lina säger godnatt

GODNATT :D
ska förflytta mig upp till sängen, titta på Wallander och prata med vissa trevliga människor!
måndag imon, helt okej, inte deppa här inte!


sommar.. snälla? vart är du?

<3

lät du henne komma närmre?



Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

In this crowded place there is only you

Sitter och kollar på Arsenal-Manchester United. Längesen jag såg Arsenal såhär faktiskt.. rätt dåliga! Får knappt fram passningarna och lyckas inte med uppspelen. Synd är det, för dom spelar riktigt bra fotboll annars. Min syster gjorde även en bra tävling i malmö i helgen, stolta syrran här :D iloveu.
Imorgon är det dags får skolan igen efter en långhelg. kan det inte alltid vara så? Att vi är lediga hela fredagen också? Skulle verkligen inte tacka nej till det.. För helgerna nuförtiden går alldeles fööör fort, wipps så är det söndag igen och vart fan tog helgen vägen tänker man.
Väntar på kycklingsallad, ska väl öppna tyska böckerna lite senare, weeehheey.
Var nere på träningen innan, ååh vad sugen jag blev. Även om det var styrkepass idag så spratt de i benen på mig. Jävla förskyldning! OCH inte varje dag någon bus visslar på en, en söndag kväll, påväg ner till träningen i snön. haha lite små roligt :P Söndagar är man nog som fulast? Eller? Iaf jag. Slappdagen med stort S, mjukis byxornas dag ungefär ;) haha.
Ikväll blir det köping som vanligt, hel sköna är dom!!
PUSS.





What on earth am I meant to do
In this crowded place there is only you
Was gonna to leave now I have to stay
You have taken my breath away

Is the world still spinning around
I don't feel like coming down

It's in your eyes
I can tell what your thinking
My heart is sinking too
It's no surprise
I've been watching you lately
I want to make it with you

<3


31 januari

Hej! Sorry för halv kass uppdatering dom senaste dagarna, men varit rätt upptagen :)
Hade en mysig kväll med min jenny igår kväll, blev att hon sov här. Hon åkte nyss hem för det hände en grej oså. Love you <3
Nu ska jag strax upp till sporthallen och kolla på när herrlaget spelar, första matchen jag ser i år. Skoj!
Ska inte träna ikväll, måste vila min kropp. Annars kommer denna förskyldningen aldrig försvinna. Men ska givetvis ner och titta! Nu ska jag upp till sporthallen, även kika in i ishallen snabbt och se om evelina är därinne. Ha en bra söndag :)
PUSS




myskväll med jenny

Halihalå!
Kom nyss hem, vi förlorade med 4-1. Men matchen var väldigt jämn, även om siffrorna inte visar det. Vi har bad luck som vanligt. Svårt att göra mål trots lägen. Hoppas det kommer! Jag fick äntligen göra ett mål, att det var rätt snyggt med är bara ett plus. Men bra kämpat brudar :)
Sitter och vänta på min Jenny. Vi ska ha en mys och prat kväll, en sån kväll bara vi kan ha. Ska snart hämta pizza och förbi ICA, godis som gäller. Härlig kväll, gillar jag!
PUSS.





walking on snow

Ligger i sängen och börjar känna mig rätt död. Min höft är knas, suck. Kan man aldrig få vara skadefri??
Hoppas det går över, borta match imorgon! Sen på kvällen kommer min Jenny<3 hit, efterlängtat.
Vi sprang 8 km intervall träning idag + min förskyldning. Gick bättre än vad jag trodde. Till slut när jag inte såg klart och hostade ut min tunga(haha) sa min tränare åt mig att ta det lungt, men det krävdes övertalning. "Lina hur mår du egentligen? Nu får du ta det lite lungt" "NEJ!! Jag SKA springa", ungefär så lät det. Är väl rätt tjurskallig av mig.  hatar o va sjuk, hatar att inte kunna ge allt fullt ut. Men allt kändes bra i kroppen endå. Längtar till seriestarten i april, gah då jävlar.
Hade en trevlig kväll hos Lina. Fanny tog med sig " sommaren med göran " HAHAHA :D Mamma var så snäll och hämtade oss som bor på andra sidan "stan". Sjukt långt till Lina ifrån mig och fanny. Speciellt nu när det är snö och pisskallt. Inte jätte taggad på att cykla eller gå.
Nu kryper tröttheten fram, dags att  sova nu.
PUSS.







träna!!



Nu ska jag packa väskan sen ner och träna :D 5 km intervall träning idag, kom igen lina!
Sen kommer jag att tillbringa kvällen hos denna brud. PUSS!


hemma

Nyss hemkommen, trött och hungrig är jag. Trots att jat tog en pastasallad på tåget med Siri som sällskap, trevligt :) Hann inte äta någon frukost imorse, världens bästa estetare klampade in vid 9! Helt förvånade blev vi, att dom ens hittade till fridas lägenhet. Frida åkte till skolan, jag följde med dem ner till stan. Hann gå in på H&M, sen fick jag gå upp till skolan igen, var med på engelska lektionen. haha läraren pratade den roligaste engelskan jag hört, kan lungt säga att skratten bubblade i mig. Men vad tror ni inte händer? JO. Jag fick vääärldens hostattack ( notera vääärldens ) mitt under en redovisning. Sprang ut ur klassrummet, sprang förbi flera klasser, hostade och fräste som en jag vet inte vad. Väl inne på toan stod det ett gryyymt SNYGGT killgäng på kanske 10 st. Inte så där jätte roligt ;) haha. Men jag klarade mig! Vågade inte gå in i klassrummet igen så satt utanför i 25 minuter och blev utstirrad av förbipasserande folk. NEJ jag är inte ny! haha, eller så kanske dom tyckte att jag såg ut som en utomjording? Vid tolv stack frida till sin dagliga träning och jag gick ner till stan igen, mötte da lovely estetare, men mitt tåg gick vid 1 så fick stressa en massa. Ingen frukost hade jag ätit heller, det hann jag inte imorse.
Nu sitter jag här i sängen, äter nudlar och lyssnar på whatcha say acoustic version som vanligt!
Har träning vid halv 6 sen ska jag umgås med lina och fanny :) härligt!
Här får ni lite bilder, lite ego, lite allt möjligt.


igår


i växjö

DETTA ÄR INLÄGGET JAG SKREV IGÅRKVÄLL, MEN BLOGG.SE CPADE JUST DÅ SÅ PUBLICERADES INTE. SÅ HÄR FÅR NI DET

 

Hej på er!
Sitter i fridas lägenhet nu och har det myspys. Kom till växjö runt 3, gick i affärer till 5, då hade hon tränat färdigt och vi gick och köpte det jag ville ha på H&M. En "kofta" och en efterlängtad leopard kofta, som jag suktat efter såååå länge, nu är den äntligen min. Great! Förlåååt mamma.. Vi köpte godis och chips(såklart) till slut hamnade vi på den vanliga thai resturangen, vi pratade nog mer än vi åt. Jag vill inte åka hem. Trivs så sjukt bra här. Eller kanske är det för att jag är med den bästa som finns. Skönt att komma iväg ett litet tag iallafall. Nu ska jag fortsätta att göra fridas läxor.. ja ni hör xd hahah, hon har en del att göra så självklart hjälper jag till så mycket jag kan. Tvättat har vi även hunnit med ikväll. Frida har en super go sambo- stina! Men tycker synd om henne som tvingas bo med frida ibland (a) hihi. Rapar,fisar,disk,sjunger högt(och falskt som det bara går), ja listan kan göras lång! Nu ska vi göra annat. Haft en toppen dag verkligen. Imorgon ska jag vara med frida i skolan på förmiddagen, hej uttittad! Sen träffa mina älskade esteter som kommer till stan. Tar tåget hem vid 1. Vi hörs nog imorgon när jag vaknat.
PUSS




vi


<3

a moment like thiiiiiis

hejsan :)
Sitter här i mitt mysiga rum, precis plattat håret, lyssnar på banden som ska på way out west i sommar. Och mår alldeles fantastiskt.
sista lektionen för dagen var bad. Eller snarare simning. jag eve och lina ägde ju sönder, som fisken i vattnet ungefär, fast lina plaskar som en flodhäst! hiihi. Ne jag älskar er två, mina fina bästa <3
Sen bastade jag och Eve till halv 5 ungefär. Det var mega härligt, även att prata om allt och inget, som vi alltid gjorde förr! saknat det.. min lilla fis du är bra.
Kom hem halv 5 alltså, och träningen började en timma senare så var tvungen att stressa som satan.
Det var många sjuka och en del var i göteborg med skolan så vi var bara 10 på dagens träning. men det var en lugn och skön träning, såna övningar jag gillar!
Nu har jag precis packat en liten väska tills imon, tar tåget vid kl 2.  Tror ni Lina är glad eller? JA. Känns så härligt, då mår jag som bäst.. åka själv iväg till en större stad, där väntar min syster på mig.
Hon tränar till halv fem så jag får gå på stan i kanske 2 timmar helt själv, gärna för mig! :) åååååh! Ursäkta men är bara så glad ikväll!!!!! Annars går jag väl hem till hennes och stinas lägenhet om det blir för långtråkigt att traska runt själv, men ingen risk :)
Det snöar och då snackar jag inte lite heller, känns som man är uppe i norrland. HATAR SNÖ, trivs inte alls i detta klimatet.. Jag bor kanske 2-3 hundra meter ifrån skolan, det var omööjligt att cykla. Och jag mitt smarthuvud hade mina svarta converse på mig idag, får skylla mig själv. Så är det när huvudet inte sitter där det borde ibland.
Vi hörs kanske imorgon. Annars får ni ha det super, så ses vi på fredag!
Puss.

Twilight boken väntar på mig :*


there is a new love in town



Geografi med GURRA :D det är roligt faktiskt! Eftersom jag tycker ämnet är helt okej, okej nu är läraren heelt okej ;) så blir det bra helt enkelt. Vi har nämligen inte haft någon geografi sen innan jul. För planeringen och lärarna på denna skolan stämmer inte alltid.
kan tillägga att lina och josse är väldigt aktiva och smartheads right now!
Imorgon ska jag till växjö. Och Lina är gladgladgladglad!
Later!
<3

girl you make a fool of yourself


..

tränat och duschat, sitter nu här och pratar med S! Äter gör jag med.
Sovmorgon till 10 imorgon, härligt eller??
Kände på träningen idag att jag varit sjuk, kroppen ville inte som jag helt enkelt.
är inte på humör och klockan är sent. Vi hörs imorgon istället :)
PUSS.

patetiskt

tacos

nu ska jag ställa mig i köket och laga tacos. Ett lycka till kanske? haha kan behövas ;)

Stephanie! jag vill äta på Taco Bell när jag kommer :) bara så du vet!



shut it down


k.ä.r.l.ek.

Jag har iiiiiinga läxor idag, asså förstååååår ni eller? UNDERBART :D:D:D:D:D:D åååh.
tror det är första gången sen vi började gymnasiet som vi inte har någor skolarbete/läxor/prov förrens nästa vecka! Alltså flera dagar i frihet, okej har alltid träningar på kvällen men det är en frihet för mig. Vad hade jag gjort utan träning på kvällen? Degat hemma? Hm tanken tilltalar mig inte!! Visst det är skönt att göra ingenting ibland, men inte varenda dag. Noo thanks! Träning kl 8 ikväll, skönt.
Ska bara titta igenom ekonomin en gång till. One Three Hill is on TV = eyecandy<3 my man!!!
Såg att Tokio Hotel har konsert i Skandinavium någongång i mars, så ni som älskar dem, biljetterna är ute nu.. Rätt okej musik! Sugen på konsert blev jag nu, minns boyslikegirls, metro station, good charlotte konserten i Florida 08. Fucking awsome konsert!
Kisses.




skolan suger



är klar med min ekonomi uppsats så sitter här och gör absolut ingenting. Ska ner och titta på skol SM snart, 9:orna spelar futsal semifinal (inomhusfotboll), hoppas dom vinner nu!!!!!!

Hanna

En tjej vid namn Hanna Kazic får avsluta måndagens bloggande.
Hon är en otroligt fin och bra vän, bland dom roligaste jag känner och alltid glad. Inte många som lyckas sätta dit ett leende på mina läppar varenda gång man ser personen, men det gör hon, alltid!! varenda dag., spelar ingen roll hur arg,sur eller ledsen jag är, hanna lyckas alltid. Man märker att hon tycker om en för den man är. Och hon ser, hon ser om jag är det minsta upprörd över något. Hon är ibland den första som lägger märke till det. Och då får hon mig på bra humör. Vet också att hon alltid finns där, hon är lätt att prata med. Hon gör fotbollsträningarna roliga!! Fan jag älskar dig Hanzi :D Din glada,blonda,fina men framförallt GALNA unge! Massa love till dig babe.




you make it real for me




hej fina folket som faktiskt klickade sig in på min blogg för att läsa vad jag har för mig, hel kul! Så ett hjärta till er, eller ni som inte vill ha ett hjärta av mig får la en fet puss då :D hihi. Nä men ni är bra ni. Tack.

Precis stigit ur badet, ja.. det var det skönaste på länge. Lyssnade på melissa, boys like girls, j-m m.fl.
Rakade benen, hårinpackning och sånt som hör till. Låg nästan och somnade, eller ja jag vaknade när jag gled ner och fick vatten i näsan xd haha! Lite måndags-lyx. Behöver sånt emellan åt. När jag känner att humöret börjar svänga, motivationen,fokuset börjar blekna så tar jag mig såna här stunder eller åker någonstans för att få mig själv i rätta tankar igen. jag är nämligen en sån person som lätt kan tappa bort mig själv i stress OCH påverkas av negativa-sura personer. Men försöker typ jobba på det eller hur man ska säga. För jag är bra, jävligt bra till och med. Och jag ser fram emot att förverkliga mina drömmar.
Nu ska jag bara läsa igenom tyska läxan en gång till. Sen ÄNTLIGEN öppna twilight som jag inte alls har mycket kvar på, jag läser den på engelska nu och den är awsome. Längtat efter att fortsätta läsa ända sen igårkväll, hihi det gömmer sig en riktig bokmal i mig! Kan man nog inte tänka sig meeen så är det :)
Nu ska jag sluta babbla. Godnatt på er!
PUSS

H&M




måndag eftermiddag



Tror ni jag har läst en enda glosa, tror ni jag ens öppnat böckerna? NEJ.
Istället sitter jag här i den alldeles för sköna soffan, the hills/the city är på TV och tja.. jag gör absolut inte det jag måste göra. Men ska göra det jag måste nu och sen slappa röv. Lina fick lite tillskott i plånboken idag(hihi) så blev ännu mer shoppingsugen nu än jag var tidigare. Sett en snygg väska på gina och massa annat som jag är pepp på att få med mig hem.. förlåt mamma!!! Har lovat henne att inte köpa fler kläder på ett tag nu, men det går inte så jätte bra.. Vadåå jag kan inte låta bli ;S Men ska sluta, ska försöka iaf!
Och jag längtar tills på torsdag, älskar växjö, men jag älskar min syster ännu mer. Kommer ju knappast vilja åka hem. Det sista jag ska hoppas innan jag avslutar detta inlägget får bli att snön försvinner NU. Asfalten och gräset, jag saknar er!
PUSS.


historia



sitter i skolan och har historia arbete med eve och mathilda.. HAHAHHAHA fyfan va sjukt!!
Har bara matte kvar, slutar halv 4. Sen ska jag hem och plugga tyska. Roligt, ja menar det finns ju roligare saker man kan göra. Varit en rätt seg dag, glad-småsur-trött osv. Hoppas matten går snabbt..
Det är franska utbytesstudenter här nu, haha lite småkul bland alla blonda svenskar. ;)
HEJDÅÅ

don't turn back

Hade en trevlig eftermiddag med mina fina friääänds! Pappa körde ner mig till träningen runt 5 och frida till tåget, buhuh.. men vet ni? På fredag har vi studiedag, så på torsdag eftermiddag tar jag tåget till frida och stannar där tills fredag lunch typ. Ska vara med henne i skolan på morgonen en stund. ( men shit är ni tvillingar? Frida vem är det? Guud ni va INTE lika) haha så brukar det låta ;) Men ska bli kul att se hennes klass,skola osv. Några lite udda men vääldigt snygga esteter ifrån Gislaveds Gymnasium ESMK09 kommer att inta Växjö på fredags morgonen. Fint! haha era galningar.
Nä men jag ser verkligen fram emot att ha en dag tsm med min syster och kanske även hennes Sebbe. Och slippa detta stället för en natt :)  Måste hem runt lunch på fredag för har ju fotbollsträning på kvällen, vill inte missa en enda träning! Om jag inte är sjuk då. Som jag varit nu i en hel fucking vecka så jag läängtar tills nästa träning och till och med att gå till skolan imorgon. Legat hemma i många dagar nu så kind off trött på att dega.  Vi hörs imorgon när jag är i skolan, tror jag.
Hoppas ni haft en bra helg. PUSS


lite nya clothes


kände för att köpa något igår så slank in på gina snabbt och dessa två fick följa med hem..



ta ditt arbete på allvar, men inte dig själv

rubriken är så.. bra, riktigt bra till och med.

hej igen:D
jag har en manlig vän som är en räddare i nöden! TACK! haha.
Världens bästa vänner kommer hit runt 2 halv 3. Och det betyder att lina mår som allra bäst.
Och jag har HELT SJÄLV installerat mina högtalare som jag fick av pappa igår till datan.
Ljudet på skoldatorerna är kasst! Så nu dunkar det musik i familjen Åhsbergs hus :D Härligt!
Väntar på att mina fisar ska komma och att maten ska bli klar. Inte träffat dom på heela veckan ju!
Ikväll ska jag plugga historia som en dåre tydligen. Även åka ner och titta på träningen.
Vi hörs ikväll! Hehe och detta inlägget ser typ ut som det förra, aja.


åh härliga sommar, spola tiden tack!

I'd like to make myself believe

morron
vaknade precis, måste klä på mig snart och gå dom få metrarna upp till skolan. Har glömt min historia bok och vi har ett fett läxförhör imorgon.. hur trög får man bli? Hoppas bara det är öppet nu, vilket jag tvivlar på. Annars får jag hoppas att någon av mina fina vänner jag ska träffa idag har en bok hemma som dom kan låna ut till mig över en natt.. eftersom jag har chans att få högt betyg i historia så vill man inte fucka på ett läxförhör när jag egentligen kan det.. Men nog om en bok.
Skövde igår va trevligt :) Kan vi inte ha den shoppingen och en sån fiin och stor anläggning här?? Det var väldigt stort och fint med spa-relax,äventyrsbad,sporthall,gym,bowling och resturang i ett. AWSOME!
Men nu har jag inte tid att sitta här mer ;) Ha en bra söndag. För det ska jag ha!
PUSS


Skövde

Hej :)
Nyss hemkommen ifrån Skövde, haft en skit rolig dag verkligen :)
Orkar inte berätta om hela dagen men istället får ni lite bilder, det blir väl bra? Mh menar det :D
Nu ska jag sova, OJ vad jag ska sova..
FÖRLÅT för ett mega kort inlägg
Hörs imon!<3



gulligt ..


hon där...


mamma och sabina :)


O'Learys


hon som älskar mat ..






natt

hej.
Ska sova nu känner jag, mitt humör börjar bli kasst och ögonen/huvudet lyder mig inte!
Mitt humör idag har varit väldigt upp och ner, men vad ska jag skylla på? JO, jag är ju som sagt tjej och under en viss tid i månaden kan man bli lite smått PMSig osådära ;)  Men men. Sen tänker jag för mycket ibland.. och låter människor påverka mitt humör som jag egentligen inte tycker om alls. Människor som är patetiska, som ger bad energy dagligen.. fuck them. Så skärp dig Lina! Tack. Haha neh jag ska skita i dom och sluta dissa dom här i bloggen, eller? Blir lätt att man tar ut det här, men hellre här än att ta ut det på min fina syster som jag inte träffat på en hel vecka :) Imorgon ska vi ju som sagt till Skövde och hälsa på världens bästa bror och hans fina tjej! Vi ska gå på något bad/spa/relax, gå på stan och äta ute, allt sånt som hör till. det vanliga helt enkelt :) Hoppas alla får en härlig lördag, för det ska fan jag ha! Riktigt roligt ska det bli, sett fram emot det hela veckan. Sen en puss till många av mina härliga tjejer i klassen som är på Samhällsfesten ikväll, have fun guuuuurls :D Och gör inget ni kommer ångra imon, aight? hihi.
Nähe GODNATT.

natt

hej.
Ska sova nu känner jag, mitt humör börjar bli kasst och ögonen/huvudet lyder mig inte!
Mitt humör idag har varit väldigt upp och ner, men vad ska jag skylla på? JO, jag är ju som sagt tjej och under en viss tid i månaden kan man bli lite smått PMSig osådära ;)  Men men. Sen tänker jag för mycket ibland.. och låter människor påverka mitt humör som jag egentligen inte tycker om alls. Människor som är patetiska, som ger bad energy dagligen.. fuck them. Så skärp dig Lina! Tack. Haha neh jag ska skita i dom och sluta dissa dom här i bloggen, eller? Blir lätt att man tar ut det här, men hellre här än att ta ut det på min fina syster som jag inte träffat på en hel vecka :) Imorgon ska vi ju som sagt till Skövde och hälsa på världens bästa bror och hans fina tjej! Vi ska gå på något bad/spa/relax, gå på stan och äta ute, allt sånt som hör till. det vanliga helt enkelt :) Hoppas alla får en härlig lördag, för det ska fan jag ha! Riktigt roligt ska det bli, sett fram emot det hela veckan. Sen en puss till många av mina härliga tjejer i klassen som är på Samhällsfesten ikväll, have fun guuuuurls :D Och gör inget ni kommer ångra imon, aight? hihi.
Nähe GODNATT.

movie

Precis haft min fina Lina på besök, trevligt som alltid :)
Kollat på filmen nedan som jag sett typ 100 gånger, kan varenda replik! Lite små kul sådär.






Nu blir det den här:


gah gorgeous

simmons



LOVE YOU <3

want this



when I grow up


lönen och lite annat ;) HÄRLIGT!!!!

Känner mig betydligt piggare idag. Vilket betyder att  jag kan följa med till Riccard och Sabina imorgon. Åh :) Det ska bli jävligt skönt och roligt! Umgås HELA familjen, imorgon är den komplett och inget slår oss ;) hihi.  Sitter och tittar på top model season 6. Tror jag blivit beroende, kanske? Jag sitter och längtar till allt som kommer att hända, jag är en.. ja vad ska man säga? typ drömmare eller att  jag  alltid ser frammåt! Längtar till framtiden. För just i dagsläget vägrar jag tänka på BARA nuet, visst det gör jag det med. Men framtiden får mig att le.
Nu ska jag äta "frukost".. eller ah lunch. En sjuukt god kycklinggryta väntar på mig, yummie!
Min syster kommer hem ikväll, jublar!!  Jag ska gå upp till garderoben efter jag ätit och rota fram några bra gamla filmer, nostalgi baby!
PUSS

godnatt

someone once told me that you have to choose
what you win or lose you cant have everything
dont you take chances you might feel the pain
dont you love in vain cause love wont set you free




imorgon är det fredag :D

Jessica 17 år :D



Ett stort grattis och en stor kram till min fina fina fina vän jessica som blir 17 år idag :D
Synd att jag inte kunde HOPPA på dig idag med en galen födelsedagskram!
Hoppas du inser hur bra du är och älskar att du alltid är dig själv, snällare och goare tjej får man leta efter. Hoppas du fattar att jag menar vartenda ord och att du är bäst min bajskorv :)
HAPPY BIRTHDAY <3

ekonomi arbetet väntar

har sovit en stund nu och mitt ekonomi arbete väntar. Ska faktiskt bli roligt :) Är som sagt väldigt uttråkad! Och jag är trött på allt som har med TV och data att göra. Ska även jobba ifatt det jag missat i svenskan.
Måste stanna hemma imorgon också, tyvärr. Febern steg idag.. Känns väldigt surt men hade knappast orkat att gå till skolan.
Jag och mamma skulle på begravning imorgon också, men mamma tyckte jag skulle stanna hemma istället. Tänk er själva, sitta i kyrkan, hosta och nysa var tredje minut när folk gråter/sörjer våran älskade märta.. nej tack. Ville hemskt gärna gå för hon va en otroligt fin och mysig människa. Min förskyldning kom riktigt olägligt! Har två matcher i helgen, lördag och söndag. Men ska följa med till Skövde istället. Vi ska hälsa på min storebror över dagen på lör :) Så lycka till på båda matcherna brudar, kötta åt mig också!
Ekonomi väntar, ka-ching!
PUSS :)


till er bittra därute..



obs denna texten har ingenting med EN person att göra!


Ursäkta ordvalet men jag vill ge en fet diss till alla bitterfittor där ute, herregud vad tänker ni med? Jag är inte alltid på toppenhumör och ibland känns allt jobbigt. Men ni som klagar dagarna i ända? Är det värt det? Det är oftast ni som klagar på allt och alla hela tiden som inte har en enda anledning till att göra det. Varför gå runt och tänka på allt dåligt i livet? Varför tänka allt ifrån den dystra och bittra sidan? Jag stör mig så otroligt mycket på människor som ALDRIG är nöjda med någonting. Människor som bara går runt och stör sig på andra hela tiden. Håll det för dig själv isåfall. Det påverkar bara humöret av att leta fel på allt och alla. Så varför överhuvudtaget tänka i de banorna VARENDA jävla dag? Förlåt men jag är så trött på människor som alltid är negativa. Le istället, för livet är så jvla roligt och bra! Så jag hissar er som har den rätta inställningen, som peppar era vänner, som sprider glädje runtomkring er! För hur roligt är det inte att få ett leende, hur charmigt och roligt är det inte med folk som är glada och positiva?

Ville bara få ut detta :)

 


way out west

Har ni sett min nya design och header? om inte tryck F5. TACK HANNA BOGREN DU ÄR BÄST <3
Super nöjd är jag :) Beskriver mig så bra och allt är åh så fint!


gud vad jag är rastlös, men samtidigt orkar jag ju inte göra någonting. Var till och med jobbigt att äta innan. Härligt.. åh hatar o va sjuk, framförallt förskyld. För jag mår alltid piss när jag är det. Måste stanna hemma imorgon också, måste endå upp till skolan på fredag i vilket fall som helst. Nettan kommer ifrån Halmstad och hälsar på ( en väldigt älskad och nära vän till mig ) OCH jag ska titta på valen och kurser inför 2 an.
Min syster kommer hem över helgen! De gillar vi.
Jag och min Miranda sitter och planerar lite till sommaren, det blir förhoppningsvis way out west som det ser ut nu!
Fyfan vad roligt med festival och hoppas på bra band-artister. peppa darling! u-n-d-e-r-b-a-r-t.
Börjar redan tänka på outfit.. haha!



lakers

IF Troja/Ljungby - Växjö Lakers HC
go kusin go lakers!





thailand bilder



Pratade nyss med mormor och dom hade precis tagit en tuktuk in till Patong. åååh avis, saknar det. men en dag ska jag tillbaka :) Hon hade köpt lite presenter till mig också, awsome!
Pappa kom hem med nötcreme till mig, gaah så gott :D det är min favorit. Jag tycker det är så gott att så fort jag hör ordet "nötcreme" lyser jag upp och ååhar mig. haha godisgrisen talar.

här får ni "lite" thailand bilder, och de flesta bilder tagna utav mig.
Ni kanske är trötta på alla mina resbilder, men men ;) jag älskar det!!!



när vi satt på en strandbar på kvällen fångade jag detta på bild


hotel graceland resort and spa. Finaste jag bott på!


finaste platsen jag någonsing sett eller varit på, underbart var ordet.



första dagen och blek som fan


min fina storebror bodde i thailand under några månader så vi tillbringade
självklart mycket tid med honom eftersom han var saknad hemma!


vi provade även på elefant ridning, sjukt läskigt men roligt som fan


monkey show


ja vi trivdes


syster


dykningskurs



I know better

hej :)
Är på mycket bättre humör nu, har nämligen varit otroligt sur och på kasst humör hela dagen för vissa saker. Men nu har det gått över för jag vet bättre. Nu ska jag hoppa in i duschen och min bästa Evelina kommer om 10 minuter. Men det är bara för henne att låsa upp och gå in. Hon är typ en i familjen ibland. Love you.
PUSS


onsdag morgon



jag älskar dig min stjärna <3

Godmorgon eller nja goddag! Kan ju säga att jag är ännu mer förskyld idag och huvudet dunkar.
Men jag klarar mig alltid. Såg att sällskaps resan 2 - snowroller börjar nu! GÖTT :D WE LOVE STIG HELMER SEXY MAN! GRR, haha.
Och sen kommer pappa hem med lunch till mig snart.
Har inte så mycket att skriva för tillfället. Bye bye

önskar du kunde lita på mig, jag är här fortfarande, jag är jag, inget annat! suck.

tisdag kväll

gokväll läsare!
Idag har jag inte gjort för mycket, haha. Suttit på ett och samma ställe sen elva i förmiddags. Jag orkade gå på toa en gång, och jag gjorde mig en AS GOD omelett (gick hela vägen till köket). Hörde ni?  Jag lyckades göra en omelett, herrejävlar. I'm proud of myself! Haha. Har även pratat med världens finaste vän jennybenny! Åh du är bra. Hon är en sån person som jag behöver i min vardag, hon känner mig, hon vet hur jag är och den jag kan prata om allt med. Hissar!
Annars håller Hanna på med en ny bloggdesign till mig, ja jag är en person som tröttnar snabbt på saker och ting, i detta fallet min header. Plus att hanna är världbäst och har photoshop. Hissar!
Dissar att näsan rinner som ett vattenfall (fräääsh), trodde att julen var slut men Rudolf med röda mulen is baaack in business! Och tja halsen och huvudet känns som två feta fotbollar.  Men annars så är inte fotbollar en dålig sak, det är en underbar liten rund sak!
Stannar hemma imorgon också. Nu ska jag sova, eller tja försöka iaf. Hoppas inte att jag väcker mamma och pappa med mina nysningar. Låter nämligen väldigt högt när jag nyser.. Skriv upp det förresten, för lix klart ni bryr er om det? haha.
Godnatt

FETING BRA LÅT  :D Får en på bra humör och att länga till sommaren.

Owl City - Fireflies




beställt

Klickade hem denna söta toppen(snygg till svart kavaj och tight nederdel) och en ny bikini, som är behövlig. Vissa delar har ju växt ;) hahah! tack mamma!





ge mig oktober

tror ni jag längtar eller? JAAAAAAAAAAAAAA :D
För er som inte visste det så packar jag väskorna i slutet av oktober  och drar till min bästa vän i 2 veckor som bor i Florida sedan ungefär 3 år tillbaka. Jag och min syster besökte henne sommaren 08. Och det var dom 2 bästa veckorna i hela mitt liv. Jag älskade ALLT. Aldrig trivts så bra eller kännt mig så hemma som där. Så självklart ska jag tillbaka. Denna gången över halloween.  Vi ska vara en helg i NEW YORk också.  Det låter inte helt fel va? Ska bli kul att se hur det är på high school. Och när hon är i skolan kommer jag befinna mig på stranden. Hon har fått körkort när jag kommer så vi ska göra massa roliga utflykter! Dagen jag lyfter från Kastrup kommer jag förmodligen gråta av glädje. Tror ingen förstår hur mycket jag längtar efter denna resan och vad den betyder för mig..


vi tvättar bilen (carwash babyyyy) haha


utanför stephanies hus, huset är i spansk stil typ,
love it. mysigt som fan


clearwater


påväg för att köpa godis på kvällen


spola fram tiden..

fireflies



godmorgon!
När jag vaknade imorse kunde jag knappt andas, näsan är igentäppt likaså halsen. Huvudet känns lika stort som en fotboll. Orkar inte göra något mer än att ligga i sängen idag. Har hunnit kolla igenom flera The Hills avsnitt och druckit varm oboy. Jag saknar min syster också.
Nu ska jag fortsätta snyta mig och klia mig i ögonen.
Vi hörs senare

Who says I can’t be free?


MJAAAAU såhär gullig kan jag vara ibland.. ehe..

Det var sjuuuuukt skönt att basta OCH ångbasta. Hårinpackning, "grejer" för ansiktet, så nu är hela lina len och mjuk och doftar som en sommaräng.. HAHAH skämt o sida, men kind off. Min mamma har iaf sniffat på mig hela kvällen. Hon är min gosgos. Någon mer än jag som såg Idrottsgalan ikväll och tyckte den var rätt dålig? Nja förväntade mig mer. Försökt titta igenom tyskan och svenskan, har väl gått sisådär med det. Har inget fokus och noll koncentration idag så jag struntar fan i det nu.
Pratade med mormor&morfar innan idag som befinner sig i thailand, inte alls avis, inte alls..
Nuuu ska jag krypa ner. Börjar med DUBBELL TIMMA I TYSKA DIREKT PÅ MORGONEN!! Ah ni hör ju? Kan beskrivas med ett ord : döden. hahah!Nej då, men njuter gör jag INTE. .
PUSS.

måndag

Måndagar i skolan är alltid otroligt sega. Så dom kan man gärna skippa i fortsättningen, kan ju alltid hoppas. Allt och alla känns sega, de flesta går nog mest runt och önskar att dagen ska ta slut. Nu när allt är grått och blött så känns det som att allt går på halvfart. Iallafall jag.
Va tvungen att gå hem de få 100 metrarna efter skolan, det går inte att cykla i snön. Så den kan också gärna skippas. Våreeeen, vart fan är du? Komsi Komsi!
Har pluggat lite tyska nu en stund, ska upp till simhallen för att basta och simma. Guud va skönt.. Det lockar mer än tyska verb och glosor!
Vi hörs kanske senare ikväll.






växjö

Der var så skönt att träffa frida, det känns verkligen som att DÅ blir jag hel igen. Känner alltid under vardagarna att något fattas.. Vi åkte till hennes lägenhet och mamma satte igång att städa och diska direkt, stina och frida ni är goa ni två knäpprövar :D haha! Sen vidare ner till tipshallen, sebbe kom 2:a. Great!
Sen åkte vi till världens godaste och mysigaste resturang, Akropolis ( grekisk ) Där kan vi snacka om GOD mat. Och matchen tänker jag inte prata om, dåligt och pinsamt.. så bara att glömma den och sikta in oss på nästa istället.
Idag är det söndag kväll, tja en hel skolvecka framför mig.. Får alltid samma känsla, vill inte! Bara eeen dag till, snälla bara sova liiite till? Men har två sovmorgnar denna veckan, lina gillar. Och skolan är inte så bad endå.  Ikväll är det premiär för Blåsningen, det verkar skit roligt. Älskar själv att driva och lura människor, så kommer sitta och asgarva åt allas miner!hihi. Är även I en annan del av Köping. Så det blir garanterat soffan för mig ikväll. Skönt!
Här kommer lite bilder ifrån dagen.


vaknade såhär


växjö


OXFILE <3

consert and facelook


orkestern



bussjävlar

hej
rubriken får tala..ja saker och ting blir inte alltid som man vill eller tänkt sig.. Det gick inga bussar dom tiderna jag kunde och behövde vara hemma. Så jag fick stanna hemma. Men men det gör inte så mycket just nu faktiskt. Kommer ju fler gånger :) Hoppas ni tjejer har roligt ikväll iaf!
Konserten var SKIT BRA och vacker! Maria Möller är så jävla rolig, ni vet hon som kan imitera allt och alla? Tror hon är mest känd för Carola. Skrattade så jag grät och hon sjöng så taket lyfte nästan. ja grymt var det.
Ska gå och lägga mig nu, upp vid 8 imorgon. Växjö nästa! Friidrott sen innebandy match på det, imorgon ska vi fan visa dom vad vi går för, sist vi mötte dom funkade ingenting. Men imorgon då jävlar.. vänta ni, lina är tacklings och spring sugen.. watch out!
Enda nackdelen med morgon dagen är att det är söndag.
Vi hörs imorgon kväll.
PUSS.



fix



Fixar mig med den här bruden! Vi har precis mött oscar :D
Ha en bra kväll people, för det ska fan jag ha!
PUSS från en glad Lina!

yes I can see her


damn she's a sexy bitch!

god morgon

Heeellluuu
Vaknade runt 10 av att Frida ringde, åh du väckte mig i min beauty sleep.. haha! nejdå. Vi har pratat nu i en timma. Stackars dig.. men näst nästa helg, då jävlar hörru :O Och planerat tatueringar har vi gjort, vi ska ha likadana, hon på ryggen och jag på foten. Gulligt. Även fightats om MIN spotify, men jag gav mig till slut. Så nu har jag youtube på högsta volym, ska bara plocka iordning alla högar med kläder som invaderar mitt golv.. sen ska jag ner och laga mat ( duktigt )..  Sen vid 2 väntar hockey med dom bästa.
Bloggar senare i eftermiddag!
PUSS på er.


sammet

funderar starkt på att köpa mig ett par sammetstights, sjukt snyggt och säkert skönt också!


bild från pause.se, snygg outfit!


fabset.com

den här fina tjejen på bilden är en av mina bästa vänner och hon gör mig stark, har hon gjort i 3-4 år nu. Finns alltid där vid min sida. Även om vi inte hinner umgås så mkt nuförtiden så vet vi endå vart vi har varandra. Älskar henne otroligt mycket :) Så puss på världens bästa JENNY


john mayer


vart har han och hans musik varit i hela mitt liv ?????? GAH :D
underbart..







helgen

hej beautiful!
Träningen var suuuper jobbig men otroligt skönt nu efteråt alltså! jag ville inte gå hem, ville spela mer mer mer mer! Härlig känsla. God mat väntade när jag kom hem. Och jag HOPPAS på den 6:e! Vore helt underbart, IFK har träningsmatch mot Ålborg kl halv 1. Sen möter frölunda färjestad hemma klockan 4. Hoppas pappa slipper följa med på den jävla 50 års festen.. Såna dagar är lycka för mig, då mår jag som bäst. Sportnörden talar! haha :D
Nu sitter jag och myser i soffan med let's dance på, pratar med stephie,petter m.m!
Imorgon ska jag titta på jonte (hockey) kl 2 med Eve och Mirran. Sen halv 7 är det nyårskonsert, våran fina hanna ska spela. Så jag mirran och goa oscar ska titta och vara stolta! Direkt efter  är det fest!!!! Weihaa..
Och på lördag ska vi upp runt klockan 9 (hur ska detta gå??) för att åka till Växjö och hälsa på världens bästa person, min syster! Vi ska titta på hennes grymma pojkvän, det är nämligen friidrotts DM där i helgen. Senare runt 3 åker jag, mamma och pappa vidare till Alvesta där vi har innebandy match. Tagga!
Blev kanske mycket på en gång här? men det är en fullspäckad helg. Kul att det händer något. Himla kul asså. Så fet kyss till denna helg<3
Nu ska jag slappa vidare så hörs vi imorgon.
PUSS


whatcha say acoustic



hallå ni bra!
Har träning om en halvtimma, så måste skynda mig och packa ner saker m.m
Pratade med jenny i typ en och en halv timma, du är så jävla bra sis och jag har saknat dig något enormt.
Fick tillbaka mitt matteprov och åt helvete med det, grymt besviken blev jag. Och tack mathilda<3
Fick iaf bra på mitt historia prov så dagen i skolan har inte varit så dålig trots allt.
Måste sticka nu, vi hörs senare ikväll!
PUSS

JASON DERULO- WHATCHA SAY ACOUSTIC ! BÄÄST

pictures in my head


hallå där people
Varit en bra dag i skolan, känner att lektionerna går bra och skolan är inte så himla skit endå :)
Gick ut med Zorro i snön efter skolan, gah kan hunden inte gå ut med sig själv över vintern? Hade mina vita älskade converse idag, smaaart lina, smart!! Jaja dom går trots allt att tvätta, eller köpa nya.
Snön får gärna försvinna och vårsolen titta fram, då blir jag ÄNNU gladare. Idag var typ enda dagen jag inte pluggade under en skolvecka? Kan säga att det var huur skönt som helst, innan när jag kommit hem ifrån skola/träning så vet jag att jag har minst en bok att slå upp och börja läsa o plugga.. Men inte idag. Så jag softade gärnet fram tills pappa slutade jobbet sedan åkte vi upp till teamsportia och köpte en ny innebandy klubba till mig. Det blev en Unihoc, svart och guldig, vääldigt skön. Den kändes skön idag på träningen iaf.
Och FRÖLUNDA VANN IKVÄLL MOT LHC :D GÖÖTT!
Nu ska jag fortsätta läsa twilight och prata med trevligt folk på msn..
Peppar helgen gör jag med, så himla mysigt och roligt!
PUSS

sommarbild..


-

hej bloggen :)
orkade faktiskt inte blogga igår, pluggade och tränade. Satte inte ens på datan, duktig lina!
Sitter på engelskan nu och har grammatik, det är rätt lätt. Tittade på 2012 på NKn , nog den mest overkliga filmen jag sett, sitter mest och skrattar åt att dom klarar sig gång på gång på gång. Idag är det torsdag och det betyder ett steg närmare helgen. Har en rolig helg att se fram emot.
Nu slutar vi. Bye bye!!

jaiho


precis duschat och lite smått.


Mitt under träningen hände det här:


Så imorgon ska jag få en ny klubba :D yes!!!!! Hoppas dom har bra och snygga inne på team sportia nu bara..

Nu ska jag:

LÄSA. har sovmorgon till 10 imorgon, kan tala om att det sitter fiiiint och kommer göra varenda onsdag fram tills sommarlovet, tack ni som gjorde schemat, TACK.

frölunda


Nu : FRÖLUNDA - brynäs





since u been gone


clearwater beach, FL.

Hej hej. Stack till mormor och morfar direkt efter skolan, pluggade lite grann och åt mat. Dom åker till thailand på söndag, den resan som jag egentligen skulle blivit bjuden på av morfar, men skola och annat är tyvärr ivägen, och inte helt lätt att ta ledigt i 2 veckor nu mitt i terminen. Men nästa resa så :) Hoppas dom får det underbart iaf, mormor kommer bli svart, hon blir så brun så hon skiftar i svart xd haha, och hoppas morfar får njuta lite, det är han värd :/ big love.
Träning om 40 minuter (innebandy)
PUSS.

stephanie



HAHAHA stephanie vad har du gjort!? Grounded for a month? Min lilla baby :D haha men jag lider faktiskt med dig.. Miss you och det är 9 månader kvar nu<3

Sitter i skolans cafe (oasen) och skriver på en ekonomi uppsats, ska till tandläkaren nu så måste till skåpet och hämta jackan, hurry hurry!
PUSS

CUP






På onsdag ska jag och Lina sitta och ringa runt till bra Göteborgs lag, P-17 lag och bjuda hit dom. Hoppas vi får hit IFK men tveksamt.
Vi i damlaget anordnar en cup nämligen! Kommer bli skit kul det här :D

Ny Cupturnering i Zinkteknik Arena

2010-01-07 19:22

Lördag den 27 februari och söndag den 28 februari är det premiär för nya Uppstart Cup. Cupen är en återupplivning av Decembercupen som tidigare spelats i två upplagor. Lördag spelar P15 och Söndag spelar P17

style




run this town

ligger i soffan med boken.. på magen, stängd och behöver öppnas. Men inte orkat fram tills nu, kollat på the hills & the city som jag gör varenda eftermiddag nästan. Nähe nu får jag väl nöta in starka verb i mitt trötta huvud.
Ska även reda ut lite saker, sen unna mig med boys like girls.
PUSS.


godmorgon..

Sitter i skolan nu, har engelska med Åsa. Ingen jobbar för hon är inte i klassrummet, som vanligt. Vi ska läsa ut twilight på 4 veckor, kom igen? Jag kommer läsa ut min på 2-3 dagar (a) haha ja jag älskar att läsa och jag älskar böcker!
Och twilight är as bra också. Men endå rätt gött att ha lång tid på sig. Jag brukar alltid läsa ut mina böcker dom första dagarna, sen har jag nästan glömt vad boken handlar om när vi ska ha prov på den.
Slutar halv 4 idag, sen ska jag hem, plugga tyska-starka verb. Yes yes. 
Måndagar är min enda träningsfria dag på hela veckan, så då passar jag på att slappa och ta de lungt.
Men känner endå inte för att ligga och dega i soffan hela kvällen, har jag gjort nästan hela lovet.. Men kommer säkert känna för det i slutet av skoldagen, matte sista lektionen och det betyder d-ö-d-e-n !!!!! uäk men men.
Nu ska jag sätta på lite musik och hoppas på att lektionen går snabbt.
Min morgon började skit dåligt, jag snubblade på min katt, flingorna var slut och jag hittade inte mina skåpsnycklar. Letade i 20 minuter i hela huset, men tror ni jag hittade dom? nehe självklart inte, tror min katt har lekt med dom.. hade lust att hänga upp han i svansen i ljuskronan och låta han hänga där tills jag kommer hem ifrån skolan xd hahah! neeh då jag älskar min boll :D Men va tvungen att betala 60 kr för nytt lås och nycklar.
Men jag är glad endå, nu slutar vi :D hejdå snyggingar!
PUSS.



10 januari



Nu ska jag "fixa" iordning mig för natten, kan man göra det förresten? Fixa sig inför natten? Nja låter rätt knäppt ju :) Men borsta tänderna, tvätta ansiktet, victoria secret body lotion(love) och somnar ALLTID till dom här fina grabbarna: kärlek.. boys like girls <3



Och imorgon börjar skolan. Bra eller dåligt? Tja helt okej faktiskt.
Hoppas alla kan sova nu sista kvällen, tror jag inte är ensam om att ha vänt på dygnet totalt. Loggade SNABBT ut från facebook nyss, alla verkar ha ångest och fullkomligt h-a-t-a-r att skola,jobb och vardagen sätter igång som vanligt igen? Men visst lov är ju inte helt fel de heller :) Hoppas alla haft det as gött och njutit av ledigheten. Vet inte vad jag ska skriva mer så bättre jag stänger ner datorn och gör något annat. Sängen lockarrrrrrr..
PUSS.

pimpla?

hallå där kött och blåbär

Kan väl inte säga så mkt om dagen i stugan, vi var ute på isen och pimplade bl.a, tror ni vi fick någon fisk? tror ni det nappade? NOPP SNOPP. Istället satt jag där i snön med ngn fånig pimpel grej i handen och rörde upp och ner ibland och frös om mina fötter. Men det var enda lite mysigt, haha. Min farbror är bäst.
Träningen var super skön och rolig som vanligt! Extremt taggad, och mittback,jag? Njaa.. men om man inte testar nya saker utvecklas man inte heller. Robi tror på mig iaf, och det känns gött.
Nu är det "en annan del av köping" :DD  dom är ju stört sköna!!!!
PUSS.

bättre..



godnatt bloggen.

Bättre dåligt minne än dåliga minnen.




vinst

matchen gick super, vinst med 7-5 och jag fick göra mål. Upp och ner, vi gjorde 3 snabba, dom vände från 6-3 till 6-5, onödigt av oss kanske men vi säkrade till slut segern lungt och tryggt. Fyfan va go vinst, delvis för att vi mötte europas sämsta förlorare, snacka går ju! Och för att hela laget kämpade, bra laginsats helt enkelt.
Mådde dåligt när jag kom hem så kunde inte åka till Lina och sova hos henne  :/ Hoppas du har roligt med dig själv ikväll darling ;)  Och idol erik, yeah utväxt! hihi kärlek till dig vännen.
Ska äta upp mitt godis nu, det är ju faktiskt lördag idag.. Imorgon blir det stugan hela dagen, världens bästa faster och farbror kommer också upp. Min sista kväll på lovet kommer tillbringas på träningen :D härligt!

På måndag börjar skolan igen, vet faktiskt inte om det är bra eller dåligt. Visst det är väääldigt skönt med lov osv..
Men jag trivs endå i vardagen, det händer lite mer då. Man är piggare och har mer go. jag blir lätt slö och seg på loven, särskilt nu under vintern när man bara kan sitta inomhus eftersom det är för kallt och för mörkt. Men sommarlovet, big fet kyss till den! Och sen kanske jag är störd, men jag tycker inte skolan är så hemsk. Inte direkt så jag vill ta självmord över att gå till skolan, verkligen inte. Nog mest för att jag har bäst vänner som gör mina dagar roliga! Och att sitta och skriva,läsa och plugga, ja det är helt okej för mig. Försöker iaf tänka positivt.
Såg att Independence Day börjat nu på 3:an! bye bye snyggingar.
PUSS


syster och bror i thailand!
Dom bästa jag har <3

match



Idag är det match klockan 3 i sporthallen! Kom och kolla eller va tråkig och stanna hemma ;)
PUSS.

det där med fotboll..



hallelåja
Ligger här i min varma sköna säng och allt känns förjävla bra faktiskt. Träningen gick helt okej, mina knän ville sammarbeta liite iaf, tackar för det.

Och ikväll var träningen extra rolig, då jag får en sån kick och mitt fotbollshjärta dunkar extra hårt för just denna sport, världens bästa, fotboll! Tänk om jag aldrig gått till den där första träningen när jag var 5-6 år. Tack pappa för att du drog med mig. Tack Anders Åhsberg! För sen den dagen har jag varit fast. Tänk att en boll på en gräsplan med några tjejer i shorts och t-shirt (haha) kan ge så mycket adrenalin och lycka? Tänk hur många gånger jag sprungit där nere på gis, i 11 år nu. Och jag ångrar de inte en sekund. Vissa förstår inte hur man kan springa runt på en regnig plan alldelles svettig och gräsig och jaga och rulla runt en boll? Det förstår verkligen jag. Älskar när man spelar så grymt bra fotboll, när bollen flyter mellan alla lagdelar, upp och ner, fram och tillbaka. Rörelser,skott,finter.. vet inte vart jag försöker komma eller vad jag vill säga egentligen. Mer än att fotboll är livet! Den som uppfann sporten borde ju få en fet kyss i graven! TACK.. TAAAAACK.

Mötet gick bra och var veeerkligen behövligt, tog in allt Robi sa.. hoppas jag alla andra också gjorde. Så nu ser jag allt med lite nya ögon, ser möjligheterna, känner hur taggad och förväntansfull jag är. Här ska springas. Så in i helvete till och med, det kan jag lova er. "den lilla kaninen" is peppad. Så de så.

Kom hem till en god middag med mamms och papps. Min syster åkte hem till Växjö och sin Sebbe vid lunch idag. Kommer inte få träffa henne på 2 hela veckor nu. Hate it men jag börjar vänja mig mer och mer vid att vara enda barnet hemma.. och jag klarar mig prima ballerina, yepp.
Imorgon ska jag gå upp i hyffsad tid, äta frukost och gå ut och gå. Har innebandy match klockan 3. Är alltid grymt seg på förmiddagen så behöver frisk luft och få igång benen lite. Även gå runt och sjunga med ipoden på högsta volym. med detta kanske lite för lååånga inlägget ska jag sova. Godnatt och PUSS på er, ni är bra!<3

let's hear it for the boy




if you're not the one..




If you're not the one then why does my soul feel glad today?
If you're not the one then why does my hand fit yours this way?
If you are not mine then why does your heart return my call?
If you are not mine would I have the strength to stand at all?



I don't know why you're so far away
But I know that this **much** is true
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with
And I wish that you could be the one I die with
And I'm praying you're the one I build my home with

kvällen i bilder



ego bilder från idag..



hahaa fis


HAHA emh ja.. BANAN OCH CHOKLAD ÄR DETTA, inget annat!!!


vem kan detta vara!?



denna sexiga-heta-fantastiskt-underbara-fina-söta-vackra bilden får avsluta!
Nuu ska jag sova!
PUSS.

@eve


Sitter hos denna tjejen nu! Frida har klätt ut sig och vi ska nog gå ut och skrämma några.. muhaha!
Hon ser förjävlig ut.. bilder kommer imorgon. Watch out!!!!
Haft en mycket trevlig kväll med världens bästa :D <3

show me love


Stina & jag på gothia invigningen



Nu ska jag hoppa in i duschen! Härligt härligt.
Sen ska jag upp till sporthallen en snabbis, möta Hanna och Miranda vid skolan. Gå förbi konsum, köpa med oss godis och sen gå heeela vägen ner i snön till vårt födelsedagsbarn/bitch<3 Det kommer bli en rolig och mysig kväll, som alltid med er! :D Nu ska jag sjunga vidare i duschen med spotify på högsta volym.
PUSS

fri som en fågel

Vaknade av att jag halvskrek, drömde något helt sjukt scary :o usch!
Pallrade mig upp och sitter här i min rosa pyjamas och kollar på rasmus på luffen.
jag var kär i honom när jag var 6 år.. Alltid diggat blonda killar, hahaha :D
Nu ska jag göra lunch åt mig och frida! Senare ska vi upp till stan och fixa lite saker :P
Ikväll ska jag titta på innebandy träningen sen vidare till Eve, som fyller år imorgon! Så vi tjejer ska ha lite mys.
Ha en bra dag!
PUSS

och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
Jag har varit där förut o jag är inte rädd
Och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset
Men de kan titta nu jag är beredd

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?




pilla röv?

Ska sova nu och ligger här med Frida bredvid.. HAHAHA precis sa hon" lina har det läkt i röven??" och så kollade jag åt höger, vill inte veta om hon pillade sig i röven eller inte. för det första.. hur f*n ska jag kunna veta om det läkt eller inte, tittar inte precis efter? För övrigt har hon tydligen skärt sig i röven.. frida man ska inte dra där. Men du och Eve är ju endå experterna ;) Så med dessa ord säger jag goodnight!!!




dom bästa som finns <3




can't help but wait



fyrhjuling är sjukt kul i snön!
haft en rolig dag ute på landet i SNÖN. För fyfan vad mycket snö det är..
Kan inte ens komma ihåg när det var såhär mycket senast? Känns som att man är
uppe i Luleå på lindvägen hos gammelmormor och hoppar från taket och åker scooter.
Hoppas detta ligger kvar lite när det väl är snö.. Och kallt som f*n är det. gah kände inte
mina tår på hela dagen! Frida mulade mig, och då snackar jag inte lite heller..kanske skiter ut snö ikväll?
Haha :D men det har varit en good day. Har träning ikväll, men mina knän sviker mig, precis som dom gjort i 3 år nu.. är så jävla trött på det så jag spyr. Vill ju träna extra mycket, vill utvecklas ännu mer,  jag tränar tis,ons,tors,fre,lör,sön. Och klart dom påfrestas ännu mer då. Men idrott är mitt liv. Gör mig lycklig och pigg. Så jag kan inte vila, det finns inte i min värld just nu. Men en dag kommer jag väl bli tvungen, den dagen, den sorgen.. haha :)
Nu ska jag kolla på film och mysa.. :D
PUSS

håret

Slingade till håret lite bara. Så den där lilla "mörk" blonda utväxten försvann. Slingar håret 2 gånger per år ungefär. Är blond i grund och botten. Men nu när solen försvinner så blir det lätt lite mörkare och känns grått och tråkigt.  I bilderna ifrån förra inlägget så ser ni hur jag såg ut "innan" lite sådär före och efter bilder.
Så här får ni några bilder dåva, eller ja mathilda här får du babe ;)<3









gulligt


haha hon är inte som alla andra hon där..


eeh jaa..


yepp



den här lilla sötrövfisen ska jag pussa på imon, kanske mula han med :D Min favorit.
Vi ska nämligen ut till dom imorgon och åka pulka,grilla o grejer.
Bild ifrån kreta i maj, gah så brun man var!

gör en sån här lista, har inte så mycket annat att göra..

Den här listan hittade jag på cosmopolitan.se!

Matvanor:

Bästa maträtt? lax och pasta

Bästa dryck? vatten går alltid hem

Hat dryck och maträtt? lever och rödvin

Bästa alkoholdryck? cider+vittvin

Använder du smör på smörgåsen? SMÖRgås hette det? så ja ;)

Smågodis eller färdiga påsar: lösgodis ska de va

Favoritglass? ben&jerrys


Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? jag betalar oftast inte mina kläder själv :P

Har du mer skor än kläder? nejnej

Favoritplagg? många

Hatplagg? utsvängda byxor, big nono!


Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? pluggar

Vad vill du bli? funderar..

Trivs du med ditt jobb/din utbildning? jadå

Är lönen viktigast? nej

 

Boende:

Lägenhet eller hus? hus

Framtidsplaner med boende? snygg lägenhet

Litet eller jättestort? lagom


Landet eller mitt i stan? stan!

Mysigt eller sterilt? mysigt

 

Lite allt möjligt:

Har du barn? 16 år så nej..

Är otrohet okej? nej!

Älskar du någon? ja

Betyder familjen mycket för dig? mest

Är du lojal? absolut

Tycker du om att dricka dig full? inget jag gör varje dag precis

Hemmafest eller krogen? beror på

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? vill helst inte röra matteboken..

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? luft

3. Vad var det senaste du såg på tv? biggest loser

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: halv 8? okej jag kollade (a)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? TV

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? gick till och från frisören

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? kläder

8. Vad har du på dig? ifk stället

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad? privat

10. När skrattade du senast? några minuter sen

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? allt möjligt

12. Har du sett något konstigt på sistone? kollar på jerry springer just nu så JA

13. Vad tycker du om den här utmaningen? okej

14. Vilken var den senaste film du såg? she's the man

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? ett hus/lägenhet i flera länder bla

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? fred och fattigdom

18. Tycker du om att dansa? yes

19. George Bush? snopp

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? haha ingen aning

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? OOOOM jag skulle :D

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? VA?

 

 






suck



Slingningen och klippningen blev bra och jag är nöjd. Kanske tar någon bild om jag orkar, men nja.
Nu ska jag räkna lite matte, eller försöka iallafall.. suck
Haha idag är en sån dag där allt är jobbigt, jag orkar bara inte! suck
Nu ska jag sluta sucka och bita i det sura äpplet.

everything changes



haft en trevlig kväll med världens bästa + Oscar ! Haha du gissar bra du din jävel, och Hanna.. Du vet vet jag tycker. Kollade på she's the man också, älskar den filmen.
Hittade en del bra saker på gekås faktiskt, så toppen nöjd med hela dagen. Och min syster är den finaste i hela världen. Imorgon ska jag slinga och klippa håret vid halv 12 hos Linda. Behövligt och sååå skönt. Känna sig lite fin och "inte så grå" längre, fattas bara den där sommarbrännan. Men några månader kvar till sommaren xd så det får vänta. Måste bara säga att jag saknar våren och sommaren, det var verkligen den bästa tiden i mitt liv och jag har aldrig mått så bra. Snackar om det med sugge nu, hade gärna återupplevt det igen. Riktig lycka alltså!!!
Och nu är allt nytt, ny skola, ny klass, nytt folk. Vintern och mörkret är här. Allt känns så annorlunda. Visst det mesta är as bra nu också, men det är endå något som.. ja. men det ordnar väl upp sig med tiden precis som allt annat. Vet iaf att jag aldrig ska sluta kämpa, aldrig tracka ner på mig själv igen. Har så mkt längtan och hopp i kroppen, tror ingen förstår egentligen. Nu ska jag somna nöjd och glad!
PUSS.


Keri

Keri Hilson


energy

godmorgon..
Ingen alltför pigg Lina som skriver. Men måste strax tvingade mig ur min varma sköna säng och dra på mig kläder. Ska käka hos mormor vid 12.  Sen ska vi till Ullared/Gekås. Så vi hörs nog ikväll.
PUSS.


<3

aerobics

Träningen var verkligen rolig, jag var först i hallen. haha jag är sån, antingen är jag först av alla eller sist. Iaf, direkt när jag såg vår tränares sambo Maria visste jag vad vi skulle göra. Aerobics (stavning). Det är faktiskt sjukt jobbigt, man tänker äh vafan att flaxa lite med benen och armarna en timme är väl inget? Men JO. och NEJ vi är inte otränade, verkligen inte! Maria är sjukt speedad,vältränad och rolig så passet var just detta. Sen har jag faktiskt haft henne som dagisfröken och känt henne hela livet, min mamma har berättat att jag tyckte mer om maria än mamma när jag var liten. hahah sorry mami.  En annan träning för omväxling skull är aldrig fel.
Sen när jag kom hem sa mamma att vi skulle beställa thai mat, vem tror ni juuuuuublar ? Åååh godaste som finns, chili thai är kärlek.
Så nu är jag mer än mätt, sjukt big putmage/gravid at the moment xd !
Pratar med Stephanie, den tjejen får mig verkligen på bra humör! Planerar gör vi också, grr sexiiii! haha men tyvärr får ni inte veta. Jag längtar iaf ihjäl mig, 9 månader kvar nu "bara". New York and Florida, here I come. Önskar man kunde stannat en mycket längre tid än 2 veckor, men det får bli efter gymnasiet det.


Stå upp
För staden Göteborg
Framåt kamrater, ge allt ni har vårt lag
Vårt lag är Änglarna
Mästarnas mästare, nummer ett





på vissa bilder ser jag vinnögd ut, men nej det är jag inte! haha.
Tittar bara lite snett.. HAHAH
Nä nu ska jag va tyst. PUSS på er.






ska snart..

Ska snart pallra mig upp dom få metrarna till sporthallen, där det kommer va någon form av "hemlig/rolig" träning eller aktivitet. Hoppas det blir roligt, det verkar som det.
Imorgon ska jag tydligen följa med mamma till Gekås, vilket jag inte känner för direkt. Men ska plocka till mig massa saker som är bra o ha, så helt okej endå. Nu ska jag dra på mig mitt ä l s k a d e IFK ställ, jag lovar. I det BLÅVITA stället är alla vackra!!! Hihi.
Och imorgon kommer frida hem, behövligt.
PUSS.


sommaren 08. Gothia Cup<3

fler nyårsbilder


yeah


happy new year


emhh ja.. haha!

untouched

I feel so untouched
And I want you so much
That I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
Been going crazy from the moment I met you



something right

hallå där kött o blåbär!
Vaknade sent idag också, fast jag inte skulle det. Men aja vafan vi har ju lov. Ska hoppa in i duschen nu, tjejerna kommer runt 6, måste laga mat till oss och fixa massa. Hoppas på en rolig och mysig kväll med dom bästa som finns! Saknar redan min syster också. Har väl inte så mycket att säga idag..

två härliga vårbilder får ni istället.






catch my breath

haft en mysig dag med mina föräldrar, trevligt att umgås med dom lite. Tillbringat kvällen hos mats och a-k, bastat och god mat. Musik, U2 och robert gustavsson. Man kan faktiskt ha sjukt kul med folk över 40 sträcket!!! Så de så.
Nu ska jag sova så gött :) Så hörs vi imorgon.
PUSSEN.






nyårs bilder

HÄR KOMMER LITE NYÅRS BILDER! SE OCH NJUT :D



alicja,mathilda,eve


jag och mathilda


hos hanna


Nikki och Fanny


Nikki och Linda


kajsa,fanny,caroline


hanna


gott nytt år!!


angelica och alicja


jonte,eve


nikki,siri



Och den här bilden på mig och hanna får avsluta! Love you <3<3<3


Jessica


min fina!


HAHAHA så här snygga var vi i början av 7:an :D
hoppas du inte dödar mig nu!


vill bara ge ett hjärta och styrkekram till dig, för du är så jävla bra <3


1 januari

här kommer några få suddiga bilder ifrån igårkväll, kanske kommer fler om jag får!


linda och siri<3


fanny<3 & clara


älsklingar

frida

Första nyåret vi firade på varsitt håll. Kändes lite konstigt, fast jag går hela tiden runt och bär på känslan att något saknas, du är saknad och älskad. Jordens finaste människa. Min styrka och mitt allt. Det längsta vi varit ifrån varandra på 16 år är när jag var på Gothia, och det var 6 dagar. Nu är det vecka efter vecka. Jag är sjukt glad varenda fredag då du oftast kommer hem. Du är min styrka, du bygger upp mig igen.
Som vi brukar säga, från pappas pung! Hoppas du hade en trevlig kväll. Självklart var du den jag ringde på tolvslaget. Vem annars? Att vara tvilling är det bästa man kan vara, skulle aldrig byta bort det mot någonting!!!!
Vi har alltid varandra, vad som än händer liksom. Utan henne hade jag aldrig varit den jag är idag. Vet inte vem jag hade varit eller hur mitt liv hade sett ut. Ser upp till henne och är sjukt stolt. Att jag älskar henne mest på denna jorden har nog alla förstått. Jag älskar henne så mycket det går att älska någon. Så fan puss på dig syrran, vi är bäst du och jag.
<3





frida josefin åhsberg <3





2010



gokväll/natt folk! Hur eee de med er då?
Haft en helt okej kväll/natt. I början var de la sådär men haft roligt större delen av kvällen faktiskt.
Har både gråtit,skrattat,skrikit,kissat,ropat, osv osv. Men så kan de bli ibland.Sjukt god middag hos johan, trevligt hos hanna, Polis, nyårspuss x2, 7 tjejer gömmer sig i en bastu, fanny och lina lägger sig mitt på gatan (jag gör alltid det på nyår och kommer alltid att göra), kramats, haft ett prat med Petter på toa(han är bra han), haft roligt med hanna kazic, dansat röven av mig, kajsa med fint hår älskar min morfar, jag älskar mina vänner!
Ja detta låter väl kanske hel knäppt, kanske det var också. Men haft roligt iallafall! :)!
Nu ska jag sova hade jag tänkt, och det länge. PUSS.
Hoppas alla haft en rolig kväll/natt.
2010, here I come :D


I jus can't get you out of my head..<3

RSS 2.0