hemma i SWE

hemma och myser med världens finaste pojk! underbar känsla efter 3 veckor.

Imorgon fyller jag 18 år :D

hem inatt

Ratt komiskt att jag haft exakt samma antal lasare nu 4 dagar irad..

Har packat fardigt och inatt aker jag hemat, kommer dock hem pa torsdag efter en mardromsresa hem.. Ser verkligen inte fram emot den utan vill bara hem till min karlek och familj+vanner NU! Skriver nar jag ar hemkommen, puss.

bilder bilder bilder














going home tomorrow




Packat klart och imorgon aker jag hem, underbart!

gooooos

Dom har tva goingarna ska jag pussa pa nar jag kommer hem! Donna har fatt valpar och dom ar sjukt sota :) Kan tillagga att det ar Benjamins hundar, sa kommer mysa mer med dom an honom ;) hahaha!







roman

Nu ska vi ha en fodelsedags middag for MIG! Nast sista kvallen jag ar har sa det kanns lite sorgligt.. vet inte nar jag kommer tillbaka nasta gang.. Kommer ju formodligen flytta och plugga sen efter 3:an och da kommer jag bli en fattig student. Ska ju pa studentresa, vill aka nagonstans med alskling, dock far jag balklanning och allt sant dara men det ar inte direkt billigt att aka hit. Onskar det vore gratis :( kommer sakna min fisunge for mycket.. men vi ses i jul igen :D

Ikvall blir det lax, oxfile och sant jag gillar, fam ambjornsson/schroderheim ar for goa!! Pa fredag ar jag myndig och da ska jag fan dricka vin med morsan, farmor, faster, mormor BARA for att jag ar frikking 18 ar och for att jag har ALL RATTIGHET att dricka ett glas vin med min familj utan att kanna mig som en liten skit! ;) Inte for att jag druckit vin (kanner att jag later som blondinbella nu) med dom innan men mina vuxenpoang forsvinner snabbt nar jag onskat kladdkaka till efterratt pa min fodelsedag och inte nagot fancy. Orka! Men tror knappast jag kommer kanna mig sa speciellt vuxen pa lordag enda, trots att jag ska kopa en trisslott och kanske ga ut pa krogen. Vi far se, i vilket fall som helst lar jag inte vaxa 15 cm pa nagra dagar vilket sanker mina vuxen points ytterliggare eftersom jag ser ut att vara ca 16 ar med tanke pa min langd.. TACK mormor, tack gud, tack tack tack for att jag iaf har fatt en hylla. Nu snackar jag inte om en IKEA hylla utan en annan hylla pojkar och vuxna med snopp foredrar starkt, och tur ar val det. Inte for att jag ar i narheten av Pamela Andersson eller satsar pa en liknande karriar men ja, jag menar bara att jag hade sett valdigt liten ut (yngre an jag redan ser ut som) om jag inte haft piff och puff, B1 och B2. Men mormor.. varfor maste du vara sa kort? Eftersom jag ar ditt barnbarn och ackligt lik dig sa har jag ocksa allt du har, sasom en rund potatisnasa och ja langden... Men jag ar nojd och glad enda, ska inte klaga :D Det yttre ar ju trots allt inte allt har i varlden..

PEACE

alskade syster



alskar dig mest av allt..                         ''bitch'' (a) <3

Grattis!!!!!



Idag fyller en av mina basta vanner 18 ar och jag onskar jag kunde varit dar och firat dig!! Vi ar varit sa otroligt nara i 6 ar nu och du ar en av dom basta jag vet! Alskar dig fisan..

steka och packa

dagens planer:

sola
sola
sola
sola
sola
packa
packa




jag vet vem jag är när jag är hos dig


Orlando / Miami













































hemma ifran Miami

Kom nyss hem ifran Miami som var super fint. Dock lite overskattat om jag ska vara arlig, men sjalvklart var det riktigt harligt! Har en otrolig hemlangtan.. mondag och tisdag sen aker jag hem till Sverige onsdag morgon. Kommer bli en laaaang flygresa, till och med Thailands resan kommer kannas soft om man jamfor. 3 timmar mellan Tampa - New York. New York - Amsterdam 9 timmar.  Amsterdam - Kopenhamn 1 timma. Lagg dar till att jag ska vanta pa planet i New York som ska ta mig over Atlanten i 8 timmar.. vad fan ska jag gora pa en flygplats sa lange? Ja korkorsteorin kommer jag formodligen kunna valdigt bra efter det. Nu vantar 2 dagar med endast sol och bad. Har varit 2 hektiska veckor det senaste sa ska bli skont att slappna av.

Jag saknar min pojkvan otroligt mycket, star inte ut langre!! Tanker pa honom hela tiden och varst ar det nar jag ser andra par har, avis. Jag ar sadar tontigt foralskad i honom, ni vet nar man bara vill vara med honom hela tiden? Kan inte halla mig ifran honom nar han ar nara, kan knappt sluta bade titta och tanka pa honom aven om han bara ar nagra centimeter ifran mig. Han ar aven en av mina basta vanner.  Sa nu nar jag inte har traffat honom pa nastan 3 veckor sa ja.. ar det ju sjalvklart att jag rakar ga crazy har och lata som en blogg fjortis MEN jag antar att det ar ett tecken pa att jag tycker om honom ratt javla mycket. Sa far det nog bli.

Hoppas ni hade en bra midsommar allihopa :)

grattis!!

Innan vi aker ivag till Miami vill jag ge ett stort grattis till Mats och Anna-Karin som gifte sig for nagra dagar sedan. Pappas basta kompis och ett par jag vaxt upp med, alskar dom bada och dom ar helt underbara manniskor!

Hilda (en av hundarna) hade ringen i ett band runt halsen, fyfan vad vackert!



till min B



Jag ar mer kar i dig an jag nagonsin varit! Jag har aldrig matt sahar bra i hela mitt liv och det ar pga av dig. Sen forsta gangen du skrev har det liksom bubblat inom mig, du tar fram nagot hos mig jag inte trodde fanns. Inte for att jag inte visste innan men nu nar jag ar ifran dig sa lange har jag verkligen insett hur otroligt mycket du betyder for mig. Pa riktigt, sa kanns det som om halva mitt hjarta ar med dig just nu, alltsa pa andra sidan Atlanten. Jag kanner sa mycket for dig, sa manga olika kanslor som tillsammans gor mig till ett lyckopiller, bara av att veta vilken karlek jag far ifran dig! Riktigt glad over att vara din. Jag saknar dig ruskigt mycket! Jag vet att du inte kan lasa detta (for att du befinner dig i Turkiet med grabbarna) men maste skriva av mig och nagon dag kommer du se det har. Jag alskar dig och dina bruna ogon.. PS: jag ar stolt over att kunna kalla mig for din brutta
/Din Lina

midsommar i Miami

Drar till Miami imorgon for att fira midsommar och vi kommer hem pa sondag igen sa uppdaterar mer da! Ha nu en riktigt bra midsommar vart ni nu an befinner er (formodligen halmstad manga av er)!  Har inte sa speciell stor blogglust just nu men ni kanske forstar varfor. Om ni vill ha tag i mig av nagon anledning sa skriv pa facebook eller hotmail.. Jag kommer hem om 1 vecka forresten :) Ta hand om er i helgen.

Peace and love guys! PUSS!

dagens planer

Gooodmorgon! (god eftermiddag svedala)

Har precis duschat och ska strax gora i ordning en sallad som vi kan ha pa stranden. Idag ska vi kopa ett kort sa man kan hoppa pa bussen vart du vill och aka till vilken strand du vill, precis nar du vill for endast 4 dollar, gott! Sa det ar bara att valja och vraka idag, inte for att nagon strand ar ful direkt sa vi valjer nog ut dom allra basta.
Vi ska sova hos Kristina inatt som ocksa ska vara med idag. Pa torsdag aker vi till Miami lalalala!!!!
Kan inte bli mycket battre att komma hem till sin 18 ars dag, den basta familjen som finns och i den kategorin kan vi ocksa rakna in Benjamin och vannerna! Hoppas ni tar emot mig med oppna armar om ca 1 vecka och 2 dagar. Tills dess ska jag sola garnet och fira midsommar i Miami som sagt. Vi hors imorgon, hare (kanin) PUSS.

word

Ibland är det som om livet plockade ut en av sina dagar och sa: ’Dig ska jag ge allt! Du ska bli en av de där rosenröda dagarna som skimrar i minnet när alla andra är glömda.’
- Saltkråkan

bilder sen helgen












Den sista bilden ar till min alskade pappa Anders Ahsberg! Alskar dig :D hahahah!

chillen pa dillen

tjenis penis!

Sitter just nu i Stephies mormors lagenhet och tar det lugnt. Tankte skriva ''softar'' men riktigt sa cool vill jag inte vara ikvall.. Har haft videosamtal med den finaste killen i hela varlden idag vilket gor att jag nu mar annu battre an jag gjorde innan, harligt hur den killen kan fa mig att ma. Saknar dock min familj jatte mycket, vill ha en kram av dom NU. Mamma och pappa, jag vill ha farfars tarta nar vi fyller ar okej?

Vet ni? Det ar 11 dagar kvar tills jag blir VUXEN!!!!!!!!! 18 18 18 18 18 18 18 18 18 ar. Ska fanemej kopa trisslott och INTE dela med mig om jag blir miljonar ;) eller jo..

Nu ska vi titta pa film och ata Lays (chips) Hoppas ni haft en bra helg dar hemma och att ni inte somnade innan ikvall med for mycket angest over att ga till jobbet imorgon. Puss och kram till er!




uppdatering yeeeyheeey

Vissa (min alskade pojkvan) tycker att jag borde uppdatera lite mer och det ska jag forsoka gora! Men vi har haft fullt upp nu i helgen sa tiden har inte funnits dar. Sen att jag befinner mig i Florida gor inte saken battre. Gar endast in pa datorn for att prata med er pa facebook och skriva har ibland om vad vi har for oss.

I helgen har vi varit i Tampa hos fina Alba, oh kommer verkligen sakna den tjejen. Vet ni vem vi sag igarkvall pa en gratis konsert i Ybor City?! B.o.B!!!!! Ni vet : i've got the magic in me, airplanes osv. Grym var han. Sa nu ar det 2 konserter jag kan checka av!  Just nu ligger jag och S ute vid poolen och softilerar, jag pluggar pa korkortet och S laser. Ikvall ska vi ata ''hemma'' med Uffe och Ann sen ut pa en powerwalk. TRO MIG nar jag sager att man vill trana hela tiden efter all mat man ater har.. Illa! Kanner mig tjockare for varje dag..

Nu har jag uppdaterar (applader tack) och ska ut i SOLEN!!! Hoppas vadret inte suger hemma (hihi hoppas det ar molnigt och regnigt) (a) PUSS PA ER ALLIHOPA!

Familjen Ahsberg, mamma, pappa, frida, riccard, jag alskar er!
Benjoooo tjockisen Dedic, alskar dig!

''hemma'' i Belleair igen

Heeej allihopa :)

Vi kom hem ifran Orlando idag vid lunch sa det ar darfor jag inte har bloggat nagonting nu de senaste dagarna. Vi var pa sjukt roliga wet and wild som ar ungefar som Skarasommarland fast givetvis MYCKET battre. USA vi snackar om, i detta landet ar dom INTE som i Sverige som ar landet ''lagom'' utan har ska allt vara STORST! Lite storande ar det att dom alltid ska overdriva allting. Sen har vi shoppat, eller ja jag kopte mest presenter till alla andra an mig sjalv (stolt dar). Presenter till Benjamin, Frida och mamma. Sen kopte jag ju givetvis saker till mig sjalv ocksa men kandes som en bra shoppingrunda eftersom jag spenderade cash pa mina alsklingar!!

Bilder pa det lyxiga huset vi bodde i kommer upp om nagra dagar. Stephies ''mormor'' Maries hus och ja vi kande oss som prinsessor. Ni kommer fatta sjalva nar ni ser bilderna, men om man ska bo i ett sant flott hus lar jag far jobba hela mitt liv for att ens na halvvags dit.. MEN jag ar riktigt lycklig enda, pengar gor en inte lycklig. Ar tacksam att jag har varldens basta familj dar hemma som jag vet langtar efter mig minst lika mycket som jag saknar dom. En underbar pojkvan som jag ar ruggigt kar i och vanner som ar helt oslagbara!!! <3

Just nu sitter jag, stephie och Alba i Stephies mormors lagenhet och har tjejkvall, jatte trevligt. Traffade Alba for forsta gangen idag och hon ar en sjukt sot tjej ifran Lund som bor i Tampa. Skont med en svensk tjej att umgas med har. Jag fattar ju ingenting om allt High School snack osv. Jag bloggar mer pa sondag for imorgon ska vi till Alba i Tampa.

Benjamin, du ar karlek for mig! <3

orlando next

Vi sticker till Orlando imorgon och kommer hem pa fredag sa jag skriver mer da!
Ska bli skont med SHOPPING (presenter till nagra av er) och wet and wild! Springa runt som om vi vore 10 ar igen.
PUSS.

last night




yeeey!



Man kunde bli fotograferad pa Katy Perry konserten (som forovrigt var javligt bra) and here you go sa blev resultatet!

talking


osminkad ar grejen!


Hej pa er! Hur har ni det hemma i Sverige? Jag langtar inte till att borja jobba sen nar jag kommer hem..  JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE. Men pengarna ar goa sen! Kanns bra att det ar bara JAG och ingen annan som tjanat ihop dom sa egentligen kan jag gora precis vad jag vill med dom. Men det kommer kosta att ga 3:an pa gymnasiet : balen, studenten, karnelevalen osv osv. Men forhoppningsvis ar det sista aret i skolan aven det basta. Stephie ligger och sover nu och jag sitter och pluggar korkortsteori i brist pa annat. Jag ska fan ta det dar korkortet sa fort jag kommit hem!! Poolen ropar efter mig sa ska snart ga ut och lagga mig dar. Nar tjockisen har vaknat ska vi nog till hennes mormors lagenhet och slappa vid poolen dar istallet. Det ar FOR varmt for att ligga pa stranden idag sa vi haller oss nara vattnet (havet svalkar inte speciellt mycket).
Ha en bra vecka dar hemma!

dagens planer

Nu ska vi titta pa baksmallan 2! Eller the Hangover som den ocksa kallas. Vi skippar stranden idag helt, maste vila ifran solen lite efter 4 dagar irad i 30 graders varme. Sen tror jag Stas och Joe skulle komma hit som vi hangde med igar. Ikvall ar det fest!! :)

Benjamin Dedic, du ar karlek min fina kille och jag saknar dig! DU ar allt jag vill ha <3

mer bilder
















bilder tagna hitills


Frukost i Kopenhamn


softilerar i tradgarden










downtown clearwater


steph och jag pa hennes resturang dar hon ar vardinna, the olive three


josh och steph


downtown tampa

vad vi har gjort idag..

Idag:

Freesbe pa stranden
Solbranna
Countryside mall
Vaaaaaldigt mkt shopping.... (forlat mamma)
Badat
Stephie har raggat
Middag

Orkar inte blogga just ikvall, hoppas ni har det bra dar hemma :) Har valdigt mkt annat for mig sa har inte tid eller lust att hanga har men skriver nar jag kan! Puss och kram!

schemat idag


min snygging!

Schemat idag:

CL beach med Meghan
Katy Perry och Robyn konsert


Kan ju tillaga att det ar ratt fult och hemskt vader.. 30 grader och sol :/  USCH!!

graduation night

Nu sitter jag, Meghan och Stephie i hennes rum och ''hanging out'' eller fan man nu sager haha! Vi ska strax pa graduation och sen kommer Aquil hem hit sa ska vi bada jaquzzi och bara ha trevligt! En jatte trevlig kille som ar rolig att umgas med. Far nog lamna Stephie och Aquil lite ifred ikvall ;)  Nu ska vi dra oss uppat, PS: min solbranna battras pa rejalt!

Benjamin, jag saknar och tycker om dig mest mannen min <3

framme

Heeeej allihopa!!!!

Ar framme nu efter en laaaang flygresa + sex timmars tidsskillnad sa jag ar helt slut! Nu ikvall har vi badat i poolen/jaquzzin, druckit champagne och bara njutit av att jag ar har. Sjalvklart valdigt mycket catch up och tjejsnack!! Har saknat min basta tjej sjukt mycket, skont att vara har igen. Borjar kanna mig som hemma pa allvar. 3 veckor kvar, nu kor vi!! Imorgon ska vi traffa Meghan, steka pa stranden och thai buffe (som vanligt) haha. Sen pa kvallen ska vi pa graduation o den ar pa CL high! Ska bli roligt att se, bara sadant man ser pa filmer ju.

Skriver mer imorgon, men jag ar iallafall framme och jag mar jatte bra sa att ni vet (mamma) ;)

Och till Benjamin, du ar underbar <3

off I go!!!!!!

Kan knappt fatta det men imorgon natt är jag påväg IGEN! Tredje gången gillt nu och denna gången stannar jag i 3 veckor. Har längtat varje dag, saknar min bestie och saknar Clearwater, ja usa som land. Inte varit på något annat ställe i världen där jag känner mig så hemma som där, om man inte räknar med Sverige då.. Kommer sakna min kärlek äckligt mycket, tror inte saknad kommer vara rätt ord att beskriva känslan på. Jag kan sakna honom efter bara några minuter och nu snackar vi väääääldigt många minuter jag ska vara borta. Men jag ser fram emot det här sjukt mycket och är så taggad på att åka!!! Som tur är finns han hemma när jag kommer hem. Då kommer vi båda vara bruna och fina eftersom han kommer hem en dag innan mig ifrån Alanya. Eller ja.. om han och hans kompisar nu ens lyckas ta sig hem ;) man vet ju aldrig! Kanske har somnat i dom så kallade ''klamydiapoolerna'' eller däckat i en bardisk or whatever haha. Den finaste kramen jag någonsin gett någon kommer jag iaf dela ut till honom när jag kommit hem, love <3

Nu kommer snart mannen min och jag ska packa det sista. Ska vara hos tandläkaren imorgon i Värnamo halv 12, innan det måste jag till banken och sen ska jag ta tillvara på varje minut med B imon! Åker till halmstad runt 4-5 på eftermiddagen. Men kommer dock hinna med samhällslektionen imorgon som börjar kvart i 10. Lite sovmorgon trots allt men sen börjar fan mitt sommarloooooooooooov!!!!

Bloggar när jag kommit fram till Florida, vilket blir onsdag kväll. Men vi ska på fest så förmodligen skriver jag på torsdag, men det märker ni! Ha det så bra så länge guys :) Hörs när jag är på andra sidan Atlanten, tjaarååå..


stressad!

Har haft två helt fantastiska dagar i Halmstad med Benjamin. Vi har solat, badat, ätit, solat, ätit, kört gokart, varit på bio (fast and furious 5 som förövrigt var äckligt braaa) och haft det allmänt mysigt! Ville verkligen umgås med honom denna helgen för nu kommer vi inte ses mer på 3 veckor. Säger hejdå imorgon och kommer förmodligen fälla en tår eller två xD Men kär är jag iaf, vilket säkert märks vääääldigt tydligt?

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja packa! Är sjukt stressad, har inte fixat någonting alls.. Later!

PS. Jag åker till USA imorgon natt, weeeheeeeeey :DDDD

lite mer bal

Såhär fina var Selma & Benjamin igår på Gärdets bal!   Stolt flickvän ;) <3



bild lånad av Dennis Högberg

Halmstad/Tylösand med B



Kommer hem imorgon eller på måndag, vi får se vad vi känner för! :) Ha en bra helg!

syster och mamma



De här två är mitt allt!

dagens Lina




Fridas bal Växjö - 11

























Idag har jag varit världens mest stolta syster!!!! Den snyggaste som gick balen idag i hela Sverige, lätt asså. Ja vafan bara titta på henne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fick faktiskt tårar i ögonen, så otroligt vacker..

bal i Växjö



Drar mig mot Växjö där hela släkten väntar för att se våran älskade Frida gå balen! Kommer vara världens stoltaste tvillingsyster idag, vacker som f*n kommer hon vara. Bilder kommer ikväll eller imorgon! Ciao :)

taco/myskväll


Med de här två retardsen :)

lyckopiller



Det har varit du och jag sedan februari. Mina känslor fortsätter att växa för dig varje dag! Han är en av mina bästa vänner och min kärlek..

konstaterat




fastnar fan aldrig på bild hur mkt jag än försöker! Inte första gången jag konstaterar att jag är långt ifrån fotogenisk..  Men ni får en leende Lina på bild endå!

Student Gislaved 2011


Endi






grattis min vän! Jonas


Jasse <3


En del av Benjamins släkt


Jelena (hans mamma) och älskling!


familjen Dedic <3


min kärlek






vilket leende alltså.. damn!


''för vi har tagit studenten''


Benjamins mormor är grym!

fy fan vad ni är bra


(gammal bild)

Gooood eftermiddag, drar upp till skolans parkering nu med blommor och presenter! Hörs imorgon :D

en fet high five!!!!!!!!

Har precis avklarat det sista provet i åk 2, säger grattis till mig själv och en fet high five! Nöjd.

Längtar till klockan blir 3 så jag får krama om min kärlek som jag saknar lite för mycket idag.. Ska snart börja rota i garderoben efter en lämplig ''jag ska på min pojkväns student fest och träffa massa släktingar/vänner för första gången'', inte för fint men inte alltför vardagligt heller. Whitney Port come and help me please!!
Måste slänga ihop en god lunch åt mig själv också. Önskar en ängel kunde komma flygandes in i mitt kök med chili thai mat! Nu ska jag titta på TV i brist på annat, tjaaaråååå.

ännu mer avis just idag..



RSS 2.0