stephanie A-S




<3

around us



i lördags :) Frida och Sebbe på stationen innan han skulle hem till Kalmar



Hanna igårkväll



kvällens negerbollar MADE BY FRIDA!


you make me smile


fotboll=underbart jävla bra

Haft en bra skoldag, flöt på som vanligt. Fick tillbaka mitt matteprov och jag var 1 poäng ifrån G.. hur störande är inte det? Fan vad sur jag blev men men! Nationella SKA jag klara, SKA. För jag kan egentligen, bara det att jag alltid haft svårt för matte och det tar längre tid för mig att ta in alla regler och grejer. Men bara för att jag är kass i matte går det bra i de andra ämnena ;)  Idrott sista timman och vi dansade nog halva lektionen! Av någon konstig anledning var det massa feest låtar på CD:n som var på, jag blev rejält sugen på att skaka rumpa! Älskar att fjanta med alla tjejer i klassen. Ibland får man vara omogen :D
Ska hoppa in i duschen nu och kommer nog vara rätt ett tag!

Imorgon ska jag till min fis och kommer hem på fredag :) UNDERBART!
Du får mig att le det där snea tandställningsleendet och du får min mage att pirripirra! ..PUSS PÅ DIG MIN BULLE <3


Nähe duschen väntar och senare kanske ni får bilder på mitt hår, oooooom jag orkar (a)
Bara en dag kvar i skolan sen är det PÅSKLOV!!


nyslingad

FÖRLÅT FÖRLÅT ;)
Min bror och syster är hemma som TAR min data ifrån mig. Iaf, igår var jag som sagt och slingade mitt hår om ni kommer ihåg? Hade tid klockan 3 och gissa när jag kom hem? Halv 7. Nog det drygaste jag varit med om. Men resultatet blev kanon och jag är nöjdare än jag trodde :) Ni får bilder lite senare idag, promise!
I måndags var jag med min gos, blev rätt sent för oss så båda var som zombies igår, iaf jag :)
Åt med H-E-L-A familjen igår kväll, vilket inte är vanligt nu förtiden när en bor i Skövde och en i Växjö. Bara lilla jag hemma.. Runt 9 tog jag och Frida en promenad, gick ner till mormor och morfar. Visade mitt nya hår för kvinnan i huset, tror inte morfar skulle sett om jag färgade håret grönt ens. Fick lite tillskott till resan också, iiiih tack så otroligt mkt :D:D Frida åker till Italien om 2 veckor och jag åker till Florida-Mexico om ömhh 7 månader.. haha! Efter vi pratat med dom äldre gick vi vidare till Hanna, vi satt nämligen några stolar bredvid varandra hos frisören igår. Pratade om allt mellan himmel och jord, vissa saker är för sjuka för att nämnas här ;) Börjar klockan tio så måste skynda mig lite. Idag ska jag ta det lungt och TRÄNA!!!!
PUSS.

måndag morgon

Godmorgon :)
Ni läste nog vad min syster skrev om helgen, vad vi gjorde osv. Skönt att komma hem igår, även om jag älskar Växjö. Kvällen tillbringades i TV soffan med hela familjen, wallander bla. Pratade med min fis som vanligt givetvis (a) Får ÄNTLIGEN träffa han idag, lina har saknat!!!
Har matte prov idag och någon frivillig som vill göra det åt mig eller trycka in liite mattekunskaper i mitt huvud? Ångest.. hatar matte och jag måste klara det =( Alla andra ämnen går ju awsome men just matte, naäe det går bara inte..  Ska trycka i mig lite frukost nu sen gå till skolan :)
Vi hörs senare idag! Hoppas ni är pigga och glada en måndag morgon?? hahaha.
Håll ut, bara en vecka kvar till lovet. Och för mig ser denna veckan/helgen ut att bli sjuuuukt BRA :D
PÄUSS.


Frida bloggar (again)

Tjaba tjena hallååååj :D

Frida här, ni vet Linas läckra syster (?) Ah ni vet ;)


Just nu sitter jag här på min vackra soffa på hemvägen i Växjö, med en fet finne rakt på kinden och hör hur en blondin vid namn Lina nynnar på något fult i badrummet. Hon smörjer in sig med salva som får hennes fiskfjäll en anning mjukare tills hon ska träffa en korkboll på måndagkväll! OBS! Jag kommer se till att NADA händer mellan them..för det är inte acceptabelt för min del:)



Igår så gjorde vi mest tråkiga grejjer på morgonen..satt på en bilskola och lyssnade på en gubbe med lite sned näsa i typ 4 timmar (och OMG, det var det tråkigaste i mitt liv hitills)), vi installerade en säng i min lägenhet-en sån där stor en så både jag o Mannen får lite mer plats än innan. Sen bar v ner gamla Bettan (den förrA sängen asså) och min sjuuuukt köörda hyresvärd var på oss som vanligt!! Mamma blev bitch efter att han gick över gränsen och ah, pappa blev förbannad i bilen senare och sa "Frida, om du nu flyttar ifrån det där skitstället om ett år eller kanske två, ah då ska jag fan be den där jävla bitterf*ttan Birger, din körda hyresvärd, att dra åt pip*pip*pip*pip*pip!!!". Ja, det var mååånga fula ord som yttrades påväg till resturang akropolis, men det är sant, vi är faktiskt en helt vanlig trevlig familj sådär men asså sånna där människor som min hyresvärd, sånna går vi inte särkilt bra ihop med. Jag ska säga exakt vad jag tycker om honom när jag flyttar här ifrån sen. Punkt.

Men vi åt gott, vi shoppade, vi mös, myste, mysade,,jag o Lina mös, myste, mysade ännu mer senare på kvällen med godis och outsiders. Vi har kollat på avsnitt som- "jag och min snopp", "tack vare tuttarna", "det nakna folket", "ponyplay, ett slags rollspel" och MYCKET mer. UNDERAAAART!!!

Vaknade upp vid fyra inatt av att jag låg upp&ner från sängen med chips på hela lilla magen och undrade vart fan jag höll hus? Kom då på att jag måste somnat när Lillan pillade mig så gött i håret igårkväll..

Lina är en ängel, glöm inte det fise :D

Nu babblar jag bara en massa skit, men tror Lina blir glad över att jag skrev ett totalt värdelöst och låååångt inlägg om precis, just det, NADA!!!

Ska duscha bort lite svett ur armhålan nu..tåget går om en timme back to Gislaved the City Of my Life (jag har påsklov lalallalaa)

Peace out people, hoppas ni mår bra :)

Puss i rumpan din från;;

FRIIIIIIIIDAAAAAAAA!!!!!!!

<3




bilder

Ni får massa bilder jag hittat på Fridas data :)


















avslutar med en HEET bild, mjaau

Växjö



När ni ser denna bilden förstår ni nog vart jag är.
Handledar kursen började halv 9 imorse. Mamma väkte mig runt 6 tiden. Kände mig som en levande zombie, som tur var spelade rix fm ovanligt bra låtar på vägen dit så somnade INTE. Fyfan denna kursen var nog den mest långtråkiga och onödigaste jag varit på. 3 och en halv timma.. Frida satt och suckade HÖGT och ljudligt, hahaha idiot. När den äääntligen var slut så åkte vi hem till Fridas lägenhet, satte upp hennes nya säng. Satt ute en stund i solen och kände värmen mot min kind lalalala. Seen åkte vi till världens godaste resturang, Akropolis. Den ligger vid stationen om någon av er käkat där, om inte ett MÅSTE om ni skulle råka befinna er i Växjö någongång.
Träffade Sebbe och strosade omkring på stan lite. När vi skulle gå hem hit igen, vad tror ni händer?
Jo himlen beslöt sig för att ÖPPNA sig och forsa allt vatten den har över oss. ( det ös regnade för er som inte fattade ) ;)  Till och med trosorna var blöta, kändes som att vi klivit ur duschen..
Nu sitter jag här och myser medans frida cyklade och handlade FETT till oss ikväll. En sallad också f-a-k-t-i-s-k-t, haha.


växjö nästa!!

GODNATT LÄSARE :)

Imorgon ska jag kliva upp kvart över 6 för att åka till Växjö. Jag frida och våra päron då ska gå på handledarkurs, så snart beger sig tvillingarna Åhsberg ut på vägarna! Bäst att hålla er inne.. haha.
Känner att jag kommer vara död imorgon, det är väl ingen frisk människa som går upp kl 6 en lördag frivilligt?? Laget har match i Ljungby imorgon och hoppas ni gör en bra match :) Att vi spelar så som vi kan.
Ska stanna hos Frida tills på söndag, då vi åker hem till Gislaved igen.
Bloggar förmodligen ifrån hennes lägenhet.
Ha en bra helg!
PUSS.





en vän jag älskar








dumpa honom



inte så bra som jag trodde den skulle vara.

änglarna


<3

nytt träningsställ



Det nya tränings stället :) ÄLSKAR DET!
Byxor till också

en fredag som denna

Heeeeeeellååå
Första inlägget för en fredag som denna, skolan gick snabbt idag. Har bara 3 lektioner på fredagar så helgen känns inte alls långt borta på torsdagskvällen. Efter skolan följde Jenny med mig hem, vi slappade, åt och kollade på film. Visar vilken i nästa inlägg istället :) Hämtade Fridas nya säng på Jysk sen var det dags för träning! Älskar fredags träningarna och även idag var den en fet tumme upp. Övade försvar,uppspel osv och det gillar jag, när jag får springa. .  Kom hem och fick TACOS! satt gööör bra ;)
Mamma sitter och pratar med Riccard (min storebror) i telefon och jag skrattar åt det!
Sitter i soffan och tittar på linköping-FRÖLUNDA, kan bara hoppas på en vinst så vi går vidare till semi.
PUSS.


If you want me I must be doing something right



If you want me I must be doing something right
I got nothing left to prove
And it's all because of you
So if you need me
And baby I make you feel alive
I know I must be doing
Doing something right

<3

släppte nyss av goingen vid bussen, saknar honom redan :)
Har sovmorgon till kvart över 9 imorgon och det gillar jag!
Fredag imorgon och fan vad veckorna går fort nuförtiden, men
det betyder ju bara att det kommer gå fort till sommarlovet?
Träning imorgon kväll, hoppas den kommer gå bättre än den
gjorde i förrgår, haha! Ligger och pratar med jenny om allt
och ingenting, love her. Vi ska ses imorgon, rätt "längesen" nu faktiskt.
Ska äta på Chili Thai :D:D:D:D:D FAN VA GOTT, mat är kärlek.



sköna sommar


lista

Den här listan hittade jag på cosmopolitan.se!

Matvanor:

Bästa maträtt? mormors lax
Bästa dryck? hallonsoda

Hat dryck och maträtt? typ öl och lever?

Bästa alkoholdryck? cider

Använder du smör på smörgåsen? jaa

Smågodis eller färdiga påsar: smågodis fan

Favoritglass? ben&jerrys


Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? olika, betalar oftast inte själv :P

Har du mer skor än kläder? neesh

Favoritplagg? mc jackan

Hatplagg? långkjol

 

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? pluggar

Vad vill du bli? det återstår att se

Trivs du med ditt jobb/din utbildning? jadå

Är lönen viktigast? nej

 

Boende:

Lägenhet eller hus? hus

Framtidsplaner med boende?  gärna utomlands

Litet eller jättestort? Drömboende? ett hus vid havet i en storstad


Landet eller mitt i stan? stan<3

Mysigt eller sterilt? myyyyspys

 

Lite allt möjligt:

Har du barn? Är otrohet okej? japp ska föda imon ;) nej förfan

Älskar du någon? ja

Betyder familjen mycket för dig? Är du lojal? betyder allt, självklart

Tycker du om att dricka dig full? fjortis?

Hemmafest eller krogen? båda på samma kväll

 


next to you





samhällskunskap och vill hem

Sitter och lyssnar på Gabbe när han snackar om U länder och EU. Inte allför intressant men det duger.
Det är tydligen våffel dagen idag, bara jag som inte hade en aning om det?
Ska göra pannkakor efter skolan bara för det, jag kan äta våfflor om jag absolut måste men helst inte :P
Hoppas vi slutar snart för jag vill HEM! Engelska provet gick nog helt okej, orkar inte lägga någon större energi på det. Vafan det är ju bara ett prov, inte hela världen :)
Känner mig rätt seg idag så ska bli skönt att myspysa.


keisha

my heroes



BOYS LIKE GIRLS!!

the way you make me feel

Sitter i biblioteket med lina,rinor och mohammed. Pluggar engelska och skrattar åt Lina som måste ha druckit vodka eller tagit något imorse för hon är helt störd :D hahahahh! 
Snart är engelska provet gjort och det känns så sjukt gött, efter det är det 2 lektioner kvar. Slutar runt klockan 2, sen hem och ta det lungt. Sen möta fisen runt halv 4 :)
Nu börjar Mohammed sjunga och snacka skit som han brukar! hahah
Ha en bra dag för det kommer jag ha  <3




the way you make me feel

underbar!!!


älskar mina kärringar!


lägger mig med en bubblande mage :*

skit träning

Träningen gick s-k-i-t, fyfan någon annan kass fotbollsspelare intog min kropp ikväll. INGENTING funkade..
Hatar såna träningar, ville bara dra något gammalt över mig xd Robi peppade mig iaf när jag sur som fn! Aldrig haft en bättre tränare. Inte nog med det, vi fick våra träningsställ/set idag och det var två tröjor som saknades, var försenade, självklart var en av dom min. gud vad dom nya ställen är snygga :D kommer bo i mitt! Rött och vitt eller blåvitt ska de va hörrni :)
Tog en lååång dusch, stod där tills pappa bad mig stänga av! Känner att provet imorn får bli som det blir..
Imorgon kommer dagen tillbringas med fisen och det ska bli skönt att umgås med honom :)
Måste plugga nu känner jag endå..
vi hörs imorgon!
PUSS


vår+göteborg

VÅR OCH GÖTEBORG ÄR DET JAG HAR I HUVUDET NU!!
Älskar vårkänslan och ja fan happyface









JM<3




reklamer



ungefär såhär känner jag nu

Sitter och pluggar engelska, fast känns som att jag har hyffsad koll på det endå.
tittar på SATC right now och pratar med tjockisen :*

Idag är det träning och som varje onsdag några kilometer att springa!
Laddar min Ipod, den har varit urladdad hela dagen. Haft det MYCKET svårt hela dagen lång..
Att gå till och hem från skolan UTAN musik.. det finns inte i linas värld! haha. Och då ska vi inte tala om att ha matte utan musik i öronen.. kan inte koncentrera mig.
Att folk ibland brukar prata eller ropa på mig när jag sitter och diggar är ju en annan sak ;)

Här får ni goa,bra och roliga reklamer









going to sleep



GODNATT :D <3


härlig dag



Haft en toppen dag :)))
Precis  tittat klart på DHS nu och försöker plugga engelska, men det går inte framåt.. Har för mkt i huvudet :) sitter och pratar med Jenny i telefon och det är lika underhållande som vanligt!
Ska strax sova, tråkig blogg för tillfället men men
KISSES


-



Sitter här med mitt miffo till vän och tycker synd om mig själv som måste umgås med henne..
Väntar på tjockisen :)
Vi hörs ikväll!!

HETT


fotboll och hockey

mötet gick fine
Sitter och tittar på både fotboll och hockey nu, KAN INTE BLI BÄTTRE :D:D:D:D:D:D:D





tjalala





dagens planer

Pluggar engelska
Ska plocka iordning kläder
Vette fan hur jag lyckas att ALLTID sprida mina saker och kläder i hela huset, i vartenda rum!
Innebandy möte klockan 6
Plugg
Äta
Smsa :*
och sova tidigt
hemmapremiär ikväll
IFK Göteborg - Häcken




I met up with the king

engelska och jag är hungrig. Fick precis tillbaka en uppsats vi skrev förra veckan och jag fick VG :) göttgött.
Till lunch idag får i äggkaka och min mage pratar mer än läraren.. (HUNGRIG)
Idag ska jag plugga engelska eftersom vi har prov på onsdag. Klockan 6 är det innebandy möte. Snacka om kontraktet och nästa säsong.
Känner mig sådär sprallig och fan jävligt glad idag :D loooooooove the feeling!
Ikväll börjar äntligen allsvenskan och IFK har sin hemmapremiär idag.. ledsen i ögat att jag inte är där. Men men nästa match :) Fisen kommer hålla mig uppdaterad :*
Nu slutar vi, vi hörs efter skolan om datan vill sammarbeta med mig.
kisses.


världens bästa


favorit musik just nu








bambambaby



Träningen gick väl sådär, kände mig inte på topp alls. Kanske beror på att jag sov typ 2 timmar inatt? Think so xd
Styrka-spänst osv var det idag. Imorgon är det måndag och ännu en skolvecka, men ser fram emot den här veckan riktigt mycket :))))))))
Nu ska jag fortsätta prata med trevligt folk. Och JENNY NUAN som skickar ljudklipp om hur hennes fisar luktar.. intressant är det!!! haha gå och stoppa upp något i närmsta hål gumman <3



fika på stan + lagfoto

Om ungefär 1 timma ska jag och Frida möta upp tjejerna på stan, vi ska fika och prata massa skit :D haha inte skit så men ni fattar nog vad jag menar?
Känns skönt att träffas allihopa igen, finns inga bättre än er! Det blir ju inte så ofta vi hinner umgås allihopa längre, olika klasser, frida bor i växjö och massa olika fritidssysselsättningar + pojkvänner. Men vi vet endå vart vi har varandra och deeeet tycker jag är så jävla skönt.
Ted Gärdestads - för kärlekens skull spelas på TV just nu och den låten gör mig sådär extra glad :)
Ska vara nere på fotbollen vid halv fem, idag är det lagfoto och saker till årets programblad ska fixas, känner inte för att le på ett kort idag men men. Ha en bra söndag tills vi hörs ikväll!
PÄUSS



en massa kärlek!


gårdagens klädsel








trötttrötttrött

tjenaaah
Kom hem för en stund sedan och jag har nog aldrig varit såhär trött och seg.. usch!
Hade en rolig kväll igår men någon saknades :)
Ska sova snart men först äta lunch, vi hörs sen.

bosebo here we come

Har precis gjort en underbar DUMLE KLADDKAKA. Hoppas att mina kära vänner också tycker den är god ikväll. Hade inget att göra så kände att jag lika gärna kunde använda min talang för bakning *host*. hehe.
L & J kommer och hämtar upp mig om ungefär en timma och jag har inte packat eller någonting.
Och ska sätta på mig lite mascara också, men trivs faktiskt osminkad .
Var och hämtade frida vid tåget innan också. MIN lilla fiiiiiiis är hemma :D
Ha en skit bra lördag, för det ska jag ha!
PUSS :D:D:D:D:D



mhhh grrrr roff mjaaau bääääh



now you think



Now you think you got me
Well im gonna get you
Now you think you can touch me
Well im gonna let you

:D

kusinvitamin



saknar världens bästa kusiner just nu

lördagens planer

godmorgon bloggen :)
Vaknade runt halv 11 och sängen var så varm och skön! Älskar att vakna upp en lördagsmorgon och veta att man har en bra dag framför sig. Mamma och pappa gick upp till team sportia åt mig och hämtade ut fotbollskläderna som förhoppningsvis är klara nu, annars blir jag sur!
Sitter här i soffan och kollar på MTV som vanligt. Såg precis på TV4.se att Willy åkte ut igår, YEEEES där åkte kylskåpet och det blir en danstävling igen.
Josse och Lina kommer runt 5 och hämtar upp mig. Vi ska ut till John igen :) Hoppas på en minst lika rolig helg som förra. Fram till det ska jag städa lite på mitt bombnedslag till rum och bara softilera!




thailand..

sommarsommarochsolhavetochvinden



:*

HB

tillbringat min kväll hos denna fina brutta :)



finfint






träning



TRÄÄÄÄNIIIIIIIIIIIIING :D:D:D:D

jag älskar domaren och ser ni min farbrors namn på skylten bakom mig? lite små coolt faktiskt

friday




hej får börja med att gå ner på mina bara knän och be om förlåtelse för min dåliga uppdatering ;) haha..
Nä men min dator funkar INTE, den slutade vara min vän igår kväll och den hatar mig fortfarande.
Haft en bra vecka i skolan som gått såååå fort, SÅÅ fort. Redan fredag? Tydligen, I LIKE IT!
Idrott sista timman och spelade tennis, jag är sjukt dålig på det. Eller så spelade jag bara med såna som är bättre än mig, haha. Evelicious följde med mig hem efter skolan och vi är äntligen klara med historia uppsatsen. Känns BRA asså!! Så nu kan jag ägna mig åt roliga saker i helgen istället. Träning om 40 minuter, tror det är styrka-spänst idag. Mamma kom hem igårkväll och det var skönt o få en trygg och varm kram igen! Att hon hade shoppat till sig SJÄLV och inte till mig och frida var ju mindre skönt, men tycker om henne mest av allt endå..
Efter träningen ska jag hem till Hanna med mina bästa.
Hoppas ni jublar över att det är fredag :)
PUSS.



Frölunda-Linköping



Första slutspels matchen idag :D
Sitter bänkad framför TV:n !!!!!!!!

I am flying


I am flying, my heart is taking over
The world is flashing by, I will follow wherever it might take us
Chasing through the sky


if you want me

Hon som gör mig hel och stark. Hon som ser det ingen annan ser. Hon som får mig så förbannad jag kan bli, hon som får mig så glad jag kan bli. Hon som är stolt över mig. Hon som tror på mig i alla lägen. Hon som är det finaste jag har.

till frida josefine åhsberg v)


SNÖSNÖSNÖSNÖSNÖSNÖ
FÖRSVINN
FÖRSVINN
FÖRSVINN
TACK




lust for life

Engelska lektion och jag försov mig lite imorse, kan ju bero på att en viss person höll mig vaken, död idag men lätt värt det :) Slutar runt 2 idag, eve följer med mig hem för vi ska skriva klart våran historia uppsats + lite geografi. Faaan vad duktiga vi är piff och puff. Efter denna lektionen är det svenska och dagen avslutas med samhälls med Gabbe. Nja helt okej schema idag.
Ser fram emot helgen också :D  


fisen :*




intressantaste inlägget på länge

träningen gick bra och vi sprang några kilometer som väntat. Gick fine!
Ikväll har jag degat framför datorn, dock med trevliga personer :)
Imorgon har jag sovmorgon till 10.45, gooooott snack!!!!
Är så trött så jag knappt kan skriva, så sorry för detta överintressanta inlägget..
pääuuss





dagens bilder+ bästa låten just nu




gosgos



träning



TRÄNING om en timma. Först ska jag äta god mat som mormor nyss kom förbi med (a)
Hörs ikväll sexy


in japan



När vi var i Japan

Nyss hemkommen och ska sätta mig och göra klart litteratur skrivningen, även smsa :))
Sex and the City är på 3:an just nu så det kommer jag vila mina ögon på en timma.

livsmiljö

Sitter och har livsmiljö. Måste säga att det är rätt skönt att bara det är jag och pappa hemma!
Igårkväll hade vi ännu en slappkväll, jag skrivandes på en litteratur text samtidigt som vi kollade på fotboll. Chelsea-Inter. Idag är det äntligen fotbollträning, 2 dagar sedan jag rörde en boll.. Men tror jag har många kilometer framför mig ikväll. Bara att bita ihop :)
Och det gick åt helvete på senaste provet..

in my head.. I see you all over me, IN MY HEAD..


så sjukt osmickrande.. AHHAHAHHA


Cause it's us against the world



Cause it's us against the world . You and me against them all
If you listen to these words .  Know that we are standing tall
I don't ever see the day that . I won't catch you when you fall
Cause it's us against the world



världens bästa människa

plugg tisdag med Mirran

Sitter och pluggar med mirran, gick förbi Team Sportia och fixade en tröja, sen vidare förbi frisören och bokade tid :) Ingen återvändo nu..god damn!!
Ni får ett till YouTube klipp på våra fina killar ;)



heidi montag dumbooo



hahahha asså hon är verkligen helt slut i huvudet! Hon ser ut som en levande barbie.. hon va as söt innan alla operationer..


far och dotter kväll



Sitter och myser med pappa, mamma åkte till Stockholm imorse. Hon ska gå någon kurs för att bli löne administratör. Hon kommer hem på torsdag och tills dess kommer jag och pappa göra precis vad vi vill ;) hahahah.. nja nästan iaf.

Vi har precis ätit, sitter och tittar på "Håkans Bar". Jag längtar sjukt mkt tillbaks till thailand/phuket och pappa frågar när vi ska boka resa. Ja gubbe det  behöver du inte fråga, thailand är paradiset så gärna första bästa flyg!
Försöker nöta in tyska glosor, går helt okej.
Vi hörs imorgon hörrni.





en nyfödd lina



Satt och kollade på gamla filmer igår sen jag och frida var nyfödda och uppåt. Vad vi skrattade :D
Vi var heeelt galna! På bilden är det jag och riccard, syskon kärlek redan då!!
Jag och frida föddes nämligen 2 månader för tidigt ,vägde runt 1700 och va 39 cm långa.
Men det har ordnat till sig, haha. Det fanns inga kläder till oss utan vi fick ha dock kläder, till och med dom var som säckar. Intressant va? Nu vet ni detta :) bra va? yäääääs man

Idag ska jag INTE GÖRA NÅGONTING ALLS, hur underbart låter inte det då?
PUSS.

todays look


tråkigt och slappt idag, måndagar är just en sådan dag!!


bjuder på denna

måndag och geografi

GEOGRAFI!
Sitter och skriver om Zimbabwes klimat och ekonomi, skrattar åt Eves miner och längtar till skolan är slut.
Då ska jag gå hem och slappa gärnet, iiih :) Har tyska läxa tills imorgon men den tar inte så långt tid att lära sig. Vet inte vad som hände med mig igårkväll, blev helt överspeedad och fucking happy helt plötsligt! Love the feeeeeling :D Stod och dansade-sjöng med min Ipod på högsta volym när pappa kom in på mitt rum. Han började asgarva åt mig. Nu har vi genomgång, see youu lateeeeerrrrrrr


hapiness babe



ett lyckorus intog precis min kropp




mina fina



saknar er mina fina bästa!!
alla är inte med på bilden men hittade denna klockrena.
ungefär 2 år gammal :)
älskar dig

söndag söndag söndag

Vaknade runt 10 idag av att frida och sebbe sjöng.. men rätt roligt att vakna upp till! haha. Tog det lungt hela förmiddan, lunch hos mormor vid 1. Alltid när man äter hos mormor så blir man proppmätt, för hon lagar orgasm mat!! ( Väldigt god )  Så rullade nästan vidare till farmor och farfar, där blev det ytterliggare mer mat och fika. Tänkte att hur fan ska jag orka spela match? Men det gick BRA, vi vann med 7-3 över Gnosjö.. haha ;) Inte den bästa match vi gjort om man säger så men godkänd.
Måndag som väntar och en ny skolvecka, ja det får duga..
Sitter och tittar på Wallander nu all by myself :(



mina gosebollar <3

min lördag i bilder

HALLUUUU :)
Längesen jag hade det såhär roligt,mysigt,trevligt!! Det här måste vi göra om.. Tack John =)
Kan alltså säga att min lördag har varit en fet tumme upp, 5 av 5.

Här får ni bilder ifrån josefines kamera!



josse gliiiiider


gullig pose jag fick till


fisen


jeppe & lina


kungarna <3


jade,john,henke,jeppe


jade,henke


sötisar inne i stugan


hahaha



lördag!!!

hej jagheter lina och ligger i min säng fortfarande för jag orkar inte gå upp!
Måste säga att det är så jävla gott med sovmorgon, speciellt en lördag morgon..
Denna lördagen kommer tillbringas ute hos John med goa människor :)
Grillning, fyrhjuling m.m! Vet inte riktigt när jag kommer hem. Men lovar att berätta om dagen då!
Nähe nu ska jag klä på mig, prata med älskling och äta frukost.
Ha en bra lördag för det ska jag ha :DDDD


johne ponne stekar'N andersson ;)


ÄNTLIGEN



imorgon börjar det igen :D allsvenskan 2010 !!!!!!!!!!
Ifk Göteborg, änglarna, snart skiner poseidon..


love is in the air

Skolan var okej, trots allt fredag så man står ut endå. Simning på idrotten och när vi tjejer sitter i ångbastun kommer Dino in och säger att brandlarmet går, så kom inte hem förens 3 typ. La mig i soffan och somnade. Varför blir man alltid så trött efter en bastu? Träningen ikväll var rolig och ser verkligen fram emot matchen på söndag. Tror jag ska få spela på min vänsterkant, hoppas det. Den positionen jag trivs med allra bäst och där kan jag göra det jag är bra på liksom..
Tillbringat kvällen med Frida & Sebbe, fått höra deras kärlek till varandra. Faktiskt så jävla gulligt att jag började lipa, jag veeeet.. haha men ni ska se dom tillsammans, hallelujah mitt systerhjärta blir glatt.
Sorry för käss uppdatering idag men som sagt inte hunnit. Nu ska Lina sova så skriver mer imorgon.




vår sista dans



Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

jenny+lina dag

Gick ut från skolan arg som en PMS kärring.. då vill ingen va nära mig. Fråga Eve hon vet.. haha förlåt min lilla loppa <3 För min mobil funkar INTE alls, den va fulladdad imorse och sen stängs den av helt plötsligt.
sammarbetar INTE! Behövde tex få tag på Jenny.. så istället fick jag vänta på henne i 45 min xd haha.. När vi väl möttes upp utanför pizzerian gick vi hem till mig. Jag lagade en DELIKAT måltid (falukorv&makaroner) eftersom hon va hunrig, vem blir förvånad? Mat är hennes liv..
Resten av dagen slappade vi bara, skrattade( så min rumpa skakade ) och hade hårmassage.
Mycket mysig och lugn dag med mitt äckel <3

Frölunda vann ikväll också, slutspels platsen säkrad, gott!
Imorgon är det fredags myyyyyyys om det så är det sista jag gööör. Baladalidilabaladiladali tjalalalaa.
Frida & Sebbe kommer imorgon!!!!! Det betyder ett stort leende på mina läppar :D
Nu är jag trött och inlägget blir osammanhängande och flummigt. Eller så är det mitt huvud som är det.
PUSS.


jag sov och jenny pillade.. HAHAHAH



skolan sen volley SM

samhäll med gabbe, ska ner till sporthallen sen och kolla på Volley SM med Jenny o Sara.
Hörs senare.


hanna <3

såhär såg jag ut för 3 år sedan..

Jag säger godnatt, ögonen sviker mig och sängen ser allför inbjudande ut.




och jag bjuder på EN MASSA GAMLA BILDER PÅ MIG SJÄLV, dör av skratt








dagens hjärta



dagens hjärta får lätt lina sveningsson! För att hon är en toppen tjej helt enkelt. Även en av mina närmsta och bästa vänner. STYRKA till dig <3 Lina&Lina

hungry!!!



LINA ÄR HUNGRIG OCH SUGEN PÅ CHIPS!!!!!!

stuck on repeat



fina minnen.

Båda proven idag gick helt okej, orkar inte lägga för mkt energi på de. Efter skolan gjorde jag och Eve lite hemliga grejer, lättnad känner vi nu! Min lilla fis :D  Efter det gick vi och fikade (mamma bjöd) sen hem till henne, hämta saker eftersom hon ska sova hos Jonte. Vi CYKLADE upp till sörgården, hör ni? Har inte cyklat på vet inte hur många veckor. Det är alltid ett rent nöje att cykla med henne och sitta därbak. Skrattar gör jag iaf!
Träningen började halv 6, känner mig lite "ur form" at the moment och vill komma igång igen. Äh det kommer bli bra detta. Snackat med jenny precis och imorgon ska vi umgås bara hon & jag, gilla!!

STEPHANIE OM DU LÄSER DETTA HÖR AV DIG!!!!!

ångest onsdag

godmorgon! vaknade för en stund sen, klätt på mig och ska ner o stoppa något i mig. Jag kom på att vi har 2 prov idag, eller ah en engelska uppsats men iaf. INTE okej känner jag. En sån riktig ångest onsdag ni vet? Måste klara båda sakerna, och jag blir sjukt pressad-stressad när jag MÅSTE någonting. Ska ta ett djupt andetag och tänka tummen upp, det här fixar du lina. Grääääjt!
Ha en bra dag ;)




one less lonely girl

gick upp på innebandymötet vid 6, kände mig mycket piggare. Jag vägrade vintern- snön och drog på mig mina converse och MC jackan. Lovely!!!!!
Mötet gick bra och som förväntat. Men nu är innebandyn finito och nu är det fotboll som gäller på heltid. ååh vad roligt det ska bli :D Att bara kunna koncentrera sig på den känns gott. Och nu kommer jag även ha mycket mer fritid. Innan hade jag ju träning varje dag. Nu blir det bara 3-4 gånger i veckan. Vilket gör att jag förhoppningsvis inte kommer känna mig så stressad över skolan, läxor,prov. Kommer också ha mer till över till mig själv och VÄNNER!
Nu ska jag bara titta igenom geografin en sista gång. Känns som att hela SP09A är stressade och oroliga över detta helvetes prov xd haha. Det får gå som det går helt enkelt.
PUSS.


dagdrömmer

Sitter och dagdrömmer, lyssnar på MTV most played chart, är så långt ifrån vardagen. Mina drömmar och mål är det enda som cirkulerar i mitt huvud. Men nu kom mamma hem och jag kom tillbaka till verkligheten igen.. Ska ta mig en dusch och sen försöka koncentrera mig på skolböckerna, inte gått alltför bra hitills. När jag inte orkar mer ska jag gå ut och gå, solen skiner och himlen är blå. Bara måste njuta av det. Eller så sätter jag mig bara på altanen med min ipod och sover en stund. Vi får se.

PÄÄUUSS..


saknar min steph <3




bjuder på lite bilder sen insparken och vi 93:or började gymnasiet..


klara och jag, säääxigt som fan


vi och sara löfgren, grymt



redo för förnedring


..


hahaha jag och älskling.
Hur snygg är man efter man fått senap,ketchup,
vinäger,surströmming,hår,mjöl, gammal fil osv osv över sig? nä inte speciellt fräsh!


KB







awsome





you drive me crazy



132 tonårsfrågor

132 tonårsfrågor


Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - yes I do
hur många har du varit kär i? - 1
är du kär just nu? - nje

Tio frågor om dig själv
namn? - lina åhsberg
när fyller du år? - 1 juli
några piercingar? - öronen men sugen på naveln
vad har du på dig just nu? - All dressed in ifk götebooorg
vilken årstid är bäst? - SOMMAR BABY
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? -att vakna upp utomlands
vad tycker du mest om hos dig själv? - snäll? haha..
vad är du bra på? - jag är superwomaaan
vem älskar du mest på denna jorden - FRIDA ÅHSBERG
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - with someone




10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? - eve
vem är den roligaste av dina vänner? -  alla har sina stunder ;)
vem är snyggast av dina vänner? - spelar det någon roll?
vem är mest partyprisse? - hm..
vem är den du helst har filmkväll med? - gänget
vem av dina vänner är mest "evil"? - jenny!

10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Frida
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - oja :)
vem är farligast i din familj? - riccard
vem ser roligast ut i din familj? - pappa hahah
vem är coolast? - jag!?
har ni något husdjur? zorro o texas
vem har du mest gemensamt med? - frida o mamma?
vem står för underhållningen? - frida och riccard, jag ibland
vem sover du oftast med? - fridisen
roligaste kvällen med familjemedlem? - när vi va på SPA
Hur länge sen var det du träffa din morsa? -  igår kväll
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 15 min sen


10 frågor om idag

vad har du gjort? - ingenting
har du varit glad idag? - jag är alltid glad,typ.
har du varit ledsen idag? - nejnej
har du gjort något bra idag? - sagt: I love you, till min pappa. haha jag är för gullig?
vad ska du göra nu? - äta något om det går
har du gjort något dåligt idag? - nej, varit sjuk kanske om det nu räknas som dåligt.
vad har du ätit idag? - can't
har du duschat idag? -  ska
är du trött nu? - faktiskt inte
vad händer imon? - skola och fotboll :D:D:D:D:D
går du i skolan? - not today
har du varit i skolan idag? - sjuk som sagt..


ANNAT
Hur mår du just nu? - mår illa
Har du piercat dig? - nej
hungrig nu? - usch neh
Vad är klockan nu just nu? - 12:26
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - ifkgöteborg.se och blogg.se

Telefon
Vem ringde du senast? - frida
Vem sms:a till dig senast? - teddy
Vem sms:a du till senast? - teddy

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - det funkar :)
Har du sminkat dig idag? -  nääh

- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - det gör jag alltid
Vilket är ditt favoritband? - boys like girls
Vad gillar du för musik? - det mesta

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - ja..
Har du fler än 3 jeans? - ja..
Har du fler än 5 tröjor? - ja..

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - ja.
Använder du wax? - nej
Använder du ögonskugga? - ja.
Använder du kajal? - nej
Använder du hårspray? - ja.
Använder du volymspray? - ne
Andänder du mousse?  - nej
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? - ?
Använder du parfym? - ja, D&G
Använder du läppglans/läppstift? - lipsyl
Använder du brunkräm? - haha nej
Använder du rouge? - ibland
Uppsatt hår eller hängande? - hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? - neej
Duschar du varje dag? - ja
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - haha fjolla? ;D

KÄRLEK
Är du kär just nu? - nje
Har du kysst någon idag? - nej
Har du ett förhållande? - nej
Är du romantisk? - yes
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - hahah krisse isåfall, om det räknas, tveksamt
Hur länge höll det? - hahah
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej
Vem sov du senast bredvid? - jenny min man
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? T
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - 24 typ
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? -  neje
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej bara frida
Har du mest blivit dumpad eller dumpat?
Vad gillar du för stil på tjejen/killen ? - insidan, men eftersom jag är en sportnörd så vore det ett plus om han va liiite intresserad iaf



sick

godmorgon!
igår kväll mådde jag skit och idag på morgonen satt jag på toan i en kvart typ, med det menar jag att jag mår väldigt illa, spyfärdig. Hoppas det ordnar upp sig under dagen.  Idag ska jag plugga Geography as hell.



måndag+ lördagsbilder

har precis suttit i 2 timmar och skrivit anteckningar till geografin, känner mig nöjd och faktiskt glad. Har ju mina anledningar också iofs :) Är inte klar ännu men orkar inte skriva mer nu.. Kom precis på att jag har tyska läxa tills imorgon också.. suck!!! Och hur roligt är det för er att läsa om hur mycket plugg jag har?
Min katt har lagt sig på mina böcker så han vill väl att jag ska gå och äta, ta en paus. Har den lille jävlen nog rätt i! Är full med lufttryck och klimat i huvudet. Mamma har gjort pasta och fläskfile med någon god sås. Yeey! Efter jag ätit ska jag duscha och klockan 9 är det liverpool-wigan. Blir en tidig kväll idag, gick runt som en levande zombie i skolan. Gjorde även piff. Ibland blir jag rädd för oss två..
Vi hörs imorgon för ska stänga av datan nu. Längtar efter min säng!!!!
Känns som en helt vanlig måndag. Efter skolan gick jag en promenad med Nettan <3
Hoppas ni haft en bra start på veckan guys.
PUSS.

Lite bilder ifrån lördagskvällen, lånade av cristin :)











hair issues..

tjenis penis, sitter på engelskan och har tråkigt. Har stooorstoooor beslutsångest, SÅHÄR STOR!!

Funderar nämligen om jag ska slinga mitt hår i lite olika färger, mörkblonda-ljusbruna osv.
Visst jag trivs i mitt blonda hår, men jag har varit blond HELA mitt liv, skulle vilja testa något nytt. " men du är ju så fin i blont lina " haha jaa men ingen har sett mig i någon annan färg heller ;) Man måste testa ibland! Och förra gången jag slingade det ljust så funderade jag på att göra detta, men feg som jag är bangade jag ur..
Och får en liten grå/mörkblond utväxt som jag hatar.. Så nu ska jag bara fjäska för mormor lite (a)
Snart är det lunch och jag jublar, mår illa. Idag efter skolan ska jag hem till min Nettan som är hemma ifrån halmstad. Ska bli skönt att se henne!

Här kommer två bilder på så som jag vill ha mitt hår!



lindablom.se



And gravity's letting go of me tonight



Hey, I'm a believer
And gravity's letting go of me tonight
You, came out of nowhere
When everything was passing by at the speed of light

<3


vinst :D

Chaa chaa
ligger helt utslagen i min säng, längesen jag kände mig såhär sliten. Vet ni? Vi vann säsongens sista match med 6-3 :DDD och jag fick göra ett mål. härlig lag/kämpar vinst!! Kom hem och åt pappas hemmagjorda kebab. Ska bara läsa igenom geografin lite.. asså fan jag fattar absolut ingenting. Och då blir det att jag skiter i det istället, illa. Känns som att provet kommer gå åt helvete xd men ska försöka få in 40 sidor i huvudet.. men inte ikväll, för hjärnan min är för trött.
Jag saknar min syster otroligt mkt right now..
Imorgon är det måndag och dags för en ny lång skolvecka.
Tog inga bilder från igår tyvärr. Kanske bjuder på några en annan dag om jag får från amanda.
PUSS.




gårdagen

godmorgon ;)
Sitter här i vardagsrummet och är nyss uppstigen ur sängen,haha kan man säga så? Anyway hade en helt okej kväll igår, själva festen var väl sådär. Dansade ingenting.. massa bråk och skit. Kan inte folk växa upp seriöst? 18 åringar som slåss minst 2 gånger, och gå på en person bara för att " han kollade snett på mig " Vad är det? Fan ha kul med dina vänner istället!!
Jaja förfesten var rolig iaf, tack till Sara och alla andra fina tjejer. :)
Kom hem runt halv 3 och la mig i sängen med kläderna på, dåå är man inte pigg.. hehe. Vaknade av att Frida ringde vid halv 12. Ska äta lite frukost nu, sen ner till mormor och äta lunch. Samling kvart i 4 och sedan är det dags för säsongens sista innebandy match.. känns både bra och dåligt. Skönt att det är hemmamatch.
Jag är grymt taggad!!!! Sista matchen, då är det inga spärrar, även om benen är sega så ska jag springa som en kanin, ett drag skott i krysset hade inte heller satt fel. Ska försöka få till allt detta på dagens match, men mest av allt hoppas jag att alla i laget ger allt idag. Och att vi spelar så som vi kan göra, för när vi är som bäst, då är vi riktigt bra..
Ha en bra dag!
PUSS.

Jag vill känna solens värme ..





jag vill stå där i vattnet igen, kära grekland..
Jag vill känna solens värme och kunna gå runt barfota i en sval klänning..
Jag är trött på snön vid det här laget, visst det har varit en kanon vinter!
Men nu när man knappt kan gå utanför dörren utan att halka eller bli dyblöt om fötterna..
Jag trivs inte i detta klimatet, aldrig gjort.. Mitt huvud och kropp vill och mår bäst utav varmare väder.
Kanske låter konstigt men så är det :)  Så därför välkomnar jag maj månad med öppna armar..
Ni som läst min blogg länge nu förstår nog att jag älskar att resa och vara utomlands, som det ser ut nu så får vi se i vilket land jag hamnar efter studenten..

Lyssnat på Jason Mraz hela morgonen, och halleluhja vad bra han är!!



awsome lördag


mina darlings!<3

Goooodmorgon godmorgon, vaknade tidigt idag, folk smsade och frida-mormor-pappa ringde. Haha vad vill ni? Jag som är europas morgonpiggaste .-. Rullade nyss upp gardinen och solen skiner. Rätt härligt att vakna upp till endå. Ligger här i min varma sköna säng och är inte sugen på att kliva upp ur den heller. Idag ska jag som sagt plugga och vid 4 kommer Miranda som ska hålla mig sällskap!
Klockan 4 är det AIK-IFK GÖTEBORG!!!!!!!!!! Hoppas på en blåvit vinst.. för då kommer jag må ännu bättre och ha ännu roligare ikväll! Har inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig än, har lite olika options.. Jaja det blir något snyggt iaf.
Nu ska jag gå ner och käka frukost.
PUSS.



we have it all


<3

Träningen gick bra, vi körde mycket boll och skott idag, gillas!
Senare efter träningen gick jag till Jessi och hade roligt med mina darlings.
Sitter nu i mitt mörka rum och mår askalas! Imorgon ska jag plugga Geografi, en lördag? Jag veeet det suger och vad tänker jag med? Men fattar absolut ingenting och vill ha ett betyg i ämnet..
Sen runt halv 5 kommer mirran hit, för imon är jag hemma själv heela dagen. Och jag har ingen större lust att fixa mig helt själv hemma i ett stort tomt hus, sen kommer förhoppningsvis amanda och cristin och hämtar upp mig sen vidare på förfest och sedan yihaaaaa!
Det är fredag också :DDDD inte ett moln på himlen idag, visst det är kallt som f*n med solen gör ju mig på SÅHÄÄÄR mycket bättre humör!!
Vi hörs imorgon :)
PUSS.

heeej

träning nuu'
hörs senare
sitter hos lina :)
tjejkväll tonight
hejdå'
har alltså lite bråttom..'hiih
PUSS

I wanna be in your arms

haft en helt normal bra skol dag, min tandläkare slant med tången och det gjorde asont så jag bet henne i fingret mitt i alltihop.. hahahha så kan de gå ;)  Jag fick mitt älskade godis på city gross efteråt iaf!
Pratade med frida hela vägen hem i bilen, sas en del icke rumsrena saker ifrån henne, tur att mamma inte hörde.. haha ni som känner henne fattar vad jag menar. Annars så läs hennes gästbloggning ifrån förra veckan (?) så förstår ni vad jag menar. Imorgon är det FREDAG, och det är fredags mys om det så är det sista jag gör tralala! Skulle egentligen gått på världens bästa kajsa och maddes 17 års partey men träning osv och har ingen skjuts ut dit :( hoppas ni får en sjukt rolig kväll tjejer!
Nu börjar ögonen blinka så ska krypa ner. Simning imorn på idrotten, annars en lugn dag med 2 lektioner.

PÄÄUUSS.

här kommer lite dreggel bilder till er brudar där ute, enjoy!

en av dom = min framtida man!!!






förrgårs




lina mitt i en svenska lektion

Sitter på Svenska lektionen, läser om noveller och antologi. Helt okej endå. Försov mig imorse, vaknade fem i 8, börjar kvart över. Stressade som fan, hann inte ens kissa. Så jag ser ut som ett ruckel idag men vem bryr sig?:) När jag kom till skolan var första lektionen inställd!! Jag dooog, haha så typiskt..
Slutar runt 2 idag och ska till tandläkaren 4. Hoppas på en sväng förbi Donken eller så ska jag ha mitt godis ifrån city gross. Tjockisen i mig talar ;) mamma skrattar åt mig..
Eve spelar fish world och jag försöker förstå symbolen i en poet text osv.. 80 minuters lektion idag. Sen är det lunch och korv står på dagens meny, hm inte okej idag.

Har precis lämnat in svenska uppsatsen och det känns förjävla bra! Träningen blev framflyttad ikväll till klockan 5, så den missar jag. Igår gjorde jag min sista innebandy träning på väldigt länge, känns både bra och dåligt. Nu blir det fotboll fullt ut, vill och kommer träna mer än jag någonsin gjort. och DET känns otroligt roligt!
Ha en bra dag så hörs vi ikväll.


snartsnartsnartsnart...

outfits

Gokvääääll läsare :) Allt bra med er? Själv mår jag prima ballerina, precis som igår. Igår misshandlades en kompis kusin och idag blev min bästa vän ledsen pga en person som inte förtjänar det! LinaS du är bäst min fina.
Såna saker ska aldrig behöva hända, gör mig sjukt arg. Förstår inte hur vissa idioter tänker..
iallafall, sprang ungefär 7-8 km idag på träningen och mitt knä ville inte som jag, det går i perioder och idag var vi inte bästa vänner. Trots att det är rövjobbigt att springa intervaller så är det lite roligt men framförallt skönt nu efter. Min pappa snarkar på nedervåningen och jag har spotify på högsta volym! Smsar och har det MYSPYS helt enkelt ;) Sitter även och tittar på Wales-Sverige (fotboll). ÄLSKA FOTBOLL!
Imorgon är det torsdag, ska till tandläkaren runt 4. Hoppas jag snart få ta ut tåget jag har i käften (a)
PUSS.

Här kommer lite saker jag vill ha till våren, även snygga outfits. ENJOY



JAG SKAAAAAA HA DOM! hör ni det? SKA :D
Fullkomligt förälskad..






M-J






the worlds greatest



bilden väcker underbara minnen. Framförallt sommar med fina vänner <3

Nu ska jag ta itu med mina citat på riktigt, göra klart dem. Så att jag imorgon kan ta det lungt innan och efter träningen. Blir alltid att jag gör annat, klickar in på baraben.com och lite facebook m.m. Ni vet hur det blir? Men nuuu ska jag fanemej göra klart dom. Sket i snön och kylan idag på morgonen, drog på mig mina älskade, jag lovar, älskade converse och gick till skolan. Har inte frusit ett dugg idag och inte blivit blöt heller för den delen. SOLEN har lyst idag också, och mitt humör stiger diiirekt så fort solen skymtar fram. Konstigt egentligen hur jag kan bli såå glad av lite ljus? Men love thaa feeling babe.
Nähe som saaaagt svenska var det ja..
godnatt sexbombar!
pusssssss

underbart

Sitter här uppe i "min lilla lägenhet" och mår kanon bra! Träningen var väl inte jätte rolig, noll motivation idag. När jag kom hem så frågade jag hur matchen gick, mellan FRÖLUNDA- HV71. Hann bara se en period innan träningen började och jag motvilligt fick pallra mig upp till sporthallen. Pappa skrek jag jag klev in genom dörren " Lina vi krossade HV med 7-3 "  Jag slängde av mig ytterkläderna och gjorde den vanliga high five näven  med pappsen min :D Så sitter här nöööjd och glad, inte bara för att frölunda vann utan för att livet leker för tillfället! Sitter och tittar på Cougar Town och käkar pasta. Ska göra klart mina citat ifrån svenskan ikväll. Har nämligen sovmorgon imorgon och hur gött sitter det? GÖTT :D
PUSS.


vi mot världen


vi mot världen!

Sitter på naturkunskapen och Tobbe håller föredrag för hela klassen om..? Ja ingen fattar någonting men underhållande för alla killar dör av skratt, hahaha! Knäpp :D
Slutar snart hoppas jag!

every day



ice ice baby :D

LINA ÅHSBERG ÄR VÄLDIGT GLAD IDAG :D känner mig sådär barnsligt glad idag ni vet?
Sitter på samhälls kunskap med förvirrade gabriel, till och med det är kul!
PUSS.

ibland förstår jag hur du tänker, men bara ibland..



Jenny sov i världens vackraste tröja, hon frös så jag gav henne den.. hon sov underbart den natten ;)



yesterday



same as before



todays, tröja- levis   halsband-gina


Nu ska jag ägna tankarna och den sista energin som finns kvar åt min svenska uppsats!



my life would suck without you

Ligger i soffan och tittar på MTV, tillbringat min eftermiddag med min Eve. Vi pluggade faktiskt, det brukar vi aldrig göra när vi ska "plugga" tillsammans. Tiden går och till slut ska någon av oss hem, knappt öppnat böckerna. Men vi klarar det endå, superwomens som vi är :D Pratade om massa stuff också, saker jag behövde få ur mig, du känner mig så jävla bra och väl, vi är så lika men endå så olika. Jag älskar dig bästa vän<3
Och jag ville döda henne idag, hon hade sina nya RÖDA fina gudomliga underbart vackra snygga converse på sig! För er som inte vet det älskar jag converse, i alla färger och former. Funderat länge på att köpa mig ett par röda, till våren får det bli.  Historia provet idag gick bra, jag är nöjd! Hoppas på ett bra resultat, annars blir jag fanemig besviken :P Ska springa upp till mitt rum rensa (?) och plocka bland alla mina kläder som inte befinner sig i garderoben för tillfället utan på golvet, som vanligt. hur lyckas jag? Mamma bara öppnar dörren, suckar och stänger igen. Vadååå? Jag är faktiskt tjej och har beslutsångest om vad jag ska ha på mig vissa dagar. Nu vet ni det ;) Det osar pyttipanna i hela huset och magen kurrar, mmmh.
PUSS.





trött idag



Om 8 månader sitter jag där, på exakt samma bänk, på Clearwater beach.
Hej och hå lina is excited!

Geografi, jag är trött, kollade klart på OS finalen i hockeyn inatt. Och Canada vann tyvärr :(
Hungrig och har kåta lina jämte mig.
PUSS.

RSS 2.0