till mig ifrån jenny

kan sitta och skriva 5 meter lång text till men det är för långt för att läsa och jag hinner nog bli gråhårig by then buuuuut jag har en liten historia om oss. haha. Minns du när vi gick i sisådär 4an, 5an och juniorlaget hade lagt ner sitt lag och du började i vårat? Kom ihåg att jag spelade back den träningen och du va i de andra laget o spelade yttermittfältare. Vilket betyder att jag fick ta dig...Du va så himla snabb, dom där kvicka fötterna va svåra och hinna ikapp och inte bara det, din teknik och spelförmåga va så bra. Vanligtvis brukade jag klara mig bra på den kanten och gjorde bara några få misstag men nu, nu fick jag en jävel emot mig och vet du? jag avskydde dig. haha. jag ville aldrig mer ha dig där!!! men efter varje träning som gick så lärde vi känna varann och jag lärde känna de rediga rövhålet inom dig. Jag tackar mig själv faktiskt, att jag gav dig en chans även fast du förstörde för mig på fotbollsplanen. För nu du, nu älskar jag dig mer än ord kan förklara.


NAW JENNY DÅ! TACK SÅ HIMLA MYCKET BESTIE :) JAG ÄLSKAR DIG ENORMT + ATT JAG SKRATTAR SOM FAN JUST NU! <3



så jävla glad

Halihalåååå eller :)
FAAAN va skönt.. vi låg under med 2-0 och när det var ungefär en kvart kvar vände vi och gjorde 2-2. Snyggt Mimmi :) Kändes nästan som en seger, så skön avslutning för ni går vi på semester. Träningarna börjar om 3 veckor igen! Längtar redan.. Men kan nog behövas lite ledighet och egen träning.

Det var riktigt jobbigt på jobbet idag, gaah är helt slut! Lär bli ännu mer imon när hetsiga Lotta är tillbaka. Hon jag jobbar med är verkligen super stirrig och allt går i 110 hela tiden. ANDAS KVINNA..

Vet ni? Imorgon fyller jag år (a) hela 17 år. Även fast jag känner mig lite äldre, ett år till körkortet och krogen. Hell yeah!!! Så imon kväll blir det lite "kalas" för den lilla släkten jag har. Mormor,morfar,farmor,farfar,farbror+fru och 2 kusiner. Men dom sistnämnda bor i Växjö och Göteborg så dom kommer inte. Vet faktiskt redan det mesta jag ska få, ni får säkert se imon kväll om jag orkaaaar. Ska äta massa tårta o grejer, trots allt bara en gång om året man fyller år.. fan braaaaa Lina smart sagt. Ibland är jag riktigt trög :D haha..

Ligger i min säng nu och känner mig sådär bubblig, vill bara asgarva högt ut men då hade nog min kära familj skickat in mig på psyket ;) nej då dom vet att jag kan få mina anfall ibland! Som när jag ligger själv i sängen, så tänker jag på något as roligt (enligt mig själv då) så börjar jag plöstligt ASGARVA.. haha sån är jag!

Ska upp runt halv 6, hoppas jag får något grattis iaf av er imon iaf. Vore ju gulligt :)
Imon är jag hela ett år äldre, wooow!
PUSS





ont i fötterna ohyes

Hey youu!
Allt bra med er? Ligger här i soffan och mina fötter värker. Fiifan gått runt i 9 timmar idag i hela fabriken!! Aldrig att jag trodde det skulle vara så slitande att jobba xd längtar ju till skolan nästan. Att jobba på fabrik är ju inget man satsar på som yrke precis.. inget för mig men det funkar väl. Herregud vad negativ jag låter (a) Jaja. Funderar på att springa ner till kylskåpet och ta mig ngt att tugga på, mina fingrar kanske "råkar" slinka in i godisskåpet med..
Pratade precis med min bästa vän, Eve jag saknar dig! Vi ses på fredag, äntligen!!
Ett steg närmare helgen och Göteborg :) lateeeerrrr

Den 28 oktober ligger jag här..




....

Heeejsan :)
Kom hem för en halv timma sen ungefär, vi förlorade med 2-1 men fan vad jämt det var. Om vi hade satt våra chanser så ja.. fan va surt vi hade ju matchen!!!! Aja bara att försöka igen på onsdag då vi spelar ännu en borta match, i Jönköping somewhere.

Första jobbdagen gick segt och så sjukt tråkigt xd men äh 6 veckor vad är det när en dag kändes som 20 timmar? Gaaah.. sitter på min säng nu och ska sova. Kvart i 6 ringer klockan.. räkna med att jag kommer va zombie imon :)
PUSS. Ursäkta tråkigt inlägg men riktigt trött och ingen skrivlust.


första jobb dagen imorgon

Då var Frida hemma och det känns förjävla skönt. Slipper jag vara ensam på kvällarna osv.
Är riktigt trött, klockan är ställd på 05.45.. känns riktigt roligt, ni hör ironin va?
Men jag är ju trots allt superwoman så FAN vad bra det kommer gå första dagen på jööbbet :)
Nu ska jag packa fotbollsväskan för har samling vid 4 imorgon. Så har tagit ledigt en timma och farfar är så snäll så han kommer och hämtar mig. Skriver kanske imon kväll, beror på vilken tid jag kommer hem. Blir sent hur som helst.

Ni får ha en bra måndag snyggingar :) Och som sagt om ni undrar något så bara att slänga iväg en kommentar, ni är inga höjdare på att kommentera.. Bara du Mariana ;) haha!
PUSS.


.....


I told you so



nej jag är inte SÅÅ blek som det ser ut :)



stekande sol

Ni får ursäkta men det blir dålig uppdatering nu ett bra tag, börjar nämligen jobba imorgon och 6 veckor framåt. Jobbar mellan 7-4 så på dagarna kommer det vara dött här på bloggen. Ska försöka så mycket jag kan, men kan inte lova att jag kommer vara jätte aktiv! Det är faktiskt sommar och jävligt fint väder :) Jaah ni fattar nog..

Har varit i stugan hela dagen, det är riktigt fint väder ute. Så självklart låg jag nere på bryggan vid sjön och solade. Farmor och farfar kom förbi en sväng så vi fikade osv. Har precis kollat på England-Tyskland.. varför i helvete har det inte införskaffats målkameror i fotbollen? I hockeyn är det en självklarhet och det kan avgöra en hel match. Lampards (england) mål var flera decimeter innanför mållinjen.. inget att snacka om! linjedomaren vart fan gick du runt och tänkte på?? jaja fotboll är alltid fotboll..

Sitter på min säng och är faktiskt lite brun, eller ska fråga Frida sen som inte sett mig på några dagar. Hon har varit i Kalmar över midsommar och firat med henne baaaabbbbe. Saknar henne faktiskt.. haha fråga mig om 4-5 veckor så får ni nog ett annat svar ;)

Känner mig inte jätte fräsh efter en hel dag i stekande sol så ska hoppa in i duschen nu :)


quiz


Här har vi personen med koll på läget! Du tycker om att engagera dig och du drar dig inte för att vara den drivande kraften i projekt. Kanske kommer du att jobba som egen företagare eller varför inte utomlands? Du vill vara med där det händer och tål att kavla upp ärmarna och hugga i då det behövs. Om du tycker om marknadsföring och vill arbeta med service är Globala Gry profilen för dig!

 

Jag har sjukt tråkigt och är jätte pigg.. så jag gör olika test och skit :) För er som känner mig, stämmer det? Jag tycker det iaf :)


And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way



And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way
but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late tast night,
but I'm a supergirl, and supergirls just fly.

And then she'd say that nothing can go wrong.
When you're in love, what can go wrong?
And then she'd laugh the nightime into day
pushing her fear further long.

number one

Sitter och väntar på mat, fast jag är inte ett dugg hungrig.. Lina kommer snart, eller tja det kan bli när som helst. Hon är nämligen den största tidsoptimisten jag känner. Om hon säger 5 min så betyder det 30 min! haha.
Vi ska iaf dra till båraryd och bada, kan ni tänka er? JAG har faktiskt inte badat en enda gång i år. MEN jag är ingen badkruka, långt ifrån. Har bara inte blivit av, men ikväll så :)
Imorgon måste jag följa med till stugan, please kill me someone? Nä men det kan väl funka endå, bara solen skiner så kommer jag ligga vid sjön. Nu ska jag packa upp väskan osv. Slarvmaja!



min eftermiddag

Eftermiddan tillbringades här ute:










yeye

Hej på er!
Det blev en lång natt, lite sömn, mycket skratt och massa mer :) Tack för kvällen! Jag orkar inte beskriva midsommar 2010! Men den var bra helt enkelt, ni får några få bilder istället!






fanta och rose



gårdagens låt :D Går runt och sjunger på den hela tiden. Satt sig i huvudet!

glad midsommar!

Sov till 11 idag, vill vara så pigg som möjligt ikväll/natt. Känner på mig att det kommer bli en riktigt rolig midsommar i år :) Tar en buss till amanda vid halv 4. Sitter här med bikini, har solat lite men för mycket moln så jag gav upp..
Ska äta lunch nu sen hoppa in i duschen och ha mitt egna lilla spa. Man vill ju va så fräsh som möjligt ;)

Ni får ha en BRA midsommar så kanske, men bara kanske vi hörs senare idag! Kommer hem imorgon, vet dock inte vilken tid :) Ha en riktigt rolig kväll med dina vänner/familj, ta't lungt!
Kram på er.


Finns inget som är så svenskt som midsommar!



lycklig

älska livet :*




härliga sommarkväll

GIS vann matchen, gött! Som vanligt blev det massa skratt och prat med brudarna :) Härliga sommarkvällar som denna älskar jag. Har precis ätit och ligger uppe hos mig i min lilla "lägenhet". Tittar på Danmark - Japan och just nu står det 2-0 till Japan, haha snacka om flopp röd-vita grannar..
Ska sova tidigt ikväll så jag är PIGG som fan imorgon!! Känner mig riktigt taggad på en rolig kväll alltså, hoppas det blir det. Men det ska vi nog se till :) Om det är lika fint väder imorgon som det vart idag så ska jag och amanda ligga ute och sola! Vi har massa prat att ta igen med. Jag fyller snart år!!!


Ralph Lauren







Hanna Kazic

Hanna ville ha ett inlägg här på bloggen så det ska hon få!

Kommer sakna min fina vän som jag inte kommer få träffa förens i augusti.. Herrejävlar vad jag kommer sakna dig! Ha det så himla bra, njut och skratta lika mycket som du alltid gör. För du sprider glädje omkring dig, du får en alltid att skratta. Hanna i ett nötskal :)

I LOVE YOU <3




riktig snygging

"stek" dag

Hej på er i solen :)
Har legat ute sedan klockan ett och solat, lite brunare har jag väl blivit. Bränt mig  i ansiktet, hoppas inte jag ser ut som en tomat senare. Äh! Träningen var varm men riktigt rolig. Älskar jobbiga morgonpass, fler sånt Robi!
Ska titta på herrlaget vid 7, Fanny kommer runt halv. Längesen jag träffade henne nu så ska bli kul att hon följer med. Nu orkar jag inte ligga i solen mer så har gått in, ska duscha och sen klä på mig. Hade ju inte tänkt o kolla på fotboll i bikini direkt ;) Nu längtar jag till kvartsfinalerna börjar i VM, då är det riktigt bra matcher och det händer lite. Tycker gruppspels matcherna är rätt sega faktiskt. Men fotboll är alltid fotboll, can't live without it.



älskade Ryttarvallen




träning nästa

Godmorgon :)
Sitter och lyssnar på Shakiras VM låt samtidigt som jag borstar tänderna. Vid halv 11 är det fys, men jag kan inte vara med på det eftersom vi ska springa på läktaren så får väl vara i styrkerummet istället..
Efter träningen ska jag äta lunch hos farmor och farfar! Min älsklings mat :D
Måste upp till apoteket också.
Hörs sen :)



clothes clothes clothes


Dessa 4 toppar hade inte varit fel att ha i garderoben i sommar :) Allt ifrån min älsklings affär, gina tricot. Eller ja på andra plats efter H&M ;)












Denna omtalade "baseball" jackan, när jag såg den första gången älskade jag den vid första blick!! Kan man säga så? Jaja. Den skriker USA och High School, skit snygg med jeans shorts och ray bans!
Men den är tyvärr slut överallt verkar det som, men om någon sett den i en gina butik så säg till TACK :)






want you to want me

Midsommar kommer firas med dom här brudarna :)




Träningen gick åt helvete.. blir så ledsen! Fick en smäll på mitt knä förra matchen och kände redan vid första boll kontakten att nej det här går inte.. Jag har haft min knä skada nu i ca 4 år och i vintras blev det mycket bättre och jag hade inte ont längre. Så har äntligen kunnat spela halva säsongen utan någon värk och att inte kunna delta fullt ut på träningarna. Men nu så, back in hell.. FAN jag vill inte. Jag vill spelaspelaspelaspelaspela!

Ligger och pratar med Amanda :) Midsommar ser ut att bli bättre än förväntat faktiskt! Himla skönt :D


barndomsvän <3

Anything that's worth having

Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quitting's out of the question
When it gets tough gotta fight some more



lina+lina dag

Morning :)

Var nyss ute på en morgon promenad med Zorro, tänkte skriva " prommis " men hur kärring aktigt låter inte det? haha. Fattas bara ett " glas rött vin att smutta på i soffan framför så ska det låta " då är du garanterat stämplad som en kärring ;) Sitter vid köksbordet, jag bloggar och Frida målar naglarna. Vi ska strax göra lunch sen ska jag umgås med Lina innan träningen. Tror vi ska förbi ICA och hyra en twilight, hon var sugen på att se den eftersom hon aldrig gjort det.. Snacka om att hon kommer dregla. Självklart tycker jag twilight är bra men jag är inget större fan endå faktiskt. Inte så att jag sitter och skriker eller svimmar, som vissa andra ;)
Vi hörs senare ikväll!
PUSS.



min fina!

grillkväll

Haft en riktigt bra kväll! Massa skratt + annat sköj. Trots att Sofie inte är den bästa på att grilla men det gick endå ;)  Ni får bilder istället för text!


stenhård


fisk












HAHAHHA..

sommarkväll

Känner nästan för att ta en löprunda nu, men det hinner jag inte. Träning imorgon och på torsdag, då blir det fys + styrka. Frida och Pappa är i Värnamo för min älsklings fis är hos veterinären.. så nu ligger han nedsövd medans frida och pappa är och shoppar lite smått, gilla :) Hoppas fisen mår bra när han kommer hem, lär ju vara rätt borta.
Hoppas frida kommer hem snart, för bussen ut till Sofies stuga går vid kvart över 5! Ikväll ska vi grilla, fiska, åka båt och sånt som hör till :) Älskar såna kvällar med gamla vänner, för det är dom verkligen! Gått med Sofie o Jessi sedan lekis upp till 9:an. Hur stod jag ut? hahah ne brudar ni är fan bland som bästa jag vet! Hoppas på en riktigt rolig sommarkväll. För sommarkänslan är på topp just nu! Och det betyder att eran Lina är happyface.

Sitter och tittar på fotboll.. men nu måste jag snabba mig. Vi ska till Apoteket innan bussen osv.
Ha en bra kväll, det ska jag ha :)



Jessi och jag för måånga år sedan!

onödigt tandläkarbesök

Hej :)
Var tvungen att stiga upp runt halv 9 imorse, bussen gick vid 10. Det blev som jag skrev i ett inlägg igår, tandläkar besöket tog typ 5 minuter. Men som tur var sken solen så det gjorde faktiskt inte så mycket att sitta och vänta :)
Har precis ätit lite lunch, ska pilla lite med ipoden nu. Sjukt längesen jag la in nya låtar, bara gamla som jag spelat sönder. Behöver lite nytt dunkelidunk!
Ni får en dagens iaf, snällt va?







skor - fridas
jeans - miss sixty
linne - H&M


I will surviiivee


danmark


Hej hej :) Var uppe på biblioteket innan idag och lånade ett par böcker som verkar kanon! Så en av dom får följa med mig på bussen imorgon, ska till tandläkaren. Men förhoppningsvis tar besöket väldigt snabbt, det vanliga, man lägger sig i stolen, gapar, dom tittar lite, " ser jätte fint ut " sen får man gå. Känns så sjukt ovärt att sitta på bussen i en hel timma för ett 5 min besök. Men men I will surviiiiiiveee yeaaah :)
Träning vid 5 och den gick inte alls bra, känns att det var match igår..
Efter det kollade jag på B-lags matchen, 1-1 blev den. Helt okej match, men dom kan bättre. Borde vunnit! Bara köra på nästa match :D Fick äntligen träffa mina älsklingar jasse och josse!!!!<3

Nu ska jag sova, rätt jävla trött :) Höööörs imon!

Natti!



amazing



amazing.. 27 oktober, då jävlar är jag lyckligare än någonsin.

Sitter i soffan och äter en risifrutti och dricker varm oboy. Rätt god frukost endå även om jag inte är någon frukost älskare. Repris av DHS går på 5:an nu. Fan vad jag älskar sommarlovet, även om jag snart ska börja jobba så ska det bli roligt. Nähe vi hörs ikväll, känner inte för att sitta vid datan idag. Finns annat att göra när man är ledig :)






-


älskar friidrott, älskar min syster. 

Btw så VANN hon igår :) härlig guldmedalj!! Stolt syrra eller vad? Pers och allt. DN galan och världsungdomsspelen på Ullevi väntar i sommar.

Nu ska jag SOVAAAAA, jävlar vad jag ska sova :D
hörs imon
PUSS.



kiss and tell



oh boy ..



fina flickor


Försenade bilder ifrån skolavslutningen :)



Madde och min Josse


HAHAHHA aldrig påstått att jag fastnar på bild ;) Orka se så snygg ut hela tiden.. emh..



sötis Vixs


fina flickor


Fina flickor, 2 år till med er :D


jag och bästa vän.. sådär heta oså, host


Sonja, bästa, Jasse :)<3


bästa och Jonte


jag och miiin Josse<3


hon är inte som alla andra..


<3





skit match

Jag är sur och trött. Jävla skit match, uuuusch!! Bara att glömma så fort som möjligt..
Eftersom att jag inte är på världens bästa humör just nu ligger jag instängd på mitt rum :) Nog lika bra. Tar tyvärr ut min ilska på dom jag tycker om, not good. Ligger och tittar på Brasilien - Elfensbenskusten. HEJA BRAZIIIL !
Tja imorgon vet jag inte vad som händer riktigt, har träning vid 5 och efter det är det B-lags match. Gislaved - Anderstorp. Säger bara viiiiiilket derby, hoppas på en "het" match. Lite hetsigt måste det vara!

Har förflyttat mig till soffan där världens finaste syster sitter och tittar på Systrar i Jeans. ÄLSKAR dom filmerna, fast inget slår böckerna. Har läst alla böckerna minst 3 gånger var.. och det kommer bli fler :) Jag är en liten läsnörd faktiskt, en bra bok= fiiiint!

Nu ska jag slappa gärnet.






drar på match

Morgon :)
Vaknade för exakt en halv timma sen, ätit frukost och över stället är på!
Har lagt ner massa tidningar och en rolig bok med massa norge skämt osv..
Vi hörs senare ikväll, vet inte alls när jag kommer hem :) Ha en bra dag!
PUSS.



love

awsome night

Haft en mycket trevlig kväll hos eve med Lina,Frida,Eve. Fan va underbar kväll, sånt älskar vi. Ni får mig alltid o as garva sådär fult jag bara kan, och ni känner mig bättre än jag förmodligen känner mig själv.

Imorgon är det samling halv 12 och sedan går bussen mot Torpa. Vette fan vart det ligger, långt utanför Tranås iaf. Och det är en vääääldigt lång bit. Men jag och Lina får underhålla oss med något som vanligt, ipoden är på laddning iaf. Funderar på att se om mamma har någon bra bok.. Får sovmorgon iaf. Dom ligger 1 poäng under oss i tabellen så blir en jämn match imorgon, men det är oftast då vi är bäst.

Känner hur ögonen klistrar sig fast så kanske dags att sova? Vi hörs imorgon iaf. Alla verkar vara uppe " in the love sky " efter dagens bröllop.. kan inte påstå att jag känner av denna kärlek. haha.. Det får ni tolka hur ni vill ;)




världens sötaste, Abbe.



En pojkvän som druckit lite för mycket Fanta blev väckt på ett mer eller mindre "romantiskt" sett..



kära bror

Jag älskar honom en massa! Om du läser detta så saknar din "mobbade lillasyster på TV2" dig varje dag.





jahopp

Jahopp det var det bröllopet. Det var väl ja.. vackert! Rätt segt i kyrkan, det bästa var ju givet när dom sa " JA " och när Björn Skifs & Agnes sjöng! Haha det verkade vara rejält varmt i kyrkan, alla satt och viftade med sina program i ansiktet. Tänk o sitta där med en fet kostym eller klänning i värmen. Tror bara jag får vara med om ett såhär stort kungligt bröllop in my life. Så kanske var lika bra att sitta bänkad. Har inte dött iaf :)
Nu kom mamma och pappa hem, ska till ICA nu med mamma och köpa en fet godis påse!
PUSS.




lunchtime

LUNCH TIME!
Men jag är hemma själv och är inte den största super kocken du kan hitta men köket står inte i lågor iaf :)
Har tagit fram Eva&Adam som jag ska kika på sen. Vilka minnen som kommer fram! Har även det senaste numret av SOLO som ska öppnas och lite chips på det. TOPPEEEN!



Frida och Sebbe.

Bröllop

Godmorgon på er :)
Jag vägrade följa med till stugan idag, hallå det ösregnar och hur roligt är det då? Inte speciellt. Sitter och tittar på alla förprogram till Bröllopet, för dig som undrar nu " vilket bröllop?", wake uuuuup!
Det ser ut att vara fint väder i Stockholm idag, vilket är toppen. Åååh Sthlm, älskar staden! Något år sedan vi var där nu. Där min pappa jobbade innan hade dom en lägenhet på Kungsholmen, det bästa jag visste var att åka upp dit. Speciellt på sommaren, lägenheten låg ett stenkast ifrån vattnet. Trots att Göteborg ligger mig närmast om hjärtat så är stockholm för härligt! Så vi får se vart det bär av efter studenten ;)

Idag ska jag inte göra någonting, förmodligen ner till farmor och farfar en runda. Ska ha film maraton iaf. Jag behöver såna dagar ibland, där jag inte gör någonting. Egentid för mig är väldigt viktigt, behöver stressa ner.



Taio Cruz och en pigg Lina

Okej, det blir som det brukar. Jag säger godnatt och 2 timmar senare har jag fortfarande inte somnat :) Vissa saker lockar liksom. Knarkat Taio Cruz på spotify hela kvällen, sjukt bra är han. Riktigt party sugen blir man ju med!

Mina 2 FAVORITER!  SKRUVA UPP VOLYMEN OCH SKAKA RUUMPAAAAH FÖRFAN :D







Bella och Tyra Show

Ska kolla på ett avsnitt av Tyra och Bella Show innan jag somnar :) Ska till stugan imorgon, inte jätte pepp på det men roligt att umgås med familjen iaf :) Vi ska nog fiska och sånt där man gör på landet. Inte min grej direkt, är mer av en stads tjej. Men ibland kan det vara skönt med lugnet också. Vi hörs imorgon hörrni!



SOCCEEEERRR


Jag älskar det.



sitter på altanen+svensson svensson



Vi brottade ner mamma på golvet innan, haha vi är lite barnsliga ibland :) Kittlade henne och Frida fes henne i ansiktet.. hahahah! Sitter på altanen nu och kollar på Svensson Svensson.
Träningen var en tumme upp, tittade lite på herrarna, B-laget en stund. När jag kom hem igen blev det grillat!


babes

jag saknar mina tjejer!<3



hemma igen

Heej på er :)
Någon dag sedan sist. Haft 2 riktigt sköna dagar i Halmstad och som vanligt får ni några bilder!
I onsdags fick jag stressa hem ifrån träningen, duschade snabbt som fan sen kom mormor och morfar sen rullade vi mot kusten. Stannade till på Gillberg's och beställde marinerade kycklingvingar. SÅ gott! Var inne i stan redan vid 10 igår och jag fick 3 presenter. Fyller ju år snart :) Träffade älskade Nettan gjorde vi också! Fan vad jag älskar den människan. Kom precis hem och tågresan var seeeeg idag.










Frida bloggar på denna "meeeega" blogg

Tja allihopa!

Eftersom att Lina är "sååååååå hiiiimla upptaaageeeen" med ALLT annat än att blogga, såsom att schteka..hmm..schteka och ja, schteeeeka i en fet brassestol så tvingade hon mig att hoppa in och göra en såkallade gästblogg medans hon är och sparkar lite boll på en fotbollsplan somestans i byn ( ? )

Vad vill ni att jag ska skriva då?
Kan väl börja med att säga att jag har äntligen fått sommarlov, fick det nu i fredags vilket var gött som attan ska jag säga, eftersom att skolan är inget ställe jag diggar så hemskt mycket (vill vara färdig utbildad polis nu)! Jag stannade kvar i min älskade stad Växjö och spenderade tiden mestadels med min pojkvän, även med en del figgare som slutade med att vi drog min sambo (älskade, bästa, knäppaste och bajsunge-sambo) genom stan i en liiiten resväska med handbojjor, gummorna blev som galna (tror jag?)), även tävling på det - där jag fick en silvermedalj på Not My Distance vilket va helt OK :P
På tal om killar (?)..hmm..så önskar jag att Lina fick en fin liten kille i 17 års present. En sån där som har ALLT, typ. Men framförallt ett fint hjärta och en fin snopp,,det önskar jag henne verkligen ;) (OCH EN SOM JAAAAG GODKÄNNER)..     Är det någon som är intresserad för det första? Och för det andra, är det någon som uppfyller dessa krav? DÅ kan ni slå mig en pling så kan vi prata vidare om du är den "rätte" eller om du vet någon i din närhet, punktpunktpuunkt

Över till mig igen..applåder, taaack :D JAG ÄR SÅ KÄR!!! Jag har varit tillsammans med min pojkvän Sebbe i ungefär 10 månader nu, vi har inget speciellt datum men ungefär, och jag är uppöveröronen KÄR i den killen och ibland vill jag bara att alla i hela världen ska veta det. Det kanske inte är så att intresseboken antecknar just nu,,men det skiter jag fasen i för ah, jag är kär och pirrig och lycklig med Sebastian!! Jag önskar att alla får vara en del i en sådan härlig liten filur, att komma nära in i dennas hjärta kan inte göra en annat än LYCKLIG och knäpp!! Efter tio månader, efter alla dessa måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar och fredagar och ibland helger så kan jag fortfarande inte sluta att hoppa upp i hans famn o pussa hans skäggiga ansikte när han kommer hem efter en hel dag! Det är så härligt när jag&Sebbe får leenden av okända människor när vi är tillsammans någonstans, dessa folk verkar gilla vad de ser och det gör en så varm i hjärtat, finns så fina människor där ute minsann :D    Så jag säger till alla de där gråa fanskapen där ute som tror sig veta allt och drar ner alla lyckliga små söta människor till poopet - FUCK YOU ALL! LOVE AND HAPPINESS TAKES IT ALL <3

Hoppas du är lycklig du lille fis som läser detta, det hoppas jag verkligen!

Så, ha en jätteskön sommar o försök o skita i om du är blekast, fetast eller fulast...för det är du ju inte eller aaah...vad man..ska säga...FÖR det finns alltid en som är blekare, fetare eller fulare än du -












BERT KARLSSON!!!

MEN, han är en störtskön gubbe ändå, glöm inte det..insidan är viktigast somsagt. GÖÖÖÖRGOOOOOOttttt!!!!!!!! Älskar dig Bert!

promenad i solen

Ligger ute och stekeeer gärnet! Har lagat lunch till mig och Frida med. Vi ska snart gå ut med Zorro en runda. Åååh jag vill bada! Sola bada ute och grilla britney spears har rakat sin frilla.. Men det är lite för kallt i vattnet och idag har jag inte tid. Träning vid 5 och ikväll åker vi till Halmstad. Kommer hem på fredag runt lunch :) Imorgon ska vi shoppa, eller ja Frida iaf. Jag ska leta efter en bikini, ett måste nu. Hoppas det är lika fint väder imorgon! Finns inget bättre än att vara i Tylösand en varm sommardag. Nu ska jag dra på mig jeans shorts och en t-shirt, sen blir det promenad i solen. Kanske gå förbi och köpa en glass också?
Ha en fin dag i solen :)



bikbok

mount everest?

Morsning korsning!
Eller ja tjena rätt halvtöntigt sagt men vafan! Vaknade för runt en timma sen och är i full gång att rensa undan alla kläd högar på mitt rum som är lika höga som Mount Everst, ungefäääär.
Idag skiner SOLEN äntligen, så ska ut och lägga mig, steka lite :) Måste ju passa på att få så mycket färg man bara kan. Var hemma runt 7 igårkväll så jag cyklade ner på Speedwayen direkt, men jävlar vad det sög! Så jag var rätt snabbt hemma igen. Nu ska jag fortsätta rensa! Hörs senare :D


växjö nästa, hörs imorgon!

Nu åker jag och mamma till Växjö. Jag ska köra hela vägen, håll er inte ;) Nej då jag är en riktig glidare så nema problema. Blir ett stop på Burger King för jag är sugen på deras goda milkshake!
Tror inte det blir mer inlägg idag, så vi hörs imorgon istället :)
PUSS.



the worlds greatest i Italien

awsome shit








ny bikini?

Har bara en bikini nu till sommaren och resan, och behöver fler :) Så kikade inne på H&Ms hemsida och här är några jag skulle vilja ha on daa beeach!




favorit






favorit


Växjö idag

Godmorgon på er :)
Vaknade av mig själv idag faktiskt, trots att vissa andra försökte med andra knep, haha vänta du bara!
Vet inte om jag ska följa med på Speedwayen ikväll, känner inte för det ett dugg. Så får ringa till mormor sen.
Följer med till Växjö istället, jag och mamma ska hämta Frida och alla hennes saker. Hon ska ju vara hemma HELA sommaren eftersom vi ska jobba. Så hon har en hel del att ta med hem, som inte hade gått att släpa med sig på tåget. Bland annat en massa kläder som är mina också. Vi har nämligen delat kläder nu sen.. ja vi föddes :) Fast nu förtiden är det skönt för jag har några plagg en vecka och hon den andra. Vi byter kläder när hon kommer hem på helgerna. haha aw sitter och tänker på när vi var små, jag hade alltid rött och hon blått. Trots att vi alltid varit olika så ville vi endå se ut som tvillingar, tyckte det var lite små coolt. Idag hade det aldrig gått att klä sig likadant. De som inte känner oss eller vet att vi är tvillingar hade nog skrattat, vi hade sett ut som "bästisar" som klär sig likadant, och det är rätt jävla töntigt ;) haha. För er som inte känner mig eller vet vem min syster är så är det hon som heter Frida! Got it? HÄÄRLIGT!

Sitter och tittar på MTV Music Awards och äter min orgasm yoggi. Får se vad det blir för kläder idag, alltid roligt att veta att man har något nytt o ta på sig.
PUSS.



godnatt

GODNATT!!!!


Bild ifrån när gänget var hos Frida!

något lina saknar

Är min gamla klass och alla runtomkring den. Sista året vi gick tillsammans kommer jag alltid minnas som ett av dom bästa i mitt liv. Vilka människor alltså, fyfan va underbara. Genom den har jag fått bästa vänner och vi kommer alltid vara ett gäng. Vilken tid det var!














grillat.. mhhhh!


grillmästarn :)

HAHHAHA.. asså kvällens träning var den roligaste på väääldigt länge. Längesen jag skrattade så mycket :) Borde köra på den målgesten brudar!! Riktigt roligt och fan vad fotboll är extra underbart då.

Kom hem och kände doften av grillat när jag parkerade cykeln. Världens bästa pappa stod och grillade kött,sparris och annan orgasm mat. När jag säger ordet " orgasm mat " så menar jag att maten är vääääldigt god. Hahah vilken tjöckis jag låter som :) Kollat lite på Italien-Paraguay men är helt slut ikväll. Så ligger i sängen nu och ska snart sova! Haft en riktigt bra dag.
PUSS.


typiskt svenskt?

Herregud vad alla ska klaga på regnet hela tiden. Hela facebook är fylld av "jävla regn, vill ha soool" Vi har haft lov i en vecka och alla tror att sommaren är över. Solen KOMMER, det är bara mitten av Juni. Folk har inget tålamod när det gäller värmen. Visst jag själv är inget big fan av det svenska klimatet men sommaren är som den är. Solen skiner aldrig 2 månader i sträck.. Är det inte typiskt svenskt med? När det är snö och kallt, då klagar vi för det. När det är sol och + 30 då är det FÖR varmt. Aldrig är man nöjd. Någon som känner igen sig?:) Men det hade varit sjukt underbart om solen hade kikat fram igen för ett tag. Har träning vid 5 så dags att börja röra på sig. Imorgon är det speedway och min älskade syster kommer hem :D weeei! Känner mig sliten sen matchen igår, hoppas på lugn träning. PUSS.


<3


right now

orgasm yoggi + Tyra Banks = fet tumme upp



härlig dag


vaknade såhär, jämte min lilla fis!

Vaknade runt halv 11 av att mamma väckte mig innan hon skulle till jobbet. Mormor ringde och bad mig följa med henne till Chili Thai på en lunch, självklart ställde jag upp :) Blev lite småärenden på stan, banken och upp till mamma en sväng. Känner mig uppstoppad, jag åt FÖR mycket! Sitter och tittar på Brooke Knows Best och ska snart öppna min kola yoggi jag köpte på konsum innnan. Så jävla god :D



världens finaste mormor


"dagens"

the winner takes it all

And that’s what you’ve done too
Nothing more to say
No more ace to play

The winner takes it all
The loser standing small
Beside the victory
That’s her destiny




GODNATT :) Vi hörs imorgon!

helpless when he smiles


hahah när vi var med laget i Halmstad, aldrig skrattat så mycket som då :) Ja det kan ni nog tänka er själva när ni tittar på bilden.

Ligger i min säng och är trött. Vet inte riktigt vilket humör jag är på. Men det är inte speciellt bra, vet inte varför men så kan det väl vara ibland antar jag. Glad att jag inte är som många andra o tar ut det på fel personer :) Håller det inom mig istället, pratar med Jenny som märker precis allting. Vissa frågor skulle jag vilja ha svar på, vissa frågor känns omöjliga att finna svaret till. Ibland är livet knepigt men endå så jävla bra!



VINST!

VIIIIIIIIIIINST!!!!!

Trots en rätt dålig match ifrån våran sida så vann vi med 2-1. 2 mål av Moa och grattis Lina som fick matchens lirare idag! Känner mig rätt mörbultad och trött. En hel vecka med träning kommer sitta fint :) Man kan inte räkna med att ha snygga ben som fotbollsspelare. Satt och tänkte på det precis när jag kände världens bula på högra knät. Inte jätte mysigt.. blåmärken-dobb märken och lite halv stel blir man, hahah men vem fan bryr sig? inte jag iaf :D Inte tänkt o bli modell eller göra reklam för DOVE endå.. Ikväll ska jag göra absolut ingenting!
Har en påse chips som ser lockande ut och ett stort glas mjölk + nerbäddad i soffan så blir det kanon.

Min älskade vän Miranda, som nämnst många gånger i bloggen åkte till sitt kära London i förrgår. Vi ses i Juli igen och ha det så roligt i Hastings med. Shoppa och ta't lungt för mig också :)
hur jävla snygg är hon inte då??





nervöööööös

Jag är nervös.. helt sjukt jag brukar nästan aldrig vara nervös inför en match. Men detta är en måste match, måste vinna, måste spela bra, måste spela vårat spel.. Men oftast spelar jag bra när jag är nervös. Detta är inte min säsong, startat sådär alltså. Fan kan så mycket bättre. Hoppas det "släpper" idag, vore sjukt skönt.
Jag är nervös.. samling om 40 min. Hoppas vädret håller i sig och att regnet inte kommer.

För er som vill komma och titta börjar matchen klockan 16.00 på ryttarvallen.
Vi hörs ikväll, och förhoppningsvis får jag skriva ordet VINST.
PUSS. Nervööööööööööööööööööööööös.. hejdååå

peppar med dunkelidunk musik!!






number one



The one that I need
The one that I gotta have just to succeed.
You're number one, always in my heart.

game day

Godmorgon :)
Idag är det match dag!!!!!!!!! Fyfan vad roligt =D 2 veckor sedan det var match nu. Men ibland är det skönt o bra att bara träna istället. Sitter och väntar på mamma och pappa som är påväg hem. Ska ta mig någon frukost och vatten flaskan dricks det flitigt ur! Sitter och tittar på det amerikanska "Mommas Boys" nu.
Är inte så skriv sugen for the moment så vi hörs senare :)
PUSS.



<33

music


älska livet

Hej :)
Haft en sjukt rolig kväll med mina underbara tjejer. Skrattat,dansat,ätit osv :) tack för en awsome kväll Lina,Hanna & Jenny. Dom två först nämnda gick precis hem så nu är jag hemma helt själv. Ska strax sova, match imorgon och då får man inte vara trött. Gäller att ladda redan nu, citerat Robi ( tränaren ). Möter Vimmerby och dom ligger sist i tabellen så en 3 poängare borde vara vår. Men man ska aldrig underskatta ett lag så vi ska köra hårt imon, spela vårat spel så ska det nog gå bra! USA spelade lika mot England, fyfan va gött :D

Jag fyller år om 19 dagar med, hoppas på en kanon födelsedag! Samling vid 3 imorgon så jag kan sova länge..
Funderar på att åka en sväng till Växjö på tisdag, hade varit skönt!
Godnatt på er, hörs imorgon :)




you make me feel like ohboy



såhär söta bilder kan man bli taggad på..  ironi för er som inte fattade det :)

godmorgon lööördag!

Godmorgon :)
Eller lunch time nu egentligen men vafan, lördag och lov då passar man på att sova läänge! Ska ner till Lina runt 2, äta lunch där och sen drar vi vidare och kollar på herrlaget som spelar vid 3. Hoppas det inte regnar! Regnat konstant nu i 4 dagar, känns mer som höstlov. Jenny ringde vid halv 9 (?) imorse och frågade om hon fick komma, förlåt älskling men jag var helt borta och trött. Hade varit allt annat än social mot dig ;) I love you.
Funderar på om jag ska gå ut på en promenad, blev sugen på det. Men äh jag har inte klätt på mig än så det skiter jag i. NU kom solen fram, stanna please! Är hemma själv tills imorgon och det är så jävla gött =D
Jag saknar min syster som kommer på  onsdag. Hennes pojkvän tar körkort om någon vecka så dom är hemma i Växjö istället. Alltså han tar intensiv kurser osv. Gud vad hungrig jag är, får bli en liten frukost iallafall.
Jag vill ha sol och värme så att jag kan utnyttja min lediga tid på bästa sätt, börjar jobba v. 26 och 6 veckor framåt så nu när man är ledig så vill jag göra allt annat än att sitta hemma.. Skulle verkligen inte förvåna mig om värmen kommer första dagen jag börjar jobba, min vanliga tur ;)




2 år till med er, fan vad roligt vi kommer ha! <3

gooodniiiight

Nu är jag trött. Tillbringat hela kvällen framför datorn, inte haft något bättre för mig. Usch vad hemskt det låter. Men vädret är inte det bästa och varit för trött för att hitta på något. Det får bli imorgon istället :) Bara för att det är fredag behöver man inte vara ute eller träffa massa folk. Egentligen, vem är det som säger att man är tråkig bara för att man sitter inne en fredags kväll helt själv? Tror det där bara är i fjortisars ögon, såna "coola" typer. Inga typer för mig :) Tycker det kan vara jävligt skönt att dejta soffan och inte göra någonting alls, oftast väldigt mycket att göra på vardagarna att jag inte hinner koppla av. Oj där lät jag som 45.. men jag är rastlös av mig så vill oftast att det ska hända något. Är van vid att det alltid händer någonting, df är det skönt med en riktig slapp kväll =D.
Nog om det, nu ska jag sova eftersom ögonlocken snart klistras igen!
GODNATT :)



when you look at me



Everybody needs inspiration, everybody needs a soul
A beautiful melody, when the nights so long
'Cause there is no guarentee, that this life is easy

Fotbolls VM 2010

GUD VA UNDERBART!!!!!! EN HEL MÅNAD FYLLD AV FOTBOLL FOTBOLL FOTBOLL FOTBOLL I VÄRLDSKLASS. KAN INTE BLIR BÄTTRE! JAG TROR STARKT PÅ SPANIEN, DEN LAGUPSTÄLLNINGEN ÄR VERKLIGEN INTE O LEKA MED. I MINA ÖGON BÄST I VÄRLDEN IFRÅN BACKLINJEN UPP TILL TORRES PÅ TOPP. ENGLAND,ARGENTINA,HOLLAND,BRASILIEN TROR JAG OCKSÅ KOMMER VA MED ATT SLÅSS OM VÄRLDSMÄSTAR TITELN.

Min blogg kommer förmodligen bestå av en hel del fotbolls snack framöver (mer än vanligt) ;) Men det är sån jag är, utan idrott, ingen lina sofia.

Träningen var härlig, skit roliga övningar, varierande! Gillar't. Duschade länge med min älskling Hanna sen kom mamma och hämtade mig. Precis ätit FÖR mycket så soffan is the shit right now ;)
NU börjar Frankrike-Uruguay som jag självklart ska glo på!



gudar!



träning



Innan en match på Borås Arena, småttingarna i laget fanny och alicja :)

nytt i garderoben

Köpte inget speciellt så, mest bas plagg :)







Monki


Monki


H&M


Gina Tricot


Gina Tricot



Gina Tricot

hemma :)

Heeeej :D
Saknat mig? Haha tveksamt om jag får säga det själv. Gjorde inte speciellt mycket i Halmstad, gick på stan och shoppade lite. Ni får bilder lite senare på " det nya i garderoben". Men nöjd över köpen är jag :) Segt på tåget/bussen hem men med musik i öronen så går det fint. Har träning vid 5 och tänkte umgås med mina föräldrar ikväll. Skulle egentligen följt med till stugan imorgon men vi får se om jag känner för det imorgon.
Ni får lite bilder ifrån min lilla mini tripp :)





Såhär lockigt kan mitt hår bli ibland. Mitt självfall är väldigt varierande och mitt hår ser aldrig likadant ut. Det beror på hur jag gör efter duschen. Men regn + att låta det självtorka, då blir det så som bilden nedanför :)




igår kväll gick jag en sväng ner till stranden som var jävligt livlig och fullt med folk ;)






det var jag och denna papperskorgen..


emh ja!





Grattis Putte =DDD

GRATTIS MATHILDA "PUTTE" LARSSON SOM BLIR 17 ÅR IDAG :D Ha en riktigt bra dag! <33

ttillan.blogg.se


lånade en gammal sötbild ifrån facebook, hoppas det var okej :)

baby you got it all


Jag och bästa vän igår!   Ser att jag ser väldigt "bred" ut, men så är inte fallet ;) haha.


Imorgon tar jag tåget till Halmstad runt halv 11. Krisse och Justus åker med också! Trevligt trevligt :)
Träningen var blöt, dock sjukt skoj. Fick huur god mat som helst när jag kom hem, inser bara mer och mer för varje dag hur bra mina föräldrar egentligen är <3.  Ska packa lite smått nu, behöver inte alls ha med mig mycket :) Kommer hem på fredag runt halv 2 igen. Vill in till stan en snabbis imorgon, kanske får med mig något snyggt hem. Ska förmodligen träffa Nettan också om jag hinner, ska vi nog se till darling!
Nu ska jag fixa lite saker sen krypa ner i sängen.
PUSS.

Gothia 2010

Nu är det klartttttt :D jag och mina babes ska dit i sommar. Den 22-24 blir det! Vi ska inte spela som för 2 år sedan, utan bara dit och ha riktigt riktigt jävla roligt!!!!! Åh vi är så glada och peppade så det finns inte. Världens största fotbollcup och vi, kan inte bli annat än lyckat. Varit där 3 år irad nu. För er som inte varit där är det nog svårt att förstå hur awsome den veckan är. Det är paradiset för fotbolls älskande ungdomar.



Gothia Cup. Invigningen. Ett fullpackat Ullevi i GÖTEBORG<3

mmmmhh!



varm chocklad med grädde :*

avslutningen igår

Skolavslutningen igår :)


Njomza,Solange


Mirran<3


Clara


Hanna <3


Johan


Oscar


favoriter


min jenny och min gamla SO lärare, favoriter!!!

Jag är så hungrig, får väl dyka ner i frysen. Lina frågade precis hur man gör köttfärsås, och du kallar mig efterbliven gumman? HA HA.  Medans jag gör något awsome gött ska jag titta på Ellen DeGeneres, sen blir det någon bra film :)

regnet det bara öser neeer



Vaknade för en halv timma sen ungefär. Pappa ringde och väckte mig och tyckte att jag skulle gå ut med Zorro. Så det var bara upp, klä på sig mjukis och regnjackan sen gå ut i det underbart fina vädret. Det var stor ironi där, idag regnar det, big time! Jag kan faktiskt inte minnas när det var sol senast i början av sommarlovet? Men som Moa sa en gång på träningen " asså det är rätt bra att vi i Sverige är dom enda som har de 5 årstiderna " HAHHAAH. Precis blondie ;)
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, ingenting alls känns det som. Har träning vid 5 iaf.


as long as you love me baby


Florida 08. <3

Det är sommarlov. Imorgon får jag sova hur länge jag vill. Och den känslan känns förjävla bra. Även om jag har ångest och vill att det ska gå sakta fram till vecka 26. Börjar nämligen jobba då, i sex hela veckor. Jaja det ska nog så smoooth. Tar min semester i Mexico sen istället ;) haha. Känner inte riktigt för att sova än. Sitter så obekvämt att min rumpa börjar kännas förjävla platt. Ska till Halmstad på torsdag, över en natt bara. Får ju passa på när jag är ledig. Har träning på fredag och på söndag är det match!! Äntligen :)

jag&frida fyller år snart med, nämligen 1 Juli, lägg det på minnet =D




Ullared Mattiaz

Heej :D
Cyklade ner till Lina efter jag och mamma ätit den goda pajen. Fanny was in daaa hooouuuseeeeee! haha..
Vi låg framför TVn, Ullared och i taket lyser stjärnorna. Bögen Mattias i Ullared är så jävla grym!
Ni får klipp här nedan, lägg märke till hans uttryck och röst. "Hallå"
Kom hem för en liten stund sen, tagit mig ett glas juice och ett äpple. Ska sova läääänge imorgon.



ARG SOM FAN

ååååååh vad fan håller min engelska lärare på med? Gick in och kollade på mina betyg nu, det stod ett G i Engelska A. VADFAAAN???? Vi hade betyg snack för en vecka sen och " du får självklart ett VG, det sätter jag på dig" jaha? Om hon har blandat ihop mig med någon annan nu så jävlar. Haha ursäkta men jag är arg för tillfället. Om hon nu har sänkt mig så vill jag ha en riktigt bra förklaring. Fick VG på nationella och på mycket av det vi gjorde. Det finns inte i min värld, ett G i engelska? NEEEJ!! Har skickat ett mail, men ska endå upp till skolan imorgon och se om hon är där. Om hon blandat ihop mig med någon annan, då ska hon få lyssna på min käft kan jag tala om. Herregud vad håller hon på med? Hon borde ha en riktigt bra förklaring. Såna här saker gör mig sjukt förbannad. Det är ett betyg, tänk om det inte går att ändra sen då till det jag har förtjänat och SKA ha? Snacka om skratt retande!!!!!!!!!!!


Ska hjälpa mamma i köket nu. Köttfärspaj tror jag det blir :) Ikväll ska jag umgås med mina favoriter. Bilden nedan är på oss 3 ifrån nyår. Ha en bra kväll, det ska jag ha! =D





always on my mind







music


Grattis Stina!

Ett stort grattis till min älskade barndomsvän Stina Larsson som blir 17 år idag. Hon har bott i Norge i 1 år nu, saknar henne verkligen! Men nu ska hon flytta hem igen :) Vet inte om du läser min blogg men ett stort grattis iaf till dig! Vilka minnen vi har tsm, skiftesgatan,dagis m.m Kärlek<3






dagens planer?

Efter avslutningen i aulan så gick jag och Eve hem till mig. Åt lite och kollade på DHS en stund. Sen vidare till Hanna där hela hela estet klassen var. Fika och lite sång :) trevligt! Sen jag kom hem har jag inte gjort någonting alls. Känt mig ovanligt trött i flera dagar nu. Sitter och läser Fokis blogg ifrån när hon var i New York. Fyfan vad underbart.. Ikväll ska jag vara med lina, något roligt ska vi nog hitta på! Känner för att göra något spontant. Åka någonstans kanske?

Hannas "nya" rum som blev hur bra som helst. Oscar med på ett hörn och dagens klädsel.








FRIIII!!!!



Säger bara en sak: SOMMARLOV!!!!!!!!!!

no more heroes

Now you don't wanna let go. And I don't wanna let you know, that there might be something real between us two..


Gokväll kära bloggläsare :) Brukar inte ha så här många som läser en måndag, trevligt! Träningen var blöt. Orkade tyvärr inte titta på B-laget som spelade efteråt, men verkade inte ha missat så mycket. Så mamma hämtade mig, stannade till vid innebandy mötet en stund. Men det var slut precis när jag kom typ. Jag saknar innebandyn något sjukt mycket! Längtar tills det sätter igång igen :) Jag behöver båda sporterna, det är bara så. För mig är det kärlek.
Imorgon, ja då får jag SOMMARLOV!!!! Beskriver känslan imorgon,kanske. Tror ni alla vet hur det känns endå :)

Funderar på att åka till Halmstad på fredag. Behövligt! Jag har en speciell känsla i kroppen, går inte o förklara, mer att den känns helt fantastisk. Trots att ingenting speciellt hänt direkt =)

GODNATT era snyggingar!


jag och mina brudar i vintras.






she's a star



She's like a bomb, that is about to explode out on the floor.


dom bästa som finns

Det går inte förklara hur mycket jag älskar er.



vi i ett nötskal

böghög

smile cause you're beautiful!<3


träning



träning! Hemma sent. PUSS :)

Stephies new haircut




min bästa vän som var med i en hair show igår och hon blev stylad och klippt av någon känd frisör, Rafe.
Stolt över dig :) Och det blev as snyggt!


Idag öser regnet ner och det är lite små kallt. Men annars är allt super bra! Träning vid 5, som jag längtat! Vi hade uppehåll denna helgen pga av studenten och balen. Min mamma frågade nyss hur det känns att gå ut ettan. " så jävla bra" fick hon till svar :D Imorgon är det bara avslutning som gäller. Sitta i klassrummet en stund sen lyssna på världens bästa esteter. Nu ska jag äta så jag är fit for fight för träning. Kommer hem lite senare ikväll eftersom vårat B-lag spelar match ikväll, så självklart ska jag kika på den matchen. Min mamma är så snäll o kör mig idag, love you.

natthumor :D


jag är bäst

hej igen
Ligger i min säng och tänker. Tänkt alldelles för mycket idag. På saker jag inte borde, saker som bara gör mig på sämre humör. Är det inte rätt onödigt egentligen? Det är ofta man tänker på "fel" saker och fokuserar på dom istället för på allt det som är bra. MEN jag har en jävla "fighter" i mig. Det är skönt att jag har det. Det är något jag alltid gör, försöker skita i skiten och koncentrera mig på allt goood in life. För fan vad mycket det är :) Ville bara få ut lite tankar..
"Relationen med dig själv är den viktigaste av alla" det citatet får avsluta en kanon helg.

hyper!!!!!!

står i köket och lagar korv och spagetti till mig själv. Är hemma själv tills imorgon. Och mår underbart jävla bra! Idag har varit en sån dag, en "PMS" dag. Har haft sjuka humörsvägningar xd förlåt frida, jag älskar dig.
Så nu under kvällen har det tydligen vänt för mitt humör gick upp till topp! Trots att jag bara har texas att prata med och jag står och lagar korv och spagetti så är livet rätt jävla underbart endå. Det gäller att tänka positivt mina kära vänner.. Står och ler åt ingenting i princip. Tycker att det ska bli himmelskt gott att äta korv. Tycker det ska bli roligt att jobba 6 veckor i sommar. Kalla mig idiot. När jag är på såhär bra humör tycker jag att allt är helt jävla fantastiskt. Svär gör jag också en del. Nu ska jag kila in i köket så att mina korvar inte blir negrar, vore ju inte gött asså. Imorgon är det träning!!!!!!!!! PUSS till alla er GLADA och POSITIVA som orkar klicka in på min fantastiskt grymma blogg och läsa om vad just jag har för mig. TACK <3



hade gärna haft detta i min garderob :)

Allt är ifrån H&M











-


kanske lite bruna iaf?

Kom hem för ett tag sedan och balen i år var kanon fin. Kanske mest för att man känner igen alla som går. Bilderna ifrån förra inlägget är på de klänningar jag tyckte var finast. Ikväll ska jag bara slappa o ta det luungt.
PUSS.

BALEN 2010













jävla solexem

Legat ute och solat i typ en timma nu. Och solen börjar ta rejält! Fräknarna ploppar upp. MEN jag är så jävla trög ibland.. sket i att smörja in mig "skulle bara sola en liten stund" men tro fan inte jag får mitt solexem över hela urringningen. Så har typ 10 små prickar där nu. DUMASS. Det är bara ibland jag får exemet, har väldigt känslig hy, tyvärr. Vid 4 är det balen ju men först ska jag och Frida ner till farmor och farfar, fika och umgås. Inte så ofta man hinner träffa dom nu förtiden, skola och träning tar väldigt mkt av min tid. Frida fönar håret och jag är klar. Blev jeans shorts, vitt linne och ljus rosa mc jacka, inget märkvärdigt så men endå snyggt.
Nähe nu ska jag se till att europas efterblivnaste människa blir klar någon gång!!!!
LATEEEERRRRR..


maaa girls!



sur

Sur och ledsen ligger jag i min säng och skulle gärna vilja ligga här hela dagen. Men självklart går inte det.. Vid 4 är det balen i stan, som jag längtat! Hoppas på riktigt fina klänningar, som alla år. Jag vill träna med världens bästa lag, men får vänta tills imorgon. På tisdag är det SOMMARLOV. Ska jobba i 6 veckor så kommer inte få så mycket till sommarlov i år antar jag. Så jag får ta tillvara på helgerna så gott det går. Stockholm en helg, Frida ska vara med på DN galan. Danmark-Skagen en helg med favoriterna. Kan nog bli en rätt jävla bra sommar endå :) Men det viktigaste av allt är att min fina bästa Stephanie kommer "hem" och hälsar på oss. Bara 5 månader kvar nu.
Ha en bra dag. Sorry för halv surt inlägg men till och med jag måste få vara arg,ledsen ibland? TACK.

natti



avslutar denna dagen med en otroligt sexig bild. (jagälskarmat och flumm)

life is a dream we're dreaming






Laugh and cry
Live and die
Life is a dream we're dreaming

Day by day
I find my way
Look for the soul and the meaning

dagen i göteborg i bilder

Tjena :)
Kom hem för en halv timma sen, ungefär. Jag är så trött så jag orkar inte skriva ett långt inlägg om vad vi gjorde,hur,när, osv.. ni får bilder istället :)



Stannade till på Statoil i Borås för en glass



Delsjön

Delsjön

"soldyrkarna"

göteborg nästa

godmorgon bloggen
Precis vaknat och måste stiga upp NUUUU (enligt mamma). Ska bli så härligt att ligga vid havet en hel dag för att avsluta dagen med ett 400 meters lopp. Jag ska skrika och peppa henne, det kan jag lova. Jag är trots allt hennes största fan och den som kommer bli intervjuad av TV och i tidningar sen om några år ;)))) HAHA..
Ha en bra daaaaaag!!

5/5

gokväll! Eller ja.. gonatt är det egentligen vid denna tiden :) Var ute på en liten jogging runda innan. Det var HUR skönt som helst. Lagom varmt, frida cyklade jämte och underhöll mig. Jonas och Edvin körde förbi, kommentaren jag fick var " hur fan kan man springa nu!? " haha tkr ni borde testa det guys. Det är så skönt, känslan efter ett hårt träningspass är goooo! Men visst det är skönt o jogga, men tränar hellre med laget :)
Ska upp hyffsat tidigt imorgon för att åka till världens bästa stad, Göteborg. Vi ska ut till havet, sola och bada. Sen vid 7 springer Frida sitt lopp. Ska träffa min fina kusin imorgon och hennes kille med som bor i Göteborg. Så en hel dag i Götet imorgon, DÅ är jag som gladast ska ni veta.
Haft en lyyyyyyyysande dag! Ska sova strax.. DAGENS KOMMENTAR går till Markus " hur gammal är din syster? " HAHAHHAHAHA..
PUSS.





more pictures

Bilderna lånade jag ifrån min älskling Hanna Kazic :*




Lejna,Hanna,Mimmi,Vikky <3


rätt jävla mycket folk och rätt jävla varmt :)









grattis mimmi!

Kom precis hem ifrån Mimmi där en del i laget var och grattade henne :) Ska strax äta med min kära familj. Sitter och pussar på Frida nu som kom hem ikväll. Imorgon ska vi upp tidigt och då bär det av till Göteborgs skärgård :D

det blev en hel del outfit och egobilder idag. Det får ni stå ut med :)





Grattis "the Captain" :D<3

värme+student+dress

dagens look ar. :)









FÖR VIIII HAR TAGIT STUDENTEN FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN FY FAN VAD VI ÄR BRA!!!!!!!!!!!!!!!
Gick upp till skolan runt halv 3 och solen steekte mer än vanligt. JÄVLAR vad varmt det är :D underbart! Kunde ju knappast få bättre väder en sån här dag. Det var så ROLIGT att se alla glada 91:or, vissa gladare och fullare än andra :) Grattis än en gång! Jag är sååå avis så det finns inte, bara 2 år kvar. Vilken känsla!










student idag

Godmorgon!
Jag tog min egna lilla sovmorgon idag. Hade bara matte där vi inte gör något vettigt alls. har redan fått betyget. Vaknade för ett litet tag sedan och ligger i sängen och myser. Funderar på om jag ska ut och lägga mig i solen eller inte. Det första får det nog bli endå, passa på så länge solen och värmen är kvar. Min kära storebror kom hem igår kväll och stannar tills på lördag, tror jag. Härligt!
Vid 3 är det student och fifan vad avundsjuk jag kommer vara.. men ska bli roligt och se alla glada studenter :) Ska upp med Mirran och Jessi. Har även köpt rosor och ska bara skriva grattis kort. Känner för att ta på mig klänning idag, näh nu vet jag exakt vad jag ska ha på mig! Ni får kanske bild senare idag.
Vid lunch ska jag Riccard och Sabina äta nere hos pappa. Ska även förbi Mimmi ikväll som har student fest.
Ha en bra dag!


Om exakt 2 år står jag själv där.. längtan är enooorm!



VM LÅTEN



Den är verkligen hur härlig som helst. Passar perfekt till VM i Sydafrika som snaart börjar :D! <3

underbar dag

Hej bloggen :)
Efter jag hade ätit mötte jag upp jenny igen vid Ica. Köpte lite godis och gick förbi HC så hon fick köpa sin mjukglass. Såg riktigt gott ut. Har faktiskt inte ätit en enda mjukglass i år.. illa! Efter det gick vi och la oss i kvällsolen vid fontänen. Kände mig som ett litet barn på julafton. Låg och tittade upp i den klar blåa himlen och fick världens lyckorus. I sällskap med sin fina vän så blir det bara as bra :D Jag ska bo i ett land där det är SOL och aldrig snö. För då kommer jag va lycklig dygnet runt the rest of my life. Varför tror ni jag älskar Florida tex? ;) Har sovmorgon till 9 imorgon. Har bara matte sen får vi gå hem. Och runt 3 (?) är det STUDENT UTSLÄPPET. Gud vad jag är avundsjuk. Har precis avverkat mitt första år på gymnaiset men studenten är det man tänker på varje dag. Iaf jag. Så säger GRATTIS till alla 3 or som går ut och lycka till! Ha en jävligt härlig och bra dag imorgon. vet inte vad jag ska göra nu riktigt. Kanske något bra på TV? Får titta efter :)







torsdag eftermiddag

min eftermiddag i bilder :)




Nu ligger JB och vilar lite i soffan medans jag sitter här. Sen ska vi äta fläskfile och gå ner till ICA och köpa massa lösgodis. Legat ute och solat hela dagen (slutade tidigt) och fått lite färg ser det ut som! På vintern är jag blekare än snön och på sommaren brun som fan. Ska strax väcka min fis och börja med maten. Hon är alltid trött så ska hoppa på henne :D Trevligt uppvaknande! Payback bitch ;)
Det är helt sjukt vilken inverkan vädret har på mig! Jag blir så jävla lycklig.. allt är en tumme upp.
PUSS.

underbara thailand




dear john



en film jag SKA se!

i've got you



Träningen var rolig och varm. Finns inget bättre än att träna fotboll en sån här dag!
Känner inte för att sitta inne så ska lägga mig ute på trädgården. Imorgon är det ännu en sovmorgon och eftermiddan-kvällen kommer tillbringas med Jenny.
PUSS.

grr!


-


jenny<3

solen skiner
rolig idrotts lektion
träning strax ;)
snart sommarlov
göteborg på lördag

måste bara älska livet just nu!


SUNSHIIIINE!

legat ute en stund nu innan idrotten och pressat! Skolan idag var himla skön. Sovmorgon till 11 och ingen riktig lektion alls. Har idrott om 20 min och träning vid 4. Det är 30 grader ute idag och SÅ varmt och sköööönt :D älskar det, happy face! Så ni som klagar på att det är varmt, gå i ide förfan!



dagens



sweet dreams

säger godnatt med en bild på tjejerna i klassen (nästan alla) ifrån deras dansuppvisning igår som var toppen!
Har sovmorgon till 11 imorgon, en fet sovmorgon= happyface!
Sov sött. Skriver senare imorgon pga tidig träning osv..



nyttiga lina

Tittat på Ugly Betty och nu är det DHS. Fint fint! Mina vader är rätt jävla konstiga idag, haha.. känns som det är växtvärk. Vilket jag HOPPAS, vore underbart att inte behöva va så kort hela tiden! Tänk om jag vaknar och är 6-7 cm längre imorgon, önske dröm ;)
Nu ska jag gosa ner mig i soffan med äpple,kiwi och en flaska vatten. Ah fan har ni hört? Nyttiga Lina.. *host*
Sen ska jag fortsätta läsa en bra bok som jag började på igår kväll, på engelska dessutom. Ännu bättre!





music



sjukt vacker låt :)

I'm here to stay


älskade syster.. jag saknar dig!

Lina gick nyss hem efter att ha varit en runda på stan först och köpt student presenter. Och jag ska bara slappa ikväll! Imorgon är det en helt vanlig dag, skola och träning. Bara att träningen börjar vid 4 imon istället. FAN vad mitt liv är händelsefullt vissa dagar ;) haha.. Det är speedway ikväll men det regnar och är kallt, så jag kryper ner i soffan istället! Känns som ett bra val. Längtar tills på lördag, då blir det Göteborg(kärlek). Frida ska tävla (friidrott) och sen Liseberg på kvällen. SÅ ROLIGT SKA DET BLI :D


I've got this feeling we belong to the night
I'm rising up got my feet back on the ground again
I've got this feeling I could reach for the sky
I felt your touch and I wanna dance the night away
I'm here to stay


dröm outfits

fullkomligt älskar alla outfits ifrån konstantinaa.blogg.se




favorit!


perfekt en sommardag på stan







lina kommentarer



just nu

Ligger fröken lina sveningsson nere i min soffa och sover. Hon sa kommentarer innan som jag skrattade åt som fan. " asså ni har så mysigt hus, man känner sig så hemma, väldigt skön soffa, men lina kan ju laga mat åt mig"
Hahah men det är ju bra att hon trivs här :D känns likadant hemma hos henne.
Fotbollsturneringen gick väl tja.. sådär! När det gäller killar och tävlingar ni vet? Ja men trots damp utbrott osv så var det en bra dag och jag,lina och vixs kände oss som statyer vissa tillfällen. Iaf jag. Nu har Lina vaknat!
PUSS.


RSS 2.0