nyvaken lina



en nyvaken Lina, hate it or love it, it's me!!

ska snart sova, frida ringde innan. Vad tror ni inte jag gör? JO börjar störtlipa, för att jag inte har träffat henne på en vecka och kommer inte få träffa henne på 2 veckor nu.. i min värld är det tortyr nästan. Seriöst det är hemskt. Jag behöver henne!!!! En hel skolvecka framför mig, bara att ta tummen ur röven och göra allt som ska göras. Roligt eller inte. Godnatt snyggingar :)



haha frida :D hur sexig får man bli som 2 åring??

bilder

sitter vid min gamla data och hittade massa gamla bilder jag tänkte bjuda på ;)


hur vacker är inte denna bilden? min diamant<3










finito
finns 10000 fler men får blir dessa :)

fotboll<3




Halihalå!
Tillbringat hela min dag nere på fotbollen ( CUP ) :D grattis till hemma killarna som vann & ett stort GRAAAW!
Nu ska jag plugga historia, har ett stort prov imon.. Kolla på Wallander och ta det lungt ikväll!




fanny

MIN ÄLSKADE VÄN ÅKER TILL FRANKRIKE IMORGON! Som typ "utbytesstudent" fast hon kommer hem om en vecka igen :) Ha en grymt rolig vecka funny och njut! Remember I love you <3



hihi



<3


<33333


<3




You don't know that I got to get next to you





Two 'o clock and I wish that I was sleeping
You're in my head like a song on the radio
All I know is that I got to get next to you
Yeah I got to get next to you
Sitting here turning minutes into hours
To find the nerve just to call you on the telephone
You don't know that I got to get next to you

ett roligt resturang besök



heej!
Skrev nyss ett lååångt inlägg som försvann, sjukt irriterande..
Åt på chili thai med trevliga brudar ikväll, b.la uppraggade av danskar, drack vatten, papper och penna, gick hem med en cola älskande mr, roligt man kan ha, alltså.. kvällen var sjukt rolig :D tänk att ett litet resturang besök i Gislaved en lördagskväll kan vara så rolig! Tack tjejer <3
Imorgon ska jag och JB ( som förövrigt ligger däckad här bredvid mig ) äta lunch hos m&m sen kör morfar ner oss till fotbollen. Kommer tillbringa hela min dag där nere, kan inte bli bättre på en söndag!
Fick precis ett väldigt roligt besked, men det är hemligt än så länge. Har väntat på detta kan jag säga!! Stopp, innan jag avslöjar för mycket ;)
Vi hörs imorgon kväll. Pöss.



GÄSTBLOGG PÅ G !

heeeey, jenny här!
gästbloggar åt lina eftersom eran kära bloggare är trött och orkar inte göra det själv. Så ja fixar de åt henne..snällt va?:D

jaa...vad har hon gjort idag?hon har simmat(med laget) och klagar på att hon är trött. HAHA klen är hon. Sedan efter så stannade hon i sporthallen och kollade på volleyboll. Nu har pluggar hon. PÅ EN LÖRDAG, LÖRDAG!! haha allt är ju möjligt i hennes värld;)

Planerna för ikväll är att käka chili thai med några goa flickor och sedan tillbaka i slasket till hennes place och glo på melodifestivalen!! sibel sjunger idag..missa det inte peeps!

PUSSAR PÅ ER BABES:*♥



för er som inte känner rediga lina, HÄR har ni en inblick på hur störd hon kan vara:)

I LOVE YOOOU

lina valrossen sveningsson

godmorgon :) klockan är 11 men det är endå morgon i min lilla värld. Om en timma ska jag möta upp laget uppe vid simhallen, och vi ska just det, simma. Hahah. Ni får se upp för valrossen lina sveningsson alla DAMER som ska simma vid lunch idag, när Gislaveds IS damer glider in, tyvärr där var eran lugna simtur över.. ttttt!  Som sagt när Lina S hoppar i kommer det bli en Tsunami 2, ni som är ute med hunden runt sporthall området, ta med paraply eller iaf regnkläder.. hihi liiinaaa min lilla gigant love you :D
Nu ska jag äta frukost och fixa annat. vi hörs senare!
PUSS.


<3

väldigt intressant kväll


Sebbemannen och världens bästa!

Jahopp vad har jag gjort ikväll då? Svar: ingenting alls. Har varit både tråkigt och skönt.
Sitter och kollar på USA-Finland.. BRA USA :D:D:D wohooooo! peeeerkeelee, vittu!
thihi. Imorgon ska vi simma med laget, roligt med annorlunda träning ibland.
Nu ska jag göra något, eller ja, vad finns det att göra nu? jaaajaaaa något hittar jag på ;)
vi hörs imon snyggingar
PÖSS.


Eve citat igår :  "Ja men det är så skönt att ha ett prov gjort i alla fall.. Liksom, det är några kvar, men typ, nu är har man en bajskorv pressad, liksom, och sen när man har gjort de andra kan man fisa fritt."

haha min bästa är lite speciell.. LITE





det blev ingen match..

inställd match! Visst vi kunde åkt och försökt att spela matchen så bra som möjligt, MEN när jag kom till samlingen var vi 7 utespelare + en målvakt, och vi skulle åka typ 15 mil. Så halva "laget" ville spela och vi andra 3 tyckte det var bättre att strunta i det. Visst vi kunde gjort det bästa av situationen, men 2 avbytare? Det går inte.. Plus att en av dom 7 är halvskadad och KANSKE kan spela. Jag ville spela ikväll, det ville jag verkligen, för bara 2 matcher kvar, nu bara 1.. Men men. Blir fett sur på dom som inte ställer upp, alltid samma som tränar och spelar matcher, alltid!! Hoppas vi kan avsluta säsongen på bästa möjliga sätt nästa helg iaf..
Ikväll ska jag bara slappa, kanske gå ut och gå med jenny i slasket. För fyfaan vad all snö har smält helt plötsligt. Jag hatar sånt här väder, fast idag har jag sett asfalt för första gången på länge ;) haha :D
Känns toppen, ett steg närmare våren kanske? I really hope so! Vita tygskor och MC jackan, JA TACK.
PUSS.


match dags



But when it comes to me just forget it,
I'll be the best you never had,
You put me through so many emotions,
Now baby it's your turn for that,
'cause in your empty heart I have left a mark,
The best you never had..

:D

Match dags, börja peppa :)

resan bokad

Haft en riktigt bra dag :) kan det inte alltid vara såhär? Slapp skoldag iallafall, sovmorgon och bara 2 lektioner.. Stack upp till banken efter skolan, och NU är äntligen resan bokad :DDDDDDDDDDD
Känns förjävla häääääärligt!! iih
Sitter och äter mormors goda mat, och försöker att tänka på saker som gör mig på sämre humör.
match ikväll borta, tar ungefär en och en halv timma att köra dit, och matchen börjar 8 så jag är hemma runt halv 1 inatt. Äntligen helg också, urskönt :)
Ha en bra fredags kväll, mys hårt eller kör hårt!!! hihi
PUSS.


Do you know that you hurt me?
Do you even care?
All the things you told me,
Felt like lies and so unfair.I cared about you more than the world,
You told me you'd love me forever..

YEAH RIGHT..






When You Believe

" Now we are not afraid
Although we know there's much to fear
We were moving mountains long
Before we knew we could


There can be miracles, when you believe
Though hope is frail, it's hard to kill
Who knows what miracles you can achieve
When you believe, somehow you will
You will when you believe "





Lyssnat på denna låten hela kvällen! Verkligen fastnat för den. Lyssna noga. För vad är man utan sina drömmar egentligen? Utan vilja och hopp om framtiden? Jag hade inte varit så lycklig och förväntansfull alls, mina drömmar och planer får mig att jobba ännu hårdare, att alltid tänka positivt. För en dag kommer allt slit och längtan vara värt det. Jag tror det iallafall. För om man ser ljust på dagarna som kommer och om framtiden, blir inte allting så mycket lättare då? Vill inte låta som någon präst men tror ni fattar vad jag försöker komma till här..
Orden tro,hopp och kärlek. Dom kanske stämmer endå? Det känns fan så :D För vad är man utan dom?




lista baby

Berätta fem sanningar om dig själv:
Jag tar lätt åt mig
Jag är ibland för snäll, vilket inte alltid är en fördel
Jag ger alltid människor en chans, både en eller flera gånger.
Jag har svårt att säga nej
Jag är en riktig sportnörd :D

Berätta 5 saker du gjort idag:
varit i skolan
varit hos eve
tränat
duschat
ätit

Berätta 5 saker du har på dej just nu :
trosor
BH
t-shirt
-
-

Skriv ner 5 saker du ogillar:

Att aldrig räcka till
Att bråka eller tappa någon nära
Bli sårad/såra någon
Egoistiska/råelaka människor
folk som är opålitliga


Skriv ner 5 saker du tycker om:
min familj-släkt
mina fina bästa vänner
RESA <3
Sport
glada människor

älskar att träna :D


fina Hanna!

Guuuud de va skönt o cykla :D Älskar o träna i sportbehå förresten, skulle alltid vilja göra de. Men hur skulle det sett ut? 17 tjejer springer runt på planen halvnakna ;) haha. känna mjölksyran i benen, svetten rinmer, trampa i intervaller, varför har jag inte börjat med spinning innan? Körde lite situps och armhävningar på det. Så nu är jag nöjd för idag :) Ska duscha av mig, äta och läsa historia!
Ha en bra kväll.

spinning a'la vardagsrummet

japp, har bestämt mig. Ska sätta ihop världens fetaste lista på spotify!



we are the world

Sitter och ryser till we are the world! Seriöst, alla mina blonda hårstrån på armarna står rakt upp. Härlig känsla och så jävla bra gjort :) Jag, Mirran och Eve gick hem till den sist nämnda efter skolan, först gick vi förbi Rusta och köpte med oss onyttigheter! Kollade gossip girl och tog det lungt.
Nu ska jag träna och läsa historia. Har inte bestämt mig för vilket jag ska börja med. Ni tycker säkert att båda suger lika hårt, men jag tycker ju faktiskt båda sakerna är skoj ;) Eftersom att jag gör det frivilligt? haha aja. Ingen träning ikväll HELLER, får spel! Så därför kör jag själv idag.
Vi hörs senare!







i skolan



Godmorgon! Höll på att komma försent imorse för att jag satt och kollade på hockeyn.. när jag gick stog det 4-3 till slovakien, och nu såg jag att sverige förlorade med samma siffror.. helvete!! Hoppades på en OS final mot Kanada, men nepp.
Tror jag slutar hyffsat tidigt idag, får se om det blir någon innebandy träning ikväll. Sport och simhallen har varit stängd hela veckan pågrund av rasrisk, för mycket snö på taken? gaaah jag vill trääääna!!!! Snälla våren kom fram, snälla..
Sitter på Naturkunskapen nu, min sida av klassrummet ska argumentera FÖR att människor ska svälta ihjäl, vi SKA tycka att det är bra i denna "debatten". Kommer inte säga någonting, okej att man bara ska låtsats tycka att människor ska svälta ihjäl, men endå.. hatar sånt.
Engelska väntar, ska snacka om twilight, det ska nog gå bra, hope so.
Sen svenska provet :( kommer hata grammatik ett bra tag framåt nu xd haha.
Ha en bra dag! puss

the only one



halv dåligt bloggande på senaste tiden jag veet men har sjuukt mycket i skolan och är allmänt stressad!
Skolan idag va väldigt skön och rolig :) gilla! Kommer bli så jävla skönt imorgon efter provet, att det finally är över. Helgen ser kanon ut! På fredag är det den sista borta matchen för denna säsongen (innebandy). Och på lördag ska jag plugga, tränings match borta mot hylte vid 2! I snön? Okej att det är konstgräs men endå. Lördags kvällen kommer tillbringas med JB<3 Thaimat, film och prat.
På söndag är det uppstart cup som vi i damlaget/damsektionen håller i. Jag och sötMoa ska va match och lagvärdar. P-17 lag är det alltså. Det kommer nog gå askalas ;D Så kommer tillbringa nästan hela söndagen nere på GIS.  Frida åkte hem i eftermiddags.. kommer inte träffa henne på över 2 veckor nu. hemskt :/ remember that I love bitch<3
Nu ropar mamma att laxen är klar. Ska kolla igenom grammatiken en sista gång, sova tidigt osv.
PUSS.

rubrik




Sitter och käkar frukost, risifrutti! Börjar om en halv timma så lite små stressad. Vi hörs om ett tag!

I see heaven

ingen bra kväll.. sämsta på länge. mitt humör och motivation är i botten. men men antar att så är det ? ibland får man deppa och tycka att allt suger. För att efter stund bli lika glad igen och förstå vad man har, att livet äger! Måste skaka av mig pressen på mig själv och inse vissa saker. Stress är det värsta jag vet. Ibland kan jag inte hantera den, och då blir det såhär.. Men nu ska jag ta mig i kragen, eller ja ngt sånt. Ska stänga ner allt. Krypa ner under täcket. Lyssna på the climb och tänka positivt. Känner mig som den vanliga lina igen. Under skrivandet av detta inlägget har jag nämligen haft alla känslor man kan ha tror jag! Med avbrott och msn prat i fullgång. Nu ska jag ta hand om mig själv..
Hoppas ni haft en bra dag iaf  :)
kram



passande bild !?  HAHA :D

hate that I love you



But you won't let me
You upset me boy
And then you kiss my lips
All of a sudden I forget that I was upset
Can't remember what you did

But I hate it...
You know exactly what to do
So that I can't stay mad at you
For too long that's wrong


angry



PLUGG HELA DAGEN LÅNG!!
woho...
bråkat med frida med, just nu ligger hon längst ner på min ogilla lista.. Men det kommer snart gå över! Hoppas jag. Finns inget som gör mig så arg... va vi tvugna att bråka? Ta dig i röven syrran, men jag älskar dig mest av allt endå..


hockey<3



Hej :)
Sorry att jag inte bloggade igår men slutade halv 4 och mamma körde ner mig till världens bästa F&F vid 4.  Det tog ännu längre att köra än vanligt, folk körde fan i 60 på 90 vägen. Seeeegt som fan! Men jag och farbror har alltid en massa att snacka om som vanligt. Han är seriöst den roligaste jag känner! Bäst :)
Vi kom dit en timma innan matchen. Lite segt men att va i växjö ishall är underbart anyway. Växjö VANN mot malmööö med 6-2 !! 5-1 efter första perioden. Kusin gjorde mål, kanon stämning :DD ni kanske märkt att det är sånt jag älskar?
Sitter på svenskan nu och ska precis börja med litteratur, hmm..
Idag ska jag plugga svenska grammatik och ha utvecklingssamtal.
PUSS.

måndag morgon

tjaaaalåååååå!!
Sitter på geografin, ingen jobbar, precis som vanligt :DD
Eve sitter och ler åt att jonte kommer hem ifrån Thailand, fast tror hon blir mer glad utav alla presenter han kommer ha med sig än att han kommer hem ;) hahahahha!
Frida är med i skolan idag, hon tycker vi sjukt slapp och soft skola. Är väl beredd att hålla med. Äta på lektionerna, flumma, inställda lektioner. jag klagar inte alltså, våra dagar brukar se ut så.
Hon tycker också att det är skit tråkigt.. jaja hellre vår skola än hennes PLUGG klass!
Idag ska jag till växjö med världens bästa farbror och faster, min kusin spelar. Växjö-Malmö!!!!!
Längesen jag tittade på hockeyn nu så ska bli jäävligt roligt :DDDDDD
När jag kommer hem blir det snabbpluggning och äta något. Grammatik prov på torsdag. Har alltid haft lite svårt för det så bäst att jag sätter igång idag..
PEACE ASSHOLES :D





änglarna



baraben.com
innan jag släcker ner och somnar. Imorgon är det skola igen, en veckas lov till hade inte suttit fel.
Men vafan "bara" 6 veckor kvar till påsklovet.  Haft ett trevligt och as sköjj sportlov, det har gått för snabbt bara. Men det är väl ett tecken på att det har varit bra?
Ska  borsta tänderna och fixa nu, seeee you imorgon.
PÖSS.

Den Bästa av de Bästa gäst-bloggar!!!!!!!!!


Hallå alla snygga penisar & vaginor där ute!



Vad gör ni?! Va? Klart jag fattar, ni sitter vid en datorskärm och läser min tvillingsyrras blogg ofcourse & märker att något är annorlunda (?) det är bara för Frida bloggar..hennes mycket "vackra" tvillingsyster :D Visst är hon härlig? PRECIS!!! Peace, penisar <3




Lina då,, ska beskriva denna brud med ett ord: Snygga bröst! fast OOOJ, nu blev det visst två, glömde räkna..men ah ni fattar. För det har hon..lixom en C- D-kupa vill väl alla ha ?! Speciellt vi friidrottare som har små getingstick där brösten egentligen ska sitta stadigt på plats *suck*. Men tur att man får titta på dessa två boobies så ofta man vill (typ)(och feel them in mina händer graaaw) Se B1 och B2 röra sig med vindens kraft...VAAAACKERT :D



Idag har Lina vaknat, ätit, skitit och spelat fotboll. Faktiskt det enda hon gör om dagarna om jag ska vara ärlig. Eller vi får inte glömma MTV och bloggen då! HENNES FOTBOLLSLAG vann med MYCKET score idag på matchen mot vackra Reftele..väääldiiigt kul (menar det *NOT*)) Så har somsagt varit en vacker dag!



Jag började beskriva LinaSofia i början av texten med "snygga bröst". Men Lina är INTE BARA bröst mina kära och perversa killar där ute. Hon har och är sååå mycket mer..exempel en vacker pussy!!! Nää jag skojjar--för er pinjenötter som ej fattar TYP ;)
Hon är en riktig klippa faktiskt som ALLTID finns till för mig, hon är lixom rar och sweet! Hon är en god människa rakt igenom även fast jag kallar henne "falska fittslyna" när vi bråkar..men det är hon verkligen inte (förutom DÅ höhööhö sorry Linutt).

Lina är en smått naiv dagdrömmare med tankar som hela tiden flyter iväg på att RESA, vilket är hennes stora passion. Snart ska hon dra till våran högt älskade AmericanGirl Stephanie i Florida och förverkliga lite drömmar tillsammans med en underbar vän till oss båda. Är så glad, så glad för Linas skull! Själv kan jag inte hänga med pga jag är en fattig student som fördriver min tid i Växjö och tränar friidrott :P.Men vad gör det? Bara Lina får åka!      Skulle kunna äta mitt egna bajs för denna bruden, är inte det en kärleksförklaring i sig så heter jag fän Farmen Qristina ( Y )




LinaSofia är bäst på att massera också. Helt sjukt faktiskt! Innebandy och fotboll är också några specialiteer. Därimot är hon sämst på att vara vig och "shake that head". Hon är rätt dålig på att vara pigg också..jävligt lat om jag får be xD Sen en sak till jag inte gillar med henne är att hon gillar "boys like girls", det där bandet ni vet? KRÄÄÄÄÄÄÄK!!! Magnus Uggla ska det ju vara förihelvete unge :D



Lina har varit min bästa vän sedan vi låg i våran faders pung! Hon är den vackraste människan som finns för mig och jag älskar henne så otroligt mycket just föratt hon är Lina Sofia Åhsberg. Vill inte ha någonannan! Lina är unik, har aldrig fötts någon som är min LINA och kommer aldrig göra det heller, hon är helt enkelt lite ut över det vanliga i mina ögon. Hon är bäst!!! Saken är ju den att jag har RÄTT med ;)
HON ÄR EN SEXY BITCH MED ETT HJÄRTA SOM ÄR FUCKING SWEET <3



Nu ska vi kolla film och fisa lite..tarmen hänger inte riktigt med på allt...

Glöm inte att skippa i att spela någonannan..du är ju förfan BÄST som du är babe!!! (efter mig då men silver är väl ok?)

PeaceOut beautiful people!

Ta hand om er <3




//Frida Åhsberg
Tvillingsyster till Lina *Proud*










it's a boygirl thing


my sunshine! 2 år gammal bild :)

Sov till 12 idag, eller mamma väckte mig så hade säkert kunna sova några timmar till!
Kvällen igår tillbringades hos hanna och det va trevligt, som alltid :) Den fuskrööven har
Voddler så vi tittade på filmen nedan. Idag ska jag plugga svenska.. grr så jävla roligt.
Men men sånt som måste göras. Samling klockan 4, match kl 5.
Frida har sportlov veckan som kommer, skönt att ha henne hemma en hel vecka!
Vi hörs senare.


lina och jb

snygga bilder
lina och JB i göteborg






HAHAHHA.. jenny ser sjukt kul ut när hon gör detta. PEEACE MANNEN




mat <3



mat 2 <3


blev lite småkåt inne i en maskeradbutik.. hihi :*

vinterland

Hej!
Vi kom inte iväg till malmö imorse. Min syster skulle tävlat i inomhus SM (friidrott) nu lördag-söndag. Och vi skulle sova över i stugan i halmstad. Men igår gick dom ut med varningar att man inte skulle ge sig ut på vägarna idag. Pappa kom inte ens ut med bilen ifrån garage infarten imorse.. Jävligt otur för frida som hade haft en chans att ta en SM medalj. Det är så mycket snö att jag inte ens ser staketet på baksidan.
Och igår när mamma skjutsade mig ner till träningen så fastnade både vi och våran granne mitt på vägen.
Sitta fast i snön när jag väldigt gärna ville träna va inte roligt!! Men vi kom loss till slut och jag blev bara 5 min försenad. Blev en lugn träning igår, skott, frisparkar osv. Imorgon är det ännu en träningsmatch i hallen. Så jävla roligt :DD Fotboll har aldrig varit såhär roligt.
Idag ska jag sitta inne och plugga svenska. Skjutit upp det heela lovet, ni vet? " äh jag gör det sen, jag gör det imorgon istället" Ikväll hoppas jag på att träffa tjejerna, bra film och godis.
PUSS.


shopping

fick iaf med mig lite saker hem igår :)







frustrerad

bilder på vad jag köpte idag kommer senare ikväll.
Jag och mamma satt och skulle boka min flygresa, men tror ni det funkar? NEJ, fan va sur jag är nu. Det är alltid så när jag ska betala med mitt kort via internet. Jag vill ha resan bokad så allt är klart nuuuuu. Hoppas allt löser sig och funkar på måndag iaf. Annars kommer jag nog slita av mitt hår :P haha.. Så dagens diss är att det suger o betala via internet när man ska flyga. PUNKT.
Nu ska jag träna och springa av min frustration..
PUSS.

Show me love, show me life



Well now I've found you and I'll tell you no lie
This love I've got for you
Could take me 'round the world

Now show me love
Show me love, show me life
Baby show me what it's all about
You're the one that I ever needed
Show me love and what it's all about, alright

should've said no

Bastade och käkade pizza med tjejerna, görmysigt =D.  Åkte till ullared med pappa och minbästalina! Det var helt öde, inget folk alls. Jag sprang upp och ner i rulltrappan, slapp kärringarna som kör på en bakifrån, dom SKA fram just där vad JAG står med mina hälar som senare kommer krossas av deras vagn full med disktrasor och damtrosor i stolek XXXXXL. Fick med mig " bra o ha saker" hem iaf.
Ska krypa ner nu för m&m kommer och hämtar mig halv 9 imorgon. gah.. Men lite shopping hoppas jag de blir iaf.

Denna lilla sötnosen mötte mig när jag klev in genom dörren hos m&m. Mormor passade henne idag, I fell in löööööwe. Ville ta med henne hem! 10 veckor är hon och busig som fan.




torsdag

hallå där kött o blåbär
Precis varit hos mormor och käkat lunch.  Nu sitter jag och tittar på reprisen av sverige-tyskland. Jag orkade inte hålla ögonen öppna inatt så jag somnade innan matchen börjat. Halv 3 ska jag och tjejerna basta, kanske simma lite om vi har lust. Innan det ska jag städa på mitt rum lite grann, plocka iordning kläder osv.
Pappa slutar runt 5, då ska vi till gekås och lina min älskling följer med. Ska bara ha lite småsaker! Imorgon ska jag följa med m&m till Borås, morfar ska till mercedes. Vad tror ni jag och mormor ska göra då? Ja just det.. shoppa! =D På kvällen är det fotbollsträning<3
Ha en bra dag!
PUSS






It's all about you

Vi förlorade bara med 5-3. Med tanke på att dom blev klara seriesegrare ochh inte förlorat en enda match så gjorde vi en riktigt bra match! Riktigt skoj att spela idag med :)
Ska strax stänga ner datorn och s-o-v-a. Nu när det är lov är jag uppe halva nätterna, inte bra. För då tar man inte vara på lovet fullt ut eftersom man sover bort hela dagen sen. Imorgon ska jag och mamma kolla sko rean, ska basta med tjejerna, jag och lina ska till ullared/gekås. Ska träna på morgonen med eftersom jag missade dagens löpning på fotbollen..
GODNATT och sov förjävla dåligt ;)
PUSS.


whatcha say acoustic


kan inte få nog av Jason Derulo - whatcha say acoustic version!





godmorgon onsdag

morron! Ligger här i min alldeles för varma och sköna säng, om jag vill gå upp? NEJ TACK.
Måste snart traska ner till mormor i denna jäävla snö, våren har nog aldrig känts såhär långt borta..
Idag ska jag va med Sofie och Jessi :) vet inte vad vi ska göra men det blir alltid bra vad vi än gör! Tittade precis på massa gamla gothia cup bilder och på youtube. Gud vad jag saknar det.. Roligaste som finns.
Ha en bra dag!
<3


I need you now

med de här två bilderna ifrån alla hjärtans dag säger lina godnatt :*





It's for real now


min styrka <3


Imorgon ska jag och pappa boka mina flygbiljetter. Jag och Stephie har allt klart för oss nu och våra föräldrar är med på allt. It's for real now. åker den 27 oktober och kommer hem den 12 november. Under den tiden ska det hinnas med kryssning till mexico, shopping, high school partys, stranden, mat m.m. Och om allt går som det ska så får Stephanie sitt körkort samma vecka jag kommer. bra va? Då kommer vi va mycket mer fria! Så se upp floridianer here I come.

jag vet det har blivit himla massa tjaat om min resa dom senaste dagarna men det är för att jag tycker det ska bli skit roligt att åka och hälsa på min bästa vän i florida och åka på kryssning med henne.. är det konstigt? och ni som tycker jag tjatar mycket.. låt mig göra det då. Jag är förväntansfull och glad, låt mig vara det? Plus att resa är det bästa jag vet, finns inget som gör mig lyckligare. TACK..

Imorgon har jag match klockan 8 i ljungby, det tar ungefär 1 timma att åka dit. Så förmodligen hemma runt 12 imorgon natt. Men gah jag som ville träna fotboll imon :/ aja får stå ut, bara 2 matcher kvar nu, sen är säsongen över. Längtar sjukt mkt till att träna fotboll fullt ut, hela tiden. Underbart i mina ögon.
Imorgon ska jag äta lunch hos mormor som vanligt på loven, sen va med Sofie och Jessica =DDD Sen match som sagt.
Jag mår underbart jävla bra förresten.
PUSS<3

polyvore.com

blev precis medlem på polyvore.com
Helt underbar sida, man kan göra sina egna outfits, få inspiration m.m!
rätt bra va?
PUSS :D









gossip girl

tillbringat eftermiddagen i en soffa hos Eve och tittat på gossip girl.
Träning klockan 8 ikväll, inte sugen på innebandy någonstans idag..






-

nu ska jag gå ner i snön till mormor och morfar med Zorro. Äta världens godaste lunch där sen vidare upp till stan med eve, jag ska  in på banken och fixa med lite konton osv ;)
Sen ska vi hem till E och plugga svenska.
PUSS.



pics from yesterday









here I am

hejsan!
Blogg.se funkade inte alls igår. Så here I am. Tänkte lägga upp lite bilder ifrån gårdagen. Var ju i Göteborg med jennybenny. Det var skit kul och jag shoppade ingenting. Hörde ni?? Mamma blev stolt. Jag kan slita mig.. Men såg världens snyggaste skor på "din sko". åååh då var det nära att jag skulle bryta vadet. Men jag är ju bäst.
Spenderade mina pengar på mat istället. hahaha vi är alltid hungriga! lunch (buffe), godis, kina buffe m.m! Allt detta hann vi med på 6 timmar. Gick in på pressbyrån och köpte redbull, kärringen i kassan kräävde lägg eftersom man måste vara 15 år nuförtiden för att köpa energydrink. Och jag hade glömt mitt hemma, jag fick knappt köpa. Ser jag ut som 15 år eller?? Snart 17 och fick knappt köpa något som man måste va 15 år för.. haha känns ju bra. Skulle gärna växa några centimeter till..
Så kände mig överspeedad när jag kom hem, hoppade upp och ner av glädje i soffan. För i veckan ska vi boka kryssningen, pappa måste bara faxa över en kopia på mitt pass. Mexico here we come!
Ni får även två bilder ifrån alla hjärtans dag..

NEJ DET FUNKAR FORTFARANDE INTE ATT LADDA UPP BILDER.. vad fan är detta??

Ha en bra dag iaf :D


vackert



emh ja.. detta är då mina bästa vänner! fullt normala! inte..?? nähepp..











shake that ass for me shake that ass for me come on giiiiiiirrrl

inget new york istället blir det..

vet ni?
Jag och Stephie sitter som vanligt och planerar min resa.
Det blir inget new york.. och ni vet jag som tjatat så mkt? Visst jag älskar New York och vill verkligen dit.. Men lite svårt för hennes pappa att ta ledigt och eftersom vi är under 18 så kommer vi typ kunna gå i affärer och resturanger bara. Och det blir komplicerat allting mest. Jag och Stephie åker dit nästa gång jag kommer istället, för då är vi båda 18 år och kan göra så mycket mer. då blir det under sommaren också.
SÅ därför ska vi ISTÄLLET på kryssning.
Den resan på 4 dagar är mycket billigare. Antingen blir det mexico kryssningen eller något ännu bättre. På dom båtarna finns det ju precis allt, gym,pool,disco, free food and room service. Och hennes mamma ääälskar kryssningar. Bara 2000 för en sån semester. Det är sjuuukt bra. Och passar hela min resa och planeringen.
Vi ska snorkla i mexico, sola och bada :D Låter inte helt fel. Höstiga New York får vänta på mig till ett annat år..  Så ni förstår nog att jag och stephie är väldigt excited just nu. guud va härligt. jag älskar USA och jag älskar familjen A-S.



Some people call them players but I’m far from terrified





Some people call them players but I’m far from terrified
Somehow I’m drawn to danger and have been all my life
It feels my heart's divided halfway between wrong and right
I know I'm playin with fire but I don't mind

alla hjärtans dag

glad alla hjärtans dag läsare!
Eve och Jessi sov över här inatt, vi vaknade runt 10. Morfar bjöd hela familjen på god lunch idag på höganloft.
Sen samling klockan 4. Var lite små nervös innan avspark eftersom jag för första gången på 10 år skulle spela mittback.. Men det gick faktiskt bra :) Rätt nöjd för att va första matchen, men jag kan liiite bättre endå. Äh det kommer :D Och matchen vann vi med 8-3 !!!
Jenny följde med hem efter matchen, fast nu har hon lämnat mig för kvällen, hon återkommer sen ;) haha., vissa har ju iaf ngn att mysa med en dag som denna. Gulligt!
Imorgon ska vi till staden i mitt hjärta. GÖTEBORG. Himla skoj att komma iväg och ha roligt, skulle gärna stanna där över lovet men träningar och matcher står på schemat :)
PUSS.


matchdags

träningsmatch kl 5. KÖTTA.


skaka rumpaaaaah

DANS- SKAKA RÖÖÖÖÖÖÖÖÖV A'LA FAMILJEN ÅHSBERGS VARDAGSRUM!!

Ni vet inte vad ni missar..


HAHAHHAHA


frida säger..

jag : " asså frida det luktar fis i hela mitt rum och upp i trappan, ååååååh "
frida: " vadå ska jag hålla inne den och få mag problem ????"
jag : " det har du ju redan.."
frida : " det är faktiskt rätt jobbigt.."


HAHAHAHHAHAHAHAHA



som jag hade dig förrut

godmorgon
Sitter här med min rosa pyjamas och känner mig ful, glad och glad och glad! Haha härlig blandning, nä men nyss vaknat, blev rätt sent igår. Ska strax fräscha till mig lite, äta lunch med frida och försöka få med henne på volleybollen, med den surskallen hon har kommer det inte bli lätt. Men som sagt jag har mina knep :D
Annars idag ska jag inte göra någonting, tjejerna kommer ikväll! Vi ska se melodifestivalen, hoppas det är bra . Är även shoppingsugen som satan. Men jag och mamma har ett vad, vi får se hur det blir med det, redan brutit det 2 gånger. Men vaddå? Man går förbi tex gina och h&m.. det är svårt att inte slinka in och inte få med sig något ut igen.  Imorgon är det match hemma i hallen. SOM jag längtat :D
fotboll.fotboll.fotboll.fotboll. puss!



nike



TITTTAAAAAAAAAA!!
hahaha jag får fan orgasm eller något :D

miss



lina saknar sin lina!  Din sjukling nu får du friskna till..
<3

All I know is that I got to get next to you



tillbringat kvällen med dom här tjockisarna plus våra bästa vänner (chips,hallonsoda och ICAs lösgodis)
Gjorde min "snurra runt huvudet" och det hade vi jätte roligt åt, eller tja dom tycker jag är helt störd :D tack!!! love u toooo.. Och imorgon ska vi ha lördagsmys om det så är det sista vi göööör.
Nu ska överspeedade lina sova. Eller nja en liten stund till ska jag vara vaken.
Ser ut som att sportlovet kommer bli jävligt roligt :)))) åh happyface!
GODNATT !

I can't stoop this feelings
Two 'o clock and I wish that I was sleeping
You're in my head like a song on the radio
All I know is that I got to get next to you
Yeah I got to get next to you
Sitting here turning minutes into hours
To find the nerve just to call you on the telephone
You don't know that I got to get next to you


fredagsträning



TRÄNING :D

OS Vancouver

Äntligen börjar vinter OS i Vancouver.
Ser mest fram emot hockeyn.












sportlooooooov



FREDAG
SPORTLOV
TRÄNING IKVÄLL
FRIDA KOMMER HEM
TJEJERNA IKVÄLL
MATCH PÅ SÖNDAG
GÖTEBORG PÅ MÅNDAG

och Lina är glad, så jävla glad till och med :D



känna vårruset bubbla

citat ur min fina väns blogg.  http://teenageboredom.blogg.se/

" För det känns bara så vansinnigt lockande att kunna gå ut ur dörren, i en kjol och en tshirt, barfota, utan att frysa. Att kunna ha fönstren öppna. Att känna solen värma. Att kunna sitta utomhus och plugga, istället för instängd i ett stökigt rum. Att det är ljust tills sent på kvällarna. Att känna att man är befriad från måsten, att man har så många lediga dagar utsträckta framför sig.
Åh "







Could you be my savior?


så ser en trött lina ut efter träning.

I've been lookin for someone like you.
So, sing me a song,
I know all the words to,
And I'll sing along,
Could you be my savior?
Been out here too long,
And I've just been lookin' for somewhere to belong
theyll be holdin on
So, can you save me now?



staying power

Idag har jag varit med mirran och eve. Och det var jävligt roligt :D Dom senaste veckorna har jag varit på ett sånt härligt skratthumör, älskar det! Mina vänner är efterblivna, det är därför jag tycker om dom så mkt. Imorgon ska h-e-l-a gänget umgås. Och på måndag ska ja och jenny till älskade göteborg. Så jävla roligt ska det bli!!!! GILLA.

här några få suddiga bilder ifrån några roliga små händelser som hänt i veckan :)



ni är bäst


HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA


SÖTT

enjoy



ENJOY


klar med valet till 2:an

jag är säker på mitt val till 2:an. Det blir samhäll-samhäll! Passar mig bäst när jag tänker efter. jag har tänkt att gå ekonomi, men jag tycker det är så jävla tråkigt så det finns inte. Kalkylering och hur man lägger upp en budget är inte min grej. Jag har valt till turism, entreprenör och konferans istället. Det känns som att detta kommer bli kanon bra. Nu slutar jag och ska hem till evelina med miranda.
Imorgon är det sista dagen sen är det loooooooov! grr :D:D
Vi hörs senare.
PUSS.


<3

it's in the game


älskar er <3

Jag och mamma ska ha myskväll ikväll.
Idag sprang vi på träningen, vet inte hur många km det blev till slut. Skit samma ju. Sköönt var det och jag känner hur jag börjar bygga upp min kropp mer och mer för varje vecka. Gilla!
På söndag är det träningsmatch som gäller, riktigt roligt. Kommer nog ha matcher nästan varenda helg som kommer nu. Till mitten av mars blir det dubbla matcher på helgerna, fotboll + innebandy alltså. Men fotbollen är endå nummer 1 , har alltid varit och kommer alltid att va. Måste även titta igenom tyskan, har ett stort prov imorgon..
Vet ni vad som händer ikväll??  Arsenal-Liverpool. dröm match. GO pool, you'll never walk alone! En dag ska jag stå på anfield (det har jag velat sen jag var 10 år), bra va? :) Matchen börjar kvart i 9. Då kommer lina åhsberg att sitta bänkad med den röd-vita tröjan på mig. vet en going som också kommer sitta bänkad ;) Nu ska jag äta och sen mysa med världens bästa mammie.''







waking up like this?

GODNATT!

Hade inte varit fel att vakna upp såhär, någonstans där snö och skola inte existerar :)

you rock my world<3








when the stars go blue

Precis duschat, träningen va skön ikväll. Imorgon har jag sovmorgon och prov direkt. Dock engelska så ingen större fara. Hoppas det går bra nu bara. Men allt ordnar sig alltid som min syster säger..
Ett helt år kvar tills nästa frilufsdag och det känns himla bra, ska åka med Sebbe och Frida på sportlovet, skidor alltså. Ska försöka åka med mina knän. Det ligger en stor skidanläggning ca 2 mil härifrån, man tror inte att man är i småland när man ser berget. Så gött att just vi bor nära! Kommer ju tyskar,danskar och hela köret upp hit bara för att åka och njuta av den naturen dom inte har. haha om man nu tycker sånt är värt att lägga tusenlappar på så visst. Kanske inte min grej, men ibland är det trevligt med skogen.
Nu ska jag snart stänga ner datorn och börja läsa svenska boken. Alltid är det något ;)
PUSS.


ett snöigt och slaskigt växjö som jag saknar!


hair

sjukt bra hårprodukter ifrån label m.
Håret blir mjukt och känns friskt!
Finns hos frisören.





pimpel fiske, vad fan är det?


Rubriken får tala ;) hahaha
tråkigaste dagen på länge, hatar snön, hatar pimpel fiske, hatar att ha mycket stora fula tjocka kläder på sig. dissa frilufsdagar när man går på gymnasiet, iaf pimpel fiske. Ni hör ju? haha.. Men om inte eve och jonte hade varit med hade jag gått hem dom milen till gislaved.. Sommaren jag älskar dig!! Vart är du?
Visst det är bra och skönt att vi har mycket snö i sverige för en gångs skull, men är trött på den nu!
Skulle inte sitta fel med vår och sommar nu :)
Idag ska jag inte göra någonting alls, träna vid 8 bara. Jenny kanske kommer förbi en stund med.
Har inte så mycket att säga idag.
PUSS


you rock my world



I wanna feel you next to me..

frölunda



GOTT GUBBAR !!!

Nu ska jag snart sova :) Ska bara snacka lite mer med fin fina människor :*
Bussen till sjön går 9 imorgon, så liiite sovmorgon iaf. jag eve och jonte ska pimlpa, eller nja vi kommer mest skratta och äta :)
PUSS.

bring it on babe

Estet ettornas(musiklinje) konsert va kanon bra och så goa är dom :D och min jessica är bäst<33

OCH livet är förjävla underbart förresten :D mår sjukt bra!!!!!!!!!


IFK GÖTEBORG



Dyre är skadad :///// borta hela säsongen..fan. INTE roligt besked.







kärlek, snart kör vi kamrater. SNART SKINER POSEIDON

måndag förmiddag



Har ingen geografi idag så jag och bäst sitter i biblioteket och gör historian. Gah denna veckan är det plugg som gäller.. engelska,tyska och historia prov samma vecka, tack. Om en vecka är det sportlov, hur underbart låter inte det eller? l-o-v <3
Idag ska jag inte göra någonting, eller tror ni vet vad jag ska göra, någon som vill byta?
Kommer hata ordet plugg framöver, haha :)
Ha en bra dag!
Puss


You’re on my heart just like a tattoo



I can’t waste time so give it a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I’ve done
Live every second like it was my last one
Don’t look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You’re still a part of everything I do
You’re on my heart just like a tattoo

göteborg

hej på er!
Åkte till Göteborg tidigt imorse, mamma släpade mig ur sängen bokstavligt talat.. haha!
Frida VANN 400 meter, hon vann :D jag skrek och hördes nog över hela friidrottsanläggningen men vem fan bryr sig? Hon är min syster och jag håller på henne varenda sekund av mitt liv, lite extra när hon springer som en gud!!
Här får ni lite bilder ifrån igår och idag :)









gick in i frölundaborg<33





can you meet me halfway

godnatt!

Haft en sjuukt bra kväll :) Mina fötter värker(klackar en hel kväll i snö är inte vidare skönt) och jag är trött. Tack alla underbara vänner!!
Imorgon ska syrran tävla U-SM i Göteborg, så vi åker hyffsat tidigt. Hu fan ska detta gå?
Hoppas alla haft en bra lördag, precis som jag :)
Bye cutiepies




tonights gonna be a goodgood niiight wohooo



Godmorgon :)
Sorry för halv kass uppdatering dom senaste dagarna men inte orkat eller haft tid, umgåtts med vänner, pluggat och tränat då. Tjejerna var här igår kväll, alla utom eve, vi saknade dig ditt rövhål<3.
Pratade och frida var mogen som vanligt ;) och längesen jag skrattade såhäär mycket. HAHA youtube och att man är extra glad nuförtiden bidrar mycket! Hade kramp i magen och ont i munnen.
Idag är det match, klockan 3 hemma mot Skillingaryd. Nu jävlar ska här köttas..
Ikväll är det FIESTA, fan va roligt. Va några helger sedan sist nu. Shake that ass!!
Vi hörs lite senare idag :)
PUSS.

En bild på min äumh syster i min klänning.. HAHAHHA i-d-i-o-t




samma person???


GÄSTBLOGGAR

SHASHAAA, jenny här!:D

sitter här hos lina medans hon byter om till träningskläder...med söndriga tights vid skrevet kommer det nog gå toppen!(Y) Snart ska jag på bio och mysa..sen tillbaka hem till fettot:*
hoppas ni har haft en bra dag och kommer få en underbar kväll som vissa andra, hihi

PUSS PUSS

och en sista grej, lina åhsberg är världens bästa människa!

träning nästa


update from english class

Sitter på engelskan, inne på IFK:s hemsida och killarna snackar fotboll, gott snack!!
Annars är läraren inte inne i klassrummet så alla gör det man känner för, som vanligt.
Har bara svenska och samhäll kvar, sen ska jag till tandläkaren. Ska vara där vid 4.
Morfar har gått och köpt sig en splirrans ny mercedes E 250 (?) Skit snygg var den.
Han är knäpp.. vissa har ju de bra xd
När jag kommer hem ikväll ska jag plugga och träna. Min vecka kommer se ut så, och nästa. ÄLSKAR att alla lärare lägger tre prov samma vecka. Grrrr...
Vi hörs ikväll :)
Ha en bra dag!
<3




We've got the power



Move your hands up
Shake your body to the right
I feel the rythm, i feel the rythm of the night
Move your hands up
And shake your body to right
We've got the power
To dance today and every night

move your hands up


<3 vi saknar dig!

Träningen bestod av att springa,springa och åter springa. 8 km drygt. Men det var skönt och känns super nu efteråt. Längtar tills träningen på fredag :DDD
Nu ska jag stänga ner datorn och öppna tyska böckerna. Imorgon ska jag till tandläkaren. Min tandläkare sa att vi var i slutet av behandlingen, så förhoppningsvis ryker rälsen snart ut :)) Jag hoppas på det iaf. Nu ser man mitt golv igen, min bästa eve hjälpte mig med alla kläder. Hon fick även sånt jag inte ville ha längre. Sen tittade vi på top model och drack oboy. Haft en trevlig dag ( ingen skola alls nästan ) kan det betyda att jag längtar tills nästa lov? JA. Vem gör inte??
Jag saknar min syster, på fredag kommer hon hem.
PUSS.


leave it all to me


måste bara.... HAHAHHAHAHAHAHHAHHAH!
Kolla mitt hår, helt jävla vitt ju :O Ah herregud säger jag bara.
Synd att det blir mörkare ju äldre man blir. hahah har nog skrattat åt det kortet i fem minuter nu.
Tänk vad man kan hitta längst in i byrån..

såhär ser det ut just nu..


someone like you



Cant tell me nothing now baby i know how to fly

Cant nothing hold me down im going to touch the sky.

Precis kommit hem, käkade lunch med Eve på chili thai! Åh va gott de var :)
Ligger helt död i min säng för tillfället, känner mig som en enda deg hög, seg överallt.
Eve är med Carro på stan, snart kommer hon hit, då ska vi plugga lite. Måste även börja städa mitt rum, det ser ut som faaa-aa-n! Så mamma blir lite glad, hon undrar hur jag ens kan sova här inne. Alla mina kläder ligger utspridda på golvet, som en tromb har dragit över min garderob! men det ska det strax bli ordning på :) Gick även till högstadiet och träffade min jenny, usch jag hatar det ordet, högstadiet.. stackars er som fortfarande går där. Lider med er ;) Saknar min högstadie klass som satan!! Aldrig gått i bättre och härligare klass, kommer nog aldrig göra det heller.
Nu ska jag dunka boys like girls medan jag plockar och fixar. Kanske jag hittar massa kläder som man glömt längst in i garderoben?
ha en bra dag :D




jag ska fånga en ängel..



träningen va SJUKT BRA idag :) ååh ville INTE gå hem, ville träna i flera timmar till!
Gillar inställningen, gillar farten, gillar viljan!
Men imorgon är det fotbolls träning, då menar jag fotboll. Ingen styrka eller kondition, aah härligt med spel och boll! men vi bygger upp konditionen och styrkan nu,  det blir inge bra om man ska starta säsongens första match och inte är väl förberedda,både mentalt och fotbollsmässigt. men det kommer vi va. Och den som säger motsatsen(fucku), ja hoppas vi bevisar dig att du har feeel. Div 3, kom och ta oss!!!!!!

precis duschat, sitter nu och smörjer in mig. Imorgon har jag EN lektion, ovärt? Asså, 1 lektion.. gud. Det är matten som börjar halv 11 och slutar en timma senare. Då ska jag och bästa till chili thai=orgasm varning för munnen! haha..
Är jag den enda som INTE följer paradise hotel i år???? ALLA på facebook skriver att det var final i kväll. haha jaha okeej? inte sett ett enda avsnitt. Vet inte vilka som är med alls. Brukade alltid titta på det förrut but not anymore, lite synd för det är rätt roligt.
Nu ska jag sova! Hörs imon. En dag närmare helgen..
<3





show me love

tjena :D
Hur är det med er i snön? Precis hemkommen ifrån mormor och morfar, brukar alltid gå ner till dom på tisdagarna, för då har jag inte träning förrens 8. Så passar på att träffa dom, speciellt nu när jag inte träffat dom på 3 veckor. Skolan idag gick bra, känns som att allt är lättare nu. Går inte runt och bär på någon form av ångest . Skönt! Äntligen heelt klar med ekonomi arbetet, jävlar va skönt de känns :) hoppas man slipper ekonomin nu på ett bra tag. Vi fick även franska brevänner på Samhällen, inte roligt med tanke på att vi måste gå runt till alla vaktmästare på skolan och fråga massa saker om elen, vattnet m.m,och sen skriva det till dom franska eleverna, jag tror dom bryr sig lika lite som oss hur mycket pengar elen kostar att driva på skolan? eller hur mycket vatten som används? onödigt? haha verkligen.
Nu ska jag slå upp min historia bok. har 3 prov nästa vecka, onsdag-torsdag-fredag. GAH! men det ska nog gå bra endå :) Så lika bra att börja redan nu. Då sitter man inte där sen sista kvällen och har fet ångest för att man skjutit upp det hela tiden.
Träning snart, längtar!!
PUSS.



kan även berätta att jag är glad, känslan i kroppen är tumme upp :*

glasögon!


sådärja :)



do you know me?

Varit en väldigt bra dag :) ALLT är bra helt enkelt. Jag trivs med mig själv, jag mår bra, min vardag är bra, mina vänner är bäst, vad mer behövs för att man ska vara glad? Slarvat med tyskan idag, kan den hyffsat bra endå, men prioriterade andra saker istället, kände att det valet gjorde jag rätt i :) men  nu ska lina sova.. Mmmh härligt. Vi hörs imorgon snyggingar.
PUSS.


Ralph Lauren






tik tok

BEROENDE




dagens


ni får en dagens FAKTISKT :)




this time


Härlig höstbild med en härlig vän :D

Tyska böckerna bara ROPAR på mig.. men bara att ta tummen ur röven och lära sig allt man ska kunna. Det ska nog gå bra. När jag är klar med det väntar ekonomi arbetet. Måndagar är min plugg dag, för då har jag ingen träning, det vet ni nog vid det här laget?
Nuuuuu blir det tyska, bye!


skolan

Sitter och har geografi i Oasen, våran lärare är i Dubai på semester, hm vissa har det bra. SÅ vi har fått uppgifter vi ska göra om klimat-väder-nederbörd osv. Inte jätte roligt men men. Nu sitter min fina jämte mig så det går lättare då.  Annars idag ska jag inte göra någonting, mormor och morfar är hemma ifrån Thailand nu så ska ner till dom och krama ihjäl dom :D Hela 3 veckor sedan jag såg dom nu, och jag är van att träffa dom varje dag annars. Kommer känna mig albino, förväntar mig 2 svarta 60 åringar.
Nu har vi engelska.
BYE !

RSS 2.0