LEVANDE fashion show,
inte som dom andra tråkiga där modellerna ser ut som stendöda benrangel på catwalken
med noll energi. Här är det fart, fläkt, skratt och peppade modeller, grr I LIKE IT.

















sammanfattning 2010.

- Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Man gör nya saker varje dag!

- Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga speciella nyårslöften

- Dog någon som stod dig nära?:
Nej tack godegud!

- Vilka länder besökte du
Danmark, USA, Mexico

- Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Lite mer spontanitet, att bli 18 och att leva livet, på riktigt.

- Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
27 oktober

- Vad var din största framgång 2010?
Att jag gav mig fan på det här med matten och sen är det väl innebandyn..

- Största misstaget?
Svårt för att stå emot och säga nej till saker och människor.

- Bästa köpet?
Systemkameran

- Vad spenderade du mest pengar på?
Resor och kläder

- Gjorde någonting dig riktigt glad?
Varje dag!

- Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
We no speak americano, dynamite, one shot, only girl, no hands, raisse your glass osv.

-Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Ledsnare tyvärr, har varit ett upp och ner år. Men överlag så mår jag alltid prima!!

- Vad önskar du att du gjort mer?
Spontanitet och tagit tillvara på saker

- Vad önskar du att du gjort mindre?
Suttit hemma hehe

- Hur tillbringar du julen?
Hemma, hos farmor&farfar och mormor&morfar

- Blev du kär i år?
kär o kär, skulle vilja säga gilla/tycka om riktigt mycket. Kärlek är en stor grej för mig

- Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
pengar till USA kanske osv

- Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jobbade, badade och öppnade presenter. Eftersom vi fyller år 1 Juli är det inte många hemma

- Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
spontanitet som sagt, kärlek kanske.

- Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Emg gina tricot? Nej men lite märkeskläder, tights, jeans, skjortor, toppar, några tunikor osv. Haha svårt att säga. Converse!

- Vad fick dig att må bra?
Längtan till USA och veckorna där, mina finafina vänner och familj. All idrott som omger mig dagarna i ända,loveit.

- Vilken kändis var du mest sugen på?
Alltid sugen på chad michael murray.

- Vem saknade du?
Stephanie och Frida!

- De bästa nya människorna du träffade?
Alla finingar i SP09A













301210

Har inte varit hemma förens nu! Tandläkaren gick bra och snabbt som vanligt, åt ute med mamma och pappa efter det. Har kört hela dagen idag och fasen så bra det har gått :) Har inga som helst problem att köra i detta väglaget/snön. Hoppade av hos Lina där vi satt och snackade några timmar, hon hade klädångest inför imorgon vilket säkert 85 % av alla tjejer i Sverige också har för tillfället. Tycker ju att hon är söt i allt faktiskt. Biff!
På träningen, som jag tittade på, eftersom jag hade feber igår och är vrålförskyld vill jag bli lite piggare först innan jag kör igång. Annars kommer förskyldningen aldrig släppa och det vore förjävla jobbigt. Iaf på träningen pratades det om Danmark som vi ska åka till 8-9 Januari. Vi ska spela match och bo på hotell intill ett badland. Ser ut att bli 2 riktigt roliga dagar trots att avresan börjar 06.00 lördag morgon. Ser fram emot två dagar med laget.


innebandyn..

Morning!

Skönt med sovmorgon trots att jag ställde klockan lite tidigare än vanligt för att ''få ut så mycket som möjligt av dagen''. Men råkade stänga av klockan i sömnen tror jag så vaknade vid 11. Aja jag har ju lov! Ska strax åka till Värnamo, men inte för att träna eller spela match utan tandläkaren. Woh mitt andra hem ungefär.. Och jag har bestämt mig nu. Tyvärr har jag beslutat mig för att sluta spela innebandy. Det tar så mycket tid och kraft på mig, jag är helt slut veckorna i ända, skolarbetet påverkas och ja det blev inte som jag hade förväntat mig helt enkelt. Känns synd eftersom innebandy är så sjukt roligt och jag fick inte den chansen på riktigt jag tycker att jag förtjänar. Det är inte så roligt att åka flera dagar i veckan för att träna och sen få sitta på bänken vissa matcher. Det kan ju vem som helst förstå. Vi är många backpar och kunkurrensen är hård. Är inte van att vara ny i ett lag sådär. Det är självklart synd, men jag gör det för mitt bästa. Fick inte ut det jag ville och mycket har jag fått sätta åt sidan pga innebandyn. Om någon i VIK läser detta så vill jag tacka för de roliga månaderna jag hade med er. Har trivts jätte bra och har varit roligt att spela div 2 innebandy. Bra stämning och älskar att sjunga fader abraham innan matcherna, utspringningen gav en sån kick. Jag kommer givet att följa med Ida och titta på våra hemmamatcher!! Auuh kommer sakna innebandyn något enormt, tar emot lite att sluta men sånt är livet antar jag. Nu blir det iaf fotboll för hela slanten, och det känns mer än bra, helt underbart! PUSS.


messy girl





Gillar att ha dina saker utspridda över hela huset för då vet jag att du är hemma, saknar dig redan :(

Dag 16 – Min första kyss

EMH JA.. Lite pinsamt men den första var väl på Sigges någongång i 7:an? Inte något jag kommer ihåg sådär nogrannt så jag kan ge er en klar beskrivning och det är något jag förträngt. Liten fis var jag och ville göra precis som alla andra, ville vara cool. Haha aw pluttis! Räknar inte heller med de tusen pussar jag delade ut till alla möjliga stackars killar på dagis, låg och mellanstadiet. JA jag älskade att fråga chans på killar.. haha! Så är det inte längre, nu håller jag mig mer lugn ;)

Så min första riktiga kyss var nog med mitt ex. Jag var nykär som fan, kommer ihåg precis allting.. Vet inte vad jag ska säga mer om detta. Känns rätt töntigt att skriva men äsch!! Och den här killen är speciell för mig.. Och det kommer han alltid att vara.  Så det var dagens bloggkalender. PUSS.



finns alltid..

Det finns alltid en ÄRLIGHET bakom "jag skojar bara".

Lite kunskap bakom "jag vet inte".

lite känslor bakom "jag bryr mig inte"

och lite smärta bakom "det är lugnt''

Kloka ord som jag tog ifrån min fina vän marie veranos blogg!






grymt bra tidsfördriv!!




dagens outfit!


hehe.

brownie







Frida ska iväg till Kalmar och fira nyår med sin Sebbe, aw. Färgade håret gjorde hon också igår, om hon är snygg? SJUKT. Vill helst inte stå bredvid henne längre hehe. Nu ser vi så långt ut ifrån tvillingar man kan göra.. eller vad säger ni? PUSS.

snö och kyla..





Känns sådär bra att vakna till snö och kyla. Jag vill kunna gå ut och fotografera, nu är det så kallt att jag helst inte går ut alls. Vaknade med lite feber så det blir inget ''nyårsoutfitsletande'' med Eve för mig idag. Vill och måste bli frisk nu!  Ska rota i garderoben efter gamla filmer och bädda ner mig i soffan. MYS :)

one day..






Förväntan!   Godnatt :)

pinkpinkinkpink






some photos

Om man har as tråkigt kan man alltid gå runt och ta onödiga kort.. För att sen lägga ut här i brist på annat.






''fan matte vad du är jobbig, du har tagit 14 kort nu räcker det inte!?''


såhär ser det ut när Frida Åhsberg kommer hem..




nytt jag fick igår, Lindex.


klocka, terner


dolce & gabbana




Dag 15 – Mina drömmar

Skippar några otroligt tråkiga dagar på bloggkalendern. Jag har ingen handväska och känner inte för att ta kort på alla rum i mitt hus och visa er, hehe. Och den här veckan vet ni redan vad som hänt och jag bloggar ju varje dag så det känns onödigt!

Oj oj oj jag älskar detta ämne. Kan väl säga att det finns ett ord som förknippar hur mina drömmar får mig att må : LEVANDE. Om jag har en dålig dag eller det mesta bara känns allmänt skit, då tänker jag alltid på vad jag vill uppnå och på mina drömmar, då blir jag genast på bättre humör igen. Det är så svårt att förklara, men eftersom jag trivs sådär bra i staden jag bor i, eftersom den är LITEN, och jag är en storstads tjej så är det mina drömmar som får mig att tänka positivt. Vad vore människan utan sina drömmar? För alla vill väl något? Alla vill få ut något av livet, alla vill ha gjort just ''det'' innan man dör. Mina drömmar, förhoppingar och förväntningar är väl att jag ska leva livet de 3 sista terminerna på gymnasiet som nu återstår. Om 10 månader åker jag till USA igen, men denna gången New York som första stopp och sedan ner till Florida då självklart. Känner en otrolig längtan till studenten, den dagen, den friheten. Haha. Har inte gjort klart för mig om jag vill flytta direkt till USA eller stanna hemma och jobba 1 år, tjäna pengar är aldrig fel! Har inte heller bestämt för om jag ska plugga, söka stipendie osv eller vara au pair. Är mest sugen på det sista förslaget faktiskt. Efter det då? Ja då har jag mina drömmar, men ibland känns just den så långt bort. Men man ska aldrig säga aldrig, jag ska bara plugga och jobba hårt för det, allt slit lönar sig. Vet inte om jag vill säga riktigt vad jag vill bli, eller okej.. Sportjournalist! Skriva krönikor men framförallt TV-reporter. Sport och idrott (öh same shit?) är mitt liv och känner att nä, det är svårt för mig att leva utan det. Men jag vet ju inte vad som händer i framtiden. Annars blir det förmodligen någonting med turism och hotell. Ni som känner mig vet att jag är en drömmare, har svårt för att leva i nuet. Men det börjar bättra sig mer och mer. . .

För jag vet att livet är inte dagarna som passerar, utan dagarna vi minns..

återigen jönköping

Hade totalt glömt av att vi skulle till Jönköping idag med mamma och pappa. Var som sagt hemma hos Hanna med tjejerna hela kvällen igår, kom hem sent och orkade inte blogga då.. Internet funkade inte imorse så därför jag varit frånvarande här hela dagen. Fyfan jag har haft riktigt osis med årets rea, hittade INGENTING idag. Men men ska till älskade Göteborg snart någon helg och då är rean över, hoppas på bättre tur då. Men har börjat ändra mina shoppingvanor lite, innan har jag köpt ''bara för att''. Nu ska jag bara köpa saker jag faller pladask för och som är fina och användbara. Nu kom jag på vad jag kan göra en tråkig dag.. rensa ur min garderob. Behövs verkligen, använder knappt hälften av kläderna. Waist!!  Är ju vrålförskyld så det blir ingen simning med fotbollslaget för mig idag. Ska iaf upp och titta på när tjejerna plaskar, har inget annat för mig. Ser verkligen fram emot Danmark och träningslägret 8-9 januari. Hoppas vi ger danskarna storstryk precis som förra året. Alltså på fotbollplanen ;) 

Fick ett nytt batteri på elgiganten till min kamera. Hoppas detta funkar nu, annars får jag panik! Jag vill ta kooort, hela tiden. Vill visa er massa olika grejer :) Nu ska jag titta på The Hills och titta till kameran! PUSS.



we are who we are!!

tjejkväll

Hemma hos Hanna nu efter en rätt dålig shoppingdag i Jönköping. Trodde jag skulle komma hem med flera kassar, men endast 2 plagg fick följa med mig. En svart transparent skjorta och en grå ''kofta'' med detaljer på axlarna. Nu ska vi strax äta mat och efterrätt på det, ha en trevlig kväll! Bloggar mer imorgon.


shoppa=jönköping

Börjar väl som vanligt: GODMORGON!

Känns skönt att vakna tidigt, dusha och äta frukost. Jag brukar vanligtvis sova bort halva dagarna under lovet, visst det är skönt att sova länge osv. Mormor och Morfar kommer strax och hämtar oss, Eve ska vi plocka upp också. Har saknat henne! Ha en fin dag så hörs vi ikväll, nu ska här jääääääävla shoppas :D
PUSS.

pensionärsjävlar


skit dag!!

Trött, feber och förskyld. Det är jag idag.. jag orkar inteeeeeeeeeeeee. Vf kan jag aldrig få vara frisk en längre period? Sen är min kamera helt cp, batteriet funkar inte så kan inte ens sätta på den. Mmmh pricken över i:et.. Ska kräva att få ett nytt batteri eller att dom lagar det imorgon på elgiganten, fan med.. Hoppas en heldag i Jönköping imorgon får mig att frisk. Morfar ska på sina vanliga sjukhusbesök imon i jkp så vi åker med honom istället, sure det är inte mycket som går upp emot Göteborg, men känner att tågen är inget att lita på just nu. Har inte lust att vänta på försenat eller inställt tåg i kylan, nä tack. Så Jönköping duger helt okej. Blir dock bara jag Frida och Eve. Nu ska jag titta på Linas kvällsbok och nysa för 33:e gången denna skit dag..



who's that chick?

Goooodmorgon :)

Vaknade av att Frida satt på spinning cykeln med vrålhög techno musik. Aldrig får man sova när hon är hemma!
Tyvärr varken kan eller orkar jag följa med Linis upp till stan för att sola. Vaknade upp med feber, huvudvärk och näsan bara rinner, hallå mitt immunförsvar vart är du?!  Jag vill jätte gärna shoppa imorgon, annars vet jag inte vad jag gör, så det är bäst att jag håller mig inomhus idag. Ska gå de 200 m ner till mormor för att äta lunch, om jag inte somnar på vägen då. Känner mig allt annat än på topp, jag och min kropp vägrar sammarbeta..
Nu ska jag ta av mig pyjamasen och på med mjukis. Hörs senare!
PUSS.



Frida "gästar"

Hello alle menschen!
Heute haben wir ins Kino gehen. Änglagård was einen guten Film!
Ja, som ovanstående, jag, Lina och våra två föräldrar plus extraföräldrar var på bio för en liten stund sedan och såg Änglagård 3. Väldigt dryga första 25 minutrarna men resterande på filmen var bra gjort i alla fall, och sevärt.

Äeeeh, vad ska jag mer skriva?! Lina i princip hotade med våld att jag skulle skriva några läckra rader så här dagen efter dopparedagen på hennes lilla bajsblogg. Hon ville väl att bloggen skulle bli lite bättre, och det blev den fasen nu med mina vackra ord.
Jaja..nänä, men mmh, som så är det, faktiskt.

Eftersom att ni alltid får läsa om Linas tråkiga lilla liv här i Gislaved så ska ni nu få höra lite om mitt spännande liv *host*. Nää men vad händer i mitt liv just precis right now? Ja du, jag har precis fått jullov och jag taggade julafton nått så I N I H E L V E T E :D Ni vet, det är ju som såhär att jag gillar mat (älskar) och på julafton är det tillåtet att äta tills man skäms och t.o.m ÄNNU mer, så klart jag var taggad! Började morgonen med att kliva upp ur StoraSkönaSängen när det fortfarande var mörkt och alla i familjen Åhsberg låg och snusade så gulligt så. Klädde på mig trettioelva lager träningskläder och gav mig ut på en löparrunda här i vårat vackra samhälle. Efter 1 timme och 13 minuter senare anlände jag återigen till vårat vackra hus. NU VAR DET JULAFTON PÅ RIKTIGT!!! Jag åt och jag åt, jag fick paket och jag åt och jag åt, och jag åt och jag åt und so weiter... Bajskorvarna idag har varit riktigt groteskt stora och de har kommit i dussintals grovt vackra avlånga ting, så jävla nöjd är jag!
Japp, där har ni det som senast har hänt i mitt fantastiska liv. Helt fantastiskt underbart är det.

På måndag ska vi vara tjejer, på riktigt, och åka o shoppa. Nicebajs.

Lina frågade mig för en stund sedan: "-Friiiiiidaaaaa!!! Ska vi typ, äh..kolla på typ..äh, Stallkompisar eller Livet enligt Rosa??!" Vilken mysig liten syster jag har va? Man kan ju tro att man nyss reste tillbaka sju år i tiden, men så är det, Lina är TÖNTIG (jag är nog värre)!!! Och ändå fyller vi 18 bast om ca ½ år! På min 18årsdag ska jag ta körkort och så ska jag göra en STOR fet tatuering över ryggen. Linas planer är att ta körkort och att bli vuxen, åka över till landet "Over there". Häftigt va! Systrarna Bigga Planer :D

Jag är trött & asocial nu,
så med det säger jag
Peace And Love

/Frida

min eftermiddag i bilder






Jag sitter i pyjamas fortfarande, klockan är 17.23 och jag är förskyld. Får väl snart dra på mig mjukis eller något som inte liknar ''hej jag har nyss vaknat''. Vem fasen klär upp sig innan man ska gå på bio? Such a pucko. Du sitter ju endå där i mörkret. Vissa kanske hoppas på att få ögonkontakt med drömprinsen 3 rader ner, I don't know. Den enda jag ska få ögonkontakt med idag är min näsduk och godispåsen, hehe. Nej då jag hoppas att det är någon på bion jag känner och kan byta några ord med, konstigt om det inte vore det. Har räknat, på en timme har jag nysit 12 gånger!  Hoppas det går över till nyår, känner mig allt annat än fräsch at the moment..

tired

Jag är på dåligt humör, förskyld och trött. Vad passar då inte bättre med bio ikväll?



julafton 2010


kusinvitamin och en halv Lina


brotha and sistaaah




en av morfars julklappar, nöjd gubbe, du är bäst :) Och min syster kan inte
stava till choklad..


finaste farmor & farfar


mormor leker cool


min babe


farmor!


årets julstjärna


christmas is over

Roligt att jag hade besökare igår trots att jag skrev att jag inte skulle uppdatera, så trevligt så :)
Hade en riktigt bra julafton igår, eftersom att vi gjort samma sak i 17 år nu kanske det blir segt vissa stunder men överlag är julafton alltid king. Trevligt att träffa kusinerna, de 2 jag har haha. Julafton blir ju alltid en liten reunion igen. Undra hur det blir om några år? När alla har skaffat småbarn och jag kanske befinner mig i en annan del av världen osv. Gillar traditioner, men skulle gärna se att julen firades på varmare breddgrader nästa år.

Hann ta en del fina bilder med min nya älskling igårkväll som dyker upp här senare :) Nu ska jag titta på någon bra film som går på TV, varför visar dom bara bra filmer under julen?   Tycker det är otroligt skönt att all julstress är över, det är mindre skönt att jag börjar och har blivit förskyld, suck..



You have no idea how much I really miss you



GOD JUL!!!

Imorgon när vi vaknar är det julafton, MYSIGT är enda ordet jag kan komma på! Jag tror inte jag bloggar något alls imorgon, det är trots allt bland dom bästa dagarna på hela året, förutom my birthday then. Så jag vill önska från mig till er alla, en riktigt god jul. Glöm förfan inte Kalle Anka klockan 3, gyllene klockslag!! Undra vad som händer detta året, alltid lika spännande ;)  Kram och PUSS på er. Glöm inte att dra av tomten skägget och göra era småsyskon/kusiner enormt besvikna när dom inser att tomten inte finns, att han egentligen är din pappa som skulle köpa tidningen. GOD JUL!!!!!!!!!!



vill pilla..

Min fina bror kom hem med min nya älskling tidigare ikväll, men som jag hade trott får jag vänta tills imorgon bitti. VADÅ VÄNTA? Jag är en person som hatar att vänta på något jag vill ha, det är fullt jävla omöjligt. Det får väl gå bara för det är julafton imorgon! Kan inte vänta tills jag får upptäcka min kamera, min nya ögonsten, guuud så underbart!! Ska försöka att inte vara för osocial imorgon och bara sitta o pilla på den. Julkänslan har kommit över mig nu, tydligen alla andra också enligt facebook. Ja vi vet att glögg och pepparkakor är gott. Roligt att folk har slått in de sista julklapparna, MEN jag drar dock inget större careface över bingolottos uppesittarkväll, faktiskt, sure det är mysigt visst!  Tycker det är mycket bättre att ha suttit och umgåtts med världens finaste familj och nu ligger jag i min säng och lyssnar på hiphop. Kanske byter ut mot min jul spellista på Spotify sen, men nä Shakiras Loca är för bra för det.



julförberedelser och julgranen är ''klädd''












Med dessa bilder kan vi konstatera att vi är grymt oseriösa, har den minsta granen genom tiderna och suger på att klä den. Känner mig som 5 år igen. GOD JUL!

dan före doppare dan

Jaha så är det julafton imorgon, kändes nyss som att vi fick sommarlov och inte jullov? Vart har denna hösten tagit vägen? Känns så skönt, vi har gjort det ''värsta'' under gymnasie tiden, enligt mig iaf. Nu har jag bara 3 terminer kvar, sen är det ut i livet som gäller. Och jag kan inte längta mer! Ska försöka ta tillvara på den sista skoltiden nu, trots att man vissa dagar bara vill spy på allt och alla, hehe. Glad att jag har fått världens bästa klass, kan inte vara mer nöjd.

FAN vad mycket folk det var på stan idag, alla kassarna var öppna på konsum osv. Tror jag och Frida stod i kö inne på presentverkstan i 1 timma. Tröga som vi är fattade vi inte att man skulle ta en nummer lapp, så vi stod i kö i 15 min innan vi förstod att man skulle ta en kö-lapp. Nummer 18 fick vi, så vara bara att försöka hålla tålamodet uppe. Höll på att svettas ihjäl där inne, min jacka är lite FÖR varm ibland, och stoppat med folk på det ville jag bara uuuuut. Nu är de sista julklapparna köpta, känns skönt. Slipper vi skämmas imorgon för att vi glömt någon, hahahah vore ju förjävla pinsamt!!

Nu håller min fina syster på att laga lunch till oss, eftersom att jag gick ut med Zorro imorse är hon tvungen.
Eva & Adam går på SF kanalen, aw nostalgi !!



Stockholm..

sista julklapparna!

Vaknade för en stund sen och ligger i soffan nu, tittar på film. Ska äta frukost nu med Frida sen ska vi gå upp till stan och handla dom sista julklapparna. Alltid ute i sista minuten!!  Lär väl frysa ihjäl innan vi kommit fram, så om jag inte bloggar förens senare så är det för att jag håller på att tina upp!




trött, så kommer mamma..

Inte gjort något vettigt hitills idag, känner att jag inte behöver det heller. Firade in lovet igår ju, så idag blir det ovanligt lugnt. Väntar på att Frida ska komma hem ifrån Växjö, skönt med sällskap. Hatar att vara ensamt barn ibland. Har kommit på en orsak till att jag tillbringar rätt mycket tid vid datorn, här pratar jag med alla mina vänner och delar med mig av mina dagar osv. Är van att alltid ha Frida att berätta allting för, nu förtiden när jag har några minuter över sätter jag mig här istället för att göra något annat, och det är ju rätt dumt endå. Bloggen tar en del tid, faktiskt. Mamma kom hem nu och hon TJATAR om dittan och dattan, snälla mamma jag är sjukt trött och sliten, jag orkar INTE. Tack :)  Hoppas Frida är på bra humör idag!  Nu ska jag titta på TV eller något.




221210





Glad och trött!

Frenchy's rockaway

En stor lunch är behövligt just nu!




Hade inte suttit fel med ribs ifrån frenchy's!

So raise your glass!!!!!!


Muffins bak, jag, kajsa, vixs


glad chey


Tack för hjälpen sötis! haha


redo för partey!


Kajsa, Sonja, Vixs


Jag, Eve


Vixs och jag


Jag och blondinbella ;)


Smize!!!!!!


Me, Martinaaa, Lollo


Josse, Jag, Paui


Eveeeeee


Underbaring


För jävla goa


Vixs goes wild, Martina love it


Robert Pattison på G




Vems rumpa är skönast?


Fjortis Paui<3


My heart will go on, anders bagge får ståfräs!


GALET!!


hehe..


svårt att hålla sig för skratt ;)







Tack för en underbart rolig kväll tjejer!!


dagen efter

Som rubriken lyder, tillåter mig själv att vara GRYMT trött idag, kanske lite huvudvärk och ont i fötterna. Men roligt hade jag igår! Ska traska upp till skolan om en timma för lite julfika/mys i klassrummet och avslutnings konsert efteråt eller vad man kallar det. Älskar skolavslutningar. Det betyder alltid starten på något nytt, början på lov och stämningen är på topp.
Nu ska jag äta frukost, tror jag. Försöka hitta min plattång som förmodligen är helt lost sen förfesten här igår!
PUSS.  Återkommer om några timmar med bilder sen igår, missa inte!



KOM HEM!!



Min älskade Mirran är fast i London. Tur att dom har sin lägenhet att vara i, tänk turister? Sitta på flygplatsen i flera dygn eller på ett hotell, inte veta om du kommer hem till julafton eller inte. Nej fyfan för att jobba på flygplats, bussar eller tåg vintertid. Mirran vi saknar dig!! Hoppas verkligen hon kommer hem till vår julklappslek på torsdag, men det ser mörkt ut på den fronten :/

dags att sova 00:55

Kom hem för en stund sen, kände att jag saknat min älskade blogg idag så var tvungen att kika in här. Haft en riktigt bra kväll, dansat röven av mig och haft det underbart med fina flickor!  Återkommer imorgon, nu ska jag SOVA. Bilder m.m dyker också upp. Kan tillägga att imorgon får vi JULLOV!!!!!!!!!!



inlove, hey bikbok!

Det kliar i fingrarna på mig.. är sååå nära på att beställa hem detta nedan. Jag kommer go crazy när jag och mina fina tjejer drar till älskade Göteborg i mellandagarna, tror även det blir en övernattning hos kusin då!  Avgudar klänningen, åh jag avlider snart...








Har blivit en liten nerd på blusar med volanger, så fint!!

such a beautiful disaster

Mitt pluggande går allt annat än framåt, har istället kollat på Step Up och ätit clementiner. Men äe nu måste jag sätta igång om jag vill somna ikväll med ett liiiite bra samvete iaf. Hoppas alla fina tjejer är taggade tills imorgon, hoppas bara mitt kära hem står kvar på onsdag morgon, men det vet man aldrig ;)  Ska ha lite förfest här hemma innan vi drar vidare på FEEEST! Party all night long!!!!!!!! Jullovet kan inte börja på bättre sätt enligt mig. Nu ska jag logga ut ifrån äckel facebook, varför fastnar man alltid där för? ÅH.  Nu ENGELSKA... heheh..



lina åhsberg and kristina huggins.. längdskillnad? att jag alltid ska vara kortast..

SATC

Ibland är det skönt att vara sjuk, blir tillfälle att titta på filmer vilket jag annars aldrig hinner med.




bloggkalender 11 - mina syskon

Vad ska jag säga om de här nötterna då? Kan ju börja med att berätta att dom har två väldigt speciella personligheter.

Börjar väl med min bror då. Han är 24 år, född 1986 och är min halvbror, vi har samma pappa. Fast jag ser han som min helbror eftersom han alltid bott mest hos oss, min mamma och han har en riktigt bra kontakt osv. Eftersom han är 7 år äldre än mig och Frida så har vi väl aldrig varit sådär jätte tighta. Han lekte hellre med sina kompisar när vi var yngre än med sina ''jobbiga småsyrror''. Men vi växte upp och blev äldre, även han. Kontakten har bara blivit bättre och bättre med åren. Han var en datanörd när han var i min ålder. Men nu är han en snygging som, enligt han själv, är en gud på att sälja abonnemang, TV apparater, datorer osv. Trots att han inte gick natur eller något på gymnasiet som många anses som ''bäst'' så har han klarat sig riktigt bra. Hans intressen? Emh ja fotboll (manchester united), hockey och att festa hårt, öl är hans last, typ. Och ja han bor i Skövde, som ligger ca 20 mil härifrån. Vilket gör att jag, som ensamt barn hemma saknar att ha någon att titta på sporten med, saknar att någon retar mig konstant. Saknar Arnold. Jag älskar min storebror mest av allt. Även om jag inte vill erkänna det tycker jag han är rätt cool och jag ser faktiskt upp till honom. Jag älskar att vara lillasyster, att veta att någon beskyddar mig och tar hand om mig om något skulle hända. Älskar dig Arnold, (internt skämt)


Så nu till min andra halva, min tvillingsyster och typ hela min värld. Frida Josefine Åhsberg. Att jag älskar henne precis mest av alla på hela jorden är mer än självklart. Vi har delat pappas pung, mammas mage, vi har delat allt som går att dela. Finns ingen jag är så sjukt jävla stolt över. Att jag är tvilling med en friidrotts gudinna känns otroligt bra. Men även om du hade varit tjock, lidit av extrem acne och varit grönhårig, det spelar ingen roll, jag älskar dig oavsett vad. Det är så svårt att förklara vilken kontakt och vilket band man har tvillingar emellan. Jag kan titta på henne och veta vad hon tänker på, jag kan känna om något har hänt, trots att hon är enda i Växjö. Älskar när vi får våra tvillingmoments, när vi säger exakt samma sak precis samtidigt, när vi avslutar varandras meningar, när vi börjar sjunga på exakt samma låt trots att ingen av oss hört låten på flera år. Det finns ingen som kan göra mig så arg, åh ibland har jag lust att göra kaos med henne ;) Men vilken lycka hon tillför i mitt liv, ni förstår säkert att om något händer henne, har jag inget liv mer. Det är helt underbart, vi säger när hon var med i finnkampen och i tidningar osv. Vem lyser av stolthet? Så fort någon nämner fridas namn eller frågar något om henne lyser hela jag upp. Är så stolt över henne, dina prestationer och dina framgångar. För fan vad du kämpar hårt varje dag, tränar skiten ur dig, pluggar, tvättar, diskar osv. Du är den finaste människan som finns. Jag kommer storgråta på ditt bröllop, jag kommer bli världens bästa moster till dina barn.  Det är också sjukt bra och skönt att vi inte är enäggstvillingar. Vi är knappt syskon lika, vi är 2 personer fast vi är 1. Det är du & jag. Fan jag älskar dig, ni vet när man älskar någon så mycket att man inte kan sätta rätta orden på det? SÅ är det. Jag vill höja dig till skyarna, skrika till hela världen att du är min syster. Att du är så vacker och underbar, din knäppa personlighet. Du är helt galen och knäpp. Du är du, den finaste på denna jord. Du är lycka.

Ni är lycka, jag älskar er mina styrkor!

















ny garderob?







Inte konstigt att alla mina kläder jämt är skrynkliga! Behöver en stor ny garderob, men bor bara hemma något år till så känns lite onödigt. Nu: frukost!

röda veckan.....

Har haft en otrolig mensvärk hela natten och den blir bara värre hela tiden, så aldrig att jag går runt i skolan hela dagen och sen stressar till jobbet för STÅ upp i 3 timmar och sortera. Har endå bara 2 lektioner idag.. Aldrig! Vill bara ligga i min pyjamas i soffan, i typ fosterställning och tycka synd om mig själv ;)  Ni killar som inte tror att det gör så ont? Har ni någonsin fått en pungspark!? DÅ vet ni hur det känns för oss stackars brudar! Haha. Hatar den röda veckan i månaden, den borde utrotas.
Ska försöka plugga lite idag, känns så waist att plugga på ett prov dagen innan vi får jullov. Nu börjar man slappna av, lovet börjar sätta sig i huvudet men nehe lärare tycker det är helt underbart att göra såhär, till och med Ola som annars är bäst. Nu ska jag traggla substantiverade adjektiv.. haha ni hör ju :o 
PUSS.



vill måla om mitt tak vitt, ser förjävligt ut!

bloggkalender - det här hade jag på mig idag

HAHAHA emh ja förvänta er ingen super outfit. Började dagen med nattlinne och sedan mjukis, jag har mens, är trött och allmänt lycklig. Då blir det mjukis, haha.



Laget som ÄLSKAR mjukis!!!!

kenza och tyra show

Ska titta på sista avsnittet av Kenza & Tyra Show NU:




Buhuh synd att det inte blir en till säsong :(

solbrännan tillbaka? JATACK





överlycklig

ååååååååååh jag är så glaaaaaaaaaaaaad. Fattar ni hur mycket jag kommer ÄLSKA min systemkamera? Fattar ni vilka fina bilder det kommer bli här på bloggen? Kommer bli min nya kärlek, kommer släpa med mig den JÄMT!!!!!!!!!!!!! Får dock vänta till julafton att få den. Det är en fördel att världens bästa bror jobbar på elgiganten och får lite rabatt på grejer, MUMS!  FAN vad glad jag äääää-ääär :D HEEEY MACCARRENA!


Har precis tittat klart på handbolls finalen, Sverige förlorade. Kändes som de inte hade mycket hopp eller gnistan att vilja vinna. Men vilket tufft match schema dom haft och vilken EM turnering de har gjort, bara att lyfta på hatten. Otroligt jävla bra :) Herrarna har en hel del att leva upp till om man säger så..

Mamma är iväg och lämnar Frida och Sebbe vid tåget och påvägen hem hämtar hon upp PIZZA! Jag har beställt en vesuvio med strips och sås, yummie!

Såhär kommer jag bli sen:







har förälskat mig i weheartit.com

WEEEEEEI :D




Imorgon blir jag ägare utav den här!!!!!!!!!

Sony DSLR A390

på tisdag kör vi brudar

Cause baby you're a firework
Come on show 'em what your worth
Make 'em go "Oh, oh, oh!"
As you shoot across the sky-y-y..


Why so serious?

So raise your glass if you are wrong,
In all the right ways,
All my underdogs,
We will never be never be anything but loud
And nitty gritty dirty little freaks
Won't you come on and come on and raise your glass,
Just come on and come on and raise your glass

DETTA GÄLLER PÅ TISDAG MINA BRUDAR:



plugg och tränings söndag

Goooodmorgon :)

Det enda, och ingenting annat jag ska göra idag är att plugga och träna. Vaknade för en stund sen, återigen av min älskade syster. Orkar inte röra mig ur sängen riktigt än så jag stannar här och börjar plugga istället. Går väl upp när mamma ropar att det är lunch ;)  Träning och FOTBOLL vid 5. Bästa som finns! Hoppas på jobbig träning idag, känner för att jobba hårt.

Nu har jag tagit ett beslut, äntligen. Känns befriande, kan börja leva igen. Idrott ska få en att må bra, inte tvärtom. Det blev inte som jag ville helt enkelt, det har tagit på min kropp och huvud. Finns annat jag kan göra i livet än att lägga ner så mycket tid och vardag för ''ingenting''. Har inte fått ut det jag ville, när jag vet att jag är så mycket bättre. Orkar inte va frustrerad längre, fyfan va skönt. Återkommer med mer information om detta!

Nu blir det ENGELSKA plugg för min del :)







weheartit.com

en julklapp kanske?

Blir sååååhäääääääär glad om jag får den :D Hoppas hoppas hoppas!!!!!!!!



sämst humor!

två snoppar skulle gå på bio, den ena sa: hoppas det är en erotisk film.. den andra: nej då får vi ju stå hela filmen..



ingen uppdatering idag

Gooodmorgon!


Vaknade av att min kääääära syster skrek, skrattade och höll på, fyfan jag är ingen morgon människa och vakna av att hon håller på är inte underbart kan jag säga. Försöker äta lite frukost men går inget vidare, ysch. Börjar iaf dagen på ett kanon sätt, The Hills och The City på MTV! Tjiho :)  Har match kl 3 hemma i Värnamo Sporthall. Ida kommer och hämtar mig runt kvart i 1. Så måste fixa saker nu. Vi hörs senare ikväll när jag kommit hem! PUSS.



vill vara liten igen


lina som liten och tlött!

Ibland önskar jag att jag kunde springa runt i bara blöjan, leka med Frida och att få ett litet sår på fingret var det värsta som kunde hända. Idag ser livet annorlunda ut :) Skulle vilja ställa mig i en tidsmaskin och vara osynlig, komma till år 95-96 och se mig själv som liten.

Haft en bra dag överlag, snö och jobb kan väl sammanfatta denna veckan. Fucking (cooling)fattar ni hur underbart det känns med sovmorgon lördag och söndag? Kan inte minnas senast jag hade det, känslan är underbar. Ska prata med lite trevligt folk på msn innan jag somnar. Match imorgon som gäller!!
Godnatt.
PUSS.

bloggkalender - min tro

Den är väl faktiskt ingenting att skriva någon roman om. Jag är inte troende, klart jag är kristen! Är ju döpt i kyrkan som alla svenskar, nästan iaf, går på bröllop i kyrkan osv och har går  i kyrkan under olika högtider ibland. Det blir inte ofta men ibland kan jag tycka det är riktigt trevligt och mysigt att besöka kyrkan. Det är så lungt och fridfullt. Känner att det här med religion är ett känsligt ämne, och något som skapar både krig och fred i världen. Alltid gjort och kommer förmodligen fortsätta så..
När jag säger att jag inte är troende menar jag att jag inte ber, går inte i kyrkan på söndagar, är inte med i någon förening inom kyrkan osv. Jag tror väl inte direkt på Gud eller högre makter, men kan ibland känna en slags välsignelse. Inte när det gäller mig själv, men historier man hört. Människor som klarat sig ur en livskris, ''änglavakt'' vid olyckor osv. Sådana tillfällen får mig att känna en slags av tro. Jag tycker det är oerhört fint och bra att troende människor kan vända sig till något/någon för att finna styrka och kraft. Själv kommer jag aldrig kunna se mig själv som en tjej som sitter och ber. Tror det beror på hur man växt upp, om ens föräldrar går regelbundet till kyrkan eller inte. Min tro kommer alltid att vara, rätt enkelt: att alltid tro på mig själv!  Jag tycker alla ska få ha sin egen tro, så länge inte religionen blir negativ gentemot andra människor, att problem skapas på grund av den. Gärna för mig att folk får ha sina rörelser osv, bara det leder till något positivt. Jag pratar sällan om såna här grejer, har inte heller många vänner som går i kyrkan regelbundet osv. Lämnar det här ämnet nu, tycker verkligen religion är ett intressant ämne, men det är inte något jag lever med i vardagen.



Storkyrkan Stockholm.

and they're home!!!






återkommer senare..


Här hade jag gärna tillbringat en varm sommarkväll med fina vänner.

Frida och Sebbe kommer ifrån Växjö vilken minut som helst, uppdaterar mer ikväll. Trött efter jobb och vill umgås med min älskade syster ikväll! Ha en bra fredag :)

fredag- dagens

Ralph Lauren, forever 21.









weheartit.com














LH - vilken röst!!




bloggkalender - ett ögonblick

Ett ögonblick kan innehålla så mycket, glädje och sorg, men för mig handlar det mest om en känsla som blåser över en. En känsla som innehåller alla möjliga känslor. På ett ögonblick kan ditt hjärta krossas, på ett ögonblick kan hela din värld förändras, positivt som negativt.

Kommer dela med mig av två ögonblick som har fastnat, två som betyder otroligt mycket för mig. Det första hände för lite mer än 1 månad sedan. Det var när jag lyfte med planet ifrån New York. Jag såg ut över hela Manhattan, världens mest fantastiska stad glittrade, lika mycket som mina ögon. Har aldrig känt en sådan övertygelse inom mig själv, en känsla som bara skrek ut '' jag är hemma, hit ska jag återvända '' Folk får säga vad dom vill. Det är ju många tjejers dröm att besöka N.Y eller bosätta sig där. Men efter att ha besökt landet där allt är möjligt 2 gånger nu är jag övertygad, det kommer vara mitt hem om några år. Iallafall för 1 år till att börja med. Känslan när jag satt där, högt svävandes över marken och såg ner över staden jag förälskat mig i utan att ha besökt den, ja känslan är svår att beskriva, den var överväldigande. Kanske är jag för djup? Men kände även hur stark jag är som person, att jag kommer och ska lyckas med mina drömmar och mål, ingenting kommer få mig att sluta att drömma och tänka framåt. En känsla av ensamhet varvat med stolthet och glädje. Att veta vad jag vill, att veta vad jag strävar efter.. Enligt mig handlar inte livet om att göra det alla andra eller samhället säger att du ska göra, det är mitt liv och mina drömmar. Livet går alltid upp och ner, men för mig kommer målet vara viktigt. Aldrig sluta kämpa!!


Ett annat ögonblick som alltid kommer vara med mig delar jag med många av mina nära vänner, jag pratar om Gothia Cup Invigningen 2008. När vi stod upp på stolarna, hela Ullevi var fullsatt av fotbollsälskande ungdomar ifrån hela världen, höll varandra i händerna och sjöng '' as we go on, we remember, all the times we had togheter, and as our live change, from whatever, we will still be, friends forever '' Det var något magiskt över den kvällen. Jag skrek rakt ut av glädje minns jag, vi skrek!! En hel vecka med fotboll framför oss, jag har aldrig, och kommer aldrig att spela i ett duktigare, bättre och roligare lag någonsin. Vi skrek och sjöng, med armarna om varandra, jag kände vilken glädje det fanns i luften. En känsla som kan beskrivas som underbar, en sån man bara upplever en gång. Vi älskar fotboll av hela våra hjärtan och vi hade/har så otroligt roligt tillsammans, och spelade en briljant fotboll! Den roligaste veckan jag haft i hela mitt liv, utan tvekan. Jag har varit med om många idrottshändelser, men denna slog allt. 52 tusen människor på Ullevi, alla sjöng samtidigt, alla skrek ut av glädje. Ni som var där, ni förstår vad jag menar. Ni som inte var, är det svårt att förklara.

Två ögonblick som betyder enormt. Två ögonblick som får mig lycklig :)






FÖR mycket snö


Victoria!<3

Som jag förväntat mig var det mycket att göra idag på ''jobbet''. Men timmarna går snabbt, kanske dels för att jag undviker att titta på klockan och för att det inte är så piss tråkigt trots allt. Har snott mammas godispåse, ligger uppe i soffan och tittar på finalen av Robinson. Min syster har gett mig dagens garv, det är hysteriskt roligt men är tyst för hennes skull, både jag och hennes stab av tränare vek sig av skratt iaf!!! HAHAHA ibland funderar jag på om dom inte förväxlade oss på sjukhuset?!  Har saknat min Eve idag i skolan. Alla har varit sega idag, en håltimma på 3 timmar och FÖR mycket snö. Tog evigheter för mig och mamma att skotta av bilen innan. Vintern är inte min grej..

Är otroligt taggad inför tisdag!!!
Låt bilderna tala :








seeeeg.tjej.com




Sitter på Jossans data så bilder lånade av henne :)


Haft en håltimma på ungefär 3 timmar men slutar strax, direkt till jobbet. TRÖTT!!
Hörs ikväll.
PUSS.

GO SVERIGE!!

Handboll varvat med plugg, det funkar.




it's all up to you



Gokväll! Kom precis hem ifrån jobbet, betydligt fler julkort idag och mer att sortera. Tar med mig joggingskorna imorgon, får så satans ont i ryggen av att stå upp i 3 timmar. Att jag aldrig fattat hur bra glosboken är innan? Tack söta Viccan som hjälpte mig med det! Känner att engelska pluggandet underlättar betydligt och känns inte fullt så jobbigt. Denna dagen har varit lååång, känns som jag varit vaken i en vecka. En timma har varit som 2 osv. Dagens höjdpunkt är LÄTT Bonde Söker Fruga!  Hoppas ni alla mår bra i kylan, bara jag som inte kan vänta till våren? Snackar skinnjackor, vita converse, söta toppar osv. Kan inte allt stickat i butikerna försvinna och FYLL PÅ MED VÅRMOOOODEEE, grr can't wait.


I’m ready for the pressure



I’m ready for the pressure
The drama and the pleasure
Got my whole life here in front of me
I’m taking over when I hit the streets

bloggkalender - min bästa vän

Vi är som ett gammalt gift par, hon känner mig mer än jag känner mig själv. Hon är min bästa vän, hon är Evelina Fanny Åqvist. Låt bilderna tala istället för att jag ska skriva en roman om hur mycket jag älskar henne. Min andra hälft!





















i'm here without you baby



Onsdag morgon återigen!  Om exakt en vecka idag, kommer vi mår som vi förtjänar och vakna med vetskapen om att det är LOOOOOOOOOV! Juuulen är hääääääääär o lyser friiid på jorden glääääädjen är stor. Nu skulle ni hört mina tonhöjningar! Eller heter det så, någon estet som skrattat åt en samhällare som mig nu? SORRY. Då vill jag fråga dig det här, vad är icing eller slashing i hockey? PRECIS. Haha.  Ska äta mina torra svettiga mackor, citat av linus johansson igår, och sedan bege mig mot skolan i snön. Uppdaterar mer på Turismen.


a place where I belong



Vill vara där och hos dig!


vi snackar innebandy



Träning!

mormor+fika

Suverän kombination när man kommer hem ifrån skolan och fryser!





tisdag morgon

Godmorgon!

Känns som en otroligt onödig skoldag today. Först samhäll, börjar 10.10! Efter det en håltimma på 3 timmar ungefär. Efter det studie besök med konferens-reception gruppen på hotellet. Träning som gäller ikväll, hoppas på en bra sådan. Black Eyed Peas spelas på MTV, aldrig fel med lite pepp musik på morgonen.

Hann med en dagens också, mitt naturliga hår för övrigt...





my kind of perfect



Avslutar dagen med en lite halvtöntig ballad. Godnatt och sovgott :)

bloggkalender - vad jag gjort idag?

Dags för nummer 6 då. Tove Styrkes white light moment får mig skit glad just nu!
Brukar väl inte beskriva mina dagar sådär speciellt detaljerat då de oftast inte är något att jubla över. Oj det lät emo men klart jag älskar mitt liv, men vardagen bara flyter på, och jag är glad, menar bara att jag inte lever som typ.. Maria ''MUUMS'' Montazami. Hahah på tal om henne, hur jävla skön är inte hon då? Underbar kvinna, MAX reklamerna kan få mig att asgarva!  Jag vaknade kvart i 8 och min första tanke va NOOOOO. Övervägde under någon minut om jag skulle kliva upp och traska upp till Gisleparken för att se årets Lucia framträdande, fast kände snabbt att sängen och 2 timmar längre sömn lockade betydligt mer. Fast näsa år, då ska jag fasiken se på Lucia. Så jag somnade alltså om, klev upp runt 10. Satte mig vid datorn, tittade på MTV som jag alltid gör på morgonen. Åt frukost/lunch i ett, eller BRUNCH som man säger om man tror att man är softistikerad, men det är inte jag så det uttrycket skippar jag. Hahhaha säg softistikerad flera gånger i rad!!!! Vem skrattar högt just nu? Vem började ''blablalblaalllaaa''  Jag klarade det 7 gånger i rad sen började jag säga diskmedel eller ja något liknande. Jag tyckte det var det roligaste som fanns när jag var liten, att säga kul snabbt hela tiden, att det sedan utvecklas till ett otroligt vedervärdigt smeknamn på det manliga könsorganet är en annan femma ;)

Jag kände att det var dags att klä på sig något vettigt, 20 min innan jag började. Hallelujah att jag bor så nära skolan, annars hade jag varit KING på att ''försova mig eller missa bussen''.  Hade en otroligt långtråkig samhällslektion, har fått för mig att min samhällslärare tvivlar på mina kunskaper. Jaja, efter den hade vi håltimma till tio över 2. Och vad tror ni inte händer när vi kommer till entreprenörslektionen? Tro fan inte att Lasse Rappe Basse Masse Fatte Ratte Matte, förlåt jag är trött. IALLAFAAALL så var han givetvis inte här idag, hade suttit i skolan alldelles för länge och väntat. Så det var bara att traska hem och sitta och titta på MTV tills klockan blev halv 4. Kom till jobbet, blev glad över att det inte alls var många julkort idag att sortera, stämpla osv. 2 och en halv timma gick snabbt, hade trevligt sällskap i form av Cristin!

Ikväll har jag bara ätit, legat i soffan med mamma framför TV:n och bara tagit det lungt! Hahah vad sägs om att skriva såhär mycket om vad jag gjort varje dag? Hm finns både för och nackdelar med det, förmodligen skulle bloggen bli betydligt roligare och livligare än vad den är nu, fler bilder och roligare saker att läsa. MEN, alltid detta MEN, det är såhär att mina vardagar oftast ser ungefär likadana ut, som jag nämnt typ tusen gånger. Ska försöka bättra mig lite, ibland finns tiden, viljan och orken där, ibland inte. Det lär ni märka! PUSS PÅ ER.




SVEA jackan..

Inte för att jag var först med bloggkalendern, men inte direkt sist heller, har inte sett speciellt många göra det. Men nu har ALLA börjat. Jaja tycker det är sjukt roligt att läsa iaf, får ju lite privat-info om folk helt gratis ;) Men äe hoppas inte alltför många börjar, det ska behålla sin charm! Som ett exempel som dök upp i huvudet just nu, ni vet SVEA jackorna? Jag ÄLSKAR dom, förra året ville jag verkligen ha en. Men I år är en SVEA jacka lika vanligt som ett par vita converse ungefär. Och det är synd, för i längden kanske det inte blir lika roligt att ha en jacka varannan tjej går runt med, det är verkligen synd, annars hade jag köpt en direkt. Men den är slut precis överallt, det är ett tecken på hur många som köpt jackan den senaste tiden..





show me love, show me life

Det var jätte lite att göra idag på jobbet om man jämför med förra året, men på onsdag-torsdag-fredag kommer det vara tusentals julkort. Ska jobba så många timmar jag kan i veckan, cash flow!! Har postnummer, a-post-b-post osv i huvudet, ska varva det med lite engelska nu en stund!



skoltrött



Sitter just nu i Oasen, har håltimma pga inställd svenska. Kan inte vår svenska och engelska lärare alltid vara i thailand? Hehe. Ska jobba direkt efter skolan, och enligt Posten har det aldrig skickats så mycket julkort som iår. YEEEEY!
Jobbar till 6 ungefär och sen ska jag hem och plugga på engelska provet som är nästa vecka. Bäst att börja i tid, typiskt mig att sitta sista kvällen och ha ångest för att jag inte började i tid. Jag tänker alltid ''äh jag ska bara.. gör det senare, nu börjar The Hills, gör det imorgon''   Har otroligt tråkigt och börjar känna mig skoltrött, skolmiljöööön är jag trött på just för idag. Samma dag ut och dag in.

sovaaaaa

Utmattad.. Ett stort jävla underbart GODNATT :D




mitt överkast är LEGEND..

bloggkalender- vad är kärlek?

Som ni säkert märkt kommer jag inte ha tid till att skriva ''bloggkalendern'' varje dag. Så tar det lite när jag är skrivsugen och har tiden till det. Så här kommer nummer 5:


Ibland har jag funderat på om jag över huvudtaget vet vad det är. Jag har haft 2 rätt korta förhållanden på några månader vardera. Första i 9:an och andra i våras. Jag har fått för mig att jag inte vet vad kärlek är, för att jag aldrig varit med om det på RIKTIGT. Jag har gillat/tyckt om RIKTIGT mycket, men det har inte övergått i äkta kärlek. Detta är svårt att prata om för mig, och jag vill inte att en speciell person, som betyder riktigt mycket för mig, tar illa upp om han läser detta. Men ja vad är äkta kärlek för mig då? Det är när en annan människa får en att må så bra en människa bara kan, lycka liksom. Jag kan inte ta emot känslor ifrån någon jag inte kan vara mig själv med. Att vara sig själv är bland det viktigaste i ett förhållande. Du kan inte bara ta i ett förhållande och du kan inte bara vara den som ger. Man måste ligga på en jämn nivå. Alla förhållanden har problem. Det är otroligt viktigt för mig att man kan lita på varandra hundra procent, om det är rätt finns inget tvivel och inga större frågetecken. Alla vill ha någon att älska, någon som tycker du är den vackraste som finns. En person som får dig att vilja flyga, någon som får dig att le och dina kinder att rodna. Det är svårt med kärleken. Att man bara vill vara med den här personen hela tiden, att man blir varm i hela kroppen. Men det finns så mycket åsikter och tankar om kärlek, hur den ska vara och varför. Det viktigste tror jag är att lyssna till DITT hjärta. Du vet när det känns rätt, he's the one. Att kunna vara sig själv och känna att man LEVER tillsammans. Men för mig är egentid och att umgås med mina vänner otroligt viktigt. Okej att man har träffat den rätta och är super kär osv, men att släppa allt du haft innan för kärlekens skull är ja.. helt enkelt inte ett smart val. Man ska vara ETT, men samtidigt 2. Kärlek kan vara så mycket och ha så olika betydelse från person till person. Vad är det första man tänker på när man hör ordet kärlek? De flesta tänker på en partner. Att älska och bli älskad tillbaka är det viktigast, men är det verkligen så viktigt att uppleva kärlek med ens partner? Räcker inte kärleken från ens familj och vänner? För att kunna svara på den frågan måste man ha varit kär, endast då kan man börja spekulera. Man kan säga att kärlek har många ansikten, frågan är bara hur man ska lyckas välja rätt. Lycka, man fyllas av en varm och glädjande känsla. Man börjar se på allt ur en mycket positiv synvinkel.
Förälskelse, det kittlar i kroppen och allt blir fel i närheten av personen. Man vill våga, men kan inte. Man blottar hela sin själ och det finns inga gränser för vad man kan göra.

Gossip Girl

Efter en hel dag i buss, match där det blev vinst med 5-3 och flera timmar nere på fotbollen bänkar jag mig i soffan för gossip girl! Tycker att jag förtjänar det efter en galen helg :)






fotboll kan vara orättvist..

SÅ JÄVLA SURT.. Straffar borde förbjudas inom fotboll, orättvist är ordet. Vi vann vår grupp lätt, 10-1 i målskillnad och 9 poäng av 9 möjliga. Hade 2 timmar till nästa match, det var vinna eller försvinna. Vi hade ledningen med 2-1 och efter miss i vårt försvar gjorde dom 2-2 när det var 20 sek kvar. Därefter en lååång straffläggning, otur.. Känner mig som en tjurig jävla barnunge, uuuuuuuuuuusch. Jaja sånt är livet, spelmässigt var vi överlägsna, men resultatet som räknas. FUCK.

Ska snart ut till Eskilstorp och kommer hem ikväll. Bloggar mer då, INTE på humör..
PUSS.



vill haaaa























H&M BABY!!!

vinst

VINST med 7-3, grymt bra. Värnamo IK!!!

Min säng har aldrig varit skönare, klockan är för mycket, borde egentligen inte sitta här och skriva. Väckarklockan är ställd på 06.45.. Kommer inte uppdatera alls imorgon, kanske blir först på söndag eftermiddag. Läs i tidigare inlägg om vad som händer, om ni inte vet, och såååå gärna vill veta :)  Haha. Nu tar vi nya tag, fotboll fotboll fotboll!

Ha en BRA helg, ta vara på den!





jag siktar mot toppen


fullt ös medvetslös?

För första gången på ett bra tag förstår jag matten vi håller på med nu, känns underbart. Har idrott om en liten stund, box står på schemat! EVELINA ÅQVIST IS GOING DOWN.. mohaha. Fast har ju som sagt match i Husqvarna ikväll så det blir ingen större ansträngning ifrån min sida, kan ju inte komma trött till matchen för att jag tog i för mycket på idrotten, nehe!
Ida kommer och hämtar mig runt 6, vi åker direkt till Jönköping. Blir en riktig omväg om vi ska åka till Värnamo först, närmare här hemifrån. Har en riktigt tuff helg framför mig med matcher matcher matcher matcher. Kvällens match blir förmodligen jämn, de har samma poäng som oss i tabellen tror jag, men har en känsla att vi tar dom! Men bara om vi spelar vårt spel. Kommer komma hem runt halv 12 inatt, imorgon har vi samling nere på GIS tjugo i 8 och sen är det fotbollscup hela långa dagen som gäller. På kvällen ska jag och familjen ut till Eskilstorp, åka fyrhjuling och äta julmat med vänner till familjen. Vårt ''gäng'' är klockrent! Ska bli mysigt att träffa mina små ''kusiner'' Emil och Anton igen, var ett tag sen. Blir buuuuus!
Sovmorgon denna helgen kan jag ju bara glömma, på söndag har vi samling i Värnamo kvart över 8, borta match i Växjö vid 11. Så har knappt tid att ens gå på toaletten i helgen, mjölksyran kommer spruta i benen sista perioden på söndag. Får se om jag orkar ta mig upp ur sängen på måndag, sovmorgonen där kommer vara ljuvlig! Men äh vafan jag ska inte klaga, har ju valt att hålla på med 2 idrotter, för jag tycker det är grymt roligt, man kan satsa på båda, handlar om prioriteringar och vilja. Later!



the bitch is coming home tonight =D

tyska.....

TYSKA 2 TIMMAR EN FREDAGSMORGON!!!!! KAN INTE BLI BÄTTRE..

Har precis ätit upp min frukost och måste börja skynda mig nu, tror vi skulle titta på mycket film idag och drar en suck av lättnad över det. Jag kommer gråta av glädje min sista tyska lektion EVER sen i juni. Asså tänk er.. NO MOOORE DEUTSCH! Tanken är mer än underbar, mjaaaaaaaau. Nähe nu väntar skolan. Bloggar i eftermiddag!
PUSS. Ha en bra fredag hörrni :-)


långt hår hade jag en gång i tiden..



BILDBOMB!

Ifrån alla olika tillfällen och år!



har ni sett två så coola brudar förrut?


Troget fan!


Futsal SM mot IFK Göteborg


Mormor, Mamma


lycklig över sommarlov



Gothia Cup 08


en dag som väcker minnen med lina och fanny


världens finaste


inga ord..


gisledagarna


känner inte henne..


även jag har varit en liten fis!


världens finaste syskon


Gislaveds Lucia


innan vi körde över jönköpings lag


Gisledagarna, min tjej!


Thailand


hahahha inte seriösa någonstans ;)


Serieseger!!!!


Inspark


nollning


sommarkvällar..


Gisledagarna


Spex!


femkamp med laget i Halmstad

you have to admit

"You have to admit who are you before you can change and start to believe in what you can become"



dagens bloggkalender - mina föräldrar

Vad ska jag säga om mina föräldrar då mer än att dom är mitt allt. För er som har minst en hjärncell så förstår ni att de också har tillverkat mig och Frida. Det skulle egentligen komma ut ett stolpskott, ut ploppade 2 st. Lika bra att köra på tyckte mina föräldrar ;) Haha. Nej men ärligt talat så kan man inte önska sig bättre föräldrar. Mamma har varit en av mina bästa vänner, hon har alltid funnits där som en klippa, hon har varit med mig, min första skoldag och under allt viktigt jag gjort. Finns ingen som stöttar mig så mycket som mami gör, och det är totalt omöjligt att dölja något för henne. Det är också omöjligt att se att vi inte är mor och dotter, jag var en kopia av henne när jag var liten. Blonda och korta. Jag har mammas tår och tror jag har fått precis allt ifrån henne, fast ifrån pappa har jag fått all idrott jag har inom mig. Det är enkelt att bråka med mamma, kommer knappt ihåg sist vi tjaffsade. Eftersom vi är så sjukt lika går vi alltid så bra ihop. Jag älskar henne för allt hon gör för mig, hela tiden. Ibland tror jag man glömmer av hur mycket ens föräldrar egentligen gör för en, mamma ställer upp för mig i vårt och torrt. Jag skäms inte för någonting inför henne, och det är otroligt skönt att kunna prata med mamma om allting. Klart man älskar sin mamma, men vi är 2 kopior av varandra!
Och så till pappa, åh min underbara pappa. Direkt när jag tänker på min pappa tänker jag ''lekfull, rolig, bestämd stor och stark '' Fan min pappa är min hjälte, även om vi har haft våra perioder den senaste tiden har vi en otroligt bra kontakt. Jag är inte en typisk dotter i hans ögon, det vet jag. Redan när jag var några år satt jag och tittade på fotbolls, hockey och innebandy matcher. Jag har varit lite av en son kan jag tänka mig, pappa har lärt mig så mycket i livet. Så himla klok är han och jag älskar honom något sjukt. Klart mina föräldrar stöttar mig precis lika mycket men pappas stöd är det som betyder riktigt mycket i de flesta lägen, spelar ingen roll vem jag är som person, hur jag ser ut utan pappa skulle gå genom eld och vatten för sina barn. Vi är hans allt. Jag älskar att vara busa med honom, ni ska bara veta hur olydiga vi varit genom åren ;) Vet inte riktigt hur jag ska förklara pappa Anders, he's my hero helt enkelt!

Tror det är viktigt att visa sina föräldrar att man älskar dom, att man uppskattar deras lööwe.





underbar dröm inatt..

Godmorgon! Hade en helt underbar dröm inatt! Jag kom hem ifrån skolan och mamma sa '' Lina jag har hittat en jätte billig resa för hela familjen, vi flyger ifrån Köpenhamn imorgon eftermiddag så du kan gå upp på ditt rum och börja packa, vi ska till Thailand '' .   Samtidigt hade hon en sån där TV-reklams röst ni vet? Hade mer än gärna firat jul i underbara thailand, åh I wanna go baaack. Sitter vid köksbordet och försöker äta frukost, en risi frutti slinker ner rätt bra. Gah frukost är ingen höjdare, inte såhär tidigt på morgonen. Trots att jag har tyska första lektionen som är d-ö-d-e-n så ser skoldagen ut att bli slapp och skön, en håltimma på ca 2 timmar tackar man inte nej till! Kunde inte sova inatt så påsarna under mina ögon är huge! Nu ska jag borsta tänderna och göra det man alltid gör på morgonen.. Dagens bloggkalender kommer senare idag.


för dig ska jag göra det tusen gånger om..

Imorgon får ni dagens bloggkalender: Dag 03 – Mina föräldrar

Men nu väntar kudden på mig, snacka om att jag är trött! Imorgon är det en helt vanlig torsdag, träning och skola. Inget annat speciellt spännande som händer faktiskt. Godnatt på er :) Sovgott!


jobbig dag!

Efter en jobbig dag med svåra beslut ska jag sova. Jag hatar att man inte kan styra sina egna känslor, usch fyfan. Men jag är trött på min egna bitterhet för idag, så den slänger jag åt sidan imorgon när jag vaknar. Vill inte att denna känslan ska komma över mig igen, aldrig någonsin. Har så mycket jag skulle vilja skrika ut, skriva här och bara få ur mig på något sätt. Vill att känslan ska rinna av mig NU, att något ska släppas ifrån mina axlar. Att precis hela Sverige kan läsa detta, att massa människor på skolan har fått intrycket ifrån dagens inlägg att lilla jag är en bitterfitta är INTE SANT. Ibland går inte livet eller kärleken som man vill, då är det faktiskt okej att vara lite nere för en stund. Har tillåtit mig själv att vara det idag, som ni fina bloggläsare har fått dokumentera. Hoppas detta har lett till hysteri och att alla står upp och viftar med sina CARE-flags? Men jag hoppas att till och med Barack Obama har dåliga dagar, det går inte att alltid vara på topp. Och eftersom detta är min blogg, liinasofias, får ni därför lyssna på allt bra och säkert ibland rätt dåligt jag har att säga. Men hoppas innerligt för er skull att jag ofta bara har bra saker att berätta för er. För det är ytterst sällan jag har sådana här dagar, jag är en glad brutta som älskar livet. Imorgon tar jag nya tag, nya andetag, nytt mod.


ingen favorit idag..

Just nu vill jag bara gå hem och lägga mig i min säng och dra något gammalt över mig. Avis på min syster som skrev ett sms igår '' har precis handlat i Gamla Stan och shoppat på drottninggatan ''  Fuck her. Jag vill också vara i Stockholm. Har ingen som helst aning om vad jag ska köpa i julklapp till mina föräldrar. Hur roligt är det att få en blomkruka och kalsonger?
Historia brukar vara roligt men inte idag, önskar jag kunde knäppa med fingrarna och wipps så är jag i Florida.
Hoppas skoldagen går fort, vill träffa mina fina. Eve kallar mig bitterfitta idag, haha kanske jag är men har en anledning till det. Vore värre om jag inte hade det :)  Varför kan man inte styra sina känslor så som man vill? Varför måste man aldrig veta vad man vill? Varför måste mina känslor pendla upp och ner som höjdskräcken på Liseberg? Jag är ingen favorit hos mig själv idag..



härliga människor, vi ses nästa höst!



jordbävning och tomat



Godmorgon!!!

Har precis gjort en turism redovisning, och jag som hatar att stå inför massa folk o prata. Men nu var det bara fina tjejer i ifrån klassen och parrarell, så det gick brrraa. Fast det är något jag börjar bli bättre på, för några år sen blev mitt ansikte färgen av en tomat och mina händer som en jordbävning. Men allt kommer med åren har jag märkt. Börjar faktiskt tycka det är helt okej att prata inför folk! Låg uppe sent och smsade igår, fan ibland funderar jag på att stänga av mobilen, fast då vaknar jag inte på morgonen sen. Börjar skapa en ovana, jag MÅSTE smsa innan jag ska sova. Måste försöka bryta den. Är träningsledig idag och det jublar jag över, har matte efter skolan, efter det umgås med mina bästa vänner. Vi har inte hunnit ses på ett bra tag nu, och det suger stenhårt. Kommer behövligt, behöver få ut allt som ligger och skaver inom mig. Jag hatar mina känslor just nu, men jag kan inte hjälpa det. Hur mycket ska jag egentligen försöka? Jag vill så, jag vill jag vill jag vill, men det finns inte där, så som jag vill att det ska..


I’m so sick of being so serious

It’s about damn time to live it up
I’m so sick of being so serious
It’s making my brain delirious!
I’m just talkin’ truth



omotiverad

Känner mig omotiverad och inte alls sugen på att åka o träna idag. 4 mil dit, 4 tillbaka. Vill helst bara ligga hemma i soffan och slappa. Har ont i huvudet, mamma hade varit förbi optikern idag och mina glasögon kommer imorgon eller på torsdag.
Måste snart börja göra mig iordning, hoppas träningen går SNABBT. Längtar till helgen och kommande helger. Tomte ser ut att bli FINT! Jullovet kommer inte sitta helt fel det heller. Hade gärna tränat fotboll idag istället, cykla den lilla biten ner till GIS istället för 4 mil i en bil på vinterväg. Men jag ska köra idag, får väl se om min sista stund är kommen eller inte. Haha nejdå jag är en safe driver, promise. Lika bra att bita ihop och göra det bästa av kvällen. Ingen negativitet här inte.. Men ibland finns inte viljan där bara, jag älskar innebandy, fast inte idag, men på torsdag och fredag gör jag det. Ett måste!

Hörs ikväll :)




Ni fyller mig med glädje.

dagens klädsel




ett år av längtan



1 år..

sovmorgon!

Godmorgon :)

Blir ett snabbt inlägg jag måste skynda miiiig. Börjar som vanligt 10.10 på tisdagar och det är helt underbart. Idag blir det slapp skoldag förhoppningsvis. Samhäll, som jag tycker är skit roligt. Tror vi skulle få besök av en svensk kille som bott i Nordkorea, sydkorea(?). Iaf ett av världens mest stängda länder och med tanke på turbulensen där borta den senaste tiden ska han berätta om sin tid där, riktigt intressant för en samhällare som jag ;)  Vid 1 ska vi titta på dansuppvisning. Många i vår kära klass är med, de har dans 2 dagar i veckan på schemat och ska visa upp sig idag. Hoppas ni inte snubblar eller liknande, nej då ni är grymma allihopa. Ha en fin dag, hörs senare! Tisdag idag, det betyder träning..


NY DROG!!!!!

FYFAAAAAAAAAA VA BRAAAAAAAAAAA JAG DÖR. Där lät jag som en skrikande fjortis men gaaad damn, har ju bara lust att skaka röv eller ut och träna. Trots att Rihanna är min favorit och att han var ett svin mot henne så är han grym endå.

Är det bara jag som skulle vilja se dem göra en låt tillsammans?

Ni får mina 3 favorit låtar just nu.
















fläta

Tycker det är sjukt fint, inbakad fläta i luggen! Om du inte orkar platta den, ha en dålig dag eller vill vara fin så passar flätan perfekt. Finns inte ett tillfälle då den INTE funkar!

Att jag inte kan göra en på mig själv suger ju, måååste lära mig. Får träna på det haha :) Ber mina kära vänner att göra hela tiden.

(nej mitt hår är inte fettigt eller mörkblont, bilden gör inte rättvisa)





VIK:s maskot





Det var min tur denna matchen att ha hand om matchställen, tvätta, vika ihop allt osv. Min katt, han rockar, ville också hjälpa till!

vi försökte iallafall..

Dagens kategori i bloggkalendern är ''min första kärlek''. Men vet inte riktigt vad jag ska skriva om det, vet knappt vad det finns att säga. Iaf så vet den personen, det är ju det viktigaste, att vi två vet. Du skulle titta in senare på min blogg och läsa, nyfikna jävel :) Och jag LOVAR att aldrig mer hoppa över bloggkalendern, på hedersord! Tumme på den, härligt.

Har tillbringat hela min dag i Falkenberg, och det gick väl typ.. förjävligt. Vill inte ens tänka på det, vi gjorde väl så gott vi kunde om man säger så. Många av tjejerna gjorde det bra för att aldrig ha spelat innebandy innan. Sen att vi mötte tjejer som spelar i div 2, som jag, och en av tjejerna spelar i Pixbo Wallenstam= Elitserien. Att hon va grym fattar ni nog.

Ska fortsätta titta på Marie Antionette som jag inte hann se klart igår.

Uppdaterar efter :)


godnatt!

You never know unless you try, you'll only regret sitting wondering why..


Med de otroligt kloka orden säger jag godnatt! Imorgon är det återigen måndag, vart fan tar tiden vägen? Det går för snabbt, men samtidigt gillar jag det. It means that we're one step closer to the futuuuure! Veckan som kommer är fullspäckad. Imorgon falkenberg hela dagen för SM med skollaget(innebandy), tisdag träning, onsdag skola och mys :*, torsdag träning, fredag borta match i Husqvarna med start 20.00, lördag fotbollscup och Eskilstorp på kvällen, söndag fotbollscup. Hell yeah. Det ska nog gå fiiint, vältränad blir jag ju iaf, kan inte säga annat ;)
Hoppas ni haft en bra helg! PUSS.

marie antionette

Kvällen kommer jag tillbringa i soffan och titta på :




fotbollsträning på G

God eftermiddag :)

Har legat och tittat på The Ana Gina Show enda sen jag vaknade typ, hahah så sjukt rolig tjej!
Har fotbollsträning om en halv timma så dags att byta om nu, skulle egentligen tittat på Marie Antionette men hinner inte det så får se den ikväll istället. Imorgon är det dags för SKOl-SM-Innebandy i Falkenberg, ska faktiskt bli rätt roligt! Så är borta hela dagen och sen på kvällen ska jag iväg en stund :*   Men nu är det soccer som gäller för någon timma, underbart.




lunch dax

Eftersom jag är hemma själv idag ska jag göra min egen lunch, fan så gött. Vara så äcklig bara jag kan ;)



frukosten på kryssningen, orgasm!

dag 1 - om mig

Ja börjar bloggkalendern med detta ämnet. Och säger direkt öumh? Inte något jag brukar prata om alltför mycket faktiskt. Försöker istället komma på vad ni som känner mig skulle säga. Att jag är snäll är nog det första folk nämner, och enligt mig oftast för snäll. Jag har svårt att säga nej, fast senaste tiden har jag ändrat på det och försöker hela tiden tänka på mig själv. Sa JA till allting förrut, till saker jag inte ens ville göra eller med människor jag inte kände mig bekväm med. Kanske hade det med ålder att göra? Nu vet jag ju bättre. Så ja, vem är jag då? Snäll som fan, nästan alltid glad och ALDRIG otrevlig. Bara mot min syster och ibland mina föräldrar, haha. Detta var svårt att skriva om! Men jag är nog rätt naiv av mig. Om jag fått en ide eller vill något vill jag göra det NU NU NU. Tänker oftast inte efter förens efteråt.
Och som alla säkert märkt och vet, har jag stora drömmar i livet. Efter studenten ska jag flytta till ett land jag förälskat mig i, oavsett vad alla andra säger. Pendlar mellan om jag vill vara aupair eller plugga. När jag kommer hem till Sverige igen, eller tja det får vi ju se hur det blir, man vet aldrig vart livet för dig, vilka människor du träffar. Men om jag nu gör det så är det inte här jag vill bosätta mig och bygga upp ett liv. Jag känner att jag hör hemma i en storstad. Ni vet när man får den där känslan av frihet, lycka och ''fan jag är hemma''? SÅ känner jag mig i Stockholm och Göteborg. Kanske beror det på att jag har tröttnat något otroligt på stället jag bor. ALLA känner alla, alla pratar om alla. Det går rykten hit och dit. Givetvis gör det väl det i stora städer också men det känner jag inte av att folk dömmer människor på samma sätt som här. Och det är jag pissed off på. Jag som person är väldigt öppen för nya personer och nya omgivningar. Jag skiter i om personen är blå, grön har rosa hår eller blont hår. Jag har ofta funderat över hur folk som inte känner mig uppfattar mig? Jag tror att en del tycker jag ser snäll ut och verkar glad, en tjej som älskar sina vänner. En del kanske tror jag att jag är ''snobbig'', tråkig och ''hon som bara håller på med idrott''. Det vet jag inte och det hoppas jag inte folk gör. Jag har hört några enstaka gånger att jag ser SUR ut.. Det vet jag exakt vad det beror på, mitt ansiktsuttryck blir så när jag TÄNKER. När jag är i min egen värld försvinner mina miner helt i ansiktet och det blir liksom, noll. Det är en sak som inte stämmer, jag är sällan sur, isåfall går det inte ut över mina vänner. Jag älskar dem högt, gör allt för dem.
Jag är en person som behöver mycket ''egentid''. Jag klarar inte av att träffa vänner varje dag, plugga, träna osv. Det blir för mycket, jag älskar att vara ensam. Älskar att bara släppa alla andras problem och skitsnack, som jag ofta blir involved i även om jag vill eller inte, och bara koncentrera mig på MIG SJÄLV. Tänka igenom vad jag egentligen vill, försöka få ny energi och skita i allt det där i vardagen som stör mig. Det är mycket energi jag slösar på onödiga saker som inte ens gäller mig ska ni veta. Så de dagar jag inte har träning, plugg osv älskar jag att bara ligga framför TV:n. Jag blir väldigt lätt stressad, känner att jag är stressad i princip hela tiden, så därför älskar jag att göra just ingenting.
En till sak, jag tycker själv att jag är en jävligt glad och härlig tjej. Jag älskar livet! Idrott är min passion i livet. Om man vill komma nära mig i livet får man en omtänksam tjej som tar hand om dig. HAHA detta lät som en kontaktannons!

Vet inte om jag avslöjat för mycket nu, jag har iallafall försökt dela med mig av mig själv. Like it or not, sanningen är att jag drar inget större careface om ni inte gör det. Det viktigaste i livet är kärlek och vänskap. Den får man genom att vara ÄKTA.



frihet!

bloggkalender

Jag ska göra som en del andra bloggare. Verkar sjukt roligt, samtidigt roligt att läsa om. Bra att ha en fast punkt att skriva om, då inspirationen inte alltid är på topp. Även om jag börjar sent så ska jag skriva om ett ämne varje dag. Med start imorgon!


Dag 01 – Om mig


Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Mitt hem

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – Det här ska jag bli när jag blir stor

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Kissie i parken!

Alla som bor i Gislaved vet säkert redan att Kissie är i Gisleparken ikväll. Säkert inte för många som drar något större careface över detta, knappt jag heller. Men lite roligt är det endå, fattar inte ens vad hon gör här? Hade varit ja vad ska jag säga.. intressant.. att se henne ikväll. Hoppas hon skämmer ut sig, haha. Lär få höra en och annan historia på måndag i skolan. Ska bli roligt att se vad hon skriver om vår ''kära'' stad på sin blogg sen..

Med ett något ointressant inlägg säger jag godnatt! :)



VOFF!!


dissa chillferren!

Har inte varit hemma alls idag nästan, därför har ni inte hört av mig förens nu här. Vaknade halv 12, en timma senare kom Ida och hämtade mig. Samling halv 2 och matchstart vid 3. Under hela min innebandy karriär har jag aldrig spelat en match där ett lag reducerat ifrån ett 6-1 underläge. Matchen slutade 7-6 till Hovshaga. Vi gör inte våran bästa match som ni säkert förstår men köööttaaaaaaaa sista perioden, så jävla härligt trots förlust :D När vi möter dom borta stannar jag förmodligen kvar i Växjö den helgen hos Frida, myspys.

Mamma och Pappa släppte av mig hos Lina när vi kom till Gislaved. Har tillbringat hela min kväll med henne och Sonja. Vad vi har gjort? Vi satt vid Linas köksbord mellan 7 och 11, pratade och Lina pluggade. Älskar såna här kvällar, bara sitta ett par kompisar och UMGÅS och ha roligt. Det behövs inte alkohol, killar eller fest för att ha det. Snarare tvärtom! Lovely. Bara brist på osäkerhet om man måste ta till de sakerna för att kunna ha roligt. Måste man ha ''tjejkväll'' och bara sitta o dricka tillsammans för att sedan lägga ut bilder på facebook ''chillferre'' ,haha riktigt coolt måste jag säga.. Visst någongång ibland, tycker jag själv är skit roligt, men varje helg? Något jag aldrig förstått, tur att mina vänner inte förstår det heller, kloka tjejer :)

Nu ska jag sova, imorgon vet jag inte vad som händer förutom träning. Känner bara för att vara hemma och inte göra någonting alls!

Jag saknar 3 fina på S: Stockholm, Stephanie, Sommaren.






trevlig fredagskväll

Kom precis hem och halvsover i sängen, haft en rolig men framför allt mysig kväll! Ska sova strax, imorgon är det hemma match som gäller, börja tagga redan nu. Skriver mer imorgon! PUSS.



har jag inte härliga vänner?

morgontrött..

Trött chey.com



hur trött var jag innan?

Ligger i min säng och funderar på att sova, vore rätt gött endå. Fast tanken på att jag har dubbel lektion i tyska imon på morgonen får mig att inte vilja sova alls. Tyska och matte är det värsta jag vet, ångest framkallande ämnen, varför finns dom? Men tanken på att det är fredag imorgon slår det mesta, ser ut att bli en riktigt trevlig sådan också!

Nu är jag sådär trött att jag har glömt bort hur trött jag egentligen är, alltså hur trött jag var innan jag blev såhär trött, för såhär trött som jag är nu går det inte att vara, hur trött var jag innan jag blev såhär trött? Ni vet?


en speciell dag..












skolan idag i bilder :)

Bli inte rädda nu.. det är bara jag och mina fina vänner som jag tycker otroligt mycket om! HAHAH

























opera lektion?

Slutade vid 1 igår och tog en buss till Jönköping en kvart senare. Så halvsprang ner till stationen och mina fötter förfrös i kylan. Asså det är verkligen ruggigt kallt ute, funderar om vi är på antarktis? Gick till Jennys skola, Per Brahe gymnasiet som ligger inne i stan. FAN va mysig och fin skola, gammal och fina byggnader. Jenny kom efter hennes lektion och vi mötte upp Chris och hans vänner. Vi gymmade en stund, eller jag och jenny tittade på, haha. Vi tröttnade snabbt på att sitta där och titta så, fotbollsnerds som vi är, gick upp en trappa till deras gymnastik sal. Vi spelade fotboll, innebandy och basket. Fast jenny blev snabbt ägd av Abbi, konstigt? När vi varit där en stund duschade vi och gick o satte oss på Klara's någon timma och snackade. Hade en riktigt trevlig dag, roligt att lära känna nytt folk. Stadsbor är så mycket öppnare än här hemma, märker stor skillnad direkt. Tack för en rolig dag Jenny och ni killar :)

Kom hem rätt sent och jag lämnade kvar datorn i skolan över natten för jag orkade inte släpa på den igår. Därför dålig uppdatering. Sitter på entreprenören nu och skrattar. E lektionerna är nog dom mest oseriösa och töntigaste jag har på schemat, I like it. HAHAHA stolpskott hela högen!!!

Har träning ikväll och slutar halv 4. Får se om jag hinner blogga när jag kommer hem eller ikväll. Ska försöka!

Just nu sitter Lina S och sjunger opera till youtube. Udda tjej?

Ska även hälsa till er mina fina läsare ifrån min homie Rinor Musliu. Han hälsar att han älskar mig och att jag är bäst.



RSS 2.0