dagens köp


den är ljusGRÅ










dagens utflykt in pictures

Heeej på er :)

Haft en riktigt trevlig dag med mum and dad, såna dagar behövs! Blev några timmar på lager och när vi kom hem stack jag och dad ner till GIS, herrlaget spelade och vann med 5-2 :) gött! Vill ha en riktigt jävla feeeet godispåse så tvingar med mamma ner till ICA. Införskaffade mig även Voddler igår så ska dra igång en bra film sen, fan va härlig lördag. Åh glad blir jag!



















love my life

Kul att se en del läsare tillbaka igen :)

Bion var bra, inte jätte bra men inte dålig heller. 6 av 10 får den! Den handlar ju om 2 tvillingar, vissa saker kände jag igen mig i. Älskar den speciella tvillingskänslan bara vi twins kan få, ni andra missar något :D

Ska snart gå och lägga mig, jag fick ingen rejäl hostattack, tur det! Alltid så typiskt mig att ALLTID hosta,nysa,skratta,skrika,fisa ah you name it, när jag absolut INTE får det. Men det är också då det blir extra roligt!

Imorgon hoppas jag hitta massa fiiiiiint. Hörs imon!
PUSS.

Fick ett litet snabb besök av de här två brudarna <3








Bio ikväll

En två tre fanta o rose..

Låten har satt sig i hjärnan på mig :) Måste skynda mig lite, jag,mamma och pappa ska iväg på bio nu! Hoppas filmen är bra, men har ingen ork till att göra någonting annat än då så endå mysigt o sitta där. Ska ha den största popcornen dom har. Jag orkar inte vara sjuk mer, trött på det! Får väl tröst shoppa lite imorgon ;)
Hörs ikväll.
PUSS.






bra helg framför mig

YEEEEEEEEES!

jag är grym :) eller min mamma är grym, min pappa är också grym. Tror dom har dåligt samvete eftersom nu på sommaren-semestern så blir det väldigt många friidrottstävlingar med min syster. Och i helgen är hon och hennes love i Skara-Skövde. Dom ska bada,mysa, bo hotell osv.. fast närmare detaljer vill jag INTE veta ;) haha!  Så jag tror mamma och pappa vill hitta på något med mig, dom föreslog A6. Men nääh jönköping är ingen stad jag åker till frivilligt sådär en helg, så istället blir det lager 157. JÄVLAR vad jeans jag ska köpa, om jag nu hittar några. För er som inte varit där eller hört talas om det så ligger det ungefär vid ulricehamn-borås. Dom säljer märkesjeans och kläder för låga priser, dom har ALLT! Åk dit :)  Blev riktigt glad nu, längesen jag var där. Vi ska ju till Stockholm nästa helg med. Och gudarnas GUD kommer, USAIN BOLT!!!! Frida ska tävla på DN-galan och vi ska bara shoppa och ha det allmänt trevligt fredag-lördag. Jag älskar Stockholm så har längtat hela sommaren :) Stephie och Mirran kommer förbi strax och pussar på  snoriga mig, ysch ni lär bli smittade babes.
Ikväll ska jag följa med mum and dad på bio, vi ska se den nya " Bröderna Karlsson ".




sommaren är kort




Blev inget jobb idag heller.. buhuh min lön växer ju inte mer för det. Sadface! jajaaa finns värre saker här i världen.
Sitter med en kopp varm choklad framför mig och regnet det bara öser ner lalala.
Får en liten "mys" feeling när det är så grått och mörkt.. Ska bara ligga i soffan idag, kolla på friidrott och äta gott. Känner jag mig förtjänt av, så de så! Later :)





fall for you

Har jag skapat ett kläd-shopping beroende? Har jag det? Sitter och tittar runt på Nelly nu efter en fin klänning. En blandning mellan fest och ja en "vanlig" som passar till vardags också. Skulle gärna vilja klicka hem 2 st (a).
På kryssningen vore det fint med en snygg att dra på sig efter en dag vid poolen, brunbränd! Är lite trött på shorts och linne vid det här laget, variation. Har kommit på att jag blivit totally inlöööwe in vollanger! Eh ja konstigt språk där men alltså har jag verkligen fastnat för volanger. Det räcker med bara en volang-rad, gärna två, för att tröjan/linnet blir det där lilla extra.

Har precis tagit en välbehövlig dusch, var ett riktigt äckel innan xd Pappa står och steker orgasm biffar, min mage kurrar!




SKOOOR!

Ett MÅSTE i höst och vinter.. ska ha ska ha ska ha ska ha!





Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på The Hills, The City och drömma mig bort :) Bara 2 år kvar, sen är jag där själv..

nytt i garderoben


Halsband, JC


Armband, JC


H&M, JC


GANT


Lyle & Scott


Vero Moda


Din Sko

save tonight


såhär gullig är syrrans pojkvän!


bitch is back

Jag hatar det trådlösa internet i detta huset!

Nu verkar det ju funka igen, ni lär märka om det inte gör det, därav kass uppdatering. Men ni dör ju inte :)

Jag älskar min nya kamera, så massa bilder blir det i fortsättningen!

Förra helgen i Halmstad var kanon. På fredan strosade vi mest runt i Tylösand, satt på klipporna med musik och godis. Skrattade åt alla brats som bögar sig med champagne och likadana skjortor. På lördagen gick vi runt på stan, och jag som inte skulle köpa någonting alls.. hur bra gick det tror ni? Inte speciellt. Ska ta kort på det lilla jag köpte sen, så kommer bilder på det idag. Eftersom solen inte ville fram så badade vi på Sannarp. På kvällen fixade vi oss och tog bussen in till stan. Vi åt på Bulls, åt väääärldens godaste! Kan verkligen rekomendera den resturangen :) Det var några amerikaner från Atlanta som satt bordet bakom oss och stackars servitrisen kunde ingen engelska alls. Så Stephie fick översätta hela menyn åt dom. Lite små kul var det. Sen tillbaka till Tylösand och tittade runt lite. Raggningsrepliken ifrån en flötig-full brat i baren " tjena stumpan leegeet, skaruu me å fästa elleeer?" funkar INTE på mig.

Har varit sjuk sedan igår. Kände redan i tisdags att min kropp inte hängde med. Fan är detta? Jag är alltid sjuk, men mamma ska boka tis hos läkaren, behöver verkligen kolla upp mig. Hade hög feber igår men idag har den gått ner. Där förlorar jag typ 2 tusen spänn.. men men inte hela världen :)




i'm back

Hej! Lina Åhsberg heter jag och jag bor i ett hus där internet inte funkar. Inte så trevligt!
Har skit bråttom nu, träning vid 5 :) ÄNTLIGEEEEEEEEEEEEN. 3 veckors uppehåll. Alldelles för länge.. Äntligen sparka boll med världens bästa lag. Har tillbringat min helg i halmstad med  2 av mina bästa vänner.  Har även fått min kamera också så nu kommer en MASSA bilder framöver att komma upp! Kommer hem runt halv 8 så skriver mer då :)
I'M BACK!
PUSS.



internet cpar

Hej mina väldigt få läsare!

Internet FUNKAR fan aldrig i det här huset, så igår blev det inget bloggande för er som la märke till denna storastora katastrof. Stephie kom hem igår efter ett helt år igen.. Jag började ju självklart gråta när jag kramade henne.
Ikväll har hela gänget varit samlat, och det var längesen jag var så glad. Känner mig alltid hel, men nu var jag verkligen fulländad!! Kan inte bli bättre. Och jag lär ju vara en zombie imorgon på jobbet men jag kunde inte bry mig mindre.
Så vi hörs på söndag kväll eller måndag. Ska till Halmstad imorgon och stannar där hela helgen. Eve och Stephie följer med :) Lär bli 3 underbara dagar! Ha det bra!



"jag hatar dig när vi bråkar"

Det var riktigt skönt att springa några kilometer. Vet inte exakt hur långt det blev men långt iaf! Kände mig som en fågel idag, efter en hel dag på jobbet och jag är så pigg? Underbart, så därför körde på som fan. Älskar att springa en sån här dag. Var riktigt mysigt nere vid dammen också, solen sken och fåglarna kvittrade.. höhö!
Stretchade och började med maten direkt när jag kom hem. Lagade till lite fläskfile och ris. Frida tyckte det var gott iaf ;)
En konversation mellan oss nyss:
Jag: " Asså när vi bråkar hatar jag dig "
Frida: " Aaaah fyfan finns ingen jag hatar så mycket, kan typ inte beskriva den känslan av hat "

Och så malde vi på, fast vi SKRATTADE samtidigt.. Måste erkänna att vi är jävligt speciella vi två. När vi bråkar är det hus i helvetet. Men 5 min senare är det gulligull igen, nästan.

Nu ska jag hoppa in i duschen, känner mig inte speciellt fräsh asså! Later :)



löprunda

Hej :)

Har precis ätit lite grann. Ska bege mig ut på en löprunda nu. Jag saknar träningarna med laget himla mycket, bara haft 2 veckors uppehåll men redan efter 2 dagar spratt det i benen på mig. Det är med egen träning är inte min grej. Saknar GIS, mitt andra hem!

Stephanies flyg mellan tampa-detroit-amsterdam var försenat med 12 timmar så hon kommer imorgon kväll istället. Gah can't wait :)  Usch jag vill inte jobba mer.. Nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och svettas riktigt mycket! Myyysigt.
Later!


Stephanie<3

Soffan är väl för skööööön efter en heldag på jobbet. Men snart är nästa här och kanske dags att sova snart?
Sitter och tittar på Danska Hollywood fruar nu, fan va tråkiga kärringar, förlåt (damer,kvinnor,ladies)! Dom svenska har iaf lite personligheter osv.. dom här bara frossar i pengar dom inte gjort ett skit för själva!


IMORGON får jag äntligen träffa min bästa vän som kommer hem och hälsar på. Gud jag kommer ju börja gråta eller iaf skrika så halva sverige blir hörselskadade. 1 helt år har gått sens vi sågs sist. Då grät jag när vi kramades hejdå. Det var hemskt! Men detta året har gått sjukt snabbt, du har börjat High School och vi gymnasiet. Mycket nytt att vänja sig vid. Men har vi tappat kontakten för det? Aldrig.. vi har pratat nästan varje dag och känner att våran vänskap bara blir starkare och starkare. Imorgon kommer du Stephanie Ambjörnsson Schroderheim.. och vi har saknat dig! Nu är gänget complete. Äntligen!

Detta skrev jag för 1 år sedan till henne :)

1 år, ett helt jävla år. Det är så långt tid. Stephie du är en av dom bästa vännerna jag någonsin haft. Tänk om alla skulle ha en sådan vän som du. Vi har skapat så många minnen tillsammans, speciellt de två senaste sommrarna, som jag aldrig kommer glömma. You make me happy beatch. Du är så full av liv, så otroligt fin tjej är du. Always by your side. Vänskapen med dig är något jag värderar högt. När vi sa hejdå idag släppte allt kändes det som, jag grät när jag för sista gången kramade dig på ett helt år. För att jag kommer sakna dig otroligt mycket, mer än du förstår, och jag insåg hur mycket du egentligen betyder för mig min vän... Jag är så stolt över dig steph, du skiter i vad andra tycker och tänker om dig, du går din egen väg, den ska jag följa med dig på. Så länge du behöver mig finns jag här. Du är så långt bort men endå så nära. Vi ses snart maa love. Och jag kommer nästa höstlov som bestämt! Jag älskar dig Stephie <3



hej igen!

Hej på er :)

Har tyvärr inte hunnit blogga något i helgen. Inte haft en data närvarande. Varför släpa med sig den under en helg i halmstad? Hade 2 riktigt bra dagar! Igår låg vi på stranden (tylösand) och stekte nästan hela dagen och det resulterade i en lite bränd Lina. Men idag har det vänt till brun-het istället :) Mycket bra! Min älskade syster kom 2:a i lördags och igår vann hon! Så jävla roligt och vi var uppåt 15 personer och hejade på henne. Min släkt och vänner till oss är väldigt högljudda om man säger så. Men äh vem bryr sig? Vet inga roligare och gladare människor, glad att det var just DOM som format min uppväxt. Har precis ätit kvällsmat, pasta med vitlök och kött!  Jag och Frida är hemma själva så vi gör vad vi vill, typ. Har pluggat matte en stund och ska avsluta kapitlet sen ta en lång dusch. Och vet ni?? Imorgon får jag min kamera!!!! LYCKLIG LINA :D  Och en annan sak är att Gothia Cup invigningen är just precis nu.. tänk er. Ett fullsatt Ullevi och vilken stämning.. blir lite ledsen när jag tänker på att vi inte är där! 2 år i rad nu har vi intagit Götet tillsammans med all världens fotbollsspelare mellan 12-19 år. Det bästa är ju nästan att man dreglar sönder, italienarna och spanjorerna is the shit! Säger bara vilka minnen, resten är hemligt ;)
Nu ska jag göra klart matten sen gosa ner mig i soffan. Förlåt för dålig uppdatering men ni har väl inte dött än? Äe menar det.




när vi stod upp på stolarna och sjöng gradutation song, höll varandra om axlarna. Skrek ut våran lycka! Vi hade en hel vecka framför oss av fotboll,skratt,killar,göteborg. Kunde ju knappt bli bättre, men det blev perfekt. Jag kan faktiskt inte förklara hur lycklig jag var den kvällen. Aldrig känt mig så levande, kändes konstigt men en riktig kick!

hahah!



Diggar såna här människor som vågar bjuda på sig själva!

music








true words

Om du vågar lita på vad du känner
Om du säkert vet att det är så
Då får du inte tveka, du kan inte bara gå
Efter vad som hänt mellan oss ikväll

Snart tystnar musiken
Vi kan gå långsamt genom stan
Vi kan stanna till ibland
Vi kan drunkna i varann
Och om sanningen skall fram,


Det finns tillfällen i livet,
Som aldrig kommer igen
Man känner det på sig,
Av nån anledning vet man att det är så


dom första orden

Nu ligger jag här i min säng, nyrakade ben och övriga kroppen. Målade precis tånaglarna.. hahah och det var rätt jävla omöjligt. För det första har jag sjukt krokiga tår, och sen är inte såna saker min grej riktigt. Egentligen? Blir jag lyckligare om jag har snygga tånaglar, eller vem bryr sig? haha något man kan fundera på om man har tråkigt :) Men dom fick bli ill rosa iallafall! Det funkar alltid, rosa liksom. Nu känner jag bara att fan.. är VM slut? NEEEJ! Lyssnar på wavin flag och vill ha matcherna tillbaka. Snackar med folk på msn och spotify rullar. Efter vi hade hämtat Sebbe på stationen släppte vi av farsan hemma sen åkte vi och köpte godis! Sebbe fick nämligen körkort i måndags :D grääääjt! Så det blev en liten tur, trots att kalmarkillen inte hittar här än (intespecielltsvårt). Vi satt och käkade och snackade en bra stund.
Måste stiga upp halv 9 imorgon så vi är i Halmstad innan lunch iaf :) Ska bli så himla skönt och nästa helg ser ut att bli perfekt.



the love just grow

Hej :)

Sitter i soffan nu och slappar rumpa. Om en halvtimma ungefär ska vi åka till tåget och hämta Fridas kille! Ska bli skoj o se honom igen, tror det var på Liseberg sist? Haha hans dialekt är as go, kalmar bo! Jag tycker om honom för att han ÄLSKAR frida av hela hans hjärta, har aldrig sett 2 människor så kära. Underbart att se den jag älskar mest i hela världen så bubblande lycklig. Endå har dom snart varit tsm i ett år och the love just groow! Man blir ju lite avis om jag ska vara ärlig. Ska springa upp och ta på mig något, sitter fortfarande i jobb kläder. Fina fredag, tjena läget? Helgen mår bääääst för imon ska vi till halmstad! Fucking yeeeeeeeeeeeah :D lateeerrrrrrrrr





Det är såhär man ser dom två.. HELA TIDEN ;)

trolla?

Nu ska jag vandra upp för trappan, in på toan, borsta tänderna, kissa och sen krypa ner i min skööööna säng! Läste ut en bok igår så dags att öppna en ny. Eller neeej nu kom jag på att jag har nya numret av Veckorevyn bredvid sängen. Känner redan hur ögonlocken klistrar sig fast och klockan är inte ens 9. Illa! Men en sak som inte är lika illa det är att det är FREDAG imorgon. I måndags kändes det som om helgen var oändligt långt borta, men nu sitter jag här och imon är det frrrrredag. Oh baby I like it! Vill någon av er trolla för mig? Gör det så att jag sitter här, och vet att imorgon är det sista dagen på jobbet. Och jag har lämnat 6 veckor bakom mig av slit och att vakna vid 6. Någon som ställer upp? :)
Trots att jag körde ett jobbigt intervall pass innan så är jag inte alls trött i kroppen. Känner mig faktiskt riktigt pigg!
Vi hörs imon!
PUSS.





ALL TIME LOW TILL GÖTEBORG!

Min fina Mirran är desperat, hon vill, eller ja " SKAAAAA FUCKING SKAAA FATTAR DU?! " till götet och se ett av mina favorit band all time low. Dear maria count me in. Weightless. Break your little heart. ni vet? :) Jag dör också lite smått faktiskt.. men jag kan inte den veckan. Och då säger jag såhär, tre bokstäver, omogna men direkt från hjärtat: kuk!
Tänk o står där med en av dom bästa jag vet, rocka, sjunga med och gunga i publikhavet och kanske få iväg ett skrik till snyggingarna?





carpe diem

Sitter och funderar lite.. det är mycket jag vill göra, mycket man måste göra. Tiden är knapp, varför finns det inte mer av den? Det är inte så lätt alla gånger, jag kan inte vara en super dotter,super kompis,spela varje match som Marta osv. Men egentligen? Är det jag som pressar mig själv till detta? Vem är det egentligen som har bestämt att SÅHÄR ska du vara för att vara perfekt.. Jag gör så gott jag kan, alltid mitt bästa. Men oftast känns det inte tillräckligt? Det är omöjligt att träffa alla sina vänner vardera 3 gånger i veckan, jag är tyvärr bara en person. Kan inte dela på mig. Ni får ha förståelse nu ett tag, jag har inte tiden eller orken att umgås med någon varje dag. Enligt mig är den viktigaste personen i livet dig själv. Så det är något jag prioriterar väldigt mycket, egentid. När allt blir stressigt eller liknande, då tar jag alltid en liten paus för mig själv. Rensa huvudet och back on track!! När jag kommer hem ifrån jobbet halv 5 är jag dödstrött. Samtidigt ska jag ut och träna och plugga matte! Mycket jag vill göra, but i'm not superwoman. Kanske är det jag som inbillar mig? Vad är egentligen rätt och fel? ibland blir jag förvirrad, går ner lite i diket men går snabbt upp på vägen igen, rakt och stabilt! Livet går i vågor, men mitt går alltid uppåt hur mycket det än strömmar.






R.I.P JC

Heej :)

Gillar inte att mina läsare dissar mig i sommar.. märker direkt nu när alla är lediga att antalet läsare sjunker :/ Hoppas ni kommer tillbaka sen när vardagen är som vanligt. Då kommer ni få se en betydligt bättre blogg :) Fina bilder DAGLIGEN, nytt utseende, ny header, you name it babe! Just nu sitter jag med matte boken framför mig och pluggar som jag aldrig har sett en mattebok innan. En tumme upp till mig själv där, tacktack! Pappa grillar, lukten är ju för gooo.

Jag och Frida var uppe en sväng på stan efter jobbet. JC ska nämligen läggas ner.. fan det är inte roligt alls!! JC har funnits läänge här nu, långt innan jag kom till världen. Känner-igen dom som jobbar där och många kläder har jag kommit ut med därifrån i mina dar. Hoppas det kommer en ny KLÄDBUTIK. Ingen jädra affär med blommor och porslin. Kommer ihåg när vi gick på mellanstadiet, den som hade ALLT från JC var cool. Fan va den tjejen blev populär ;) haha ungefär så.. hur töntigt låter inte det idag? Utseendet är inte det viktigaste, ni som glömt bort det får en liten påminnelse! Jag vill ha min kamera nununununununuuuuuuu. Can't wait. Jason Derulo väntar på mig i lurarna.. och sifforna.
PUSS.






sweet little princess

Det var jobbigt på jobbet idag! Varit irriterad ett antal gånger, tjööööta.. Bara 3 veckor och 3 dagar kvar. Hard work work huh huh huh :) Det var ca 30 grader, varmt som fan. Men jag ska inte klaga som precis alla gör just nu, älskar ju värmen!
Ska strax ta på mig joggingskorna och gå en runda. Mina ben är som spagetti idag så blir en liten powerwalk istället. Bättre än ingenting. Haha känns så sjukt kärringaktigt. Varför ska man egentligen veva med armarna så det ser ut som man crawlar?? Ska iaf köra styrka när jag kommer in sen igen. Näääh jag ändrade mig.. tror jag joggar istället!

Får min kamera den 22 juli. Mamma & Pappa ska upp till Skövde då och hälsa på min storebror som fyller 24 år den tjugo första. Han jobbar ju på SIBA "hos oss får du råd" så får lite rabatt och grejer, fiiint! Kan inte följa med upp efter jag ja just det.. jobbar!

Ska käka nu, SEN ut. Längtar till helgen :)


magont :D

Heeej :)

Har lite ont i magen för tillfället.. men det är på grund av skratt! Två av mina efterblivna fina vänner var precis här en sväng och det resulterade i fina logginlägg till diverse folk på facebook. Några smakprov:

Tjena modellen! Tänkte på dig häromdagen när jag matade min grannes katt med färsk tonfisk. Hur mår du? Hoppas du har en trevlig sommar, du är alltid välkommen hem till mig om du vill ha stryk. He he he... Hejdå, från Lina!

Hejsan hoppsan! Hörde från en anonym källa att du fått problem med illaluktande flytningar. Gustav, var inte orolig! Detta är jättevanligt för kvinnor i din situation. Gå till Apoteket på direkten när du vaknar imorgon bitti. Du ska inte behöva ha besvär i onödan! Hejdå, från vaginalexperten Lina.


can I resist?

Börjar skapa någon form av beroende.. kan jag stå emot stan på lördag?? Tveksamt!


jag dör..  Gina Tricot


snygg till ett par jeans eller shorts..  Gina Tricot


har en nästan likadan men skadar ju inte med en till? Gina Tricot


ring Lindex

3 liter jordgubbar

Heej!

Sitter i soffan nu och känner mig nöjd, riktigt nöjd. Fan vad jag är bra! Satt 2 timmar med matte boken, gick riktigt bra och jag fattade, för en gångs skull. Det sa bara ka-ching! Hoppas det fortsätter plinga  :)

Pappa har inhandlat 3 liter jordgubbar.. vispad grädde till det och mmhhh fan va gott! Måndag idag, bara 4 dagar kvar till nästa helg. Denna helgen kommer tillbringas i Halmstad. Tradition nu förtiden, Frida tävlar lördag-söndag på Sannarp! Ska bo i farbrors stuga, mina 2 kusiner och deras kärlekar, faster,farbror,mamma,pappa och jag! Men det går :) Familjen ÅHSBERG klarar allt!!!! Ser fram emot det riktigt mycket.. finns inget bättre sätt att tillbringa en helg på. Sol+havet+släkten+friidrott+mat! Kan inte bli allt annat än awsome.
Nu ska mamma låna MIN data.. åh!
LATER


VM FINAL

Ni kan inte fatta vilken känsla jag har i kroppen just nu.. tårar i ögonen och gåshud som fan. Jag älskar fotboll.
Spanien, jag tror på er ikväll. Denna matchen är eran, visa vad ni kan. Fotboll är glädje..
Nu kör vi. Hela världens blickar på Johannesburg ikväll, förväntan,nervositet..
Laterrrr

Vill vara där på plats, vilken stämning. Smäller av


ännu en dag i solen

Godmorgon på er :)

Sitter här i bikini och har precis smörjt in mig, risk för kräft varning annars! Lite mer färg fick jag nog endå igår..
Vi ska till Gläntan idag! Hääärligt :) Det blir jag, Lina, Eve och Frida! Mina favoriiiiter.
Jag och Frida ska snart göra en tidig lunch, vi orkar inte äta ute i värmen och maten blir så äcklig i väskan. Det är ÄNNU varmare idag och detta är Sverige? BUT BABY I LIKE IT. Sååå det ska vara på sommaren, ge mig mer!!
Rasmus på Luffen är på TV och vilka minnen man får tillbaka.. jag var faktiskt kär i Rasmus när jag var liten ;) haha!
Vi hörs ikväll, ha en bra dag i solen mina vänner och stek lagom!
PUSS.



cykla i 30 grader?

Godnatt eller ja tjeeena :)

Mötte upp Hanna & Mirran vid halv 1, vi cyklade till Båraryd och låg där i några timmar. Men aldrig mer den jävla backen, usch! Så nästa gång det blir båraryd så BIIIL. Runt 30 grader har det varit idag, I liiiike it!
Har konstaterat att cykla i stekande sol i uppförs backe är inte min grej. Fågelskit är inte okej. Äckliga gubbar som stirrar är inte okej. Vi gjorde en skit god sallad, självklart jordgubbar och godis på det! Älskar er brudar :)
Imorgon ska jag, syrran och Eve till gläntan. När det är såhär varmt är en sjö nödvändig, eller hav eller vad folk nu har närmaste möjlighet till :) Ni får nöja er med käss uppdatering nu ett tag. Datan kommer inte i första hand utan en hel dag i solen med mina bästa vänner går före. Hörs imorgon!
PUSS.



<3

överraskningsfest!!

SUPRIIIIIIIIIISE !

Fan vad jag älskar mina vänner.. Iaf så blev det rätt sent med maten här hemma sen träffade vi Jojjo & Siri på vägen till Lina, så blev en pratstund med dom :) Sen när vi klev in på Linas altan då sitter mina fina vänner där och ler mot oss. Ååååh så glad jag blev ska ni veta. Fick världens chock, hade jag verkligen inte räknat med! Så resten av kvällen bestod av mat, kladdkaka, grease, skratt osv. Alltså STORT TACK igen, ni är verkligen riktigt bra vänner och fasen så uppskattad jag kände mig. Tacktacktacktack Jenny,Lina,Eve,Josephine,Josefine,Amanda <3

Nu ligger jag i min säng och ska sova! Vi hörs imorgon, riktigt härlig helg. Åh vad glad jag är :D
PUSS.








love's gonna get you

Badade inte, började bli lite "kallare" nu framåt kvällen så jag satt vid strand kanten i en stol och solade istället. Går ju det med eller vad säger ni? :) Ääääntligen helg, känns förjävla bra måste jag säga. Nu är jag så hungrig så jag snart rensar hela kylskåpet, folk ska duscha, raka sig, duka fram. Fan hurry upp! Vet även att min bästa vän är en av dom otåligaste när hon måste vänta på någon, pay back time bitch ;) puss.. Hennes tålamod är inte kalas ibland, haha! Jag skyyyyndar mig, promise. Jag vill vara ute ikväll, känna mig som 10 år igen. Vill busa!
Hörs senare :)




sometimes

Goodafternooon :)
Klockan ville aldrig bli 3 idag på jobbet.. hade bara JYSK ordrar och dom väger en del så det jag försöker säga är att jag är trött! Jag längtar efter dagarna i Tylösand, ligga på stranden hela dagen och sen massa skratt på kvällarna! 4 veckor kvar nu, kääämpa lina you can do it!!!!! Måste egentligen träna idag men mår som jag gjorde igår, illamående och huvudvärk. Suck! Ska lägga mig ute och sola istället :) Ska fira att pappa fått semester så familjen Åhsberg ska äta smörgåstårta sen ska jag och Frida ner till Lina. Himla härligt, kommer rocka på kubb! Watch out girls.. kanske får ni en pinne i pannan? Nu ska jag dra på mig min NYA bikini, steek! Insåg precis en grej.. HEEEEEEELG. Fan va GAATT. PUSS.

Nehepp ska ut till maj sjön nu och sola och bada. Min syster ligger inte på topp listan just nu, ibland hatar jag dig! Och du hatar mig just nu.



snart tystnar musiken

Har hjälpt pappa i köket halva kvällen. Smörgås tårta blir det imorgon kväll för pappa vill fira att han tagit semester!
JAG gjorde en kassler gryta till mig och Frida. Fan hoppas den är god nu xd Lär jag se på Fridas ansiktsuttryck snart..
Imorgon ska jag jobba, damn vad jag ska jobba! Haft en pretty boring day. Fast imorgon  tar jag helg :)
Nu ska jag käka och sen sova tidigt! Ska ta en låång dusch först, raka benen osv. Hörs imorgon hörrni.
PUSS.



bik bok



on my mind right now

När man jobbar hela dagarna som jag gör ( vuxen poäng? ) haha.. så nu när jag är hemma helt själv och kan/gör ingenting så blir jag jätte lätt rastlös.. Är van att gå upp tidigt och komma hem sent. Självklart är det jätte skönt att lata sig i soffan osv men när jag gjort en sak en tid, när jag kommit in i en rutin har jag svårt att bryta den och ställa om. Som på helgerna, om det inte händer något antingen lördag eller söndag blir jag crazy. Kan inte vara hemma 2 heldagar o inte göra någonting. Älskar när hela helgen är fullbokad! Det är också därför jag tror att jag inte "hör hemma i en småstad". På resor och i storstäder är jag som lyckligast. Därför är jag glad att jag har Gislaveds bästa vänner och fan vad bra dom är. För många gäng som är fulla av skit snack och hugg bakom ryggen. Inget för mig, är beroende av trygghet annars tappar jag lätt fotfästet.



vissa av dom är lite smått speciella!


royal caribbean

http://www.royalcaribbean.com/findacruise/experiencetypes/home.do#/?detail=501&wl=1


kryssningen vi ska på :)









jag vill inte vara sjuk

Godmorgon!
Jag mår riktigt illa idag och mitt huvud känns som en badboll. Kul? Nej för jag måste jobba. 702 kronor förlorar jag idag.. buhuh! Men men skulle inte kunna jobba idag endå. Om jag mår såhär imorgon också så jobbar jag endå!!
Har legat i soffan hela dagen sen jag vaknade runt 11. Rätt skönt endå, längesen jag fick sova ut for real! Denna veckan har bara susat förbi och det är såklart en tumme upp. Imorgon kväll ska jag vara med Lina&Fanny och på lördag (om solen skiner) så ska gänget till Båraryd, ligga där och steka hela dagen sen mys hos Eve på kvällen. Låter som en riktigt bra helg i mina ögon :) hope so!

New Yorker

ååååååh säger jag bara!


clothes

några favoriter ifrån polyvore!

















fääutboll förfan

Sitter på altanen och myser. Andra halvlek har precis börjat och Spanien hade lätt första. Vilket passningsspel!! Jag fick till och med gås hus, frida tycker jag är körd. Hon kallas offside för "uppside" till exempel, då förstår ni hur intresserad hon är. har bara haft en lugn kväll med familjen, skönt. Även om jag är skit trött så SKA jag se klart mathen. Snälla Spanien.. VINN och ta er till VM final. snälla (a)
En ny kamera är fixad, yeeey! PUSS.


WANT!!

alla hästar hemma?

Nä men förhelvete.. ibland bara älskar man blogg.se! Hela datan cpar när man skriver på chatten on facebook. Har skrivit två låånga inlägg nu men vad händer? jo båda bara pooff försvinner. Tagit mig ungefär en kvart! jaja det är inte hela världen men irriterande. Ska snart ta mig något att äta, frida gjorde rostat bröd och det luktar gott så kör nog på det. Var riktigt flummig idag på lunchen, vet faktiskt inte vad jag skrattade åt. Frida är rätt sjuk i huvudet ibland, eller vi blir pretty konstiga tillsammans när väl det första skrattet kommit fram går det INTE att stoppa oss. Ni som känner oss know what I mean! Ska strax upp till Team Sportia med mamma, måste ha nya löparskor och blir kanske något mer :) Ska in på Apoteket med, ny ansiktskräm och en liiiiten tandborste behövs! Check.
Kan även berätta att det enda jag tänker på jobbet är " helg,helg,helg,helg" haha!
Laterrrrr



dreaming girl





Dreaming, hoping, for another try
I’ve been looking, searching, deeper down inside
And if I loose my way, I’ll find another road
‘Cause I can make a change on my own


it is my dream, I'll make it my reality


right now





eller ja nästan iaf..

ny bikini



En av de nya bikinisarna. Den är mycket finare än på bilden och trosorna är sjukt söta med en liten volang vid kanten! 79 kr delen, som hittat!


säl i soffan

Hey!

Läget med er? Jobbet idag var riktigt jobbigt, många tunga kartonger att lyfta, många ordrar (beställningar) osv. Men det funkar, ska inte klaga. Bra lön och fritt arbete! Nu ligger jag i soffan som en säl.. Måste se sjukt roligt ut för jag skrattar åt mig själv :) Ikväll ska jag inte göra någonting. Säger nej idag, behöver min egentid som det kallas. Jag ska bara titta på TV, äta glass och pilla mig i röven.. haha! (Det var ett skämt) ;)
Fotboll ikväll med ju!! HEEJA HOLLAND! Ligger och tittar på MTV och MADE, en bög som vill bli professional wrestler. Typ som Hulk Hogan. Ser ju inte lovande ut för hans underarmar är som mina handleder! hihi
Åt nyss en sjuuuukt god kyckling-nudel soppa men är alltid hungrig endå xd Lateerrr



Vikky<3


soccer

Hoppas att min kung avgör matchen mot äckel Tyskland och att min gud håller tätt bakåt :) VIVA ESPANIAAAAA.
Tyvärr spelar Tyskland riktigt bra fotboll.. men Spaniens passningsspel är heaven! Riktigt bra spelare i båda lagen men jag tror på Spanien.





what do you want from me?

Chaaa Chaa!

Känns att det är måndag och att det har varit en händelserik helg. Frida kunde knappt hålla ögonen öppna imorse, fastklistrade! Kom hem halv 5 (som vanligt) åt lite snabbt sen sprang jag några kilometer på banan. Riktigt seg i benen idag. Träffade även Petter en snabbis, trevligt! Runt halv 8 efter jag duschat osv mötte jag och Frida upp Hanna och Mirran, saknat dig fis! Längtar efter o se allt nytt du köpt vintage bruttan :D
Eve om du läser det här så hör av dig, omöjligt att få tag på dig!

Ligger i min lovely säng och ska faktiskt sova nu, duktigt lina. Grattis!! Känns som att veckorna kommer gå snabbt, kan ju bara hoppas. Natti!


tjejen som drömmer sig bort..

Gaah Fridas kamera funktion funkade inte så kan inte ta bilder på bikinisarna. Sååå fina och jag är super nöjd. 79 kronor delen, hur sjukt billigt är inte det? :) Lina kom förbi och fan vad brun du har blivit då din jävel! Vi hann även med ett snabbt telefon samtal precis. Imorgon är det bara att le och va glad, kliva ur sängen vid kvart i 6. Hoppas denna veckan går FORT. Imorgon kväll får jag äntligen träffa min saknade vän som varit i England i 1 månad nu.
Sitter och studsar i min säng, we speak no americano dunkar på spotify. Vad hade jag gjort utan musik? Får mig sjukt taggad, glad. Så musik innan en match är en självklarhet!
Nu ska jag sova. Hörs imon efter jobbet.




Florida 27/10 <3

music


just like that

hej bloggen :)

Kom precis hem ifrån Göteborg! Blev final för Fridas del, hon är så himla duktig asså! Min tvillingsyster, bara min.
Knallade runt på NK i någon timma och sprang in på Gina Tricot på Nordstan en snabbis, blev 2 bikinis men bara en underdel till det ena paret. Oj det lät lite förvirrande men visar bild sen :)

Jag måste prata/tjata på min kära bror också och se till att han skickar en kamera till mig!!
Ska äta nu och sen kommer Lina förbi en snabbis, hon är duktig och är ute och springer. Ska jag göra direkt efter jobbet imon! 5-6 kilometer iaf. På onsdag blir det intervall pass, fredag styrka, söndag boll! Jag som gärna inte tränar själv, men det ska gå :D

Nähe nu ropar pappa och en svettig Lina är på ingång ;)





dageeens

Blir snart ändring här på bloggen. Känner att det behövs!! Ny header och fler,finare bilder :)

Haft en kanon dag i Göteborg bestående av:

  • Ett stekhett Ullevi
  • Flumride
  • Emil räddare än någonsin
  • Komplimanger (a)
  • Kändisar
  • Förvirring
  • Plattat hår
  • Solbränna
  • Friidrott i massor.

Imorgon ska jag kliva ur sängen runt 9. Ska ju till Götet imorgon också! Då är det 200 meter som gäller + att jag ska gå en runda på stan. Ny bikini ska jag köpa, blir väl något annat med. Kan inte låta bli ;) Några timmar i göteborg helt själv tackar jag inte nej till. Vi hörs imorgon. Hoppas ni hadft en bra lördag. PUSS


Göteborg!

Godmorgon :)
Fattar ni hur underbart det var med sovmorgon? Vaknade vid kvart i 6, hade glömt o ställa om klockan och trodde jag var försenad till jobbet. Men insåg att det var lördag idag, så världens smile spred sig över mitt trötta ansikte och somnade så sött  och vaknade upp vid halv 11. Det är riktigt jävla varmt ute, och vem är happy då?

Jag har en sjuuuuukt bra dag framför mig. Ska laga mat nu åt min kära familj som är ute och badar somewhere..
Runt halv 3 rullar bilen mot Sveriges bästa stad, Göteborg. Denna helgen är det nämligen Världsungdomsspelen på Ullevi. Förra året var det ungdomar från hela världen, rätt coolt endå. Runt 6 springer hon och efter det är det Liseberg som gäller. Emil och Anton väntar där sen följer Fridas killes familj med eftersom han också är där och tävlar i helgen. FAN va trevlig kväll det kommer bli :) Liseberg är bland det bästa jag vet. Man känner sig som ett litet barn igen. På ett sätt känner jag mig fri när man åker karuseller, det går snabbt som fan och man skrattar så magen krampar!

Nähe nu väntar köket på mig. Lateeerrrr




klumpig? Emh ja..

såhär är det.. ja trillade med moppen i stugan förra helgen så på något jävla vänster fick jag bensin i-på mobilen så det är därför bilderna är suddiga. Ni får ursäkta, och min klumpighet (a)




sun kissed skin

Det var riktigt skönt i vattnet idag! Behövdes lite svalkande efter en jobbig dag on da woorrrk.
Åt lax med familjen sen mötte jag och Frida upp Hanna och vi cyklade vidare ner till Eve som jobbade :) Väntade tills hon slutade sen har vi varit hos henne hela kvällen! Åh mina fina bästa vänner, så jävla lycklig att jag har dom i mitt liv! Dock 2 som fattades ikväll, ena är i London och andra hemma i Florida. Men om några veckor är vi samlade igen, kan inte vänta! Tror ingen egentligen förstår hur mkt jag tycker om dom, för det är rätt svårt att beskriva och hade tagit flera veckor pga alla minnen och allt vi gjort/gör tillsammans.
Nu ligger jag i min säng, har en chipspåse på ena sidan och godis påse på den andra. Frida kallade mig livsnjutare.. nja snarare en mat njutare ;) Vi ska inte åka till Göteborg förens vid 3 imorgon. Så äntligen sovmorgon, underbart!
Vi hörs imorgon, en glad och utvilad Lina :D
Godnatt!



soool

Hej på er :)

Fick sluta kvart över 12 idag och alla tanter på jobbet går på semester, göött då kan man jobba helt själv utan stirrighet! Har legat ute sedan jag kom hem, det är riktigt varmt ute. Min halvt efterblivna syster tog solkräm PLUS mat olja :O hahaha, ska lägga på lite bacon och ägg på hennes mage nu, är ju trots allt lite hungrig..

Sitter och tittar på världens sämsta "komedi" typiskt sån amerikansk med skratt i bakrunden, vad skrattar dom ens åt? Tar en liten paus ifrån solandet, ska ut nu igen och spotify ska på. Dom spelade samma låt på mix megapol och rix fm nyss, coolt? haha.. Ska ut och bada sen när pappa kommer hem, svalkande kvällsdopp, grr :D

Lateerrrrrr



super girl


älskar min släkt

Hallu :)

Jag som skulle sova tidigt ikväll. Gick ju inte as bra som ni märker! Har haft en riktigt bra kväll och känner bara att fan, fan vad bra mina släktingar och familj är. Dom gör mig alltid riktigt glad och jag skrattar hela tiden :) En stor favorit i mitt liv, alltid varit och kommer alltid vara är min farbror!
Fick böcker,pengar,kläder och lite smått :) Ska få lite i helgen med! Sjukt nöjd med dagen trots jobb mellan 7-4.
Usch riktigt dålig uppdatering ifrån min sida men hoppas ni förstår iaf.

Nu går en 17 åring och lägger sig! PUSS



birthday- 17 år!

Heeej alla snyggingar :D

Äntligen 17 år och riktigt glad idag! Haft en hyffsat bra dag än så länge och jäääävlar vad många grattis det blev på facebook xd tack alla, stort tack! Och tack för alla sms, känner mig faktiskt riktigt uppskattad (a) härlig känsla. Har så många underbara vänner omkring mig.

Släkten kommer vid 7, massa mat är uppdukat på köks ön så ska strax hugga i! Matvrak eller vad?
Hörs senare ikväll, ska njuta av min kväll  och min dag :)



RSS 2.0