rising girl


lördags!


Herregud vilken onödig dag i skolan. Försov mig till tio över 8, trodde nämligen att det var söndag morgon när jag vaknade första gången. Är allmänt död på morgonen när jag vaknar. Så jag masade mig upp till skolan, kollade på film på tyskan och hade betyg snack. Ett G blev det, inte nöjd med det men men! Senare var det ingen Geografi så jag lina och josse gick och tittade på när tjejerna i klassen hade dansuppvisning. Och fan vad duktiga ni var allihop! SP09A, vi är rätt bra asså! Sen var resten av dagen seg och inga lektioner nästan. När jag kom hem orkade jag inte göra mig någon mat så ringde till min kära mormor istället. Tillbringade min eftermiddag där fram tills att träningen började. Den var så rolig och skön idag, älskar såna träningar :D Kollade på B-laget när dom spelade. Första halvlek sen cyklade jag hem igen, frös för mkt! Men tror det blev vinst för dom :) Stog 4-0 när jag gick. Imorgon är det speedway!
Nu ska jag sova.
PUSS.



music





härliiiiigt



tjosan!

Vi hade bara löpträning och styrka idag så rätt lugn träning. Jag och lina hade lite dirty talk efter träningen, mer får ni inte veta..  Ikväll ska jag bara slappa! Söndag idag så massa bra på TV. Vet ni? Det känns faktiskt konstigt att inte ha ngt plugg alls eller helt fritt efter skolan, för vanligtvis har jag alltid något i skolan att göra. Bara träningar nu och det känns förjävla as braaaaa!! Nu ska jag äta gott :D

need a holiday

Now it's your turn, take a shot
Baby show me everything that you got
Maybe you can keep me alive
Maybe you can get in my mind
But it's only a matter of time

Before I run far away
I need to take a holiday
Maybe it's a fall from grace
I gotta find a new place
A holiday
I'll set off on a new chase
I gotta see a new face
I need to take a holiday


gisledagarna 2010

godmorgon :)
Här kommer lite bilder ifrån Gisledagarna lånade av Dennis Högberg.




SPEK07B och BP07  VANN HELA KARNELEVALEN!!!!!
Grattis :) Härligt!








Timoteij


Magnus Carlsson



Sarah Dawn Finer










caught in the middle.




angel

hejhej!

Haft en sådär kväll. Det har mest regnat och eftersom man är under 18 finns det inte speciellt mkt att göra. Men helt okej dag endå :) Hoppas på att morgondagen blir bra!  Vid halv 11 ska jag möta upp Lina sen ska vi gå med i Karnevalståget som startar klockan 1. SÅ JÄVLA ROLIGT ska det bli :D Hoppas solen kikar fram!
Så ni som ska kolla på karnevalen imorgon kolla efter SPEK07B och BYGG. Tror vi skulle gå där (a) haha aja hur som helst ska det bli kanon kul! Nu ska jag sova så jag är pigg och glad imorgon.
Vet inte om jag skriver något imorgon, det märker ni isåfall ;)
PUSS.






fredag morgon

godmorgon :)
Idag är det FREDAG! Det som inte är tumme upp idag är historia prov och konditionstest. Fast det sist nämnda ska inte vara några som helst problem :) Annars är allt HELT UNDERBART! Sista provet idag. SÅ SKÖNT!
Börjar tjugo över så kanske dags att klä på mig och äta frukost. .
Ni får ha en bra dag, skriver när jag kommer hem runt klockan 2.
PUSS.



finaste syster!


want you!

MS

Min fina älskade vän får avsluta denna torsdagen men en awsome bild. Älskar din nya shorts dress. Gah avis :D
Bara så du vet är du en toppen vän och stolt över att vara så nära en sån person som du! BIG LOVE.


underbara sommar




lovely day

Suttit ute hela eftermiddagen i SOLEN<3 med mina älsklings tjejer. Underbart!
SKa strax sätta mig ute på altanen igen och plugga vidare. Hard work work!
Vid halv 8 ska jag och samma älskliings tjejer kolla på herrlaget. Nice :)
Älskar såna här dagar! Måste förbi chili thai innan matchen och boka bord till imorgon kväll. Är verkligen super peppad inför helgen! En helg alla snackar och längtar till. Imorgon är den här. Awsome.
Nu ska jag stoppa näsan i historia boken. Sista gånger på ett jävla bra tag ni slipper läsa om att jag ska plugga, vilket jag skriver väldigt ofta. Kan tänka mig att det blir rätt tjatigt. Aja snart är det sommarlov!!!!
PUSS.



en trött lina

Gokväll!

Vi förlorade med 4-0 men är endå rätt nöjd. Med tanke på hur sjukt bra dom var. Fattar inte vad dom gör i div 3.. vi släppte in flera onödiga mål så vi gjorde en bra match endå. Speciellt första halvlek!
Min fot är svullen och värker, hoppas det går över imorgon. Kan knappt gå på den så vi får se hur det blir.. jag orkar inte! Nu ska jag sova så sött och en ny dag väntar imorgon. Sjukt onödiga lektioner har vi där allt redan är färdigt, känns inte nödvändigt att gå på dom men frånvaro känner jag inte för att få :) Godnatt på er så hörs vi imorgon.
PUSS.




N.Y !

music



Två lite "töntiga" killar som sjunger men grymt bra dunk i låten. Sitter och peppar till matchen nu!

Divided








livet äger!

Vet ni det?:D Allt är bara så jävla bra rent ut sagt. Rätt seg skoldag idag men den gick över till slut, haha. Min fina mamma har köpt pasta sallad till mig och då blir mitt leende lite större! Har samling kvart i 6 och matchen börjar 7. Vi spelar hemma mot Landsbro för er som är sugna på att kolla :) Jag är sugen på att spela. Riktigt tuff match idag så gäller att förbereda sig.. Tills dess ska jag plugga historia, har ni hört så roligt? Jag vill bara ha det provet gjort så man kan NJUTA FOR REAL sen.. Jaja :) Nu ska jag slänga mig i soffan. Funderar på att göra en smoothie, får se om jag orkar.
PUSS.


lugna gatan

Hallå bloggen :)
Sitter i biblioteket och har suttit här sen ungefär klockan halv 6 ungefär. Gjort klart det jag ska, lämnat in och ja :) HÄRLIG känsla måste jag säga! Har bara ett prov. Sen var 1an på gymnasiet avklarad. och det ser ut som att jag går ut nöjdare än förväntat. okej matte kan gå och dränka sig men resten är tumme upp! Historia på fredag alltså. Orkade inte följa med och köpa motorcykel saker, bytte plats med mamma. Var super stressad där ett tag men nu är det lugna gatan igen ;) Dom har börjat sätta upp karuseller och grejer inför i helgen. Blir mer och mer taggad. Då menar jag inte åt karusellerna ;) haha.. Nu ska jag bege mig hemåt! Ikväll är det DH och annat bra på TV så blir en rejäl slapp kväll. PUSS på er.


HAPPY





LIVING MY LIFE =D

jag mår så bra så bra!

tisdag

Sitter i biblioteket och har samhälls kunskap. Ska bara finslipa lite på uppsatsen sen lämna in den. Skönt så jag har det klart. Bara natur och historia kvar. Sen närmar sig sommarlovet med stormsteg :D underbart!!
Idag efter skolan ska jag skriva på naturen sen ska jag ut och köra lite med pappa. Vi ska förbi och köpa hjälm och annat till pappas nya motorcykel. SÅ roligt :D älskar att sitta där bak och landskapet susar förbi sjukt snabbt.
Annars är det ingen träning idag så ska ta det lungt!
PUSS.



fullt upp

Tjenis :) Vet att det var många av er som tänkte " tjenis penis" nu, eller? Haha jag gör iaf alltid det när någon säger tjenis. Haha eller är jag bara allmänt störd som vanligt ? :D
Träningen gick bra, kollade på GIS herrlag-B efter träningen. Men stack hem efter första halvlek, kallt som fan! Ida Aliu är bra och alltid super lätt att snacka med :) GOTHIA i sommar babes, då jävlar :D
Åt, duschade och det vanliga när jag kom hem. Sitter och skriver på min samhälls uppsats som jag SKA bli klar med ikväll, sådeså. Hinner inte blogga så mycket dom närmaste dagarna nu. Fullt upp! Men ska försöka för er skull ;)
PUSS.


skolan idag




man kan ha SÅ roligt i ett bibliotek :)



skit match


älskar dig<3


BAJS match helt enkelt. Förlust med 3-2. Tung förlust som vi borde vunnit men men.. Otur och missade chanser. Dom fick onödiga frisparkar osv. Match på onsdag igen, hoppas vi är på topp då :) Kan väl inte vara det hela tiden antar jag. SJUKT seg resa men det gick bra endå! Nu ska jag läsa lite historia sen ska jag sova tidigt.
Natti,PUSS.


She ain't worth half of me it's true



FEGIS DU BORDE SKÄMMAS. FUCK YOU!



Godmorgon era snyggingar :)



Jahopp vaknade för en  timma sen ungefär. Tidigt uppe idag! Samling kvart i 12 men tills dess ska jag äta frukost, packa osv.. Laddat ipoden och historia boken ska med. Hoppas att jag INTE blir åksjuk.. Jag tänker inte åka så långt för en förlust. NO WAY! Nu kör vi. Ha en bra dag hörrni. Solen skiner inte lika mkt idag men varmt är det iaf.
Veckan som kommer nu är det fullt upp med uppsats skrivande, match, träning och till helgen SMÄLLER DET =D
Då är det nämligen Gisledagarna. För er som inte vet vad det är så är det alltid sista helgen i Maj varenda år. Det är karneval då de som ska gå ut gymnasiet går ett långt karneval tåg. Sen är det marknad, tivoli, partytält, konsterter och massa annat roligt :) ALLA går ut den helgen. Ett enda ord som kan beskriva den helgen.. FEST!
Så har alltså en hel del awsome saker att se fram emot :) Bara att göra de sista veckorna i skolan nu så bra som möjligt, avsluta på topp ;) Nähe nu måste jag skynda mig.
PUSS.


cause..



cause this is my life my friends ..


;)

GUESS





härlig lördag




Imorgon är det match och vi spelar i Mariannelund. Det ligger typ vid Vimmerby så LÅNG resa på ca 3 timmar. Men med plugg,musik och film i bussen ska det nog gå bra :) Samling halv 12 och kommer förmodligen hem sent.
Haft en toppen dag, riktig sommar värme. Glidit runt i bikini och det älskar jag. Känns att jag varit ute i solen hela dagen, kinderna är lite röda och fräknarna ploppar upp. Herrarna vann med 2-1 också, gött! Imorgon är det vi damer som tar 3 poäng, förhoppningsvis :)
Är så trött så ögonen snart trillar av..
PUSS.




SOL!!!!!!

FAN vad varmt det är ute idag :DDDD Och jag mår underbart!!!
Har luggit ute i solen sen klockan 11. Om en timma ska jag vara nere på GIS. Herrlaget spelar idag så ska kolla med min älsklings Lina. Kommer även tillbringa kvällen med henne och Jenny kommer senare. Grääjt!
Ni får ha en bra dag i värmen. För det ska jag!
PUSS.







fredagsmys och tågförseningar

Matte nationella idag kändes faktiskt hyffsat bra, helt okej liksom. Hoppas på det bästa, mer kan jag inte göra!
Sen var det historia och gick hem efter det. Hade feber och min hals is on fiiiireeeee, haha nu skojar jag inte heller ;) OCH idag pratar jag som om jag vore i målbrottet fast typ 10 gånger värre. Mamma skrattade och sa att jag lät som minst 95.. tack! Låter som en vibrator och ibland får jag viska. Rösten har alltså "spruckit" eller jag har ingen röst kvar alls..   jag ÄLSKAR att vara sjuk. Doktorn nästa kanske? Suck.

Sitter och väntar på att Frida ringer så jag kan köra och hämta henne vid tåget :) saknat henne mer än vanligt!
Hennes tåg är 2 timmar försenat idag, inte förvånad och inte första gången precis. Nästan varje helg är det förseningar. Man kan ju undra vad fan dom håller på med? SJ SUGER. Och det blir inte bättre av att min kära syster har det största tålamodet som finns och hennes temprament är inte o lika med ;) haha..
Nu ska jag ner och duka. Blir en hemmakväll denna fredag!
PUSS.



du är skrattretande!





boys like girls.. killar att lita på :)<3

todaaaay




smile ;)



music








Florida bilder



Vill ni se lite Florida bilder? JA det vill ni ;)  det är ungefär 160 dagar kvar. 27 oktober står jag på Kastrup och ska kliva på planet till New York. Längtar SÅ mycket, ni fattar inte :) Mexico kryssningen är även bokad! FETT.



Disney


Orlando, snusk ungar


<3


Disney


sexig


<3







epcot ( disney )


Sarasota



Bush Gardens ( Zoo + nöjespark )



På väg för att köpa candy på kvällen


"Japan"


NASA






äntligen i New York efter en lång flygresa






hur härlig är hon inte? :)





-


pictures from yesterday :)





chili thai

Ska ut och äta på Chili Thai med Jenny nu :) Pappa ville bjuda mig så visst! Thai mat med bästa vän är aldrig fel.
Redan 21 st som gillat min facebook status på 50 minuter.. haha så folk tyckte jag va SÅ ful med tandställning?;)
ha en bra kväll, det ska jag!! <3


RÄLSEN BORTA- RESULTATET!

hahah yes där har ni det :) no more brace!!!!
Ser lite vrickat ut på bilderna kanske men men ni vill ju se. Jag är SUPER nöjd iaf och det känns bättre än väntat..
Jobbigt att ligga där i nästan 2 timmar o slipa, dra och massa äckliga salvor. Men ääh det blev gräääjt till slut.







don't be scared, it's just me ;)

dagens


hej dålig kvalite, hej dags för lina att köpa en kamera?




kavaj H&M, linne köpt i Florida ( forever21), jeans Gina.



vet ni vad som händer i eftermiddag?

JOOOOOO..
Jag ska ta ut min tandställning =D =D =D Fattar ni hur glad jag är!? Åh va underbart det ska bli.
Tar en för och efter bild så ni får se senare. Ska vara hos tandläkaren vid 3 så jag uppdaterar sen ikväll. NO MORE BRACE BABEEEEEEE! Pappa kan sluta kalla mig " Lina Loket Åhsberg "  och Eve kan sluta sjunga sina " tuff tuff tåget går" låtar och folk kommer sluta säga att jag har rabatt på SJ! Yeeey. Det ska bli så skönt. Besök en gång i månaden, tar evigheter att borsta tänderna osv. Men jag har gillat den endå, har till och med tyckt den har varit charmig (nåja, bara ibland) äh ni fattar nog vad jag menar. Så när jag skriver ikväll är det en LEENDE lina!
EXTRA MYCKET PUSS.


torsdag morgon

godmorgon :)
Fan imponerande av mig, jag bloggar på morgonen! Inte för ofta det händer. Satt uppe till rätt sent och skrev klart svenska analysen och jag tycker det är SÅ roligt att skriva. Ska verkligen satsa på svenska,psykologi,filosofi sen i 2an. Känns som dom kurserna kommer passa mig perfekt. Express yourself ;) haha. Har naturkunskap och sedan engelska nu på morgonen, båda lektionerna skulle man egentligen kunna skita i. Låg uppe till 2,3 ? inatt och hostade, tog massa halstabletter,vatten och allt du kan tänka dig men det slutade inte kittla i halsen för det. Gah jag orkar inte.. kan någon ge mig ett friskhets tecken? Nu ska jag ner och äta frukost.
Ha en bra dag!
PUSS.



en helt vanlig onsdag

hiiiii bloggen :)
Gick till skolan idag endå, hade sovmorgon så det underlättare väldigt mycket. Fick mitt VG i engelska A, man tackar :) Men jag kan dubbelt så mycket mer än jag visat. Så det kör vi på tills nästa termin!
Träning vid 5 och den var hyffsad lugn idag. Orkade faktiskt mer än jag trodde trots att min hals ÄLSKADE mig.. (ironi) Duschade läänge och cyklade hem sen upp och såg Bosna-Anderstorp som spelade precis här vid mig. Har nämligen 2 hela fotbollsplaner 10 meter ifrån mitt hus. Som ni förstår så älskar jag det och utnyttjar den varenda sommar när det är uppehåll. Även en lång "slinga" som är 1 km där det är toppen o köra löpträning.
Ska göra lite svenska uppgifter nu som ska vara inlämnade imorgon och jag känner stressen explodera, typ. haha!
Att jag alltid är ute i sista minuten, bra lina, bra!!
Vi hörs imorgon :)
PUSS.



favorit bild på syster v)

in the sunlight

hellooo guys :D
Slappat rejält hela dagen, riktigt varmt ute så det utnyttjar jag till max! I detta klimatet jag mår som bäst och ååh så glad! Läste precis ut min 300 sidors bok som vi har i Svenskan, en sak till som jag kan stryka på "check" listan. B-A-R-A 2 uppsatser kvar.. men hallåå det klarar jag ;)  Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta!
PUSS.

hade inte varit fel att sitta på en uteservering med brudsen i stekande sun right now..

Espresso House-Vasastan




frukost i solen

Frukost ute i solen med Eve idag. Pannkakor!
Vet ni vad jag är trött på? LÖGNER och sveket som blir där igenom. Usch finner fan inga ord hur trött jag blir. Hej sommarlovet, hej no drama! Varför ljuga för någon man älskar? Ingenting blir bättre utav det, allt kommer fram till slut endå. " såra mig hellre med sanningen än gör mig lycklig med lögnen " SO TRUE :)
Jag syftar inte på mig själv nu för er som tror det, har glömt det där nu.
Förlåt ni ska inte behöva höra på allt tjat :)  Nu ska jag lägga mig ute i solen, för galet vad varmt det är ute idag! Det betyder ett stort smile på linas läppar! Det är nu jag trivs bäst. Weiii!
Ha en bra dag snyggingar :)



frukost i solen<3

<3





jag älskar dig Evelina Fanny Åqvist, min bästa vän <3

Du förtjänar det bästa man kan få! Vill aldrig mer se dig må dåligt på grund av lögner och svek. Jag vet hur stark du är. Det finns ingen som känner mig så bra som du, du vet allt och lite till. Och det finns inte heller någon som känner dig så bra som jag gör. Det är vi två, lina och eve. Piff&Puff. Folk tror till och med att det är vi som är tvillingarna. Jag behöver inte säga så mycket för du vet vart du har mig och jag dig. Jag vet vad du behöver och mår bra av. And it's not this.. Lev livet babe för du är så jävla bra och snygg vet du det!?
Tre ord. I Love You.


Josephine 17 år!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA JOSEPHIIIIIIINE blir 17 idag =D

Du ska bara veta hur mycket jag tycker om dig vännen och är SÅÅ glad att vi hamnade i samma klass! Goare,sötare,snällare och omtänksammare får man leta efter. Du är en sjukt bra vän och big love till dig :)
Ha en toppen dag så får du en fet kram av mig imorgon!!




ni gör mig hel

det doftar kycklingfile och nudlar i hela huset! GILLA :D haha..

Min fis Jenny kom och hälsade på mig en stund i eftermiddags, love you! Eller ah hon gick mellan mig och Gustav 3 gånger, hahah hon är nämligen lite smått efterbliven ;) Eftersom hennes båda älsklingar bor några hus ifrån varandra så passar hon på, vilket hon tycker är tummen upp. Vi med!
Ska nog gå till skolan imorgon känner jag. Har muntligt i Tyska (nationella) och känner inte för att missa det.
Nu ska jag hänga upp kläder i garderoben och fixa annat.
PUSS.

kommer några bilder ifrån Halmstad en sommar. Några av de bästa dagarna i mitt liv <3








mat är livet



När mami hade lunchrast kom hon hem med en galet god sallad till mig. Tackar!

Ska lägga mig och försöka läsa ut svenska boken, ca 150 sidor kvar.. fyihelvete. Aja det ska nog gåå endå, hard work work! Hoppas ni mår bättre än jag idag :)
PUSS.

mamma

Min mamma är världens bästa och jag älskar henne mest av allt!


kurser till 2:an

hejhej

Måste bara säga att jag ÄLSKAR att vara sjuk jämt och ständigt!!!! Hör ni ironin?
Ska lägga mig i soffan nu och tycka synd om mig själv ;)

Sitter och tittar på de kurser jag valt till 2:an. Det blir:

Konferens och reception
Entreprenörskap A/LK
Turism
Moderna språk, steg 4 (Tyska)

coolt som fan





these are the moments ..

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down, but
No I'm not breaking
I may not know it, but
These are the moments that
I'm gonna remember most
I've just gotta keep goin', and
I gotta be strong
Just keep pushing on




nytt i garderoben

Ni får ursäkta att vissa kläder är skrynkliga men dom har luggit i en väska och jag har inte orkat stryka dom. Kass kvalite men wtf :D Det fattas 2 plagg också som min kära syster tog med sig till Växjö.





H&M


Bik Bok


H&M


Gina


Bik Bok

random affär

H&M

Random affär


halmstad bilder

Det är helt S-J-U-K-T.. jag har 38 graders feber idag och mår skit. Fattar inte vad det är med min kropp? Det är andra gången jag har hög feber på inom 2 månader nu. Känns som att jag måste kolla upp detta för det är allt annat än normalt :/  Jag som var super taggad på match idag. Men hoppas ni vinner borta i Husqvarna brudar :)
Idag ska jag inte göra någonting alls, sova och läsa. Jag vill inte vara sjuk och jag orkar inte!!!!

Här får ni lite bilder ifrån Halmstad :)

















min älskade vän Nettans lägenhet mitt inne i stan! SKIT MYSIG :D






I'm hoooome

HEEEEJ alla :)

Är hemma nu! Saknat mig? Har iaf haft 3 underbara dagar i Halmstad. Shoppat något så sjukt mycket.. ni får se bilder imorgon ;) Har tillbringat kvällen hos eve med världens bästa vänner. Mat och skratt, precis som vanligt!
Nu är jag svin trött så ska sova. Skriver mer imorgon givetvis! Men ni vet att jag lever iaf.
PUSS.



vädret och stranden såg väl inte riktigt ut såhär..


music


halmstad


<3 hjärtat

Sitter här med Sebbe & Frida dom pussas och kramas och jag?.. ja jag pussar på mig själv :)
Träningen var BLÖT och KALL, två ord räcker. Rolig som vanligt isofs. Orkar inte packa ikväll så gör det imorgon. Tåget går ju runt 11 så har tid på mig. Sovmorgon till och med, hur underbart? Ska träffa min underbara fina älskade saknade vän NETTAN på fredag!!!!! åh så himla roligt och härligt ska det bli. Finns inte många människor som du alltså. Nu jag och nötterna kolla på film :)

Ni får ha det så B-R-A ! Jag skriver på söndag när jag kommit hem. Ni får säkert bilder då också.
kommer alltså vara i halmstad i några dagar nu för shopping+träning+nettan+slapp.
jag kommer må och ha det underbart jävla bra :D
PUSS.

Love Life

träning på G

TRÄÄÄÄÄÄNING :D

älska fotboll!


regnig onsdag= långhelg !!

Tjena :)

Vilket SKITVÄDER det är idag.. regnet fullkomligt öser ner och allt är blött. Hoppas det inte regnar imorgon och i helgen. Jag som ville gå på stranden,träna och inte behöva springa mellan alla affärer. Gisledagarna är om 2 veckor och det är kallare och gråare än på länge.. tumme ner! Förra året satt jag och längtade till Kreta vid den här tiden. Var där i en vecka i slutet av maj, underbart! För er som kanske följt min blogg och känner mig vet nog att jag Ä-L-S-K-A-R att resa, det är det bästa jag vet. Vill uppleva och se så mycket mer av världen än jag redan gjort..
Träning vid 5 ikväll, älskar att träna i regn :) call me crazy! haha
Tåget går runt 11 imorgon tror jag det var så får väl packa lite smått redan ikväll. Äntligen långhelg, behövligt som fan! Det var nationella prov i matte idag och tja det gick väl.. sådär. Orkar inte fundera så mycket kring det när provet redan är skrivet, kan inte göra något åt saken nu endå ju.

Blev en massa smått och gott igår på gekås, bla en snygg vind/regn jacka. Fick den för en billig peng istället för att gå in på Stadium och köpa en för 800 när man kan få en som ser exakt likadan ut för lägre pris. Smart va? ;) haha.

Ska kolla på en film och äta THAI MAT :D:D:D:D:D:D:D:D:D

PUSS.



fick med mig denna filmen hem igår. En riktig amerikansk high school movie, love it!<3

bikbok babe



ÄLSKAR BILDERNA! OCH JAG ÄLSKAR KLÄDERNA.. ♥














love the feeling

Sitter på naturkunskapen och är sjukt jävla shoppingssugen :D Har tittat igenom hela H&Ms kollektion både en och två gånger och hoppas att det jag spanat in finns i butik. Dom har en hel del snygga klänningar som hade varit grääjt till sommaren :) åh!  Ska hem och plugga matte till 5, sen mot gekås. Hoppas på att få köra halva vägen iaf.
Ska köpa MASSA godis! Är sugen på en bra film också. Haft så mycket i skolan på senaste tiden att jag är pepp på precis allting! Ser fram emot ALLT :D love the feeling.
Tror inte att jag uppdaterar mer idag.

Love Life



love life

Hej Bloggen =)
Sitter på samhällskunskapen nu och ska strax börja på ännu en uppsats för att stärka mitt VG.
Körde till och hem ifrån träningen igår. Gick bättre än förväntat och mamma var imponerad ;) haha. Hon är fan så mycket mer nervös och stressad än jag är. Solen skiner idag och fan vad livet är underbart! Det är helt knäppt vilken stor inverkan solen har på mig. På torsdag morgon åker jag till HALMSTAD, hälsar på mormor och morfar och kommer hem på lördag kväll. Några dagar av SHOPPING, mormor sa att hon var shopping sugen som satan. Det gillar jag :D Träffa min älskade vän Nettan. Picknik på stranden om vädret tillåter det. Ska jogga längs stranden vilket väder det än är. Kör ett eller två pass runt Tylösand..
Ska till Ullared ikväll med mamma och pappa. Köper väl det mest nödvändigaste som vanligt.
Imorgon är det nationella i Matte, lite smått ångest men äh det ska nog gå bra endå!

Love Life / Lina



slapp i skolan

Hej :)
Sitter i skolan och har haft rast sen 9 och börjar klockan 1 igen. Fattar inte varför jag inte går hem. Men vad ska jag göra hemma? Umgås hellre med mina brudar :) Har en sista Geografi sak att göra med. Ikväll är det träning och ska bara slappa.



unstoppable



Matchen gick helt okej. Tufft motstånd, dom var riktigt bra. Vi var inte alls med första halvlek. Men 1-1 blev det :) Vi hade kunnat sätta våra chanser i slutet men äh nöjda med 1 poäng iaf. Ingen förlust än så länge. Träning imorgon. Har spelat 4 matcher denna veckan och det känns i benen ska ni veta.

Jag var lite missnöjd med min prestation när jag kom hem, Mattias var och kollade på matchen och just idag gick inget som jag ville bara för det :( Har verkligen startat segt denna säsongen. Kan så mkt bättre och har det i mig. Men det kommer inte ut. Bara att jobba vidare antar jag. Det släpper väl en vacker dag :D

Min helt underbara pappa tyckte jag förtjänade ett varmt bubbelbad med ett glas läsk och en tidning. Hahah! Så har haft inpackning o grejer och nu luktar jag som en ros ;) Kändes skönt att ta en liten liten paus med mig själv och få tänka lite med bra musik i bakrunden.. Varit så mycket på senaste tiden, jag är inte vad vid det. Men nu så, i'm BACK and unstoppable, så det så.

Nu ska vi äta jag mamma och pappa eftersom Frida åkt hem till Växjö igen. Men hon och Sebbe kommer på onsdag igen. Wunderbart!!!


beauty

Här är de produkter jag använder morgon/kväll för att hålla min hy ren och len :) Trots att det är budget priser är dom kanon bra.









söndag+wook+match



GAME DAY :D  

Vaknade sent idag och har inte gjort något alls tills nu. Mamma har gjort någon god wook eller något liknande så ska ner och käka nu. För er som vill kolla på matchen idag börjar den 4! 
Har ingenting att skriva idag tyvärr :(


lättnad.









onödigt

Att allt handlar om er två? Det har det gjort enda från början. Hur jag kunde? Det var inte vi 3. Utan vi 2 just då.  Jag har egentligen inget att bevisa för någon jag aldrig träffat och hur du kan tro något sånt är helt obergripligt. Du känner inte mig. Har aldrig varit med om några som är så arga-glada-ledsna varannan timme som ni. Som ändrar sig hela tiden. Ni sårar inte bara er själva utan dom runt omkring som ni "utnyttjar" och vi passar bra när ni är arga på varandra va? öppna ögonen förfan. Hur orkar ni själva? Upp och ner hela tiden? Lycka till! Sista gången jag lägger min energi på detta.

Nä jag ska inte skriva mer om en röra jag önskar jag aldrig hamnade i och som jag inte behöver vara i. Trodde aldrig att en person som jag skulle hamna i något sånt. Inget för mig, får bara bad energy. Ta avstånd från skit istället som jag inte mår bra av. Behövde bara få ut mina feelings innan jag exploderar. :)


Har varit en bra och rätt slapp dag :) Hela familjen tog itu med veden och det blev riktigt hard work work när familjen Åhsberg sätter igång! Jag lagade lunch sen åkte jag och mamma ut o körde. Blev en rejäl runda runt hela Gislaved och det gick skit bra idag :D ALLT funkade! Så nu är jag nöjd och glad. Blir en hemmakväll för Frida mår inte bra :/ Köpte massa lösgodis på Lidel som jag varit sugen på i flera dagar nu. Har läst i någon timma nu och det är en riktigt bra bok som man fastnar i. Så ner med näsan i boken igen. Ha en bra lördags kväll :) Ni som höjer på ögonbrynen nu "läsa på en lördag kväll" jaaa för mig är det helt okej :) Titta ut själva.. underbart va? Njäääe!
PUSS.

SP09A


<3

inlines

LÖRDAAAAAG :D
Hur underbart låter inte det vavava? Skulle egentligen kollat på herrlaget med bästaLina men hinner tyvärr inte det idag. Ska ut och köra, stan, plugga osv. Sen REGNAR det som tusan. Jag la till ett högt " NOOO " när jag rullade upp rullgardinen imorse. Det är maj och då förväntar man sig att vakna upp till ett " YEEES ". Jag vill ha sol, kunna sitta ute, ta en promenad, träna i solsken och allt sånt som hör till.  Frida sover fortfarande men eftersom jag är världens bästa syster så ska jag dunka Spotify på högsta volym :D Eller nu kom hon visst in från en " jag sprang bara 1 mil idag " runda. Hahah alltid jag som vaknar sist i den här familjen.. segfisen!

Ja igår kväll då, vad hände då? Längesen jag skrattade så mycket.. När Lina har skickat bilderna så ska ni få se! VILKA skills vi hade. Många bilar tutade + en hel del blickar men det är sånt man får ta när man vill ha roligt ;) tahahha nä det var riktigt roligt att fjanta loss. Vi åkte alltså inlines. Inte för att det gick snabbt men framåt kom vi iaf, hur sexigt vi än åkte.

Nu ska jag käka frukost och bara VARA. Älskar såna här dagar.

PUSS.



Ungefär såhär såg det ut igår.. *host*

tar ingen skit..

Ska jag skratta eller gråta? TA SKIT SOM JAG INTE ENS FÖRTJÄNAR ÄR FAN DET SISTA JAG TÄNKER GÖRA!! Sjukt förbannad.. Att jag skulle vara en ****? Hahah nej du.. det sista jag är. Här försöker man vara trevlig och ärlig. Vad får man för det?


Ser fram emot en toppenkväll med underbara vänner :)<3



härliga vår?

Våren vart är du ?!







matchen igår

här kommer lite bilder :)








IFK GÖTEBORG (L)

SÅ underbart :D
IFK GÖTEBORG - AIK  4-0 ..
say hello to superettan AIK :D woooohooooooo!!






Olsson!

game day

TAGGA MATCH :DDDD

älska fotboll!








torsdag+dagens

Kom hem för ett tag sen, eftersom jag redan gjort samhällskunskaps provet så fick jag gå hem :) Fick en uppgift (ja ännu fler uppsatser) som ska vara färdig 1 juni.  För att stärka mitt VG. Naturkunskap som ska vara inlämnad den 4:e. Nu ska jag göra klart geografin och vid halv 6 är det samling sen match kl 7 i Gnosjö. Vi går för vinst ikväll, som alltid :D det kommer gå gräääjt! Smålandscupen är det idag och serie match på söndag. 4 matcher på en vecka för min del.

vi kör en dagens också, längesen nu.







svenska lektion

Sitter på Svenskan och myser. Ja faktiskt sant. Läser au pair bloggar och bara längtar sjukt mkt.. Ska snart börja läsa "kniven i hjärtat" en vuxen roman som ska vara utläst om 2 veckor. Gräääjt ;)
Det är helt tyst i klassrummet och alla är inne i sitt. Ovanligt för att vara SP09A.
Idag är det MATCH. Smålands cupen :)
Hörs later.
PUSS.



Glamour+sängen+varm oboy

nu ska jag krypa ner i sängen med det senaste numret av Glamour och dricka varm oboy. Love the life! :*



( obs. Detta är inte det senaste numret utan bara en bild jag tog ifrån Google)



it's my life and it's now or never

okej.. mitt pluggande går inte vidare bra alltså. Tror ni jag har pluggat? NÄ precis! Har tittat på Top Model, Brooke Knows Best och mina amerikanska program som jag älskar :) Men ska endå se till att läsa kapitlet om jordens befolkning så jag slipper somna med dåligt samvete att jag sket i det.  och jag har INTE lust att tillbringa hela helgen med den heller.  varför skjuter jag alltid upp allting för? jag gör det sen.. ska bara.. ååh nu börjar det programmet.. ska bara kolla facebook.. osv! Haha så himla typiskt mig.

Jag vet att min blogg inte är underbart himla totalt sjukt kanon rolig just nu men skola och träning, tja that's my life right now. Ni som går i skolan vet nog själva vad jag försöker säga. Att vissa månader har man bara SJUKT mycket och allt på samma gång känns det som. Då går datan och annat bort. Eller ah.. inte idag faktiskt men oftast ;) höhö. Känner att jag skriver samma sak varje dag. MEN MEN

Ska fortsätta läsa au pair bloggar nu SEN plugga.. suck!



New York <3


Gimme them bright lights, long nights
Party till the sun is rising
High rise, overtime
Working ’till the moon is shining.


I’m ready for the pressure
The drama and the pleasure
Got my whole life here in front of me
I’m taking over when I hit the streets






















need a vacation

halihalå!
Jag är sjukt seg i huvudet efter 3-4 timmars tyska prov. Läs-Hör-Uppsats var det idag. Gick väl helt okej, kunde gått bättre. Och vill bara säga att jag hatar matte mest av allt. Snälla kan ingen ge mig någon kraft som gör att jag fattar precis allting? Orkar inte.. hatar min ångest när det gäller matte. usch!
Nu ska jag sätta mig ner och göra färdigt geografi uppsatsen, inte för att jag ens börjat men klar ska den bli idag så jag slipper sitta i helgen. All denna skola.. ett Florida besök hade inte suttit fel nu. Eller älskade Greece :) Need a vacation! Men hur långt är det till sommarlovet nu? Typ en månad? Men det kommer gå foooort det sista, 91:orna tar studenten, Gisledagarna (en riktig party helg där vi bor,artister,carneval,tivoli m.m) Balen och ja massa härligt att se fram emot :D Jag är mega hungrig (förvånad någon? inte?.. så ska ner och laga mig något gött!
PUSS.


DHS

Nähe Nähe.. tyskar böckerna bara skriker mitt namn just nu. Det är kurs prov i tyska imorgon nämligen. HEEELA morgonen.. snacka om att jag kommer vara mör i huvudet sen. Hör-Läs och uppsats. Men äh det kommer gå galant :) Ska kolla på DHS under tiden jag pluggar (BRA LINA! BRA!) Ger mig själv ett lycka till att jag ska klara det jävla provet imorgon :D Kanske somnar under pausen.. mina ögon sviker mig.
Godnatt sexbombar!


Asså nu är det ju faktiskt såhär att ALLA mammor på hela min gata är MINST lika snygga som dom i DHS. JAG LOVAR. varför tror du inte mig? okej då ;)




saknad

Saknar dig!<3


mat är kärlek kära läsare :)

Har en bra känsla i kroppen nu och det känns SKÖNT! Orkar inte lägga ner min energi på människor som får mig att må dåligt och som man tappat förtroendet för. Därför ska jag skita i allt som är negativt! Punkt slut :)

Är almost ready med uppsatsen och mamma läste den, hon frågade samma sak som min svenska lärare " har du verkligen skrivit det här? " haha visst det är skit roligt eftersom att texten tydligen är bra xd men jag kan faktiskt jag med! haha. Poeten herself (ironi). Ne men mammas ord gjorde mig mega happy och bara för det ska jag städa mitt rum och hjälpa henne att steka pannkakor. Fan va goooott :D För er som inte känner mig, så är jag ALLTID hungrig, konstant. Är glad att jag tränar flera dagar i veckan, annars hade min omkrets varit waaay much bigger än den är idag ;)  Jag känner mig lite flummig och min jenny kommer snart förbi och pussar på mig. Det kan gå hett till ibland vettni, rawr! Det börjar dofta gött i familjen Åhsbergs hus nu, dags att knalla ner..




candy shop



jag är såååå sugen på en fet godis påse just nu :)


alla dessa uppsatser..

Tjenis Penis :)
Igår orkade jag inte blogga, filååt.. Hade match igår iaf och det gick helt okej :) Vi vann med med 3-2. På torsdag är det cup match! As kalas. Sitter på svenska lektionen nu och ska skriva uppsats vilket faktiskt är roligt. Men vet inte hur jag ska börja.. Ämnet är relationer och det känns som en lätt sak att skriva om och uttrycka sig.
Så hela dagen idag ska jag ligga i sängen och skriva klart denna. Sen har jag en Geografi tenta som ska vara klar tills på måndag. Fan va underbart. Men ledigt ifrån fotbollen tisdag-onsdag så kommer förhoppningsvis bli klar.
Nähe nu ska jag sätta på musik och skriva så fingrarna glöder.
Skriver kanske senare ikväll :)
PUSS :D




jenny nuan <3

" ringde till mina fina vän och tänkte prata med henne eftersom ja saknar henne förbaskat mycket, men så möts jag av tårar i luren. fyfan vad hemskt och höra sin bästa vän må dåligt..men kvinnan är stark som stålkvinnan(mig) så hon klarar detta. ta ingen skit älskling! jag finns här lika mycket som du alltid funnits för mig.♥ "

vissa vänner är mer värda att hålla fast vid.
du är en sån, jag vill ha kvar dig föralltid. det har alltid varit vi. du&jag, jenny&lina, lina&jenny..hur jag än vrider och vänder på det. Du känner mig bäst av alla. du vet tillochmed anledningen till varför jag är ledsen innan jag ens sagt den. du vet alla dom rätta orden för att få mig på andra tankar. du betyder så himla mycket och jag är glad över att du finns där bakom mig, redo att fånga mig när ja ska falla. du får min alltid tillbaka på stadiga fötter. TACK, fina vän. lina sofia åhsberg♥


ett utdrag ur min jennys blogg. Som tack för att du alltid finns där i alla lägen slänger jag in några heta bilder. Nya som gamla. Du är en axel att gråta ut mot. Ett leende att le tillbaks mot. Att få ett sms av dig sådär från ingentstans där du berättar att du älskar en. Du märker allting, en första blick så vet du exakt hur jag mår eller vad som hänt. Du känner mig innan och utan. Du tror på mig och du får mig alltid på rätt väg. Du får upp min "lina vilja" och motivation. Finns ingenting jag inte kan prata med dig om, skäms aldrig inför dig. Min sjukt sjuka efterblivna underbara vän. Jag älskar dig..











fotbollfotbollfotboll


love u "lillebror"<3


Vi VANN med 2-0 mot Hovslätt. Börjat säsongen med 2 vinster vilket känns förjävla bra :) Kom hem för några timmar sedan men kollat på Humorgalan m.m. När dom härmade maria montazami ifrån Svenska Hollywood fruar dog jag av skratt :D haha det var galet likt!!! Imorgon är det matte prov och för första gången ever känns det som att jag nog ska klara det. Hoppas hoppas, hade varit sjukt skönt.. Blev donken på hemvägen + lite godis. Bra efter en match, bra! hahah.. jag och lina var sjukt spelsugna så vi erbjöd oss att ställa upp på B-lags matchen imorgon! Två matcher i rad, det klarar vi. Hard work work! Skönt att det är hemma match. Hoppas på att få upp självförtroendet vilket jag tappat lite och kanske göra något mål också? (a) Känner för att springa på rejält för att det är mer yta och större möjlighet till att löpa och dribbla imorgon. I div 3 får du inte riktigt den tiden på dig, alltid någon i ryggen som pressar och högre tempo + närkamper. Vi har ett ungt B-lag i år men dom är super duktiga :) 95-96 or hela högen! Det kommer gå great.

Ska sova nu, måndagar är alltid sjukt sega och långa. Måste plugga innan matchen med.. har kurs prov i Tyska och inlämning att göra. En hel skol vecka framför mig.. Bara jag som får liiiite ångest på söndagskvällen? Man önskar ju bara att det är fredagskväll igen. Nähe.. sleep time :D
Hoppas ni haft en bra helg snyggingar? :)
PUSS.

gameday

godmööööörgon älle :)
haha, vaknade för 5 min sen och nu sitter jag här. Är sjukt trött trots att jag vaknade nu, hade ingen rolig natt..
Nu ska jag packa fotbollsväskan och ladda ner musik till ipoden. Nya pepplåtar :D
Ska äta lunch hos farmor och farfar halv 1. Finns inga finare människor än dom!
Nu funkar det inte med ipoden.. gaah!!
HA EN BRA SÖNDAG!  Skriver ikväll när jag kommit hem.




tack för att du tog mitt hjärta, höll i det så fint, för att sedan skrynkla ihop det och slänga det långt bort.





nanny diares



Ska avsluta denna dagen i sängen och titta klart på denna filmen som är grymt bra.

Imorgon ska jag  tagga match och ladda ipoden fullt så man har något att göra i bussen påväg till jönköping.
Varit en helt okej dag endå trots allt.. älskar mina vänner!
Vi hörs imon bitti.
PUSS.

I want you to know






I want you to know that it doesn't matter
Where we take this road someone's gotta go
And I want you to know you couldn't have loved me better
But I want you to move on so I'm already gone..





videosamtal



Pratat med Stephanie via videosamtal nu ett tag :) skönt att "catch up" och höra hennes röst! We all miss you and screw ****. Love you <3

awsome shit <3








fyfan..

vill bara säga en sak : FYFAN!!!!!!!!

Jag är sjukt arg men jag klarar mig. Jag är stark och tänker inte behandlas hur som helst. Tack till alla fina vänner igår kväll och idag som märkte att något var fel och fick mig på bättre tankar. Era ord och kramar hjälpte :) <3 Vaknade upp hos eve imorse och var hemma redan vid kvart över tio. Hur fan klarade jag det? Blev sent igår ju. Har inte gjort någonting alls idag, legat i soffan bara. Runt 6 kommer Lina&Fanny hit och håller mig sällskap :) Yeah mina brudar, love them!
Jag kanske skulle behöva plugga lite nu men tror inte det går. Nästa vecka är det så sjukt mkt att göra.. det är matcher och träningar almost every day. Inlämningar, prov o bla bla. Jag orkar inteeee! Men bara ta tummen ur röven för nu är det inte många veckor kvar till sommarlovet :)
Vi hörs ikväll maybe.
PUSS.

du borde skämmas.. förstår inte hur man kan göra så.



Min schnugga vän!


jag älskar dig eve:)<3





RSS 2.0