jag vill ge dig allting jag har

Om detta är känslan av att vara kär, då är jag fan det.


Träningen var rolig förutom att mitt jävla knä kan gå och ha samlag med sig själv, typ. Har inte lust att skriva grovare ord men ni fattar vad jag menar. Ligger här i min nybäddade säng, det dunkar, är svullet och kulan som helt plötsligt att uppstått på knäskålen växer sig bara större. Är det typ meningen att jag inte ska spela fotboll till 100 % eller vad är det frågan om? När kommer min tur? När vill min kropp sammarbeta som jag vill? Hoppas den kommer snart, för seriepremiären är om mindre än en månad. DÅ vill jag vara fit for fight..

Myste och skrattade idag efter skolan med killen jag tycker om riktigt mycket. Känns som vi är rätt grymma på det. Gillar att jag kan vara mitt knäppa jag med honom, han lockar bara fram allt det där flummiga i mig. Jag pratar konstant, jag blir busig, osv. Skrattet är alltid nära. Men leendet sitter alltid där.


svenska



lånad av ms martinaivansson.blogg.se

Passande bild just nu, sitter på svenska lektion och inser att jag valt helt rätt linje. Önskar vi hade svenska varje dag, älskar att skriva!

Är i valet o kvalet om jag ska joina till Chili Thai nu på lunchen, det blir nog så. För den njutningen är något alldeles extra ;) Tjockiiiiiis haha. Ska försöka få ihop någon vettig uppsats nu, är på god väg iaf!

Idag efter skolan följer finaste Benjamin med mig hem, men vi hinner inte umgås så länge för vi ska ner till farmor vid 6 för hon fyllt år! Sen har jag träning vid 7. Fullspäckad torsdag, kanon!!

älska hockey

Kom hem för ett tag sedan. Jag är trött, sådär trött så man knappt känner hur trött man är. Eh?
Där har ni också en förklaring på hur trött jag är, för om jag inte vore trött skulle jag inte skriva så. Och nu ska jag sluta skriva att jag är just, trött. Så nu vet ni iaf!  Så till hockeyn då, Växjö vann med 3-2 på straffar. GRYMT är ordet. Stämningen var på topp och vilket tryck det var i hallen. Fullsatt! Hela laserdome fullkomligt exploderade när min kära kusin gjorde ett av målen b.la. Lyssna nu, till er som känner Frida förstår ni nog vilken stämning det var om till och med hon var helt uppspelt och nervös. Känns förjävla bra att hon KANSKE har börjat intressera sig lite för hockey, mitt hopp om det lever iaf!

Ligger i min säng nu, fasar för att stiga upp tidigt imorgon. Önskar skolan införde ''fria sovmorgonar''. Hade varit underbart imorgon.. Zombie it is tomorrow!
PUSS.

GRATTIS SONJA TIL KÖRKORTET!!!



GRATTIS GUMMAN DU ÄR GRYM :D LOVE YOU!!

english




Sitter på engelskan och längtar efter min pojk men framförallt tills i eftermiddag. Ska bli så underbart, hockeynörd as I am. Verkligen där jag mår som bäst, på en idrottsarena. En match där mycket står på spel, man kan riktigt ta på stämningen i luften. Den speciella lukten i en ishall också. Sen att det är min kusin som spelar gör det ännu bättre, ni som är hockey intresserade och har tid över ikväll slår på TV:n! VÄXJÖ MOT ELITSERIEN!!!!
Okej ursäkta, lät som en kille där, men när det kommer till idrott förvandlas jag till man, nästan iaf ;)

Skriver mer när jag kommer hem. PUSS

inspiration by forever21


att alltid sträva efter något annat..



Jag har alltid velat se framåt, alltid viljat vara påväg någonstans, aldrig vilja vara där jag är, att alltid vilja ha något annat. Jag längtar varje dag. Tankarna som fått mig att vilja befinna mig någon annanstans stavas USA. Inget annat. Men nu har jag på något sätt landat, jag trivs. Det är du orsaken till. Jag vill leva NU, och inte SEN. Men samtidigt har jag kvar samma drömmar och mål!

jump


Glad tjej i lördags =)

Konferens & Reception känns sjukt segt en tisdag eftermiddag när man är hungrig och hyffsat trött. Längtar till imorgon, drar till Växjö o tittar på hockey. Växjö går mot 3 poäng mot Modo och Elitserien känns nära nu, vore underbart. Samhälls ''kongressen'' gick rätt bra, bättre än förväntat. Känns FETT att det är över nu! Har inget plugg på heeeeela veckan.. MUMS!

jötebarj






































som om jag skrivit det till dig

You think I'm pretty without any make-up on. You think I'm funny when I tell the punch line wrong.
I know you get me so I let my walls come down.

Before you met me I was alright, but things were kinda heavy. You brought me to life!

You make me feel like I'm living a Teenage Dream. The way you turn me on, I can't sleep..


Benjamin Dedic, <3



ny mobil

Blev ägare av denna godingen idag, tack morfar :D



stressad

Stressad tjej.. känner att jag borde ta några djupa andetag och lugna ner mig rätt jävla rejält. Kom på att jag inte borde åkt ner till farmor och farfar för att titta på hockeyn. Men Växjö krossade Södertälje med 5-1 så äsch. Samhällen imon känns bara som ett stort grått ångestmoln som kommer ligga över aulan. MÅSTE prestera, MÅSTE kunna så mycket. Ska försöka tänka positivt nu, äta lite onyttigheter och tänka '' det här fixar du ''
GODNATT!  PS. Det funkar inte att ladda upp bilderna ifrån Göteborg ikväll, testar imorgon. DS.



kan inte bli bättre..



Det är du som får mig att le, på det där speciella sättet..


Vaknade runt halv 10 av pussar och kli på ryggen, kan man vakna bättre? Knappast. Vi låg och slappade ett bra tag, tittade på TV och käkade. Sitter i skolan nu och förbereder det sista inför samhällsdebatten imorgon. Jag & David har Indien och ska berätta om hur ''vi'' värnar om miljön där osv. Ska även skälla på de som har USA som land, då de släpper ut ofantliga mängder utsläpp av olika slag per capita. Och andra i-länder! Hahah ''jävla samhällare'' tänker säkert en del av er nu ;)  Ska bli roligt imorgon, faktiskt. Kommer kännas skönt sen när det är över. För denna veckan har jag konstigt nog inget plugg alls, weeheeey! Så efter imorgon kan jag andas ut.

Idag efter skolan ska jag läsa på samhällen så jag kan det, känns alltid bra att komma förberedd inför något sånt. Sen ska jag på jakt efter en ny mobil då min gamla lagt av totalt. Men jag klagar inte, tackar inte nej till en ny mobil precis hehe. Sen är det ju måndag vilket betyder SLAPP. GÖÖÖTT! Älskar måndagar, har ingen träning och sällan något plugg man måste stressa med. Lite onyttigheter hör till också.


söndag kväll

Heeej på er :)

Hoppas ni förstår varför jag uppdaterat kasst i helgen? Igår var jag i Göteborg med tjejerna och sen sov jag hos min Benjamin. Det var längesen jag haft en sån här bra helg, fredag,lördag och söndag har varit grymt bra!
Bilder ifrån igår får ni se imorgon, jag hinner/orkar inte lägga upp dem här nu. För Benjamin kommer om en liten stund, jag har sovmorgon imorgon så extra mysigt att vakna bredvid honom en måndag sådär. Tackar inte nej precis ;) Ska äta nu, är vrålhungrig efter träningen. Skriver mer imorgon guys! PUSS.



cause I love you

Göteborg nästa


saknar dig!



Kommer hem  runt 4 tiden idag, kanske uppdaterar mer då eller så hörs vi imorgon! Ha en trevlig helg :)

vårens MÅSTE


önskar VIK ett lycka till

Vill ge ett stort lycka till i helgen på Fair Play Cup till mitt gamla lag Värnamo IK. Försvara titeln nu och ta ännu ett guld. Blir så sugen på innebandy nu och saknar laget. Hoppas ni köttar tjejer! :)







Ladies Night!


upp och ner. Nuläges rapport: stabilt

Efter en rätt upp och ner dag börjar mitt humör bli bättre. Vissa människor borde sluta lägga sig i och glömma. GET OVER IT! Snacka går ju. Det är inte jag som skämmer ut mig dagligen, framförallt på helgerna. Jag har världens finaste pojkvän, vi litar på och tycker om varandra, det som räknas. Och alla som känner mig, ser hur jävla lycklig han gör mig. Det är liksom svårt att INTE se mina leenden nu förtiden. Haha förresten så är det MÅÅÅNGA som diggar att vi ''har ett förhållande med'' på facebook. Gillar det också, precis som ni. Och ja, börjar bli kär.

Sitter och äter mormors grymt goda mat i soffan med Frida bredvid mig. IMORGON är det tydligen ändrade planer rejält. Matchen blev inställd så jag och Lina ska följa med till Göteborg på Turism mässan istället. Det är konferens/reception och turismklasser som ska åka. Och jublar över att vi också får åka nu, för det är ju sånt jag älskar. Kommer vara helt lyrisk därinne. Mässan varvar vi brudar med mat och shopping. GRYMT!!!!
Och när jag kommer hem ska jag till Benjamin och tillbringa resten av lördagen där :)



nu väntar detta!

moooorning!

TAGGA-R tyska prov samt historia prov direkt efter det, ska inte fredagar börja bra? Men tänker såhär istället, börjar helgen med 2 prov för att det sedan ska vända och att bli en grym helg. För ÅH så bra, tjejmys hos Hanna ikväll, match imorgon, efter det hem till benjamin, vakna upp bredvid honom söndag morgon, söndag träning och SLAPP.
Detta behöver jag efter en tuff ''plugg'' vecka. Hörs senare, kram.


suuupriiiise!

Min älskade finaste tvillingsyster överraskade mig innan när hon helt plötsligt stod nere på GIS under träningen. Blev SÅÅÅ glad, bokstavligt hoppade på henne med en stooor kram. Har sedan jag kom hem ifrån träningen vid halv 10 käkat och kollat igenom historian en sista gång. Orkar inte mer nu, det får gå som det går. Har ju Historia B över 2 år så det gör inte sååå mycket om jag får G på detta provet, men det är jag självklart inte nöjd med. Äe siktar högre än så. Ligger i min säng och Frida sitter bredvid och läser, älskar när hon är hemma på vardagar! Vill alltid ha det såhär, inser hur ensam jag egentligen är varje gång mina syskon kommer hem. DÅ blire livat ;)

Nähe dags att sova nu, imorgon väntar tyska och historia prov. Usch? Men helgen börjar grymt bra, tjejkväll!!
PUSS.

flyger fram!

Vet ni? Jag är så jävla lycklig, jag är inte glad utan jag är lycklig. Alltså på riktigt, inte haft den här känslan i kroppen någonsin. Det har sköljt över mig som en våg, och vanligtvis brukar jag vara rätt dålig på att ta emot såna här känslor. Kanske för att det inte varit rätt eller känts så bra på riktigt? För att jag inte vågat, men nu vågar jag. Jag skiter i allt och slänger mig ut, men nu tar någon emot mig. Aldrig hänt innan. Men nu så, känns som allt faller på plats. Har insett så mycket på senaste tiden, att ge och få. Trodde inte det var möjligt. Att någon så fin som du, tycker om en sån knäpp tös som mig. Men den där känslan jag har, bara växer. Och jag tänker inte fundera på varför/när/var/hur utan bara ENJOY och LEVA LIVET. För månaderna som kommer nu är de bästa jag kan tänka mig. Florida/Miami, 18 år, körkort, en underbar Benjamin, student, bal, sommar, gisledagarna, karnelevalen, halmstad osv osv osv. Hur låter det huh?

invigt altanen



Min eftermiddag har jag tillbringat på altanen med historia böckerna. Fick även ett snabbt och spontant besök av babe, underbart! Nu ska jag fortsätta schtudera lite sen väntar träning vid 7.

enkelt men snyggt






Gina Tricot

i'm in miami bitch = 13 veckor kvar











weheartit.com

stuck with each other

Trööööött tjej!

Ligger i min säng och har svårt att hålla ögonen öppna, dags att stänga dom nu. Gick upp kl 6 idag för att ta blodprovet osv, tänker inte lägga några större kommentarer om min kropp just nu, men ja okej är den tydligen inte. Så nu vet ni det! Rätt jobbigt att aldrig känna sig 100 %.. Men äh jag klarar mig!

Har tillbringat hela min eftermiddag/kväll med den finaste killen jag vet!
Måste sova nu innan jag avlider eller nått, hörs imon.
PUSS.

sommar i Götet

JA TACK!



and it's soccer time


just can't wait for it

Vette fan vad det var med mig igårkväll/natt, jag var sjukt trött men tror ni jag kunde somna för det? Tror jag slocknade vid 2 halv 3 tiden. Så hallelujah att jag har sovmorgon idag, annars är det högst troligt att jag sett ut som en levande zombie i skolan idag. Okej att jag alltid har gråa påsar under ögonen men då vore det inte nådigt.

Har fått i mig lite frukost, dagens viktigaste mål sägs det ju.. Men äh jag väntar hellre att äta ordentligt till den utsökta skolmaten istället! Man riktigt längtar den där sista lektionen innan lunch, längtar efter den där speciella lukten och att sleva upp denna kullinariska måltid på grå-vita tallrikar, fint ska det va!!

Hörs senare ;)
PUSS!



orgasm-varning



fullkomligt kärlek vid första ögonkastet, ser djupet i bilden, känner kärlek..

produktiv dag

Härmar min fina kåmpiz Mirran med det här med ''produktiv'', fastän det inte ligger inom mitt ordförråd direkt. Men känner ENDÅ att denna gråa och helt vanliga måndagen varit just produktiv. Med det menat har jag pluggat som en dåre, druckit cappucino i mängder för att orka hålla ögonen öppna, bestämt tjejkväll på fredag och tyckt att Kinas historia är helt okej endå, men mest flr att jag fick fina sms som gjorde min dag! Som varje dag.

Gick en snabb promenad hem och tog med mig Zorro ut igen för en långpromenad. Tänkte träna idag egentligen men kom hem senare än planerat så blev en powerwalk istället, får väl duga endå. Sitter i soffan nu och ska strax titta på ''Superstylisten Jonas'' sen blir det sängen!

Har blivit sisådär med uppdateringen den senaste veckan men händer massa andra saker i mitt liv som jag prioriterar betydligt mer än datorn. Men bloggar när jag hinner och har ngt vettigt att skriva :) Fast ibland blir det bara slaffs inlägg, men bättre än ingenting.. eller?



från och med du



B <3

drömmer mig bort måndag förmiddag..






























lovely

Ligger här i min säng med min fina pojk bredvid mig, som faktiskt sover. Vi har varit grymt trötta båda två hela dagen och han förlorade o slocknade först. Men jag klagar inte, får ju titta på honom och tycka han är söt när han småsnarkar, haha. Kvällen igår var jätte trevligt med mina tjejer! Tack hörrni ni är underbara. Gick dock hem till Benjamin lite tidigare trots att festen började bli rätt rolig då jag gick men det fick räcka för mig då kände jag.
Vi vaknade rätt tidigt idag faktiskt och har inte gjort så mycket, mer än att leta fotbollsskor till mig men som vanligt hade dom inga. Dissar snart team sportia och försöker på stadium istället, trots att jag har träningspengar på TS.
Nu vaknade mannen bredvid, hörs imon.

Kommer komma hem sent imorgon då vi har match i Halmstad kl 12 och efter det ska jag + några i laget ut o käka/bio. Black Swan! En riktigt bra söndag ser det ut att bli.
PUSS!



grym start på helgen, later!

Besöksrekord igår!!

Nu sitter jag här och försöker bestämma vad jag ska ha på mig ikväll, klädångest? Lite så.. Typiskt tjejer också att noja sig över outfiten när man ska på något man måste klä upp sig minsta lilla till. Aja det löser sig haha.
Har mat på spisen och MTV på TV:n, fin kombination. Ska umgås med Amanda,Josse och Jasse större delen av kvällen innan vi drar vidare. Hoppas på en rolig kväll, den avslutas iaf på bästa sätt. Att somna jämte fina killen!

Jag och Amanda simmade (3 längder) och bastade idag efter skolan. Som förr i tiden! Var mysigt och behövligt. Känner sig fräsch och pigg nu med! Uppdaterar mer imorgon när jag kommit hem. Ha en grym fredag :)
PUSS.


alla vill till himmelen men ingen vill dö



Tröttheten är som bortblåst tack vare Spotify och min sötis! Att vissa saker kan få en att må så grymt bra är pretty awsome. Har varit en seeeg dag fast har haft behövliga pratstunder med min älskade Josephine, underbar människa som jag älskar enormt. Gillar att vi är så lika till sättet, rätt lugna och folk betraktar oss om ''snälla tjejerna'' medans Eve & Jasse är galna men åh så underbara. Vi kompletterar varandra perfekt vi 4, mina tjejer. Ni kan ju även vara lite stolta att ni är mina bästa vänner och att ni gör mina skoldagar grymma. The best there is!

dissa!

Ibland önskar jag att man kunde stänga av vissa människor, slippa höra och lyssna på allt drama. För det är alltid något som inte är bra! Men det är då jag stänger av, orkar inte slösa min energi på sådant längre. För om jag är sjukt lycklig just nu, varför ska jag sluta vara det bara för att jag fokuserar för mycket på andras problem och bullshit? Sen är det ju givetvis så att jag bryr mig om mina närmaste vänner om det är något, det är självklart! Men jag menar bara att jag är en person som alltid brytt mig om andras problem lite för mycket så att jag blivit påverkad negativt. Till och med människor som jag inte får ut så mycket av.

Och allt detta känns fett onödigt, så jag skiter i det och fokuserar på annat istället, som mig själv till exempel. How about that huh?

Så nu sätter jag på PARTEY listan på Spotify, taggar träning och taggar inför en helt fantastisk helg =D



the perfect dress?

Sitter och letar efter den perfekta sommarklänningen, men utan resultat! Släng iväg en kommentar vart jag kan hitta snygga klänningar är ni as gulliga! PUSS så länge :)







weheartit.com

say mums?


har ni sett något så snyggt innan!? NÄE..


''så himla gött''


måste bara..

Att det var såhär det kändes, en underbar känsla som aldrig har funnits inom mig innan. Inte på detta sättet! Mycket går min väg just nu, tack vare the joy jag känner. Känner liksom att motgångarna kan komma, för jag är redo! Kommer knocka dom en efter en, min positivitet kommer ta över.

Frågade en av mina bästa vänner nyss och fick svaret ''Du ler hela tiden, skrattar fjantigt och har de där enormt gulliga kinderna ''

Känns enormt bra att någon vill vara med mig lika mycket som jag vill vara med den personen. Att någon liksom diggar mig för den knäppis jag är då och då. För det är sådan jag är, att vara torr är inget för mig. Det är ju härligt att vara knäpp och onormal!

Bryr mig här och nu inte ett skit om vad andra tycker, på riktigt. För just nu är jag gladare och nöjdare än vanligt. Så varför inte sluta tänka och bara njuta istället? Tack för mig så länge :D





halv 8 hos mig - BEN!


bild: tv4.se


Måste bara berätta något rätt coolt! Har någon av er sätt halv 8 hos mig i veckan? Om ni har gjort det har ni sett Ben va? Frisören ifrån Israel, han med lite roslig röst och härlig brytning. Det är MIN BEN!! Han har bott i Gislaved i många många år och det är en person jag växt upp med. Det är han som klippte mitt hår fram till jag började bli 12-13 år och ville bestämma själv. Tyvärr flyttade han för några få år sedan upp till Stockholm där hans fru kommer ifrån. Och jag saknar honom sjukt mycket! Han har alltid kallat, kallar och kommer alltid att kalla mig och min syster för ''åååh mina prinsessor''. Så blev SÅÅ glad när jag såg han igår på TV. Känner att jag måste hälsa på han på hans salong nästa gång jag besöker Stockholm, den enda mannen som någonsin kallat mig prinsessa. Åh! Många minnen jag har ifrån när jag var liten är Ben med i..

next: practise!


Hanna babe!

http://kaapish.blogg.se/

fucking perfect





Vill hem till min säng nu! Hade varit perfekt just nu och att B är hemma när jag kommer hem också. Men imon får jag pussa på honom, woho!

I could really use a wish right now

Svenskan gick SÅ JÄÄÄVLA BRA!! Fick verkligen till det kände jag och skrev väldigt långt och mycket. Tandläkaren sög väl som vanligt så inget nytt eller spännande att berätta om där. Dagens höjdpunkt hitills har väl varit chili thai med brudarna, trevligt as always. Sitter på konferensen nu med min Amanda och snackar om fredag. Först ska vi basta som vi alltid gjorde förr i tiden när vi var små ( jag och amanda har hängt ihop sen vi var 6 år ). Efter det blir det förfest och sen den klassiska hemmafesten. Men vi får se vad som händer under kvällen, man vet ju aldrig :)

Efter jag slutat idag ska jag hem och titta igenom tyska glosorna snabbt och slappa innan träningen börjar vid halv 6. Vet ni vad som börjar idag? Desperate Housewifes!!!!! Tjihu äntligen..
PUSS.



stupid girls


















there are so many people


tjejmys!

Asså det funkar inte som vanligt att ladda upp bilder här. Det funkar utmärkt med gamla bilder ifrån datan och såna jag ''snott'' ifrån andra sidor osv, ja ni fattar. Men inte mina bilder ifrån systemkameran, det tar sjukt långt tid! Orkar ju inte sitta här och vänta på en bild som tar tio minuter att ladda upp. Hoppas att det går snabbare imorgon.

Har iallafall haft en härlig kväll med mina bästa tjejer. Kladdkaka (som vanligt), prat om livet och andra nödvändiga grejer och bara allmänt häng här på mitt rum. Just det rum som just idag tack vare Eve blir kliniskt rent. Får väl säga tack för det! För ja man kan ju lugnt säga att det såg förjävligt ut innan. Om jag är en person som gillar att städa? Om jag bara hoppar över en tröja på golvet istället för att plocka upp den? Svar JA.. Men känner att jag måste bättra mig när det gäller sånt, är ju trots allt 18 snart och livet liksom börjar, eller? Syftar nog mest på att flytta hemifrån och allt som hör till det.

Imorgon är det Svenska B skrivning som gäller, 3 timmar kommer den ta och är jag den enda som faktiskt ser fram emot det? Kanske för att skriva mina egna tankar och att uttrycka mig i text är något av det bästa jag vet? Det är ju på såna grejer jag får högt betyg och läraren blir förvånad och frågar om det verkligen är JAG som skrivit detta? Har alltid tyckt om långa skrivningar där man får argumentera och uttrycka sig i ord, fint! Pennan bara glöder, mums.

Ska krypa ner nu så jag är pigg imorgon!! PUSS.




''god'' morgon

Hehe rubriken är inte så farlig som den låter, eller meningen bakom den menar jag. Att vakna tidigt är väl aldrig gott? Nä ysch min säng var skönare än vanligt just idag. Men sitter och äter frukost nu med Rihanna på högsta volym, det är däremot as gött. Om en kvart kommer Viccan så måste scchkynda mig littäää nuuu! Ikväll väntar tjejmys on a veeery high level, så det så. PUSS och sånt annars snuskigt på er!


You make my heart go boom boom boom, <3



en morgon, fast för MÅNGA år sedan. Liten fis :)

I really wanna be with you cause you're just my type nananana



I know where I want this to go!

You got that something that keeps me so off balance
Baby you’re a challenge, lets explore your talent.

söndags underhållning

Efter att ha haft helt SJUKA samtalsämnen med några i laget på facebook ska jag släcka ner och SOVA. ÄNTLIGEN :)
Känns rätt gött att spela i ett lag där typ ingen är normal, alla är speciella på sitt sätt, vi alla är nog rätt konstiga som personer, det har bara bevisats ikväll och vissa samtalsämnen och ord i duschen är INTE rumsrena. Hade inte trivts såhär bra om ni alla inte var som ni var. För fyfan för att spela i ett lag fullt med fjortisar, no thanks..

Inte för att jag är inne så ofta, men helt sjukt roligt folk jag sitter och snackar med via msn och facebook just nu! Tänka sig att en helt vanlig söndagskväll kan vara så rolig? Kinda like it.

Nu ska jag strax sova för runt 10 imorgon kommer min fina Viccan och hämtar upp mig, imon ska vi ragga sponsorer! Gött med sovmorgon med, det är behövligt en måndag morgon :)
PUSS.



i'm back

Heeeeej på er!

Rätt grymt att ni var betydligt fler än vanligt som kikade in här igår! Like it like it come on come on :)

Så ja vad har jag gjort igår och idag då? Igår jagade vi sponsorer på stan men utan resultat och samma svar i VARJE butik '' nej tyvärr kom tillbaka i veckan då chefen är här ''. Så ja känns väl inte as fett kanske.. Efter det gick jag ner till sporthallen för att titta på innebandy, herrarna spelade men gick efter 2:a perioden. Saknar innebandyn ibland, men inte så mycket som jag trodde att jag skulle. Och det känns skönt faktiskt! Emh ja sen gick jag hem och käkade lunch osv. Tog det allmänt lugnt, slappröv som jag kallar mig själv då och då. Sen kom finaste killen och hämtade mig och hela eftermiddan/kvällen tillbringade vi hos honom. God mat, bra film osv men det bästa utav allt var endå att vakna upp bredvid honom imorse! SOM jag saknat honom denna veckan som varit så det var riktigt härligt att ses igen. Idag var det dags för träningsmatch mot och i Värnamo, med en del spelare borta osv. Vi förlorade dock men gjorde en helt okej insats. Vi kan bättre, betydligt bättre så FAN vad vi ska ta dom i serien sen, just wait and see.. :) Det är ju trots allt träningsmatch, längtar tills serien drar igång. Var roligt att träffa en del gamla ''västerviks brudar'' också. Många av oss hänger i än! Grymma tjejer. Kände mig väl inte på topp direkt som ni vet vid det här laget men känner att jag börjar komma igång nu, och DET känns awsome.

Ligger helt utslagen i soffan nu och planerar att ligga här någon timma till, sen lockar sängen för mycket. Så nu väntar en hel skolvecka med plugg och träningar. Vad ska man säga mer än att vardagen och rutiner är något som.. ibland är nice men ibland är sådär. Just nu är det en blandning, skolan känns sådär, träningarna+häng med brudarna+träffa min B är det som är nice.

PUSS.

mysig fredag

Kan sammanfatta denna fredags eftermiddagen/kvällen med ett ord: mysig!

Okej både rubriken och det där lät rätt bögigt, ber om ursäkt för en lätt fjollvarning!

Jag & Frida simmade väl inte speciellt mycket, typ en längd vilket är 50 meter.. Vi var slappisar istället, körde på den skönare varianten. Bastade och duschade liiiite för länge. Fint as hell om jag får säga det själv. Tjejerna skulle egentligen hängt på men andra planer kom ivägen. Vi ska hänga på måndag istället!

At the moment, för er som antecknar detta, så ligger jag i min awsome nybäddade säng och längtar till imorgon. Fast det skrev jag väl innan? Juste.. men äh ingen dör om jag upprepar att jag LÄNGTAR till imorgon. Ska kliva upp i vettig tid, runt kl 9 faktiskt. Duscha snabbt, trycka i mig frukost, träffa Jasse & Ajrisa på stan för att charma till oss sponsorer till Karnevalen. Hoppas vi får in några iaf!  Smsar med min B, fint att få härliga sms innan man ska sova.
Nu ska jag sova!

Kommer inte uppdatera någonting alls imorgon, så vi hörs på söndag :) önskar er en trevlig helg! PUSS.



wish this was my reality

Istället för att dyka ner i en iskall bassäng i Gislaveds Simhall med en massa tanter och småbarn som säkerligen kissat i vattnet önskar jag att jag var på ett helt annat ställe, låt bilderna inspirera..





friday

Känns underbart att kunna skriva det som rubrik. Denna veckan har gått FÖR sakta och alla skoldagar har varit rätt tråkiga men framförallt långa och sega. Ligger som en säl i soffan och är helt slut, brukar jag alltid vara på fredagseftermiddagar. Känns som hela veckan faller över mig då! Ska sitta här tills Frida är klar med att träna för sen ska vi kila upp till simhallen för att simma några längder men framförallt ska vi basta och duscha läääänge. Härliga fredag welcome!! Imorgon är det lördag vilket betyder att jag ÄNTLIGEN får träffa fina B efter en hel vecka. Har längtat ihjäl mig så ska bli jätte roligt :)  Vid lunchtid ska jag, Jasse & Ajrisa ut på stan för att jaga sponsorer till fjäsket. Hoppas vi lyckas! PUSS.



treeeeening

Ligger i min säng nu efter att ha tränat och käkat. Gick väl inte skit bra idag, hatar såna träningar där inget stämnde. Fast har en anledning iaf, gillar inte den anledningen alls. Vill kunna andas normalt och slippa känna mig helt svag jämt. Ysch!   När jag kom hem väntade sms och nu ligger jag här med ett leende på läpparna som jag gjort de senaste veckorna, svårt att låta bli :) Tanken på att det är fredag imorgon är UNDERBAR. Fast hm.. har dubbel lektion i tyska på morgonen plus matte men det får gå. Hörs imorgon! PUSS.



summer feelings!

FLORIDA BOKAT!

Som en del av er kanske sett på facebook har jag bokat min resa nu. 8:e till 29:e Juni! Alltså 3 veckor. Helt gudomlig start på sommarlovet, grymt. Kommer tillbringa några dagar i Miami också! Nu har vi hela våren på oss jag och stephie att planera. Blir självklart mycket party, strand, shopping och nöjesfält som Bush Gardens och Disney World. Resten återstår att se :)







Snart ses vi igen! <3

sugen









weheartit.com


efter skolan: banken



Sitter på Entreprenören nu och tråkar, riktigt seg dag och vädret är inte det bästa. Amanda & Rinor har redovisning och snart är det min tur, ysch. Ska till banken efter skolan och fixa lite med överföringar osv. Så jag äntligen kan boka min resa ikväll. YEY!

i've got the magic in me




nr 24 slutar

Måste bara vara lite grabbig och sportnörd återigen. MEN detta är hemskt, ni fattar inte, nästan så jag gråter, faktiskt. Niklas Andersson, min absoluta favoritspelare i mitt älskade Frölunda slutar med hockeyn. Jag kommer ihåg när jag bodde i Göteborg förr om helgerna, när Niklas satt bordet bakom mig och åt lunch i Skandinavium. Jag var helt lyrisk och frågade om hans autograf varje gång jag såg honom. Han måste ha tyckt jag var skit jobbig! Hahaha. Han känns som pappan i laget och själva hjärtat i laget. Vilken hockeyspelare och herregud vad jag kommer sakna honom. Det kommer kännas konstigt utan nr 24 på isen. USCH :/

''-Han är fantastisk att ha som medspelare. Han är duktig på allting. Svårt att gradera spelare förstås och han kanske inte är den bäste jag spelat med, men han är fantastisk bra på att göra andra spelare bra.
-Det har varit ett nöje att spela med honom. ''

-Det är ett tråkigt besked för klubben samtidigt som det är ett välgrundat beslut av en stor spelare.

-Niklas har under sina två perioder i Frölunda haft stor betydelse. Som ung spelare var han med och förde Frölunda tillbaka till Elitserien. Sedan försvann Niklas till Nordamerika för 10 säsonger. Sedan han kom hem igen 2001 har han lett Frölunda till två SM tecken, 2003 var klubbens första på 38 år. Dessutom har han varit i poängtoppen i Elitserien varje år sedan hemkomsten.

-Att få ha varit med Niklas under dessa 10 år har varit en förmån. Niklas är en fantastiskt ambitiös och noggrann spelare. Hela Scandinavium publiken kommer att sakna nummer 24. Hans blick för spelet och hans förmåga att alltid sätta laget framför sig själv är unikt. ''

 

 

Kommer sakna dig min favorit!!


RIHANNA BOKAT!!

På höstlovet drar jag, Maja, Cissi, Sonja & Viccan till Stockholm för att se the one and only Rihanna. HAPPYFACE!
Konserten varvar vi med party och shopping. FINT!

















teenage dream




My heart stops When you look at me. Just one touch, Now baby I believe, this is real, So take a chance now. The way you turn me on, I can't sleep..



B-D



auch




Gillar att åka skridskor oftast, men inte när jag ska försöka göra ett hopp/piruett och daskar rätt på rumpan inför hela klassen som börjar skratta.. Fast det gjorde ju jag med :)  Sen att ALLTID bli jämförd med kusin och farbror så fort du är inne i en ishall är inte jätte roligt ibland. Vill ju vara lika duktig jag också! hehe.

Extra matten var seg och tråkig, matte borde förbjudas vissa dagar, INTE okej. Gick hem i snö blandat regn och har suttit här vid köksbordet sen kvart i 5. Ska strax börja klä på mig för att bege mig ut. Ska möta upp Jenny för en pizza på La Bella. Är sugen på fett idag och sugen på prat så blev jätte glad när hon frågade mig innan.
Hörs ikväll. Hugs n kisses!


BARCA!

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅJAAAAAAAAAAA!!

Barca vann självklart över Arsenal igår kväll. Ska gifta mig med Messi och ha David Vila vid sidan av sådär ;) Vilket fotbollslag, vilket spel, det mittfältet är gudomligt, sättet de rullar boll på, sättet de skapar och hittar ytor på. Visst att domaren gjorde en stor tabbe i att visa ut Fabregas, oproffesionellt gjort. Men jag tror att Barca hade vunnit endå.

Efter träningen igår stack jag och pappa ner på den nya sportbaren Hardy's. Riktigt fint var det där och go stämning. Dock satt jag och pappa vid ett bord bredvid endast arsenal fans. En engelsman satt och skrek lite då och då :
'' you fucking bastard, ooh come on, you rubbish, fucking shitin you suck, go home for fack saaaake '' Sen var det väl lite grövre ord också.. haha! Älskar såna här ställen, sportbarer. Sen när jag flyttar och pluggar i någon awsome storstad ska det LÄTT bli mitt extra jobb. Kan ju inte hitta ett bättre ställe för mig. DÅ trivs Lina grymt bra.

Nu ska jag kila till skolan! PUSS.



humöret nere

Sitter på konferensen och spyr på allt som har med lokalfest och fjäsket att göra. JAG ska iaf försöka med så många sponsorer jag kan sen får alla andra försöka komma med något. Alltid samma som hjälper till också, vi är 24 st i klassen. Vart är resten när vi ska fixa saker? Tycker inte om när folk förlitar sig på andra och tycker att dom ska fixa allting. Kom inte och klaga sen. Haha sorry men ville bara få ut lite som legat och gnagt hela dagen.. Hoppas det blir bra iaf :) Vill bara ha sommar NU. Mitt humör är rätt dåligt just nu.. Tycker vissa är lite väl själviska faktiskt.
Aja ska inte slösa någon energi på det mer nu eller skriva mer här.

Ska hem och käka nu när jag slutat, har INGET plugg för en gångs skull. Känns konstigt att göra precis vad jag vill innan träningen, underbart att bara slappa! :)



Saknar min B <3





sommarresa!

Blir att boka Florida resan i veckan, på torsdag närmare bestämt. FAN va glad jag är!!
Av flera olika anledningar som försäkring, bröllop osv blir det ingen New York resa för mig. Det är givetvis riktigt tråkigt för ni vet ju alla vid det här laget att det är min dröm.. MEN istället åker jag till Stephie 2 dagar innan vi får sommarlov, den 8:e Juni och stannar till den 29:e. Så kommer alltså vara borta i exakt 3 veckor. Firar midsommar där också! Så blir inget Halmstad för mig i år. Men höhö vem firar inte midsommar i paradiset istället? Lipar inte direkt, eller jo av glädje isåfall. Så istället för New York blir det MIAMI!!!!!!! Vi ska vara där en helg för lite ''extra'' semester. I'm in miami bitch. Återkommer med mer info efter jag bokat, haha.
PUSS.









who the fuck is justin bieber?

Vet ni en rätt sick grej? När jag skulle gå hem ifrån skolan satt det två tjejer i typ 10-års åldern utanför pizzerian. Jag hade musik på som vanligt men såg att en av dom vinkade till mig. Så jag stängde av och då sa hon hej! Tänkte först att jag måste vara trög som inte känner igen henne och kunde liksom inte placera henne, hade jag sett henne någongång? NEJ aldrig. Och hon frågar : '' vet du vem justin bieber är?? ''  Jag: '' ämh ja det vet jag ''  hon: '' lyssnar du på honom? tycker du han är bra!?!? '' Jag: '' han är väl bra ''  hon: '' jaaaaaaa han är bääääääääst ''.

Och nu driver jag inte med er, min första tanke var SAY WHAAAAAT?? Precis när jag gått förbi dom var jag självklart tvungen att hålla mig för skratt. Måste ha sett rätt rolig ut när jag gick där och skrattade för mig själv.

Vart är världen påväg? Liksom Justin Bieber? Att fråga en främling på gatan om hon lyssnar på honom? fattar inte hur små tjejer kan vara så besatta i honom. Haha lätt det sjukaste på länge..







Kan någon förklara hysterin kring denna lilla killen? För jag förstår den då INTE!!

7 Mars



Bilden får mig att längta något sjukt till sommaren och Halmstad/Tylösand! Kommer tillbringa dom flesta fredagar-lördagar där nere sen när det blir väder osv. Inviga våren där nere, fan va fint! Eftersom jag har match de flesta söndagar är oftast aldrig hela helgen ledig.

Sitter på entreprenören nu med mina tjejer runt omkring. Ska hem sen och plugga lite och köra på spinning cykeln! PUSS.

monday morning

Godmorgon!

Alltså, bara tanken på att praktiken är slut och att vi börjar i skolan ''som vanligt'' igen får mig att vilja spy. Kanske inte spy men roligt är det inte. Trivdes med att ha 1-2 lektioner per dag, sovmorgon varje dag och sluta tidigt. Kan det inte alltid vara så? Nej nej för skolan är en grej i livet man bara inte SKA tycka om sådär jätte mycket. Eller?

Har tryckt i mig lite frukost nu och ska bege mig upp till skolan..  Har konferens och reception första. Fast blir inte förvånad om den är inställd som vanligt. Den läraren har noll koll.
Hörs senare idag. PUSS!



love sundays

Godkväll :)

Hade det lika mysigt som vanligt hos finaste killen innan i eftermiddags. Runt 6 hämtade Jessi & Fanny upp mig och vi åkte mot Värnamo. Fast ja.. precis innan vi skulle svänga av mot Max blev Jessi osäker på vart hon skulle så hon körde på motorvägen mot Ljungby istället. Jag skrek ''NEEEJ'', jessi skrek ''HELVETEEE'' och Fanny satt och asgarvade. Efter lite om och men kom vi iaf fram till Max. Fick ju se Jessi köra som en dåre iaf ;) alltid något. Hhahahah så söt är du gumman!! Blev det vanliga frisco målet för min del, riktigt gott. Men äter gärna inte sån mat alltför ofta. Blir inte lika gott plus att det är bättre med annan mat för träningen! Kom hem för en liten stund sen och ligger i min sköna säng. Saknar min B redan..  Ska pilla lite på historian innan jag slocknar. Godnatt! PUSS.



löprunda-mys med B-värnamo

Som rubriken säger ser min söndag helt underbar ut.

Ska resa mig ifrån soffan strax och bege mig ut på en löprunda i solen. Börjar i lugnt tempo, får se hur mycket jag orkar. Känner på mig att jag kommer överträffa mig själv, faktiskt. Orkar nog mer än jag tror!
Efter det ska jag duscha och fixa till mig lite snabbt sen kommer min fina B och hämtar mig så åker vi hem till honom. Där blir det nog mys som vanligt, men känner för att spöa skiten ur honom på Wii ;) haha!
Runt halv 6 kommer Jessi och Fanny och hämtar mig. Vi drar en runda till Värnamo för käk på donken. För JUSTDET glömt att skriva i bloggen. Min älskade Jessi har ju fått körkort!!!!! WOHOOOOOO, grymt kul och GRATTIS gumman :D  Kommer inte skriva mer förens senare ikväll, hörs då! PUSS.



leendet du framkallar hos mig.. :*

tidsfördriv

OM DIG
Namn - Lina Åhsberg
Bor - Gislaved.. världens ände
Syskon - tvilling syrra Frida 17 snart 18, big brotha Riccard 24, snart 25.
Ålder - 17, 18 i Juli!!
Född - 1 Juli 93
Ögonfärg - blå
Längd - 1,61 ungefär
Skostorlek - 36
Höger- eller vänsterhänt - höger
Stjärntecken - kräfta
Hårfärg - blondie
Födelseort - Jönköping


DAGENS:
Låt
- club certified
Saknad - B!
Kläder - mjukis
Mat - bara frukost än så länge
Godis - inget


SVARA ÄRLIGT:
Tycker du om att plocka svamp?
- HAHAHA helvete heller! Sitter hellre ner och äter något, haha.
Tycker du om godis? - vem gör inte?
Hur många gånger i veckan äter du godis? fredag, lördag, ibland någon annan dag
Äter du oftast nyttig mat? - händer, jag fullkomligt älskar sallader och såna grejs
Tycker du att du själv är söt/snygg? - vissa dagar så! Det tycker nog dom flesta som har okej självförtroende.
Du ger mycket komplimanger till andra? -  självklart, tycker jag man ska göra.
Är du nöjd med ditt förnamn? - Lina duger bra!
Tycker du att du själv är smart? - jag har mina moments :)


Vad är det sämsta hos dig? - lite för naiv ibland, ibland är jag rätt glömsk av mig, blir alltid sjuk..
Vad är det bästa hos dig? - jag är alltid snäll och trevlig, öppen mot nya människor och glad!
Har du bra självförtroende? -  ja
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn? - 1-2 kanske?
Du tycker om att vara med det andra könet? -  jadå, speciellt en viss kille
Gillar du dina grannar? -  absolut
Gillar du skolan? - ja vissa dagar är det rätt nice


BRUKAR DU ..
sova
- stupid question
Ta mediciner du inte borde ta -  levt på mediciner senaste veckorna..
Snusa - HELL NO, ysch
Klä dig i svart -  vem gör inte?
Lita på folk -  ja! Vore hemskt annars
Drömma mardrömmar - rätt ofta och det är ngt jag hoppar försvinner
Gå i skolan - Yes ma'm
Gå i kyrkan - nej
Ljuga -  nej
Vilja dö - aldrig

HAR DU ..
För många vänner?
- man kan aldrig ha för många. Men jag har många bra och underbara vänner jag umgås med.
Någon psykisk sjukdom? - hahah enligt Frida har jag det..
Skadat någon? -  Frida ett fåtal gånger, höhö. Annars på fotbollen någon match, wupps!
Färgat håret? -  slingat
Några piercingar? - är sjukt sugen på att ta i naveln
Några tatueringar? - nej men sugen på det också
Egen dator? - räknas skoldatan?
Gjort bort dig rejält? - har nog alla gjort, men sånt förtränger man ju ;)


say whaaat!?





linne: Gekås!   Man kan faktiskt hitta fynd där också, helt sjukt men sant :)

godmorgon?

SÅHÄR pigg är jag idag:




mums. sexi.com



det lutar åt..

Rihanna i höst med tjejerna! GRYMT. Jag älskar Rihanna, alltid gjort. Verkligen en artist jag fastnat för och lyssnar på varje dag! Sen att det är i älskade Stockholm också gör allting ännu bättre.



i-lands problem?

Sitter just nu på mitt badrums golv och tycker att det är världens i-landsproblem att resa mig upp och kliva ett steg in i duschen. Jobbigt? Lider ni med mig? INTE? nähe..
Fast nej jag var lite ironisk nu, men bara lite. Blev helt plötsligt jätte trött efter att ha gått en ''lång'' promenad med Jenny. Men det känns bra att ha fått frisk luft och att ha tjötat en massa. Nu ska jag hoppa in i duschen!
Skriver mer imorgon eller sent ikväll :) Ha en bra lördag, för DAMN min kommer bli fierce! Hola baby :)



soccer














bästa, underbaste, finaste och vackraste som finns! Vad vore livet utan fäutbåll?

life just goes my way

Vaknade runt halv 11 idag, eller nja hade inte vaknat av mig själv vid den tiden egentligen men mamma väckte mig. Fick i mig en ordentlig frukost för en gångs skull och sen har vi varit uppe i stan på lite ärenden. Dom har inte fått in alls mycket fotbollsskor på Team Sportia än, men skulle komma in mer om någon vecka. Är i stort behov av nya just nu. Blir mycket mer nice att börja säsongen med nya skor! Sitter i soffan nu och tittar på skidor. Det är inte speciellt spännande.. Tycker bara det är roligt på upploppet men annars är det en seg sport. Vi ska snart äta lunch, kötbullar och potatis, fan va gött.

Efter jag käkat ska jag möta upp Jenny för en promenad i det fina vädret. Solen skiner och vinden är inte lika kall som den har varit. Kanske till och med kan dra på mig min vårjacka? Lutar nog åt det, conversen ska på iaf. Ska bli skönt med tjejsnack! Sen kommer fina killen för myskväll :)  GRYM lördag om du frågar mig!!!!
PUSS.




härlig kväll

Ligger i min säng och tänker, lyssnar på spotify och äter chips. Men andra ord så softilerar jag gärnet.
Har lite beslutsångest.. vet inte om jag ska ut och försöka jogga imorgon eller bara gå en promenad i snabbt tempo? Kan kanske varva med båda. Fast risken är stor att min andning blir cp som vanligt den senaste veckan, inte jätte nice. Ska försöka få lite plugg gjort imorgon innan jag får fin besök! Har historia att göra, men den hinner jag nog göra klart. Jaaadååååå!

Har haft en riktigt bra kväll, som det alltid är med gänget. Mycket skratt och sjuka samtalsämnen, tror tex att typ min farmor hade svimmat om hon hört vad vi pratar om! HAHAH. Kan ju faktiskt inte påstå att vi är speciellt kvinnliga eller exlusiva av oss. Inte direkt att vi sitter och äter ost, vin och kex när vi umgås.. Känner inget större behov av sånt faktiskt. Nu ska jag titta på ett avsnitt av underbara The City innan jag somnar!
Hörs imon :)
PUSS.



who's that chick?

Ska börja med att be om ursäkt för rätt dålig uppdatering den senaste veckan. Men har liksom haft rätt mycket annat för mig :) Har umgåtts med finaste killen, gått i skolan, pluggat, varit nere på träningarna osv. Bästa veckan på väldigt länge, gladchey.com .

Efter skolan idag fick jag, Josse och Jasse skjuts av sötisen Vixs med snyggingen Martina i framsätet till Bernt's där fika väntade. Min Linis har nämligen haft praktik där nu i 2 veckor. Avis blir jag, hade mer än gärna haft praktik på ett cafe, snacka om mysigt!

Just nu sitter jag i soffan med Frida bredvid mig, she's finally home!! Längtat ihjäl mig verkligen. Vi tittar på Kardashian och båda är rätt jävla sega. Ikväll ska gänget ner till Eve. Var fööör länge sen vi sågs nu, saknar mina absolut finaste vänner. Så blir en hel kväll med tjöt, tjöt, skratt, godis och lite till tjöt. Fint va? PREEECIIIIS!

Ha en bra fredag :)



saknar min lilla fisunge

TJAFAN!

Haha! Hej på er snyggingar :)

Mår ni lika bra idag som jag gör? Hoppas det! Igår hade jag en rätt lång dag i skolan plus extra matte till halv 5. Efter det kom mr.fin och hämtade mig sen var vi hemma hos mig tills halv 7 ungefär då vi åkte upp till aulan för att titta på en konsert som Hanna var med på. Vi tittade på Hannas solo sen åkte vi hem igen, var ju endast där för hennes skull och för att stötta henne :) Såna där grejer är ju inte min grej så stannade inte längre än jag behövde liksom, haha. Även om jag inte förstår sådär jätte mycket av cellos, fioler, bas, trumpet osv så var jag där för hennes skull. Typ som hon PLÅGAR sig själv under mina fotbollsmatcher ungefär ;) haha! Och ja det jag tänkte skriva innan, även om jag inte fattar något så förstod jag ENDÅ att det lät riktigt bra när hanna spelade sitt solo!

Sitter här på engelska lektionen och saknar någon, riktigt mycket. Svenska provet innan idag gick väl rätt bra, helt okej. Kan lite bättre men äsch gjorde mitt bästa iaf, mer kan man inte begära ju!

Får se vad jag hittar på i eftermiddag, lutar åt ngt trevligt. Vi har lagfoto + träning runt 8 så blir sent idag med.
PUSS.

Baby, we're going somewhere you've never been before

It starts in my toes and I crinkle my nose where ever it goes I always know, that you make me smile please stay for a while now. Just take your time where ever you go..





njuter!

Känner att det är så mycket som går min väg just nu, helt underbart. Är riktigt nöjd och bara njuter, struntar att lägga någon energi på det som jag är mindre nöjd med, är bara onödigt!

Dagen imorgon ser ut att bli riktigt bra, sovmorgon, plugg i bibblan, idrott sista lektionen, extra matte, umgås med en fin människa, vi ska titta på Hannas stependie konsert och sen ha det trevligt :) fint!!

Sitter och äter just nu, känner att jag INTE orkar plugga mer idag. Ska köra det sista racet imorgon och sen får det där j*vla provet gå som det går.. Dör ju faktiskt inte om jag får ett G på det, right?
PUSS.



skol-sm och chili thai

Skolfotbollen gick ju SÅDÄR.. Första matchen spelade vi 3-2 mot Värnamo, men tyckte matchen var jämn och vi hade fler chanser så helt klart orättvist resultat! Nästa match mötte vi Kungsbacka och tyvärr förlust även där. Men dom va riktigt duktiga, med landslagsspelare osv. Sen har vi inte tränat tillsammans någonting och inte många av oss är van vid att träna fotboll i sporthall. Så tempot är ju helt annat. Kan ju tillägga att jag endast spelade första matchen eftersom mina luftrör täpptes igen och min andning var riktigt illa. Fan jag är ju knäppn som ens spelade idag.. får skylla mig själv. MEN jag har så svårt att låta bli, jag älskar fotboll mest av allt..

Efter fotbollen käkade jag på chili thai med mina två älsklingar, Victoria & Lina! Vi satt där ett bra tag, åt som fan och hade rätt många konstiga samtalsämnen, haha. Kom hem för en stund sen och ska sätta mig och plugga lite nu innan jag sticker ner på träningen. Vi hörs senare! PUSS.



RSS 2.0