himlen är oskyldigt blå



moby - in my heart

den låten får mig att längta bort.. drömma mig bort. För vet ni? Jag ska fan följa mina drömmar, det är mitt liv. Jag ska leva det på mitt sätt. Och med människor som jag trivs med och har roligt med. Som tycker om Lina för den hon är. Om 11 månader svävar jag uppåt molnen och är påväg till stället jag älskar och vännen till jag älskar mest. Det är drömmar i mina ögon. Men den resan är bara början..

mitt badrum

här kommer två bilder på hur jag dekorerat min toa :D haha kanske lite halvtöntigt men vem bryr sig, det är MIN toa ju, blir glad när jag sitter och kollar på min vägg när jag kissar..






peace


peace baby.

Min bror kom hem idag =DDDD åh så kul att träffa honom igen, rätt längesen nu, eftersom han bor i Skövde och jobbar mycket blir det inte allför ofta han är hemma..
Pluggat på grekisk litteratur hela eftermiddan, ingen träning idag. Måndagar är min enda lediga dag på heeela veckan så då vilar jag gärnet ;) Nu ska jag sätta på julmusik.. nu jävlar ska familjen Åhsberg få höra på toner!
PUSS i november mörkret.

S+L




en text som jag skrev den 25:e Juli i somras till bästa vän<3 fyfan vad jag saknar dig..


When you care about someone as much as I do about you my friend, being apart is a hard  thing to get used to.

1 år, ett helt jävla år. Det är så långt tid. Stephie du är en av dom bästa vännerna jag någonsin haft. Tänk om alla skulle ha en sådan vän som du. Vi har skapat så många minnen tillsammans, speciellt de två senaste sommrarna, som jag aldrig kommer glömma. You make me happy beeeeatch. Du är så full av liv, så otroligt fin tjej är du. Always by your side. Vänskapen med dig är något jag värderar högt. När vi sa hejdå idag släppte allt kändes det som, jag grät när jag för sista gången kramade dig på ett helt år. För att jag kommer sakna dig otroligt mycket, mer än du förstår, och jag insåg hur mycket du egentligen betyder för mig min vän... Jag är så stolt över dig steph, du skiter i vad andra tycker och tänker om dig, du går din egen väg, den ska jag följa med dig på. Så länge du behöver mig finns jag här. Du är så långt bort men endå så nära. Vi ses snart maa love. Och jag kommer nästa höstlov som bestämt! Jag älskar dig Stephie <3


take a chance



Göteborg i somras



Yeah I know that it’s not easy
I know that it’s so hard
Follow the lights to the city
And get up and

Go, take a chance and be strong
Or you could spend your whole life holding on
Don’t look back just go,
Take a breath, move along
Or you could spend your whole life holding on
You could spend your whole life holding on

nils baciu


saknar dig min lilla plutt <3


utb mässan












denna bilden på lina,vixs och jag får avsluta bilderna ifrån utb mässan i torsdags :)

ZLATAAAN



WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH :D
ZLATAN KOMMER IN OCH GÖR MÅL EFTER 2 MIN.. HAN ÄR KUNG!!!

feelgood



converse





el clasico!




PUYOL !!!! grymt bra spelare. Stabil back!

scheisse

jag älskar tyska.. *suck*


men jag älskar fotboll ännu mer!


250 kg kärlek

tjenis penis!

Blev sent igår, somnade runt halv 3.. Jag och frida låg och pratade om allt mellan himmel och jord som vanligt, jag ägnade nog 2 timmar åt att prata om mina drömmar och USA, hon skrattade bara åt mig för jag älskar det och sa " ååh" i typ verenda mening. bara 11 månader kvar nu.. BARA, haha !
Vaknade runt tio idag av att ett miffo plingade på dörren, så enda fram tills nu har vi tagit det lungt. Och nu ska jag och frida upp till ishallen där mirran och eve redan är. Kolla på Jonte och sen vid 3 är det julskyltning i stan och lucia kandidaterna står vid hotellet. Gav hanna lite goda råd innan, erfaren som man är (not) haha ;) Det kommer gå fint vacker!! Och en sak som jag funderat över, varför har jag aldrig upptäckt cubus innan? klart jag har varit inne där men aldrig köpt något direkt så, but I love cubus from now!
Och Mariette åkte ur Idol i fredags, nja tycker Calle borde åkt före henne. Men mina 2 favoriter är kvar iaf.
Nu ska vi bege oss uppåt, om frida kan äta klart någongång, herregud hon äter som en häst. Stina jag tycker synd om dig :D


gammal bild sedan 8:an tror jag, hihi gullig dubbelhaka ;) morrmorrrawrrawr
PUSS.

I will remember you


frida försökte fisa på eld, men det gick inte för jävla bra, synd det ;) annars hade nog familjen åhsbergs hus stått i eld och lågor.. för hennes fisar är inget att leka med folk, luktar som gammal fil eller ja eller att fisen varit i röven i flera år ;)


Hannas hår, fan orgasm varning! KOLLA :D så fiiint och långt, tjockt och inte ett dugg slitet, vissa har det bra!
Kan ju även tillägga att moi plattade det ;)





frida lockade mitt hår med plattången, resultatet ovan!





tillåt mig.. HAHAHAHHAHAH.. vänta.. HAHAHAHHA !
FRIDA JOSEFINE ÅHSBERG HÄR MITT FOLK, YEAAH!



såhär ser hon ut E G E N T L I G E N min fina tvillingsyrra :DD
haha ! hjärtat <3

vi är på gång



Heeeej :)
Befinner mig just nu hos min efterblivna vän med två andra wierdos :D
Vaknade tidigt idag av att frida hoppade på mig.. härligt! Sov lite för länge och va tvungen att slänga i mig frukost, eftersom att jag inte är någon frukost människa alls tvingade jag i mig mackor och fil, man kan ju inte spela match med tom mage. Matchen idag va grymt bra, faan vad bra vi spelade, och vann givetvis :D med 3-1, så skön seger!
Ikväll ska vi va hemma hos oss, laga tacos och mysa! Imorgon är det julskyltning, åwh mysigt är det, lucia kandidaterna ska vi kolla på med, och våran hanna ska bli lucia!! Bara så ni vet så är det sjukt pinsamt att stå där och berätta om sin framtid och vad man vill göra inför halva gislaved, men good luck tjejer ;)
Ha en bra lördag!
PUSS.


from the bottom of my heart,

jag vet varken ut eller in.. vet inte vad det är med mig! usch kommer låta emo men lust att sova någon vecka och vakna upp och veta att allt är bra igen.




bild ifrån utb mässan igår =)



pics


hahahahahhaa

eve kunde ju köpt en sån här hjälm i julklapp till hennes hockey spelande kille,
skulle nog uppskattats (Y) hahaha!


topshop

HAHAHHAHAHAHAHA! jag lovar, dom solglasögonen skulle till och med få tyra banks ful ;)
hiih jag älskar er!

good damn your beautiful to me


yasss vi kör en dagens också för eeen gångs skull :D



ibland måste man göra saker och fatta beslut som man egentligen inte vill , men som är tvungna att tas.
Aja så är det ibland! Har en skön och härlig känsla i kroppen endå, hell yeah.. lets go !! typ haha :D
Frida vill att jag ska shoppa en massa imon till mig själv men egentligen ( för att hon ska snoo dom hem till växjö ), jag kan hennes trix, mig lurar du inte din pussy ;) muhaha imon kommer hon och det betyder happy face.
Mamma har satt upp någon julgrej i mitt fönster och det var vääldigt viktigt att jag sa julstjärna och inte julskit, hahaa so what enligt mig? Det räcker väl med att sätta upp såna saker 2-3 veckor innan? Mammor ibland.. fast måste erkänna att lite mysigt är det ju allt! Juleeeeen är hääär traalalaa o lyser frid blöööh och där bröts min otroligt vackra sångröst som inte håller för höga toner, och sen vill jag inte plåga min katt som ligger jämte mig heller, hah.. Han slutade plötsligt att vifta på svansen när jag harklade mig och började sjunga.. illa illa Lina !!
Nu måste jag verkligen sova, fast så säger jag alltid men blir verklighet en timma senare istället.
Vill ju vara på topp imon juä, vandra runt i älskade göteborg i fleraflera timmar i affärer, men kan ju alltid ta till godis om jag börjar bli trött ;) funkar på mig!

NÄHE GODNATT :D

yesbox


today.

Ska sova nu. men utbildningsmässan gick bra :)
Göteborg imon tiiidigt! SHOPPASHOPPA!!!!
puss.

my everything


aldrig utan dig..

ängeln i rummet

Hej :)
Sitter i skolan nu, har naturkunskap men jag är nästan klar med min uppsats så sitter och pratar och lyssnar på musik istället!
Ikväll är det utbildningsmässan! ALLA kommer till SP09A s klassrum, vi bjuder på fika(kladdkaka) och berättar för er att ni SKA välja samhällsprogramet, så de så :D hih!
Ska vara i skolan heela dagen och kvällen, kommer bli en lång men mycket rolig dag hoppas jag på :)


Imorgon ska jag till Göteborg och Eve och Mirran! Som jag längtar (a)
Jag ska shoppa också givetvis, måste hitta ngt vitt till parken med, dresscoden är ju vit, vill hitta något som man kan använda många gånger, oftast är ju vitt något man bara har på sig på tex skolavslutningen vid sommaren och så..
Men har sett en snygg på bikbok, hoppas den finns kvar.
Och imorgon kommer min syrra hem också, lite systervård i helgen och en stor kram av henne, känns som att jag behöver det.. jag älskar dig frida och saknar dig varenda dag!
Det längsta vi varit ifrån varandra på 16 år är en och en halv vecka, så antar att jag fortfarande inte vant mig.. men jag klarar mig!
Nu har vi rast snart och ska gå och köpa frukost, magen kurrar lite föör högt.
PUSS.

L+S= <3

real thing


my hero

I'm fightin' my demons

Dont know where I'm goin' to.
Got nothin' to lose, I'm fightin' my demons,
Been lookin' for someone like you,
I've been lookin for someone like you.

So, sing me a song,
I know all the words to,
And I'll sing along,
Could you be my savior?

Been out here too long,
And I've just been lookin' for somewhere to belong
theyll be holdin on
So, can you save me now?

<3





Kerastase


grymt bra ifrån Loreal Paris.
Rätt dyrt hos frisören men värt priset!

bad romance, gagaggaaa

hola !!
Nyss hemkommen ifrån träningen, men fyfan vilken träning.. iiingenting gick min väg, bollen ville inte hitta rätt, inte vara vid mina fötter eller så var mitt huvud inte närvarande.. både och tror jag. Jag kanske är knäpp, men sånt gör mig på sjukt dåligt humör, va verkligen pepp på att träna idag ju, men men!
Imorgon är det UTB mässan och det ska bli super roligt! Kanske dålig planering men det fixar sig imorgon :)
Nu ska jag duscha lääänge, äta och sedan är det självklart bonde söker fru!
PUSS.

all time low


haha fyfan vad jag bjuder..  (ifrån idag)
men mathilda är på G ibland, vi förstååår ju varandra ;) haha!


tthisisreal.blogg.se

mathildas blogg! LÄS LÄS LÄS LÄS
love you putte <3

silly boy


befinner mig just nu i oasen och har samhällskunskap, ekonomi.Tycker faktiskt det är roligt,
eller det borde jag ju tycka eftersom jag ska gå ekonomi i 2 och 3.  Men
hemskrivningen ska vara klar 2 februari så känner att jag inte börjar med det
riktigt än. Har fått sjuukt mkt prov och läxor nu, varför har man allting
innan loven? Så inte mycket till fritid dom närmaste veckorna, yiha..
Men ikväll är det träning och det ska bli sjukt roligt :D inte tränat på typ 2 dagar..
Så det ska bli skönt att springa av mig!
Men snart är det naturkunskap, vi håller på med en penisuppsats, ( ja ni läste rätt ) haha asså seriöst,
vi går på gymnasiet och måste skriva om sånt? men hellre det än kemi ju :D Ska inte klaga ;)
Puss.



girls just wanna have fun

Hej snyggingar!
Sitter på svenska med världens bästa lärare! Och lyssnar på Spotify, jag älskar spotify :)  jag vet att jag är lite sen men inte fått tag i ngn som kan fixa förens <3 gjorde de :D tack!
Lyssnar på girls just wanna have fun !
Nu slutar vi.
/Lina

Om det inte går på det ena sättet så går det på det andra...

Fick nyss spotify av en mkt trevlig och fin människa <3 TACK GULLE :D

Pluggat tyska glosor, men jag får inte in dom känns de som, läser dom om igen men läser bara tomma ord, för mycket i huvudet nu känner jag! Nu ska jag äta lasagne och ikväll ska jag somna tidiiigt har jag bestämt, alldelles för trött i skolan nu för tiden.  Imorgon är det Frölunda-HV, go go go mitt älskade VF! Sagt att jag är världens hockey och fotbollsnörd? Värre än killarna typ :D haha, men växt upp med det, och det tackar jag för pappa..
Vi hörs imorgon i skolan förmodligen, tyvärr tog jag inga bilder idag, men var för trött och för stressad för att orka ta några kort.
Nu blir det Ullared :D (på TV alltså )
PUSS.



thats just the way it goes..

Its complicated, it always is
That’s just the way it goes
Feels like the way it is so long for this
I wonder if it shows
And under water now i can breath
It never felt so good
Cause i can feel it coming over me
I wouldn’t stop it if i could


Tyska på G ! och jag hatar flourlack..
Det ser ut som att jag har kissat ner mig för sadeln var ett hav när jag satte mig på cykeln,
kände hur det riktigt
sögs in i tightsen, mumma!
PUSS.

monday

Hej bloggen:)
Försov mig imorse, eller mamma väckte mig tjugo över 7, sen somnade jag om till tjugo i, hade bara 20 min på mig, stressigt stressigt! Men jag hann i tid till tyskan.. woho, tyska det första man gör på en måndag är ju typ döden för mig xd Efter lunchen gick vi till sporthallen, för killarna hade skol sm tror jag? Men den va slut när vi kom.. typiskt. Åh vad jag saknar skolfotbollen på lundåker, vi va grymt bra och hade grymt kul :D vi kom låångt också, ända till semifinal! Nu ska jag ha samhällskunskap med Gabbe..
Ska till tandläkaren (igen) tio över fyra sen förbi apoteket oså..
Det är måndag och det regnar men jag är GLAD endå<3
PUSS.

/Lina



lina<3


gullig bild på mig och bästa ifrån lagresan till danmark!
älskar dig Lina <3
Nu ska jag sovaaaa, men först läsa nya numret av Cosmopolitan, yiihaa!
PUSS.

Längtar tills FREDAG :D

höstbilder


love you

Syster<3

jump

love you

forever 21


USA s gina tricot typ :)
Dom har huuuur fina kläder som helst och billiga!
Älskar't!

vinst

Hej sötfisar :D
Kom nyss hem, vinst idag, 5-3 till oss! Skit bra match, alla jobbade stenhårt, bra spel mellan forwards idag.
Så nu är jag nöjd :) Jag är vrålhungrig verkligen och ska snart äta.
Frida har åkt hem och det är tyst igen, den tjejen hörs verkligen,haha!
Ah ni som känner henne väl fattar vad jag menar. 
Ska till Göteborg på fredag med brudarna och det betyder shopping uta fan =D yey!!
Hela skolan är lediga på fredag, utbildningsmässan är på torsdag kväll. Det ser jag verkligen fram emot, ska tvinga alla förvirrade 94:or till SP09As klassrum för vi är bäst!!

Nu ska jag titta klart på Gossip Girl, söndagens höjdpunkt. Men inte lika roligt att jag måste sätta mig med tyskan som jag har skjutit upp hela helgen, men ni vet hur det blir.
Man tänker, ah men jag gör det snart.. ska bara, ska bara...
och jag är megaexpert på det tyvärr, näh det får bli skärpning Lina,
för hur kul är det att sitta kl 10 en söndagskväll med skiten? inte så!
Nähe nu ska jag äta :)
PUSS.

/ Love


can't get you out of my head

Hej bloggen :)
Sov länge idag, nyss ätit lunch och har samling klockan 3. Borta match idag. Inte taggad ett dugg men det kommer alltid när jag går ut på planen för att värma upp, då jävlar! Ska lyssna på mina vanliga pepplåtar nu och packa väskan.

Igår var det riktigt trevligt, tack alla härliga estetare! Efter vi hade varit hemma och käkat åkte vi upp till Mirran igen, då skulle alla gå när vi kom. Så vi städade undan allt medans hanna och mirran följde alla till stationen. Dansade hela kvällen, satte på massa goa låtar, som Oskar och Victor inte tyckte va lika bra.. haha xd Hur kan man ha sex till en rock låt? HAHAHA vissa vet ju ;) Röjde där ett tag, kändes som i somras när vi shakade loss till Beyonce brudar! Jag och mirrans bror kollade på Dart också, haha vi blev idiot förklarade, men jag tyckte det var kul ju, all sport är love! Tänk att pilkastning(dart) är den andra största tv sporten i England efter fotboll?
Nähe nu måste jag dra mig, inte klätt på mig än :) vadå det är söndag, då får man gå i pyjamas tills man ska ut bland folk! PUSS.


le, det smittas


dagens.

syrran

LINA, i egen hög person :)


en av dom bästa tjejerna i mitt liv, födelsedagsbruttan :D wei I love you!
Kom nyss hem ifrån henne, ska nyss tillbaka till massa härliga esteter och Njomza Haxa (?) är för underbar :D härligare får man leta efter, längesen någon fick mig att skratta såhär mkt!  Ska bara laga mat och sen upp dit igen som sagt. PUSS. Ha en bra lördag guys, för det tänker fanimej jag ha (Y)

sång till stina

http://www.youtube.com/watch?v=SFDCjcp_FzM

HAHAHHAHA :D

På ngt sätt är dom söta som fan men så sjukt fula och roliga!

right now..


ignorera konversationen :D haha!
Hon ska precis på basket match och uppträda med sitt dance team!
Känns som att du är så nära, men du är i Florida och jag här.. saknar dig otroligt mkt bästa <3

dagens


outfit.


helt naturell


(Y)

det kom ett brev..


Med några prover som vi ska göra :D

yummie


happiness


lycka.

<3


<3


vanilla


halihalå.
Kom nyss hem ifrån badhuset. Hade bad sista timman, själva lektionen sög, kände mig bara som en plaskande bulle xd haha och så simmar Eve förbi som världens fisk.. Duschade och bastade i typ 2 timmar efter med Lina,Eve,Josse och Mathilda. Så härligt att bara sitta och ta det lungt, hårinpackning,skratt, prat om minnen och sen smörja in sig med min lovely vanilj-hudkräm, mhh I like! Och så är det ÄNNU skönare att veta att det är freeedaaaag.  Så nu har jag snart mat klar sen ska jag softa gärnet :D Frida kommer om 2 timmar och det innebär happyface!! Idol ikväll också :)  Imorgon börjar nya Robinson, hoppas det är lika bra som det brukade vara när man var mindre, då satt jag bänkad varenda fredag!
PUSS.

/Love

Theres nothing you can’t do..

Jay-Z feat. Alicia Keys - Empire State Of Mind

In New York,
Concrete jungle where dreams are made of,
Theres nothing you can’t do,
Now you’re in New York,
These streets will make you feel brand new,
The lights will inspire you,
Lets here it for New York, New York, New York


11 månader. Ni kommer få höra det mycket här på bloggen, men jag saknar det och längtar så sjukt mkt.. :D

bowling


haha du suger min man <3 :D

HAHHAHA =DD


YEAAH :D hahaha (a)


emelie jag vet att du vill kolla :D

shake it

Hej bloggen :)
Kom nyss hem ifrån tandläkaren, idag är jag ovanligt trött så somnade nästan i stolen, haha hon frågade om jag ville ha såna ställningar som håller upp käften xd no thanks.. Och när jag låg där med munnen som en boll kom det in en riktig snygging och la sig i stolen bredvid, hahha fyfan, så jag började skratta för jag tänkte på hur kul det måste ha sett ut, då började min tandläkare också gapskratta så vi båda hade roligt där ett tag! hihi så tandläkaren är inte bara tråkigt och jobbigt ;) Gick in på city gross på vägen hem, asså smaklökarna för orgasm över deras lösgodis, perfekt efter tandläkaren :D haha! Somnade i bilen påväg hem och nu ska jag snart upp och bowla med innebandy laget! Ska bara äta mammas goda omelett innan jag går..
Vi hörs sen !
PUSS.

hahaha


här får ni en GRYMT oseriös bild ifrån ja.. kvart i 8 imorse kanske. Iaf NYKLIPPT. Stephanie där har du :) inte så mkt skillnad men känns friskt och skönt nu iaf.
Blivit väldigt mkt egobilder idag och för övrigt mkt här på bloggen, ska inte förekomma lika mkt. För jag är inget ego som tar kort på mig själv dagarna i ända ;) haha no no!! Men tyck gärna till om ni vill se ngt speciellt här i min blogg?
PUSS.

someone like you


på tåget hem från växjö, ego lina.

Nu ska jag sova, åh vad skönt att krypa ner i min svala säng, med en bra bok. Underbart.
Imorgon ska jag till tandläkaren som vanligt nu förtiden, love my brace .-.  Och sen hem och plugga historia och bowling på kvällen med innebandy laget! jag och min man(hanna) ska bowla baklänges men vi kommer äga endå, haha knäppfis :D Nu ska jag lyssna på babesen och borsta tänderna. Godnatt
PUSS.

/LOVE,LINA

mirran<3

tjenis penis!
Nyss tränat klart :) Idag var en sån träning där allt gick bra och flöt på. Då är fotboll verkligen det bästa som finns! yey.
Skolan idag var väl helt okej. Men har ju varit med om bättre dagar, men nu är det okej och det känns skönt, för jag hatar sånt här..
Igår fyllde Miranda Simmons 16 år, en av mina närmsta och bästa vänner. ett stort hurra och massa kärlek till dig min snygga engelska brud. När du är en famous mode journalist i ditt London så kommer jag va stolt över dig, det är jag idag och jag tror på dig :D På lördag ska hon ha estet fika hemma hos henne, vi samhällare får väl bara klappa med deras sång och gitarr spel, haha! Min tvillingsyrra kommer hem på lördag också :D saknar henne!!
Ikväll- bonde söker fru ! måste erkänna detta att äumh jag är lite småtänd på snyggingen rooooooger, och anledningen är hans vackra röda mustasch ;) MJAAU.
PUSS.

LOVE/LINA


jag och miranda <3

blg


BIG LOVE.

on top of the world


I will realize my dream, follow my dreams and listen to myself.


Gimme them bright lights, long nights
Party till the sun is rising
High rise, overtime
Working 'till the moon is shining
Hot guys, fly girls
Never gonna say it
I feel on top of the world,
I feel on top of the world
Hey

I'm ready for the pressure
The drama and the pleasure
Got my whole life here in front of me
I'm taking over when I hit the streets

Glamour, glitter and gold
Nothing is stopping you, nothing is stopping me
In this frenzy out of control
I must stay in pursue, do what I got to do

kiss i skogen ;) haha


ute i skogen med hunden,
haha jag var så grymt kissinödig så jag satte mig bakom ett träd, tro fan inte att när jag vänder mig om så kommer det cyklandes tre killar.. hahaha dom måste nog ha sett min vita röv bland granarna för dom skrattade, aja man lever bara en gång ;) haha. Nu ska jag duscha. Klippningen blev väl bra, inte mkt skillnad mot innan men behövde klippa bort det slitna så nu känns det friskt igen :)
PUSS

/love,live,lina

yeahh


klippa mig nu

summer


Kreta, maj 09!, Chania stad. jag och mannen i mitt liv ;) haha. Kan man inte alltid få vara så brun?

min systers gulliga fötter på terassen

hotel triton, underbart.

när man ser såna här kort älskar man bara sverige i november...

lööööve it :D

livet blir vad du gör det till




16 nov


sommar.

Blev en massa böcker och ännu mera prat.
Tack, ni fick mig på fötter igen eller vad man säger. Ibland är det lite scary hur lika vi faktiskt tänker om saker. Ni är äkta och jag älskar er sjukt mkt. Hanna Bogren & Miranda Simmons <3
Nu ska jag krypa ner med en bra bok i min ännu bättre säng :D yey. godnatt

out


sticker upp till biblioteket nu med miranda :) Skulle gå ut och gå en runda för jag måste berätta en massa och hon är sjukt bra för hon lyssnar och förstår som ingen annan. Men det är öppet sent ikväll och jag ska låna nya böcker. Jag älskar att läsa för er som inte visste det :) Ska dra på mig min gosiga jacka och möta henne nu..PUSS

plugg



right now..  Med the voice på, jag kan inte plugga utan musik :)
hejhej

outfit


Hur snyggt!?

chacha

chaa chaa

Nyss vaknat, orkade inte gå till skolan idag. Känner mig inte helt hundra när jag vaknade och sov inte speciellt bra inatt heller. Snart kommer mamma hem med lunch till mig förhoppningsvis :) Ska kolla klart på alla nya the hills avsnitt idag, måste göra lite matte och histora också. Ska upp till stan om jag orkar, måste in på banken och fixa lite saker, insättningar och grejer, b.la mitt rese konto stephanie ;) Ska nog köpa med mig nya veckorevyn, SOLO och en marabou.
Dom flesta har väl sätt ullared bögens mattiazzzzzzzz "oh oh" och boombrothers- cha cha (krillebooi) HAHAH tjejens bästa vän är bögen :D Tänk han mattiaz kan ju mer om smink osånt är jag!? hm... tahahha

guys, om 11 månader är jag tillbaka.

guys, jag längtar sjukt mkt tbx till USA. Till min bästa vän.
In a year I'm back to the place where I belong.. Säg vad ni vill, dont care. Det är mina mål och mina drömmar.

when something knocks you down

ingenting har gått min väg ikväll, ingenting..
Men så är det väl i livet antar jag, det kommer hinder och slut någongång, man måste bara vara stark och hoppa över dem. Fortsätta kämpa. För jag är en kämpe! Jag förtjänar något bra. Man ska aldrig ge upp, aldrig.
Vissa saker tror jag händer av en anledning.



Nu ska jag sova, vi hörs imorgon i skolan troligtvis :) Inte för sugen på en hel skolvecka men jaja får la bita ihop, haha.


Tylösand i somras!
Jag saknar dig bästa vän<3

the hills



NYA AVSNITT AV THE HILLS FINNS PÅ MTV.COM

FÖR ER SOM ÄLSKAR DET LIKA MKT SOM JAG :D

dagens träning


träning

HÄRLIGT!!

yeah


listen to the music in my heart

when love takes over


dagens.

Jönköping var mys, haha kommit på att jag säger mys sjukt mycket. Iaf när vi väl kom till A6 så var jag inte shopping sugen alls, så det blev inget idag tyvärr. Men glad endå :)  Nu ska jag ner till träningen och kolla på, mina knän håller inte och är med trasiga än vanligt känns de som. Vi hörs ikväll !
PUSS:

cha

Hej väldigt mycket hej.

Skriver ett sista inlägg nu innan jag somnar för ögonen och huvudet vill inte som Lina vill right now.
Haft en rolig kväll med mina bästa vänner. Frida och Sebbe gick hyffsat tidigt men förstår dom :) Sen gick Eve och Jonte också efter en stund. Så de blev  vi "singlar" kvar, så skönt att prata ut om allt och ingenting med er. Ni vet hur jag tänker och ni känner mig så jävla väl. Jag kan säga allting utan att skämmas. Åh vad glad jag blir över att ha er. Ni sviker aldrig och man vet alltid vart man har er! Real Friendship kort och gott =D Sen att vi kan sitta och snacka i timmar och skratta åt dom mest sjukaste sakerna  gör ju saken ännu bättre.

Imon blir det Jönköping med la familia och Sebbe. Oh vad jag är shoppingsugen, köpte en del förra helgen men är på't igen ! Känner att jag inte vill punga ut 1500 på ett par jeans så önskar mig dom i julklapp istället, yeah. Velat ha ett par miss sixty länge nu.. Tänk vad mycket klääder och accesoarer man kan få för dom pengarna istället. Och sen är jag ju en tights brud ;)

Och Frölunda slog Rögle idag med, viktigt viktigt !! =D yeah.

PUSS.

/love,live,lina

tonights gonna be a goodgood niiight wohooo


bild ifrån skolan. klara,eve och jag med en sjukt ful,dålig hållning på bilden xD haha.

Matchen gick förjävla dåligt.. vi kan spela så mycket bättre och dom vi mötte va inte bättre än oss. Surt!
Men det ska inte få förstöra min kväll eller det braiga humöret jag är på! woho, nu ska familjen åhsberg+sebbe äta och jag ska klä på mig sen mys hos hanna, som förövrigt spelade på Sanna Nielsens konsert idag. Min vän är otroligt musikalisk, dela med dig?:)
Have a goood night everybody
PUSS.

/love,live,lina!

update


right now..

YO :D update from Linas krypin! Haft en härlig fredags kväll, bowlingen gick bättre än jag trodde. haha jag är expert på att antingen halka, skratta så mycket att jag inte får iväg klotet eller så är rännan min bästa vän. Men jag vann faktiskt på min bana, haha förvånande? yes :D Fredagar är nog veckans bästa dag.. när man kommer hem ifrån skolan och har en heel helg framför sig och kan slappna av, de gillar vi! Nu måste jag sova så jag är utvilad till en rolig lördag med match kl 4 och ladies night! Och haft mina två busungar här hela kvällen så huvudet hänger inte med just nu ;) PUSS.

/love,live,lina


Risking it all in a glance
And how you got me blind is still a mystery
I can't get you out of my head
Don't care what is written in your history
As long as you're here with me
Every little thing that you have said and done
Feels like it's deep within me
Doesn't really matter if you're on the run
I've tried to hide it so that no one knows
But I guess it shows..




IDOL



Erik och Tove är mina favoriter!! För att erik är sjukt snygg och Tove är hur häftig som helst :)

känslan..




clothes




friday im in love

Tja bloggen!

Nyss kommit hem ifrån skolan och det är fredag! jublar :D
Började med drama som var tråkigare än vanligt. historia, läxförhör som gick hyffsat bra. Sen en låång håltimma innan idrotten. Jag och en av mina två bästa vänner hanna och miranda, gick till våran gamla skola och hälsade på lite. Och jag kan säga att jag iinte saknar högstadiet och skolan någonting. Allt är mkt bättre på gymnasiet, mkt!! Då ser man också hur mycket man själv ändrats och uvecklats som person, okej inte för att jag varit någon värsting, haha långt ifrån, men man har mognat och ser saker annorlunda än för 2 år sen. Bättre självförtroende,man har insett vilka som är äkta och inte. Och det känns förjävla bra.
Skulle egentligen med fanny,lina, hanna och fika nu efter skolan men jag hinner inte det idag ;S 
För min syrra och hennes kille kommer strax.

Nu ska jag göra lite tee ( te, tee (?) haha, är lite sugen på de just nu och ska kika på H&Ms nya kollektion som verkar vara kanon fin! Och kolla klart på ps I love you, jag somnade innan den var slut igår..
Vi hörs ikväll.

/love,live,lina!

min drog


boys like girls <3
martin är bäst (sångaren). Musiken är otroligt bra, kort och gott, jag är beroende!

ps I love you..



Halihalå!
Hemma ifrån innebandy träningen nu, eller ja. Den slutade för en och en halv timma sen. Igår stukade jag foten på fotbollsträningen, så körde så gott jag kunde i 30 min sen va jag tvungen att sätta mig. Åh sånt gör mig sur! Men hoppas den håller på matchen på lördag. Just nu ligger jag och kollar på " ps I love you ". Dom flesta har sett den va? Och ni som inte, gå till närmsta affär och HYR den. ååh verkligen en av dom bästa filmerna jag sett. Riktig girliiee film, så brudar, se den med era pojkvänner, dom kommer bli impade ;) haha!
Imorgon har hela klassen utom jag martina, paulina sovmorgon.. vi har drama i två timmar. Fast det är faktiskt rätt kul ibland om jag vaknat på rätt sida ;) nej men gruppen är rolig och just nu övar vi på en pjäs om invandrar ungdomar i förorten. Eftersom jag kan vara liite blyg med hela grejen att prata inför en stor publik eller grupp så valde jag en liten roll, lagom och passar mig.
Min tvillingsyster kommer hem imorgon ifrån Växjö, hon tar med sig sin nya kille Sebastian. Och jag saknar henne skit mycket så jag har varit glad hela dagen för imorgon får jag träffa min styrka! 
Nu ska jag fortsätta prata med lite trevliga personer (a), och titta klart på filmen.
Godnatt.. Hörs imorgon.. wupps blev visst ett långt inlägg idag, men som sagt sugen på att skriva av mig ;)

/ love, live, lina!

skratt


Ny blogg

Hej alla och hej blogg.se!
Känner för att skriva av mig rejält, om mina tankar, dagar och bjuda på mig själv helt enkelt :D
Så får vi se hur många som läser och ska försöka uppdatera så mycket jag kan.
Vi hörs senare ikväll, för nu ska jag träna :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0