min mamma är gullig




dagens garv

Miranda Simmons: Frida! Idag på psykologin fick vi se en film om barn med damp.. det var en liten pojke som sprang runt på ica och petade i köttfärsen och bytte plats på alla varor.. Då tänkte jag på dig!
Hahahahahaha jag har sämst humor. Vi måste ha en växjöhelg snart alltsåå! ♥






Hahahahah verkligen dagens garv när jag loggade in på facebook precis! Min kompis miranda till min syster alltså.

Gick hem i paus ifrån speedwayen, massa myggjävlar och rätt kallt. Lejonen ledde med några poäng så får hoppas dom vann. Har INTE sovmorgon imorgon så blir en tidig kväll! Ska sätta på en film nu via Voddler, kanon! Tror jag ska springa ner och poppa lite popcorn med. Får se.



tisdag:dagens






speedway ikväll

Fick sluta en kvart tidigare idag, just den där lilla kvarten gör så sjukt mycket. Ni vet ju själva, sista lektionen på dagen är ju alltid värst. Då vill man bara hem hem hem, så när Stenis sa att vi fick sluta när det var en kvart kvar kände man bara yeeeeah. Nu ska jag göra nudelsoppa och sen ner till mormor. Det är speedway ikväll, VIP tältet som vanligt. Äta och sådant innan matchen. Följer med mest för mormors skull, känner inte för det alls. Denna tisdagen har gått ovanligt snabbt, sovmorgon, engelskan var inställd så hade över 2 timmars hål, åt hos mormor, konferans-reception sista lektionerna. GÖTT! Pratade med älskade syster nyss, både hon och mamma jublade i telefonen. Så glada så blev dom :D
Vi hörs senare ikväll efter speedwayen, kanske :)
PUSS.



JAG KLARADE DET

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH MOTHA FUCKA !!!!!!!!!!!

Någon som vill ha en kram? Har lust att krama hela världen just nu. För vet ni en grej????
JAG KLARADE MATTEN :D FICK GODKÄNT! Aldrig mer Matte A. TACK GUD, TACK LINA, TACK LINA, TACK..
Åh känns verkligen som om en tyngd lyfts ifrån mina axlar nu. Så himla skönt, verkligen värt allt slit i sommar. Hårt jobb lönar sig, det har jag bevisat nu! Jag kan också.



All inclusive

Sitter och läser BB:s blogg samtidigt som jag funderar lite. Det är en grej som tar stor del av min tid men även energi. Ibland helt i onödan, men börjar bli bättre på det :) Sitter och letar flyg till London med, kanske vore något? Påsklovet hade ju varit kanon! Någon som vill följa med? Fast är nog mer ute efter sol,bad,shopping,upplevelser. Har funderat på en All Inclusive resa ett bra tag nu. Men som vi tjejer planerat, OS i London 2012. Ohyes! Ska fortsätta att leta på fritidsresor,apollo osv. Vi hörs imorgon! PUSS.


pirret..



saknar Sthlm

R.I.P Innebandy

Fyfan vad ledsen jag är just nu..

Kanske aldrig mer innebandy i hela mitt liv? Hade träning(fotboll) innan ikväll ju och när jag kom hem sa pappa att innebandy laget är nedlagt.. Ni fattar inte hur det känns, helt jävla tomt. Spelat innebandy i över 7 år nu, och nu är det slut? Westbo IBKs damlag, tjoff borta. No more, gone. Vi är nämligen för lite spelare osv. Jag som fan älskar innebandy, finns ingen roligare sport, förutom fotbollen då. Men vad ska jag göra nu på vintern? Nu har jag hela helgen ledig, kan inte minnas jag sist hade det.. JAG VILL INTE!!!!!!!!!!!!!!!!! Åh tårarna kommer nästan. Jag vill spela.. Är van oktober-april att det är innebandy matcher. Nu då? Vet ju inte om det någonsin blir spel i westbo tröjan igen.. Om inte så tack till er som gjort mina innebandy år sjukt roliga! Nej min innebandy karriär är inte slut, vill inte :(

USCH! Ledsen Lina...





hej snyggjävlar

Hej snyggjävlar :)

Sitter på toalett stolen just nu, ja om ni inte visste att jag var rätt störd, så now you know!! haha..
Nä men jag har alltid med mig datan in i badrummet när jag ska duscha. Står och sjunger med ifrån min spotify lista, med öppet fönster, hoppas halva gatan gillar mina fina fina fiiiiiina stämma! Eller vad tror ni? ;)
Mamma gör en as god sallad till mig nu, måste ju bara älska henne. Efter jag duschat ska jag plugga matte och göra lite tyska glosor, duktigt Lina. Du börjar för en gång skull i tid. Har kommit på att jag pratar sjukt mkt med mig själv xd hahah. Säger ofta det jag tänker högt, här hemma iaf. I skolan skulle det vara det sämsta man kan göra, flera dåliga tankar far ju igenom huvudet varje dag. Hellre håller jag tyst!
PUSS.




saknade syster



min andra halva!

måndag

Sitter och äter janzons,prinskorv och köttbullar nu. Mh julmat funkar verkligen året runt!
Har träning vid 5, känner mig rätt jävla död efter matchen igår. Inte spelat match på över 1 månad nu. Kunde inte andas efter matchen igår, mina luftrör shooooff stängdes igen, nära panik där! Hade sovmorgon idag, men hur kommer det sig att jag alltid kommer försent när jag har sovmorgon? Dålig vana asså :) Började halv 10 och hade 5 min på mig, tror ni fan inte att min cykel hade punka? DÅ var inte jag på mitt bästa humör. Det kändes bättre när jag visste att jag började skoldagen med Konferans-Reception. Måste strax byta om. Hoppas på lugn träning idag, men det är det alltid dagen efter match.
PUSS.



todaaaays





Dagens: GANT

2 months..




2 månader kvar..

messmessmess

Mitt rum just nu..

Illa Lina!






VINST!!

Heeeej :D

orkade verkligen inte skriva något innan idag, sorry! Vaknade rätt sent idag, morfar och mormor var här. Pratade med dom, sen vid 2 stack jag upp till ishallen där GSK mötte Växjö. Men kollade bara en period för sen var det dags för nästa match. Vårt herrlag spelade vid 3, vinst där. Riktigt rolig match att titta på!  Vi hade samling vid 5. Min tränare tog mig åt sidan och sa att jag skulle spela vänster back. Riktigt förvånad blev jag men kändes kul, en utmaning. VI VANN MED 5-1!!!! WOOOH. Trots att vädret sög snopp så spelade vi rätt bra. Första halvlek var sådär men vi spelade upp oss, som vanligt nästan. Det kändes ovant att spela back, har alltid varit på den övre delen av halvan under mina 12 år som fotbollsspelare. Men spelar gärna nästa match på samma position, riktigt kul :D 

Har sovmorgon imon, gööööööttmos! halv 10 börjar jag och turism första lektionen, kan ju inte bli mycket bättre start på veckan.


redan handsvett

Är klar med samhälls uppgiften nu, fan vad duktig jag är. Känner verkligen inte för att plugga matte idag så jag gör det imorgon istället :) Äntligen match imorgon, och hemma med. Får se hur länge och mycket jag orkar spela, kroppen är fortfarande inte i toppskick. Ska göra mitt bästa iaf, man kan aldrig göra mer än det. Herrlaget spelar vid 3 och vi vid 6. Så blir en heldag på GIS imorgon. Yeeey! Ska strax börja fixa till mig lite smått, sitter fortfarande i pyjamas. När pappa kommer hem går vi upp till ishallen.

Usch jag är nervöööös.. Frida sprang precis 400 m på Finnkampen. Eftersom hon är i Finland vet jag inte om jag kan ringa, tidskillnad och har ju ingen aning om vad som händer där borta. Hoppas det har gått bra!!
Ikväll får ni FAN inte missa att titta på henne. 19.25 på SVT2!  Heja på henne som vi kommer göra. Fönterrutorna i huset kommer spricka av mitt skrik, börjar redan få handsvett av nervositet. Tänk att MIN syster ska springa i TV, för Sverige, inför 50.000 på läktaren. Vet att hon kommer spy, det gör hon alltid innan tävling. Spelar ingen roll hur liten eller stor tävlingen är.
Jag skriver senare om hur det gick :)

Ska träffa Fanny och Lina ikväll också, myyyyycket trevligt!

PUSS.



nivån är inte hög

Godmorgon :)

Vaknade för en halvtimma sen av att min "riktiga" morfar ringde och väckte mig. Lång historia det där med "riktiga".
Annars hade jag nog sovit några timmar till. Hoppas ni hade trevligt igår? :)  Och Hanna Kazic att din födelsedag var riktigt bra och rolig, att du fick den kväll du önskade? Love.   En grej jag inte begriper är alla som kommenterar på facebook, haha kommer du ens ihåg något? Folk som däckar, spyr och "inte kommer ihåg något" Va? Var jag i parken, haha sågs vi?" 
Kom igen vi är 17-18 år. Nivån på sånt är inte speciell hög. Det är mer pinsamt faktiskt. Har aldrig förstått grejen med att dricka tills man spyr/däckar. Hoppas ni fattar vad jag menar utan att låta som en kärring :) Jag tycker det är skit kul o festa, men vill gärna komma ihåg den roliga kvällen! Finns ju en gräns med allting.
Sitter och tittar på "en plats i solen", älskar det programet. Annars idag då? Ska göra lite matte och en uppgift till Samhällskunskapen. Sen vid 6 (?) tror jag det var, möter vårt hockey lag GSK, Växjö Lakers. Min kusin spelar ju där. GSK är i div 1 och Växjö i Allsvenskan. Haha hoppas V krossar dom!  Det är en liten cup uppe i ishallen i helgen med några allsvenska lag som gästar. Tycker det är roligt när sånt här händer, lite RIKTIGA hockey lag kommer till stan..
OOOH vad jag längtar till vintern och årets hockey säsong drar igång. Lär bli en hel del turer till Växjö och Göteborg. trots att jag har tuttar(trots att jag är tjej) ÄLSKAR jag hockey. När kusinen spelade i Frölunda åkte vi dit varenda helg, bodde nästan i ishallen förrut. Så om en kille säger att tjejer inte kan något om idrott, DÅ vill ni inte vara nära mig eller ha en diskussion med mig om det. Handlar inte om man är kille eller tjej, vi kan precis lika mycket om bollar,puckar,planer,längdhopp som ni!

Nu ska jag titta på TV. PUSS!




babes



en asgarvande lina och ja.. Eve. Egentligen är det ingen som vill vara med henne. Det är bara vi som är snälla som låter henne umgås med oss ibland när hon tjatat konstant i flera dagar. Jobbig brud fyfan. Hon luktar även babian.. Illa!

;)

always look on the bright side of life

Tjena såhär mitt i natten!

Ångrar mig inte en sekund att jag stannade hemma ikväll istället för att gå ut. Satt på Chili Thai ett bra tag, SKRATTADE och pratade om saker som inte ens kan nämnas här, lite för grovt.. ;)   Köpte godis på Kvantum och sen var Jonte så snäll att han kom och lämnade SATC 2 till oss. Jag såg ju inte den på bio när den gick, katastrof! Så nu ääääntligen har jag sett den, tyckte den var betydligt roligare än ettan. Men det hackade så hann inte se klart hela. To bad men bra var den fan.
Imorgon har jag tänkt att sova ut, på riktigt. Måste göra lite matte och samhällskunskap också. Känner för varje dag som går att jag längtar till the future, äventyret. Känns som att jag går och väntar på att det riktiga livet ska börja, fatta mina egna beslut, uppnå mina drömmar. Även att jag är en storsstads tjej, ett litet samhälle där alla känner alla, alla snackar om alla osv är inte min grej. Har iofs vetat sedan jag var liten att jag är det. MEN ska istället vara så positiv jag kan, uppskatta de där små sakerna i livet som gör det. Ta vara på mina sista 2 år i skolan, always look on the bright side of life dumdumdumdumdidumdidum. Låter inte det rätt bra?



inte mycket bloggande idag

Hej på er :)

Sista lektionen innan vi tog helg var idrott, vi har Johan iår och det är tumme upp. Trots att han är rätt hård!
Stack hem och duschade snabbt, mötte upp Lina på dalen där nollningen höll på. Var väldigt nära på att spy ett par gånger, speciellt vid teknisterna. Den stanken var helt sjuk.. fyfan va äckligt xd Har redan börjat smida planer vad ni ska få rulla er i nästa år 95:or ;) mahah. Sen var det träning vid 5. Måste skynda mig nu, ska käka på chili thai med mina två bästa vänner. Like it! Vi hörs senare :)
Sorry för dålig update!



converse

Ni som känner mig, eller iaf följt min blogg ett tag vet nog att jag älskar converse och bär det hela tiden.. Mina babes, alltså mina vita, börjar bli lite slitna nu. Men jag tycker det är snyggast, gillar inte när dom är helt vita och ser ut som man kommer direkt ifrån affären med dom. Vi har ju alla olika smak, och det är väl förjävla tur det ;)







home alone with mum

Jag och mamma är hemma själva, kyckling sallad och mys framför soffan. :D Pappa är i Borås och kollar på Elfsborg-Napoli, kval till CL. Lite avis är jag allt..




dissar

Hej guys :D

Allt bra med er idag? Gick ner till mormor direkt efter skolan och åt. Nu är dom äntligen hemma igen ifrån Tylösand, saknat min andra/extra föräldrar! Skolan idag var skön, 2 år kvar och det känns faktiskt inte för hemskt. Gillar klassen riktigt mycket och min andra halva har jag runt mig hela tiden vilket är skönt. Mycket snack om insparken hit och dit, vart vi ska vara osv. Så jag,lina och eve känner att vi inte vill gå längre, visst det vore kul så. Men jag har träning också och då blir det riktigt stressigt efter det med duscha,fixa sig och fixa skjuts ut till förfesten. Har faktiskt inte varit speciellt taggad på det alls. Förra året var det ju vi som blev nollade, och nästa år ska vi hålla i allting. Så detta året känns liksom.. ahopp. Men hade varit kul o festa med tjejerna i klassen. Men det hinner vi verkligen med hörrni :) Det blir bara stressigt och ja.. imorgon. Så vi 3 ska äta på Chili thai och bara umgås, just idag känns det så mycket roligare. Som om jag behöver det. Igår var jag jätte fest sugen, not today. Bara velat fram och tillbaka hela dagen om vart vi ska vara, hur vi ska fixa skjuts osv. Kalla oss tråkiga, men vi tar igen det en annan helg :) Kom med förslaget till Eve att bara skita i allting och dra till Göteborg över helgen istället. Gillar det där spontana. Ska självklart titta när 94:orna blir äggade,rullar i fisk,hår och allt fräscht man kan tänka sig. Ska bli riktigt kul :D hahahaha! Har mardrömmar sedan förra året..
Nu är det innebandy träning om en halvtimma.
PUSS.



sail away with me honey

Eftersom det regnade rätt rejält blev det inomhushallen idag :) Lite lek,trams,hörnor,pass,kickande osv. Älskar såna träningar! Riktigt kanon. Tror jag har tyska imorgon bitti, hope not. Värsta ämnet jag vet, scheisse,drei, eine grosse bier bitte. Ni hör ju mitt ordförråd.. det där med modala hjälpverb och kunjunktioner är inte min grej. Men vem fan tycker det är kul egentligen? Haha. På fredag är det ju som sagt inspark, nollning osv. All in på kvällen också! Taggad :D Ska bli kul o gå ut, ett tag sen nu. Dance my ass off, typ. Får se om jag tränar innebandy imorgon, känner att orken inte finns där. Vi får seee :) Godnatt på er. Det blir lite tråkig blogg emellan åt, ni får stå ut. Ska försöka så mycket jag hinner!  Rätt mycket skol och tränings snack blir det ju. Cause that's my life right now. Ska titta klart på fångarna på fortet, sen sooov time!




love it.


THATS MY SISTER!

http://vastboandan.lokaltidningen.se/en-tjej-med-spring-i-benen-/20100820/artikler/708209983/1504


För er som är nyfikna :)






jag är jävligt stolt bara okej? (a)

Hoppas att du har det riktigt kul när ni sparkar in och nollar era nya FIG-ettor ikväll! Jag älskar dig mest av allt och saknar dig här hemma. Stina Eeeeeeeek, håll koll på henne åt mig ;) Puss på er växjös snyggaste sambopar, dock är dom inte lebbar, utan bara trivs i varandras sällskap. haha!

regn regn regn

Chachaaa!

Jahopp då var andra skoldagen avklarad och det känns inte som vi ens haft något sommarlov. Dagens hiss är att Turism kursen ser ut att bli helt jävla awsome. Och Kajsas beskrivning av hur hennes lillasyster slickade på en väldigt äcklig sak, längesen jag skrattade så mycket. Tårarna sprutade, också längesen jag hörde något så sjukt och roligt på samma gång. Trivs jätte bra med klassen, lite uppdelat eftersom halva klassen gick i samma innan, känner inte killarna alls förutom Leo. Men det kommer väl. Och vi tjejer ifrån a-klassen rockar som vanligt ;)

Känner att jag har lite träningsvärk idag, men gillar känslan. Fotbollsträning vid 5. Och jag som var så taggad på det igår, men eftersom det regnat hela dagen, då snackar vi ööösregnat, så lär inte planen vara i allt för bra skick. Men glidtackla går ju desto bättre. Ska göra mig något att äta nu. Jag vill inte att hösten ska komma, mörkt,grått och äe fyfan don't like it. Men Tyra Banks muntrar alltid upp mig som jag sitter och tittar på just nu.
Later.
Tänkte ta en "dagens" men känner mig som en slickad katt, eller liknande. (blöt överallt)
PUSS.




mjau

Kul att man har nästan besöksrekord idag! Kan det vara för att jag länkade bloggen på facebook? Hahah hell yeah att det är. Jag är ingen som kommenterar andras bloggar mkt, fjäskar och försöker få läsare. Ni hittar hit själva och stannar om ni vill :) det är kul att ni gör det! tackar jag för. Träningen gick väl bra, det sitter ju kvar liksom. Inte den roligaste träningen men funkar väl. Jag får ärligt talat se hur jag gör nu, om det blir alltför mycket i skolan så klarar jag inte av två sporter samtidigt. Men ska försöka så gott det går, vilket jag alltid gör iofs :)  Sitter och slappnar av i min säng. Lyssnar på boys like girls och tycker det är as kalas att jag har turism första lektionen imorgon. Vixs om du läser detta, vänta på mig vid skåpen!! Min marabou polka ser rätt inbjudande ut men ska låta bli. Trots allt bara tisdag! haha.
Fotbolls träning imorgon, wooooho. Vill ge en krya hälsning till min fina vän Josse som ligger i 40 graders feber. Love<3
Nähepp vi hörs imorgon för nu ska jag sova!
PUSS.



såhär MOGEN är jag när jag är riktigt trött och uttråkad, har ni sett mig snyggare!? ;)



första innebandy träningen!

Ska göra kyckling soppa med nudlar nu. Eller ah behövs inte speciellt många hjärnceller för att göra det, vilket är tur för mig ;) Första innebandy träningen för mig på väääldigt länge. Eller ja sen i mars-april måste det bli? Hoppas vi är något folk idag så det blir ordentlig träning! Ska döda min katt nu, jääääävla jobbig han kan vara. Svansen ser rätt inbjudande att dra i..
Var kul att se alla "små" 94:or idag., även om hälften är längre än mig.. Så förvirrade och nervösa blickar, haha aw. Vi var säkert likadana själva, om inte värre. Är fortfarande förvirrad av mig :)
Nu börjar solen skina, NU? Du är lite sen din gula fan, du skulle kommit 2 veckor innan sommarlovet så man slapp se ut som man precis bott i antarktis i 3 år.. Nähe nu kurrar magen! Skriver efter träningen ikväll.
PUSS.



new lipstick


Maybelline New York 110 kr - Rött


dagens

Hej :)

Jahopp då var första skoldagen avklarad! Känns verkligen kanon på alla sätt. Sjuuukt kul o träffa alla igen men kändes inte som att vi haft något sommarlov efter 2 timmar typ. Sista lektionen var konferans-reception och det verkar riktigt roligt. trevlig grupp som det säkert går att sammarbeta med. Min klass är också nice. Ska upp till stan nu och göra lite ärenden. Tillbaka sen men först en dagens outfit.

miss sixty, vila, forever 21





litet barn i leksaksaffär

Träningen gick kanoooooon. Ingen boll idag utan styrka, roliga övningar, frida har börjat igen och finfin utsikt ;)
Kände mig riktigt glad hela träningen, sprang runt som ett litet barn i en leksaks affär, typ!
Imorgon är det skolstart.. känns bra endå. Kommer halvt strypa min Josse, Jasse kommer på torsdag din bitch!
Min bästa vän kommer på morgonen, då känns det ytterligare lite bättre att pallra sig upp. Vet inte alls om vi läser enligt schemat imorgon, kan jag inte tänka mig. Tittat på fångarna på fortet nu och Time out nu. Åh gamla goa program är tbx!
Vi hörs imorgon :)
PUSS.


lista

nakenfis/påklädd
rida din häst/äta din häst
kyss/puss
puss
/kram
långa killar/
korta killar
armmuskler/magrutor (killar)
sola/
bada
matte/engelska
ta bilden/va med på bilden
blått hår/rosa hår
pojkvän/
vänner
svenska/norska
aldrig mer få sjunga/alltid sjunga
Inte ha en kille men massa kompisar/
bara ha en kille men inga kompisar
aldrig mer få blogga/aldrig mer få shoppa -
alltid gå i skyhöga klackar
/gå runt i foppa tofflor resten av livet
rosa/vit
pizza/kebab
pop/hip hop
täcke/
kudde
los angeles/
miami beach
film/serie
osminkad/
ofixat hår

Senaste....

Smset du fick: Telenor
Samtal du ringde: Mamma
Du sa högt: Vill du gå ut?
Som fick dig le: Tyra Banks
Som sa "älskar dig": Pappa eller Mamma
Du gjorde: Tittar på top model

Favorit...

Mat -
thai
Sport - fotboll
Djur - hund-häst
Glass - ben&jerry's
Affär - H&M
Sallad - kyckling
Skådespelare – chad michael murray
Låt - dynamite
Nummer - 7
Årstid – sommar!!!
Parfym - D&G

Vem...

Tänker du på? -
min syster
Saknar du? - många just nu
Älskar du? - min syster
Svek dig sist? - .
Betyder mest? - min syster
Vill du ha? - 27 oktober

Vad....

Dör du av? -
getingar
Önskar du dig? - flygbiljett till USA
Vill du ha nu? - 27 oktober
Lever du för? - mig själv,kärlek,vänner,idrott, osv
Gör du just nu? - Snart träääääna :D


bbbbeauty


Bobby's hårprodukter. 1. Riktigt bra hårspray som håller hela dagen, känns fräsht och blir inte sådär "klibbigt".
2. Shampoo som gör att håret känns friskt och följsamt, för färgat hår men det skiter jag i :)



1.Min älsklings parfym som luktar fucking heaven! D&G.
2.Favorit balsam ifrån Loreal, en lukt av honung som sitter i flera dagar. Håret blir jätte mjukt och följsamt.



1. Rengörings milk som tar bort smink men även rengör på djupet. Min hy blir mjuk och håller finnarna borta.
2. Ansiktskräm/dag


1. Date
2. Britney Spears, luktar riktigt gott och håller hela dagen!
3. Framboise - Yves Larock. Hallon
3. Framboise - Yves Larock. Kokos
4. Britney Spears

omöjligt att somna

Morning :)

Kunde inte sova inatt.. det var totalt omöjligt. Det var lika omöjligt att gå upp vid 8 imorse så sov vidare. Ska plugga matte här hemma istället. Det är ju ingen skillnad att jag pluggar här hemma som uppe på skolan. Sitter endå för mig själv, musik på och rå pluggar utan att behöva be om hjälp. Solen skiner och det är över 20 grader så altanen it is!
Nu ska jag äta lite frukost (usch) och sen öppna böckerna. Såg mitt schema nu och det ser faktiskt bra ut! GÖTT :)

Jag och mamma har även kommit på, eller ah, mamma har kommit på, att jag inte ska sitta vid datan efter 10 på kvällarna. Har svårare att sova då och det påverkar hela dagen därpå för mig. Får titta på TV eller läsa istället. Lär nog ha fullt med plugg jag kan "underhålla" mig med. Så nu vet ni att det inte blir någon uppdatering efter 10 ;)
PUSS.




imorgon får jag träffa mina baaaaaaaaaaabes <3






on my own

Ligger och tänker alldelles för mycket på livet just nu. Skrev ett långt inlägg, direkt ifrån hjärtat men kände inte att det var tillfälle att lägga upp det. Nej nu kliar det i fingarna på mig att skriva precis det jag ligger och tänker på. Kanske en annan dag.

Klockan ringer vid 8 imorgon, sista dagen på matte skolan. Ska även bli kul att se alla små förvirrade 94:or som börjar gymnasiet imorgon, aw! Är ni nervösa guys? Vänta ni bara.. helvetet har bara börjat. Näää fan jag skojjar bara. Ni har 3 underbara år framför er. Kan ju iaf säga att första året var kanon! Så inget ni behöver oroa er över, visst ny klass, ny skola. ALLT nytt. Men det är precis det man behöver tror jag, en ny start. Och inget vidare ös på Gärdet precis.. no worriiies!

PUSS.


rutiner tack

Tanken på att skolan börjar på tisdag känns inte förjävlig endå. Ser faktiskt fram emot det. Jag behöver rutiner i mitt liv, behöver mina träningar, behöver få igång hjärnan och framför allt så blir helgerna mer efterlängtade då. Men det ska bli så härligt att träffa mina underbara vänner igen. Ny klass som verkar helt kanon! Att träffa alla människor man inte sett på hela sommaren. Har saknat att skratta i biblioteket eller Oasen med tjejerna, att stöta på någon rolig typ i korridoren, byta några ord. Skämta med folk, ja fan ni vet vad jag menar. Självklart är det skönt med sommarlov men börjar bli lite segt nu. Dagarna ser ungefär likadana ut. Ska bli skönt o komma igång med träningarna rejält. Snart börjar övergången mellan fotbollen och innebandyn. Brukar bli mycket under den tiden, men det är bara kul. Ska träna lika mycket fotboll som innebandy, kommer dock prioritera fotbollen först! Men som alltid, kommer man säkert längta efter ledighet sådär efter 3 veckor i skolan.. haha. Aldrig är man helt nöjd? Känns nästan så :)

Jag ska plugga och träna stenhårt nu i 2 månader fram till 27 oktober, får då åker jag på min sjukt efterlängtade resa. Dom två och en halv veckorna ska jag koppla bort allt vad vardag,stress och skola heter. Då ska jag leva livet, på riktigt. Ha riktigt roligt med en av mina bästa vänner i ett land jag förälskat mig i. Finns inget som gör mig så lycklig som när jag tänker på det, längtan och förväntningarna är skyhöga.






17 år i staden där jag växte upp

VI VANN! Tjalalalaaa GÖÖÖÖÖTT ELLER :D

Återigen måste jag säga att det är så jävla hemskt att sitta vid sidan av och T-I-T-T-A.. MEN imon ska jag träna. Äntligen äntligen äntligen. Jag tyckte vi spelade bra dag verkligen, vinst med 4-1 mot Husqvarna. Nästa hemma match är om exakt en vecka, alltså nästa söndag ;) För er som vill komma och heja på oss. Tycker jag ni kan göra! Tycker också ni ska sätta er framför tv:n helgen som kommer och heja på MIN syster som springer för Sverige i Finnkampen, tycker jag låter jävligt fint. Att jag kommer vara sjukt nervös och skrika halsen av mig är en annan sak.

Ligger i min underbara säng right now, mitt New York täcke är fint! Har en kudde,täcke, affish x3, 2 tavlor, en t-shirt med N.Y på.. JAG VET jag älskar det och kalla mig nörd, stolt nörd :D

Later!




100821

Osminkad och fula kläder, hell yeah :)








ÄLSKAR Hanna rum!




NY DESIGN!

Vad tycks?

Om den gamla är kvar så tryck F5  .  Är riktigt nöjd med resultatet och TACK ÄLSKADE HANNA BOGREN! Du är för bra. Om du läser detta, vilket jag antar, så jävligt KOolt. Puss <3


kvinnan till höger is the shit!

spending my night with ma girls!

Nu sticker jag till Hanna och tillbringar min kväll där :) Fast ska föna och platta till håret lite först!
Vi hörs senare eller imorgon.

Kärlek!


äntligen tränat

Har cyklat ett tag nu på spinning cyklen. Eller wupps jag menar cykeln! Vi i småland säger ju cyklen, vilket tydligen är HELT fel. Vi har vara uttryck och slangord ;) Ni ska höra hur min farfar pratar, en stockholmare hade aldrig förstått vad han säger. Knappt att jag gör det sometimes!  Nu sitter jag här i sportbehå framför fucking awsome The City, ska nog duscha snart.. FAST det är glamourama marathon + The City weekend break idag vilket lockar. Jaja!

Ikväll får ni se en ny bloggdesign, wiiiiiiiihi! Ska göra annat nu :)
PUSS!




typ så biff är jag också :O

egoboost

En bok jag ska läsa! Älskar BB och det verkar vara en riktigt bra bok. Hon är en solklar favorit :)



storstadspulsen

Åh härliga lördag :D

Har varit uppe en stund nu, tittat på film och käkat frukost. Frida ska åka till Växjö sen så det blir en tidig lunch idag. Som jag ska ställa mig och göra nu, chicken. Ska ut och jogga lite sen också. Jag saknar Stockholm! Vill inte bo i en liten stad, jag vill vakna på morgonen och känna pulsen utanför fönstret. Vill kunna träna i en park, fullt av möjligheter!!! Blöh.
Nähepp vi hörs senare :)
PUSS!





music


times square

Hej hopp negersnopp. Eheh

Låååång och ståtlig som jag är försökte jag nyss att sätta upp en jävligt gorgeous affisch på min vägg men gick inte för bra så pappa fick hjälpa mig. Hade inte skadat med 5 cm till asså. Sitter och tycker att Veronica Maggio är rätt nice och känner att imorgon, DÅ ska jag ut på en löprunda. ÅÅÅH vad jag längtat, ni ska bara veta. Att jag är hemma själv imorgon och ska tillbringa kvällen hos Hanna känns ännu mer nice.




blåbär & kiwi

Var sugen på något innan och istället för att ta fram maraboun jag köpte igår gjorde jag en liten fruktsallad till mig. SÅ mycket nyttigare och en riktig energi kick. Ett tips till er som är sugna på något men vill undvika tex chipsen.








Nu är det Americas Next Top Model!

Gekås




Dom har redan börjat sälja jul grejer.. säger bara WTF?!


HAHAAH.. lite smått uttråkad!


"händerna under hakan"





-



Ralph Lauren

fredaaaaag

Det känns riktigt konstigt med mitt nya hår. Jag trivs i det men inte vant mig än. Har haft långt hår hela mitt liv och nu kändes  det var dags för en förändring! Tror att page var en bra grej att börja med. Verkar så på alla reaktioner jag fått :) " Gud va fiiiiiint, du ser mycket äldre ut " Och det är nästan det roligaste att höra, folk tror ofta jag är yngre än 17. Hur jävla kul är det då? Inte speciellt xd

Då var en hel vecka med matte över och det har gått riktigt bra!! Käkade lunch med pappa på Carlsson's och har bara tänkt att ligga här i soffan fram till 5. Ska ner och kolla på träningen.. tror ni fattar vad jag tycker om att "titta" på träningen :(
Sista helgen på sommarlovet också. Ska försöka ta vara på den på bästa sätt!
PUSS.

Måste ut med hunden nu.. är sur som en snorunge.. orkar inteeeeeeeee. Fan kan inte hundar rasta sig själva`? Tjockis är jag.. haha. Moget linaaaaaaaaa!





Ullared med Lina!

Nu sticker jag till Ullared min älsklings Lina. Ska bli så kuuuul :) Fick en liten slant av morfar med, satt fint!
Vi hörs ikväll! PUSS. Förhoppningsvis as snygga sjukt oseriösa enormt fula bilder på oss två!


PAGE!

Eftersom det var fler läsare igår än vanligt antar jag att några av er är nyfikna hur mitt hår blev?;) HERE YOU GO!

KASSA bilder MEN tagna tidigt imorse, skyller på det :)






frisören nästa

Kom hem för en stund sen, räknade på riktigt bra idag och det känns skönt! Hoppas jag fixar det här nu, annars blir jag inte speciellt glad men bara att fortsätta kämpa endå. Frida lagar pasta med något kött och bacon, hoppas det är ätbart ;o Nä men sen hon flyttade har hon blivit en riktig höjdare i köket. Som hon sa på hemkunskapen en gång : I am the big cock! Hon skulle alltså säga jag är den bästa kocken eller likande och det blev liiiite fel. Haha idiot kallas det. Puss på dig äckel.

Ska vara hos frisören vid 1. Gah excited!!!!

Resultatet får ni senare :)

PUSS:



Hade gärna blivit klippt av Bobby!

nervöös


en bild som ligger mig varmt om hjärtat ♥

Matchen slutade 2-2. Hade det riktigt trevligt med lina och marielle! Frös lite smått så vi satte oss på varsin stol i dörröppningen till klubbstugan och tittade. Känns som det verkligen börjar bli höst och det hatar jag. Usch! Fast ska endå bli kul med alla kläder som ploppar upp ur garderoben, den där stickade koftan som legat i ide nu ett tag och det bästa av allt, mc-jackan åker på igen. Men jag är en sommar tjej hur mysigt det än är med höstmodet, varm chocklad en mörk dag i soffan osv. Nu ska jag soooooova. Tidigt jag vet men har ju skola imorgon. Vet ni? Imon ska jag klippa mig, resultatet får ni se senare imon. Är iaf riktigt nervös men tror det kommer bli snyggt, dags för en förändring! Gaaah.
PUSS.

hotta brudar

Sa hejdå till Stephie nyss. Var inte så sorgligt som det brukar vara, vi ses ju om 2 månader igen :D Tiden kommer gå fooooort. Mexico-Cozumel, snart kommer vi. Watch out! Jag älskar dig bestie <3

Hade en riktigt trevlig kväll igår med fina brudar :)  Nu ska jag fortsätta titta på top model och sen ner till en av världens bästa ställen. GIS! B-laget spelar, ska titta med Lina och hennes kusin Marielle. Hanna babe jag vill ha minst ett mål ifrån dig ;)
Kan förhoppningsvis börja träna på fredag. Om min kropp orkar..
Later!




when I look at you


intervju

Godmorgon :)

Vaknade för en timma sen av att Mats ringde. Frida ska upp till tidningen för en intervju, och jag skulle tydligen följa med. Spännande! Har precis varit ute och gått med Zorro, önskar hundar kunde gå ut med sig själva men skönt att piggna till lite på morgonen. Sitter och äter frukost nu men måste skynda oss! Vi hörs senare. Vi är lediga ifrån matteskolan. GÖTT!
PUSS.


kvällens klädsel







all night long!

Heeej :)

Förlåt för kass uppdatering idag men ska sticka på födelsedags fest nu! All in, all night long! WOOOOOOOHO.
Vi hörs inatt eller imorgon när jag vaknat :)

PUSS!!!



spontant köttbulle besök

Nu ska jag soooooova. Ligger här under mitt New York täcke och myser. Har varit ute 2 gånger idag på 2 olika powerwalk (ka-ching) haha.. den sista var för jag behövde rensa hjärnan och få ut lite tårar. Inget allvarligt alls! Att få prata ut med en vän som lyssnar kändes skönt och favorit musiken hjälpte direkt. Att min finafina hjälte (morfar) kom förbi och käkade hemmagjorda kötbullar med oss sådär spontant och satt och tjötade en stund gjorde också min kväll. Robotmannen!!

Har ställt klockan på 8 så dags att blunda snart. I veckan blir det tjejmys och NY DESIGN-UTSEENDE I BLOGGEN. Den ni!
Vi hörs imorgon :)
PUSS.



svar på tal

Fick en fråga om varför jag pluggar matte när det är sommarlov?

Såhär är det.. jag har alltid haft svårt för matte. Jag är inte trög, har BRA betyg i alla andra ämnen. Fick tex VG i Natur B. Det är bara att jag behöver lite längre tid på mig. Har haft riktigt dåliga matte lärare genom åren vilket har gjort att jag har inte lärt mig grunden. Så jag har inte det där "logiska" tänkandet och alla räknde begrepp klart för mig. Det störande är att jag ALLTID, på alla prov, är bara några få poäng ifrån godkänt. Och det är inte så lätt att försöka klara det helt på egen hand utan någon hjälp. Så nu ska jag gå sommarskola i matte mån-fre. 9-12. Visst inget jag står och hoppar upp och ner för men det ska endå bli okej. Jag vill ju lära mig mer och vill få mer hjälp. Jag KAN om jag bara får den där lilla extra pushen, någon som peppar mig liksom. Många som är i samma situation skäms, men varför ska jag göra det? Jag skäms inte för att jag är dålig i matte. Jag är ju inte ensam om att tycka matte är svårt. Man kan inte vara bra på allt. Istället för att tycka jag är kass så försöker jag istället. Men ska försöka ännu mer än jag gör. Finns alltid mer att ge. Bara att acceptera att jag har svårt för matte. Var super nöjd med betygen jag gick ut med i våras. Och dom ska bli bättre!!

Hoppas du fick svar på tal? :)



riktigt sååå trög är jag inte trots allt ;)



matte och fotboll

Nu ska jag äta pannkakor till lunch sen plugga matte fram tills halv 5 då matchen börjar. IFK - Helsingborg. Synd att jag inte kan vara på plats idag men så är det. Finns ingen bättre känsla än den man får på GU och snart skiner poseidon.
Nähepp mat och matte väntar. Om jag tycker det ska bli kul? NÄ inte speciellt men bara att ta tummen ur röven :)
Puss.



händerna under hakan

Hanna babe! Händerna under hakan..


cosmo



Älskar såna här dagar. Bara jag helt ensam, en bra tidning, chips, fotboll på TV, fisa i soffan. Kan inte bli mycket bättre!
HAHAH lät jag inte som en kille där? Wupps men som sagt enligt min kära syster " asså lina, du är lite mer som en kille, ja eftersom du gillar chips och fotboll osånt "  eh okej? Men det är jag inte, tur det. Vi BRUDAR kan också gilla typiska grabb grejer utan att vara en.

friidrotts bilder

Hey :)

Blev så sent igår, var tvungen att packa upp osv.. Orkar verkligen inte följa med till Växjö idag. Frida och den hon delar lägenhet med Stina ska få en ny lägenhet så idag blir det flytt hela dagen. Känner mig utmattad och långt ifrån så pigg jag borde vara.. Känns som det bara är jag som är uppe nu. Jag är så sjukt trött men kan inte sova!! Ni får några bilder ifrån helgen iaf :)


























SM SILVER!!!!!!!!!!

Heeej på er :)

Vart har jag varit? Var ju hos tandläkaren tidigt igår morse, sen när jag och mamma kom hem därifrån vid 10 så hade Frida vaknat och ingen feber hade hon så jag,mamma och frida tittade på varandra och utbrast " vi åker!!!! "  så vi packade och stressade, stressade lite till för att sedan sätta våra rövar i bilen och köra mot J-SM (friidrott) I KARLSTAD. Väl där efter en seg bilresa med godis, fridas ADHD, obekväma ställningar osv. Det sista kan ju misstolkas ;) haha nej men helt omöjligt för mig att sova i en bil. Jahopp så befann vi oss plötsligt i Karlstad. Stugan vi hyrt var trevlig och vi tog det lungt ett tag. Sen var det dags för försöks heaten. Trots att hon haft hög feber dagen innan var hon överlägsen i sitt lopp men tog inte ut sig alltför mycket. Åkte till till stan efter det och åt på en mysig resturang. Köpte med oss lite tidningar och gottigott.
Vaknade tidigt idag, åt lunch på IKEA av alla ställen sen var det några timmars sjukligt jävla nervösa timmar på arenan innan finalen drog igång. Där satt jag, nervösare är svårt o hitta. Svettades som fän, mina händer skakade och pulsen var så hög så ja... Är jag töntig? Lite smått kanske men CAREFACE. Finalen drog igång och jag vågade inte titta. Hörde speakern " frida åhsberg startar piggt på ytterbanan, frida åhsberg går bra på bana 6, ser mycket bra ut bla bla bla "
Men Sverige 1:an Åsa någonting kom upp bredvid frida när det inte var långt kvar till mål och drog det längsta strået. Men vet ni? Aldrig någonsin hade jag kunnat föreställa mig att MIN syster skulle vinna SM-silver. Glada och helt jävla hyperaktiva kramade jag och mamma om våran sprinter. Vi åkte hemåt en stund efter det, stannade på en skogsväg och kissade som en annan bonde. Frida mobil ringde och jag fattade direkt. Tårarna sprutade ur mina ögon och jag hoppade enda upp till molnen. Kanske borde satsa på stavhopp?;) Iaf så.. Frida ska bära den blågula landslagsdräkten på Finnkampen i Helsingfors om några helger. Fattar ni hur stort det är? Så kära bloggläsare.. bänka er framför SVT den dagen och heja på min syster är ni snälla. Och ni förstår inte hur stolt jag är!!

Nu ska jag duscha och pussa på min elit syster. Lite senare kommer lite halv tråkiga bilder ifrån helger :)
Kram!




den här ska hon bära upp, ÅÅÅÅHSBEEEEEEEEEEEEERG!

on fire

Innan jag går och lägger mig ska jag lufta mig på balkongen lite. Det är stekhett i mitt rum och jag brinner upp!
Mamma kör mig till Värnamo imorgon så jag slipper ta bussen, slipper bytet inne i stan och kan sova längre. GÖTT!
Imon SKA jag plugga matte. FAN för mig om jag inte gör det. Haha :) Ska även gå en långrunda imorgon. Före eller efter träningen det vet jag inte. Eftersom jag inte får antränga min kropp får jag gå ut och gå istället. It sucks but hey thats life.
Ska tvätta ansiktet nu osv. Vi hörs imorgon när jag är hemma. Godnatt snyggingar!




fårskinns jackan

Höstens "nya" trend.. fårskinns jackan. Vet inte riktigt vad jag tycker om den faktiskt. HELT OKEJ. Tror inte jag själv skulle passa i den och det är inte min stil direkt. Satsar hellre på den "vanliga" mc jackan. Vill hellre ha en snygg kappa eller liknande. Men ingen lång, eftersom jag redan är kort skulle jag se ut som en dvärg i en längre jacka.. Den får max sluta under rumpan. Är ute efter en snygg i beige! En kortare trenchcoat. Får nog börja leta redan nu. Alltid sent ute!

Duger eller suger?











självutlösar'n




a day with bestie

Whaaaaats uuuuup? Hähä.. kom nyss hem efter några timmar med bestie. Delade på en kebabrulle på stan, satt och snackade och degade i Peggy's lägenhet. Känner att jag verkligen inte orkar plugga någon matte idag. Och då är det inte lönt o sätta sig heller när huvudet vägrar. Min mammas kusin Erik  ifrån Luleå kom på besök innan vid lunch. Sjukt längesen jag såg honom nu, kanske 6 år sen? Han är bara 3 år äldre än mig så det är lite små kul. Min mormor var bara 15 år när hon fick min mamma nämligen.. hehe :) Mamma är född där uppe men ingen dialekt kvar som tur är. Anteeeckna hörrni!
Mår inte alls bra idag.. känns som jag har feber. Får kolla det.




riktigt surt...

Godmorgon bloggen.
Allt bra med er? Ligger i sängen och tycker synd om min syster. Imorse vaknade hon upp med feber och ont i halsen. Hon och mamma skulle åkt upp till Karlstad i helgen där SM går av stapeln. Där hade hon en stor chans att nå medalj och komma med till finn-kampen. Fyfan va ledsamt och surt.. varför just nu liksom? Tycker riktigt synd om henne.
Ska slappa nu fram tills 1, jag och stephie ska upp till August Petterssons(smycken,klockor osv) för hon ska välja ut en födelsedagspresent. Sen hem och plugga lite matte, ta en sen kvällspromenad med Jessi. Fiiiint!
PUSS.



glassessssss

riktigt kul att jag är så fotogenisk och verkligen fastnar på kort.. feeeel the ironi :) Men vafan någon måste ju vara det med. Stephie och Diddi gick för en stund sedan, dom kom förbi en snabbis och vi satt på altanen och babblade. S fick en klänning av mig som är för liten, nöjd blev hon och det resulterar i en glad Lina. Ligger i min säng nu och funderar på om jag ska sova eller inte. Jag vill ha höstlov nu, bort från Sverige. Exakt vad jag behöver.




min spegel är inte den renaste.. filåååt


städning av garderoben

Gokvääääll förfan :D

Har hållit på och städat halva kvällen. Började smått innan jag åkte till Lina och är strax klar. Vi slappade bara, vi två är bäst på det. Stack till träningen och kollade på.. så jävla hemskt! Mina ben ville bara sparka och springa, finta och skjuta. Nu är mina garderober himla fina och allt ligger snyggt och organiserat. Brukar se ut som ett bombnedslag, men nu så börjar det ordna upp sig ( man va ju nykter imorse ) haha!  Spotify dunkar på högsta volym, känner vilken mysig stämning jag har i mitt rum. Känner att jag är nog rätt okej endå, precis som jag är. Spelar ingen roll vad någon annan säger..
Nu ska jag fortsätta och fixa. LATER!


har en sak och säga..

Vaknade tidigt idag, sängen var alldelles för skön så fick stressa lite smått för att hinna i tid till tandläkaren. Det var ett lite trevligare tandläkarbesök idag än vanligt för min tandläkare var nämligen snygg, ja har ni hört något så stört? Kan ju tillägga att dialekten var göteborska och ögonen blåa. En annan kände sig inte lika awsome, saker i halva käften och gapandes vilket leder till en gigantisk dubbel haka. GRRRRR!!  Träffade min bästa Lina på stan, hon köpte skor. Utanför träffade vi mormor och morfar som var påväg till Tylösand. Hade gärna följt med dom!! Iaf så frågade mormor om jag ville ha ett par skor och självklart ville jag det. Så köpte likadana som Lina, har tittat på dom läänge nu men aldrig köpt dom. Förra året fick jag inte köpa dom för Frida men NUU så. Enkla svarta ballerina med silverringar. Like it!

Vet ni en sjukt hemsk sak? Hur fan ska jag överleva.. HUR?? Jag får inte träna på 12 dagar.. buuuuhuhuhu FYFAAAAAAN fbashgjfkndfhdjskljn. Så känner jag för det. Jag missar 2 matcher också.. min kära kropp, mitt kära imunförsvar, alla älskade bakterier som inkräktar.. har en sak att säga er. FUCK OFF! Bort med er.

Snart kommer mamma hem med gräddpyttipanna. Finns inget godare!
PUSS.


vägen till drömmen



'Cause there's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose


Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side









uttråkad

Kom hem ifrån Lina för en stund sen, ingen hemma och jag känner mig lite ensam.. Ingen mat finns det så jag måste ställa mig och laga till något. Men men det fixar jag. Orkar inte åka ner på speedwayen, vill bara ta det lungt framför TV:n istället.
Hoppas det är något bra på TV annars sätter jag väl på en film. FA-AN vad uttråkad jag är!! SHIT.
Nu ska jag in i köket och fixa, om jag inte skriver imorgon så har väl huset brunnit ner.. höhö.
Fick förresten medicin hos läkaren som jag ska äta i 10 dagar nu. Hade bakterier i kroppen och inflamation på ena örat.. gräääääjt! Hoppas skiten går över nu, borde det göra. Jag vill vara frisk och kunna träna stenhårt, är aldrig i 100 % form.
Ha det så bra tills vi hörs :)



fotboll är livet, livet är fotboll



H&M basic

Wants from H&M. Bas plagg! Passar till skolan eller vad som helst, matcha med snygga halsband och ringar.








6-pack ringar


armband

om matchen igår

Matchen igår vann vi med 5-1. Första halvlek var väl sådär men i andra hade dom ingen chans! GÖTT. Jag fick göra ett mål också, skönt. Det behövdes verkligen, men inte i div 5 jag behöver göra mål utan 3:an.. Men det kommer väl! Bara min jävla förskyldning går över någongång. Usch ledsen jag blir. Alltid när jag kommit igång blir mina knän värre än normalt eller så blir jag sjuk. Tränade bra i sommar och kände mig på G liksom men neheeepp.. Hoppas farbror doktorn hittar något i min kropp idag så skiten kan sluta. Vore väldigt skönt :)  Imorgon är det träning och jag längtar!



sleep over

Godmorgon :)

Kom hem från Eve för en liten stund sedan. Mamma och Pappa släppte av mig efter matchen. Blev en riktigt mysig tjej kväll-sleep over. Mirran gick hem runt 11 för hon ska på Timo Räisinen i Göteborg idag, som hon var väldigt excited över! Jag,Eve och Stephie låg uppe och pratade till 3, halv 4? Inte en jävla aning om vad klockan var när jag somnade men det är skit samma, sommarlov mina vänner, sommarlooooooov. Mamma kom och hämtade mig och nu sitter jag här. Väntar på lunch. Ska till läkaren sen vid halv 3.
PUSS.



2 år gammal bild på oss!

MAAAAATCH

Istället för att sitta här och uggla ska jag börja packa fotbolls väskan och börja tagga! Blir en sleep-over hos Eve ikväll, precis som förrut och det ska bli helt underbart :) Fotbollsmatch och mina fina vänner på samma kväll.. can't be better.
Vi hörs imorgon eller ikväll, ingen aning men det märker ni. TAGGA MATCH. älska fotboll.
PUSS.



gothia cup 2008.

lina funderar

Sitter och stör mig otroligt mycket på människor som alltid försöker få andra människor att känna sig sämre. Är man sämre bara för man inte har pengar att handla på NK? Det handlar om insidan, skit i pengar och kläder. Vad fan är det då? Du är inte bättre som människa bara för du ser ut på ett sätt. Att du kan komma så otroligt långt pga ditt yttre. Stör mig på att världen är sån idag.. allt handlar om utseendet. Om du har två personer att välja mellan, så tar ju dom flesta den som ser bäst ut. Men varför då egentligen, varför är det så? Den "snyggare" av dem två kanske är en skit på insidan. Det kan ju självklart vara tvärtom. Men det är många som inte får chansen att visa hur begåvade dem är pga ytlighet. Trött på det ytliga skit snacket. Snacka skit för att sedan fjäska när man pratar? Vill få ut så mycket men är rädd att jag säger för mycket då. Vet också att det är riktigt onödig energi att slösa på såna människor. Men den stilen håller inte länge, det är jag säker på. I längden vinner hjärtat. Kom och tänka på såna typiska high school filmer nu. Ni vet den där coola-snygga-rika tjejen på skolan som får ALLT hon vill ha och trackar ner på den där tönten i glasögon som gömmer sig bakom sin bok i korridoren. Men plötsligt gör tönten en makeover och blir skit snygg, DÅ börjar folk prata med henne och DÅ accepterar folk henne. För att hon ser bra ut? Hoppas ni förstår vad jag vill säga :) Att utsidan är inte allt. Vad är det egentligen folk strävar åt? Går livet ut på att se snygg ut? Eller att älska dig själv som du är, att ha folk i din omgivning som gör precis detta? Att vara den du är, uppnå dina mål och förverkliga dina drömmar och skita fullständigt i vad andra tycker. Det sist nämnda tänker iaf jag leva för. TACK!

"Skönhet kommer inifrån"




match på G

Fler bilder ifrån Stockholm kommer dyka upp. Stephie tog en del med sin systemkamera också. Ska hoppa in i duschen nu, stå där ett bra tag. När mamma kommer hem för hon skjutsar Frida till tåget ska vi äta thai mat sen ska jag äntligen träffa min Lina, saknat henne otroligt! Behöver en pratstund med henne. Ska träffa Stephie efter 3 och vid 6 är det dags för MATCH. Men med B-laget idag som spelar i division 5.. har varit sjuk och behöver någon match i benen innan nästa helgs match och vi ska träna ordentligt för att hålla oss kvar i 3:an. Men det kommer vi fixa, just nu ligger vi i mitten av tabellen men de sista matcherna innan sommaren var inte våra bästa. Men vi kan så mycket bättre och detta kommer vi klara!! Riktigt bra gjort av oss eftersom vi är nykomlingar i 3:an och har det yngsta laget i serien.
Är riktigt spelsugen, ska nog gå bra även om jag fortfarande snorar. Fotboll är livet <3
Nu ropar duschen på mig. Jag ska sova hos Evelina inatt så vet inte när jag skriver. Förmodligen imorgon. Ha det gött :D



Stockholms bilder

Här får ni några bilder ifrån helgen!  ENJOOOOY! Stockholm i mitt hjärta dumbambumdabuuum

Jag vaknade för en timma sen ungefär och fan va skönt med sovmorgon. Känns riktigt bra!!!! Som vanligt orkar jag inte berätta vad vi gjorde varje dag utan skriver en liten " under rubrik " under varje bild istället. Det får ni nöja er med :)


denna gubben var verklig.. snacka om bra tålamod eller vad säger ni?


mirran och frida på sergel


jag vid centralen


det ööööös regnade hela lördagen.. kunde krama ur mina converse.


Stephie's humor ;) haha


MIN SYSTER ÄR KIIING


överlägsen!  Ursäkta dåliga-suddiga bilder men vi stod på läktaren och det var jätte långt ifrån


zoom på storbild teven


våran lilla fis




mina vackra/blöta flickor i T-banan på Östermalm


jag i T-banan


Hötorget


Sergel


möhippa


NK


my bestie på Gina Tricot






jag och mitt allt.. MAMMA!  Är vi lika? Folk brukar säga det.. haha. Ingen av oss är speciellt fotogeniska så vi fastnar inte på kort asså..


globen


gullmarsplan


min jävligt snygga syster i väntan på Nisse


jag och bestie



I'm alive

Hej :)

Är hemma och jag lever. Är på lite dåligt humör och trött som fän så vi hörs imorgon istället!
PUSS.



kan inte påstå att jag fastnar på kort xd

a'la naturell



var tvungen att knäppa på en bild på min efterblivna kisse





naturell lina, där har ni mig!

känslan av

Hej på er :)

Sitter här vid köks "ön" med tanken om att jag är duktig som har klarat av 6 veckors slit på en fabrik. Fan inte illa asså!!
Slutar 12 imorgon och vi har ingenting att göra så kan säga att detta var sista dagen.. hell yeaaaaaaaaaah va bra det känns :D Har lagt fram lite kläder till helgen, har en outfit för varje dag, smiiiidigt ;)
Vill bara att det ska bli "imorgon" så vi kan åååka till älskade Stockholm. Vid det här laget har ni nog fattat att jag längtar ihjäl mig men nu vet nu det ännu mer, jag längtar! Längtar jätte mycket, okej? Nä nu är jag jobbig. Men har ingenting att göra just nu, släkten kommer vid halv 7. Min älskade mamma fyller år idag nämligen så blir grillat,tårta o grejer. Himla trevligt en torsdag sådär! Later!



de 3 vännerna..

Dom 3 vännerna.. aldrig någonsin normala :D







upps (a)






tuffa brudar

Tuffa brudar en sommar eftermiddag..

Lina & Siri









stadion is going down

Hej!!

En riktigt glad lina som skriver nu. Jobbet idag var väl som vanligt.. dreggel, trötthet, drömmer mig långlångt bort, titta på klockan var 5:e minut och inser att tiden inte alls rinner iväg så som jag vill, mat i burk, babbel ifrån äldre kvinnor om jag ska låta duktig, och ja men annars är det HELT OKEJ! Hoppas ni liksom förstod en viss ironi där.

Kom hem, mormor hade lämnat thai mat. Och efter 9 timmar på jöbbet sitter det allt annat än fel, ungefär så att smaklökarna får orgasm. Slappade lite sen mötte jag Lina och Siri vid Dalen. Köpte varsin glass och satte oss för en mysig pratstund. Ni är rätt jävla bra alltså. Så att ni vet! Så cyklade därifrån riktigt happy och mötte Stephie vid sporthallen. Vi cyklade till Mirran. Tog lite kort med min kamera som kommer i nästa inlägg om en liten liten stund. Tänk.. Jag,Frida,Mirran och Stephie ska vara i Stockholm i helgen. Det är liksom sjuuukt. Stephie ska bo hos Nisse, och Mirran hos sin kusin. Så frida lär ha världens hejaklack på lördag, stockholm stadion is going doooown!
Så på lördag ska vi ut och äta allihopa, lär bli mysigt!!
PUSS.




trött

Heeej goddag!

Trött efter jobbet, dom sista 2 timmarna var hemska. Blev ju inte bättre av att jag tittade på klockan var 5:e minut, den går ju absolut INTE fortare för det..  SÅ här ligger jag i soffan, ser ut som en säl och ska strax öppna matte boken. Duktigt av mig men just nu är det det sista jag vill! Hade helst bara legat kvar här och kollat på top model, but hey thats life. Ta tummen ur röven bara. Ska fixa mig något att äta först, need some energy!
3 dagar kvar nu sen äntligen fri. Kalla mig störd men jag längtar till skolan om dagarna.. Inte själva lektionerna utan allt runtomkring, saknar mina fina tjejer. Vi hörs senare, kanske :)



min humor!!!!

min humor precis :

jonas, säger:
golfbanan   
okej soffpotatis =)
linaåhsberg - säger:
hur gick de woods?
träffade du ngt träd?
HAHAHHA
jonas, säger:
De gick bra idag   
linaåhsberg - säger:
fan va tråkig jag ääääääär
jonas, säger:
haha så jävla dålig!
hahaha ja den va fan kass



ni fattar va? HAHHAHA jag är så dålig ibland :D


STOCKHOLM!

Jag är så GLAD, riktigt glad!

Stockholm på fredag. Slutar jobbet vid lunch och sen drar vi uppåt. Pappas kompis har lägenhet precis vid vattnet, hammarby-sjöstad. Lär bli en hel del turer med t-banan där emellan, för det sista jag tänker göra är att sitta inomhus! Jag fullkomligt älskar Stockholm, så himla vacker stad och jag trivs så bra där. Vem vet? Kanske befinner jag mig där om några år? Gärna för mig. Har ju trots allt min lilla Nils på Lidingö så ensam är jag inte! På fredag ska vi nog bara ta det lungt, ut och äta, gamla stan kanske? Sthlm en sommarkväll, kan inte bli annat än gräääjt. På lördag är det dags för friidrott, frida ska tävla. DN-galan, så bänka er framför TV:n och heja på henne :) Jag ska skrika så hela stockholm stadion vibrerar!!!
Min fina kamera följer givetvis med så ni kommer få en hel del bilder! Bra va?  Och självklart.. det allra viktigaste,nästan, är att vi ska SHOPPA också. Är sugen på second hand, inte just för att jag inte har råd med annat, utan för jag vill kolla in utbudet! Kan ju hitta riktiga fynd, en snygg väska eller varför inte en underbar klänning som ingen annan har?









försenade halmstad bilder


bästa vänner.


jag och bestie


tylösand


otroligt seriösa ;)


bestie och tumme upp!


hey you sexy lady





HAHAHHA jag dör!




hon dära till höger, vet inte vem tjejen är ens :O hon följde efter oss hela helgen, såååå jobbig.. iaf hon som aldrig fastnar på kort ;) hihi

cashflow

Heej bloggen :)

Kom hem rätt sent igår så orkade inte blogga. Återigen måndag morgon men sista jobbveckan nu så äh jag biter ihop och tänker caaaashflooooow. Yiiha! Är fortfarande sjuk.. tycker inte ni att ni läser det rätt jävla ofta här på bloggen? Hatar ordet "sjuk". Känns som jag mår bläh ungefär en gång i månaden nu förtiden. Så cyklade ner till träningen och tittade en stund. Pratar även som en man, igår var jag i målbrottet ;) min hals och näsa är nämligen inte i sitt helt fulla bruk. Kan man säga så? Jag är iaf jääävligt förskyld, vilket Jonas tyckte var jätte roligt igår, haha! Säger han som " varit förskyld i flera månader nu " ..

När jag kom hem var hela huset nersläckt och alla persienner nerdragna, min kära syster har fått för sig att det är såå mycket mysigare att kolla på film då. Snart ska vi laga mat men ska sitta här en liten stund till!
PUSS.



You only get one shot so make it count



You only get one shot so make it count
You might never get this moment again
The clock is ticking down, it's the final round
So tell me what it is thats stopping you now
You never know unless you try
You'll only regret, sitting wondering why
You only get one shot so watch this moment go by
when love's on the line

college





HUUUUUR sköna som helst!

Göteborg ikväll

Godmorgon!

Blev väckt av mina kära föräldrar nyss, bra att dom fick upp mig i tid annars hade jag kunnat sova hela dan. Måndag imorgon och starten på SISTA jobb veckan. Fattar ni hur skööönt det känns? :) 6 veckors jobb is finally oveeeeeeeer.
Störd som jag är satt jag nyss och visade fuck you ut genom fönstret, jag hatar regn och jag hatar det gråa som följer. Moget lina, moget ;) Funderar på om jag ska ut och gå en runda.. måste köpa halstabletter innan min hals exploderar.
Förskyldningen går ju aldrig ner!! Skriver lite senare, ska hoppa in i duschen nu.

Har jag sagt att jag ska till Göteborg idag? Om inte så ska jag det, IFK-Kalmar . Ska bli så jäävla roligt :D
Later..



RSS 2.0