prom dress










Vilken är finast?


cute from Gina




ingen rubrik

Hade ingen tid att blogga igårkväll alls. Efter träningen åkte jag till Leonard där det var 18 årsfest. Grillat och lite dricka, hade en jätterolig kväll och tack för att vi fick komma Leo!
Har sovit hos Benjamin inatt och nu ligger jag o myser i hans säng. Finns ingen skönare! Ska strax dra mig hemåt. Vid 3 ska jag titta på herrlaget med min älskade Lina. Ingen bloggfantasi och detta blev ett riktigt boring inlägg men vafasen. Later :D PUSS!

loooovely friday


weheartit.com


Tjenis (penis), läget med er idag? If someone wants to know så är det fett jeffla bra med mig. Som det alltid är nu förtiden. Och ni vet anledningen utan att jag behöver skriva den. Haft en kort skoldag med väldigt slappa lektioner, dock valde jag att skippa matteprovet idag och satsa på nationella istället. Jag hade inte knåpat ihop många poäng på detta provet endå.. Gick till team sportia efter skolan med Sonja och Benjamin. Nya knäskydd inhandlades. Satt fint med lite pussar en fredag som denna i väntan på en buss. Nu ska jag träna! PUSS.

I'm so glad that you're mine, you're one of a kind





brittish wedding

Så otroligt vackert! Älskar att titta på sånt här, inte ofta det händer men detta bröllopet är STORT! Svårt att förstå intresset omkring det och svårt att fatta hur VACKER Kate är. En av dom snyggaste världens kungahus haft! Nu ska jag äta spagetti och köttfärssås och avundas folket som är och ser detta gigantiska bröllop på plats. Gillar detta, gillar traditioner!




andra sidan atlanten, snart ses vi!




match

Taggad för match, druckit mänger med kaffe för att minska min trötthet och ska snart börja göra mig iordning. Idag när jag kom upp till skolan som vanligt (kvart över 8) upptäckte jag att min första lektion var inställd!!! HARRAGUD drog en stoooor suck, jag hade ju kunnat få en lååång sovmorgon. Typiskt! Har haft 1 lektion idag, som var entreprenör. Längtar till kursen är avslutad, hemskt. Det där med ekonomi är inte min grej har jag insett..
Nu måste jag dra, hörs sen! PUSS.

kan inte leva utan


some thoughts

Nu ligger jag i soffan och tittar på fotboll. Champions Leauge, Real-Barca. Kan inte bli mycket bättre, bara B som fattas sen så. Jag vet att jag pratar om honom mycket och att jag nämner honom i bloggen ofta. MEN låt mig!! Jag är riktigt kär och lyckligare än någonsin. Är inte det bra då? Vettefan om ni tycker det är för lite variation i bloggen osv men jag har ju honom i huvudet jämt så svårt att inte skriva någonting. Vet inte heller om jag överreagerar, men har fått höra mkt tjat om just det här med bloggen. Kanske handlar det om avundsjuka ifrån vissa håll? Hade jag varit om jag hade vetat och sett det han och jag har. Men de flesta av er skämtar bara med mig, och det är inte detta jag syftar på nu. Såsom toffel och att jag smsar mycket. (host Eve,Josse,Jasse m.m) haha :D Men ni vet att jag älskar er otroligt mycket och att ni gör mina dagar! Tack för att ni står ut med mig ;) Ni är underbara!

Nu ska jag pilla lite på entreprenören så gör jag klart det sista imorgon. Kommer dra en stor suck av lättnad när vi lämnat in sccchiiten! Nu är det bara 1 månad kvar i skolan drygt och sen är det SOMMARLOV. Efter det bästa sommarlovet någonsin (förhoppningsvis) så börjar jag mitt sista år på gymnasiet. Tanken är FIN! Sen då? Börjar livet då? Alltså på riktigt? Har börjat leva för länge sedan. Men då är det fullt ansvar som gäller, framtiden kommer krypandes mer för varje dag. Vissa dagar vill jag ta emot den med öppna armar, vissa dagar vill jag stanna tiden och återuppleva gamla minnen. Men de finns bara i huvudet, nu är det dags att skapa nya!
Godnatt :)

om ni ser en sån här



Nu ska jag och mamma ut en sväng! Om ni ser en sån här bil liggandes i diket är det bara jag ;)

fantasilös


Jag och sötan på årsfesten!


Kom hem ifrån skolan för ett tag sen. Sista lektionen var idrott/redskap och det sög. Jag är en gammal gymnast men idag hade vi en puckad vikarie som inte förstår att handvolt kan vara rätt farligt om man inte vet hur man ska göra. Lyckat om någon skadat sig! Jag brukar älska redskap på idrotten men att göra lite kullerbyttor på en matta är väl inte så mycket att hurra för :)

Ska strax sätta igång med historian, ett par uppgifter som måste göras klart. Ysch! Har inte så mycket intressant att berätta idag, inte för att jag brukar ha det heller men ah. En helt vanlig dag helt enkelt!

BD



Han gör mig lycklig och jag blir mer kär för varje dag som går!

vinst med 4-1 !!!

VINST MOT IFK VÄRNAMO I KVÄLLENS SERIEPREMIÄR MED 4-1. KROSS!!!!!

Känslan nu efteråt är helt jävla underbar. Vi spelade grym fotboll första halvlek! Bara att fortsätta med samma glöd och spel nu på söndag då vi har årets första match hemma på vårt allas älskade Ryttarvallen. RIKTIGT bra spelat tjejer, nu kött-ar vi om vi alla ska vara lika torra som Alicia ;) Säger godnatt med värkande knän men med ett stort leende på läpparna!

Benjamin <3


En bild ifrån dagens match på Hanna & Ines :)


rompaaaaah :*

snart ses vi!



Behöver min tjej just nu, behöver lite galenheter med dig, behöver våra pratstunder! Miss you so much..

sista dagen på lovet



Bilden beskriver mig så bra just nu! Lycklig.

Idag har jag solat, tittat på Endi (benjamins lillebror som spelade fotbollsmatch) ätit glass och TRÄNAT. Kändes fantastiskt i både huvud och kropp, men med ett undantag då som vanligt, knäna. Jag hatar dom och önskade jag kunde byta ut dom. Men min vilja och kärleken för fotbollen är för stor för att jag ska vila. JAG HATAR ATT VILA. Får fan en lätt form av ADHD om jag inte kan träna fotboll. Tycker synd om de som tvingas stå ut med mig när detta händer. Men nu går jag emot mina äckliga knän och tränar endå. Sådeså. Om jag får höra ''skyll dig själv eller vad var det jag sa'' återstår att se. Hoppas jag inte behöver höra det. Ja menar att det blir ännu värre. Men äh positiv ska man vaaa!! (a)

Ligger i min säng nu och ska plugga det sista på engelska provet som är imorgon. Alltså, dagen efter ett lov, det är NICHT OK. För i huvudet är man fortfarande kvar i sängen och inte så taggad på engelsk grammatik liksom. Men jag älskar ju engelska så det FUNKAR endå. Nähe nu ska jag vara duktig!
PUSS :)

dissar datorn, diggar solen

Är bara inne snabbt nu för att hämta luft och berätta för er att jag inte bloggar förens ikväll. Det är strålande sol så jag sitter INTE inne idag. Nevah evah! Kicka lite fotboll och spotify på högsta volym. Livet är underbart.

dröm shorts



weheartit.com

underbar helg

Godkväll!

Har haft en helt underbar helg med Benjamin i Växjö. Vi har tagit det väldigt passivt större delen av tiden. Vi har mest ätit, legat i solen, gått på bio, pratat om allt och ingenting och njutit av varandras sällskap. Svårt att förklara för er som inte sett oss tillsammans, men jag tycker om den där killen sjukt mycket! Går ständigt runt med ett leende på läpparna när jag är med honom. Svårt att låta bli. Så i helgen har jag förmodligen gått upp något kilo men jag är större på kärlek däremot, hihi.

Idag vaknade vi upp i lagom tid och tog det lugnt framtill att Frida kom hem runt 1. Lämnade över nyckeln och hon följde med oss in till stan. Vi tänkte gå en liten runda i affärerna men klantiga som vi är hade vi ingen tanke på att det var stängt överallt idag eftersom det är röd dag. Så sa hejdå till Frida som åker till Spanien på träningläger nu i 10 dagar och åkte hemåt istället. Kommer sakna henne mer än vanligt nu, bara för att hon är så långt bort ifrån mig.. Men det unnar jag henne, lite sol, bad och träning!

Vi stannade till hemma hos B och åt grillat med hans familj + gäster, trevligt!
Älskling åkte hem för en timma sen och nu ligger jag i min säng. Läser lite bloggar och sport grejer. Det jag alltid gör på datorn nästan. Skriver mer imorgon, mina ögon vill inte mer!
Godnatt :)

love being me

'cause I got faith in my heart and hope in my soul!


Växjö med älskling

Godmorgon :)

Vilken underbar dag!!!!!!!! Glad cheeeey tjuhu. Vaknade i vettig tid idag och har hållt på o fixat här hemma. Måste ju göra mammas jobb nu när jag är hemma själv över helgen! Ska klä på mig strax och såna grejer en normal tjej gör på morgonen. Sen kommer Benjamin och hämtar upp mig sen drar vi mot VÄXJÖ. Vi ska gå på stan, se Scream 4 på bio ikväll och sen äta på den godaste resturangen i hela småland. Akropolis! Grekisk mat och det säger väl mycket :)
Vi kommer hem imorgon så uppdaterar mer då. Ska lägga allt åt sidan och bara vara med människan jag tycker så himla mycket om. Nu bubblar det i magen, eller pirrar det? Aja hur som helst så får ni ha en riiiiiiktigt bra påskhelg och ta det lugnt med alkohol intaget ;)
PUSS!



inte just ikväll..

Eftersom jag har bestämt mig för att ha en hemmakväll för mig själv tänkte jag passa på att blogga lite också. Tycker jag uppdaterat riktigt bra de senaste dagarna, eller vad säger ni? Om någon ens lagt märke till det vill säga ;)
Smsar med syster, babe och min saknade fina vän Marie. Jag tycker om alla 3 riktigt mycket så det passar bra att dom underhåller mig på min tråkiga kväll, by myself. Jag har alltid tyckt det varit skönt att vara ensam, titta på precis vad jag vill på TV, överknarka facebook, läsa bloggar och äta onyttigt. Men det sist nämnda stryker jag just ikväll. Känns gött! Är inte sugen och då är det onödigt att äta något. Men just ikväll, är det inte lika skönt att vara ensam. Har jag blivit sällskapssjuk eller vad är det med mig? Är det bara just för ikväll det inte är lika skönt som tidigare att vara ensam? Tror det är så faktiskt. Kan ju bero på att jag saknar min pojk och vill ha någon nära mig.

Meeen, får nöja mig med Harry Potter som går på 3:an. Yaaay! Fast det är nog bra att ha lite tråkigt ibland också :)
PUSS!




you and me

världens finaste



Tänkte bara säga att jag är kär i honom, så in i helvete!

jag är rätt bra

Häääääärlig runda jag nyss avverkat! Sprang en halv mil och ja, nu är jag sjukt trött. Min kondis kan förbättras en hel del alltså. Knäna kändes bättre än jag trott. Så det är riktigt positivt. Känner för att ta tummen ur imorgon bitti också och springa några kilometer. Jag blir alltid jätte pigg efter träning så det vore ett perfekt sätt att starta dagen på! Sen vill jag komma i form, for real, till våran hemmapremiär den 1 maj. Då är det fan KÖTT som gäller. KROSS är ett annat lämpligt ord..

Ska strax hoppa in i duschen, äta lunch sen cykla ner till GIS och titta på fotboll. Om nu min kära pojkvän svarar eller Jenny svarar innan kl 3. Jag är nog världens otåligaste människa så att vänta på någonting är inte min grej.
Later :)



varför vara seriös när man kan vara oseriös? ;)

löprunda



tjaaarååå

påskägg

Älskar mina föräldrar! Inte helt fel att få ''frukost på sängen'' när man vaknar. Dock sparar jag godiset till ikväll ;)






laaadies night


Födelsedagsbarnet hon själv!














Nästan ALLA bilder är INTE seriösa! Om vi är speciella? Om vi är allmänt störda? Om vi har grymt roligt tillsamans? Om vi kan prata om precis allt? Svar: HELL YEAH.

Nu ska jag sova, ooooohoooo vad jag ska sova. För imorgon ska jag ta tummen ur och gå ut och springa en stund efter jag vaknat. Känna om mitt knä vill sammarbeta lite iaf, det känns faktiskt som att det går med på det. Och det gör mig överlycklig!! 

livet leker



Har en sak att säga: life rocks!!!

fullspäckad torsdag!

Känns riktigt bra att vakna upp och veta att jag har lov. Plus att jag har en helt fantastisk dag framför mig fylld med mina bästa vänner ifrån alla håll. Några som dock saknas idag, som jag räknar till mina bästa också. Ni vet vilka ni är :) Nu vid halv 11 ska jag möta upp min sjuuuuukt saknade ''gamla'' vän Nettan. Hon flyttade till Halmstad när vi började gymnasiet så därför hinner vi inte ses alltför ofta. Men nu är hon hemma och hon är en vän jag alltid litat på till 100 %. En sån person du vet kommer alltid finnas för dig. Hon är en trygg famn att luta sig mot om livet väljer att svika. Ska bli härligt med en promenad, ta igen massa som vi missat!

Efter det ska jag möta upp Jasse & Josse på Chili Thai efter dom gjort riskettan. Vi ska gå hem till mig och göra klart projektarbetet vi har på Entreprenören. Hoppas vi hinner klart med så mycket som möjligt idag! Men om jag känner oss rätt så blir det nog mer tjöt om annat än projektet ;)

Jahopp here we go, SEN ska jag cykla ner till Eve för tjejmys! Kan inte skriva så mycket mer än om en viss älskad vän råkar läsa detta som fyllt fucking 18!!!!!! Men kan lova att det blir en grym kväll :)

Tror inte jag hinner uppdatera så mycket mer idag, förmodligen senare ikväll. Så ni får ha en bra skärtorsdag guys!
PUSS!!



Barca-Real




Sitter här och är lite för mätt. Tittar på fotboll och pratar med världens finaste kille, som jag förövrigt är ruggigt kär i. Känns förjävla bra!! Skriver mer imorgon, har en fullspäckad fredag att se fram emot :)
Godnatt! PUSS

kvällens: thai



så sjukt gott! Funderar om det bor en liten asiat i mig endå..

glamourama 2





Underbart att en andra säsong ÄNTLIGEN är ute! Det är jag, soffan, Michaela, Petra och Anna.


gårdagens outfit



  • Skor: H&M
  • Jeans: Gina
  • Tunika: Lindex
  • Väst: Ralph Lauren
  • Väska: hjärnslapp
  • Klocka: köpt på kryssningen till Mexico, Terner

off to sjukgymnasten

Godmorgon Sverige :)

Lyssnar på Katy Perry och känner att jag måste börja klä på mig strax. Ska befinna mig hos sjukgymnasten om ca 1 timma, ääääntligen!!!! Efter det, som jag hoppas blir ett givande besök, ska jag möta upp Frida sen ska vi luncha med pappa. Jag hade ju planerat att ligga ute i solen idag men den tanken blir det inte så mycket av idag. Får väl göra lite nytta istället o plugga på engelskan. Uppdaterar senare!



onsdag morgon

Börjar min dag såhär:





en solig dag i Göteborg





























Vissa bilder tagna med systemkameran och vissa med mobilen, fast det ser ni nog på kvaliten :)


Säger godnatt för idag, imorgon väntas sjukgymnasten, lunch med pappa, slapp i solen och häng med Lina & Fanny. Sleep tight!

smygtitt



Ranja har varit här och tittat på Fridas balklänning. Ranja är världens härligaste människa, grek också vilket gör det endå bättre, som har sytt kläder och klänningar i hela sitt liv. Jobbat med pappa på kontoret på Continental en gång i tiden så kan väl säga att jag i princip växt upp med henne. Först var jag tvungen att prova klänningen eftersom Frida inte var hemma. Men den såg väl inte för snygg ut på mig, eftersom den är väldigt urringad både bak och fram såg den lite väl horig ut. Men eftersom Frida har betydligt mindre att fylla ut klänningen med såg den bättre ut på henne. Väldigt elegant! Är van att se henne i träningskläder, men åh så vacker hon är i den.

home and off to practise

Har tillbringat hela min dag i Göteborg därav ingen uppdatering! Vi har under större delen av tiden strosat runt på Universeum som små barnungar :) Ibland måste man få vara barn också. Det enda vi hann med på stan var att äta så någon shopping blev det inte. Stolt över mig själv därja japp japp!

Eftersom vi steg upp tidigt idag sitter jag här och är trött men ska strax ner o titta på träningen. Har för ont för att köra fullt ut och ska till sjukgymnasten imorgon för att kolla upp det. Och nu när jag har så ont är jag jämt rädd för att det bara ska bli värre. Å andra sidan är jag sämst på att ''ta det lugnt''. Soccer is deff the best thing in the world så väääääldigt svårt att låta bli. Jag är för ivrig för mitt eget bästa!

Visar er lite bilder ifrån idag senare när jag kommit hem :)



chill kväll



Efter en god middag ska vi sticka till affären en runda. Men jag ska faktiskt inte handla onyttigheter utan bara följa med som sällskap! Det går en bra Beck film på TV som jag ska titta på med the löööööve couple.. Ha en bra kväll, later :)


nöjd med dagen



Det känns ju gött att min kära pojkvän har finare rum än jag, men jag älskar att vakna upp där! Bredvid en varm famn som ler mot mig även om jag ser ut som ett troll..

Har precis haft körlektion med Lasse. Det gick skit bra!! Skulle egentligen kört vid 1 idag men den blev framflyttad. Så idag har jag träffat bästa Mirran, stekt ute i solen och pluggat på körkortet. Känner mig otroligt nöjd med dagen! Får inte glömma ett snabbt besök av min man också, det gjorde faktiskt min dag!

Nu ska vi äta, göööött! Mat är livet, kinda.
Puss :)

en dag i solen!


grymt sexig..


vatten är nödvändigt om man ska steka!


Frida & Sebbe, snusk!

segisdegis



Säkert haft med denna bilden på bloggen innan men who cares, känner att bristen på bilder är stor för tillfället. Men världen går faktiskt inte under för det. Ligger i min säng nu, lyssnar på töntiga kärlekslåtar på Spotifyoch saknar min härliga kille. Har fortfarande inte vant mig vid att säga så. Har aldrig i hela mitt liv känt såhär för någon. Ligger här med ett fånigt leende över läpparna men det bara kommer upp, så fort jag tänker på honom eller när någon bara nämner hans namn..

Har pluggat körkortsteori halva kvällen så är helt mör i huvudet. Men blir genast piggare när jag pratar med Sonja och Stephie på msn.

Imorgon kommer Sonja förbi en sväng på förmiddagen, vi ska snacka skit och jag ska försöka förstå hur vissa grodor tänker. She's my girl, tycker hon borde gifta sig med mig egentligen. Fast jag vill skiljas ibland så jag får träffa Benjamin dock ;) Sen ska jag möta Mirriz för en promenad i vårvädret och sen ut och köra med Lasse. För er som inte bor här i Gislaved så ska jag ta en körlektion. Ska börja komma igång på allvar med mitt körkort nu, för snart är det dags, 18 år!

Godnatt på er snyggingar. Känns underbart att slippa stiga upp tidigt imorgon för vi har PÅSKLOV!!!!!!

next: plugg


videon är grym


SPSP09, party














jag älskar dig


vi i fredags!

fest-match-mys

Festen i fredags blev väldigt lyckad! Trots att jag bara stannade i lite mer än 2 timmar så hade jag roligt den tiden. Åkte hem tidigare bara för att jag hade match igår + att jag steg upp kvart över 7 igår morse för att städa lokalen som festen var i. Så grymt äckligt med ölburkar och spyor dagen efter, dagens ungdomar asså.. ;)
Vi städade upp skiten snabbt och efter det var det dags för samling och match i Reftele. Vi krossade väl rätt mycket och vann med 4-0, gött!! Efter 10 min svullnade mina knän upp och blev blåa, emo tjej över det. Ska boka tid hos sjukgymnasten imorgon. För nu orkar jag inte med skiten mer..

Efter matchen åkte jag hem till Benjamin och vi har inte varit alltför produktiva hah :) Bara myst, snackat, varit barnsliga, ätit osv. OCH tittat på Real Madrid-Barcelona, så ni vet. Ska snart göra lite nytta och öppna körkortsboken.

dagens






Kör på en tråkig dagens jag lyckades knäppa på KappAhl innan!

Fick med mig 2 grymt fina linnen hem, vita båda två. Visar imorgon när jag har tid. Dagen imorgon är fullspäckad, harraguud. Först skola till 1, sen till Anderstorp för att bestämma jobb schemat för i sommar. Blir förmodligen 6 veckor som förra året. Cashflow woho!! Efter det träning vid halv 5 till 6. Möte och mat efter träningen på GIS, sen skynda hem, fixa mig och ut till Hällabäck där min klass har fest! Kommer bli en GRYM fredag!!!!!!
Puss på er :)

det enda som cirkulerar i mitt huvud just nu






Har aldrig varit såhär hungrig, trött och seg på samma gång. HARRAGUD. Jag känner mig som världens tjockis, det enda jag kan tänka på nu är mat mat mat mat mat. Ett bevis på att min mormor är helt jävla underbar är att hon väntar med ny stekta köttbullar hemma hos oss nu när jag kommer hem ifrån skolan!

waist of time


matte!

Hej hemskt mycket hej. Dagen blev plötsligt väldigt mycket bättre efter jag fick pussa på Benjamin. Efter skolan ska jag och mormor shoppa, som jag sa innan. Hoppas jag hittar något nu bara, vore ju jäffffligt typiskt om jag nu inte gör det. Varför är det ofta så? När man har shoppingsuget och plånboken så finns det ingenting i butikerna? Men när det ekar i plånboken är affärerna fyllda med godheter, ännu värre om det är på rea med! Hoppas turen är med mig idag.

Sitter på världens drygaste håltimma, efter svenska talet har vi haft ledigt o nästa lektion börjar inte förens 14.05. Varför gick jag inte hem istället för att sitta här o uggla? Onödig skoldag, men ska inte klaga endå :)
PUSS.


no rubrik

GOOOOODMORGON!

Sitter på samhällskunskapen nu och tråkar ihjäl. Min och Davids debatt om Indien hade väl inte gått så jävla bra xd Synd är det men men. Ett G duger väl endå. Idag ska jag med mormor efter skolan och shoppa på ''stan''. Får se om jag får med mig något hem, det brukar bli så när vi två går i en klädaffär tillsammans, wupps ;)

Annars ska jag plugga lite tyska och träna. Livet är inte alltför händelserikt eller spännande just idag. Ser ut som det brukar göra ungefär! Men måste endå erkänna att jag älskar mitt liv. Trots att jag är ruggigt skoltrött och längtar efter sommaren. Bara att stå ut de sista 8 veckorna nu!
Puss :)


can't be better



Får finbesök om några minuter, tjaråååååå!!

dagens skollunch

Har återhämtat mig sedan dagens skollunch..
  • Det var fruktansvärt äcklig mat, värre än vanligt! Kålpudding, den var rosa grå och vattnig. Smakade surt.
  • Vi, eller tja mest dom andra 3 satt och sjöng Hakuna Matata! Folk på skolan måste tro att vi är störda. Fast det är vi nog, hehe.
  • Att daska ett knäckebröd
  • Att spekulera och fundera i hur franska, tyska och kinesiska barn låter när dom inte kan prata.

Nu: engelska lektion, saknar världens finaste kille, åh så fin han är! Har idrott + extra matte till halv 5 idag. Har ingen träning vilket underlättar denna dagen kraftigt. Hade verkligen inte hunnit med att träna idag. Måste öva på mitt svenska tal hela kvällen. Inte alls så förberedd jag borde vara, ute i sista minuten som vanligt, suck!


Viktor och Miranda!

6 månader nu juuuuu, fan va fett! Tack Viktor för att du gör en av mina bästa vänner så knäppt nerkärad o bara ännu mer freaky än vanligt. För tillfället väldigt freaky i dig, gött va? Puss på er & till dig Viktor Westin med dubbel w, fuck off :D

Kan faktiskt skriva om andras looooove också och inte bara min egna!!






Vero Moda = underskattat













Dessa vackra ting får mer än gärna fylla min garderob just nu!!!!!!!

cappucino, passionsfrukt m.m





Slutade som sagt vid 1 idag och har tillbringat hela min eftermiddag nere hos mormor och morfar. Top Model, Projekt Runway och OC varvades med passionsfrukt, cappucino, pannacotta och annat gott. Älskar att vara hos dom, önskar jag blev så bortskämd hemma under vardagarna men INTE då.

Ska sticka på träning om en stund. Dags för första träningen utomhus på naturgräs idag. Eftersom vi har en grym inomhushall med konstgräs behöver vi inte gå ut i första taget. Men nu är det dags, lovely!
PUSS.

eyeyey



JAAAHAAAPP!!

Godmorgon, eller nått. Kan inte skriva att jag är speciellt pigg idag, men inte heller skittrött. Så med det borde jag orka med skoldagen utan några större problem. Det är också lite enklare att vara på topp idag eftersom jag börjar 10 och slutar 1 med lunch emellan, hallelujah. Älskar inställda lektioner, finns inte mycket som slår det. Speciellt när dom är i slutet av skoldagen! Sitter och lyssnar på Spotify och ska äta upp min icke kullinariska frukost. Ingen sol som lyser idag men äsch inte hela världen. FÖRRESTEN så är det ju bara att gå in på facebook så vet du vilket väder det bjuds på idag ;) PUSS.

garderobs problem



Tycker denna bilden bara skriker vår!

Känns som hela Sverige drabbats av ''vårfeber''. Men det är samtidigt nu man liksom vaknar, njuter av de där solstrålarna som letat sig fram efter en kall och grå vinter. Det är underbart att kunna gå ut i bara en tröja utan att frysa. Min kärlek, min mc jacka ifrån H&M, har jag dammat av ifrån garderoben och den hänger nu i hallen redo att göra mina annars så tråkiga outfits för tillfället LITE bättre. Mc jackan varvar jag med min uber schnygga ralph lauren väst som jag inte ångrar en sekund att jag köpte!  Är så shoppingsugen att jag snart avlider, om ni ville veta. Känner att det är dags för ett garderobsbyte med syrran snart. Behöver lite nytt men även gammalt att dra på mig. För det är inte roligt att kika in i min garderob på morgonen och bestämma ''outfit of the day''. Noll inspiration alls. Vill köpa en massa nya plagg som liksom lyfter upp allting! Massa basplagg, lite klänningar, några par jeans, lite koftor, kajaver, tunikor, söta linnen osv. Önskar Gud öppnade upp himlen och slängde ner lite sedlar till mig så jag kan shoppa på RIKTIGT. Fasen vad jag klagar då.. vi tjejer alltså, suck! Vilka hemska problem vi har ibland, not. Jag ska nog vara glad att jag ens har en garderob överhuvudtaget. Finns de unga flickor där ute i världen som drömmer om att få på sig en klänning en dag. Sen går folk o köper strumpor på en märkesbutik för 250 kr styck. Något att tänka på kanske?

stekigt värre



Sticker upp till bibblan nu för att plugga med Jenny i några timmar. Flitiga tjejer, motivationen känns på topp idag så bäst att passa på när hjärnan för en gångs skull vill sammarbeta!! Vi kör även på lite stekigheter som en mjukglass i solen, stekigt värre. Sa jag stek? Friterat!


Sen avslutar jag med ett : JAG ÄR KÄR!

start living

Put your troubles aside and start living. Anybody can let go, throw away all your problems.




finally





Välkomnar våren med öppna armar! Har legat ute på varenda rast idag o slappat i solen. Har träffat Benjamin en stund, har fått lite färg på kinderna och sitter nu på Entreprenören o längtar hem till altanen. Ska fixa något gott till mig själv, slå mig ner med datorn o plugga gärnet ända tills det blir kallt så jag tvingas gå in..

måndag, det enda positiva är att det är långt till nästa måndag

Goooodmooorning!!

Fick precis reda på att vi börjar 10 imorgon (som vanligt) men konferensen är inställd så vi slutar vid 1. Fasen va gött! Tror det blir plugg imorgon fram tills träningen börjar. Fast hoppas på mys istället! Vore väldigt skönt om detta fina vårvädret håller i sig så jag kan lägga mig ute i en fotölj på altanen o plugga. Min näsa och kinder har fått liiite färg i helgen, fast inte åt det bruna hållet utan mer åt det röda. Har NOLL bloggfantasi idag, ingen aning vad jag ska skriva. Började iaf skoldagen med en puss ifrån min snygging! Då kan inte denna dagen gå fel :)
Later!!



fin besök idag









sorry guys

heeeeeej heeeeej jätte mycket hej!

Döda mig inte okej? Men jag har gjort mycket trevligare saker i helgen än att sitta vid datorn. Ska försöka att bättra mig betydligt med uppdateringen här. Men den senaste tiden har det varit rätt mycket på G! Har mycket i skolan, umgås med mina vänner och Benjamin + fotbollen 4 ggr i veckan nu när matcherna dragit igång. Så ja hoppas ni förstår iaf. Om jag hade fått betalt för att blogga, då hade jag lätt uppdaterat flera gånger per dag. Men nu är det inga miljoner jag tjänar på denna blogg så jag hittar på saker som gör mig lycklig på riktigt istället. Som att gå runt o vara kär, tex.

Just nu sitter jag och pluggar engelska efter att ha haft bästaste Hanna & Mirran på besök i VÅRSOLEN!!!


friday morning

Godmorgon :)

Tar frukosten i skolan idag istället då jag mår lite illa, mycket godare med frukost när man varit uppe någon timma. Vad händer i helgen då? Ska umgås med Benjamin, träffa tjejerna och spela match! Det kan knappast bli en bättre helg för mig. Behöver en lugn helg med lite looooove från olika håll! Lyssnar på gamla 80-tals låtar och FAN vad underskattat det är. Här snackar vi om låtar man verkligen kan sjunga med i, texterna sitter i bakhuvudet och soundet är ofta grymt. Nu ska jag ta bort de gråa ringarna under ögonen och bege mig upp till skolan för dubbel timma i tyska, historia för att avsluta dagen med matte. Slutar dock vid 1 så ingen fara alls :D

Vet inte när jag skriver igen, imorgon eller på söndag probably, så länge: ha en GRYMT bra helg allihopa! PUSS.


jag och min bästa av dom bästa! MEEEEEEEN.. varför blir vi aldrig snygga på kort tsm? Det går bara inte.. att vi jämt lyckas med det ingen annan gör, hum..

cause with every kiss and every hug, You make me fall in love,

When you talk to me, I swear the whole world stops. You're my sweetheart, and I'm so glad that you're mine.
You are one of a kind..




time for some styrka


Matchen igår, lekte paparazzi med min rätt okej mobilkamera, endå.

Efter några timmars plugg, eller vettefan om man kan kalla det för plugg, ska jag bege mig ner på träningen o köra styrka. Mår betydligt bättre nu än imorse, himla skönt :)

I was born this way



mums



Cause you're amazing, just the way you are!

home

Vi vann igår med 3-2! Vi spelade som vi kan göra igår, det har vi inte visat innan men nu har vi kommit igång känns det som.Speciellt mittfältet.  Bara att fortsätta nu brudar, vi vet ju att vi kan! Jag spelade inte en enda minut, mitt knä är långt ifrån okej. Blir så ledsen, alltid är det något med min kropp som inte är 100 %. Den känslan är förjävlig, mitt huvud vill SÅ mycket. Men det går inte om inte kroppen vill sammarbeta. Hade gjort vad som helst för att få vara frisk och spela skiten ur motståndarna! Vill visa vad jag kan.. Så nu blir det styrketräning och sen förhoppningsvis går det över.

Struntade i skolan idag, kunde inte sova igårkväll och mådde ILLA imorse när jag vaknade. Hade inte gjort något vettigt i skolan idag endå i detta tillståndet. Men det börjar släppa nu så får se om jag drar mig ner på GIS sen. Blir lite lätt jogging och styrketräning isåfall. Om jag har lätt för att må dåligt?  NÄHE. Men jag är ingen mes, inte i mitt huvud iaf, det ska ni veta. :)

Nu ska jag göra mig någon lunch sen blir det plugg, ska göra det ni har gjort idag i skolan kära klasskamrater.
PUSS!

way out west!!!!!



Det är vi 3 den helgen, ordet är : underbart!



Kanye West



Robyn



Och Miranda Simmons, en av mina bästa vänner!



Känner att det var längesen jag skrev ett sånt härligt inlägg!

gameday

Drar mig mot Husqvarna för träningmatch om en stund, see ya :)



so what?

Drottningen har stukat foten i New York, bara så att alla vet!! Under tiden detta blir feta  rubriker på aftonbladet och en jäkla uppståndelse dör hundratals barn i svält. Kan jag också få en rubrik i Aftonbladet om jag stukar min fot? Haaarragud hon har bara stukat foten, inget annat. En sak om vår drottning (det är tydligen fruktansvärt oartigt att tilltala ers höghet med HON) fått en stroke, hjärtattack eller liknande. Men nu hoppar hon på kryckor över en stuckad fot. T-t-t! Förstår mig inte på media ibland alltså..

Men ska avsluta detta inlägget med ett : krya på dig drottningen av Schweden!


turism



Turism och det är helt okej idag eftersom vi ska planera resmål till Grekland! Känner mig trött och seg jämt nuförtiden, har inte fått en riktig sovmorgon på länge nu. Need that! Sitter här o saknar Benjamin o försöker få ihop något till en vettig text. Hoppas jag stöter ihop med honom sen i skolan, vore nice en sån här dag. När jag tittar ut genom fönstret är det svårt att förstå att det är april, ser mer ut som höst. Regndropparna hänger i luften och rinner ner för fönstret. Vill att vädret ska vända om totalt, vill kunna ligga utomhus på rasterna i gräset.

Later!

för att vi är bäst



Så här ska vi bli igen tjejer.. Okej?  Nu jävlar kör vi!

stort



Grattis igen kusin och Växjö!!


seg

Ligger i soffan nu trött som as o känner mig lite små hängig. Men bara att ta tag i livet o dra ner på träningen. Mitt knä känns fortfarande inte okej så varvar lite fotboll med styrka idag. Vill inte riskera något än. Men är ruggigt sugen på match imorgon, grr! Vi åker till Husqvarna för att försöka ta med oss en vinst hem.
Vill helst av allt krypa ner i min varma säng med min B bredvid mig, saknar honom redan.. Vette fasen vad den killen gör med mig asså! Aldrig tyckt om någon såhär mycket tidigare. Älskar känslan..

Nu ska jag sluta gäspa o äta upp min passionsfrukt! Hare (kanin)

PUSS.



the worlds greatest


want some


seriepremiär



Säger ett ord, underbart!!!

Snart skiner poseidon :D

kurser

Engelska C
Filosofi A
Idrott och hälsa B
Motion och friskvård/LK
Naturkunskap A
Psykologi A
Religionskunskap A
Religionskunskap B
Samhällskunskap C
Svenska C - muntlig och skriftlig kommunikation
Retorik/LK




Kurserna jag ska ha i 3:an, fan va fint. Himla nöjd! Fick allt jag ville ha :)


monday morning

Känner att mina besökare minskar ju mindre jag bloggar, t-t-t inte bra! Ska försöka bättra mig :)

Godmorgon på er! Sitter och tittar på The Voice samtidigt som jag äter frukost, bra start på dagen. Har konferens första lektionen och det är lite FÖR soft om nu det ens är möjligt? Har bara 8-9 veckor kvar nu, borde stå ut.
Efter skolan idag ska jag ner till mormor och äta hennes fantastiska räksoppa som har gjort endast till mig, om jag älskar henne? OJA!! Alla borde ha en sådan mormor, jag är lyckligt lottad. Efter det kommer en liten filur som jag är minst lika lottad över att ha som min. Myskväll en helt vanlig måndag, awsome!
Later :) Hare! (kanin)

i'm strong when i'm with you

NU ska jag sova, för imorgon blir det förmodligen rätt sent eftersom min pojk ska sova här. Kan bara träffa honom 2 gånger denna veckan, iofs brukar vi bara träffas 2 gånger i veckan eftersom jag har träning så ofta o tiden passar inte vissa dagar, blir för tight! Inga sovmorgnar samtidigt, schoolwork sen har vi faktiskt vänner också ;) haha! Så vi passar på så fort tillfälle kommer, jag hittar och skapar tid till honom. Folk som skyller på att dom ''inte har tid eller för mycket att göra'' fuck that, bortförklaringar. ALLT går om man bara vill. Egentligen vill jag ju bara träffa honom hela tiden! En kille man inte får nog av. Men jag gillar endå att det blir så roligt o speciellt varje gång vi ses, inte direkt att vi tröttnar på varandra. Gillar den där känslan av att längta efter honom och nästa gång vi ska ses. Men den bästa är endå att få vara nära honom..

Blev kärleks snack i detta inlägget OCKSÅ, men vafan. Känner faktiskt att det är min blogg, bara min. Kan ju skriva vad jag vill, hur och precis när jag vill. Och det som cirkulerar just nu har mycket med B att göra. Är det inte lite roligt att läsa lite nytt då? Än att jag tränat, varit i skolan, ätit och sovit.. Sen det att jag inte har så mycket exlusivt material att dela med mig av till er heller. MEN nu ska iaf jag, Lina Sofia Åhsberg släcka lampan och sova. En ny dag imorgon, en ny vecka framförallt. Nu ska jag i mitt rosa exlusiva nattlinne ifrån Gekås, längta till sommaren o hoppas jag får högt betyg på min svenska uppsats imorgon! Kram på er :)



som det kan gå..


Hanna Bogren 18 år

Grattis min fina vän, en av mina närmaste. Det har du alltid varit! Jag älskar dig fisan, till och med mer än vad du älskar mina bröst. Du är den gosigaste och en av dom bästa jag har. Hoppas du hade en grymt bra födelsedag!!!!
Du är värd det finaste, för att det är just det du är. Grattis igen snygging!




Ni kan ju bara titta på henne så förstår ni nog kärleken bakom detta inlägget!

styrka.dusch.godis

Efter en och en halv timmas styrketräning med Issa ska jag hoppa in i duschen och hoppas att min uppblåsta mage försvinner. Varför fattar jag aldrig att jag ska sluta äta när jag är ''för'' mätt? Fetto varning, tacka vet jag fotbollen. Annars vette fan, (vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram) hade blivit min signatur sång.. hehe.

Har haft en UNDERBAR, lägg märke till de stora bokstäverna, helg med Benjamin. Killen får mig att må så jävla bra, jag har sagt det innan men jag säger det igen, i'm inlove! Det är rätt sjukt, men vääldigt härligt att en människa kan få mig att känna såhär. Och det går inte över, det bara växer. Babe, om du läser det här (vilket jag tror att du gör) så vill jag bara säga att du är bäst. Och jag är bara din!

Så slutpratat om det till er som tycker jag tofflar eller tycker det är töntigt. Synd om er bara :) Så nu får ni istället läsa något mycket mer intressant.. Jag ska gå och duscha nu, fan vad jag ska duscha. Mmmhhh sen ska jag äta godis, fan vad jag ska äta godis. Nu vet ni :D gött va? Aaaah-aaa!

PUSS/PEACE!

VÄÄÄÄXJÖÖÖÖÖ

VÄXJÖ LAKERS TILL ELITSERIEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FYFAN VA UNDERBART. SUTTIT BÄNKAD FRAMFÖR TV:n OCH SETT NÄR KUSIN SKRIKIT FRAMFÖR KAMERAN OCH FIRAT MED SINA GRYMMA LAGKAMRATER. DETTA ÄR STORT FÖR VÄXJÖ, BETYDER ENORMT FÖR HELA STADEN. GLAD TJEJ!! OCH FRAMFÖRALLT, STOLT KUSIN!!!!






aftonbladet.se

nervös..

Sitter och väntar på min älskling, är nervös. Känns som det gjorde när vi skulle träffas första gången, fjärilar i magen och dunkande hjärta.. Knäppt!

whats up

Godmorgon!

Egentligen borde jag skriva godmiddag, godlunch? haha aja, enligt mig är det fortfarande morgon eftersom jag sitter i pyjamas i soffan. Tittar på The Hills weekend break. Älskar't!!

Benjamin kommer runt 2 så jag borde springa in i duschen nu, känner mig allt annat än fräsch. Planerna är att vi ska ut o springa en runda idag, men mitt knä känns inte helt okej så är tveksam. Annars blir det mys, mat osv. Underbar lördag, alltid underbart att vara med honom!

Skriver mer imorgon :)
PUSS

N.Y








Halmstad för några helger sen









kaapish.blogg.se

beställt



sommaren börjar bra, KA-CHING!

perfekt ifrån bikbok






denna har jag provat 5 gånger nu, men endå köper jag aldrig den. Knäpp tjej?

Lakers


kusin




Markus Näslund, bara så att ni vet!

Dock kassa bilder, men underbart endå.

moooorning! FREDAG FOR FACK SAAAKE :D


RSS 2.0