guten nacht

Weeei jag får förhoppningsvis mina glasögon i nästa vecka, det blev ett par riktigt snygga ifrån Replay som jag trivs i. Måste bara vänja mig vid att ha glasögon sen, vilket säkert kan ta ett tag. Träningen idag var rolig och jobbig, sånt jag älskar! Likaså känslan nu efteråt. Sitter på min säng at the moment och ska nog sova snart.

Förresten.. tar bussen till Jönköping imorgon efte skolan, slutar 12.50 imorgon. Får sitta och vänta en stund på Jennys skola men det gör inget. Efter det ska hon och hennes killkompisar träna och jag ska titta på. Efter det ska vi förmodligen sätta oss på något mysigt cafe och bara umgås. HÄRLIG DAG! Glaaaad Lina :)

Vi hörs imorgon. PUSS




rastlös-optikern-träning

Efter att ha suttit på min lilla rumpa hela dagen börjar jag bli rätt rastlös. Tur då att mamma snart kommer hem. Var ju hos Optikern igår efter skolan, resultatet blev som jag trodde och hoppades: glasögon!!!  Ska dit idag igen och prova ut ett par. Prövade några igår men inte några jag verkligen gillade och kände mig bekväm i. Hoppas jag hittar några idag och att jag får glasögonen nuuuuu, orkar inte ha ständig huvudvärk. Efter det hämtar vi Ida och åker till Värnamo, tagga träning!
Ska försöka sova tidigt ikväll så jag inte går runt som en zombie hela dagen imorgon. Nähe nu väntar Top Model!

Hörs senare ikväll.



mina fina

kvar i något jag lämnat



Och jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand.
Men om en vän kan viska och ett löfte brista, går jag hellre hem.
Kvar i nått jag lämnat, för länge sen.

it's all about the clothes




ledig idag!

Hej alla nya och gamla läsare, trevligt :)


Vet ni något helt underbart? Jag är LEDIG idag. Så har precis vaknat och sov så gott inatt! Just nu ligger min hund jämte mig och skäller, fast han sover. Gullebullen drömmer säkert att han blir jagad av en stor jävla rotweiler eller att han jagar sin dröm hund på en äng med ett revbensspjäll i munnen att locka henne med. Tyvärr Zorro, tror dina drömmar är just drömmar..  Om jag inte hade haft träning idag hade jag satt mig på första bästa tåg till Göteborg. Shoppat, ätit god mat, hälsat på kusin och träffat Mariana. FAAAAAN att det inte var onsdag idag istället, typiskt. Men självklart tackar jag inte nej till en lektions fri dag. Tror jag har nämnt detta innan i bloggen, jag älskar Lady Gaga och hennes musik, men hennes videor? Blir mest rädd och fattar inte the point? Så jag byter kanal nu istället ;)


frölunda <3

Haft en trevlig eftermiddag och nu ligger jag i soffan. Frölunda vann precis mot Luleå med 4-2. Så jääävla gött, nu är vi på gång igen. Har varit pinsamt att vara Frölunda fans den senaste tiden, kan inte förneka det, har inte känt igen mitt älskade lag som har dominerat svensk ishockey för något år sen. Knock-out säsongen 04/05, kommer aldrig finnas ett bättre lag i svensk hockey med bättre uppställning någonsin. För er som har lite koll på hockey och till er som låtsats ha det så nämner jag namn som Daniel Alfredsson, Samuel Pålsson, Henrik Lundqvist osv.

Barca leder mot Real Madrid också, el clasico är igång och det är en hetsig match, underbart.



bibblan


trött tjej i Mexico.

Befinner mig just nu biblioteket med Viccan och Sonja. Våran första lektion blev inställd, hääääärligt jag hade kunnat ha sovmorgon till halv 12. Får sitta här och uggla, hoppas matsalen öppnar snart. Men givetvis slår maten idag alla rekord. Det är skånsk äggkaka med lingonsylt, yummie...


boys love my style

Godmorgon Sverige :)

Ännu en skolvecka framför mig och denna veckan händer det verkligen INGET speciellt. Gå upp, skolan, hem, äta, träna, plugga, äta, sova. Det är bara idag det blir en mysig eftermiddag :)  Har sovmorgon till halv 10 idag, som varje måndag. Och det sitter verkligen inte fel då man alltid är d-ö-d efter helgen. Sitter här med min nya stickade kofta som jag älskar och mår som en prinsessa! Nu ska jag ta med mig datan med spotify på högsta volym och borsta tänderna osv.




Sommar i Göteborg!

köpt idag

Hade en riktigt dålig shopping dag. Ni vet när man bara känner sig grå i provrummet, ALLT satt fel, man är blöt och fryser av snön. Hittade inget speciellt som jag letade efter, hittade inte mina jeans även om jag provade 20-tal i alla möjliga butiker. Nä shoppa ska man göra en dag man är glad och öppen för det mesta, när man inte har finnar som håller på att ploppa upp överallt och när det inte är snöstorm ute. Sen att vi bara hade drygt en timma på oss gjorde ju inte saken bättre, mitt sista stopp var H&M men självklart skulle dom stänga när jag gled in, smidigt Lina. Annars hade jag förmodligen kommit hem med en till kasse. Surt, jag som var så shopping sugen. Men men kommer bättre tider :) Utseendet är ju inte allt, trots allt!




Grå-beige stickad kofta, Gina Tricot.


Köpte såna här fast militärgröna, velat ha länge!! Grymt sköna. Vero Moda.




nytt i garderoben

Många av plaggen ser faktiskt rätt ''fula'' ut men det är dom ju givetvis inte. Vem köper kläder man inte tycker är fina? :) Har köpt massa mer grejer, en del ligger långt in i garderoben, andra i tvätten och Frida har lite i Växjö med.

Köpt i USA :



Ralph Lauren


Ralph Lauren


Marshalls (?)


H&M


random affär


random affär. JAAA jag har 3 likadana i olika färger haha..


kommer inte ihåg


Body Shop  tror jag :)


Marshalls


Ralph Lauren


SHOPPING - VÄXJÖ




Helt random ska jag åka till Växjö nu vid 2. LYCKLIG TJEJ?? Mormor och Morfar ska skjutsa Frida dit för hon ska ha med sig en cykel eftersom pundhuvet lyckades göra sönder sin gamla. Samtidigt passar vi på att SHOPPA!!! Hallelujah, kan inte bli bättre en söndag :) ÅÅÅÅÅH shopping tjalalala..

Jag uppdaterar senare ikväll! Ha en fin söndag, vinterSverige.


söndag morgon!

Godmorgooooon!

Kom hem till Gislaved igår halv 10, så verkligen hela dagen igår gick åt till matchen. MEN det gjorde inte ett skit, för vi VANN med 4-2, så jääävla go vinst :D Nu är vi verkligen på gång igen efter en liten svacka, nu är det bara att köra. Värnamo IK!!!
Mamma släppte av mig hemma hos Hanna där mina finaste var på tjejmys. Vi dissade handelsfesten igår, väntar till Tomte istället. Gick ut en stund med Eve och träffade på en fin liten sak framåt kvällen och gick hem till Hanna sen igen där vi kollade slutet på ''The Notebook''. Åh jag bara måste se hela filmen!

Stephanies pappa Uffe har varit hemma i Sverige någon vecka så han har precis varit här på fika. Så roligt att träffa honom igen. Familjen Ambjörnsson, ni är underbara!!!! Vi ses om ett år i New York :D  

Idag ska jag bara slappa fram tills 4 då det är möte och sedan träning (fotboll). Ska titta på Remember Me och äta. Hahah tjockis varning? Nej för mat är livet..


finaste familjen<3


GAMEDAY



Nu köööööör vi..

Är hemma sent ikväll, runt 8 och då väntar tjejkväll!

Ha en bra lördag :)

IDOL.. Jay och Olle!




säger godnatt



Trots att klockan bara är tjugo i 10 är jag riktigt trött, tycker det är okej eftersom det är fredag och en hel vecka kommer över mig nu. Trevligt att ha Frida hemma. Haft familje mys i soffan och tittat på Idol. Nu ska jag upp till min säng, Ida kommer och hämtar mig redan kvart över 9 imorgon. LÅÅÅÅNG resa, enda till Västervik. Andra sidan småland, men 2 och en halv timma i en buss hoppas jag går fort och att vi återvänder ''hem'' till Värnamo med seger i bagaget!
Hörs imorgon, nu säger jag godnatt :)


julstämning..

Är det verkligen jullafton om 1 månad? I mitt huvud vill jag fortfarande ligga kvar på stranden i Florida, så den där julkänslan känns låångt bort. Därför ska jag lyssna på Mirrans "nu är det jul igen" lista på Spotify. Perfekt att komma i stämning. LAAAST CHRISTMAS I GAVE YOU MYYYYYY HEEEEEART... Känner starkt för att åka till Göteborg, hälsa på finaste kusin. Har aldrig gott på Liseberg under juletid. Hur mysigt är det inte när vartenda träd och hus i hela parken är upplyst? Ska bara försöka hitta tiden till det, har för mig vi har någon fredags match framöver. Snart kommer min älskade syster hem och jag fixar med maten, snäll jag är!






Thinkin about us, what we gonna be?


Tycker om denna tjejen, riktigt mycket!


Då var denna skoldagen slut, bara idrott och simning kvar men det räknas inte. Tyskan gick.. skit. Matten gick väl skit, men kändes rätt bra endå faktiskt, bättre än vanligt. Så vi får se hur det går! Ska bli skönt o basta sen, det är RÅ-KALLT ute. Så där så det bara biter i kinderna och näsan blir illröd. Hahaha pensionärsjävlar är nog bland det roligaste programmet på länge!! Sköna fredag är äntligen här, imorgon blir det att stiga upp tidigt för vi har samling 10.20.
Later!

fredags mys


''härlig'' fredag..

Godmorgon :)

Det minsta jag känner för är att gå till skolan idag.. Men det får väl gå endå. Bara tanken på att vi har matte prov idag får mig att spy, ungefär. Kanske inte rätt ut men inombords ;)  Ska försöka fixa så många poäng jag kan, även om det inte kommer räcka enda fram. Det lilla hoppet jag har kvar när det gäller matematik ska jag försöka hålla kvar. Ger inte upp i första taget jag. Börjar denna fredagen med att skriva tyska uppsats som jag missade när jag var ledig. ÅÅÅH vad spännande.. Eftermiddagen ser ut att bli MYCKET bättre. Nehe nu ska jag dra upp smilbanden, för matte och tyska är ju rätt hääärligt endå. Käääänn ironin flöda kära vänner! Uppdaterar senare idag. Ha en fin fredag :)



guuuudnatt!

Säger godnatt med 2 bilder ifrån årsfesten i lördags :))





Jag och min lilla sötnos!

I rymden finns inga känslor

Ska jag se ikväll efter träningen.

Idag på sista lektionen, jag överdriver inte nu, jag tror inte att jag har skrattat såhär mycket i hela mitt liv. Jag fick ingen luft och magen krampade. Rinor Musli, haha fan va härlig du är. Vi skrattade i 20 minuter i sträck, utan uppehåll. Jag behöver inte göra situps på flera år nu. Åh herregud HAHHAAHHHAHAHAHA.. Det var långt ifrån "dagens garv" det var ett skratt för flera år, blir svårt att toppa detta. Så jävla underbart :D Man brukar ju säga att ett gott skratt förlänger livet, då kommer jag bli äldre en mina barn efter detta..

Nu ska jag äta något innan träningen, kommer hem rätt sent. PUSS!






äntligen klar!


Bleeeekfis tidigt i somras, nu är det andra bullar!


Har precis lämnat in min uppsats om mänskliga rättigheter. Jag skrev om barn fattigdom bl.a.  Dagens höjdpunkt är väl ungefär att det är choklad pudding till maten. Yeeeey. Hahah fyfan. Ska bli skönt att träna ikväll, trots att de 8 milen fram och tillbaka kan bli lite sega så tycker jag fortfarande det är riktigt roligt. Det gör inte så mycket att det tar en hel eftermiddag/kväll faktiskt, det är vad man får betala om man vill satsa!  Jag har mina hörlurar nere i skåpet och jag orkar inte gå och hämta dom. Från ingenstans har mina skor börjar knarra sjuuukt högt? Fick lite konstiga blickar innan, NEJ jag går inte runt och fiser, det är mina skor, bara så ni vet. Nu kommer huvudvärken flygandes igen.. härligt, precis vad jag hoppades på. Nu slutar vi! Ha en bra dag så länge :)


white light moment

Trots att klockan bara är 21.15 ska jag krypa ner i sängen nu. Efter en titt på Bonde Söker Fru + lite godis är jag nöjd och belåten. Ska smsa som vanligt innan jag somnar :)) Riktigt trevligt!   Är det inte sjukt att det redan är torsdag imorgon? Ida ska till Göteborg imorgon så jag får åka själv till träningen. Ska fråga mamma snääääällt om vi inte kan ta drive thru efter träningen, burger kings milkshake är himmelskt goda! Det bor ett stort fetto i mig, ni ska bara veta..



not ready to let you go


Ljuger om jag säger att jag inte saknar detta, hela tiden.

Har faktiskt en hel del saker att se fram emot nu, jag måste ha det, hela tiden! Annars går jag bakåt och inte framåt.
Efter extra matten gick jag en sväng förbi sporthallen och tittade på skol-sm-innebandy-träningen eftersom jag missade den idag, men tror jag blir uttagen endå ;) haha.. Tog följe med Jessi hem, köpte godis på pizzerian för 13 spänn (det jag hade i fickan för tillfället) som jag ska mumsa på ikväll. Om jag hade bott i Stockholm eller Göteborg, inga andra alternativ när det gäller Sverige för min del, hade jag gått ut och ätit ikväll på någon mysig resturang. Fan va härligt det hade varit. Om ni inte märkt det innan är jag en stor drömmare, dagen jag fyller 18, kommer vara en av dom bästa hitills. Då börjar allt!




Tove Styrke

Älskade henne redan i Idol. Nu är hon helt fabeeeeeelööööööös!



vad är TV?



Slutar strax, eller ja måste sitta kvar i skolan till halv 4 eftersom jag inte orkar gå hem i SNÖN. Idag har jag ingen träning och inget plugg. Det är så hemskt att jag har slutat uppskatta den lediga tiden, sitter och nästan vill ha något att läsa. Fyfan va tragiskt lina.. Jag är van att varje kväll sitta och plugga, nu då? Titta på TV? Vad är det och hur gör man? nej men ungefär så mycket plugg har vi, om fritiden försvinner? JA. Om man ofta tänker, i ett berg och hav av böcker, '' fuck the life '' JA.

turism lektion


Sitter på en otroligt onödig turism lektion, bara tanken på att jag kunde ha sovmorgon gör mig ännu tröttare. Min huvudvärk dunkar mer än igår, känns som ögonen ska ploppa ur huvudet. Men ska inte klaga, skolan är helt okej, iaf just idag :) Har extra matte halv 4 till halv 5 sen sitter jag kanske kvar i skolan och pillar på min samhällsuppsats. Berors på hur trött jag är, förmodligen helt död! Skönt att börja dagen med en lugn lektion. Ingen är i klassrummet, alla gör vad dom vill!
Det är hemskt men.. jag är sjukt shopping sugen, hur kan jag vara det?? Ha en bra dag så länge, noll blogg fantasi för tillfället, ha en bra dag, later :)



saknar min lilla lidingö babe!

I don't give a fuck


1 år kvar sen är jag där!

Efter att ha duschat, ätit och gjort de vanliga kvällsysslorna har jag bäddat ner mig i sängen. Ska läsa en svenska bok som heter Djurens Gård. Ja har ni hört något så dramatiskt, fantastiskt fängslande innan? Nästan så man bara vill kasta sig i boken, för titeln lockar.. Varför kan inte lärarna dela ut BRA böcker, eller att man får välja en egen, då blir alla nöjda och glada, alla gör ett bra resultat. Kanon. Men nej nej, denna boken är tydligen väldigt giiiiivande och lärorik. I DON'T GIVE A FUCK ABOUT SOME ANIMALS ON A DAMN FARM. Ehe. Huvudvärken börjar släppa något, måste oavsettt till skolan imorgon. Godnatt kära läsare :)

skilda världar?

Idag har jag gjort det man ska göra när man inte mår 100. Tack vare min snälla vän Jonas lyckades jag ladda ner The Last Song. Vem tror ni var lycklig? Har precis sätt klart den, lipade nog ut all vätska jag har i kroppen, hähä. Fast boken är bättre, men så är det ju oftast när böcker blir till film. Nu har jag iaf sett den, 5 av 5, helt klart.

Som ni säkert förstått är mitt liv idag inte speciellt glamouröst, jag ska inte på några lunch möten på Stureplan för att sedan gå på massage och få ansiktsbehandling, därefter ta en fika med en vän i Sturegallerian och shoppa för några tusen. Annars är det ju min vardag, börjar tröttna att alltid få blickar på stan och att tvingas skriva autografer till allt och alla vart jag än är. Hallå kan ni inte tänka på min manikyr som förstörs? De gånger jag aaaabsolut måste åka kommunalt är SÅ jobbigt, så föredrar taxi faktiskt. Tunnelbanan är skabbig för oss lite bättre och lite stekigare som växt upp på Östermalm, inget för oss i societeten. usch. Och funderar på att be någon brunbränd sexig snickare ta bort min kyl och frys eftersom jag jämt äter ute. Har inte tiden eller orken till att laga mat. I sådana fall blir det bara kex, vin och ostar..




mitt ex och en helt vanlig middag!


w-w-w-waaant

ALLT ÄR IFRÅN GINA TRICOT
















RIHANNA




Jag har alltid varit ett stort fan av henne, men nu är hon bättre än någonsin. Det nya albumet som finns ute på spotify är G-R-Y-M-T!

Lanvin for H&M

Tänkte gå in på H&Ms hemsida och titta på Lanvins nya kollektion som släpptes idag. Är det så många som beställer ifrån nätet? Enligt Kenza är flera storlekar redan slut. Undra om det är samma hysteri i butikerna? Jag kan inte ens komma in på shop online då det står att:

" Just nu har vi tillfälligt stängt för teknisk service och uppdateringar. Samtliga funktioner beräknas vara öppna cirka 09:45"

 

Vissa plagg är underbara men nja överlag är jag inget större fan av kollektionen. Många plagg som "sticker" ut lite mer, går inte direkt i Gina Tricots diskreta mönster.

 

"Det är många som vill handla just nu. Vi gör allt vi kan för att du snart skall kunna genomföra ditt köp. Försök igen om en liten stund"

Verkar som jag får vänta ett bra tag.. undra hur många tjejer där ute som just nu sliter sitt hår för att hon BARA SKAAAAA HA DEN KLÄÄÄÄÄNNINGEN..










boken --- filmen



Håller ju just nu på att läsa denna boken och kan inte bärga mig, måååste se filmen! Har förälskat mig i boken, kan bara tänka mig hur bra filmen är då. Det skadar ju inte att Liam Hemsworth är rå-snygg!

huvudvärk

Jaha godmorgon kära blogg :)

Gick och la mig med världens huvudvärk och vaknade med en ännu värre. Så får stanna hemma idag, vet inte om det beror på att jag är i stort behov av glasögon, iaf läsglasögon, eller om det beror på min vanliga skit (migrän) Tur att det kom idag, visst att det aldrig är bra att stanna hemma ifrån skolan men har inga jätte viktiga lektioner idag. 3 st bara. Får se vad jag ska "göra" idag, ska pilla lite på samhällsuppsatsen och plocka iordning på mitt rum, ser förjävligt ut, haha. Mamma är ledig idag så ska fråga om vi kan baka något. Idag snöar det rejäääält, måste svälja min stolthet och erkänna att det är sjukt mysigt! Nästan så jag vill sätta på julmusik och äta pepparkakor.

BEHÖVLIGT..



glasögon, miu miu.

Växjös snyggaste sambos

Hoppas jag snart får komma och hälsa på er i eran mysiga lägenhet. Hoppas ni trots all träning, tvättning, diskning och plugg köttar på endå. Att ni en dag kan stå högst upp på prispallen, en skåning och en smålänning, den ena skrattandes som en häst och den andra som en get och bara känna att FAN WE MADE IT. Hoppas att du Stina, står ut med min kära syster dagarna i enda, du förstår att jag är halvt hjärnskadad sedan födseln va? Stor puss till Växjö och FIGs snyggaste sambo-par.







teater apan..

Efter att ha tillbringat några timmar med min samhällsuppsats ger jag upp för idag. Har varit tomt i mitt lilla huvud, noll inspiration och noll fantasi, ingen bra kombination. Vi tar nya tag imorgon på lektionen istället, behöver fråga läraren, nöjer mig inte med ett ynka G med denna uppsatsen, aldrig, då avlider jag.. Ligger här i soffan och tittar på halv 8 hos mig. Idag är dom i Piteå, åh vad jag saknar Norrland. Saknar mina släktingar där uppe, saknar mormors mamma som tittar ner på oss som den ängel hon alltid varit, jag älskade henne när jag var liten. Älskade att åka spark till affären och köra scooter på isen. En rätt knäpp sak är att på planet mellan Tampa och New York så satt jag bredvid ett par ifrån Boden. Efter någon timma var jag tvungen att fråga vart dom var ifrån, eftersom jag var bombsäker att dom var ifrån Luleå trakten. Den dialekten är one of a kind, älskar den. Mormor pratar så, norrlänningar som vi är på mammas sida. De blev riktigt förvånade och vi pratade hela vägen till N.Y. Tja världen är liten ibland, fick mig några roliga skratt. Jå men höddö vars treivligt. För er som inte visste det, utan att lina ska skryta här, så har jag en liten förmåga att imitera människor och dialekter. Alltid varit en liten form av teater apa, inte ofta jag spelar ut. Men jag har apan där inne i mig hela tiden, ibland exploderar den, men oftast är apan blyg och blir generad. Men apan kommer börja explodera mer, apan älskar att driva och jävlas med folk, dock med kärlek bakom..



take me back




casual



Ralph Lauren, Miss Sixty

sommar i stockholm
























i'm not afraid

Godmorgon :)

Jaha då var det måndag igen, händer verkligen inget speciellt denna veckan, och det suger ju, lite. Rutiner och "det vanliga" blir det istället. Fast veckan börjar bra med sovmorgon till 11.40! Det är otroligt behövligt efter helgen. För första gången på, ja jag vet inte när, har jag INGET plugg, förutom en liten svenska novell som ska vara klar till på torsdag. Jubel?
Även om jag vill befinna mig på andra sidan Atlanten nu tycker jag endå det är rätt mysigt med den pudervita snön som täcker Sverige idag. Så länge det inte förvandlas till slask funkar det för mig. Nästa helg är det advent, herregud det var ju nyss sommarlov? Men även om jag inte är något större fan av vintern så gör jag en tumme upp när advent börjar. Traditioner, trevligt! Ibland kan man faktiskt sakna då man satt nere på Sörgårdskolan på morgnarna, i en ring med ett tänt ljus i mitten och vår lärare läste sagor om julen för oss. Nu är det torra pepparkakor i Oasen som gäller.. Ibland vill man vara liten igen. Nu ska jag fixa till mig lite, vill ju inte skrämma folk i min omgivning genom mina otroligt gråa påsar under ögonen ;)  Ha en bra dag så länge!




härligt uppvaknande


harry potter ikväll




Efter träningen ska jag, mirran och hanna titta på bio och Harry Potter. Ska göra mig klar för träning snart, så jag uppdaterar förmodligen senare ikväll :)

just a dream


lagom pigg..


dagens läsning


huvudet mellan benen?

Hoppas ni förstår att jag inte hade några som helst möjligheter att blogga igår. Vi vann matchen med 4-2, vilken kämparinsats av oss, aldrig varit såhär roligt att spela :) Har nog aldrig duschat så snabbt som jag gjorde efter matchen, var redan klar och på förfesten vid kvart över 6. Matchen slutade en timma innan, hur grym är jag? Min kamera glömde jag GIVETVIS hemma, typiskt mig. Hade en riktigt rolig kväll bortsett ifrån vissa saker men överlag en bra kväll! Ibland kan man ju undra om vissa har huvudet mellan benen? Aldrig varit min grej och kommer aldrig vara, så tyvärr, jag är inte sån. Visst man lever bara en gång, pfft. Hotellet var trevligare än förra året men maten sämre. Alla var på G! Idag ska jag läsa svenska bok, fixa nya låtar till Fridas mp3, människan är den mest otekniskaste du kan hitta, träning vid 5. Min första fotbollsträning på ett litet tag nu, ny tränare och det ska bli sååå roligt. Åh! Jag älskar att träna i inomhushallen, jag älskar fotboll. Ser fram emot en lugn och skön söndag med träning på det. Pappa och Riccard är i Varberg på innebandy resa, föreläsning och elitserie match, tror ni en liten tjej sitter här hemma och surar lite för att inte hon också fick följa med? hihi.
Jag behöver en hemma dag, men framför allt träning. Känner mig ovanligt fräsch sen matchen igår och det är ju positivt.
Sitter och lyssnar på Waka Flocka Flame och dom låtarna Stephie.. jag saknar dig så jävla mycket :/


nu kör vi


ooooooh I wanna dance with somebody



Jag är fest sugen, jag vill dansa loss med världens bästa klass. Fula oss rejält, bara ha riiiiktigt roligt helt enkelt.

Vilken låt passar då inte bättre än denna?


Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls



I ett sista kapitel som jag förälskat mig i. Jag försöker att strida mot känslan, men den är rädd och den spelar ett spel nu. Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

efterlängtad helg

HEJ HELGEN DU ÄR EFTERLÄNGTAD!

Har varit en helt vanligt skoldag, en helt vanlig fredag. Ska strax gå de få stegen upp till sporthallen för att ha dagens sista lektion, idrott med david och simon. Kan bli intressant! Matte lektionen var allt annat än seriös, hahaha. Men det blir ju så, näst sista lektionen en fredag, alla är trötta, det leder till att vi är lite omognare än vanligt + fulare skratt. Efter idrotten ska jag möta Hanna vid skolan sen träffa Johanna och Lina på stan. Ska köpa present till vår förra tränare inför imorgon, vi vill tacka honom för en riktigt bra säsong osv. Efter en runda på stan ska jag hem, ta kort på mina kläder jag har köpt (mest för din skull mariana) haha ;) Vet inte om det är så mycket att se men får väl leka lite Kenza för en stund.
För att fördriva tiden tittar jag på Ellen DeGeneres, önskar att hon var min moster eller liknande.

Det som gör denna helgen till det där lilla extra är att BÅDA mina syskon kommer hem, samtidigt. Det har inte hänt sedan förra julen. Så nu är "lillasyster" på topp humör! Vilken heeeeelg, vill inte att den ska ta slut.

LATER.


smells like teen spirit



Med den grymt snygga bilden och peppande text ska jag sova, men först, msn! Kan vara otroligt underhållande en torsdag kväll, trött efter träning och rätt folk är inne. Helgen är häääääär!

snyggt ifrån Nelly.com

Nova Shirt SEK 239, Only - NELLY.COM



Marnie SEK 549, Jarlo - NELLY.COM

Carola Dress SEK 299, Jeane Blush - NELLY.COM

Donna Bag SEK 599, Rules By Mary - NELLY.COM

Cut And Sewn Legging SEK 199, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM

Ninotchka Dress SEK 1799, Odd Molly - NELLY.COM

Eve Tuxedo Jacket SEK 3199, Filippa K - NELLY.COM

Numa Blazer SEK 399, Vila - NELLY.COM

W'S Artic Parca DF SEK 6799, Woolrich - NELLY.COM

W'S Artic Parca DF SEK 6799, Woolrich - NELLY.COM

Bilderna visade sig bli suddiga vid uppladdningen men ni ser nog okej endå? :)

här finns inga brustna hjärtan, alla ser likadana ut


en annan verklighet än den jag strävar efter..

Goddag!

Vet ni vad jag gör just precis nu? Skulle vilja skriva att jag precis ätit frukost på ett mysigt cafe i central park och har hela dagen att spendera på Manhattan, gå runt och strosa i Soho, shoppa vintage och forever 21. Men min verklighet är just nu svenska lektion på Gislaveds Gymnasium en kall och regning dag i slutet av november. Behöver jag säga att det först nämnda tilltalar mig betydligt mer? Har prov senare efter lunchen så sitter och pluggar nu. Slapp och fri lektion, tackar för det. Om inte mina kläder är klara idag på Stadium smäller jag av! Det borde inte ta över en månad..
Nähe nu ska jag vara flitig och läsa glosor. Later!



it was only just a dream..

Efter jag käkat igårkväll la jag mig i sängen, pluggade en liten stund och somnade bums. Har 2 prov idag så gäller att vara pigg. Ska till Värnamo idag efter skolan och slutar halv 4 så blir sen uppdatering eller ingen alls ikväll :/
Ett steg närmare helgen nu. Tjejer i fotbollslaget glöm inte : 17.15 hemma hos Issa, julklapp för 75 kr och det viktigaste av allt: ett jävligt fett humör :)  Nu ska jag trycka i mig frukost för att sedan traska upp till skolan i kylan för att skriva tyska prov. Ha en bra dag.


jag vet vem jag är när jag är hos dig

Jag har inte hunnit blogga förens nu verkligen. Slutade lite tidigare än vanligt efter en riktigt rolig samhälls lektion med många skratt, martina min kära HIV smittade kines- mattelärare, haha! Pluggade när jag kom hem, alltså engelska prov imorgon. Innebandy träningen började halv 4 och tja den var väl.. intressant? Men bara göra det bästa av situationen antar jag. Tror det kommer bli rätt roligt endå, eller vi får försöka. Mer kan vi ju inte göra. Trevligt att gå hem med Jessi efter träningen, som på den gamla goda tiden. Sånt jag kan sakna väldigt ofta. Ikväll är det äntligen dags för bonde söker fru igen, jag och mamma sitter bänkade. Känner mig sådär lagom kärring aktig men vafan, det är skit roligt. ÅHÅÅÅÅ vad jag ser fram emot lördag, vilken dag och kväll det kommer bli, tjihu. Nu ska vi äta, jag ska duscha och sen TV:n. Får se om jag bloggar senare, förmodligen, för eran skull. Dock känner jag att bloggfantasin sjunker, det är inte så lätt, eller roligt heller för den delen att skriva om vad jag gjort om dagarna, vilket ofta är ungefär detsamma. Skulle tycka det vore roligt om ni kommer med förslag på vad jag ska skriva om eller berätta för er. Eller? 



på halvfart

Godmorgon bloggen :)

Började dagen med en riktigt god frukost. Eftersom jag fortfarande inte har vant mig vid tidskillnaden var det omöjligt att somna igårkväll. Vid halv 12 gav jag upp och satte mig vid datorn. Hade alldelles för mycket tankar som behövde komma ut, som jag låg och grubblade över. Tur att en fin vän var inne så sent och orkade lyssna på mig. Jag är sån, när jag tänker för mycket på något som gör mig ledsen måste det komma ut direkt, jag måste bli av med det. Tur då att jag har så fina vänner att dom bara är ett samtal eller sms bort. Vet att dom skulle kommit hem till mig om det vore så illa. Fast det är det aldrig ;) Ibland önskar jag att Frida fortfarande bodde hemma, jag är rätt pratglad av mig och allt behöver komma ut till någon. Idag är jag sjukt trött och seg, känns som min hjärna går på halvfart, tanken på matte prov nästa vecka får mig att få otrolig ångest. Mamma och Pappa, varför gjorde ni inte så att jag fick fler begåvade matematik celler? Ska försöka förstå så mycket jag kan idag på matte lektionen, tyvärr kan jag inte gå på extra matten efter skolan, har träning med skollaget, som jag lovat att vara med på. Sitter just nu på Turism lektion, är redan klar. Blev klar redan innan jag åkte, och det känns ju förjävla bra. Nu ska jag försöka överleva denna skoldagen utan att somna!
PUSS.


HAPPY BIRTHDAAAAAAAAY



Vet ni vem som fyller år idag? Min fina fina fina fina fina vän Miranda Diana Simmons, du är sist i gänget att fylla år, vilket suger. För nästa år när vi alla fyllt arton ska du med oss ut på krogen endå, liten eller inte, du ska med. Jag ska snart leta upp dig i skolan och ge dig en fet kram, du förtjänar så mer. Om jag hade varit suuuuper rik hade jag bjudit dig på en resa precis vart du vill. Jag skulle vilja ge dig allt fint i världen, hoppas det räcker med min vänskap. Du är en av mina närmaste vänner och den som betyder så jävla mycket. Så mycket minnen, du är nog den svåraste att ens bli lite irriterad på, haha. Sen är jag stolt över att du är min kompis, även om vi är så olika till utseendet man kan bli, även sättet, endå klickar vi som två stjärnor osv. Du vet vem du är i mina ögon, hoppas du har en riktigt bra dag min fina!


Rihannas nya



Den spelas på radion i USA hela tiden, och nu verkar det som den landat i Sverige. Jag gillar't!

Våra rader trillar ur och blir kvar

Jason Mraz får mig att le för tillfället med hans grymt bra musik. OCH är det bara jag som inte fastnat i hela Daniel Adams-Ray hysterin förutom hans gubben i lådan som är skit bra? Dom andra låtarna lyssnade jag på innan idag, fick exem i öronen och nej tack. Har bäddat ner mig i sängen, ska fortsätta plugga fast till Melissa Horn! Hon är underbar att pluggelilera till, lovar. Så otroligt skönt att provet är flyttat, har jag imorgon på mig också. Alltså, i mina ögon, är det inte så farligt att plugga eller skriva uppsatser. Det funkar liksom, eller har det med inställningen att göra? Kanske. Isåfall gillar jag min inställning. En låt jag lyssnar på just nu går rätt in i hjärtat, känns som hon sjunger om min verklighet som den är nu. Samtidigt som jag är flitig pratar jag med mina otroligt härliga vänner av båda könen, vissa knäppare än andra.
PUSS.



someday, i'm going to be someone












plugg och träning

Kom hem för drygt en timma sen, hääärligt. Vi som var klara med uppgiften fick gå. Cyklade hem i kylan och ska strax plugga en stund nu. Vi tjatade oss till att Ola skulle flytta provet till på torsdag istället, och det gick han med på. TAAACK. Har verkligen inte tid idag, knappt imorgon heller. Ska bli skönt att åka och träna, ska hämta ut mina grejer på Stadium också, det är på tiden. Nu ska jag fortsätta titta på Top Model och plugga. Hörs senare ikväll.


dagens - skjorta






engelska lektion..

Fick nyss reda på att vi har engelska prov imorgon, great, grattis Lina.. Får väl rå plugga före och efter träningen, fast den tiden har jag svårt att hitta. Aja det får väl gå som det går, eftersom ett G i engelska inte ens finns på kartan i min värld får jag väl nöja mig med ett G imorgon, skit med. Så är det när man tagit semester ;)
Ni kanske märker vart jag befinner mig just nu, på engelska lektionen. Hungrig är jag efter att ha ätit den slemmigaste fisken någonsin, härliga kockar vi har på skolan, grattis ni har tagit priset för årets sämsta, hur känns det? Era stackars elever gör av med pengar i Oasen på chokladbollar, godis och annat dylikt. Inte vårat fel att vi är onyttiga när skolmaten är allt annat än godkänd. Vårat cafe på skolan borde vara bland topp 5 i Sverige. Nu ska jag plugga och vara positiv :)
PUSS..



uppe i vardagen, igen.

Nu sitter jag här igen, mitt uppe i vardagen, det är vinter och jag fryser. MEN jag tycker INTE synd om mig själv och jag ska INTE klaga! För livet är rätt fett i sig självt, om du bara gör det lite extra friterat. Med sikte på helgen kommer jag klara denna skolvecka galant. Ikväll är det träning som gäller, äntligen. Hoppas kroppen vill vad mitt huvud vill, fast vissa dagar hänger inte de där två sakerna ihop. På onsdag är det PLUGG och träning med skollaget inför SM (innebandy). Engelska prov på fredag, träning på torsdag. Så JA det är fullt upp som vanligt, måste inse att min semester is over, brr hard toughts.. Joho på fredag ska jag skriva en fet uppsats och något annat trevligt, på TYSKA. Nu ska jag äta upp min frukost sen bege mig mot skolan. Ha en bra dag, later!



godnatt



finaste världen har skådat..

Ska dricka äppeljuice, prata med pappa sen sova. Längtar till lördag, vilken toppen dag. Börjar med att jag har BÅDA mina syskon hemma, inte hänt på sjukt många månader nu, för många. Sen är det match hemma i Värnamo kl 3. Efter det är det dags för GIS årsfest (fotbollen) vilket jag veeeeerkligen ser fram emot. Förfest hos Issa sen hotellet, efter det vet man aldrig hur/vart kvällen slutar ;)
PUSS.

fotbollsgalan

Ursäkta mig för dålig uppdatering idag men inte varit hemma efter skolan. Nu sitter jag här i min soffa och tittar på fotbollsgalan. Inser verkligen, mer än vanligt, hur mycket jag älskar fotboll. Linus Hallelius mål gör att man får gåshud i näsan och Linda Forsbergs mål är en dröm. Det var jätte roligt att träffa alla idag igen, som jag saknat er!! Men kan erkänna att själva skolan ville jag lämna efter 2 lektioner ungefär, illa. Har dålig fantasi för tillfället, min hjärna är trött och tänker tankar den inte borde, ryck upp dig förfan. SUUURE, fast imorgon när jag vaknat. Eller neh, redan nu, varför inte liksom? :)  Känns förjeeeevla bra att det snart är jullov! Sen hoppas jag att vår terminen rusar fram, vill börja 3:an. Där allt roligt händer, livet börjar på riktigt. ja jag veeet, är inte speciellt bra på att leva i nuet, ser alltid framåt, vill alltid ha något att längta till och nya mål. Men well, nu ska jag leva i nuet och njuta av fotbollsgalan!



you raise me up

Tjeeeeenis PEEEEENIS :D

Väldigt mogen rubrik, typ. Jaha så vad har jag gjort idag då, till er som är så nyfikna så ni hoppar upp och ner, skriker högre än tjejerna i idol publiken och sliter av erat hår, av nyfikenhet över min söndag, ehe. Jag vaknade SENT, tog det lungt lungt lungt. Mamma och pappa kom hem ifrån något SPA dom varit på i Varberg, sååå skönt att träffa dom igen, ni anar inte. Älskar dom. Runt 2 åkte vi ner till farfar för att fira fars dag. Trevligt! Mamma körde ner mig till Lina en timma senare, så roligt och behövligt att träffa min fis igen. Mötet på fotbollen började 4, innan det åt vi lite tårta och snackade. Känns som denna fotbollsäsongen kommer bli bra, positiv och lärorik. Ser fram emot den, trots att jag nu på vinterhalvåret bara kommer kunna träna på söndagar. Det suger lite smått, men innebandyn tar mycket tid, and I like it, oavsett vad fotbolls folket säger, thats it! Just nu ligger jag och lyssnar på Florida musik, som spelades på radion, de låtar jag och stephie rockade loss till i bilen. Om jag saknar det? Gissa..
Nu ska jag mysa med min familj, puss på er.



lite färg?




JIM CARREY



HHAHHAHAHA dör av skratt. Fan va rolig han är, vilken skådespelare!!!

HEMMA

Har varit hemma i Gislaved sedan 12 ungefär men har sovit och ätit lunch hos mormor. SVENSK MAAAAT! Min resa tog sammanlagt ungefär 18 timmar. Satt i New York ungefär 5 timmar, ville bara åka ut till världens finaste stad istället för att sitta och titta ut över den. Var riktigt mäktigt att flyga över alla skyskrapor på kvällen, the big city glittrade!!!
Har börjat packa upp lite smått, kommer ta ett jävla tag men men. Frida älskar allt nytt jag köpt och vi får se när jag lägger ut allt här, har ju köpt en del och det tar lite tid att ta kort på allt, men det kommer. Lovar. Har hänt alldelles för mycket medans jag var borta, får se till att styra upp det ;)  Just nu ligger jag och Frida i varsin del av soffan, utmattade, eller iallafall jag. Frida bara skrattade åt mig innan idag, aldrig känt sådan trötthet eller utmattning. Har inte sovit ordentligt på 28 timmar? Det sliter på kroppen. Tur att det är löööördag idag, behöver morgon dagen ledig med. Nu ska vi bara mysa och titta på TV. Men för er som ville veta så är jag hemma, mår jätte bra och resan gick kanon.
PUSS.



the last day




























late night...

Jag kan inte sova.. Alla har gatt och laggt sig for lange sen men jag ar inte det minsta trott. Har stor lust att dra pa mig loparskorna och springa hela natten. Springa forbi Inidan Rocks och bort till Clearwater, sitta dar i sanden hela natten och bara titta pa havet, vagorna. Se hur natten blir till dag. Springa hem igen och latsats som om jag sovit hela natten. Haft en speciell kansla i kroppen hela dagen. Kan inte riktigt beskriva den med ratta orden, forutom saknad.. Kommer sakna Bell Air. Kommer sakna Stephanie och hennes harliga foraldrar nagot enormt. Kommer sakna varmen. Kommer sakna hur levande och somrig jag kanner mig har. Hur fria vi har kant oss. Att varje dag bara ha gjort det vi velat for stunden. Men ni kan inte ana hur skont det ska bli att komma hem, till min familj och mina vanner. Men hur svart det an kommer att bli, hur mycket jag an kommer sakna mina alskade dar hemma sa har jag bestamt mig, efter studenten ska jag hit. Inte nog med att jag alskar detta landet, tror det kan vara en bra erfarenhet och en bra start pa vuxenlivet. Att jag tvingas klara mig sjalv, nya utmaningar and a hell lot of new friends and contacts. Har inte bestamt mig annu, har ju trots allt 2 ar pa mig, om jag ska plugga eller vara Au Pair. Det sist namnda later mer lockande och det skulle passa mig.

Stephie jag hoppas du laser detta, formodligen nar jag sitter pa planet hem till Sverige.. Vill bara tacka for 17 otroligt bra dagar tillsammans med dig. Tack for att du har statt ut med mig. Att du har gjort saker som jag alskar, som du for lange sedan redan trottnat pa. Tack for att du ar en san fin van, kommer aldrig finnas nagon som ar som just du. Och det sager ju bara att du ar unik ditt ackel. Du vet att jag alskar dig, trots att du ar tjock och pinsam att vistas bland folk med. Vi ses om 1 ar igen, kommer tanka pa dig flera ganger varje dag. Och de har dagarna har vi skapat minnen for livet. LYCKLIG har jag varit! Jag alskar dig.

sista dagen..

Usch det kanns i hjartat kan jag meddela.. Inte roligt alls att aka ifran detta. Fast det ska bli otroligt skont att traffa alla igen! Jag saknar er :)  Men jag kommer sakna Florida och Stephie sa javla mycket. Pa sondag morgon nar jag vaknar upp i MIN sang kommer jag leta efter stephie. Det kommer sakerligen vara annu tommare for henne har, hon har vant sig vid att jag alltid ar hemma nar hon kommer hem ifran skolan. Ska ta tillvara pa denna sista dagen sa gott jag kan. Ska hoppa in i duschen nu sen lagga mig ute i fotoljen och lasa en grymt bra bok jag borjade pa igarkvall. Runt 1 ska jag till poolen och ligga dar 2 timmar tills Stephie kommer, sen aker vi direkt till en av dom basta stranderna vi vet, Clearwaterbeach.. Ska ha en sista rolig eftermiddag together, steka steka steka steka! Runt 6 kommer Ann och Uffe for att ata middag med oss pa en beach resturang, som jag bjuder pa!
Ar otroligt nojd over gardagens fynd, vi alskar REA!!!!

Nu ska jag in i duschen sen hors vi nar jag kommit hem. Vill njuta idag och inte sitta framfor datorn! Kommer alltsa hem pa lordag morgon :) Landar i Kopenhamn 07.30 dar mormor och morfar tar emot mig, harligt!
KRAM.




Ellenton Mall


















matchen igar, bilder






























Ellington och Tyron Mall



Idag sov jag till 11 och har varit en snall tjej, hjalpte Ann att stryka massa klader. Stephie slutade tidigt idag sa vi kom nyss hem ifran thai buffen, hallelujah vad gott!! Nu ska vi som rubriken lyder, SHOPPA. Jag har taggat for det hela dagen. Vi hors ikvall! Buhuhu imorgon ar det sista dagen och det kanns sa himla ledsamt. Jag vill inte aka hem riktigt an, vill bara traffa min alskade familj och varldens finaste vanner. Men jag alskar detta stallet..

Nu vantar 2 bigbigbigbig shopping gallerior pa oss, hell yeah!
PUSS

Ellington och Tyron Mall



Idag sov jag till 11 och har varit en snall tjej, hjalpte Ann att stryka massa klader. Stephie slutade tidigt idag sa vi kom nyss hem ifran thai buffen, hallelujah vad gott!! Nu ska vi som rubriken lyder, SHOPPA. Jag har taggat for det hela dagen. Vi hors ikvall! Buhuhu imorgon ar det sista dagen och det kanns sa himla ledsamt. Jag vill inte aka hem riktigt an, vill bara traffa min alskade familj och varldens finaste vanner. Men jag alskar detta stallet..

Nu vantar 2 bigbigbigbig shopping gallerior pa oss, hell yeah!
PUSS

NHL match

Jag ar lycklig, uppspelt! Nog for att hockey ar nagot av det basta jag vet och jag har vaxt upp med det men detta har slatt alla mina hockey minnen med hastlangder. Trots att det inte var fullsatt var det riktigt bra stamning! Och som tur var sa vann Tampa med 4-0. Toronto var en besvikelse for mig, ett lag jag forvantade mig mer av. Synd att Mats Sundin har pensionerat sig, vore grymt att se en sadan legend inom svensk ishockey live. Bade jag och Stephie var helt uppspelta och smatt galna. Det var en otroligt haftig upplevelse och absolut inte sista gangen!

TACK pappa for att du larde mig att alska hockey redan som liten tjej, ikvall skulle du sett mig. Mina ogon var lika stora som pucken och mitt leende storra an nagonsin. Jag var i himmelriket helt enkelt, vilken arena, bra match och min basta van..


Jag lagger upp bilder ifran matchen har imorgon, det funkar inte just nu. Take care, kram!





skillnaden

Som rubriken lyder sa ar det en liten skillnad pa manniskorna har och hemma. Hemma ar man bara trevlig, halsar och pratar med dem man redan kanner. Som varje gang jag varit ute och promenerat har, varje person halsar ALLTID " hello how are you?" eller vinkar till mig. I Sverige om du skulle halsat pa en person du gar forbi pa gatan skulle den personen titta snett pa dig. Jag sager inte att ALLA ar sadana eller att svenskar ar bitterfittor(haha). Vi ar bara inte lika tillmotesgaende och artiga mot dem man inte kanner. Har ar alla manniskor sa trevliga och oppna. Har kan man fa en komplimang i mataffaren " nice dress " eller folk fragar vilket sprak vi pratar. Alla de som jobbar i butiker/mataffarer onskar dig alltid " thank you miss, have a nice day/evening ". Det ar inte heller en konstig sak att borja prata med nagon du inte kanner, du far inte en konstig blick eller kort svar. Ska gora en liten rolig undersokning for mig sjalv hemma, ska borja halsa pa manniskor jag gar forbi pa gatan. Se deras reaktioner! Det ar ju inte varat fel att man automatiskt hojer lite pa ogonbrynen om nagon man aldrig traffat innan halsar pa en, vi ar inte vana vid det.

OCH vi tjejer, tror oss flesta av oss kanner igen detta. Om en tjej du knappt kanner tex i skolan sager " oh vad fin troja vad har du kopt den? Vad fin du ar i haret, vad sot du ar idag"  Har hort manga i min omgivning som sagt efter tjejen har gatt " ah men vafan fjaskar hon for mig? Jag vill inte att hon ska kopa likadan troja, vad konstig hon ar jag kanner ju knappt henne"  SO WHAT? ALLA alskar att fa komplimanger, hur glad blir man inte om nagon berommer ens utseende? Tycker man ska sluta spekulera sa mycket och bara saga TACK vad snall du ar, eller liknande. Likadant om du far ett leende av nagon, det kan ibland gora hela ens dag. Jag blir sa forvanad och glad nar nagon har halsar eller bara sager nagonting. Fast nagonting jag markt det ar att skitsnack existerar precis overallt, det gor mig less.

poolen nasta

Godmorgon Florida, godmorgon Sverige!

Har precis atit lite frukost och ska ga en promenad till poolen med Ann. Kommer ligga dar ett par timmar, har samhallsboken och min ipod med mig sa kommer halla mig sysselsatt iaf. Auuuuuooh vad jag langtar till matchen ikvall, a dream come true.. Har inte sa mycket blogg fantasi idag, later!



gillar utsikten ifran frukostbordet..

update

Ni far ursakta den otroligt daliga uppdateringen, men hoppas ni forstar att datan kommer i sista prioritering under min resa. Efter Stephie kom hem ifran skolan stack vi till Steak and Shake, tror jag har druckit den godaste milkshaken ever. FYFAAAAAAAAN sa otroligt god, strawberry milkshake for bara 2-3 dollar! Efter vi var proppmatta sag vi "The Social Network" pa bio. Inte den basta filmen jag sett, forvantade mig mer. Men Justin Timberlake ar alltid trevlig att titta pa. Inhandlade en sjukt nice klanning efter filmen som du Mirran kommer alska om jag kanner dig ratt. Nu ska jag strax sova efter nagra timmars trixande med bilder pa facebook, sa fan ta er om ni inte gar in och tittar nu :)  Imorgon ska jag kliva upp sent, sovmorgon.. Ga till poolen och ligga dar sen senare pa kvallen vantas NHL match!!!!!!!!! Tampa - Toronto.  En barndomsdrom gar i uppfyllelse. Jag kommer vara i extas, totalt fascinerad och otroligt lycklig. Nu ska jag sova. Skriver mer imorgon.
PUSS.




godbitar ifran Mexico

Har suttit och laddat upp bilder pa Facebook, vilket tog ett bra tag. Sa ni far lite fina bilder att titta pa sa lange, lagger upp fler imorgon :) GODNATT!
































Fler kommer imorgon (kanske) 


pics






















fortsattning foljer...

Nu ska vi pa bio och bara ta det lungt :) Lagger formodligen upp fler bilder ikvall eller imorgon! ENJOY
PUSS

hemma ifran Mexico

HOLAAA!

Har precis kommit hem ifran poolen, har legat dar 2 timmar och stekt. Maste ju passa pa nu den sista veckan!
Vi klev av kryssningen i formiddags och jag ar fortfarande matt. VILKEN CRUISE HERREJAVLAR.. Svart att beskriva hur stor och lyxig den var. Maten var FOR mycket, jag och stephie har atit heela tiden. Tror jag har gatt upp 2 kg, minst! Mexico och Cozumel var helt underbart, kort och gott har jag haft 4 helt fantatiska dagar pa en overvaldigande bat med great company. Har far ni en sjuuuuuuuuukt massa bilder. I flera inlagg!



Glada brudar!


stor kryssning?


byyyye TAMPA


en mycket liten del av baten


iiiiih


och sahar lycklig var jag


Nya Wella shampoo ger dig en volym som varar..


love you




Casinot


Babeeee mjau


lunch


klattervaggen

MOT MEXICO!

Om vi har turen med oss sa kommer det vara sol varje dag nu.. men det star pa CNN att det tydligen ska vara molnigt och "bara" 24 grader. FAN om vi inte kan sola.. Givetvis finns det sa manga andra saker att gora pa kryssningen men enda det vore sa surt. Det har regnat hela dagen har i Florida, himlen har oppnat sig och pissat pa oss. Forsta gangen det har regnat sen jag kom hit. Vadret gor mig trott och seg, fast blir sakert speedad sen nar vi hamtar Stephie pa skolan! Ska bli SA skoont med 4 dagar pa baten varav en i Mexico. Ha det bra och ta vara pa de sista dagarna av lovet nu kara vanner :) Jag ska ha nagra helt fantastiska dagar.. Viva la mexicoo here we coooome! PUSS. PS. Jag kommer inte blogga nagonting forens pa mondag!



thoughts




Vill bara saga hur otroligt lycklig jag kanner mig. Jag fullkomligt alskar detta stallet, detta landet. Manniskorna ar de trevligaste och mest utatriktade jag traffat! Alskar vadret och stranden. Alskar hur bra min kropp mar och att jag pa nagot konstigt satt verkligen kanner mig som hemma.. Aven om jag ar flera tusen mil hemifran sa kanner jag mig otroligt glad. Det ar inte sjalva hemmet jag saknar utan ni manniskor som ar runtomkring mig hela dagarna. Men som sagt, alla har vi olika mal och drommar i livet, den har ar en av mina, och vi alla kommer till slut hamna pa olika stallen i varlden sa saknad ar aldrig nagonting man kommer komma ifran. Det ar omojligt att ha alla du tycker om samlade runt dig hela livet. Kommer sakna detta sa sjukt mycket, fast kommer tillbaka nasta ar igen.. Nu ska jag bara njuta av mina 9 dagar kvar har!



del 2




Steph och Kristina <3


Kristiiiiiina :D




LOVE YOU <3


gardagens(skola) och dagens(strand), enjoy !! 1






happy girls


SHOPPING <3




Om ni undrar varfor jag har sverige troja pa mig sa ar det for att det ar homecoming week denna veckan sa varje dag ar det en dresscode man ska folja. Igar var det turist dag sa alla var utkladda till tacky tourists. Idag var det rosa tema for att stodja brost cancer!




Victoria Secret <3



















paradiset






beach dag

Godmorgon :)

Tankte ladda upp bilder ifran igar men Stephie har lanat min kamera till skolan idag. Har precis vaknat, sov langre an jag skulle idag men skit samma jag har semester!! Kan ocksa bero pa att jag steg upp halv 6 igar morse. Stephie slutar halv 1 idag och sen kommer hon hem och hamtar mig, sen direkt till CL beach. Ska ligga dar HELA dagen och steka. Jag ar fast besluten att jag ska bli sa brun jag bara kan. Nasta vecka ska jag kliva upp tiiiidigt och cykla till Indian Rock och ligga dar tills Stephie kommer hem. Nu ska jag ata nagot, vralhungrig! Sen maste jag packa en vaska for imorgon ska vi pa kryssning. 4 dagar pa en bat och en av dagarna i Mexico. Ska kopa en undervattens kamera pa walmart for vi ska snorkla i det fina vattnet nagra timmar. Trodde inte att mexico var sa fint faktiskt, men bilderna ser ju helt underbara ut. Ja ni far se bilder vi tagit sen nar vi har kommit hem pa mondag. Nu ska jag ata frukost. Bloggar senare :) PUSS



my girl!

GREAT DAY

Godkvall!

Ligger helt utslagen i mitt rum nu och ska strax sova.. Dagen har varit saaaa rolig och jag har trivts battre an forvantat. Jag var alltsa med Mr Mansour pa hans International Business classes och skulle beratta lite om Sverige. The First period (forsta lektionen) var lite nervos men det gick snabbt over for alla ar sa trevliga och outgoing har sa jag blev snabbt lugn och kunde ha roligt istallet. Det enda en del visste var att IKEA var svenskt, eftersom det ligger i Tampa. Och alla killar visste vad Sverige var " for the hot blonde girls ". Fick fragor som " are you from Japan or Argentina?" " Oh wait is sweden in europe?" " Is this the first time you're seeing black people?" " is that your naturall hair coulor?" Och lite andra forslag ifran det manliga konet som inte skrivs har.. haha! Mr Mansour ar nog den snallaste,roligaste och mest spontana lararen jag traffat. Han var som en 25 aring i sinnet, latt att prata med och fick mig att trivas hela dagen. Nicole och Amanda underholl mig riktigt bra den sista timman, haha roliga tjejer! Mr Mansour tog min mail adress och gatu adress hemma i SWE sa det kommer dimpa ner ett jul kort om nagon manad. Nasta ar nar jag aker hit igen maste jag traffa honom, vilken underbar manniska. ALLA students alskar honom, alla vill vara pa hans lektioner. Students som har rast kommer in till hans klassrum bara for att prata med honom.

Efter skolan akte vi till Country Side Mall och jag shoppade "lite" (a)   Victoria Secret och Forever 21 ar himmelriket, mamma mina ogon lyste och jag var lyrisk, ungefar som i julas nar jag fick mitt ifk goteborg stall..
Fast nu har jag shoppat fardigt, fast vi far se. Ska till Orlando pa onsdag och dar finns det massor som ar ett helvete for planboken. Efter shoppingen traffade vi Arnisa och Stephie och Arnisa fick pedikyr medans jag bara tittade pa. Nu ska jag sova, bloggar nar jag vaknat.

PUSS.

high school imorgon

Sitter har i mitt rum och ar sooo nervous for tomorrow. Ska folja med Stephie till skolan och vara med pa Mr Wandsors lektioner, 4 st rattare sagt. Han har international business sa jag ska prata om Sverige och svara pa folks fragor. En som tycker det ar jatte roligt att jag kommer imorgon ar Austin.. haha vilken kille herregud! Man borjar skolan kl 7 har i USA sa vi maste stiga upp vid halv 6. Hur ska detta ga?! Men men ser fram emot dagen imorgon. Efter skolan ska jag, steph och Arnisa fa pedikyr pa en salong och efter det ska vi shoppa i Country Side Mall. Det ar en excited Lina som ska sova nu, vi hors imorgon kvall! Hoppas ni njuter av hostlovet dar hemma. KRAM!



halloween sondag

















TROTT

Godmorgon :)

Sov ratt lange idag, trott sen helgen. Drog pa mig lopar skorna och sprang till Indian Rock och tillbaka. VAAARMT! Tycker inte om alla mexikanska tradgardsarbetare som forsoker prata spanska med mig, jag latsats att jag ar efterbliven eller dov. Usch. Stephie kommer hem om 2 timmar da ska vi ut och ata pa nagon resturang. Sen skulle vi antigen till Kristina eller ligga po beachen, hoppas po det sista. Ar trott och seeeg idag..
Jag orkar inte skriva mycket mer just nu och det funkar inte att ladda upp bilderna sen igar. Ha en bra mandag :)



trick or treating


Nojda flickor med sin shopping


godis sugen


hahaah "swedish wiking/viking "



Och fler bilder ifran kvallen kommer imorgon nar jag vaknat. Det funkar inte just nu och jag behover sova anyway. Harligt att lovet borjar for de flesta av er imorgon, till er som ska jobba, have fun! Till oss andra.. barapapapaaaa mmmmmh i'm lovin it !

had a great night

Ligger i "mitt" rum nu och ska snart sova. Har ont i fotterna efter att ha gatt runt halva Belleair och tiggt om candyyyyyyyy. Alla kommenterade att vi var dom aldsta som trick or treting detta aret. Men som Aquill sager " you can never be to old for candy or having fun ". And that's so right! Bara att Spencers bitter fitta till tjej har klagat hela tiden sa har det trots allt varit en toppen kvall :) Har ingen aning om vad jag ska gora imorgon tills Stephie kommer hem vid 2. Kanske springer ut och joggar om jag har ork till det, annars tranar jag inomhus. Cyklar kanske bort till Stephies mormors apartment och softar vid poolen. Fast smart som jag ar, vilket alla redan vet, sa kom jag po nu att jag kan gora bada sakerna i ett. Jag JOGGAR till poolen, steker dar och sedan kor jag intervaller hem. Oh thats awsome. Maste bara ha en handduk over my feets, for mitt exem har inte gatt over. Imorgon ska vi kanske ha photo shoot med Kristina eller ligga pa beachen. Langtar till kryssningen pa torsdag, viva la mexico here we come!
Hoppas ni har det lika bra dar hemma som jag har here :)



RSS 2.0